senaste nytt..

...dålig uppdatering beror på att jag ej har haft tillgång till en dator


senaste nytt kommer senare idag, nu måste jag ut i solen och få färg :)

you guys make my day

jag har haft the best days med julia, frida och anna. :)

i fredags åkte jag och hämtade anna efter jobbet, vi åkte till coop och handlade bara godsaker. Det var ruskigt kul, för vi flummade gärnet. :D sen åkte vi hem till mig och tog det lugnt. pappa hade dammsugit poolen & mamma hade sopat och gjort rent runt poolen och i poolhuset för våran skull. thanks :) Vid sex kom julia och frida. Vi gick upp i mitt rum och snackade lite om allt möjligt, sen gick vi ut i poolhuset och dukade. Vi fick grillat till middag. Det var mums. Mycket hade vi att prata om och skratt blev det. :) klockan nio gick vi in och kollade på tur&retur på teve. haha. gulllig film :) och typ en massa gott hade vi, glass till efterrätt ja tack! :) sen så självklart gick vi ut och badade. frida som hade suttit och sagt att hon skulle banga, var såklart först i. Vi badade ett tag och tog en massa kort, sen gick vi upp på rummet och pratade tills vi släckte och jag & frida somna på en gång.
i går började vi dagen med singstar, jag och frida vann :D ... ja, de andra vann andra gången menmen :p sen skulle vi spela guitar hero med två gitarren, men tji fick vi. det gick typ inte :o så vi fick nybakta bullar istället, och efter det bestämde vi oss för att bada igen. Det va najs, och kort tog vi då med. (som vanligt höhö)

Tjejerna åkte hem vid fyra, och då hade vi bestämt att vi skulle träffas på kvällen för att åka moppe. Och det gjorde vi, en tur till sigtuna blev det & glass på våfflan. Sen åkte vi runt där innan vi begav oss mot Märsta, och hamnade sen en stund på våran gamla skola Ekilla. Jaa, tiden går fort och i höst börjar vi på gymnasiet. Jag satt och tänkte på det när vi åkte hem från Sigtuna, när jag hade Julia & Frida som åkte framför mig och anna som satt bakpå. Jag kände mig lycklig typ, för att det är vi. Vi fyra. Och vi kommer gå tillsammans på gymnasiet, i tre år! och sen slutligen ta studenten tillsammans. vi fyra <3

Det har iaf varit en superkul helg :D och det kommer göras om många gånger! Anna åker till Thai imorgon :( kommer sakna dig <3


lördag

igår var jag med anna, julia och frida :D vi hade übermys och überkuuul :D med god mat, mys framför teven & bad seeeeent på kvällen. ikväll ska vi ta en moppetur tillsammans och ha det allmänt trevligt.

berättar mer sen :) datan får jag tillbaka imorgon och just nu sitter och och försöker fixa mammas ipod.. ^^
höres<3<3

bara en dag kvar att jobba.

mamma och jag har bakat kladdkaka när jag kom hem från jobbet. ska ha med mig det imorgon när det är SIISTA DAAN :D woho va sköööööönt.
  ursäkta för detta tråkiga inlägg men min data är paj, och det gör mig deprimerad att vara i närheten av datorer då :( ..........................  öööh NOT :p haha. men jag har bara inget vettigt att skriva. datorn ska nog lämnas in idag vilket är muy najs, och på tiden kanske (?) aja anyway... solen skiner och man kan inte va annat än trevlig mot sin omgivning :)

nu ska jag ut och springa shohej!<3

onsdag

bara två dagar kvar att jobba, skönt.
  i måndags kom min pojke hem på kvällen, (han hade varit på landet). och eftersom han skulle tillbaka på tisdagen så tillbringade han kvällen med mig, vilket uppskattades. :)

idag efter jobbet hämtade jag charlotte, och vi badade och solade här hemma hos mig. mys. sen tog vi oss en träningsrunda, det gick väl bra. alltid roligare att träna när man har nån vid sidan, speciellt charlotte. mihi :)

anyway, min data är paj :(:(:( går inte att starta....... måste lämna in den imorgon.
    jag längtar iaf till fredag <3 julia&frida kommer hem, och vi ska ha tjejkväll tsm med anipani. ska bli riktigt trevligt<3<3

:/

trist dag, deppig dag, sugande dag. helt enkelt så vill jag bara glömma den här dagen

det bästa med mammor är att de ofta ser om ens dotter mår dåligt (det är inte alltid bra, men ibland). Sättet mamma låter mig sitta tättätt intill henne i soffan och hon lägger armen, tillsammans med en filt, runt mina axlar. Sättet hon drar med dina smala fingrar genom mitt hår. Den utstrålning hon ger och sättet hon bryr sig om mig på. Det är oslagbart. Kärleken mellan mor och dotter är obrutbar.

Idag tyckte mamma att vi skulle baka morotskaka tillsammans. Vi gjorde två stycken, en vanlig med vanlig glasyr on top. Men så gjorde vi en till med Kesella-glasyr istället för philadelphia typ. undra hur de smakar, det får vi se ikväll.
   Nu ska jag ut och springa...


