imorgon är det heeeelg!

jag har typ längtat efter det hela veckan. två hela dagar ledigt, och tre kvällar då jag bara ska passa på och ta det lugnt. imorgon ska jag vara med älskling och på lördag ska jag förhoppningsvis vara med tjejerna. ska bli skönt att bara slappna av och ta det lugnt.

rätt nice dag i skolan idag, trots att den gick rätt långsamt. började med matte, där jag och Madde var riktigt duktiga måste jag säga! därför var vi väl förtjäna av en supergod lunch. Efter lunchen skulle vi ha svenska, men fick reda på att den var inställd. Därför gjorde vi uppgiften som skulle göras under den tiden, och jisses vad våra hjärnor arbetade. Good Work min Maddebus :) och tack andreas för the tips ;)

på träning gymmade jag och lill-Ida överkropp, biffar ska vi bli! sen blev det lite kastträning och rehab. nu ska jag lägga mig och läsa min bok som jag ska pallra mig igenom på den närmaste veckan, eller två. so see ya folks!

btw, en sak som suger reeeal bad: imorrn, och resterande fredagar och tisdagar framför kommer mina bästaste frida, julia och anna inte träna med mig i skolan. fuck arlandagymnasiet ibland!! hoppas det blir ändring, för hallå? :( inte lika roligt utan er...

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0