lördagsmys

så jävla härligt väder!

igårkväll var jag hemma hos emma & johanna, efter maddos student. vi åt kinamat och hade det väldigt mysigt. jag och emma blir aldrig trött på "benjamin" så vi satt och nötte ut videorna på honom. oja, we lajk :D
sen blev det lite efterrättt, glass *mums* så skulle vi se på lucky number slevin, men fullt så pigga var vi inte. så vi la oss istället, ja jag sov där :) det var trevligt, typ hundra år sen sist, så det var riktigt roligt tycker jag :)
    idag åkte vi på hundutställning med lilla cesar :) han va typ andra ut, så vi väntade oootåliiigt på finalen sen. jag åkte hem innan, för hade annat att göra. men cesar var söt, och busig :) men klarade sig bra tycker jag :) hihi. tack för dom här dagarna bruds <3 det var länge sen, och dom bästa minnena har jag med er :) <3

har ju varit och köpt present till mamma också, en ipod blev det :) haha. nu snart kommer hampus, hoppas vi kan bada (A) imorgon fyller mami ååår :D grattis <3

sjung om studentens lyckliga dár

hej halloj!
idag gick ja tre lektioner i skolan, gjorde bla klart mitt hus på bilden. sen hämtade arne mig och jag skulle hem och fixa mig. sen åkte jag till arlandagymnasiet och såg studenterna springa ut, shit va jag rööös. me waant! madde kom iaf till slut ner och hon va såå fin :) hon fick en råtta av mig runt sin hals, och ja... inte mycket jag hann prata med henne :p men sen åkte vi i laget hem till henne och åt gott :)

nu ska jag upp till emma och johanna, vi ska äta middag och ha det mysigt! :) <3

stone sour <3

soligt, varmt, skönt

idag har man varit mycket utomhus. soligt i stort sätt hela dan, så lite färg börjar man ju få.
dansa imorse, det var riktigt skoj. imorgon ska vi visa för klassen (de som inte spelar fotboll dårå). hur det kommer gå får vi se ;).
fick reda på att mitt hemkunskapsarbete gav MVG, och min klänning på slöjden också :D hihi. dessutom läste jag upp mitt spanskaarbete inför alla på spanskan :o det kändes himla bra efter. även fast det tydligen var så tråkigt att lyssna på så att några somna ... ^^ aja.

seriöst så känner jag mig mycket starkare på alla sätt nuförtiden. jag hade aldrig ens vågat tänka tanken på att försöka läsa en hel text inför klassen tidigare. det känns så jävla bra .

nu ska jag snart på träning, pissjobbigt känner jag på mig att det kommer bli :( sen äre till att se på match!

viktor <3 cheesecake ;)

idag hade vi sovmorgon till tjugo i tio, det var riktig najs faktiskt. förutom att mormor hade glömt att hon skulle skjutsa mig ;) haha. men det gick ju bra ändå, vi var ändå ute i god tid (A)
spanskan redovisade några sina arbeten, inte jag. kanske imorgon. hk:n blev mycket efterrätter, gott.. och ROLIGT! när virre tappade cheesecaken påväg ut från ugnen :P haha. tur var så hade han och hewan gjort två. men det där fick han höra hela dagen. matten kan man bara sammanfatta som väldigt roligt och skrattig. sen va det kemi och jag, sofie och anna hade en egen lektion om ..... sopor. :p det gick faktiskt ganska bra (A)

nu har jag typ precis kommit hem från sån där handledarkurs inför körkortet. oj, får jag köra bil nu asså? läskigt, börjar bli stor :p hehe. imorgon blir det aaaaaaaaasjobbig träning känner jag på mig. *längtar inte*

