misshandel

då var steg fem borta. förlust mot tumba och kroppskultur. en grym match mot tumba och en usel start mot kropps. imorrn är det match klockan nio mot kärra.

fredag

idag var det friluftsdag. jag, julia, anna och viktor var i stockholm och vandrade lite på djurgården. rätt skönt ändå, och trevligt sällskap. det blev en visit i kaknästornet, nice utsikt - väldigt högt hoho. sen gick vi vidare till tekniska museet. där hade vi skojsigt vi. en rolig dag med andra ord, tack vare de man umgicks med!
   väl hemma i märsta åkte viktor hem och anna & julia vidare till sigtuna med frida och denise för att fika. oj hade de glömt att fråga mig? ja, frågan kom iaf lite försent så jag pallade inte så åkte och var med hampus en stund istället. <3 jag somnade där, shiet förlåt men var jättetrött... 

resterande kväll har varit skön och lugn. la mig i ett varmt bad med hårinpackning, sen soffmys framför teven och let's dance. nu ska jag snart sussa faktiskt. imorrn är det flick-sm som gäller, och första mötet blir mot... Tumba. FOKUS!

 


bara du <3

 

du vet inte hur glad jag är att jag har dig. för med dig vet jag att jag aldrig behöver känna mig ensam. jag känner en enorm trygghet med dig, och jag vill att det alltid ska vara så. bara att få ligga i din famn och du håller om mig gör mig varm och lycklig. du betyder allt för mig, och jag är så tacksam för allt du gör för mig <3 jag älskar dig mitt hjärta



:(

shit va arg jag är nu! så jävla less och trött på det faktiskt. det förstörde min dag riktigt kan jag säga..

sonne

ja.. naturkunskap imorse med vår käraste rein. han började prata trots att han sa att vi skulle jobba själva. denna gång hann vi faktiskt göra det också, kors i taket. vi fick reda på att vi inte har varken matte eller svenska, så nu sitter jag och jullan och pluggar i bibblan. duktiga? svar ja.. jag håller på med engelskagrejer som inte är färdiga. christmas? lite sen för det nu kanske.. jaja, sen äre psykologi i en halvtimme. ska nån gå ens? jaja, vi är ju ändå här eftersom vi har träning sen. ja juste, handbollsträning har vi sista timmen, ruuligt! efter det ska jag skynda mig hem och sen tillbaka till hallen igen. då äre träningsmatch mot p94 med flicksm-laget. ja juste, JAG KOM MED! då blire att vara i tumba hela helgen dårå ;)

btw, skicka era nummer till mig är ni snälla, för jag har en ny telefon och har därför knappt några nummer kvar. ja julia, förutom ditt haha. nu ska jag återgå till arbetet, hejsvejs!

detta fält måste fyllas i

hade löpning imorse. jag brukar inte ge upp och sluta springa, men idag .. ja vad ska man säga, hela kroppen var slut och det gick inte bara. menmen, ba ta nya tag nästa gång. 
   fick tillbaka uppsatsen på svenskan, som vi sen skulle bearbeta och skriva om. jag, jullis och madde fick mvg allihopa, great my friends! 
   har precis gjort klart pizzan som vi håller på med till våra mål på IGU:n. tack viktor för hjälpen! :) nu äre bara allt annat också, men men. ska snart till uppsala och kolla om min telefon finns där, vilket jag verkligen hoppas.

ikväll äre träning, och imorrn äre träningsmatch mot P94. två ska ut ur sm-laget tills helgen, hoppas inte jag är en av dom! det väntar att se...

heelt slut

idag ska jag nog äntligen köpa en mobiltelefon, shoho!

