bästa vänner sen dagis <3



lite superdupermalin-tid skulle inte skada ;)
saknar dig bästa <3

i skolan

aa men hej!
sitter i skolan just nu, lånade jullans data. ljusgården är invaderad av mest handbollsspelare som sitter och nördar sig. trevligt med andra ord. har precis haft hjärt/lungräddningsträning med Virre15:s pappa Johan. det var faktiskt riktigt lärorikt och roligt på samma gång, att försöka blåsa liv i en docka. julia äe
r vääärldsbäööstt

ja, ett liten parantes där hmm... ;) nu börjar det rulla in massa folk här. jag borde plugga lite matte, men döööh... tänkte fråga viktor om lite hjälp tror jag. förhoppningsvis är han snäll och vill hjälpa mig tihi.

see ya later!

långt och känslosamt inlägg


Vad är definitionen av att sakna någon?
Ja.. har ingen aning faktiskt.
Men jag vet hur det är att sakna någon.
Hur det är att längta efter någon riktigt jävla mycket.
Jag vet hur det är att ligga vaken på kvällarna, och sen vakna på morgonen med en stor klump i magen.
Det är inte något jag strävar efter, utan det är bara någon som händer. Vissa dagar är bättre än andra, men jag har alltid i bakhuvudet att "aldrig mer". det är väl antagligen det som är värst. att veta att det aldrig mer kommer vara vi, att det är över. i söndags saknade jag det rejält. jag var så glad efter matchen och jag ville bara dela det med dig, men så slog det mig att jag inte kunde. det är få nätter efter detta hände som jag inte har drömt om dig, du är överallt. du finns i mina tankar, allt här hemma påminner om dig, allt i skolan, allt i hallen. jag hoppas fortfarande på att detta är en dröm och någon väcker mig snart. vissa tycker kanske att jag överreagerar på det här, men det skiter jag fullständigt i just nu. för det här är den enda sättet jag kan få ut allt. och det behövs kan jag lova, för det här är som en jävla sten som ligger och gnager och bara förstör allt. känslor som ligger där och inte vill försvinna. jag har hört "det är okej, man får gråta" extremt mycket sista tiden. men jag är trött på att gråta, det är jag verkligen. det gäller inte bara angående detta faktiskt, utan i det stora hela. jag är så jävla känslig så folk i min omgivning tillochmed blir trötta på mig. om det fanns något som kunde få mig att hålla tillbaka det så hade jag lätt fixat det, men nej.. varför skulle livet vara enkelt
?

jag har märkt att jag börjar lyssna extra mycket på låttexter nuförtiden. mer än förut. kanske just för att jag känner igen mig i de flesta. har blivit lite av min terapi, att skriva ner låttexter. önskar jag var musikalisk bara. (y) självklart är jag väldigt tacksam mot mina vänner som har varit ett enorm stöd. tack alla! <3 .. och förlåt också, för att jag är som jag är ibland. men som sagt ibland har jag mina bra dagar, och ibland mina dåliga. under de sämre måste jag verkligen få ut mycket av det som finns inom mig. like now..

förlåt för detta inlägg, ni som nu orkat läsa hela.



INGEN RUBRIK

"Det innebar att förutsättningarna var glasklara, vinst mot Hellton och steg 3 skulle vara fixat.
Nu blev det inte så.. Hellton ville annat och när vi efter en trög start dessutom var tvungna att plocka av Jessica Karlsson (säkerhetskoll av gammal skada i baklåret) föll vårt kollektiva spel ihop.

Jessica Karlssons lår hade masserats och efter en joggingtur beslutade hon sig för att prova mot Lindeskolan.. och som hon provade. Förutom att kliniskt starta rullarna, konstant ligga och trycka i förstafas så kanske hon gör sin bästa prestation fram till dags datum. Antalet gjorda mål torde dock vara rekord. Grattis Jessica!"

ja jag blir ju bara allmänt superglad av detta, och av orden jag fick igår. tack! :) det kändes riktigt bra, och det var bara superkul att spela! hoppas att det inte är en engångsföreteelse utan att detta kanske kan hålla i sig, tänk va mycket roligare det blir att spela då! måste bara säga att elin var ju typ urgullig när hon lämnade över sin "Matchens Lirare"-tröja till mig, för att hon tyckte att jag var mer värd den. tack söto!
hur som helst vann vi gruppen i Lindesberg och nu väntar alltså steg 3 i december, shululu!

ikväll ställs handbollsträningen in och istället väntar vattengympa och relax med laget. ska bli skönt och trevligt!