AJA, godnatt och pusspåer <3

yesterday all my trouble seemed so far away

förrigår var en riktigt roooooolig en! började med att det var try out i vikingahallen för våran del,och några spelare var inbjudna. för min del blev det såklart till att titta på, men men (A)
    julia kom senare till hallen och vi skjutsade först hem charlotte, sen bar det av till coop. där köpte vi bla bröd, godis och chips. dessutom provsmakade vi på olika ställen, favoriten var nästan potatissalladen med korv... eller äppelpaj? aja, sen när vi satt ute på parkeringen och åt godis så kom några hurtiga norskor och ville få med oss till sätunaparken och senare till pingstkyrkan på kvällen. det skulle tydligen bli en hel massa rrrröööj. haha. dom var trevligt, men försvann till slut. då satt jag och julia kvar på våra moppar :D det hann passera en hel del massa bilar faktiskt. men efter nån timme och en trasig backspegel på bilen bredvid så bar det iväg fort som *pipi* för oss. vi kom inte långt innan julia fick soppatorsk bredvid en polisbil vid rölyset. haha. vi fick helt enkelt åka hem till mig och hämta soppa :p sen lämna jag bruden :( och åkte för att hämta min pojkvän hihi. vi käka lite hemma hos mig, men sen bestämde vi oss för att ta oss en sväng till julia faktiskt :) ja tror hon uppskattade det, för hon var kanske liiiite ensam (A) det blev iaf en hellyckad och mysig kväll! THANK YOU alla inblandade :D hihi. men bojkotta den där eurovisionfinalen nästa år nästan ^^ hehe.

måndag, som vanligt typ :o förutom att moppen gick paj :(:(:( aja ... får hoppas att den snart är på benen <3 min pärla haha. imorrn är det sovmorgon, SKÖÖÖÖNT :D

SOV GOTT ALLIHOPA, OCH DRÖM OM MIG :) <3

sverige-korea ikväll

asssssssåååå bra slut på den här fittveckan? NEEEJ!!! zoltan talade in på min telefonsvarare och sa att röntgenbilderna inte visade nåt farligt, så jag kunde träna på som vanligt? VAFAN? jag kan ju inte ens skjuta med den där jävla fittarmen. asssåå ursäkta mig, men jag är så jävla sur. den här veckan har varit botten, och så kommer det här. ååååååååååååååååååååååhhhhh -.- ikväll ska jag iaf titta på sverige-korea i vikingahallen. bra match hoppas jag verkligen att det blir.
nu ska jag fanimej ut och springa, själv dessutom för en viss dam ville ju inte träna med mig idag. hm ... nåt glatt i min värld just nu? NEJ, skulle inte tro det.

HEJDÅ!  ..

torsdag

den här veckan har jag själv faktiskt varit ganska stolt över mig själv i vissa stunder. tex i måndags beställde jag en sallad SJÄLV på campino, annars vågar jag aldrig beställa något i affär/resturang. och när jag skulle säga mitt namn inför över 50 pers på elitidrottsprogrammet var jag helt lugn, även fast jag stammade. (freiman kom sen efteråt och frågade om jag hade ont i halsen? haha), och i tisdags så ringde jag min frisör och bytte tid. igår så svarade jag på frågor inför hela klassen. dessutom har jag försökt att svara med mitt namn när jag svarar i telefonen. min syster sa att jag var duktig idag :) hihi.

man måste titta tillbaka på ljusglimtarna och det positiva som händer, det gör livet mycket lättare.

:'(

har ingen aning om vad det är med mig.
jag är bara så jävla konstig.
ibland känns det bara tomt inom mig,
asså skärp dig, vafan håller jag på med?
som sagt, har ingen som helst aning ....

paaaaain

fryssen, ska det inte vara sommar typ snart?
me want! brun hy och grejs, ^^

igår va jag och "träffa" morfar. asså ja, jag blir äldre och du blir mer och mer verklig för mig. jag undrar hur du var, hur vår relation hade varit. om jag hade varit ditt favoritbarnbarn som alltid hoppade upp i ditt knä, och du tog fram dina stooora läsglasögon och började läsa sagor för mig. nån gång kommer vi ses morfar ! (A)

idag; orientering och magnetröntgen med kontrastvätska i axeln. vad ska man säga? orienteringen gick niischt gooodt och när dom spruta in kontrasten i axeln på mig ville jag bara dö. för övrigt har dagen varit muy trevlig.