tisdagkväll

jag hatar engelska! gash, hade engelskaprov idag. läsförståelse i två timmar och uppsats i en. läsförståelsen var APSVÅR. och uppsatsen.. jag vettefan va jag skrev. vi får väl la se hur det gick sen dårå. för övrigt känns det som att jag inte har gjort nåååånting idag. sats imorse, jobbigt men välbehövligt. sen prov dårå. assså lunchen var typ jääättelång, vi gjorde typ ingenting. suck.. sen vare IGU, hur ska jag köra pizzan på datan? tål att tänkas på..

ska snart iväg på träning, men först ska jag glutta lite på sverigematchen. see you


tyvärr söndag igen

gårdagskvällen var hur rolig och mys som helst! jag kom till jullan vid 6 och då började vi tjejer laga lite mat. det tog inte lång stund innan killarna kom också. vi åt framför handboll på teve. förlust för sverige... :( sen började vi sjunga singstar, huuur länge som helst. jag vann dessutom över viktor för första gången mohaha. vad gjorde vi mer? jadu, spelade tvspel & sällskapsspel. men förstod vi något? äähh NEJ. men det blev mycket skratt iaf! sen tog vi en promenad, hälften av besättningen vände efter halva och gick hem och städade lite (observera bara jag och denise, tim och virre gjorde nåt annat. :p)  men de var faktiskt snälla och letade fram ett recept på kladdkaka, som vi började baka. det blev visserligen bara smet, men det var gott det med. kollade lite film gjorde vi också innan det var läggdags. jag gick och la mig lite tidigare än de andra, eftersom jag kände att det behövdes för att orka spela match dan efter. men iaf, tack för en supertrevlig och mysig kväll. jag trivs i ert sällskap! <3

matchen då? ja, vi förlorade. synd, riktigt... för vi ska fan vinna mot dom! menmen... allt kan inte gå vägen. jag gjorde iaf ett mål, från högerkanten denna gång. flexibel? haha. anyway ska gå och plugga innan middagen, sen blire tidigt i säng.

all nightmare long

igår var jag i väsby, det var trevligt! trevligt sällskap, god mat och mysig stäming. kom hem runt halv 12 ungefär. tyvärr glömde jag en av maddes presenter hemma :( men ja, vi går ju i samma klass- hon får den på måndag! tihi. nu sitter jag i stor sätt bara och väntar på släkten som ska komma, fira pappa lite i förskott. sen drar jag vidare till julia där jag ska spendera kvällen. vi ska laga mat innan killarna kommer in, efter match och liknande.
    dessutom spelade sverige idag mot frankrike, rock on!

nu ska jag göra nåt nyttigt, see you!

fredag

varför känns det inge bra för? läskigt...

ikväll ska jag ta tåget till väsby och umgås med mina vänner, och maddes vänner för att fira henne :) vi ska ut och käka och sen hem till henne. kommer bli trevligt hoppas jag! tihi

imorrn ska jag handla med the other homies, till kvällens mys. det ser jag fram emot <3

.

vad har man gjort idag då?
ingen naturkunskap-översvämning i klassrummet? håltimme!
svenska- jobba med dikter "you say it best, when you say nothing at all"
matte- redan färdig med dagens tal. snabb lektion
psykologi- jobbade med frågor. inköpslista
träning- löpning,
efteråt- kiropraktor + plugg

det var min dag :) kortfattat och bra. nu ska jag upp och titta på träningen snart, för jag själv måste vila eftersom jag har varit och knäckt rygg och lite annat.


imorrn blire madde :)


no he can't read my pokerface

ångest, ånger på samma gång... igen. måste ha koll på dina grejer i fortsättningen. en gång är ingen gång, men nu har du lärt dig en läxa. lägga upp en ny strategi....

vem driver dig till vansinne?

anna, julia, frida, denise <3 jag tycker om er!

jag har kanske lugnat ner mig några grader nu, eftersom mami har berättat för mig att mobilen kommer bli lite billigare att köpa så småningom om vi binder den i två år, som min gamla mobil.så jag behöver inte punga ut liiika mycket pengar som var tänkt ifrån början. fast jag kommer ju inte ha en mobil på ett tag iåförsig, och busskort måste fixas snarast. asså idioter!!!!

