nyååååår

hemma igen.


annandag jul

vad fort det har gått.. anyway julafton var suverän. det var trevligt på dan med farmor,farfar,mormor,arne,kusinerna,faster och wille. sen hade vi bara mys i familjen :) många fina julklappar och mycket trevligt sällskap.

igår var hampus här och vi och mina syskon spelade wii hela dagen + vanligt spel. vi hade väldans roligt måste jag säga. nu idag bär det av till lofsdalen, så fort vi är klara. ska åka lite skidor, och bara ta det lugnt :)

hinner inte skriva så mycket, men hör gärna av er! pusshej

shit, hoppas inte sjukgymnasten hatar mig nu

det slog mig precis att jag skulle ha varit på sats idag klockan halv 2....... shit, har alldeles för mycket i huvudet såhär i juletider!

dan före dopparedan.. :D

imorgon är det julafton!! längtar tihi.

igår och idag har jag varit med hampus :) igår åkte vi på bio, och hade mys. sen öppnade vi en av våra julklappar vi har gett varandra. jag fick en parfym tihi. idag åkte jag med honom till stinsen (när han skulle köpa julklapp till mig) jag gick åt ett håll, han åt ett annat. jag hittade en klänning, en kjol, och två t-shirtar till pappa i julklapp från mormor och arne :p apropå julklappar så fick jag panik eftersom jag insåg att den andra julklappen till min syster från mig, var lixom... den existerade inte. :p visserligen är det rätt fixat nu hoppas jag, men ändå (a)

nu ska jag lägga mig och läsa en bok, sen ska jag sova gott innan julisafton :) wiie! saknar mina kära vänner btw<3

GOD JUL SÅ LÄNGE


det känns som att jag är den enda i hela världen med detta jobbiga problem.... :(


fyra dagar kvar

sitter just nu med hårfärg i håret. ja, denna gången blev det tydligen hårfärg istället för toning, vilket jag märkte när halva håret var fullt med färg. duktig idiot jessica! jaja, jag hoppas att det blir bra ändå.

imorse var jag hos farmor och farfar. jag såg fram emot att träffa dem, men när jag kom dit blev jag bara ledsen. det var så deprimerande att se hur dåligt de mådde. om inte de orkar komma till oss på julafton vet jag inte vad jag gör, hela julen kommer kännas förstörd. vill bara att de ska må bra igen :(
    efter det åkte vi på julbord i knivsta. shit, blev fascinerad över all julmat. jag åt mig riktigt mätt kan jag lovar! efterrättsbordet blev man ju snurrig av. gud så mycket gott! tyvärr orkade jag inte allt jag hade tagit med på tallriken. anyway, träffade familjen jonsson/lefvert påväg ut. trevligt :)

resten av dagen har spenderats med att spela tp med mina syskon, tyvärr förlorade jag det slaget.. nu ska jag gå in till mormor och arne en stund och prata strunt. (har färgat klart, blev typ svart höhö.)

:'( :'( :'( :'(

åh, jag vill inte att det ska vara såhär. varför skulle det ha blivit som det blev? jag vill vara liten igen, och ha det tillbaka som det var då. :(

Westermalm-Skånela 12-21

Skönt med vinst! och skönt med bra spel! Det var bara de första minuterna de spelade lika med oss, men sen hade vi dem i stort sätt hela matchen. bra tjejer! :D

idag ska vi på julbord, jag och familjen. Klockan 1 i knivsta. senare blir det att jag och min syster troligtvis ska färga håret. :) imorgon är det julfix här hemma, med en massa bak och kanske klä julgranen (kanske måste bryta traditionen, eftersom vi inte hinner på tisdag) nu börjar det faktiskt kännas att det är jul snart. :)

jag hörde att uppland förlorade första matchen i katrineholm, synd :o hoppas det går bättre idag tjejer! :)

tihi

... visserligen hann jag inte precis säga hejdå till mina klasskamrater & så. men hoppas ni får en bra jul. dessutom insåg jag att jag troligen inte kommer träffa julia, frida och denise förrän nästa år :(

ÄNTLIGEN JULLOV!!

