tagga!

nu vare dags att ta sig an hedemora på bortaplan. ;)



Hedemora-HF SIF
matchstart 16.30

övningskörning :D

godmorgon gott folk :)
idag vet ni, har jag övningskört! det var i stor sätt första gången. har gjort det en gång förut, men då rullade jag bara lite, och backade lite hit och dit, men nu körde jag faktiskt :) var på parkeringen uppe vid outlet, och ja.. jag var inte den enda som tänkte övningsköra där idag inte tihi. men jag körde där i någon timme. sen när vi kom hem så skulle jag bara köra upp på pers backe, men det blev lite längre (körde alltså på vägen då). sen blev det gå lång tur som ända till Pitan och tillbaka.. jisses :o körde både på tvåan och trean shoho skojsigt, fast dock lite läskigt emellanåt huhu. men ruuuligt :) synd att det är mer än ett år innan jag får ta körkort haha. vill ha ;)

dessutom kände jag att man får vara barn ibland, så nu kom jag precis in från att ha byggt en snögubbe.. finfin :) eller ja fin kan ju kanske vara att ta i .. :P



plugg?!

gud så tråkigt detta är. läsdagbok... vad är det för påhitt? dessutom känns det som at allt blir huur obra som helst, därför äre inge kul asså. ^^ och se, så sitter jag här lixom. fan, det blir ju inge gjort alls! nej skärp dig nu!!

ramona stegfors 17 år!

GRATTIS PÅ FÖDELSEDAGEN SÖTKORV! :)


hej igen!

förlåt för alla dessa deprimerande inlägg, men jag har bestämt nu att vara lite gladare :)

idag har jag varit i väsby med mamma. det blev en del som jag handlade. några tröjor, jeans och skor typ. mamma köpte också lite grejer till sig :) vi var där en bra stund innan vi åkte till märsta centrum. då gick mamma och köpte medicin till benson & jag gick till brödboden och frågade om sommarjobb, men de behövde typ inget... okej, bara att leta vidare. på fredag kommer jenny och hjälper mig lite med att skriva personligt brev och grejer.
  iallafall, när vi kom hem så gick jag ut och sprang. det gick väl okej, kände mig lite långsam men aja... (a) emma & johanna stannade och pratade lite också. emma som ar fått körkort , wiiihii :D jaja, det var skönt att få det gjort iaf. sen dess har jag bara legat i sängen och myst framför one tree hill och nu sitter. ska ta och skriva lite på läsdagboken också..

btw, kinderägg är guld värt haha


jag saknar er kära vänner!

.,<3

nätterna och mornarna är som värst..
men när jag la mig i din säng idag, och drog täcket under näsan så kände jag, att den här doften vill jag inte skiljas från. jag vill inte lämna det vi har. även om det är riktigt svårt för mig just nu, och det kommer nog ta ett tag för mig att ens försöka glömma... men så mycket som du betyder för mig så är det bara att kämpa & jag hoppas att du kämpar också.


tänka är överskattat

faaaan... varför? varför? varför? :(
det känns förstört.
det känns svårt att reparera
det känns som att jag aldrig kommer glömma.
så varför? :'/


:'(

jag bad aldrig om det här. det här var det sista jag ville skulle hända. jag känner mig så grundlurad på alla sätt. och sårad... asså jag vet varken ut eller in. kan inte sluta tänka på det, men det är det enda jag vill. jag vill bara glömma allt.



jag vill att du visar för mig, att du kämpar


vad gör man?