menmen, jag slipper gå ut i kylan och springa iaf :)

FAAAAAAAAAAAAN

fy i helvete vilken dålig jävla dag! ursäkta språket, men faaaaaan va pissigt! det skulle ha varit bättre om jag bara stannade hemma och fortsatte sova imorse, då hade aldrig något hänt.
... dagen började med träning som kunde ha gått bättre självklart, efter det går jag som vanligt upp och tittar på min mobil. efter duschen hittar jag inte fanskapet. då börjar mina kompisar ringa till den, och det gick inte att komma fram! FAN, inte igen. på teorin efter det märkte jag att jag tappat ett av mina nya örhängen. KAN DAGEN BLI VÄRRE? tänkte jag då. ja det är klart att det ska bli ännu värre för lilla mig.... när jag ser bussen komma stoppar jag handen i fickan för att ta upp busskortet... SOM INTE VAR DÄR! asså neeeeeeeeeej både busskort och mobil på samma dag :( det slog mig då att båda sakerna låg i samma ficka, de kan ha blivit snodda. åh va låååågt.. jag har inte råd med ny telefon OCH nytt busskort på samma gång.... varför stannade jag inte bara hemma idag? :(

fredagen den trettonde slog till tidigt iår.....

måndag

trött och sliten nu asså... ska bli skönt att få sussa lite innan det är dags igen. jag känner, av någon konstig känsla, ett behov (längar lixom) att få sova med min pojkvän. tihi, vet inte varför jag har fått det just nu men skulle vara mysigt. :)

idag hade vi ingen matte, så det blev låååång tid i omklädningsrummet efter träningen. jag och jullan har mycket att prata om vi tihi. sen åkte hon hem, för tydligen hade hon ingen franska heller? vilken idioti. :p aja, spanskan gick hyffsat fort faktiskt, och sen vare bara att bege sig hemåt i snön... usch va kallt det var att gå hem!

men nu ska jag krypa ner under täcket, pusshej

söndag igen...

veckorna går fort! vilket är både bra och dåligt. denise konstaterade imorse att det är rätt nice, för då kommer sommalovet fortare! längtar verkligen till värmen nu asså..

iaf igår var jag hos frida och skulle fira hennes 16årsdag. bättre sent än aldrig :) iaf, jag, anna, julia, denise, amanda och zanja var där. vi hade jätteroligt. åt gott, kolla film, sjöng singstar och ja.. sen somnade vi till slut. anna och jullan åkte tidigt tidigt imorse ner till katrineholm med webbsport. då passade jag, denise och frida på att fortsätta sova och ja.. vi gick upp typ halv tolv, skööönt. kvällen/natten var iaf väldigt lyckad måste jag säga, och mycket skratt blev det! tihi.
    nu sitter jag här och försöker plugga, samtidigt som jag lägger in massa bilder från julafton och framåt (det är på tiden) vilket jag lockas mer till än att anstränga hjärnan i skolarbete..
   om sju minuter spelar damerna på avesta, hoppas de tar två poäng!

skola imorgon igen, YIIPIIIIIIEEE!!!!! .. not

åh va härligt med onsdag!

älskar onsdageftermiddagar, (lektionerna på dan suger), men lediga kvällar är alltid mysigt!
dagen började med ett löppass på träningen i skolan, shiit va jobbigt det var när man hade en sen tisdagsträning kvar i benen. men iaf.. psykologin kan ju bara ta sig och mina ögon orkade inte vara uppe. slutade tre och åkte hem. sen fastnade man hos mormor till halv fem, pratglada människor min mormor och hennes arne :) tihi.