så grymt skööönt! nu behöver jag inte tänka på skolan överhuvudtaget! bara ta det lugnt och längta till julen och nyår. tihi.
julspexet var kul. frenne and the other guys var ju något bäst haha. ;)
   jag hann umgås lite med julia, hampus och daniels lille son Jonatan innan jag åkte hem. nu sitter jag här och inte gör så mycket, snart äre lunch som bror min har lagat. *hungrig*

ikväll är det match borta mot westermalm. *kötta*

happyday

grym dag mina vänner, grym dag!
till en början hade vi minihandbollsturnering med treorna på träningen. jag var nervös, för det är bara inse fakta, jag tycker treorna är läskiga haha. iaf på handbollsplanen. men det var riktigt roligt. roligast var kanske inspringet av robin, jonte, alex, fredrik, sebban och matte. dom var ju... fina haha. no comments, ni som var där vet ;) och ja, turneringen vann ju vi!!! woho grymt! och något som var riktigt roligt och se faktiskt (trots att hon var tuffing i försvaret mot mig) var att se jullis vara med :D hon gjorde tillochmed massa mål, trots att hon inte får springa. det var roligt att se henne spela igen, trots att det bara var minihandboll :) tihi.
efter träningen var det nervöst och jobbigt, det var dags för tal. Jag fick vänta länge på min tur, men efteråt var det riktigt skönt att ha det gjort! det gick ganska bra ändå, även fast jag stammade rätt mycket.. det kändes bra ändå lixom. :) och på engelskan senare fick jag veta att jag fick MVG på talet. shit, kunde aldig drömma om något sånt. så därför är jag extremt glad idag, och det här kan jag säkert leva på hela veckan, eller iaf tills på torsdag då det är matteprov... ^^

dagen var dessutom helgrym eftersom jag tillbringade den som vanligt med världens bästa jullis :)

malin jussing!



vet du vad? det blir precis samma sak varje gång. Varje gång jag tittar på en bild på dig så får jag ett glädjerus i magen. jag saknar dig, saknar oss, saknar att komma till skolan och se dig. min bästa vän sen småfötter, släpper dig aldrig <3

snabb måndag

snabb måndag = najs måndag. alltid grymt skönt när man slipper vara i skolan länge. men idag var det riktigt skojsigt. anna var på flumhumör, vilket betyder att jag också blir det hihi. spanskan var därför riktigt skoj. påväg hem med frida fortsatte vi skratta, och vi slutade inte skratta tills vi skiljdes åt. :D det är vad jag kallar najs. tihi. sen drog jag hem till hampus en stund, och vi kollade på two and a half men innan han drog på träning och jag åkte hem.
    jag har övat på talet hur mycket som helst nu, jag hoppas verkligen att det går bra imorgon. men jag är ju så nervös! ska kanske hålla tal för mamma och pappa snart, så jag börjar vänja mig vid tanken...

nu ska jag återgå till plugget, som inkluderar både talet & matte (prov på torsdag) suck... skönt med lov? svar ja!

.. :/

insåg just att filmen blev sämre, eftersom stefan sköt sig själv...

söndagkväll

talet är klart... tror jag iaf. nu måste jag bara öva på det så att jag kan det till tisdag. suck, ska bli så skönt med jullov så det är inte sant. att få sova, inte behöver tänka på skolan & ta en lite paus från handbollen när jag åker upp till lofsdalen. ska bli skönt att ta en paus från allt. lite ensamt kanske, men men... sånt man får ta.
   imorrn äre skola igen, suck.. hoppas den här veckan går fort! vill bara ha jul nu, fast först vill jag ha mysdag med älskling, när vi ska gå på bio och ge julklappar :) tihi.

just nu ligger jag och halvsover framför Wallander Hemligheten, den är faktiskt ganska bra men vad hjälper det när man är trött och ligger ner i soffan.

