imorgon är det lördag

SOC i vikingahallen med mina kära vänner. superbra!
men nu ska jag sussa sött, men jag säger bara;
TAGGA! haha najs!

frida<3jessica

kvart över sju ringde klockan..
och jag tänkte bara: jag måste vara DUM i huvet. Men jag drog mig upp och käkade en risifrutti och drack ett glas mjölk. 2,5 timmar, en löprunda, hoppträning och styrka senare var jag trööött. men jag höll mig vaken och lite senare kom älskade frriiiida hit! det var såå kul att träffa henne tihi. vi tittade lite på vänner, pratade om ALLT och spelade spel. jag tycker att det var supermys att träffa henne, och såå himla kul!

men nu måste jag åka. ska ner till bror min som fyller 23. GRATTIS BÄSTA!!

ooonsdaag

men tjejer.. vill ni verkligen visa hela världen hur ni bråkar? förlåt men *careface* på det. visst blev jag chockad, men sånt skulle inte jag vilja att alla skulle se. jag säger: glöm det och krama om varandra istället, mycket trevligare! :D

åh.. har sett massa bilder från människor som varit utomlands och känner bara jag vill, jag vill! sorgligt nog var det åtta år sen senast jag var i ett soligt och varmt land.. asså åtta år! den är bara extremt sorgligt. men man får vara glad för annat, snart får vi ett jääätttefint vardagsrum, och badrummet ska vi också renovera senare. dessutom pratar vi om en resa till nästa vår eller höst :) hihi.

idag har jag iaf städat och möblerat om mitt rum, det känns såå fräscht just nu tihi. dessutom har jag träffat emma också, superlänge sen vi gjorde något tillsammans. hon kom hit och badade och vi snackade massvis och hade skoj. :) mycket roligt måste jag säga. nu på kvällen har jag bakat matbröd, de blev riktigt goda tihi :)

imorrn ska jag pallra mig upp ganska tidigt och träna, och sen ska jag vara med Froudiiie :D fett kul! dessutom fyller brorsan år! måste jag komma ihåg!..

ciao ciao!

det jag gjort sen senast.

vad har jag haft för mig?

fredag: myskväll med anna. vi var båda trötta tror jag, men det var mysigt att ha sällskap. <3 dessutom trevligt att träffa henne efter en tid. det blev lite "nånting och jäkelskap" (kommer inte ihåg vad den heter) och Allt flyter. + självklart Campinosallad, som var supergott btw, och pooopcoorn. det blev en rätt tidig kväll i säng. men tack för det, mys <3

lördag: jag åkte hem ganska tidigt från annis. jag hade mycket på programmet. när jag kom hem vilade jag en stund, sen bar det av till vikinga och helvetesbacken. sprang 20 gånger, vilket var mentalt fucking skitjobbigt.  19 kvar... 15 kvar.. nu är det bara 9 kvar... det trevligt var dock att hela fyra personer som jag mötte antingen upp eller ner för backen sa att jag var duktig, det gjorde mig ju mycket gladare. efter typ en timme, vilket kändes som en evighet fan.. åkte jag hem. senare kom hampus till mig, underbart att få vara med honom. innan dess var det nästan två veckor sen vi senast var med varandra. han va hos mig en stund innan han åkte hem för att fixa sig, och jag fixade mig här hemma.
helt plötsligt så var det några töntar hos mig, min brors trevliga vänner. de skulle grilla och käka middag, innan vi begav oss till kusin uppe på logen.
   dit gick vi runt halv åtta, då var det massvis med folk - jag visste knappt vilka 1/4 var.. inte min kusin heller haha. men ja, kvällen blev lyckad. speciellt när vi började dansa senare på kvällen. då kom också hampus dit, och hade sina polare med sig. Vi hade jättekul ett tag, med alla möjliga människor. sen drog vi oss hemåt vid ett-tiden. vi var trötta - jag, min syster och hampus- men lyckad kväll måste jag säga! logfester är grymt