klockan ringer som vanligt. du snoozar 1...2...3 gånger. du tänker att det är dags att stiga upp. du går ut till badrummet, ljuset bländar dig och du blinkar hysteriskt för att kunna hålla ögonen öppna. mamma står i badrummet och hälsar med ett glatt godmorgon. du svarar med ett mhhnm och byter av henne i badrummet.
   nere i köket står din pappa och bror, dom ska precis åka men din bror hinner med att reta dig lite innan. du blir irriterad för att du är trött, men ändå glad för att du vet hur mycket han bryr sig om dig. snart åker alla.. du är ensam kvar hemma.
   du äter mycket frukost, vilket du älskar. gosar sen med katterna, och inser att du borde skynda dig lite. du har inte lika mycket tid som du hade på dig dagen innan, för idag har du ingen handbollstränng så det betyder att du måste fixa dig hemma. du gör dig iordning och känner dig färdig. se där, du har fortfarande fem minuter på dig. men... vad är skåpnycklarna? faan... hittar dem ingenstans, bestämmer dig att gå utan dem. då lyfter du på halsduken och där ligger de.
  ute är det inte så kallt, förutom när du kommer ut på gärdet... jisses va det kylar i ansiktet. du möter din granne. "hejhej" hon är ute med hunden, som har sprungit och gömt sig bland snåren i energiskogen.
  du kommer till busshållsplatsen, du ör sju minuter för tidig. det gör inget, för du gillar inte att stressa.
  i skolan tror du att du ska ha prov, men det är flyttat till dagen efter. känns som meningslös tid som du satt med böckerna dagen innan. efter den lektionen träffar du dina kära vänner. dessa leenden, du blir så glad. och din bästa vän också, som du inte har träffat på länge för hon har varit sjuk. sen kommer din pojkvän, och ger dig en kram och en puss på munnen. du känner dig lycklig.
 på matten får du tillbaka provet, det gick bättre än du trodde. efter träffar du dina vänner igen, ni sitter och skrattar och har kul. sen får du veta att psykologin är inställd, dagen blir bara bättre. sen äter du lunch med din pojkvän, och spenderar resterande tiden innan nästa lektion med honom.
 sen äre dags för skolträning. löpning står på schemat och du går till hallen och byter om. sätter dig sen på läktaren och försöker jobba med en svenskauppgift tills sina vänner kommer. bara en av dem tillsammans med dig som ska springa. lite komiskt tycker du.
 några minuter senare blir du lite nervös. du skrattar åt ett skämt om någons mamma ena sekunden, och de nästa 6.75 sekunderna får du svårt att andas. det känns som någon har stuckit en kniv i ryggen på dig och du vet inte vad du ska göra. du känner tårarna och du hör orden, men du vill inte förstå.. du kan inte förstå. det känns som att allt bara brister. precis allt.. en mardröm är vad det är. en mardröm...

jag vet vad jag vill, men också vad jag borde...
- dessa saker slutar tyvärr inte likadant

fotografering idag

pluggade satan igår som sagt, och idag kommer jag till skolan och provet är flyttat till imorgon.. mm, ruligt. pallar inte plugga mer. :p har svenska nu iaf, jobbar med nåt himla kropp och själ tema. snackar spex också, fattar ingenting om vad vi kommer fram till. låter inge vidare iaf :o



if you don't pick up your phone, you will regret it.

idag har när jag kom satt jag och pluggade på en gång typ. och sen dess har jag väl pluggat typ konstant i fyra timmar typ. bortsett från det har jag käkat och badat badkar, som var huuuur skönt som helst by the way! myyys..
jag avsåg tid till att gå till mormor och arne, jag offrade tillochmed att titta på mitt favoritprogram vänner, för att träffa mina favoritpersoner hihi :) men arne var inte hemma och mormor satt i telefon, och det kan ju ta extremt lång tid när hon snackar med sina tanter :p nu sitter jag och tittar på arga snickaren, för nu känns det som att plugget får vara färdigt! mami ska nog förhöra mig nu snart, så det sitter bra. vill bara få det gjort, för i helgen ska jag börja riktigt rejält med läsdagboken.. blev lite stressad när jag hörde att anna var snart färdig och jag inte ens har börjat. men jag antar att snea eliten har kortare deadline än vad vi har. :p

imorrn då? ja, jobbigjobbig dag... prov på morgonen i naturkunskap. sen svenska, matte och psykologi innan lunchen.. suck. efter lunchen har vi träning, löpning this time. efter det sats, och sen träning igen. asså jag är inte så bra på att planera dessa satsbesöken till de bästa dagarna om man säger så... jaja det är ba att köra ;)



det kändes som att det kunde bli en fin dag när jag gick till bussen idag
solstrålarna gjorde mig pigg och glad :)

