upside down

it's all coming back to me

...
det bara kommer ibland.
kan inte hjälpa det.
det gör fortfarande så ont.

äh., jag går vidare.
men ibland så är min magkänsla emot mig.

pluggapluggaplugga

dagarna går och går.. :p
i torsdags var det som sagt derby i tordags, och mitt käraste gnaget vann!! trots regnet som öste ner var det var det supernajs å va där och se aik vinna! 3 poäng, supernajs!
på fredan blev det jobb på coop. fick 75 spänn i dricks + en trisslott haha. jag stod och packade varor till kunderna. det var faktiskt himla roligt, för alla är så grymt trevliga och tacksamma. :) efter det var det långlöpning i spåret. 70 minuter typ. vi sprang dit, tre varv + 2 km typ. och sen hem igen. det gick ju helt okej faktiskt. efter det åkte hampus med hem, och stylade med sin mobiltelefon som han fatta noll av haha :p sen kolla vi på morden i midsomer och jag sov typ hela avsnittet :( typiskt mig...
träning imorse klockan nio. gick väl helt okej, även fast det var riktigt jobbigt. kom hem och la mig på verandan en stund och bokstavligen stekte, det var ju helt sjuukt varmt. jag låg inte där länge, trots det fick jag färg. denna gång hade jag faktiskt smörjt in mig! fick en väldigt udda bränna, men den hann jag sola bort hoppas jag haha. födelsedagsfika hos helen har jag hunnit varit på idag också. bara en massa gott kan jag meddela!

öppnat poolen har vi gjort också, och årets första köp från glassbilen shoho!

. aik-hammarby ikväll

va trött jag blev helt plötsligt. sitter och tittar på vänner, som vanligt :) borde plugga svenska. har typ skrivit ut de flesta texterna man behöver tror jag, men de är så jävla tråkiga att läsa.. höhö. ikväll bär det av till råsunda! GNAGET!! derby ffs!

imorgon är det typ nada skola. träning på morgonen och sen typ matte med fika? efter det hoppas jag att jag får åka hem och plugga, men måste väl troligen hjälpa till och jobba på coop typ.. på kvällen är det träning, lååååånglöpning typ.

tillåt mig skratta :p

var nyss inne på playahead.se. OH MY GOD.. haha. jag läste min blogg, jisses vad tragisk jag var? haha.. kanske är så fortfarande, men inte lika mycket förhoppningsvis :p standardfrasen var typ: "save me from the one that i've become". dagens ungdomar ;) men ändå på något sätt saknar jag det. det fanns gulliga inlägg också. typ hundra om julia, tihi. ;)

var tar allt vägen?

typ ledig både idag och imorgon :D

i tisdags, herregud vilket fint väder! och det stora pluset var ju att vi fick sluta efter träningen, typ vid tio. så jag åkte hem, jag körde faktiskt hem :D ja juste, jag körde hem julia, haha. brumbrum! då var min syster hemma hos mig och vi gjorde våfflor med glass till. MUMS! sen satt/låg vi ute i solen hela dagen, och pluggade. eller mest jag gjorde det, hon typ pratade :p tyvärr blev jag trots det inte fädig med min psykologi, så den fick jag göra färdigt på kvällen efter träningen. träningen var superjobbig och det där jävla cooper förstörde min jävla dag kan jag meddela!! aja.. får tänka att vi hade jobbigaste backträningen dan innan + tester på morgonen. men är ändå arg, för det hade gått så mycket bättre om jag varit utvilad... :@ glöm det nu!

igår var det också rätt chill. det enda vi gjorde på psykologin var att lämna in arbetena. sen vare låååååång lunch. på mentorn vare bara jag, jullan, frida, jeanina och födelsedagsbarnet SIMON. (grattis på dig i efterskott :D). då bestämde vi att vi skulle till grönan nästa vecka, eftersom de tyligen öppnar tre på fredag? töntar... men det längtar man ju efter shoho! sista lektionen var teori och vifick plugga på provet vi ska ha nästa vecka. då är det dessutom svenskaprov OCH spanskaprov för min del. jisses vad jag längtar till nästa onsdageftermiddag - då är allt färdigt!!
    åkte till väsby en sväng också, skulle köpa en klänning tänkte jag men den fanns inte i min storlek, så mamma ska troligen köpa den på lördag :) köpte två par supersnygga trosor, döskallar ofc!!! :D träffade theres lundin på tåget, skojskoj! i märsta träffade jag hampus och vi gick och köpte chips och sen hem till honom :) myspysfaktor! har inte varit med honom på hundra år känns det som. och ikväll ska vi på derby! :D

puss och kram, denna regniga torsdag.. :(

ny vecka igen..

