saknar jullis på svenskan



kände bara för att tillägna ett inlägg till min julia!
<3

skönt med sömn

kvällen har bestått mestadels utav plugg. har iaf försökt plugga i typ fyra timmar. citat citat citat, hatar det måste jag säga! imorrn är det iaf seminarium.
har hostat som ett miffo dessutom så det kanske inte blir någon löpträning imorgonbitti för min del. kanske bäst så? vet ej, får se hur jag mår imorgon.

dessutom tilbringade jag de senaste tio minuterna med att leta efter en väldigt viktig teckning. som tur vad hade inte mamma slarvat bort den. känns bra, ser fram emot när den blir färdig.
nu ska jag sova, godnatt sötisar

äckelmåndag

borde plugga, borde plugga förjävla mycket. men det går inte. jag kan inte. allt jag skulle vilja göra är att slå näven i vägen så hårt så att jag inte känner något mer. gråta tills jag somnar och bara skit i att gå upp när jag vaknar.
och nej, jag vill inte att någon ska tycka synd om mig! men jag säger bara att tio år är en väldigt lång tid. tio år som bara försvinner i tomma intet nu, tio år som jag gärna vill ha tillbaka. som bara numera finns i mitt förflutna.
jag ville aldrig att det skulle bli såhär. det var det sista jag ville.


jag saknar dig älskade malin jussing. vill att du ska vara hos mig vareviga dag<3

rescue me

where do you want to go when your soul gets tired of running?


the mountain is to high and the valley to low.
I'm standing right in the middle, and don't know where to go..

mms

godmorgon helvetesdag.
någon mer som förstört sitt liv på sistone?

ny vecka imorrn igen

söndag, vilodagen va? jo för idag blire bara massa vila känner jag. sjukan känns inge vidare med, halsen gör ont och jag hostar. men nyduschad är man nu iaf, så lite bättre känner man sig.

igår kom hampus hem till mig för jag skulle laga middag. vi hade det mysigt, fast vi var inte så hungriga nån av oss, så det blev mycket mat över. earth hour vare ju också, så halv nio blidde det kolsvart & vi tände massa ljus. mysigtmysigt, trots att jag är himla mörkrädd.. anyway, vi gick upp i mitt rum och tittade på fotbollen, eftersom det bara finns sexan där. men jag somna så fort jag la mig i sängen, och det tog inte lång stund innan älskling gjorde det också. så vi stängde av teven, sa godnatt och slocknade på ett kick. vaknade vid halv elva imorse efter en god natts sömn. idag gjorde vi inte så mycket, och han åkte och fira nån släktisch runt två. då käka vi lunch, sen drog jag ut och övningskörde, med min syster måste jag tillägga. det gick helt okej, förutom en incident när vi blev irriterade på varandra. men ja, vad hade jag väntat mig lixom egentligen?

nu sitter jag här med läsdagboken och finslipar. håller på och laddar hem förra veckans avsnitt av OTH också, för det såg jag inte. visseligen börjar veckans om typ tjugo minuter, så jag får se hur jag gör med det. kanske spelar in veckans, så blir det en helkväll med one tree hill, mums!
   dessutom var jenny och mamma och köpte glass nyss, (min beställning) så ska väl ner och käka lite gotti. om vi inte ska äta förstås. inge godsaker innan maten unga dam!

men vad ska man säga? helgen har varit jättebra & underbar. fredag, helgrym. verkligen jätterolig. igår, helt underbart med min pojkvän. idag SLAPP! så ha en fortsatt bra söndag kära vänner, för imorrn börjar helvetet igen! yysch...

aja, lördag äre va?

det blev förlust mot gustavsberg, men jag hörde att ni kämpade vän. bra jobbat tjejer!
gårdagen var helgrym måste jag bara säga. men jisses va förkyld jag känner mig nu asså.. *bebisröst* näsan igentäppt och hostig. menmen.. varför klaga för? ikväll kommer hampus och jag ska bjuda honom på middag hade jag tänkt hihi. hoppas han gillart. <3

tack för igår! <3

äntligen fredag!