i'm totally in love <3

lördag, helt slut

idag har det varit en trevlig dag.
klockan 7 stod man utanför vikingahallen för att göra sitt hallansvarspass då. jag, lollo och elin. jag och lollo började i matsalen, där vi först käka lite sen kryssa för gästkort. sen ställde jag mig i disken ^^ ojoj asså.. jag skulle aldrig kunna bli en sån där "mattant". alla dessa ungjävlar som ställer fel hela tiden haha... hmm... anyway sen tittade anna förbi och skrattade åt mig :p
    lollo hade sen samling, och lite senare drog jag och elin och kolla på hennes match med 92erna. (gamla laget.) det blev en bra match, (lite krig hade man förberett sig för)
sen va jag mest på vikingafältet hela dan och tittade på handboll och umgicks med människor! :D

nu sitter man här, johanna var precis här med cesar.. åååhhh va söööt hihi. det roliga va att jag drömde om den hunden inatt haha. well, om en kvart är det EVA&ADAM haha, imorgon blir det nog mer agt :p eller AT som det så vackert... NOT... heter numera.

heeeeelt slut, kommer slockna i soffan :o
de nice ;)<3

ska bli skönt med helg

när du säger såna saker, det gör mig lättat på nåt sätt.
"du har så himla mycket i dig. du kan så jävla mycket jessica!"
det känns skönt, det känns som att jag har något att jobba för. jag ska komma tillbaka!
TACK!



ganska jobbiga dagar med träning, och fler kommer det bli. nu ska det bli skönt med fredag och helg :)
godnatt & sov gott. dröm om mig :D <3

regnig onsdag

nu har jag varit i hudding på undersökning.
   ouff ... asså vilken smärta. han viftade min arm hit och dit, och tröck lite varstans. ajaj säger jag bara. menmen. han vill att jag ska på magnetröntgen igen. den här gången med en kontrastvätska i axeln, så att man lättare kan se om det är det man befarar. om det är det så blir det troligen operation 26 augusti. Då kommer en amerikan hit, Steve nånting från Texas. Han är tydligen proffs på sånt där. och min skada är relativt ovanlig och ett intressant fall, därför ska amerikanen ta det. LIVE dessutom. typ inför publik och kameror tydligen (?) värsta greys anatomy-varning här va. haha. och btw, det är ikväll!
menmen, skönt att få lite svar på några frågar, och något att se fram emot 26 augusti som sagt. sen 6 månader rehab och efter det är jag fit for fight igen! woho :P men låång väg dit ..

ikväll är det löpning med laget då, och nu sitter jag och pluggar som en galning för att få färdigt mitt arbete i bilogin.
vi hörs, bye <3

trött..

idag ska jag på undersökning för axeln.
och fan va rädd jag är att han ska säga att jag aldrig mer kommer kunna spela..

meh åh :p

godmorgon!
well ja, idag var det tänkt att det var sovmorgon för min del, men när man har en mes till katt så är det väldigt svårt. kvart i sju stod han utanför min dörr och skrek på mig. jag struntade i det först, och fortsatte sova.. men grejen var att han slutade inte. tror inte han andades en enda gång knappt mellan sina jamanden, innan jag öppna dörren. då sprang han in i mitt rum, och när jag la mig i sängen igen så hoppade han upp och la sig tättätt intill min mage, och huvudet på min arm. han blir sådär när han är ensam(A)
    jag tänkte ligga en stund i sängen,och sen ut och springa. men det blåste så mycket så jag tänkte bara ut och köra på maskinen lite. men det sket man också i. jag är inte lika duktig som jag var i fredagsmorse ^^ fan jag måste skärpa mig höhö. men nu börjar vi träna iaf¨- i början kommer det nog gå segt, men det kommer ;) det får gå som det går helt enkelt.

nu är jag rätt hungrig, så ska väl ta mig lite frukost! sen är det skola, suck ^^
pusshej <3

ta mig inte för givet

jag är ganska trött nu.
trött på att tänka på att det brukade vara jag och du.
trött på att låtsas att allt är bra
jag orkar längre inte tro på allt det du sa
för vad ska man göra när man längre inte räcker till?
jag vet ju att du egentligen inte vill.
när allt kommer omkring så är jag inte längre etta för dig
och visst, jag är van, men det tar hårt på mig.

sanningen är hård..

kan bara sammanfatta dagen med att den har varit supervarm och helgreat :D
goodbajs ;)