vilken superhärlig dag! strålande sol och jag blir ju bara så glad! :D

blev en snabbvisit till skolan idag. styrka imorse, bajs typ. matte, fick bara reda på vad vi fick på nationella - MVG tack så mycket tihi :D :D sen vare lunch med bästa anna och frida, och virre och fredric kom också. ;) efter det pallade inte vi vänta på spanskan, så vi åkte hem. ssch! träffade jullan my homie bara snabbt och sa typ hej, så kan man säga att skoldagen gick snabbt höhö. kollade på klockan nyss när den var typ tre, vilket är den vanliga tiden jag brukar sluta. och jag insåg att jag har hunnit med så mycket under den tiden jag skulle ha gått i skolan egentligen. jag har hunnit sola samtidigt som jag skrivit lite på min psykologi. KÖRT MASSA BIL, wiie! hälsat på farmor och farfar, och fikat med mormor och arne. shit va najs! ;)

här kommer typ veckans planering:

idag: träning, plugga
imorgon: skola/träning/tester. plugga, träning, antagligen springtester?.
onsdag: skola/träning. ingen träning på kvällen. tänkte kanske åka och handla en klänning om jag har lust. nån som vill hänga med? :D
torsdag: vad gör jag då? skola/träning som vanligt. sen AIK-BAJEN! najs ;)
fredag: GRÖNAN MED KLASSEN! SHOHO. insane eller hur julia? :D på kvällen är det träning.
lördag: träning, helen fyller år :) ska väl dit och fika om jag hinner.
söndag: träning. mors dag. åka till farmor och mormor.

sen är det inte mycket alls kvar i skolan! längtar satan kan jag meddela. tänk fler underbara sommardagar, utan att ens behöva tänka på skolan. wiie, me like! <3

grattis kära Snutto<3

gårdagen var både jobbig och rolig. var superdupernervös med tanke på att jag skulle ha ett VIP-bord helt själv och ta hand om, och servera under kvällen. men det gick bra, och eftersom vi var så några så fick vi vara två personer på tre bord. det va roligt, även fast det blev stressigt och lite kaosartat, men ja. sen begav sig alla till b-hallen där det var fest, och vi stannade kvar i a-hallen och städade. men även jag dansade denna kväll, känn på den! ;) jag och hampe mest <3 men dansade även med peter och lasse :) mitt pass var till klockan nio, men det var så roliga människor däribland min bror och hans kompisar, så jag stannade tills mina föräldrar åkte hem, vilket var runt två ;) lång kväll blev det. började klockan ett med att vi skulle duka allt, och sen kom vi tillbaka vid sex och skulle jobbajobba. sov gott inatt iaf, men mina fötter och ben mår inte bra kan jag lova. :p

var hos farmor nyss. hon fyller åttio på tisdag så vi firelifirade henne litegrann. va fett kul och se henne så glad idag. hon skojade runt och hade sig :) nu sitter jag här och borde skriva på min psykologiuppsats, men ja.. blogga måste man ju ;) jag ska nog va med hampus snart också. hoppas jag iaf! :)

och grattis till denise löfgren som fyller sjutton år idag! grattis söta du<3



imorgon är det denises födelsedag

gårdagen hos denise var rulig. mycket folk vare, så det var ju skoj. tipsrunda, brännboll och 3-kamp. god mat och super efterrätt. :) regnigt, men det sket man ju i. när de andra stannade kvar och tältade åkte jag hem och sov i min sköna säng. vaknadet typ nio imorse, och duschade lääänge för att få bort gräddäckellukten i mitt hår. :p

just nu sitter jag och tittar på min favoritserie, och snart ska jag till vikingahallen och jobba.

