väx upp

nej, nu är det dags för mig att ta mig i kragen. sjunk inte ihop som en lipsill, nej tänk framåt. tänk en dag i taget, tänk ljust. för i helvete, jag ska ta självförtroendet och spika upp det i taket, för nu ligger det fan bara på golvet och skräpar. håll huvet högt, acceptera den personen du är, var stolt över det. Tillåt dig själv att det får gå dåligt ibland. och försök se det positiva, och ta det med dig..

lär dig se det från den ljusa sidan!

bit ihop,

är påväg och ska käka kinamat med mina syskon. sen äre brännboll med damsektionen. shit, jag hatar brännboll.... det har ösregnat i stort sätt HELA dan, så nu ska det självklart bli fint väder. aja, det blir säkert bra.

satsade med jullan idag, det är härligt att se dig så glad :D du skulle sett minen på ditt ansikte när du berättade vad mats hade sagt : "nu ser vi ljuset" fan va kul vännen! det är inte långt kvar till januari :D :D :D hihi.


gooosh, vissa människor förstår jag mig inte på. anyway, nu ska jag dra mig ner mot Kina. ^^
hejsvejs

det är för tidigt

sovmorgon till halv elva.. skulle minst ha sovit till nio iaf. men så blir man ju alltid väckt en&enhalvtimme för tidigt... av en telefon som ringer. först blev jag inte arg, men sen när det visade sig att personen i fråga hade ringt fel blev jag tröttarg... jag vill sova!! wellwell...

igår fick jag reda på att min käre gamle tränare läser min blogg, så nu tycker jag att alla ställer sig upp, vinkar och säger "HEJ JANNE!" :D
   anyway... igår efter skolan åkte jag in till stan och skulle träffa min logoped. tydligen ska jag vara med i nån tonårsgrupp med andra ungdomar som stammar, så jag och 7 andra spelade bowling igår dårå.. det var första gången så det skulle vara lite chill och vi skulle typ lära känna varandra bara. det var rätt nice, och jag vann på våran bana.. låg sist, men sen gick jag om alla ;) yeaaay...
   aja skitsamma.. kom tillbaka till märsta vid typ 6 & då hade min snälla syster köpt sallad till mig som jag skulle äta innan träningen. åkte upp till hallen på en gång,käkade & bytte om. klockan 7 så skulle vi ha avslutningsfika för Hasse, min gamla tränare. ja det blev fika, och lite tacktal. över på en kvart? kändes lite konstigt det också, för när man tänkte tillbaka på när mina andra tränare slutade... nej nu ska vi inte gå in på det.
   efter det gick jag ner till laget som var i gymmet, så gymma jag lite. sen kollade på början av herrarnas match & sen hade vi handbollsträning. det gick inge bra... armen tog emot & sen kom nästa bakslag.. jag låg däckad halva träningen. På slutet ställde jag mig upp, började kallsvettas & sen körde jag fysen. så jag inte skulle känna mig helt asdålig. menmen... sen åkte jag hem, åt en banan, snackade med syskonen, duschade och gick och la mig.

idag har vi bara två lektioner i engelska, sen slutar vi. då ska jag och julia till sats. måste verkligen ha hjälp av mats, för nu känns båda min axlar som... jag vet inte. men bra är det inte.
  ikväll ska vi typ spela brännboll med damerna och a-flick.. kuul ^^ sen kommer hampus. om vi kommer hem hit förstås..

nu ska jag käka frulle, är typ sååååå hungrig. hejsvejs

bad jag dig prata? :p

första träningen idag i skolan. det var kul, fast jag fick leka kona mestadels utav tiden... naaejj inte riktigt.. jimmy var ju bra som tränare faktiskt. på eftermiddagen var det teori med frenne, det kommer nog bli riktigt bra det här.

naturkunskapen är inte värd att nämnas. rein stod och snackade i två timmar, och jag insåg att det ÄR möjligt att sova med öppna ögon haha.
    nu är jag trött... och vad händer då? jo självklart ska man ju löpträna i en & en halv timme.... aja, bita ihop och kör bara.





igår märkte jag att när man är på dåligt humör är den bästa medicinen att åka till träningen och umgås med charlotte :D

shiet... vem bryr siig?!

