fun day

tjatja!
igår var jag och städa på tippen i FYRA timmar, förhoppningsvis för sista gången! cash till laget har det blivit iaf.
    dessutom på kvällen var jag helt flippad, för hade inga kläder till spexet. men det ordnade sig som tur var ;)

så idag hade vi spex då, MTV-tema. det blev riktigt coolt ändå (a) trodde det skulle skita sig om jag ska vara ärlig ... jag och några fler var ´pimp my ride´ jessle & gänget var pussycat dolls, annipanni var paris hilton, killarna var jackass och sarah var shire (klockrent haha)
    hängselbyxor och kol i ansiktet, armarna och så, det var en ny stil woho. så gick man iaf hela dagen. och även när man åkte in till söder för att gå till talpedagogen. okej, några undrande blickar fick man ju, men haha, jag stirrade tillbaka x) . btw, det gick jättebra hos talpedagogen, jag är glad hihi.  fast vi kollade på när hon filmade in mig förra måndagen, inte visste jag att jag såg så rolig ut i verkligheten haha.

min älskling jullanbullan operarade knät idag. fick ett sms för ett tag sen med orden att det gick bra. det var skönt att höra. nu ska du inte va i skolan på två veckor, men jag ska försöka komma och hälsa på dig :)
      nu ska jag plugga gärnet, kanske duscha också iåförsig, är fortfarande smutsig. ^^

mamma: "det är ju tur att du inte är en dum blondin jessica"
peter: "nej hon är ju en dum svarthårig brunett"
tack bror, verkligen .. bussigt ^^ haha


btw, vill ni se bilder från spexet så har heleunbilddagboken.se ett antal ;)

gårdagen ..

jag gjorde inte så speciellt mycket igår. klar med mitt fysikarbete nästan, och novellen jag måste lämna in till carro. har börjat på HK:n också.. inte lika stressad över saker och ting just nu (a)
tog mig in intervallrunda också. har fått nåt speciellt "schema" av mats. så va det med den saken. när jag kom hem körde jag litelite styrka. sen va det dags för käk! mums, grilladd kyckling med potatis (med jag hade flirtat till mig ris, men jag märkte snart att det inte var lika gott som med potatis till) , och tomat&mozarellla.. :)

sen va med mys framför teven hela kvällen! mami & papi <3




jag får se vad jag hittar på idag..

PUSS&KRAM
btw lycka till anna i helgen :)



ledig fredag

idag är man ledig då. fast inte sov jag länge ändå, neeejdå. kunde inte sova, och inte nog med det var jag tvungen att öppna dörren åt min katt som tydligen kände sig ensam. så han hoppa upp i sängen och mööös en stund.
nu sitter vi här, katten och jag asså. idag ska jag ägna min dag helt åt att plugga, och ut och springa lite senare.
   hoppas jag följer det schemat.. ^^

nationella i matte igår, gick rätt åt helvete. aja, får väl skärpa mig tilll c-delen.
ensam hemma är man också, skönt. fast lite tråkigt när inte ens mormor är hemma i huset bredvid. dom är uppe i lofsdalen, och arne har gått och ramlat när de åkte skidor. aaaajaj inte bra. han är tydligen jätteont och igårkväll kunde han inte ligga ner, så han satt upp hela natten = ingen sömn.
   hoppas de orkar köra hem!

nu ska jag nog gå ner och fixa lite mat åt min kisskatt och mig :) PUSS

vila i frid <3

begravningen idag.
det var fint, så otroligt fint att vara med om. men dock jobbigt.
vart jag än såg mig om var det ledsna personer.
alla som ville vara där för att ta farväl av dig..

när jag fick se dig nathalie och din familj, brast det.
vila i frid mats rådman, hoppas du har det bra nu <3

slutspelshelg!

godmorgon! :)

vilken härlig dag, lalalala! inte ett moln på himlen. jag tog mina skolböcker och gick ut i solen och satte mig, önskade få lite färg, men haha. dream on så att säga :p
den här helgen har helt bestått utav handboll. i fredags började slutspelet. mina tjejer spelade mot västerås, och vann! med typ .. har ingen aning. men västerås kom iaf inte upp till tvåsiffrigt :O
    det betydde kvartsfinal mot GT/76 igår, lördag, och efter en grymt spännande match vann vi med en boll! jag har nog aldrig skrikit så mycket under en match, speciellt på domarna hoho. anyway, då återstod semin mot Irsta. den började lite hackigt med underläge, men efter lika i paus så kändes det säkrare. i slutet av matchen hade vi övertaget och dom kunde känna sig besegrade tycker jag allt. vinst med 5 eller nåt sånt.