fredag hela veckan

godmorgon!
huur skönt som helst med två extra lediga dagar måste jag bara säga. jobbigt att det redan är fredag bara, höhö. men igår så åkte jag, julia och frida till väsby där vi träffade anna. vi skulle ju köpa presentis åt denise såklart ;) sen var det träning för min del. efter det åkte jag hem och tog det lugnt.
nu sitter jag har och har nada att göra. borde plugga, men nej. ska nog gå in och prata lite med mormor och arne, trevligt trevligt. ikväll, eller ja vi ska dit vid fyra, ska vi till denise och fira henne. ska bli skoj! det skulle vara tältning och sånt, men jag tror jag åker hem faktiskt eftersom jag ska jobba imorgon på dansbandskvällen. men hoppas det blir kul ändå :)
vad jag ska ha på mig är en annan femma kan jag meddela, höhö. det får man allt se ;)

ha en bra dag, tjingeling!

härlig onsdagkväll

har precis ätit supergod middag och supergod milkshake, mihi min syster är the bäst!
snart ska man dra sig ner till ekilla och kolla lite fotboll, sen blir det greys anatomy-mys med bästa ännie! <3

.. och allt blir så mycket bättre när man tänker på att det är soooovmorgon imorrn, wiho!

låååånghelg!

skönt! ledig torsdag, fredag, lördag OCH söndag! det tackar vi för tihi.
i måndags var det asjobbig träning med hopp i typ en timme, efter handbollen. igår började det icke bra.. ni kan ju tänka er hur benen mådde efter hoppträningen och så körde vi då backintervaller igårkväll. ooaw, kände mig übersämst. första vändan upp kändes lika tung som sjätte förra gången. usch! och handbollen gick inge bra heller. blir så irri på mig själv, i need help!
imorse var det iaf orientering och mina ben var sten redan från början, men det blev bättre när jag sprang igång lite. fan att jag sprang bort mig på sista kontrollen, om jag inte hade gjort det hade det nog blivit bättre tid. aja, hyffsat bra iaf :) efter orientering åkte jag hem och duscha och sen så skulle jag få massage av "världenssötastefrida"s mamma "världenssötasteturid" tihi. ont? ja... men skönt stundtals haha.

imorgon ska vi nog köpa present till denise om vi får tid till det, annars fyller lill-anna femton år :) och vi har träning klockan 4. på fredag ska vi till denise, på lördag ska jag jobba på dansbandskvällen och på söndag ska vi fira farmor. fullspäckat schema med andra ord!

lite extra helg?

hampus. du vet att jag älskar dig! <3

ännu en härlig dag. :)

blev så rackarns sugen på att cykla imorse när jag var ute på vägarna, för jag mötte grymt många cyklister. så eftersom jag hade tänkt att ta en tripp till vikingafältet och titta på agt, så bestämde jag mig för att cykla dit! fick dessutom med mig anna också, så det blev en superdag! :D tihi.

när jag kom hem satte jag mig och pluggade matte på en gång. en liten paus i one tree hill blev det ju (såklart). apropå det var det säsongens sista avsnitt, så jag måste vänta till i höst med att titta på det :( OHNO! *nördstämpel*
men iaf, det gick rätt bra att plugga men nu är jag så trött så jag typ pallar inte mer. får plugga mer imorrn, eftersom jag i stort sätt är ledig då. ingen träning, ingen matte - skulle haft spanskaprov men har en läkartid i huddinge då. så det gick ju inte, synd! sovmorgon imorrn vilket man inte tackar nej till alls, tihi. sen går man ju typ ba en riktig dag den här veckan. hur bra är inte det? och veckorna kommer bara närmre och närmre sommarlovet, mysfaktor 11!


nu ska jag lägga mig i sängen och plugga lite till, kanske blir att sova istället. mohah


vilken härlig dag, lalalala

vilken enormt härlig dag!

