vi har technopip i örat och i min ipod är det sand

there's only one place I've got to be
with music all over me.
Baby, there's heartache on the dancefloor

frustration & bara allmän trötthet kan drabba de flesta. just nu vill jag bara ut på planen och ge allt jag har. släppa ut allt och helt enkelt ge allt! men tyvärr krampar det i hela benet, (och nej, jag har INTE tränat benet idag. jag gick ju faktiskt fram och sköt bara. eller hur anna?) och dessutom får jag inte ens ännu. så då får jag hitta på nåt annat att ta ut frustrationen på.

rolig dag idag i skolan, med vännerna, iaf. :) super!


Maddebus <3


måndag imorgon igen


ja, man var ju lite trött under slutet av dagen men så kan det vara ibland. nu är iaf helgen slut, och imorgon börjar en vecka med skola igen. lite dåligt samvete har jag, för det känns som att jag har tjockat & småätit hela tiden under helgen och dessutom inte tränat någonting. Det gör det inte bättre heller att jag inte har fått springa på hela veckan. jag blir galen nästan!

helgen har iaf bestått av mys med pojkvän, mys med kompisar, tittande på handboll, bio och plugg. så skönt, med andra ord :) nu ikväll tittade jag och mamsen på alladin, vilken var minst tio år sen jag såg sist. det kallar jag disney! nu ska jag ner och titta på "Vad blir det för mat?" och sen ska jag bums i säng. ska bli skönt!

HSM

"I've got to move on and be who I am
I just don't belong here, I hope you understand"


sitter och tittar på High School Musical 2.. jisses vad länge sen det var. och nu blir man ju lite sentimental när det är sorgliga scener. huahua..

"What about us?
What about everything we've been through?"

söndag


det har varit riktigt skönt med en helt ledig helg! även fast man inte har sovit så mycket på dagarna så har det varit riktigt skönt att bara vara ledig. fredagskvällen tillbringade jag hos hampus. på lördagsmorgonen gick vi till hallen där han skulle döma. lite senare på dagen träffade jag anna och frida och lite annat folk, och vi tittade på herrarnas två matcher mot västerås och rimbo. umgicks lite med min syster samtidigt som också tittade med oss.
på kvällen blev det bio med lite folk. riktigt roligt! Inglorious Basterds blev det. Lite speciell film med sjukt rolig stundtals! och Brad Pitt gjorde hela filmen kan jag meddela ;)

det blev en mycket sen kväll, men det gjorde ändå inte så mycket när man hade trevligt på köpet.
Kvällens kommentar stod anna för iaf, helt klart!

Vi tittade på ett klistermärke med reklam från en föreställning emd dinosaurier i Globen:
Jag: Jag såg en reklam för det här på tv och jag fattar inte hur dom gör det. Det är ju lixom dinosaurier som går på scenen!
Anna: men neej... det kan ju inte vara riktiga dinosaurier.


HAHA, jag och skinkan fick oss ett gott skratt ;)

ÄNTLIGEN FREDAG

strömavbrott i skolan, så skiten stängde. sköönt! visserligen skulle vi typ sluta precis då, men skönt ändå haha. då gick jag in i hallen och kollade treornas träning. och ja, strömavbrott där me va, så de körde burken i mörkret. mysigt! men nu sitter jag iaf här hemma och degar. tänkte att jag skulle plugga mycket under den här tiden, men INGET har jag gjort. istället har jag kollat på en av mina favoritkändisar på teve. "Tyra Banks Show". Jag har blivit hela såld på den kvinnan. Och hennes show är så bra, för hon har upp viktiga saker. Som nu pratar hon om tonårsmisshandel typ. Helt enkelt verkar Tyra Banks ha båda fötterna på jorden, och det gillar jag ;)

ikväll blir det en myskväll hemma hos min pojke vilket jag ser fram emot sååå mycket. imorgon blir det nog lite handbollstittande, anna och frida förhoppningsvis? :D min jullanbullan är sjukling stackarn :(


svar ja, klart man saknar sommarlovet!

en liten nostalgitripp!

efter att ha plockat ner hela vinden så är det svårt att inte bli helt nostalgisk! alla leksaker som man får flashbacks från när man var liten, och alla oerhört söta barnkläder.




mina allra första skor, storlek 19 tihi :)


men åh, hur liten var man inte när man hade dessa?