SÅ IDAG ÄR DET FINAL MOT SKURU I ERIKSDALSHALLEN!
jag har aldrig varit i final, och spelat där. iåförsig spelar jag inte nu,
men det är coolt ändå att få vara med om det. fast från sidan.

dessutom har jag hur mycket plugg som helst som jag måste ta tag i när jag kommer hem ikväll. ^^

redan fredag :D

solig fredageftermiddag och en helg med slutspel att vänta. går det att klaga?

   självklart inte!

men arg är jag, ändå (a) för har precis fått reda på att jag inte kommer få en läkarundersökning förrän om 6 MÅNADER. men hallå?! tror dom inte jag har nåt jävla liv ellleeeer?????!!! cp ...  som tur har jag en grymt snäll sjukgymnast som ska göra så gott han kan för att få det tidigare. för om jag sen ska operera mig så kommer det ta lång tid också. fan, varför nu? jag ska ju börja elitidrott till hösten ... suck ^^
    OCH INTE NOG MED DET så åkte jag moppe till skolan, mycket trevligt, tills jag kommer till skolan och två snutar står där :o men hallå, vilken panik jag fick då ^^ brudpolisen kom fram till mig och ville se mitt körkort. oooups ... det hade man ju inte med sig. första gången jag inte har med det, seriöst, så typiskt! men dessutom har man ju lärt sig att man inte ens behöver ha med sig det när man är ute och kör, vilket jag iåförsig tycker låter konstigt. men chill blev det sen när typ ingen hade med sig körkortet av de som kom, så vafan vi hade rätt haha.

veckan har rullat på fort. nationella i onsdags, kollade på föreställning idag, och idag var det som vanligt. bilden var rolig, vi håller på med våra fasader.

nu ska jag hoppa in i duschen, sen ska jag åka och heja på mina tjejer när vi spelar slutspel! PUSS OCH KRAM!


oooonsdaaag

halloj, remember me?

idag har vi haft engelska nationella, uppsatsen. är väl inte ensam om det iåförsig ^^ det gick väl hyffsat, tror jag iaf. den som lever får se, som man brukar säga på svenska.

asså sjuuuukt mycket grejer i skolan just nu eller vadå? jag blir så jävla stressad, och jag är ju inte clever så jag bara börjar sätta mig och plugga... nene jag sitter ju här just nu. assåååå .. måste skärpa mig ^^
    apropå skolan, jag har fått reda på att jag kom in på elitidrottsprogrammet :D woho! all four of us: anipani, jullanbullan, froudi and mói! shit va roligt, hoppas jag haha.

nejfan jessica, nu ska du plugga!
BTW, jag har fått med helen på moppen finally. så imorgon blir det raaace wihi  

bajbaj!

sista dan på den här veckan, najs

fredag, hääärligt!
och blir man bara inte enormt lycklig av det här vädret?
jo.  :D

idag har dagen faktiskt varit helnajs, har saknat bilden *aaw* va kul att bygga på lilla huset igen haha.
men SO:n var nog klockrenast av allt, roligare än roligast kan man ha ibland :D eller hur tjejer? hihi. aja, freakade som vi är så tog vi oss igenom lektionen, trots tillsägelser från thomas *favoritlärare* haha.

när jag kom hem tog jag en glass och satte mig på verandan. myyyys. (tog en brownie innan glassen också, men ssch.. säg inte. jag är tjock -.- ) jag längtar till sommaren!