jadu, idag har det varit skola... svenska & engelska. det enda vi hade. och IGU på eftermiddan. det här kommer nog bli jävligt bra ändå. (a) tillbringat dagen med jullan-bullan, helt sjukt bra sällskap! wiie, men vem bryr sig? HAHA. anyway... åkte och beställde klippning efter skolan.. ville ha en fredag men det gick inte. jag fick onsdag den 10 sept.. måste jag komma ihåg...... :o

och nu helt plötsligt blev jag lite lack.... vet ej varför. morgonhumör? jaja.... måste tagga.
pusshej

helg!

ja, vad ska man säga.. gårdagskvällen var rolig, mycket rolig. jag, tillsammans med JC kollade på en mycket intressant herrmatch :) ruuligt hade vi iaf hihi...JJC is in tha hus, :) och ja, för övrigt vann Skånelas herrar med 33-32 mot BK46..

till något helt annat, nästan... IDAG HAR JAG SPELAT MATCHER! wohoooooo... :D första gången sen i januari. gosh! hihi. taggad var jag & börja matchen fick jag. shit blev helt paff... vänsterkant here i come hihi.. jag blev ju ganska trött, var lite förkyld också. men tre eller fyra mål blev det :D andra matchen spelade jag inte lika mycket, och dessutom kände jag för mycket i axeln så jag valde att gå av. kanske klokt, vet ej.. iaf resultat i juniormatchen (skånela-enköping) : 37-21 till oss såklart.. och mot enköpings damer vann vi också: 33-24. jaja, skönt och grymt kul att få spela match igen! och träffade amanda gjorde jag också. inte lång stund, men ja... kramar räcker länge (A)
   dessutom fick man ju sin tränare att asgarva i bilen på vägen hem, med hjälp av "kor-i-poolen"-historien :P ojoj....

nu sitter jag här, skulle ha åkt med fridanna till stan, men hann inte med tåget. kan vara skönt att bara vara hemma också, sitta i soffan och softa gärnet.. (A) imorrn har jag väl inget på programmet direkt.. och på måndag börjar skolan (på riktigt ?) iaf.. träningar i skolan: mån, tis, ons, fre -morgon. torsdag eftermiddag & ibland tisdag :p haha ja.. skönt att man tycker om att träna då woho.

nu ska jag gå in och snacka skit med min älskade mormor.. :D

((all cred till mitt kära lag, Skånela DJ <3<3<3<3<3<3<3<3))

gymnasiet

jadu, första dan idag då. gymnasiet, första ring... ja hela baletten. lite nervös man var då, & saker och ting blev väl inte helt som det var tänkt. positivt var att jag hamna i samma klass som jullan :D men anna, frida och denise hamna i andra.. aja, hoppas det blir bra det här!

model house ringde mig när jag precis hade kommit hem. tydligen hade ellen rekommenderat mig för det. jaja, på söndag kanske jag, anna, julia och frida åker in och blir sminkade och fotade gratis dårå.. haha, kul grej :p

ska åka och träna om några timmar. så därför ska jag äta först dårå. pusshej

grym jävla smärta..

idag är det tisdag.. ska man säga dan före dopparedan kanske? jo imorrn börjar jag ju gymnasiet. pirrig som fan, och ja... jag vill inte! :( haha. men jag hoppas det blir jävligt bra det här. med klassen och allt... för ja, just nu känner jag mig väldigt ensam. menmen.

aja har ingen lust att skriva nu. men ändå gör jag det... aja, träning ikväll & jag som håller på att bli bra. så är det andra axeln som spökar, jag som verkligen lyckades med vänsterskotten igår... :'/

aja hejdå, don't forget me when i'm gone

wzzup

om dryg en timme drar jag & laget till Åland. Träningsläger föfaaaan... najs ;D
har inte mycket att säga en dag som denna, förutom att jag börjar få lite smått ångest över att skolan börjar .. menmen, det ordnar sig nog :p

måste käka lite nu, ha det så bra nu medans jag är borta.
pusshej

trött..

ska till sats snart och träna. helst vill man bara sova, men när man väl kommer dit blir det nog annat. efter det ska syrran & jag åka till uppsala och gå på stan. det är ju alltid najs :D

imorrn bär det av till åland och träningsläger. ska bli kul (a) sen på måndag kommer hampus heeeem. :D och på onsdag börjar skolan......