Hejdå

...

vad händer när man inte orkar längre. när man vet att vad man än gör så blir det bara fel. vad man än gör så är det inte bra nog. när man försöker och försöker, men man gör bara fel saker. när man tror att man kan vara sig själv, men vet att man egentligen inte räcker till. när det verkligen känns så, att man är värdelös.

jag vetefan .. :/



jaha...

i fredags betydde det äntligen helg och att det bara var en vecka kvar att jobba. Jag kom hem från jobbet vid tre, och började sen träna. dubbelt pass eftersom jag inte tränade på torsdagen. ösregna gjorde det också. anyway... när mami kom hem ringde hon till gröna ladan och frågade om det fanns biljetter till bion som gick. och det gjorde det! så jag och min mor begav oss till sigtuna och tittade på Mamma Mia :D jag rekommenderar verkligen den filmen. Hemma var vi sen klockan tio, vi hade hunnit svängt in på Coop och handlat lite. Så vi satt oss och åt med pappa som hade varit hemma. Dom åt räkor och jag fick en grillad kycklig och potatissallad. jag blev mätt ganska fort, men gott var det. 
igår fick jag äntligen sova ut lite, det var ett tag sen. Min syster kom hem och vi gick ut och lade oss på gräsmattan och solade. sen fick jag för mig att vi skulle öppna poolen. eftersom det var tonvis med vatten på pressen, så var vi helt enkelt tvungna att pumpa bort det. så fram med pumpen, det gick ganska bra. men när vi kände att det inte gick att få bort mer vatten så försökte vi dra av den. det gick inte lika bra, men sen när mamma kom och hjälpte till också så fick vi av den. jättefint vatten och enligt termometern var det 22 grader. Det tycker jag lät konstigt eftersom vi inte har öppnat den på typ en månad och det har varit massa kallt regnvatten på. aja anyway, det blev inget bad tyvärr. men syster och jag åt lite lunch och sen spelade vi tp ute på gräsmattan. det blev oavgjort eftersom hon kom på att hon var tvungen att åka hem och fixa sig. hon skulle typ på inflyttningsfest. 
    jag följde med och skjutsade hem henne, så jag kunde gå in och hyra film. det blev tre stycken. Hairspray, Gracie och Music and Lyrics. Jag såg bara på de två första. Dom var väl helt okej. Den andra filmen, Gracie, var verkligen speciell. Det var inte långt ifrån tårarna på den. Handlade om att hon hade förlorat sin storebror i en trafikolycka,och hon skulle försöka ta en plats i killarnas fotbollslag och ersätta honom. Det fick mig att tänka på Peter och hur grymt mycket han betyder för mig.
    sen blev det vännertittande sentsent på kvällen. Sonya kom in och tittade med mig (sonya och lasse var på middag hos oss), men hon sov mest haha.

Men tidigare på dagen blev det ju världens oväder. jag har aldrig varit med om något liknande. Asså det åskade och blixtrade helt sjukt mycket, haglade började det också göra till sist. Jag skämtar inte, vårat hus skakade. Den var så gryymt nära oss. 
   Skulle ha tältat med charlotte och co, hoppas de hade det bra :) <3

partille 08

en liten sammanfattning från den härliga veckan nere i göteborg jag hade :)

tisdag: första dagen i härliga göteborg. vi kom dit runt fyra-tiden och det var überfint väder. i skolan bodde vi på fjärde våningen vilket verkligen kändes när vi bar upp packningen. aja, anyway vi hälsade på våra nya rumskamrater F95. (ska jag vara ärlig så kände jag på mig att det skulle bli ett helvete :p) efter det blev det middag för mig och charlotte och lite senare gick vi in å liseberg och kikade runt lite. när vi stod i glasskön kom några killar från P91. för att vara exakt var det typ hampus, micke, viktor, tim, philip och ante .. typ. vi bestämde oss för att åka balder, och köpte kuponger. 60 spänn :O men det var såååå värt det ju woho. efter det gick vi in till lisebergshallen för att titta på sverige-norge i european open championchips (var det rätt chulia;) för F90. ja... asså sverige var väl inte jättebra kanske, men men. under den matchen sände julia och c:o, så de kom till förläggningen rätt sent. julia och jozzan sov hos oss och frasse och ramona hos 94:erna. myys.

onsdag: gick upp för att titta på handboll. god frukost ja :) lite senare gick vi med jennie till avenyn för hon skulle köpa en tröja till sin "dejt"  höhö. den va najs. när vi kom upp till skolan blev det ett litet missförstånd i matsalen, som blev stort vid ett senare tillfälle. men det är historia nu, för dagen slutade bra ändå. åkte till nordstan med JC (julia&charlotte) och det blev inköp av jordgubbar och hål i charlottes öra. på den där lilla flärpen inne i örat, så nu kan hon varken tvätta öronen med tops eller lyssna på sin ipod haha. men fint blev det :) på kvällen umgicks vi med killarna.