nathalie, älskade vän. varför ska det hända dig, du underbara människa! jag finns här för dig, alla finns här för dig. du ska inte gå igenom det här ensam, aldrig någonsin <3

onsdag

har inte skrivit på ett tag, jag är seg.
idag skrattade vi mest hela dan, vetefan vilket damp vi var på..
 men kul var det iaf! skratt är den bästa medicinen.. typ :)

sen hände nåt och jag var helt förstörd hela dan. snälla förlåt mig sööta du <3


sooolig morgon

godmorgon :)

idag ser vädret fint ut, fast lite blåsigt är det allt.. mamma gjorde färskpressad apelsinjuice till mig vid frukosten. det var muy gulligt, och muy gott! sen kom peter ner, och han fick också.
idag vet jag inte riktigt vad jag ska hitta på. vara ute i det fina vädret i guess. ikväll skulle vi kanske bort, men tror ej det blir så ändå. så jag hoppas det blir grillning då!

imorgon kommer hampus hem :) fast typ på kvällen. jag ska nog till stan på dan kanske ;) och sen blire dammatch, hoppas det är lika mycket drag som förra gången. nu är det ju ändå kval woho!

puss och kram alla sötnosar

vårkänslor, vårkänslor, vårkänslor

får man inte vårkänslor när man går en liten promenad, men mjukistofflor och bara kofta över t-shirten.
får man inte vårkänslor när man sitter på mormors trappa och bara njuter att ha solen i ansiktet.
får man inte vårkänslor när man tar ut dynorna på verandan och sätter sig tillsammans med katten och bara myser.

doften, fågelkvittret, solstrålarna, blommorna, gräset, moppen .. asså åh va jag har längtat efter varmare tider.

today

ja men hej!
nationella i engelska idag då, det gick väl bra på läsförståelsen men hörförståelsen var ju helt sjuk ^^ hängde man med? äh nej. aja, skönt att det är över och att man fick sluta kvart över elva idag.

orkar fan inte skriva mer, för det har inte hänt så mycket roligt i mitt liv tyvärr. men vi hörs mer senare

HEIPA ^^


ordinary day

idag kollade vi på schindlers list. asså såååå hemsk när man tänker efter, att det var ju precis så det var under andra världskriget. men det hemska är ju att det är så grymt intressant, just den tiden. 

  
på hemkunskapen gjorde jag och anni piroger. helt okej tycker jag dom var, hihi.
   efter en lång och tråkig jävla predikan om barnhemmet i ghana, (inget illa, klart jag tycker det är bra det vi hjälper till och gör för barnen. men inte en tisdageftermiddag när man helst måste vara på mattelektion inför prov...) så var det dags för 40 minuter kemi sista lektionen. fick vg på provet, och så skulle vi börja med något nytt. avloppsrening. WTF?! förstod inte vad det skulle vara bra till, men tydligen jobbade vår lärare på nåt sånt skit once in a lifetime. nu har jag inte gjort mer än att kommit hem, småpratat lite med mormor och arne, och lagat mat. pluggat också -.-

igår fick jag reda på att jag troligen måste operera min axel. visst, som nuläget är det nog det bästa alternativet. men orkar inte vara borta ännu längre nu asså ........

i helgen sov anna hos mig! :) det var myys. för det var länge sen vi gjorde nåt tillsammans. så kvällen blev himla mysig. tycker iaf jag ;) även fast stämningen blev lite väl depp när vi skulle lägga oss, haha. På söndan dissa hon mig för måns, hmm -.- . haha neerå, men jag skjutsa hem henne iaf. sen åkte jag hem och titta på handboll. damerna till OS.
när mina päron drog till stan för att träffa massa people och sen gå på eagles, på globen. gick jag ut och styrketränade lite. det gick väl sådär, men jag gjorde det iaf. vilket senare på kvällen kändes heeeeeeeeeelt meningslöst då jag åt en pizza (dock från ICA, som man värmer i ugnen) , + godis :| wellwell, nu kommer träningen igång ändå. tog dessutom en moppetur, för kände mig lite seg och behövde få ett rus haha.

allt för mig nurå, pusshej



RSS 2.0