Ja men just det, fick tillbaka samhällsprovet idag. och jag säger bara: HA! får jag skratta?


freeedag

YO YO YO!
what's cooking in the kitchen? what's down in the basement? what's freekin´up on the rooooof? ;) helt enkelt, vad händer folket? well dags att uppdatera igen, enligt kära anna lincoln iaf. a.k.a alfmina.blogg.se. nu fick du lite cred tjejen! ;) fredag igen, vilket är sååå skönt! och känner ingen ångest att man måste plugga hela helgen, som förra. nej nej, nu känns det lite chill faktiskt. veckan har varit rätt tröttsam, men snart är man iaf tusen spänn rikare (om inte två tusen) och det gillar man ju starkt. dessutom har ju det aldrig varit tråkigt med Lollo på morgonkvisten, tvärtom. :)

var på information om jobb i onsdagskväll. är sååå sugen, men vet att det nog aldrig kommer gå ihop. *sadface*. skulle vara riktigt skönt att tjäna lite cash. men well well, man får ta det som det kommer helt enkelt.
i helgen blir det iaf steg 1 i JSM. shululu! Lindesberg here we come! För övrigt blir det bara att ta det lugnt, ska bli så skönt! snart är det träning igen, inget fredagsmys för min del tyvärr. :(

seeeeee yaaa folks!
- eller för att citera Quizzo-bruden (som jag för övrigt verkligen haaaatar):
puss och kram, ses på stan! Eva Jessica heter jag :D


anna looooves lipstick
;)


förbättring!!



åh va skönt! det här gjorde verkligen min dag. jag förbättrade mig 55 sekunder på Cooper, känns så jävla bra!! det här behövde jag verkligen, efter en cp-dag. nu ska jag verkligen ta tag i mig själv och försöka tänka positivt, och gå vidare och vara glad. det kommer vara kämpigt, men jag ska iaf försöka.

blev dessutom gladare att träffa min vänner i hallen, kärlek till er! <3


you said words, i want forget them <3


in your arms i wanna stay.
i know, know that it can be so great for you and me.
i need you, i want you.
i know, know that it can be so great for you and me.
stay with me!


åh nej är det 21 september idag?

godmorgon!
eller ja.. klockan ringde 05.25 för min del. usch va ruggigt det var att gå upp, ville bara ligga kvar i sängen. jag är ju faktiskt ledig! men som sagt, första dan att dela ut tidningar. det gick ganska bra, och hyffsat fort. så tjugo över åtta var jag hemma igen. på med metallicatröjan igen och bums ner i säng. den här gången hade jag sällis av Mullebebisen, vi hade myspys. vaknade nu för tjugo minuter sen ungefär, riktigt skönt!
nu har jag fixat frulle, igen, och ska snart titta på one tree hill-reprisen innan jag börjar med allt helvetesplugg. om bara den där jobbiga bruden på Quizzo kunde försvinna snart, jisses!

18 minuter, tidningen jag kommer dela ut varje morgon denna vecka


sööö(mnig)ndag..

jisses vad trött jag är nu!

festen igår var trevlig! vi sjöng singstar och bara umgicks. när de andra drog till Corner åkte jag hem och sov. kom väl hem runt halv ett typ. i förmiddags tog jag en liten löprunda, och nu är jag verkligen helt slut. men så ska det vara. ser ju fram emot den här veckan när jag ska dela ut tidningar på station varje morgon 06.15 ... NAAT. bara se glad ut mate!

nu ska jag åka till löwet och hälsa på min söta farmor.
ciao!


kände för ett inlägg

eftersom jullan blev så ledsen över att jag funderar på att lägga ner bloggen, så kommer här ett litet inlägg.

sitter ute i solen just nu, i bikini (!), och försöker att skriva min engelskauppsats. jag står tyvärr helt still och kommer ingenstans!! har varit i Uppsala på förmiddagen, hämtade tillbaka min älskade tegelsten. jag insåg hur mycket jag saknat min nalle tihi. det blev dessutom ett stopp på skopunkten och tre par skor. Ooups!

igårkväll efter en jobbig träning åkte jag till julia en sväng på vägen hem där de bästa tjejerna var. Var bara där en kort stund, och tittade litegrann på Män som hatar kvinnor. Men vistelsen där blev ganska kort som sagt, men tack för sällskapet my lovies. Åkte sen hem där mams och paps satt och kollade på en av världens skönaste filmer.. Dirty Dancing. (RIP Patrick Swayze, btw. You Rocked!) Det blidde att ligga i urmysiga soffan, och halvsovandes titta på filmen. Självklart vaknade jag till liv lite senare i filmen, så jag missade iaf inte sista och bästa scenen.