 torsdag: vi gick upp och åkte till guldheden, som till en början var mycket svårt att hitta till. P91 spelade, och förlorade... men inga sura miner där inte, nej vi tog en tripp till saltholmen istället och badade och solade. det var väldigt vackert och mysigt. påvägen hem hade jag och julia mest bråttom eftersom hon skulle hem och jobba i liserbergshallen. well, jag ska inte gå inte på detaljer, men det gick INTE bra för oss. och vi blev de som kom sist hem ...
    aja no hard feelings. kvällen var trevlig ändå. fast julia och jozzan sände sent som vanligt, så det blev inte mycket att umgås med dom.. förutom sent i sovrummet när jag och jullan låg och pratade läänge :)

 fredag: helt klockren dag. handboll på heden på förmiddagen. sen vid tre drog vi oss till liseberg, jag, charlotte och killarna. vi åkte allt möjligt. de fick med mig upp i uppsvinget, det var himla roligt.  men höjdskräcken tog det stopp. aja, lite modig var jag iaf (A) hihi. sen kom äntligen julia, och frasse. dom hade sänt matcher i liserbergshallen och var nu redo för lite karuseller. vi åkte flume ride två gånger och shiiit va kul det var. "amen tjeeejer, ta på er tröjorna". eller ja... så kul hade vi inte egentligen. men pojkarna hade, haha. vi var där till tio ungefär, julia och frasse stannade en stund, jag var helt slut.. förlååt (a) sen var det bara chill på skolan.

lördag: tidig dag med handbollstittande igen. slutspelsdag. viktigast var ju kanske att vi tittade på våra roomiesar, nittifemmorna.. första gången på heeela veckan. dom var en aning besvikna på oss, men oj va glada dom blev när de såg oss. och de var riktigt duktiga :) vad vi gjorde den här dagen minns jag tyvärr inte så bra.. men iaf så tittade vi på handboll. efter den här dagen visade det sig att F95 var klara för semifinal på söndagen halv nio, P91 var klara för B-semi söndag klockan 8 & P94 var klara för kvartsfinal typ kvart i nio.

söndag: upp tidigare än vanligt. började packa ordning våra saker. gick och åt frukost, ner till heden till klockan 8. handbollstittande blev det då. sen tillbaka till skolan för att packa ordning det allra sista. klockan kvart i elva skulle vi dra oss till valhalla för att titta på nittietternas final. (i B dock..) halv elva stod charlotte fortfarande och sopade golvet, men vi drog oss iväg snabbt till spärvagnen upp till chalmers. där bytte vi ... till HELT fel. frågade en "snäll" tant som julia satt sig bredvid om den gick till scandinavium och valhalla. ja men visst gjorde den det. vi skulle bara sitta en station efter centralstationen, så var det bara en liten kort bit till höger att gå så var i framme. jo men tjeena, tanten går av vid centralstation och vinkar glatt åt oss. spårvagnen kör vidare och vi börjar känna igen oss. så körde den lite till... och lite till... och typ 5 mil til?!?! aja, vi fick oss ett gott skratt iaf. grymt kul var det, sen tog vi en annan spärvagn tillbaka som gick till ullevi där vi hoppade av. när julias pappa ringde och frågade var vi var någonstans så använde hon orden: "asså vi är typ i STOCKHOLM" oj va jag och charlotte skrattade. så ni förstår att roligt hade vi det ändå, och lagom till andra halvlek kom vi. typ lätt match som dom vann, så vi hade så hellre sett på 94:erna som spelade semifinal på heden, som tydligen var skitspännande att se. tyvärr förlorade de med en boll... surt. :(
    sen blev det sista lunchen på skolan. och roligaste också. vi tänkte tillbaka på allt vi hade varit med om under veckan, och hej va mycket skratt det blev! haha. Efter det åkte vi till lisebergshallen för att titta på herrjuniorfinalen i partille, mellan RIK och Eskil. där var det kö, så vi kom in lagom till andra halvlek. RIK vann och vi skyndade oss till skolan, där alla stod utanför och väntade på bussen som skulle ta oss till tåget. jullan stod och väntade på oss, och sen lämnade vi henne ensam kvar där med frasses&ramonas grejer som de hade glömt. 
    på tåget hamnade jag och charlotte i P94:s vagn, och charlotte tog fram sin ipodhögtalare och vi började sjunga för full hals. :D jag säger bara "A drop in the ocean" och "sweetest ass in the world" kommer så få mig att tänka på den här veckan. frida och mickis kom efter en stund. vid centralen i sthlm, fick vi springa som gnuer för att hinna till ett tidigare tåg. och ja, vi hann med. det var väl några som var kvar, men jag fick komma hem och sova. sååå huvudsaken :D haha

kanske något jag har glömt, men det jag vill komma fram till är att den här veckan har varit helt sjukt bra om jag får säga det med egna ord. bra charlotte att vi tog intiativet och åkte ned. och tack alla som gjorde det oförglömligt. partille-09, here we come säger jag bara haha.<3<3<3<3<3<3

RSS 2.0