redan onsdag...

wow, det går så fort så jag hinner knappt skriva.

har iaf varit på läger i en vecka, i Härnösand. Helt sjukt skönt var det att vara där, och alla människor som gjorde det så speciellt också. :) Alla var där för samma orsak, det var så skönt att slippa tänka och skämmas. orkar inte skriva allt vi gjorde, men det var iaf grymt kul och förhoppningsvis åker jag dit nästa år igen!

i söndags var jag med julia, anna & zanja i stan. vi handlade och hade det trevligt, på kvällen drog vi till micke roos. måndag-tisdag hände inte mycket. träning & allmänt chill. igår åkte min käre pojke till tjeckien för att heja på handboll. hoppas du får det bra där borta, vi ses på måndag! glm inte bort mig bara ;) haha.
idag åkte jag in till stan och träffa stoffe, det var trevligt det :)
hej&godnatt

då var det dags

jag vaknade halv 8 imorse och tog en löprunda. det var tungt, men kändes bra efter.

nu är det snart dags. jag ska åka till härnösand, och jag är faktiskt jättenervöös.... jag har nog aldrig nånsin åkt någonstans helt själv. så jag är väldigt ... ja nervös helt enkelt. har stressat runt hela morgonen, men nu hoppas jag att jag har allt under kontroll. ni får gärna höra av er (a) <3 mobilen är självklart med..

jag fixar min blogg sen när jag kommer hem, den ser helt sjuk i huvet ut, jag vet ^^ men jag har inte tid nu (A)
                                           pusssar och kramar på er allihopa<3

anna lincoln

None
du kommer hem på måndag, en ändå träffas vi inte förrän jag kommer hem nästa lördag.
om du bara visste hur mycket jag saknar dig.'
anipani <3<3<3<3<3<3<3<3<3

idag

idag har jag varit på sats och tränat. sprang på det där löpbandet för första gången ever, riktigt najs. men jobbigt ^^ men det ska det ju vara. sen var min skjuts borta i barkaby så jag gick in på willys& ringde lite senare arne så han hämtade mig. sen var jag inne hos mormor och arne och löste lite korsord och spelade kort :) sen gick jag hem för att de skulle byta om och göra sig ordning för fest i brunnby. dit skulle johan & madde också, och det var typ pirat-tema så därför var de utklädda till pirater + att de hade gjort om tandemcykeln (fyra cyklar i en, så det blir tydligen en fyrcykel) här i byn, till ett piratskepp. kanoner, trasiga segel och självklart döskallar :) om jag var otydlig så hade de alltså byggt som ett skepp runt de där cyklarna, som de sen cyklade med till brunnby. några från pitan var också här, och de hade byggt värsta skeppet de med, som de drog istället. roligt var det att se när de åkte iväg. vi filmade och jag tog kort. mami och papi stannade hemma ikväll, istället för att gå på den festen. så ikväll ska vi ha myspys eftersom jenny är hemma också.
    och ja.... jenny och jag var precis ute och körde utanfö gården :D alltså móa körde ju haha. det var fett med läskigt, speciellt i början, sen var det riktigt roligt hihi. så nu är jag iaf igång woho haha. fast nu kommer jag ju åka bort i en vecka, så jag kommer säkert ha glömt det :(... aja.....

dessutom var vi till farmor och farfar och träffade dem idag. jag kramade farfar och ja..... han är bara skinn & ben. han hade verkligen kulmage förut, nu måste han ha hängslen för att inte tappa byxorna... och farmor är liten hon med, och konkar runt på rin rullator. det är jobbigt att se hur det har blivit med dem, men jag var jätteglad över att träffa dem. och de var riktigt glada idag, speciellt farfar som skojade runt som han brukar göra. :) världens sötaste och bästa farmor och farfar <3

imorgon åker jag och jag är jättenervös.......

i like to move it

har kopplat in mina högtalare i datan nu. grymt låter dom ;) hihi. me like!

igår var jag med hampe, vi badade i det fina vädre, och idag åker han på riksläger i katrineholm. lycka till :) <3
   idag kanske jag sa prova att övningsköra lite :) ojoj, hur det ska gå vet jag ej :p sen hoppas jag att vi åkte till farmor & farfar för jag har inte träffat dem på jättelänge, och vill gärna veta hur det är med dem. annars ska jag bara träna och packa idag....