hej halloj!
sitter hemma hos min syster och filosoferar. tänkte åka hem och lämna väskan min, men det blev inte så eftersom jag måste vara nere till 14.19-tåget igen och mormor svarade inte, så risken finns att det inte är någon som kan skjutsa ner mig isåfall. denna fredag gick hyffsat fort. träningen gick sådär, jag var heldöd. var yr och kändes som jag hade feber. jag var ju som sagt sängliggande igårkväll, men jag tränade iaf. sen vare matte, och jag julia och madde jobbade på flitigt! efter lunchen åkte jag ner till stationen för att ta bussen som sagt, men så inihelvete kallt vare så jag palla inte vänta.
    och nu har jag dessutom provat på nya magnum temptetion chocolate typ. och ja, lite sting av choklad vare allt! herregud. chokladglass, chokladsås, brownies (?) som jag inte hitta några, och vit choklad. överdraget med .. ja choklad. den var väl rätt maffig om man säger så, men nu har jag iaf provat den äntligen.
    träffade froudie idag också som har varit sjuk hela veckan, babygirl<3 tihi.

snart ska jag till min logoped i solna, sen efter hem bums! och sen äre tjejmiddag :D


äckeltorsdag

det blev en sängliggande kväll för min del. iiih förkylning som kommer och går asså, SLUTA NU! det blidde ingen match, blev faktiskt taggad när jag hörde att jag skulle spela, men icke!

nu ligger jag och tittar på vänner, skulle egentligen plugga lite också men nej. orkar inte höhö.
... orkar inte skriva mer heller. so see ya suckers! ;)


aa juste, vi åkte skridskor idag, haha. fett skoj vare faktiskt ändå :p

shosan!

sitter i hallen med mina sköna vänner fredric och viktor, (datanerds) hoho. jag har precis haft ett samtal med malin the idrottspsykolog. det gick bra, och jag har fått lite hemläxa. väntar på hampus som typ har prov eller nåt. ska till honom en stund idag innan jag ska hem och plugga lite skit.

måste bara säga att lördagen hemma hos malin var helgrym! det var så underbart roligt och mysigt och jag har saknat det så länge. när vi skrattade sådär som bara vi kan göra, så kände jag verkligen hur mycket jag har saknat dig min älskade. <3 helt enkelt, en underbar kväll med prat, robinson, STAR WARS (höjdpunkten, jisses skrattar fortfarande. parodi? haha) & slutligen barnhemmet, på spanska (lugnt, jag snacka med anna och den SKA va på spanska malin hihi). morgonen bestod av bakning av scones & tittande på vårat favoritprogram VÄNNER såklart! i love it. det jag försöker komma fram till är att det var en helt underbar kväll/natt/morgon hos dig. tack för det :D det behövdes verkligen att umgås med dig, my oldest friend hihi. <3


it has always been you

derbyförlust igen

sitter och skriver läsdagbok, sista eländiga inlägget och allt jag vill göra är bara att kasta boken åt... ^^ hmm, kanske inte är på världens bästa humör med tanke på att vi förlorade mot roserberg idag.. igen. men ah, så kan det gå, vi kämpade på bra ändå tycker jag trots allt. måste ju bara säga att lovisa, what a girl! hon har fett ont i höften och kan knappt springa, och vara bara med som backup egentligen om någon annan var trött, så kommer hon in några gånger och gör riktigt fina mål. bra jobbat tjejen!

igårkväll kom iaf min pojke till mig och myste, vilket var välbehövligt efter två urtrista dagar hemma själv!
ikväll ska jag iaf till världens bästa malin och ha det supermys. jisses va skönt det kommer bli, och roligt att träffa henne igen! hjärta på dig <3

räddaren i fucking nöden

ligger i sängen och har just läst klart räddaren i nöden. äntligen säger jag bara! nu ska bara läsdagboken bli färdig woho, sen är jag fri! typ.. haha. fast jag såg dock att vi ska ha ett seminarium till snart, FAN! det suger så jävla hårt kan jag meddela. men jaja, så kan det vara. har tydligen hemprov i matte på fredag, nice.