"det är inte djurplågeri, det är bara en vanlig kycklingfabrik"

okej... har psykologi. vi tittar på en film som vi tittade på förra veckan. vill helst inte se den igen så jag sitter med nerborrad i datan. ^^

har ingen teori, så kommer hem mycket tidigare än jag skulle från början. sköönt!

saknar dig sjuko<3

oooonsdaaag!

gooodmorgon!
hur mår alla idag? bra hoppas jag :) med mig är det iaf bara bra, förutom att klockan är lite lite så jag är tröttis, men det är man ju typ alltid höhö. har handboll nu på morgonen, (tur det, var inte taggad för löpning) ska bli ruuuligt. sen har jag psykologi i två timmar, mindre kul... denise är så söt liten korv, så hon ska hjälpa mig att plugga till naturkunskapsprovet som är imorgon. puss på dig! jag är rätt stressad kände jag igår, har så mycket i skolan jag vill göra klart.

så idag blir en pluggpluggplugg-dag. tråkigt men välbehövligt. sen ikväll börjar GREYS ANATOMY igen! då ska iaf jag sitta klistrad framför apparaten!

men ja, ha en bra dag allihopa! :)

...

... javisst skulle jag behöva träffa dig annie!!! din lunginflammatoriska unge! :p hehe. asså jag är så sjuuuukt trött, överallt. och jag menar verkligen överallt, från fötterna ända upp till huvudet. helst av allt skulle jag vilja sluta, och bara hem och sova. men nej, lektion i en och en halv timme nu.. Zzzzz

trött tisdag

asså gårdagen var piss om man ser på skolsidan. två lektioner, två prov, inget av dem gick speciellt bra. det gjorde mitt humör himla obra.. sen vare sats, och där är det aldrig kul att vara. :p fan va tragisk jag låter haha. sen åkte jag upp till hallen och satt där tills min träning började. där fanns det lite trevliga människor :)
träningen varade i två timmar, och det kändes som att vi nästan sprang konstant haha. mycket kontringar hade vi. och i slutet fick vi straff om vi missade en passning eller så.. springspring. höhö. imorse kan jag lova att jag inte visste om jag var död eller om jag levde hoho.
   träning med treorna, inte min favoritgrej. dessutom var jag ensam tjej bland ettorna idag. men det gick väl sådär, helt okej.
nu har vi svenska och ska göra nån lyriksak... tråkigt!

trött är jag också, riktigt jävla trött....

veckoslut

ja, fredagen den trettonde vill jag helst glömma på sätt och vis. det visade sig bli en riktigt jobbig kväll.
lördagen började inte bra, för jag kände inte för att åka med till avesta och spela match, pga av vad som hände på fredagskvällen menmen. jag gjorde det iaf, och det visade bli himla bra! efter den resan var jag glad och belåten :) vi spelade lika mot dem, så en poäng iaf! :) och ja, ett välbehövligt samtal innan matchen, och sen var tyngden på axlarna som bortblåst.
jag kom hem lagom till melodifestivalen igår, och det blev mys i soffan med chokladpaj/tårta som jenny hade bakat och sen massa melodifestival! efter det var det bruce den allsmäktige, åh va rolig han är. tyvärr så somna jag i kanske en halvtimme, men vaknade lagom för att få se det roligaste på hela filmen woho.

en ny dag idag, och jag sitter och pluggar. går väl hyffsat, men tack och lov för ordböcker!! spanska & matteprov imorgon. och naturkunskap på torsdag som jag knappt har börjat på... suck inte bra detta!

tjngeling!