steg upp kvart över sju ungefär. (tack gode gud att hampus vaknade, annars hade det gått illa. nedrans klocka!!) åkte till hallen till åtta, där jag träffa ramonis och lollo. frida hade försovit sig haha. sötnos. :) vi hämtade tältet vi skulle sätta upp, inte riktigt sånt litet partytält vi hade förväntat oss?! det var en jäkla tur att pappa och johan var där. asså det var ett enoormt tält, och tungt. aa se det framför er, festspecialisten lixom. men vi fick till slut upp det. men som sagt, hur fan hade de tänkt sig att fyra tjejer ska få upp det där?! anyway, var väl hemma strax efter nio igen. då satte jag på mig nya bikinin och satte mig i solen. pluggplugg var det också, matte nationella på tisdag ju. visserligen fick jag bara ett fel på förra (shoho), men måste få riktigt bra på detta också. efter nån halvtimme typ la jag mig på gräsmattan och stekte slash pluggade gärnet.
hur härligt är det inte när man bara kan ligga i bikini? hur najs som helst kan jag meddela! lite färg har jag fått iaf tror jag. till lunch kom syster och bror hem. jippiii!! de är ju aldrig hemma nuförtiden *sadface*

vi började iaf spela kubb efter maten, hur kul som helst. första gången utklassade peter mig och jenny, men de två resterande gångerna utklassade vi honom. haha sucker! men hur som helst, SOMMARKÄNSLA PÅ HÖG NIVÅ

ikväll ska jag till halllen och kolla jubileumsmatch. många gamla skånelaiter mot nuvarande herrlaget. ska bli kul! och får dessutom umgås med jullan och anna en stund :D wiie mys <3

mm

trött på de.
varje gång.
varje gång.


pallar verkligen inte.
det gjorde så ont.

kul!

kom precis utifrån. vi har spelat basket på engelskan! haha, fett kul vare. och vi tjejer vann! shoho :)

nu ska jag, frida och julia göra nationella prov, muntligt i engelska .. läskigt!

mitt i ett äventyr

home again från sigtuna. oooont gjorde det. men sista sprutan var det, så det va ba att le och pinas höhö. tänkte plugga lite spanska nu en stund innan jag ska kika lite futboll. kom på att jag ska till läkaren på måndag när vi ska ha spanskaprov, synd! ... not höhö. träffa sarah och hewan på station, ruuligt. stackars hewan hade grej runt knät, det hade gått ur led. aaaj! men lika söta och snälla som vanligt var de :)

nu är det också bestämt att jag ska me malin och segla över midsommar, tillsammans med ebba, veronika och anna. :) fett kul, det är alltid lika roligt att segla med den underbara människan och nu tre till. jisses vad kul vi ska ha! inte långt kvar är det heller. skolavslutningen är ännu närmare, jisses vad jag längtar. tänk typ tre månader utan en endaste gnutta plugg! fan va skönt! ska njuta hela dagarna, *hoppas på fint väder!*. tihi. sugen på att ha poolparty å. massa planer inför sommarn har man, jiiha!

måste bara meddela att jag älskar Odensala under sommaren. så underbart fint, och det doftar så gott överrallt. Nu när jag åkte hem åkte jag förbi minst tre ställen där det ba doftade nyklippt gräs *typ det bästa som finns*. love it! Och solen gör att allt blir så mycket finare. tack för det! wie..

nu är jag svinhungrig, hoppas på god mat.
tänkte ha en pluggfri kväll.
kanske blir så istället, yeah!
puss och kram, skumbanan

tjenna!

igår hade vi det där satans IGU-provet. när jag läste igenom alla frågor var jag säker på att det inte ens skulle bli godkänt. men när jag fick provet gjort så kändes det lite bättre, så man hoppas ju haha.
idag hade orientering på morgonen. eller träning inför orienteringen. jag körde med världens bästa denise, och vi var duktiga :) ganska iaf? jo men det tycker jag :p
efter det var det nationella i matte. asså har typ ingen aning egentligen hur det gick. bra hoppas jag! *håller tummarna*. så himla skönt att ha både IGUn och den här matten gjort. då behöver jag inte känna att jag måste plugga idag. skönt också med ledigt från träningen, shoho! kanske blir en tripp till ekilla och titta lite korpenfotboll, men vi får se hur tröttis jag är tihi.

nu ska jag snart till sigtuna och ta sista vaccinsprutan. tack så mycket! och senare ikväll blir det greys anatomy-mys och sen bums i säng! *längtar* höhö.

hejsvejs med er!

ba skit

... bortsett från att vi hade mycket roligt på spanskan! trodde bara att det var jag som tyckte det med tanke på att anna dampa sönder haha. men rooooligt var det! :)

back to reality

varför ska man kunna sånt här för? IGfuckinU. asså åh, är så irriterad.. prov imorrn och jag kan ingenting. skulle verkligen behöva skita i träningen ikväll och plugga istället, men asså.. aa vi får se.

