göteborg 1-6/7

för imorgon mina vänner bär det av till partille med charlotte. det ska bli trevligt att komma ut på en liten resa :) hihi. ni når mig på min mobiltelfon. hoppas ni kommer sakna mig <3 hihi. men ja, jag kommer hem i helgen!

idag har jag varit och shoppat med min syster, och handlade än en gång för alldeles för mycket pengar. tur att jag får tillbaka det senare i form av lön.. ^^ hehe

myspys på er<3

yesterday

igår skulle jag som sagt varit med anna, men hon dissade mig.. :p så jag började föra över alla grejer som jag hade från pappas dator, till min. så det va ju bra, för så blev det gjort. Under lunchen satt jag och mamma utanför och åt pannkakor, och då kom hon på, smart som hon är, att vi kunde titta på film. harry potter blev det. så jag och min mamma poppade popcorn och kröp upp i soffan med filtar och satt där och hade det mys. sen följde jag med henne och handlade lite + hämta upp min syster som skulle med hem.
   under tiden jag kollade på film hade jag fått sms från froudiiiiie, hon frågade om jag ville följa med henne och julia på bio. of course ville jag det. vi skulle de sex and the city, på nio-bion... vilket betydde att den skulle vara klar typ tjugo i tolv. därför bestämde vi oss att ta en annan, kortare, film. det blev how she move. den var ju faktiskt riktigt bra :) ja, vi frågade ju anna också. men toffel som hon är så hade hon annat för sig :p höhö :)
   kom in med tåget klockan tolv, sen moppade jag hem. det var fan bara jag som var ute så sent en söndagkväll. 
   tack för kvällen tjejer, det var riktigt roligt! som jag alltid har med er <3 tänk i höst, wooohoo!

nu sitter jag här, väntar på syster som ska komma med färskt bröd från coop. sen ska vi till kista, mys. <3

mys

det blir nog bio ikväll istället :)

sunday

igår träffade jag anna :D hon har varit nere i falkenberg i en vecka typ, så det var muy najs! <3 i've missed you..!

i fredags sov jag hos malin, vilket var mycket mysigt. vi tog en tripp till märsta först med våra såkallade moppar & hyrde the grudge 2 och köpte maaasssaaa godis! :p sen for vi hem till henne och hade filmmys under filten med godisskålen i högsta hugg. och kanske en kudde för ansiktet malin? :) hihi. sen efter det blev det en lite roligare film, pirates woho ;) malin hade rätt, man skrattar fan fett mycket av den filmen, jag hade glömt det faktiskt haha. men ja, det tog inte lång stund innan jag däcka TOTALT. så malin & ulla satt vakna och skrattade som tokar. sen gick vi iaf upp i sängarna, och pratade lääänge. det var så länge sen malin, och det var riktigt trevligt att få umgås med dig och bara ha det allmänt mys! fler såna här kvällar tack! <3
        igår så åkte jag hem från malin ganska tidigt, för jag skulle hinna med mycket saker på dagen. när min syrra kom efter en halvtimme så slängde vi ordning tre pajer. en rabarber & två hallon. dom festade vi på lite senare, gotti :) sen åkte jag till hallen, där mitt lag skulle ha träningsmatch mot p94 -.- där träffade jag anna, wiho. :D och juuliia :D jag var tvungen att åka vid halv fyra till uppsala där det var kalas som väntade. emmas mormor, alltså min farfars syster hade fyllt 75 år, så då bjöd hon på jättegoda pajer, ost/kex & härlig jordgubbstårta på det! det var riktigt trevligt att träffa den delen av släkten igen :) myyyys.
       när vi kom hem vare bara att sätta sig i soffan och glo på teve. det började med filmen "tonårsliv", gick över sen till min&mammas favoritserie "cold case" , fast slutade sen med "fyra bröllop och en begravning". jag däcka i soffan när jag la mig ner, tyvärr, och sov sen lääänge. när jag vaknade var det nån konsert till nelson mandela som fyller 90 år. jag var väääldigt trött och orkade knappt sätta mig upp i soffan, det är vid såna här tillfällen man önskar att man är liten igen så att pappa kan bära upp en till sängen :) haha.

idag händer inte mycket, hade riktat in mig på att va med anna, men nej det sket ju sig totalt. ikväll är det final i fotbolls- EM! jag hejar dårå på spanien. wihi :D

grattis peter på namnsdagen idag :)