söndag: vi vaknade senare än vanligt, och fick en grym frukost. pappa hade stekt bacon och gjort äggröra, en riktig deluxe-frukost. vi följde med mamma och jenny till ikea också. där köpte hampus en ny kudde (eftersom han glömt sin i Åhus), örngott och påslakan. sen gick vi vidare till skopunkten och ooups.. där fick jag ett par gladiatorskor. yes!
när vi kom hem... gjorde vi inte så mycket. sov en stund, och senare på kvällen åkte jag mamma, och hampus på bio i Sigtuna. Harry Potter mannen! tyvärr blev jag riktigt besviken, den var inte alls så bra som jag trodde den skulle vara..

måndag: ja städade poolen typ heeeela förmiddan, så nu är den renare än den varit på länge kan jag meddela! dessutom fixade jag tottes grav också, så nu är den fin. Hampus kom lite senare och vi fixade högtalare i poolhuset, sen cyklade han hem och jag sprang en omväg till honom. 70 minuter senare var jag hemma hos honom. då duschade jag och sen kröp vi ner och tittade på Beck, mysigt och lite läskigt. sen sooomna vi! <3

idag åkte hampus till landet. jag tänkte städa lite i rummet, och baka bröd kanske :) kanske ska jag träffa söt-frida också, lite senare. vi får se :) saknar henne massor!

bilder från festen kanske kommer upp senare, just nu har syrran kameran!


jag och bästa anna


två som jag saknar satan!


denna brud med! <3

hoppas humöret svänger till senare

känner mig nere på nåt sätt.
dagen har varit ganska sugig. jag började med att jag skulle göra ordning lite på tomten, det gick inge bra och det slutade sämst. usch va arg jag var.. sen åkte jag med pappa och hjälpte honom och jobba en stund, var iaf lite roligare (A) och nu är jag hemma igen. ska försöka fixa och trixa liten stund till, ska till anna ikväll och ha det mys. <3

seg torsdag

idag har jag typ gymmat.. inte mycket mer än det. men jag blev helt slut efter det, kanske därför jag inte orkat göra något annat. åkte och skulle köpa rakhyvlar på coop efter gymmet, och påvägen hem åkte jag förbi lollo som var ute och sprang. stannade och pratade lite med henne, superkul att träffa henne! :) hemvägen sen tänkte jag bara på soffan.. vilken jag slängde mig i när jag kom hem. tittade på Ice Age också, skojskoj!

nu gör jag iiiingentiing.. är rastlös som bara den. imorgon hoppas jag att  hampus mår bättre och att vi kanske kan vara, längtar :$

förresten någon som vet vad exfoliera betyder?

big love to you!

förresten en sak till:

idag träffade jag min pojkvän, känns som evigheter sen. det var sååå underbart! att se hans fina ansikte igen, och krama honom. :) han var ju sjuk så fick inte pussa på honom... men det var svårt att låta bli ;) tihi.

btw är det våran dag idag. jag älskar dig !!


<3
mitt hjärta tillhör dig

.

ja det är väl sant. att det finns små glada saker nere i fötterna som piggar upp humöret. efter jag varit ute och sprungit så mådde jag mycket bättrte, visst var jag mör i kroppen, men humöret var bättre än innan. denna gång blev det löpning i 75 minuter ungefär. finns det egentligen något tråkigare än att bara springa, springa och springa i över en timme? men bra är det iaf! :)

jag har suttit och tittat på morden i midsomer med min mysiga familj nu ikväll, och det blir nog i säng direkt för mig skulle jag tro. så trött är jag..

aa juste, mams och paps var och köpte ny teve idag. en 50-tummare, den är inte upplockad ur kartongen än, men jag tror nog den är ganska najs. :)

goooodnaaattt!


hej och hå, måndag!