:D

kvällen har varit helsuverän. gillar när hela familjen är hemma, speciellt såhär när julen börjar närma sig. :) vi har slagit in julklappar, eller jenny och mamma har gjort, och bara haft trevligt. jag och min bror har skojsat lite, vilket alltid är lika trevligt. jenny har dessutom hjälpt mig lite att plugga. hon är ju verkligen smart på alla sätt och vis! tack för att du finns <3

nu ska jag nog fortsätta med mitt fucking tal som aldrig vill bli färdigt!!

talet...

shit, ska prata i fem minuter i svenskan. får inte ihop talet... åh orkar inte en lördagkväll :/ dessutom är jag osäker också på hur man egentligen ska göra..

aja trevlig lördagskväll på er allihop :) imorrn äre match som gäller!

skönt att det bara är lördag än så länge

wiie, skönt med helg!
igår efter skolan åkte jag och anna till väsby för att julhandla. (btw så förstörde risgrynsgröten, min vanligtvis favoritmat i skolan, helt min dag :( haha) anyway, julhandel i väsby med anna som sagt. det var trevligt, och jag fick klart för mig en del med alla dessa julklappar. hampus kom också och mötte oss där, och vi åkte hem tillsammans. kvällen spenderade jag hos honom genom att titta på idolfinalen. yeay kevin :D
imorse kom jenny och hämtade mig hos hampus, och vi drog till stinsen. där köpte vi massvis med julklappar, och jag är nästan färdig. det känns ganska skönt. trots det har jag en julklapp var kvar till alla familjemedlemmar, en del med andra ord, men vet typ vad jag ska köpa så det går nog bra hoppas jag. :)
jag hann till herrmatchen med hästlängder, och fick se skånela besegra hornskroken rätt lätt. det var nice :) resten av kvällen kommer spenderas hemma mysandes med familjen. hur bra som helst <3 bortsett från att jag måste skriva på mitt tal. :(

en vecka kvar till jullov, jag längtar ...

<3

I am soo going to miss you sarah tibell..

:(
:(
:(
:(
:(
:(
:(

i feel sad

sitter och tittar på vänner. vi fick sluta enormt tidigt idag. halv elva istället för halv 5. rätt najs.

skönt att få åka hem idag. orkade verkligen inte vara kvar.

snälla låt mig slippa

jag vill inte gå dit imorgon. om jag ska gå runt i samma dvala som idag vill jag inte dit, låt mig slippa.

vardan blir sig inte lik

ny favoritreklam har jag fått, "det går så fooort, jag får så mycket gjort".



idag skulle jag bara ha velat ligga under täcket hela dan, inte ens gå till skolan. så dålig dag har det varit.

hatar det här

kan inte ens prata normalt. fan, det är så påfrestande när jag vet att jag kan - att jag är bra på det. så när jag väl ska prata så blir det bara som en vägg, och allt blir bara felfelfel... och det är inte bara engelskan, hela tiden. varje dag, varje timme, varje sekund.. hela tiden. blir bara nertryckt mer och mer, av mig själv tyvärr. jag skäms så jävla mycket!











trodde allt började bli bättre, jag kände mig modigare och starkare. men nu är det som att börja om från noll igen :'/

julia nielsen <3<3




tack för att du finns för mig jämt, du underbara människa!
skulle inte klara en dag utan dig älskade vän <3
finns ingen som du finaste och bästa juliaaaa


riktigt jävla trött ...

trött på att höra tjatet.

snart onsdag redan

börjar känna mig lite krasslig.. decembertider kanske.

idag har vi prov på IGU:n, det var rätt svårt men ändå gick det helt okej. svarade på alla frågor, får se vad det leder till sen. imorrn fick vi sovmorgon, naw trevliga frenne och jimmy. då har vi psykologiläxa, oops jag har inte ens hämtat ut boken... ^^ senare har jag utvecklingssamtal, woho ^^ och ja, senare än senast är det träning med aflick. suck, min vanligtvis lediga kväll att ta det lugnt i veckan.. jaja, roomservice får jag titta på reprisen dårå.
btw, världen har gått under - julian har gått om mig på tribal wars... oh a tear :'( haha

nejnej, nu är det handboll på teve en stund som gäller, sen ska jag dra mig till hallen och träna.
hejsvejs

RSS 2.0