TILL MIN JULIA OCH FRIDA <3


  




åh.. idag åker ni till thailand :( i tre veckor.. saknad är bara förnamnet av vad jag kommer känna. ni gör mig så glad om dagarna, och hur ska jag klara mig utan er? tre veckor... hoppas de går fort! ni är så underbara båda två, vill bara att ni ska veta det. att jag uppskattar er hur mycket som helst. ni finns alltid för mig, världens sötaste! <3 att lära känna er är bland det bästa jag gjort, seriöst. vad skulle jag vara utan er nu lixom? tack för att ni finns mina älskade vänner! glöm inte bort mig där borta i thailandet, och sola lite extra åt mig :) för jisses vad jag kommer se ut som ett lik jämfört med er när ni kommer tillbaka. haha. hur som helst, jag kommer verkligen sakna er! riktigt mycket! men den som väntar på något gott väntar aldrig för länge, så att säga. tihi <3
ta hand om er, och ha det riktigt jävla dunderbra!! see you in about three weeks bitches ;) woho,
JAG ÄLSKAR ER<3


HEJDÅ ÄLSKLINGAR!!



önskar jag kunde vara annorlunda..

  det här är så jobbigt. visst har jag stått ut med det länge, men jag önskar jag slapp. önskar jag kunde får vara någon annan. någon som kan prata normalt, som inte behöver tänka på vad man ska säga för att det inte ska bli fel. känner alltid såhär efter just engelskalektionerna. bara för att vi måste prata på det jävla språket, då blir allt så mycket svårare. även fast jag vet att jag kan, så går det inte... aaaahhh jag blir galen!!

..

jag antar att du inte riktigt än den du önskar att jag var.
men vad vill du att jag ska göra då?


sitter just nu och har håltimme. mattie och jag skriver blogg och julia och madde gör nån typ.. film? om vår klass. ja no life iaf. idag är det tydligen fotbollsturnering i vikingahallen hela dagen, så vi har ingen träning i skolan. därför slutar vi typ halv ett, men inte ska jag hem då inte .. nee då måste jag till sats. usch, orkar inte med det stället längre. förlåt, men det har gått mer en ett år nu och jag kommer inte därifrån...
jaja, i eftermiddag har jag utvecklingssamtal med frenne.. läskigt :o haha. nej men det går nog bra. ikväll äre träning med laget iaf, jag tror att vi inte har någon fys innan. sköönt. så det är nog bara handboll alltså :)  

igår tittade jag i min systers receptbok om chokladgrejer typ.. shit va frälst jag blev. hur mycket gott som helst fanns det. jag och syrran ska kanske baka i helgen, om jag inte är upptagen med en massa handboll.


nyklippt

hej hallå! är nyklippt jag. men frisyren får ni inte se just nu, vill att det ska vara lite surprise.. hihi.

idag hade vi plusdag, så jag åkte till skolan till halv elva och gjorde psykologiprov. FEM SIDOR?! ja, det gick väl ganska bra tror jag, hoppas jag. vi får helt enkelt se. efter det åt jag lite med julia på skolan, sen åkte jag till kinaresturangen och käka buffé med hampus. det var gott. men nu i efterhand känns det väldigt obra, mår ganska illa måste jag säga. anyway, jag gick till hampus en stund innan jag gick till frissan. och ja, som sagt så klippte jag mig. sen gick jag till syrran och väntade på mamma.
nu sitter jag här i mitt rum och försöker plugga till spanskaprovet, men FAN va tråkigt det är.. fattar ingenting, så det går inge vidare alls kan jag säga mina vänner. dessutom har jag matteprov på måndag, samtidigt som spanska. aaaahhh orkar inte. nu är det dessutom bara två dagar kvar tills mina flickor åker... suck. menmen, veckorna brukar gå fort så det får jag verkligen hoppas!!


hur ska jag klara mig utan era skratt?

har jag en vacker bakgrundsbild?



största freakoot i världshistorien!
min hamster :)

måndag, snart träning

kom på att jag har tre prov nästa vecka... spanska, matte och naturkunskap. så denna vecka blir pluggvecka. ska försöka iaf. får ta mycket tid till det på onsdag, även fast jag inte vill... ja juste, måste gå och säga på direkten att jag har utvecklingssamtal på torsdag med frenne. tack för påminnelsen.. typ ;)

jessicanna<3


I totally diiigggg you fuckface. never leave me <3
my life wouldn't be the same without you!
 xoxo your klittis :)