MIN DAG IDAG

jag är riktigt himla glad asså :) hihi. idag fyller jag sexton år! :D

igår var en helt sjuuukt bra dag! jag följde med anna hem, för hon och helen hade planerat någonting hemligt för mig. :p de låste in mig på annas rum, och hämtade mig sen efter en timme. då ledde dom ut mig i vardagsrummet (jag hade bindel för ögonen) då när jag får titta sitter JULIA & FRIDA där, och alla fyra börjar tjuta med roliga födelsedagsgrejer .. vet inte vad det heter. och dom hade partyhattar och grejs. ni anar inte hur glad jag blev hihihi. det var tårta, bullar och kakor för hela slanten! vi hade det jättemysigt och jättetrevligt :) sen drog anna till måns och jag skjutsa hem julia och helen. sen hade jag hela kvällen fri, så då kom hampus över. så jag hade det mysigt med honom och min syster. vi såg Poseidon på teve, den va ju ... PANIK-FILM... helt okej. ^^ hehe.
   sen klockan tolv fick jag presenter från hampe :) det var ett presentkort på GINA, på 300 spänn och ett ljus med AIKfärger hihi. TACK <3

idag va jag vaken sen typ sex :P kunde inte sova alls ^^ sen vid typ ... halv nio när vi var påväg ner och äta frukost så hörde vi prasselprassel utanför dörren. så då slängde jag mig i sängen och under täcket. hihi
   jag fick en DATA, (this one) en laptop, och en balklänning hihi. sen kom ett paket till, och det var en skrivare :D jag blev grrryymt glad hihi. 
hela dagen har bara varit hur bra som helst, och asvarmt hihi. fick kläder av syskonen, och av släkten med! tack alla som har skickat sms och grattat mig hihi. (A) bästa var nog när ramona ringde, åh va glad jag blev :D

nu är jag också sexton år hihi
pusshej <3

åttonde maj

well..

idag börja vi på en ny "period" som vår crazy chick till musiklärare kallar det. denna gång är det "SKAPA" . oh my, vilka knasiga alternativ man fick. jag vågar inte vara en sån teaterapa inför klassen :O vi bestämde oss för att dansa till "we´re all in this together" i high school musical xD FRÄNT haha.
spanskaprov också, gick väl sådär ^^

nu ska man till tippen och städa.. :o
längtar till imorgon <3

bara två dagar kvar nu :D

today, and all other days

jag har typ inte skrivit på jättelänge.. ^^
menmen, here i am!

i måndags hade vi jätterolig gympalektion. vi skrattade ungefär .. hela tiden! :D min klass är psykad ibland, och det är stunder som just de här som man känner att jag verkligen kommer sakna dem. Jag var hos talpedagogen efter skolan (logoped som det så fint heter) och det gick ganska bra. men nästa gång ska jag ringa nån.. jag och min telefonskräck, ojoj.. andas ^
i tisdags hade vi nationella i matte. C-delen. det gick bättre än förra gången iaf, men vi får se.. sen skulle vi (jag, viktor och anna) till willys på hk:n. så jag erbjöd mig att skjutsa dom, visserligen en och en. det gick finemang.. dit iaf... sen när vi skulle hem så frågade jag viktor om han kunde åka med hans pappa upp till skolan (som vi träffade inne på willys) då svarade han : "neeej, jag vill inte" okejokej sa jag. då kommer jag sen då lixom.. tror ni då inte att när jag är påväg och hämtar viktor efter har släppt av anna så möter jag viktors pappa + VIKTOR i bilen ^^ ojoj,... tokig dag va det iaf. dessutom hade jag och helen roligt med annas sko :) hihi. sen va på sats, och sen träffa jag hampus (A)
   och inte nog med det glömde jag ju charlottes födelsedag :( förlååååt...
idag då... opertaion dagsverke och jag är hemma och jobbar. fan va besviken jag är då. jag hade ju värsta planen. skulle vara ute och jobba, så jag kunde bli lite solbränd.. pffft, det är fan kallt. blåsigt iaf ^^ men jag har jobbat i rabatterna, och tvättat moppen. nu ska jag städa huset ^^ sen får vi se om det blir en löprunda.