äntligen fredag!

har ni någon gång känt att ni hellre skulle vilja dö än att gå upp på morgonen ... ? :O
    jo tack, jag har ... asså imorse. fyfan. har haft svårt hela veckan, men den här dan tog priset. :P även fast den tidigaste dagen jag gick och la mig var just igår höhö. imorse gick jag upp tio över sju & skulle åka till jobbet halv 8 ;) duktig idiot, men det gick bra :D brummade iväg runt tjugo i iaf. men när man kommer till jobbet så ger carro mig en skurmopp, för attt det inte fanns något att göra. då blir man ju ... "åååh, nu skulle jag kunnat sovit istället" menmen, så kan det vara ibland. nu är den här veckan slut och jag är redan fett me trött, kommer knappt palla två veckor till :O och dessutom utan carro både veckorna, och jenny ena. fan va tråkigt det kommer bli assåå!

nu ska jag snart åka till märsta med malin, då vi ska köpa nåt gottigotti & hyra the grudge 2 :D wihi, myskväll med min älskling! imorrn ska jag titta på när mitt lag spelar träningsmatch mot p94 -.- hehe. sen bär det av till uppsala och fira maj-britt som fyllt 75 år för ett tag sen :D mys med emma!!!! hihi



och the most importnant of all: anipani kommer hem idag!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :D


HEEEEJDÅÅÅ

förlåt, uppdateringen har varit sugande

well, det var ett tag sen jag vet. i'm sorry. om det nu är nån som läser denna blogg haha.

anyway börjar väl från ruta ett.
måndag: första dan på jobbet. lite stressande & förvirrande. aja, får hålla ut i tre veckor nudå, men pengar blire ju. sen vare träning & sen vare och grattis hampe pampe som fyllde 17 år :) han fick ju presenter dårå. & btw, jag och chullan kom på att vi ska minsann spendera tid tillsammans och göra ett djur :D haha. yes, we are very strange people, men våran maskot måste bli himla bra .... hihi
tisdag: jobb, jobb, jobbigt! men aja... jag jobbar för rasterna kan jag säga. sen sats med mats höhö. det gick bra, träna på som fan. träning på kvällen.
onsdag: jobb. var helt körd den dagen... & löpträning på kvällen. heeelt slutkörd. sen hem till hampus & kolla första halvlek på fotbollen, sen blev det till att brumma hemåt. däcka typ direkt & sov så gott såå..
torsdag, IDAG: det har varit fetans lungt på jobbet, till&med så att vi fick bara städa i en timme typ innan vi äntligen fick lunch. det var übergott med lunch kan jag säga. trött som fan & jag har bara jobbat 4 dar :( pallar inte upp på mornarna.. aja, sats efter. det var väl drygt, ville bara hem.. sssch, men jag gjorde inte färdigt hela programmet. sen kom jag hem och ringde mia (btw, shit va jag hatar att prata, telefonskräck number 1). men det gick bra. men jag hoppas jag & charlotte kan komma ner till partille, det skulle vara så roligt!!! och umgås med jullanbullan också :) hihi. träning på kvällen idag & sen picknickmys efteråt med laget hihi. cosy yes! high five på det charlotte ;)
    om jag har glömt nåt, sorry. men jag är trött & ska fanimej sova bums. spanien leder i fotbollen mot ryssland. hejar faktiskt på ryssland, skulle va roligt om de gick till final. anyway, good night sleep tight .. <3

borta bra men hemma ändå bäst

hemma igen. har varit skönt, men rätt långtråkigt, uppe i lofsdalen. kom upp i torsdags runt halv elva på kvällen, så det blev bara lite tv-tittande sen ner i säng. fredagen gick vi fram till bystugan där det var midsommarstång och hela baletten. jordgubbstårtan var iaf god. när alla små barn dansade så kände jag att jag också vill vara liten igen. allt var så mycket lättare och roligare då. och dessutom var man ju sjudundrande sööööt :)
    fredag så åt vi jättegod lunch på lisas bod, och sen blev det minigolf :) dessutom var vi ute och gick mycket, fint väder & fina kort blev det. lite senare tog jag mig en löprunda, och drog igenom mitt rehabprogram. det var välbehövligt eftersom jag åt som en häst dan innan .. ouufff asså.. apropå rehab, asså axeln har känts fett bra under några dagar. fick bara ont lite igår när jag skulle ta på mig tröjan, men annars bra ju. i'm happpyyy :D och nu ska jag börja satsa med chullan också, wiiie even more happy hihi.
   imorrn börjar jag jobba. och så är det visst en herre som fyller sjutton också. najs :)