Jennys supersmå och superfina röda stövlar :)



& Peters första skridskor skulle jag tro ;)

Jag hoppas ni får likadan "aaoow"-känsla som jag fick. ibland vill man ju bara tillbaka till småfötter och vara liten igen. då man bara sprang runt på dagis hela dagarna och lekte :) och när man kom hem så fick man mysa med mamma och pappa. var det livet eller vad? ;)

imorgon är det heeeelg!

jag har typ längtat efter det hela veckan. två hela dagar ledigt, och tre kvällar då jag bara ska passa på och ta det lugnt. imorgon ska jag vara med älskling och på lördag ska jag förhoppningsvis vara med tjejerna. ska bli skönt att bara slappna av och ta det lugnt.

rätt nice dag i skolan idag, trots att den gick rätt långsamt. började med matte, där jag och Madde var riktigt duktiga måste jag säga! därför var vi väl förtjäna av en supergod lunch. Efter lunchen skulle vi ha svenska, men fick reda på att den var inställd. Därför gjorde vi uppgiften som skulle göras under den tiden, och jisses vad våra hjärnor arbetade. Good Work min Maddebus :) och tack andreas för the tips ;)

på träning gymmade jag och lill-Ida överkropp, biffar ska vi bli! sen blev det lite kastträning och rehab. nu ska jag lägga mig och läsa min bok som jag ska pallra mig igenom på den närmaste veckan, eller två. so see ya folks!

btw, en sak som suger reeeal bad: imorrn, och resterande fredagar och tisdagar framför kommer mina bästaste frida, julia och anna inte träna med mig i skolan. fuck arlandagymnasiet ibland!! hoppas det blir ändring, för hallå? :( inte lika roligt utan er...

"Alexander Ahl och AnnAAAhl"

har nästan precis kommit hem från Kista. Var på bio med några tjejer från laget och såg Sommaren med Göran. En riktigt härlig film, och med mycket trevligt sällskap :D

innan bion hann jag med en skoldag med jobbig engelska, och jobbigt med roligt fyspass med niklas. och efter det så var jag en stund med hampus. Vi lagade mat och tittade på tv :) träffade dessutom min froudie i hallen sen, vilket alltid är höjdpunkter måste jag säga, att träffa min vänner när de ska träna!

nu ska jag sooova, för snart ska jag upp igen. jobbigt att bo på landet, för även om vi har sovmorgon till typ halv tio, måste jag ändå ta tjugo över åtta bussen, syynd..

men hejsvejs och sov gott!


bjuder på en liten bild på två av favoriterna mina, såhär på kvällskvisten,
enjoy!



fotomodell, vad är det?

ja men hej, imorse började språket. och nej, jag har verkligen inte saknat det! usch va tungt det kommer bli iår dessutom, och med ny lärare. hej marcela! .. senare var det fotografering dårå, kändes INTE bra. men ja, nu är det bara att vänta och se på resultatet. efter skolan var jag fotomodell en gång till. med matchkläder och allt fotades jag och en 96a i Skånela, på Märsta byggmarknad. Vi kommer väl antagligen hänga där lite senare..

nu är det träning snart. TRE timmar mina vänner. jag får ju tyvärr inte göra nåt med benen ännu *sadface* :( så jag får sysselsätta mig på annat sätt.
imorgon är det sovmorgon till halv ett, vilket vi sååå gillar! men innan ska jag till mats också.


Sportex Cup

.. började i gårkväll. och vi har nu hunnit med två förluster och en vinst. för mig tog resan slut redan efter kanske fyra minuters inhopp igår. baksida lår, vafan ?!! aja, bara lyssna på kroppen (och tränarna också för den delen) och vila. så därför måste jag säga att tjejerna har gjort ett superjobb med bara EN och en halv avbytare. (Nattis är halvan haha, men som btw gör ett grryyymt jobb i försvar!!) så en eloge till er tjejer för ett superjobb!

nu ska jag snart lägga mig i badet. sen väntar good middag och lördagsmys framför teven, hur skönt som helst. imorgon åker jag nog med in till Sköndal igen och hejar fram laget på sista matchen! sen väntar en skolvecka igen!

shofadderittan!