     

jag tänkte härma annis lite hihi :D

sitter och tittar på beck just nu. eller ja, just nu är det nyheterna men ändå. :) jag är nog äntligen klar med IGU;n skulle jag tro. fett skönt kan jag lova er hoho. wiiieho.. fast när jag jobbat med den har jag inte kunnat plugga något annat... suck. det får jag ta igen imorgon.

tänkte ta en liten veckoplanering också:
måndag: tandläkaren på morgonen, sen skola och träning på kvällen.
tisdag: skola hela dan, till halv fem. kvällen äre sen träning. tänkte sova hos jullis men så blir det troligen inte :(
onsdag: plusdag. psykologiprov klockan halv elva, sen ledig. klippning :D ingen träning
torsdag: skola, sats, träning.
fredag: avskedslunch med mina vänner för JULIA OCH FRIDA! hur ska jag klara mig i tre veckor? :( match på kvällen mot Skuru.
lördag: match i Avesta, vet ej om jag ska spela dock. alla hjärtans dag. tror inte jag träffar pojken. :(
söndag: dammatch, ska åka ner och heja.

då vet alla det hoho. men nu äre dags för beck igen. imorrn får jag sova lite längre än vanligt iaf. skönt (a)
puss, kramis och godnatt <3

HJÄLP!

himla IGU-sak. jag blir ju trött. har typ en sak kvar, men vet inte vad jag ska skriva! ska vara färdigt på tisdag, och imorgon kommer jag inte ha någon tid att göra det här typ... dessutom känns det som att jag har gjort helt fel. shit, skolan ligger inte högst på min "ilovetodo-lista" uuuschh... har inte ens börjat på boken i svenskan heller. åh suck. vill inte stressa in i det sista. psykologiprov på onsdag dessutom, I DON'T LIKE. nästa vecka, två prov. asså snälla, ge mig lov eller nåt så jag kan andas ut lite.

.

frustrationen är ett faktum, så är det bara. börjar verkligen kännas tradigt det hära... suck.

jaja, nya tag. tandläkarn imorrn, goosh.. kill me

VILKEN LYCKA!!!!!!

IKVÄLL BÖRJAR ONE TREE HILL IGEEEEEEEN, WOHO! 18.05 KOMMER JAG SITTA FASTKLISTRAD FRAMFÖR TEVEN!

me love

tjockislördag

igår tjocka jag till mig rejält kände jag. men hallå, det var faktiskt lördag. och jag brukar höra frennes röst i huvudet: "ni som tränar mer än 12 timmar i veckan behöver fan inte ens tänka på vad ni äter för onyttigt". skönt att höra haha.

fredags: herrmatch. mycket bra match måste jag säga. Skånela vann mot serieledarna Eskil som inte förlorat en enda match innan det. grymt bra! jag sov hos hampus på natten, vilket jag så hade längtat efter <3
lördags: när hampus åkte och dömde, åkte jag hem och pluggade lite. skrev lite på IGU-uppgiften, som jag känner att jag inte har material nog att få klart till tisdag. hur ska jag lyckas? jaja... hampus kom på kvällen och vi kollade på melodifestivalen. (vafan va det för fiasko?!) och Vänner innan vi slocknade.

idag: halv tre idag har jag samling, och då är det enköping som väntar. hemmamatch, så jag förväntar mig publik tack! vi måste vinna den här matchen, kötta! men nu ska jag börja plugga faktiskt. jag börjar få lite panik på allt vi har de kommande veckorna... längtar till sportlov!

see you <3

tröttis

idag kom jag hem tidigt, så jag gick till mormor och satt där ett tag. japp, visst vann jag på kort! woho.. sen bjöd de på lite smörgås hihi. det var mys, har inte umgåtts med dem så där länge på ett tag. det behövdes. sen gick jag in till mig, plockade undan i mitt rum, hängde upp tvätten och började plugga. lite duktig känner jag mig allt, fram tills nu då när jag bloggar.. jaja :p hoho.
ikväll blire väldans god middag och sen blir det att spendera fredagskvällen i hallen. det kan också vara trevligt :) nu ska jag fortsätta plugga lite, och vila lite på det tror jag.