usch, skitdag. måste ha varit för det imorse. så fort jag får en tanke i huvudet, kan jag inte sluta.. låt mig slippa

10 maj 1992 föddes jag :p

wiie, då var födelsedagen också avklarad. *syndis* nu är det bara ett år kvar till nästa - då är det 18 shoho! :D men fick mycket fina presenter iaf tihi. trots att dagen började med fystester så blev det en kanondag! tack alla! tihi<3<3

synd ba att man sitter och pluggar som ett fuckface.. asså har typ panik över detta IGU-prov :s uuuuuuuusch!!! längtar tills tisdageftermiddag när det bara är över. fast då väntar förstås nationella i matte dan efter... suck döda mig!

nä men inga sura miner nu, det är fortfarande min födelsedag! hohohoho <3

jag bara försvann

det är svårt att förklara med ord hur jag känner


min absoluta favoritserie

helt klart världens bästa serie!
tittade precis på det absolut sista avsnittet av vänner. jag måste ha sett det 111 gånger, men jag ryser lika mycket varje gång. Och självklart blir det en hel massa skratt. jag måste ha sett alla avsnitt hur många gånger som helst, men de blir aldrig tråkiga! det är det som är så himla bra med den. jag tröttnar aldrig. i love it!


7 maj 2009

hemma igen!
efter tre dagar göteborg. :D
hade vi det bra? svar OM vi hade! skönt att komma bort från skolan, och skönt att få umgås med alla fuckade handbollare, shoho.
vi kom ner i måndagskväll, då vi kom till kvibergs vandrarhem (och jag och denise kom på att vi hade bott där förut. åååh minnen!) vi fick stugor, och jag bodde med denise, jullan och becca. vi spenderade hela kvällen med att vara ute, spela fotboll och ha allmänt kul. tisdag var det dags för matcher. 3 matcher blev det för vår del: en vinst, en förlust och en oavgjord. ja man ska väl prova på allt? killarna lyckades väl lite bättre än vi om man säger så. treorna kom till a-slutspel iaf. på kvällen hade vi först tv-mys & sen va vi ute och stoja en stund. vi la oss tidigare den natten och sov mer (till stor del därför att vi inte stördes av telefonsamtal?). onsdag var en tidig morgon och vi hade match klockan nio. vi förlorade tyvärr den matchen, hade varit skönt att sätta dit karin wallter och c:o, men icke. sen blidde det en match till vilken vi också torskade. jaja, kul var det iaf. :) och killarna hade ännu roligare, haha. skojigast var det ju faktiskt att titta på treorna, vilka psykon asså haha. men roligt roligt!
vi kom väl iväg runt halv fyra typ, och var hemma tio. rolig bussresa både dit och hem, och det gick ändå hyffsat fort. och charlottis som fyllde arton igår också, tihi. grattis på dig gumsan! <3

ja vad ska man säga, back to reality och nationella prov idag. vi hade tur och slapp göra det muntliga på en gång, så vi fick åka hem istället. tack för det! ska ska jag lägga mig i soffan och somna framför teven, för ikväll är det träning igen!
roooliga dagar i götet kan jag iaf meddela, och bilder kommer komma upp på bilddagboken. kanske här också om jag är snäll :) pussis

nu far vi!

snart bär det av till göteborg. dags för skol-sm! ska bli skoj :)

måste bara säga att det var skönt att inte behöva gå i skolan idag, shoho och ytterligare två lediga dagar från det där stället. ska bli najs, :D och så äre bara handboll som gäller! sen får man ta det som det kommer när man kommer tillbaka, nationella på torsdag va? skoj...

lite eller ja, mycker avis på min käraste bror som ska på metallica ikväll. *iih* men ja, har ju önskat sig en liten souvenir, får se om det blir så hoho. btw, bara sex dagar kvar nu tack så mycket! :)

men ha det så bra alla här hemma, göteborg här kommer vi!

vill tillbaka!