talk to you later folks

midsommar

glöm vad jag sa igår, ska bli riktigt skönt att komma upp till lofsdalen :) mycket lättare att andas där uppe, och sjukt mycket mysigare! :) på söndag kommer jag hem hihi. ni får gäärna slå en signal om ni saknar mig :D
    har kommit hem från sats precis, det gick faktiskt himla bra. ska köpa rehabkort, så jag får träna själv i två månader. hoppas att det börjar gå åt rätt väg nu asså.

nu ska jag in till mormor och snacka lite skit, sen ska jag börja packa! (har inte gjort det än, ha-ha)

see you :) <3

dagen

har väl inte varit den bästa på länge, men såna dagar finns ju också. har suttit framför teven och glott sönder mina vänner-DVDskivor ännu en gång. det kommer det bli mycket av i sommar kan jag lova.
   har dessutom tränat, denna dag med damlaget. vi hade fys, jobbigt. och efter det yoga. jag är inte den smidigaste kan jag säga om den saken.

och just nu känner jag ingen glädje alls. sverige har precis förlorat en ren jävla skitmatch mot ryssland, och är ute ut em. imorgon åker jag till lofsdalen, själv med mina föräldrar. inte vad jag hade räknat med, så det här känns väldigt lame. och ja .. lite annat stuff.
wellwell, godnatt. sov gott, det ska jag försöka göra iaf!

sverige ute ur EM

finns inget ord som kan beskriva detta än:

besvikelse
ren jävla
besvikelse

kom änglar

onsdag, känns som typ söndag. jag är så jävla trött, kunde inte sova inatt. sov hos hampus btw (a) och ikväll är det träning med damlaget, lyckat jessica! aja, får vila ut mig tills dess ...

igår kom julia och frida hem från grekland, woho :D längtar tills vi träffas (A) på torsdag bär det av till lofsdalen, ska bli mys! hoppas det är någolunda bra väder.

förlåt för det oerhört tråkiga inlägget.
 








FOTBOLLSFEBER!!!
HEJA SVERIGE!


kuligt sommarlovsväder ^^... NOT

idag vaknade jag, och ville helst inte gå upp.. men till sats skulle man. var där och tränade, det gick faktiskt väldigt bra. mats blev lite bitter när jag sa att jag inte hade ökat vikten på nån övning, så det fick jag göra också. men det gick ju helt enkelt strålande. sen skulle han då mobilisera min axel (herregud jag vet inte ens vad det ordet betyder), det gjorde inte lika ont som vanligt. jippi, kanske gör tabletterna nytta iaf! antiinflammatoriskt you know.

sen gick jag till ÖB, för jag skulle köpa en ram. först råkade jag självklart ut för några såna där som gör reklam för telefoner. otrevlig var jag kände jag, men vafan, pallade inte med dom asså. haha. väl inte på ÖB blev jag kär i en talva (egentligen två). den ena som jag bara MÅSTE ha var ganska avlång och hade typ 8 bilder med döskallar (lite marilyn monroe-stuk, med olika färger på varje bild) jag blev käär! sen var den en micket vacker tavla på the king Elvis :D var nära på att köpa båda två, men asså ... svårt att ta på moppen? ja!
     resten av dagen har jag bara suttit under en filt och tittat på vänner, ätit lunch och glass! tonight blir det träning <3

fotbolls-EM

måste bara slänga in ett helt otroligt onödigt inlägg.. :)
matchen mellan Holland-Frankrike var helt sjukt sevärd måste jag säga. det var en fett rolig match :p 4-1 till Holland, och det fjärde och sista målet på stopptid. tomorrow spelar vårt käraste Sverige, och då ska jag vara bänkad!
   men först en dag på gubbängsfälet och Eken Cup :)


GODNATT <3

dagen efter..