serious talk...
jag blir så arg på mig själv. när jag låter humöret ta över, blir allt bara helt fuckat. jag börjar nästan tappa suget, men hur skulle det se ut? jag gör det ju varje dag.. men jag blir bara så frustrerad att jag inte kommer någonstans, och dessutom inte knappt vad jag behöver göra för att träna och bli bättre. vad jag ska träna på lixom. men det är bara att komma igen, men ibland känner man så att man inte orkar för tillfället. detta är ett sådant, varför kan jag inte bara stråla?

Äntligen Fredag!

åh, äntligen fredag och äntligen klar med NOAH'S BOAT. goosh, äckliga uppgift asså. !!! wellwell, snöar gör det också, såg jag precis. men jag vill ha sommar! sol & bad och varma dagar, åh va jag längtar! menmen.. back to nuet, nu äre dags för REIN wohooo!! hoppas vi får jobba själva idag, så jag kanske hinner med ettbussen istället för två.. skulle vara rätt skönt :)
    ikväll blire herrmatch med anna och kanske frida? eller? :) antagligen inte jullan, för hon är hemma och är sjuk idagis, stackare :(

nu fick jag absolut ingen inspiration alls längre, och nu är det dags för naturkunskap .. om människan kommer snart?

DAGENS

jag tänkte för omväxlingens skull bjuda på en dagens :)



DAGENS LÅT: Lady Gaga- Pokerface .. vad annars?
DAGENS KLÄDSEL: nu är det träningskläder
DAGENS DUSCH: tredje gången blir efter träningen snart
DAGENS FRISYR: helt okej i skolan, nu.. usch ^^
DAGENS MAT: peters spagetti och köttfärssås, helt klart
DAGENS HÄNDELSE: skola typ? utan jullan dock
DAGENS PLANER: träning
DAGENS VILL HA:  JESSICANNA-HUMOR
DAGENS SAKNAD: helen lindberg
DAGENS DROG: risifrutti
DAGENS TRÅKIGASTE: julia sjuk
DAGENS DUMMASTE: madde, jag och matilda på matten haha
DAGENS FINASTE: annas hårspänne :) hihi
DAGENS KÖP: en banan och en energikaka, juste en risifrutti också
DAGENS GODIS: ett äpple :)
DAGENS HUMÖR: glader
DAGENS SJUKA: inget
DAGENS KOMPLIMANG: hmm. har jag fått nån? :p
DAGENS LYCKA: madde och matilda hihi
DAGENS KÄRLEK: hampus
DAGENS STORA BILRESA: från sats och hem
DAGENS GRÅT: nejdå
DAGENS DRYCK: mjölk I love
DAGENS SPAN: mina ögon är i marken
DAGENS KÄNDISSPAN: ingen kändig today
DAGENS TELEFONSAMTAL : mams och paps



imorgon är det fredag! :D

va skönt med helg! längtar som satan hihi. rätt okej skolvecka ändå. det har gått väldigt fort måste jag säga. vilket är himla skönt. :)
idag har lektionerna rullat på rätt bra. madde och matilda är himla mysiga tihi. Träningen gick helt okej, fast nu efter känner jag mig tröttis. speciellt efter att ha varit på sats och kört efter träningen också. jag träffade helen dessutom :) treeeevligt! vi får se till att träffas snart vännen <3 saknar dig!

anyway, snart ska man iväg på träning igen. gym och handboll står på schemat. sen blire hem och se slutet på criminal minds, och sen bums i säng :)

tröttig torsdag

imorse ville jag bara inte gå upp! menmen.. man måste ju. sitter på svenskalektionen och håller på med lyrik. HALLÅ? jag kan inte skriva dikter..
   jaja, slutar halv fyra idag med löpning sista timmen. sen äre bara att skynda sig till sats. sen är det träning med laget efter det också. och imorgon är det fredag. jag längtar nååågot!!