åh, ta mig bara tillbaka. till förra sommaren och partille cup. charlotte och jullan gjorde mina dagar, och vi hade det bara helt sjukt bra. alla dagar i solen när man bara stekte nere på heden. handboll, handboll och åter handboll hela dagarna. Vi hade våra favoritlag vi följde, tyvärr var det ju inte våra "tjejer". men till slut hann vi se dem också, blev riktigt imponerad måste jag säga. När jag tänker tillbaka på hur grymt vi hade det vill jag bara tillbaka! Kommer ni ihåg? Allt kul, gick det en stund utan att vi skrattade och hade roligt? På kvällen/nätterna när vi bara låg och pratade och myste. När jag råkade säga "DIN MAMMA" till en 95a så hon gömde sig under täcket, haha sorry jag var inne i en period :p. Den underbara dagen vid vattnet, då vi badade och solade med killarna. Alla dagarna på heden, och för att inte glömma det - LISEBERG! herregud va kul vi hade! Asså åhh.. blir så glad när jag tänker på det och min mage bara skriker: "IÅR IGEN!" .

jag är glad att jag och charlottis fick nån impulsgrej fyra dagar innan och åkte ner, och fick bo med f95. lite galet eller vad? :D och självklart att jullan var där nere med webbsport! men ja, det jag vill säga är att jag saknar det här grymt mycket! bland det roligaste jag har gjort, :) och blir ju bara superduperglad när jag tänker tillbaka! lovielovie <3





1 maj - 10 maj

... OCH EN SAK TILL! :

NU ÄR DET BARA TYP NIO DAGAR KVAR TILLS LILLA JAG FYLLER SJUTTON ÅR. WEEI, LÄNGTAR NÅGOT :)



borta med vinden..

ja vart har jag varit kan man fråga sig.. inte haft blogglust kanske? för brist på något att skriva har jag iaf inte haft. så vad har hänt sen sist?


* ja försäsongen har börjat, vilket man märker ganska klart. hårdträning är det som gäller!
* frennis ska sluta, och flytta till eskilstuna. karin nilsson blir efterträdare i damerna, och i skolan är det väl ännu oklart. kom som en liten chock, och det är synd tycker jag. nu när man har lärt känna honom och så, han vet ju nästan hur man är rakt av.
* skolan typ skiter ut uppgifter till oss. asså åh, jag är så trött. ni ska bara veta allt som ska göras i maj. herrejesus, fritid vad är det? men nu har jag iallafall hållit tal, vilket är skönt att ha det gjort.
* underbara soliga dagar i mängder. idag och igår var ju helt klart de bästa! lite färg har jag tillochmed fått på armarna, shoho!
* vi spelade slutspel i gustavsberg och kom till final iår igen! tyvärr blev det förlust mot skuru, dock bara med två bollar. riktigt nära tjejer!
* myslördag hemma hos mig med mina kära vänner. seeeen grillning, mariokart, vänner och trasig säng? vad säger man, klockrent! nej men det var kul och mys, som alltid med er. <3
* Stocken flyttade idag till alingsås, that bastard. andreas höll tal på avslutningen, gulligt! men det jag vill få fram är att det kommer bli rätt tomt och tråkigt utan honom i hallen.. men hoppas han får det bra där nere nu.

.. asså kommer inte riktigt på något just nu. säkert nåt skitviktigt jag har glömt, men det kommer väl :)



VALBORG
, var igår. jag var med hampestampe lite på dagen (vi skulle till rosers slott och spela brännboll, men det blidde inte så). åkte sen hem och gjorde mig iordning. sen åkte jag, hampus, viktor och fredric till julia. där vare grillning på g, meegagott måste jag säga. sen hade vi väldigt kul hela kvällen. tack för det! <3
vaknade upp hos hampus imorse. underbart väder var det. efter en megafrukost gick vi ut i solen, och hampus började riva sitt mål, medans jag satt och solade. helt sjukt skönt var det, och sen började vi kicka lite futboll tihi. sen drog han och kickade lite riktig fotboll med sina vänner och jag åkte hem. har fixat lite här hemma, och pluggat lite. nu ska jag plugga lite till innan det blir god middag. try-out imorrn vilket betyder vikingahallen hela dagen. :) men tack alla människor för igår, ni vet vilka ni är. och vill bara säga att hampestampe är bäst :D <3

RSS 2.0