Ikväll blir det kanske ferre hos Jossan och Frasse! Är dock lite kluven om jag ska gå eller ej. Alternativet är att sitta hemma med mamma och pappa, men vet att det inte heller är så bra. Inte det bästa att bara sitta hemma och tänka.. Imorgon blir det iaf seriepremiär för mina vänner i Rosersberg, och jag ska vara bänkad.

Var ju ganska kul att skriva igen, kanske får tillbaka lite energi. Who knows ;)
Ciao!

bloggen är inte mitt liv

har inte haft lust alls att skriva på ett tag.
funderar därför på att lägga den här på hyllan ett tag.
kanske inte helt, skriver nog ett inlägg eller två ibland.
just nu har jag ingen lust för det.

men som sagt, vi höres :)

du var min kärlek <3



vet inte riktigt vart jag ska börja.

frågade folk mig om det skulle vara du och jag livet ut, så kunde jag svara ja. för så kändes det oftast. jag trivs så himla bra i ditt sällskap, och du får mig så glad. jag ska inte förneka att vi hade våra tjafs för det hade vi ju, men vilka har inte det? för att citera charlotte: "bråkar man inte, då är det något man döljer". 
när jag tänker på allt vi gjort, och allt jag ville göra med dig får jag ont i magen. jag saknar din närhet redan.

tack för allt du gjort för mig, och för att du gör mig lycklig. för det gör du verkligen. du gör mig glad och du får mig att vilja le hela tiden. du är en sån underbar och omtänksam person och jag vill inte att vi ska tappa kontakten. för det skulle jag aldrig klara, utan dig helt skulle det aldrig gå!

det finns så mycket jag redan har sagt till dig, så det här kanske blir lite tjatigt. men jag vill bara säga att du är det bästa som någonsin har hänt mig, och självklart kommer det ta ett bra tag att släppa dig.
vi var tillsammans i 1 år, 8 månader och 17 dagar.. om jag inte räknat helt fel ;) och de dagarna, kan jag säga helt ärligt, var de bästa jag varit med om. DU är det bästa jag varit med om.
hur mycket jag än tycker att det ska vara du och jag, så är det inte så nu. men jag hoppas verkligen att vi kan fortsätta vara bästa vänner, för det skulle göra mig så glad! <3

tack för att du finns!
/ Jessica


tårarna slutar aldrig rinna


nej jag erkänner jag är verkligen inte stark
jag är svag.
för varje morgon vaknar jag upp med en hemsk känsla i magen.
jag klarar det inte.
sen börjar det igen.

jag kommer verkligen inte klara det här

det är bara ren sanning






jag älskar dig!


bajsa på Arlandagymnasiet!


sovmorgon till 9.25 men gick upp typ sju för att åka bussen iaf.
så kommer man hit och har INGEN MATTE!
så alltså börjar jag typ halv ett... morr..

funderar på att gå hem till Peter och lägga mig en stund, får se hur det blir med den saken :)

eller?

... va synd att jag tog fel på tid och att vänner börjar om en halvtimme. HAHA.
men Christine är det på teve, och det är också himla roligt.

.. så ja tur för mig helt enkelt ;)

skönt

tro det eller ej, men artikeln är färdig!
och dessutom hann jag med 2 minuters marginal innan Vänner börjar. SHOHO!

nu ska jag softa framför teven,
ciao!

.



just nu sitter jag i vår nya, väldigt sköna & fina, soffa. vi fick den igår, och nu ser vårt vardagsrum lite finare ut än innan med de hippiga fåtöljerna. sovmorgon till halv ett är inte att leka med asså. fast idag blir det ingen skola alls, eftersom jag ska in till hallonbergen för att kolla hjälpmedel till stammingen. var där för några veckor sen, då jag typ provade ut. Idag ska jag välja och hämta ut den. sen får vi se om jag vågar använda den eller inte.

borde sitta och plugga dessutom. den där jävla svenskagrejen kan ju ta sig, så jag sitter och tittar på ett av mina favoritprogram, Greys Anatomy, istället. not good, men så mycket roligare än plugg!

fucking onsdag

en liten grej.
en liten grej, som inte ens är en big deal.
den lilla grejen kan förstöra mycket.
för det är så det kommer bli i längden.
allt kommer bli konstigt och förstört.
jag fattar inte

jag fattar verkligen inte.










tro aldrig något annat än att jag alltid finns för dig.
ta det bara för givet.
för du vet, det är det vänner är till för.
i love you my darling <3

RSS 2.0