var precis ute och körde bil efter att ha varit och handlat med mamma. shit va kul det är asså :D längtar till körkortet! pappa tycker att jag har tendens att köra fort. va? jag? aldrig! :p
imorrn äre derby mot rosers igen, hoppas vi får ihop några spelare iaf. KRIGA!! efteråt ska jag till malinus och ha det supermys <3


jag är rädd att tappa dig. vissa dagar känns som det som jag gör det.
men jag älskar dig ska du veta <3 och jag stannar hos dig så länge du vill det.

fredag?

hemma idag igen. kändes att jag behövde ta igen mig. igår hann jag med rätt mycket faktiskt, tro det eller ej.

jag gjorde färdigt engelskan som alla andra gjorde i skolan, jag läste lite i boken, gjorde matte, kolla på en massa vänner, soooooov, umgicks med mormor. och sen var den dagen över på ett kick. på kvällen kom min kissemisse in och blödde massa :( ja fortspår överallt, och lakanbyte i alla sängar för att han har ju varit överallt också. nu ligger han i min säng och tar igen sig, stackars liten kan knappt gå.. tur att vi ska till vetrinären på tisdag (a). sötpotatisen sov faktiskt i mitt rum inatt också, han brukar inte få det men jag var snäll för en gång skull tihi.

så vad ska jag hitta på idag? kanske läsa ut boken vore en bra grej? yeay. och nyss fick jag ett mail om partille, hoppas det blir nåt :D
 

hittade massvis av gamla bilder igår.. hjärta på det

pluggar engelska, och ja jag blev inspirerad


you are my light in the dark, you are my strenght when all I want is to disappear, you are my sunshine in the rain.
but why do I feel that I'm not enough. it's not supposed to be like this. I'm not suppose to think like this. it's almost killing me. even though I try to explain, it's hard for me to make you understand. or maybe not? maybe it's me who don't understand.
the one that I blame is me, yeah just me. because I'm such a wuss. I mean COME ON, get over it, move on for fuck sake. well I'm trying, but it's so damn hard when I just not feel enough. Has it always been this way? well.. maybe in some corner. but I got happier when I met you, I felt enough and I felt good. Now after this, my brain has flipped again. but can you blame me? the only thing I want to do is to feel good again, feel that I'm the only one, feel appreciate. I hope that time comes, because I can't go around thinking like this.

och ja jag är svensk, det är bara skönt att skriva av sig på engelska ones in a while ;)
pussochkram jag hade vårkänslor och nu regnar det ute..

.


ge mig sommar...

jahaja

det blev ingen skola för mig idag. mår inte så bra tyvärr, vi får se om jag mår bättre imorgon!
just nu ligger jag i min säng med mulle bredvid mig, jobbig är han men ack så söt. tihi. dagen kommer väl spenderas med att vila, plugga, kolla på vänner och ... ja troligen inget mer :p

men ha det så bra i skolan alla suckers, jag kommer säkert tråka ut mig till döds här hemma höhö.
puss och kram <3

fan

är fett hängig, ont i halsen och nosen. känner mig febrig. är jag det? nej. men inte mår jag på topp iaf.

vill bara säga att julia nielsen och frida moberg fick mig idag att glömma allt fuckat som pågår i min hjärna och gjorde mig heldepp ett tag där efter träningen. även om ni inte sa något speciellt som fick mig att tänka på annat, så bara era leenden och skratt fick mig att skita i allt. ni är guld värda ska ni veta mina vänner<3

svenskalektion

sitter i skolan och har svenska parallellt som jag snackar skit med min underbara jullan ;). blä, är trött på det här himla kropp och själ-temat. det kommer ju tyvärr sluta med att man ska hålla ett tal i 10 minuter.. TIO MINUTER! det är fan dubbelt så långt som förra gången, och jag tyckte det var länge.. yysch!