lofsdalen - härligt och mysigt. som vanligt! men det blev lite långtråkigt.. jag hann iaf fiska lite (hmm.. kastade i två drag) springa i skidbacken, cykla, bada och lite mer stoj. dessvärre blev det ingen båttur och ingen minigolf.. aoow! men men, jag kommer ju upp igen lixom! btw så blev sovrummet aaasafint, mamma och pappa är duktiga :)

idag tog jag och mamma en tripp till Ikea. And guess who was driving? jo det var lilla jag, motorväg och hela köret :) hihi, skojskoj! det blev iaf ett skrivbord och en hylla för min del. skrivbordet är massa fint nu i mitt rum, nackdelen är bara att jag har så fruktansvärt mycket skit som måste rensas.. ih, jag får fortsätta det stora projektet imorgon då mitt skåp ska typ försvinna, hur nu det ska gå...

när jag visade mamma mina nya kläder jag köpte förra veckan, sa hon direkt (efter att hon tyckt att de var finfint) att jag måste rensa garderoben, och vips gjorde jag det idag med! rätt mycket försvann, oaw *sadface*. men jag överlever! nu ikväll satt jag, mamma och jenny och letade bland mammas gamla smycken, så nu har jag fått massa 80-talsörhängen, mohi najs!

hej och hå, jag har dessutom blivit bjuden på logfest i helgen. kusin min fyller 25, och ja hon bjöd lill-kusin också. får se om man går, kanske blir lite knas. höhö. eller så kan det bli jävligt skoj! men ja, vi får se!

well, goodnight and sleep tight så att säga

depp

ibland vill man ju bara deppa ihop. så känner jag just nu.
i nästan 2 och ett halv år har jag fått handskas med det här, gått igenom en jävla massa rehabträning, "tittapånärdeandraspelarhandboll", flera röntgen och ja.. allmänt bekymmer. på senare tid har den ändå känts ganska bra. nu, bortsett att jag har fått ont i knät (vafan är det för något lixom), har samma äckliga smärta kommit tillbaka i axeln. jag tror det var efter något jag gjorde på gymmet... och det är jag så arg på mig själv över. Om jag måste behöva gå igenom nio månader med bara rehab och ingen handboll igen då går jag ner i jorden. varför nu när säsongen snart ska börja? och man kanske får göra debut i a-laget och grejer...

jag säger inte att jag har det värst. många har det värre än jag. men nu känner jag bara för att inte se det ljusa i det hela för en sekund. för så arg är jag.

hemma igen!

skriver mer imorrn typ, nu orkar jag inte riktigt. säger ba: skönt att vara hemma!

om du inte har förstått det..

jag saknar dig

vi smider planer... *hotfullt skratt*

weej, var ska man börja? en toppendag med anna har jag haft, haha hihi. började med att vi biffade oss som fan på gymmet, erik blev nog tillochmed skraj för oss ;) mohah.. jag lurade dit stackars janne, för ja allas våran robert var ju redan i hallen. som sagt, toppen med anna var det ja. ja det var ju mening att vi skulle cykla till våfflan efter vi tränat, men iih... my bad, en annan gång när jag inte lider haha. men vi cyklade till coop, handlade glass och åkte hem till mig och badade. jag tycker det var minst lika roligt :) tihi. skoooooj hade vi iaf, min annipanni :D

imorrn blir det lofsdalen, sooo long suckers!


självfallet bjussar jag på en bild ;)
you're welcome folks!
_________________________________________________________________
bortsett från ämnet:
jag saknar hampus såååå himla mycket!

det är underbart väder

godmorgon!
strålande sol ute, svårt att inte vara glad då? :) snart ska jag cykla till anna, och sen till hallen där vi ska biffa lite.. höhö. sen ska vi nog cykla till våfflan och chilla lite. sen kanske, med tanke på det fina vädret, kanske det blir ett dopp hemma hos mig? :) vi får allt ta och se tihi.

imorgon åker jag till lofsdalen. ska bli skönt ändå att komma upp, bara ta det lugnt. (bortsett att jag måste försöka träna)
imorgon ska jag iaf till dahlkar, så ska han knäcka lite rygg. och jag hoppas verkligen att han kan ta en titt på mitt knä, för såhär kan jag inte gå och ha det..