... känns jävligt nedstämd. middan igår blev väl inte helt lyckad, men när jag skulle säga hejdå till alla så kändes det verkligen i magen. att krama alla hårt,som om det var en sista gång, och på nåt sätt tacka för alla tre åren. jag tror alla kände så. idag är det värre ...
      även om jag ofta har varit grymt trött på er, att vi inte alltid har gått ihop så är det ändå er jag har spenderat nästan varje dag under tre år med. hur det blir i höst vet jag inte, men det kommer nog aldrig bli som det var. för värre än oss går nog inte att hitta (A) hehe. därför kommer det kännas tomt, men jag glömmer aldrig. aldrig.

Anna, Helen, Viktor, Linnea, Ramona, Viktoria, Lovisa, Isabella, Sofie, Jens, Tobbe, Sjöberg, Kim, Jessle, Hewan, Sofia, Emelie, Sarah och Fridah. Tack för allt<3

nu är det slut ..

slut på det roliga? nja .. skulle väl inte kalla det så riktigt. efter tre långa, men rätt snabba, år är det aldrig mer Ekilla. både sorgligt och skönt. alla shysta lärare man har lärt kännat, och lärt sig mycket av lämnar man. och alla classmates och andra vänner som man träffat varje dag i tre år .. försvinner de med. några kanske man inte träffar överhuvudtaget mer. svårt att tänka sig, men så är det. nu väntar ett skönt sommarlov, innan man ska börja på gymnasiet. (?) asså var tar all tid vägen? det går så jävla fort.

balen igår var iaf suverän. började lite segt, men sen släppte vi bara loss. det var roligt att få umgås med alla en sista gång. riktigt roligt måste jag säga. och alla var så fina dessutom! sentimentaliteten kommer nog riktigt om nån dag ..

idag var det som sagt skolavslutning, och den rulla på bra. många duktiga musiker finns det bland alla idioter :P höhö. iaf när vi kom hem tog vi en fika, sen blev det typ en powernap för mig. när jag vakna var jag sugen på shopping och nya jeans så jag och min syster tog en tripp till Väsby Centrum. det blev ett par jeans, ett linne och nån .. ja tröja typ. och en kjol till mamma ofcourse :) höhö. nu snart ska jag börja göra mig iordning, klockan sju är det middag med min käraste klass. <3

hoppas ni får det bäst där borta i grekland julia, frida och amanda. en vecka utan er IGEN. glöm aldrig att i love you guys

come and see me

asså shit, har inte orkat skriva nånting på ett tag. orkar inte nu heller egentligen.
tar det nån annan gång, nu ska jag typ sova en stund (A)

grattis bästaste och underbaraste moder <3

dagen började med en tripp till midgårdsvallen med moppen klockan nio på morgonen. en viss herr skulle vara där på dagen. sen när jag kom hem var klockan kanske tjugo öve nio nånting. då satt jag och pratade en stund på trappan med mina kära föräldrar, mami som fyller år idag ju :D
   bror min åkte och hämtade syster min runt halv tio nån gång kanske och jag bytte om till bikini och tänkte börja dammsuga poolen. jag och pappa fick oss ett (skratt vet jag inte om vi ska kalla det) slangen till dammsugaren var av på typ sex ställen. woho dags att börja tejpa, inte nog med det så var själva skaftet avbrutet, men det fixade vi galant höhö. när jag skulle ställa mig och städa skiten, för att få lite färg tänkte jag, så ville dammsugaren inte suga typ. vi tog upp slangen och upptäckte flera hål. vi bestämde oss ganska snart för att vårt projekt inte skulle fungera höhö.
   när klockan var runt elva började jag bli orolig, för mina syskon hade inte kommit hem. ringde jenny flera gånger och ingen svarade och peters mobil tutade bara upptaget, fast på ett konstigt sätt. usch, fick en klump i magen. och när jag sa det till mamma och pappa blev dom oroliga också, det var inte kul. vi ringde och ringde, inget svar. fick förhoppningar när det ringde i hemtelefonen, men nej det var bara dom som skulle gratta mamma. fick jobbiga tankar i huvudet. sen till slut efter nån halvtimme fick pappa tag i peter. vilken lättnad.. dom kom hel vid halv ett och då gav vi mamma presenten, en ipod :) hehe


oh my, jag mår illa. riktigt illa, klumpen i magen är grymt stor just nu.
orkar inte, vet inte vad jag ska göra nu.

RSS 2.0