igår gick jag typ inte i skolan, vår lärare var sjuk så efter handbollen drog jag med julia hem till henne och vi softade i ett par timmar. sen var jag med hampus innan träningen. juste träningen ja- minihandboll/fys med lubbe. skoja inte va jobbigt det var.! :p jag somnade gott igårkväll kan jag lova. imorse däremot var jag död, så skulle jag och frida ut och springa. det gick väl ganska bra, men nu är jag hur trött som helst kan jag lova. och ikväll ska jag ha en träning för f95, visa dem MAQ typ. asså jag vååågar inte! :/ ... men hoppas det går bra!

nu måste jag återgå till arbetet!
 en bild på en person
som helt klart förgyller
mina dagar <3


hejhopp

måste bara börja med att säga att gårdagskvällen var helt underbart bra! kom till julia, och då höll mina sötingar på med att laga mat. mycket gott blev det, tacos tackar man aldrig nej till ;) sen vare dags för melodifestival. ja vad ska man säga... det är inte varje dag man får vara med om att en operasångerska vända upp och ned på en melodifestival. men ja, vi kom snabbt över det och sjöng singstar 80tal, hur kul som helst! som det alltid är med er tihi. sen åkte vår käraste frida hem, ooaw. då satte vi oss och tittade på masjävlar och käka kladdkaka. jag bestämde mig sen för att åka hem och sova istället, eftersom jag hade match idag. förlåt tjejer <3 men det kändes skönt, för då sov fick jag sova ut imorse.
men det jag vill få fram är att det var helgreat igår med mina bästaste vänner! tack för att du finns, för utan er vet jag inte vad jag skulle ta mig till. ni är helt enkelt bäst :D


det finns inga andra jag hellre skulle vilja tillbringa min lördagkväll och
dampa framför en sketen melodifestival. ni är bäst i hela världen <3

och ja, förövrigt spelade jag match idag mot Åkersberga som ligger hyffsat långt upp i serien har jag för mig? men iaf, vi förlorade tyvärr med typ tre bollar. det var synd, men nya tag till nästa helg då det är derby igen!
 puss på er alla

shoho, snart helg igen!

asså hyffsat länge sen jag skrev nåt vettigt här dårå! kanske ska ta en liten sammanfattning? ..

fredag: kolla på handboll med jenny och anna, USM i vikingahallen för våra småchippar P94. de förlorade tyvärr denna öppningsmatch. men det var ett hejdundrade drag i våran kära hall, så det var riktigt roligt ändå. :) sen vare bara lugn hemmakväll.
lördag: USM idag igen. det blev en förlust och en oavgjord för killarna. jag firade kussen som fyllde 29, och en massa gottigott fick vi. sen gjorde jag nog inte så mycket vettigt förutom att plugga har jag för mig.
söndag: ÄLSKADE JULIA OCH FRIDA KOM HEM! jisses va glad jag blev :) vi skulle åka till arlanda och möta dem hade vi tänkt, men det var alldeles för tidigt insåg vi till slut. men roooooligt att träffa dem. men hallååååå kan man vara liiiiite brunare ellääh?! sen tittade vi på killarna som spelade om 7-8 plats, sjua i sverige är väl inte så dåligt? :) sen spelade vi match, som tyvärr slutade i förlust men vi spelade bra ändå tycker jag. efter matchen åkte jag, julia, frida och anna till denise och åt middag och hade bara allmänt mysigt och superkul! tack för att ni finns mina bästa vänner <3
måndag: shit, jag kommer typ inte ihåg vad jag gjorde. jo juste, jag & mitt lag jobbade på veddesta i 4 timmar. 18-22. vi packade typ intimkrämer haha. mina nagelband tyckte inte om mig efter det :(
tisdag: JULIA 17! löpning med frida på morgonen. det gick bra även fast det var typ snöstorm.. *aj mina ögon*. sen lång dag, ända till fyra. då åkte jag, frida och anna hem till julia och käka middag för att hon fyllde år :D det var hur mys som helst. efter det på träning.
onsdag: derby i kolsta. rosersberg-skånela. jämn match, men slutade med förlust för oss med en boll :/ FAN. men det var roligt att spela ändå, för en gång skull gick det ganska bra för mig.. :) men det känns så himla jobbigt att spela mot mina sötiisar :( .. <3



nu ska jag dra mig till sats shoho..