idag tänker jag på sötjullan som ligger hemma och är sjuk.. stackars! och som dessutom åker om en vecka, tsm med froudie, till soliga thailand i tre veckor. även om jag är avundsjuk som jag vet inte vad, så vet jag inte hur jag ska klara mig i hela tre veckor! <3<3




går en timme i skolan idag

skönt att få sova lite längre idag. kom hem runt tolv igår från västerås, där blev det förlust btw.. suck..
jag har kollat på vänner hela morgonen, mys. fick reda på att vi inte hade teori efter engelskan idag, för att frennis är sjuk. därför går vi bara en timme i skolan. onödig onsdag? kanske :p men fett skönt sen att vara hemma ikväll och ta det lugnt. kanske ska ut och springa när jag kommer hem, men jag har rackarns ont i låret. typ sträckt mig.. jaja, vi får se :)

nu har jag iaf engelska, och den där jävla Noah's Boat förföljer mig, jag blir då aldrig klar! äckeluppgift asså.. en halvtimme kvar, sen får jag åka hem woho.

tänker på min sötkorv som är hemma och är sjuk idag. :( kryis påis dejis <3<3

lång sovmorgon imorgon!

ska snart till samlingen. vi har match mot Irsta i Västerås klockan nio ikväll, suck va sent... men har sovmorgon imorgon det känns hoolabandoolaskööönt :D tänkte faktiskt, om jag vaknar skapligt, ta mig en löprunda. känner att jag behöver det just nu. anyway, på eftermiddan kanske jag får vara med hampus en stund. men det får vi se om sjuklingen är frisk! :)

önska mig lycka till ikväll! tihi <3

"hej jag heter Julia, och det här är min vän Jessica"

sitter och har svenska. lyrikuppgiften är så svår så det är fett tråkigt.. hungrig är jag också, lunch om en timme :o makaroner och köttbullar, insideinformation från maddehhh hoho :D
   imorgon har vi sovmorgon till tjugo i ett, för jimmy tyckte synd om oss som hade match så sent ikväll. dessutom är psykologilektionen inställd så då börjar vi med engelskan. najs :) dessutom har man pluggat till psykologin i onödan? nej kanske inte i onödan, eftersom det är skönt att kunna en vecka före iåförsig. men inget prov imorgon alltså ;D

just nu sitter jag och julia och tittar på videorna vi gjorde för några månader sen. haha något roliga och skrattiga hihi.

tråkigt, tråkigt och åter tråkigt

faaaan va tråkigt jag har. det enda positiva är att jag fick sova imorse. men sen då? visst jag har spelat lite kort med mormor, och bakat chokladbollar. men jag är så ofokuserad på att plugga så det går ju inte heller. snart ska jag till sats och rehaba, typ ännu tråkigare. men roligt att julia är där samtidigt iaf :)

.

då var flicksm slut. idag spelade vi mot kärra och förlorade med tre eller fyra. fick spela nu iaf. ganska mycket faktiskt, gick väl helt okej. jag kunde ju ha skjutit några mer bollar I mål om man säger så. men jaja,gjort är gjort. innan matchen hade jag ett litet samtal. efter det skulle jag kunna ha slagit till någon, så arg var jag. kände mig grymt orättvist behandlad, fan jag blir arg bara jag tänker på det. det ska ta mycket till innan jag spelar där igen. så känner jag faktiskt, jag skojar inte.

ska snart till elin på en liten avskedsgrej, hon åker till Nya Zeeland typ imorrn och ska vara borta i ett halvår. sen åker hon vidare till någonannanstans i världen, hon vet inte riktigt vart än. ikväll skulle jag sova hos min pojkvän, men vi får se om det blir så. imorrn är vi iaf lediga och då ska jag plugga.

fick reda på att jag ändå inte ska vara med hampus. nu är jag inte glad. men du får krya på dig älskling <3


RSS 2.0