Utkast: vet ni ...

vet ni vad jag gjort idag?
ja förutom döötråkig projektinfo med rein himself, och jobbig fys med niklas har jag börjat lite av min karriär som tränare. ska hjälpa till lite då och då med f95, och det känns riktigt roligt! idag fick jag hjälpa dem lite med skotteknik. och jag var såå nervös, men lyckades hjälpa dem lite iaf. tihi. dessutom fick jag lite sällskap av älskling, anna och måns. skoooj sådär på kvällskvisten!

jag kommer oooofta, alldeles för ofta på mig själv att jag klickar in julianielsen.blogg.se i den där lille rutan där högst upp, trots att jag vet att tjejen halvt om halvt lagt ner! för det blir jag lite sadface faktiskt.. för tro det eller ej, julianielsen är sååå en av mina favoritbloggare! haha :) kom tillbaka baby!
 
du är helt klart min solstråle!  :D <3




 

jessicanna

 <3
hur många såna här bilder har jag?
en bild, två bilder... tusen bilder.
vad mer kan man säga? eller göra?
en bild säger väl mer än tusen ord va?

om du inte visste att jag tycker om dig! <3

har jag nämnt att jag tränar rätt mycket?

usch vilken sämst träning från min sida. det positiva var väl isåfall att jag förbättrade mig tio kilo på benböj, på testerna. resten vill man ju helst bara lägga i en låda, slänga över axeln och gå vidare. dessutom var många av mina kära vänner tillbaka i hallen för att gå på möte, och eventuellt börja spela igen. men de såg inte så positiva ut efter mötet, sadface :(

idag hade vi första träningen i skolan btw. och vi hade sååå kul, jag och mina handbollare. det är som anna säger: vi är som en enda fet jävla familj. och you know? I like it! ;)


hatar tester

... det blev förbättring på cooper iaf. visst, bara fyra sekunder. men det är ändå något. och när man dessutom har en mördarhelg kvar i benen så får man ändå vara ganska nöjd. önskar bara man hade fått vila upp sig en dag iaf så man kanske hade presterat ännu bättre. men, bättre lycka nästa gång.
   nu ska jag ta en dusch och sen mysa ner mig antingen i sängen eller våra ascoola (?!) fåtöljer.

hemma igen!

hemma efter en träningshelg i Väddö. jisses vilken träningsvärk man har.. två pass handboll + två pass fys båda dagarna. hejdu, klart man känner mig typ döötrött..

vi kom dit i fredagskväll. då blev det middag och sen teambuildingsövning med eleonora. (vilket alltid är bra för ett lag tycker jag). vi skulle börja med att intervjua en kompis och sen presentera den inför alla. när jag hörde presentationsövning kände jag hur pulsen gick upp i typ 180... men jag kände som vanligt att jag ville göra det ändå, även fast jag tycker att det är bland det jobbigaste som finns. men jag förklarade som det var, det första jag gjorde, om hur det ligger till med stamningen. och efteråt var det så skönt. och så himla gulliga och snälla alla var.  det är alltid skönt att höra sånt från andra, *gud va stolt jag är över dig* eller bara *du är så bra!*. då känner jag mig så stärkt efteråt, och det är det jag vill sträva efter!

på lördagen var det första träningspasset. handboll, försvar. det var kul, men jag har mycket att jobba på! fysen blev backe. 40 GÅNGER!! ja efteråt var man mööör. men bra kändes det :) passet på eftermiddagen var också försvarsträning, och sen styrka. man sov gott kan jag meddela.
söndagen vaknade man och kände sig misshandlad.. och inte nog med det, på träningsschemat efter handbollen (som var anfall btw) så var det hoppfys. hej och hå, efter det var det svårt att gå haha.
sista passet började vi med att leka, som var skitkul haha. sen fortsatte handbollsträningen, och sen var det corefys, och mycket nerjogg och stretch! en rolig men jobbig helg, ;)

nu har jag precis kommit från ett varmt bad, i förhoppning att mina muskler om möjligt kan mjukas upp lite.. för ja, ibland gillar jag våra tränare sååå mycket, som har bestämt att JA VA KUL, vi kör Coopertestet imorgon!! kul, när jag knappt kan gå nu :( men ja som vi säger: INGET GNÄLL. det är bara tuta och köra!

aa juste, imorgon börjar skolan. kan typ inte fatta det riktigt. men ska bli kul att träffa alla igen. och träna med the dudes igen tihi. back to basics helt enkelt, men jullan by my side :)

träning hela helgen..