julias dag idag :D

 idag måste jag nämna min kära julia nielsen som fyller sjuttonåring. grattis på dig vännen! :D lyxigt, ba kommer hem glidandes från thai och så fyller hon år på en gång, tihi turtjej ;)
ba ett år kvar babygirl! shoho :D


bara för du är jävligt speciell för mig
chessica <3 chulia
jullan <3 jessan
you name it ;)

why do you cry?

jag är en väldigt känslig person har jag märkt. det är grymt irriterande, speciellt när jag vet att många i min omgivning också tycker det. jag tycker att jag inte alls var så här när jag var liten, men jag kom på att det var jag visst. När jag var lite mindre var jag också såhär, att jag börja typ gråta för ingenting? Men en gång, under en familjeövernattning med laget kom janne fram till mig och sa åt mig på skarpen. han sa att de andra tjejerna såg upp till mig, och att jag inte borde vika ner mig för småsaker. (det kunde ju ha varit så att jag inte tog han på allvar, med tanke på att han hade en cykelhjälm på huvudet och var väl inte helt onykter haha,) jag tog åt mig det här, och tyckte att det blev mycket mycket bättre. sen gick några år och nu är jag såhär igen. det är verkligen hyperirriterande. men ska försöka bättre mig. jag ska nog försöka tänka tillbaka på vad jag gjorde efter att janne sa det där till mig. för det försvann nästan helt. well well, hoppas det kan hjälpa lite nu med idrottspsykologen jag kommer gå till några gånger.

till något helt annat: idag är det sista skoldan utan jullan & froudi. :D dessutom börjar SM-finalsteget i vikingahallen för P94 woho! jag ska heja! ;)
btw, jag säger lycka till till våra herrjuniorer som är påväg ner till göteborg för att ta hem SM-guldet! LYCKA TILL GUYS!!!

long time no seen

tjjjeeeena! har inte skrivit på ett tag aight. menmen.. here I am :D

så vad har hänt sen sist? rolig dag i måndags med anna och denise, som resulterade i sallad på campino, mycket skratt och en klockren vurpa! ;) tisdag? hmm.. juste spexfoto. vi var snobbar, men jag såg dock ut som en tönt. ^^ jaojao, vi får väl se hur det artar sig. dessutom skulle vi haft seminarium, men ingen var förberedd.. ooups! daniel blev icke glad.. jaja, idag då. fick prata med en idrottspsykolog imorse, det gick väl bra. vi ska träffas igen om ett par veckor typ. sen vare träning, den var himla kul. :p sen hare bara varit som vanligt. blev sjukt trött på psykologin, så höll på att somna. men vi hade ingen teori, så jag kom hem en och en halv timme tidigare. skööönt! bortsett från att jag hatar bussar! men ja, så kan det vara ibland.

idag blire pluggdag & sen herrmatch ikväll!
thank you and good night

söndag?

fan.. sista dan på sportlovet. sista dan med ledighet, frihet? klockan är 20.40. om cirka... 11 timmar ska man upp till och pinas igen. skoltrött är bara förnamnet. jag längtar helt sjukt till sommarn kan jag lova. apråpå sommarn försöker jag leta sommarjobb, det går ju inge vidare kan jag meddela. hoho.
men ja, jag ser fram emot en skolvecka som går fort. sen i helgen blire handbollstittande med anna i vikingahallen när småchipparna spelar sm. vips så är det söndag, och då är julia och frida hemma igen! tack det ser jag fram emot! :)

frida enger-sällberg och julia nielsen


kom hem nu! ni har varit borta alldeles för länge tycker jag faktiskt. det är inte samma sak utan er här hemma :(



saknar er bästa! <3

RSS 2.0