<3

godnatt mina vänner,
sov så gott!
för det ska jag göra!

THE HANGOVER

assssååå my god, se Baksmällan. gör det! SE BAKSMÄLLAN! den var ju heeeelt sjuk. och heeelt oslagbar! typ roligaste filmen jag sett på läääänge. haha aaaah.. jag kan inte sluta skratta! hoho :D me like, me like reeaal baad! med andra ord.. jag kan verkligen rekommendera den filmen mina vänner!

dagen idag? ja.. vad ska man säga? affärerna kan verkligen lura en med REA-skyltarna. jag blir som toookig haha. jag åkte iaf in till väsby centrum i min ensamhet och shoppade loss... typ. nej men köpte en del, allt på rea typ haha. me like even mooore! självklart så lyckades jag faila också.. köpte en tröja som det typ stod fnask på .. tydligen. och det kan jag ju bara inte gå omkring med.. haha. så den måste bytas imorgon!
På tal om imorgon, då ska jag vara med anna. SUPERTREVLIGT! :D tihi..

nej men hallå, måste kolla om cykeln funkar och grejer. IT HAS TO! ha en supertrevlig kväll allihopa, för det har jag haft och ja.. kanske tillochmed kommer fortsätta ha :D great mate! shoho

hej och hå

dagen började not good. jag vaknade troligen på fel sida, för jag kände mig bara depp. när mams och paps begav sig upp till lofsdalen kände jag för att styrketräna. vilket sög stenhårt, det är såna stunder man undrar varför man håller på - när det bara går asdåligt och man vill bara gå under jorden. senare umgicks jag lite med bästa mormor och arne, nu äre bestämt. lofsdalen på torsdag efter min tid hos kiropraktorn.

vid två-tiden åkte jag till knivsta och träffade denise :) hennes kompis Madde var också där, och vi åkte in till Uppsala, käka lite/fikade och sen till new yorker, sen hem igen. denise skulle sen vidare till rasmus så jag drog hem. började förbereda kycklingwook som jag och syster skulle äta till middag. medans jag väntade på att hon skulle komma hem från träningen gjorde jag lite rörlighetsövningar, och sen gick jag ut och gick lite med katterna. det var mys, det var en fin och solig kväll med mina älsklingsvarelser. haha. myspys!

Nu har jag haft en trevlig kväll med syrran, imorrn ska vi på bio! Baksmällan. najs :)

nödvändigt med rubrik?! ..

hemma.
hemma från en helg på själbottna med älsk och hans familj. det var myysigt, trots blåsten som gjorde att det var rätt "kallt". blev ett dopp iaf. tihi, det var iaf trevligt till tusen att komma ut dit. imorgonbitti tidigt tidigt far älskling med kompisar ner till åhus och ska spela beachhandboll. hoppas de får de kul :) jag hoppas på att få träffa mina tjejer, innan jag åker till lofsdalen på typ torsdag.

min jullisbullis åkte dessutom till danmark idag.. lyllos alla danskjävlar (sorry haha). kommer icke få träffa henne på lääänge. *no fun*
imorgon kanske jag får träffa Snutto, jaaaa! roligt roligt. :D

men ja, vi får se hur resterande dagar artar sig, see ya folks!

jag tråkar till döds.

jag har helt gaaalet tråkigt. rastlös till tusen. och inte vill jag åka in till märsta och typ hyra film heller, för det reeegnar ju.. har iaf varit inne hos mormor och arne på förmiddan och fikat och spelat kort, träffade morbror också. hoppas operationen går bra, jag vill inte vara orolig mer.

nu sitter jag här och leker med datan, vilket är det enda vettiga man kan göra just nu. typ...