nu sitter man här, nyduschad. har haft hårinpackning, det var riktigt najs faktiskt. eftermiddagen har faktiskt spenderats till matteplugg om jag ska vara ärlig! har några tal kvar men jag fastnade och la därför av... nu ska jag upp till kolsta en sväng och kolla när mina käraste vänner spelar handboll mot gustavsberg :)

puss på nosen

2008-året som gick...

well, tänkte göra som alla andra och göra en liten årskrönika. jag kommer troligen inte ihåg allt, men det är väl bara mänskligt. :p lite för sent kanske att komma med det här, men ja bättre sent än aldrig kanske?

januari
-
pappa och Malins födelsedag!
- JSM Steg 4 i Linköping. Tyvärr kom vi inte längre, men kul hade vi :D
- Var på "studiebesök" på GUC, med Lill-Frida (sightseeing i uppsala?) trevlig skola iaf.
- Vi fick veta att vår älskade tussan hade cancer, och hon avlivades ... :'(


februari
-hade mys med syrran i Uppsala
- var hos sjukgymnasten för första gången med axeln. Budskapet då: Vila i en vecka från handbollen. Det blev x antal veckor efter det...
- Sofia, Felicia, Ramona fyllde år!
- RIP Mikael Kindstedt
- Tjejkväll med Anna och Julia (inte frida av någon anledning?)
- Jag och Viktor gjorde bästa risotton på HK:n + att jag fick mitt första MVG nånsin på ett matteprov :)
- Julia och Frida åkte till Thailand
- Hade ett peppande samtal med min tränare
- Åkte till Lofsdalen över sportlovet

mars
- Jag skaffade mig en blogg
- träffade Amanda <3 spelade DM
- Jag och Anna hade egen lektion på gympan
- Julia fyllde år
- P91 vann SM-guld inför fler än 1000 åskådare i Vikingahallen
- Hade en grym helg med Jullan <3
- Anna och Julia sov hos mig.
- Julia och jag åkte på bio. PS. I love you<3
- Hampus drog iväg på RIKS-läger och SkolVM
- röntgade axeln för första gången. Resultatet blev att bicepssenan var av och att det skulle bli operation.
- provträning och intervjuer för elitidrottsprogrammet
- jag, hampus och frida var hos julia och kollade melodifestivalen

april
- Nationella prov i engelska
- Linda fyllde år
- Hampus kom hem<3
- Carolina Klüft var i Märsta och tränade i Vikingahallen
- var på begravning...
- 9C:s slutproduktion
- har för mig att vi någon gång åkte till julia för att pigga upp henne efter operation nr. 1
- slutspel i serien, vi kom till final men torska mot Skuru och kom tvåa.
- Johanna Bergis fyllde år
- spexfoto, vi hade MTV-tema
- Valborg med Hampus <3


maj
- JAG FYLLDE SEXTON ÅR!
- Charlotte, Amanda och Simon fyllde också år
-myskväll med malin<3
- myskväll med jullan <3
- lärde mig starta bilen haha
- mina älskade vänner hade överraskningskalas för mig! det kommer jag aldrig glömma <3
- orientering
- röntgen nummer 2. resultatet blev: inget av, ingen operation. du kan fortsätta träna som vanligt... tack?
- fystester för elitidrottsprogrammet
- johanna tittade förbi och visade upp vovven ceasar :)
- me and my homies åkte och kollade på AT (agt) i svinkallt väder.
- landskamp i Vikingahallen Sverige-Korea (damlandslaget i handboll)
- tryout för vårt lag, massa folk kom. jag fick titta på :(
- var på Maddes student :)
- umgicks med Emma & Johanna ;)

juni
- mamma fyllde år!
- enhetens dag och efter det följde odensalatjejerna med hem och badade
- Skansen med klassen. helen och viktor gjorde min dag<3
- tältning i rävsta
- middag hos helen med henne och anna, hur mys som helst <3
- avslutningsbal
- skolavslutning
- avslutningsmiddag med 9D2
- åkte och tittade på eken cup
- frida och julia i grekland
- lofsdalen över midsommar
- hampus fyllde år!
- mys med malin
- bio med julia och frida <3