HA DET BRA, PUSSOCHKRAM!
nu bara tre dagar kvar :) mihihihi

chulia <3

igår var jag hemma hos chullan :)

vi hade det übermys! vi kanske hade one of thoes:"ingetlivdagar" men typ den roligaste jag nånsin haft isåfall! mycket prat och mycketmycket skratt blev det! jag beundrar dig verkligen, du är en underbar människa! det är helt sjukt hur glad du gör mig :D

chessan <3 chullan, always and forever hihi
längtar tills du kommer tillbaka till skolan (a)

i love you bebis <3

underbar kväll!

jag är hemma från en helt awsum kväll med malin!
jag åkte till hennes stall and picked her up. fick träffa hennes söta häst också hihi (a) vi åkte hem till henne och så va vi i hennes rum. hon hade en massa gamla grejer uppe, från mellanstatiet, och från dagis (!) så vi satt och pratade en massa minnen :) det var jättekul!
    sen fick hon för sig att hon var sugen på godis. så vi tog våra moppar och drog till centrum, till godisbutiken (running rabbit?) det var typ ... stooort haha. malin handlade för typ .. hundring? ett kilo fick hon ihop iaf haha. typ dubbelt så mycket som jag. aja, är det fredagkväll så är det fan haha. så när vi varit där och gjort stan, så drog vi till mig och hämta guitar hero (ofcourse) hennes syrra hade glömt sina GH-spel hos malin, men tagit gitarren haha. så vi spela faktiskt "guitar hero, 80-tal" riktigt kul, visste inte ens att det fanns. vi ägde ju ;)
    efter en mycket god middag, och mycket trevligt gitarrspel från båda håll, gick vi ner och tittade på videor från vårt största fan: björn gustavsson! så grymt roligt! we love him <3
    dessutom när vi skulle åka (hon skulle med mig hem och låna vännerfilmer), visade hon värsta spökvideon. lite creapy va den faktiskt. och sen blev det moppetur i mörkret höhö.

riktigt mysigt var det malin! miss our days <3 14 år, hela 14 år med dig! du är one of a kind, jag kommer alltid älska dig :) <3<3

onsdagens dagens :)

vi hade fysikektion och vi skulle börja med ett nytt område: astronomi. petra förklarade skillnaden mellan atreoider, kometer, meteorer och meteoriter. hon berättade att det är en komet (haley-kometen tror jag den hette) som åker, så att vi från jorden ser den, vart 86:e år. senast den var här var 1986, och petra berättade att hon gick i sexan och hon gick i skolan den dagen så de var ute och tittade på den. nästa komet kommer ungefär 2062.

klockren kommentar av sjöberg;
- åhh, kommer vi också titta på den då? nej just, vi går ju på gymnasiet då.
alla: asgarv x'D
sjöberg: oj, jag tänkte inte.

HAHA, man måste ha varit med haha. x)

handboll, SM-finaler idag

3 par skor blev det. :D
men löpning får det bli imorgon ...


senare:
fast jag skoja bara, för jag tog en löprunda iaf. riktigt najs!

..,

valborg igår då, roligt faktiskt! hampus va här och vi drog ner till vår brasa, där va det massa soffor och grejer, riktigt chill ;D kusin johan var knas som vanligt, och mycket annat trevligt sällskap. vi satt väl där i två timmar, grillade korv, pratade och skrattade. blev bjudna på jäger också, det var ingen vacker smak på den flaskan ^^
    sen gick vi hem och började titta på rocky balboa, sen åkte jag hem till hampus och sov över där. assaskål :p

idag har jag och min syster varit på bushumör.. hihi. eftersom bror vår inte är hemma så tänkte vi att vi skulle pimpa hans dator lite, så vi tog bilder för att ha som bakgrund. till slut blev det väl en, haha. undra vad han säger när han kommer hem.. ? ;) hihi
     sen ska mamma och jag nog åka till uppsala en sväng, hoppas det finns något som är öppet. ^^ imorrn kanske det blir att umgås med julia, wie.

och btw, 10 dagar kvar nu. eller 9, 5 kanske? :D
PUSSOCHKRAM!

RSS 2.0