<3

this is me

godmorgon!
vilken pissdag, eller åtminstone vädret är piss. då blire väl bara att va hemma och dega, kolla på film. pojkvän kanske? :) hope so.

igår vaknade jag hos hampus, och vi drog oss lite senare efter frukosten till midgårdsvallen. Där sprang vi intervaller, jag sprang mina och han sprang sina. det var varmt .. äckligt varmt. det gick väl sådär, helt okej ändå. men mina ben var inte så pigga kände jag. sen gick vi till hallen och gymmet där vi träffade jullan och anna! :D wiiie, så vi gymma ett ganska bra tag och hade det skojsigt, :) sen cykla jag hem, och la mig i syrrans säng/vår soffa och titta på Camp Rock. mysig film tihi.
lite senare på kvällen cyklade jag och min mormor upp till emma och johanna där det var tupperwareparty. deras kompis marlene säljer typ sånt, och hon behövde några att visa på. så vi var snälla och var med :) mormor shoppade lite haha.
när jag kom hem fick jag till min glädje se att Elin var hemma hos oss!!!! gud va roligt det var att träffa henne. hon har pluggat i nya zeeland i en termin, och nu är hon hemma en månad och jobbar, sen ska hon plugga en termin i thailand :p det är länge sen hon var hemma minst ett år iaf .. men sååå roligt att träfffa kusin-vitamin :)

idag får bli min "icke-träningsdag" denna veckan, för jag vill då rakt inte gå utanför dörren haha.

det typ ryker ur öronen och näsan... :@

vissa stunder är det lagligt att få vara irriterad. en sån stund är just nu faktiskt.
visserligen finns det en ljusglimt i det hela, jag har fått mina löparskor. de är både fula och flashiga på samma gång haha. men sen åkte man ju till hallen och skulle träna, för man trodde att någon var där. men icke, helt becksvart och nu sitter man här med träningskläder och är allmänt fucking irriterad. på en del grejer.

suck... ibland kan sommarlovet vara alldeles för långtråkigt. speciellt med sånt här skitväder. ge mig sol!

dagen bara försvinner

gud, klockan är redan fem snart och jag har inte gjort ett skit känns det som. dagen är redan förbi, fan va sad. vaknade typ halv elva, vilket inte är normalt för mig. sen dega jag tydligen i två timmar och inte gjorde någonting vettigt alls. prata lite skit med mormor och arne var det enda. sen var klockan typ halv två helt plötsligt, och då gick jag ut och sprang. 1 timme och 20 minuter blev det. jag kan lova att de två sista kilometrarna var det enda jag såg en stor flaska vatten. hej och hå, efter det var klockan helt plötsligt tre. herregud, tiden bara rullade iväg. sen dess har jag inte gjort så mycket. skulle ner och hämta löparskorna, men får inte tag i Johan. Så ja, jag har übertråkigt och väntar bara tills nån ska komma hem.

Jag säger bara en sak: Jag saknar redan Göteborg

PARTILLE 09

vaknade upp imorse efter en lång och god natts sömn, och fick se en liten grattishälsning på matbordet, för tydligen har jag namnsdag idag. tihi. mamma och pappa är gulliga :)

har spenderat den senaste veckan i Göteborg med tre av mina bästa. det har varit blod, svett och tårar. okej, iaf svett och tårar. och SKRATT! nej men hur som helst har det varit superbra. varmt och underbart väder, var vi i sverige egentligen? vad gjorde vi? kollade handboll, åt, sov och gick på liseberg :) det var iaf superkul att umgås med alla man tycker så mycket om, och att vara i Göteborg och Partille Cup på det gör inte direkt saken sämre vill jag lova!
Men vad ska man säga? Nu är man hemma igen, vaknar upp med mooolnigt och tråkigt väder. sommarträningen drar igång nu också, så då får jag ta tag i det med.

Tack för den här veckan, alla som gjorde den så bra!



RSS 2.0