julia nielsen, du anar inte vad du betyder för mig

snart är det slut

shit, det var ett tag sen jag skrev här. Jag ska försöka sammanfatta allt jag har gjort på denna tid, men det kommer bli svårt. iaf...
    jag kommer inte riktigt ihåg vart jag var någonstans när jag slutade skriva, men iaf..
    förra tisdagen så åkte jag med hampus till hans landställe, själbottna, en liten ö utanför ljusterö. det var jäääättefiint och mysigt :) soolen sken & det var allmänt klockrent att vara ute i skärgården. hampus, tobbe & kalle bl.a åkte vattenskidor. men jag bangade, fick åka med i båten och ta kort istället :) på torsdagen åkte vi till stadion för hampus skulle tävla i DN-galan. asså "den lilla" :p han kom tvåa, efter en norrman :) sen åkte vi hem till märstad igen och odensala till mig där vi badade. vilket jävla väder det har varit dessa dagar asså.. naaajs :D senare på kvällen åkte han och tittade på valsta syrianska mot hammarby på midgårdsvallen & jag åkte till madde i rosers för en mysig lagkväll :) ja, helt laget var ju inte där kan jag ju säga, men iaf johanna & elin :D alla var typ utomlands eller sjuka... vi hade det iaf mysigt och grillade och så. senare kom elin wetzig efter jobbet. det var trävligt, lollo kom vid halv tolv typ men då hade jag åkt hem. 
    på fredagen blev det stressigt. jag och hampe skulle bli inskjutsade till uppsala för att ta buss (härjedalingen) upp till sveg för att sen bli hämtade där sen av mamma och pappa, som åkte upp till lofsdalen på tisdagen innan. det var mycket saker jag skulle hinna med att göra. och visste märkte jag sen när jag kom upp att jag hade glömt vissa saker.... hmm.
    vi hittade iaf till slut hållplatsen där vi skulle åka från i uppsala. (det var egentligen inte så svårt om man hade letat lite bättre). vi åkte från uppsala två och kom till sveg typ halv 8. då var det ungefär 50 minuter till med bil, sen var vi framme. pappa hade målat om stugan och mamma hade fixat med mycket inne. det var väldigt fint. vädret kunde inte bli bättre här uppe heller. varje dag vaknade man med klarblå himmel och inte ett enda mål. nackdelen var bara att det mullrade lite senare på dagarna. det var väldigt skönt att komma upp dit och bara ta det lugnt. vi hann med mycket.. bl.a spela minigold, tennis, bada, träna, barkbåtsrace, vänner-tittande (:D) och mycket mer. dessutom kom det nya sängar och byråer upp från ikea. en stor dhl-lastbil komoch lastade av det. det plockade mamma och pappa ihop så fint så.
    vi åkte hem på onsdagen, på peters födelsedag, så när vi kom hem åt vi middag tillsammans och han fick presenter. sen tog jag en joggingrunda och jag trodde jag såg min benson-katt som hade varit borta i en vecka. men han sprang ifrån mig. dan efter kom han in i köket och la sig på golvet som om inget hade hänt. ååh så glad jag blev :D

igår så var det smoking hot, jag bestämde mig för att träna lite innan det blev föööör varmt. nja, det var typ kokande redan då, men anyway, det var rätt skönt iallafall ^^ sen kom maaaaaaaaaaaaaliiiin :D fett länge sen vi träffades tycker jag. vi badade, solade, (med mycket prat&skratt), spelade lite guitar hero och försökte fixa våra bloggar lite bättre. det gick sådär, så om nån är bra på att designa sina egna bloggar, hör gärna av dig ^^ höhö..
   och ja, jag blev  stucken av en geting också....
på kvällen kom nästan hela tjocka släkten och det blev tårta, bullar och kakor för bror min :) cooosy.

inatt hade jag värsta drömmen att jag på söndag kommer att ta fel tåg och grejer. resfeber eller vadå? och för er som inte vet ska jag till härnösand.. mja.. om ni inte vet varför kan ni ju fråga.

nu ska jag ut i solen, puss & kram

ps, jag fick sms av anna igår. jag blev såhäääääär glaaad :D

RSS 2.0