det blev inget coopertest. shiiiet vilket oväder det blev.. har knappt varit med om nåt liknande. visserligen satt jag inne i vikingahallen, men man såg ju knappt ut.. så istället för cooper blidde det sjuhelvetesjobbiga intervaller inomhus och sen typ teknikträning på handbollen. efter träningen åkte jag hem till hampus, mysigt var det och vi slockande som stockar båda två.

nu bär det snart av till Väddö. träningsläger står på schemat. trött kommer jag va på söndag känner jag på mig iaf. hoppas det blir roligt iaf, lite nervös är jag dock..

i onsdags opererades min morbror. det var andra operationen för hjärtat, för den andra misslyckades. den här gången var det en mycket större en. jag är en aning osäker på vad exakt de gjorde. men de bytte ut artärerna till och från hjärtat, så som jag har förstått det. även om läkarna är vana att göra såna operationer är det klart att man var orolig.
men mormor kom in senare på eftermiddan och berättade att operationen gått bra, vilket känns himla skönt. nu väntar säkerligen en jobbig tid för min morbror, men han klarar det. i know it!

jag skulle kunna gråta när som helst...

... ja så illa är det.. jag har sån ångest inför coopertestet om nästan två timmar.. :(

har umgåtts med anna och malin idag. vi åkte till kista och köpte skolgrejer, och ja... det blev lite annat också as usually tihi.
tack för idag bruds <3

hej, jessica heter jag!

kom precis hem från sjukgymnasten. hoppas verkligen inte att jag behöver börja gå där igen, för det är såå deprimerande. men iaf, jag var där och kollade knät, och nästa vecka ska vi ta en titt på axeln igen. jag har iaf fått stretchövningar, för jag var aaaallldeles för stel. *han var nog inte glad på mig*. så nu ska jag ta mig i kragen och sköta dessa övningar, så jag blir rörligare. tummen upp för det!

träningen med laget började i måndags. jävlar va tungt det kändes. då blir man ju lite fundersam, hmm.. eftersom jag har gjort varenda grej som stod på det där träningsschemat, så hallå? det borde inte vara så himla tungt. hoppas att jag har förbättrat mig på cooper, annars blir jag riktigt sur... men kul som satan var det med handbollen iaf tihi.
nu börjar det bli som vanligt, man måste äta en speciell tid, packa ur väskan, duscha & äta seent, och vakna med håret i ett rufs. shoho bananer va det är skönt att träna!

idag ska jag vara med älskling, vilket var ett tag sen .. igen. :) så det ska bli mys!

lite poolparty skulle ju inte sitta helt fel.. ;)





bästastebästaste

jag vill bara säga att jag känner mig så lycklig. Fast varför skulle jag inte egentligen? Jag har bästa vännerna, en underbar pojkvän och skönaste familj och släkten. Dessutom har jag sommarlov än så länge, och jag gillart!

I veckan har det hänt rätt mycket ändå. Måste ju börja med att säga att poolpartyt var jävligt kul, tycker jag iaf! :D hoppas ni andra tycker samma sak tihi. amanda stannade lite extra och det var så mys att va med henne igen. frida och anna har heeelt klart gjort mina dagar, om inte typ hela veckan! och jag blev himla glad över att prata med julia igår, hihi.

jag kom precis hem efter att ha varit med käraste anna och frida typ hela dan. vilket har varit superkul! åh va jag älskar lov, älskar att vara ledig, älskar att umgås med de jag tycker allra mest om! och det fina vädret gör det inte mindre bra heller, fortsätt såhär så kanske man är brun tills skolan börjar. ;)

visst, det är bara en vecka kvar tills skiten börjar. men på nåt sätt ska det bli skönt. skönt att komma in i rutinen igen, och självklart att träffa alla!! dessutom är jag lite spänd på hur det kommer bli. nya tränare i skolan, och lixom ja.. överhuvudtaget att börja tvåan. jag och frida satt och prata om det häromdan, asså det är 91ernas sista år.. det är sjukt om man tänker efter.!
     somliga har två år kvar..
    
haha, men det är fine för mig. är så inte redo än att bli ni vet, vuuxen. nu vill jag bara leva i nuet, och helt enkelt bara njuta!
hej och godnatt! <3

RSS 2.0