juli
- höjdpunkten: Partille med charlotte (och julia ofc)
- middag i sigtuna med emma och bemppo
- var på hampus landställe
- åkte sen upp med honom till lofsdalen
- Peter fyllde år
- vi fyra <3 hade underbara dagar tillsammans. bl.a bad hos mig, och sigtuna at night
- anna åkte till thailand... :(



augusti
- anna kom hem från thai :)
- jag åkte själv upp till härnösand och var på stammningsläger en vecka.
- träffade anna, julia och zanja.
- försäsong
- helen fyllde år
- träningsläger på Åland
- började SPElit08 på Arlandagymnasiet
- började spela handboll för första gången på 8 månader
- hade annamys <3




september
-
umgicks med anna och frida
- fick en macbook från skolan
- klippte av håret + färgade det mörkt

oktober
- jenny fyllde år!
- jag och jullan gjorde en film haha
- emma och johanna fyllde 18, var där och firade dem.
- lagkväll, vi körde lasergame i stockholm
- träffade elina och malin i stan.
- var i stan och shoppade med anna, julia, frida, denise och jenny
- såg annapanna spela ute och göra tre mål! (er än vad jag gör på en match :p)
- anna och frida åkte åkte till norge

november
- anna, rebecca och mormor fyllde år!
- jag, anna och frida åkte till julia och piggade upp henne efter operation nr. 2
- bio med elitarna. sämst film-bäst sällskap
- lagmys hos frasse
- tappade mobilen på stinsen, började kolla ut en ny, fick tillbaka gamla igen!
- jsm-arna vann steg 3, hemma

december
- underbar julafton!
- lovisa och frida fyllde år!
- psm i vikinga
- hade tal i skolan
- hade 1 år med min älskling <3
- NYÅR med Malin och Anna! <3


världens längsta inlägg, jag vet! men detta var nog praktiskt taget mitt år, nu äre nytt år och nya äventyr.







.

nu är jag färdig med artikeln, men det känns som jag helt är ute och cyklar :( att jag drar iväg från ämnet, men åhh.. orkar inte skriva om den. nu är det dessutom exakt 200 ord, det högsta antalet som det får vara! så nu får det fan vara bra!

annars då? ;) tihi

inge mer jullov

skolan är igång igen. men tänka positivt ska jag göra! bara typ 7 veckor till sportlov, efter det 6 veckor till påsklov. sen en massa lovdagar, sen SOMMARLOV!!! men jaja.. en dag i taget?
idag vare typ chill. teori istället för handbollsträning, och sen psykologi (zzzzzz). har en artikel jag ska skriva till imorgon också, ska försöka göra färdigt den nu snart, men nu äre vänner. paus? JA!

btw, i måndags hade jag myskväll med frida, denise, anna, jullan, hampus, viktor och tim. vi sjöng singstar, kollade film, käka tårta och ja.. vad mer? hade mysigt. men det var roligt, slutade i katastrof och blev bra igen! så tack för att jag fick komma <3 det får göras om?

ikväll ska jag iaf till vikinga och kolla handboll. byebye

DM 2009

well vi kom tvåa iaf.. :P

2 januari 2009

förrigår var hur bra som helst. jag hade turen att få fira in det nya året med malin och anna :) vi lagade mat, spelade wii och hade allmänt roligt. mycket skratt och myspys blev det! tack för det! <3

igår inventerade jag på willys... det gick snabbare än jag trodde vilket var najs. då åkte jag hem, käka middag och åkte sen till hampus där jag spenderade resten av kvällen och natten.
    nu är jag hemma igen, för hampus skulle träna och jag ska åka och kolla på en teve :)


känns inte som att jag betyder något för dig.

2009

GOTT NYTT ÅR!!
!

RSS 2.0