nytt och fräscht


ja diskussionen varade inte jättelänge utan jag åkte till Coop och köpte... ja juste, hårfärg! så nu är jag mörk igen. just för tillfället är jag riktigt mörk och ser ut som ett lik i ansiktet. men jag känner mig trots det myyycket fräschare i huvvvet!


black velvet

dagen har varit riktigt jävla slapp kan jag meddela er alla! förstår verkligen inte hur jag kan vara så trött, med tanke på att jag somnade i frasses soffa igår vid typ halv elva och åkte sen hem och slagga dirrrrr. jag har iaf i stort sätt legat i soffan hela dagen. mitt på dan satt jag ute och ritade (kors i taket, kommer knappt ihåg hur man gör) i den friska luften. sen tog jag mig i kragen, poppade popcorn och filmdagen began! det blev twilight och efter den Prinsessan och Grodan med mams & sis. höll dock på att somna på både, hur fan nu det kunde gå till?
som synes har jag också hunnit med att handla hårfärg innan det en timme senare var dags för One Tree Hill. Någon nytta kan jag inte säga att jag gjort idag - men är det söndag så är det!

nu har jag tråkigt och är i desperat behov av socialt umgänge. istället får jag leka lite med mig själv (hur ni nu ska tolka det...) och tja... ni ser ju resultatet.





sliten, uttråkad och självroande tjej. tänk va livet kan vara härligt ibland.
sitter för tillfället och stirrar på detta fula inlägg, fryser om fötterna men orkar inte stänga fönstret. samtidigt som jag lyssnar på älskade Joshua Radin. imorgon är det skola igen och jag är inte särskilt bitter över det.

 


jävla håååååååååår


vilken jävla ångest!
jag ser ut som faan i huvudet just nu. men ska jag färga det eller ska jag låta det växa ut?


i like my hair dark...
men det är ganska okej när det är ljust också. (eller min naturliga färg iallafall)
buhuuu I got beslutsångest :(

handboll


redan söndag.
igår var det handboll för hela slanten. två matcher stod på schemat, mot Westermalm och Åkersberga. Fick träffa älskade Sara igen som har bytt till just W-malm. det fick mig att inse hur mycket jag verkligen saknar henne.

för att återgå till matcherna så blev det iallafall två vinster. skönt att få börja spela matcher igen. men jisses va trött och ont i kroppen man hade efter. man känner att man har mycket kvar, både fysiskt och spelmässigt. men det är ett tag kvar till seriestarten så det ska nog hinna komma! kul var det iallafall, och that's the huvudsak.


nu kan jag iaf snart säga helt ärligt att sommaren är över.. sad but true. om typ tre dagar går vi in i september. innan vi vet ordet av så är det julafton... ytterdörren står visserligen öppen konstant ändå, men man är tvungen att sitta med filt i soffan. det är iåförsig väldigt mysigt dock. men jag saknar lite att kunna gå runt i bikini och bara steka gärnet. min hy saknar det också nuförtiden.

en sammanfattning på sommarlovet


okej hörrni, jag vet att sommarlovet var såååå last week. men jag skulle faktiskt ändå vilja försöka sammafatta detta lov. så här får ni en skön jävla sammanfattning.

juni
ja ingen har väl missat att vi fick sommarlov den 4e juni. vi började dagen med att äta en otroligt god och mysig frukost hemma hos jullan med några supertrevliga handbollare. hur bra som helst sett att börja sommarlovet på helt enkelt. vi fortsatte vår dag i skolan där det bjöds på fika och lite annat.



så här var vi. äntligen sommarlov! kvällen spenderades hemma hos älskade kevin med några grymma. han hade ju tagit studenten. happy kid! kvällen slutade i Sätunaparken.

lite andra saker som hände i juni var att jag var taxi och tjänade lite pengar på mitt bilkörande. (som typ är bland det bästa som finns) vi "firade" 365-dagars vid Rosersbergs slott, var i stan med anna och såg last song, hade en grym middag med familjen i Uppsala (syrran tog examen), jag började gå varje morgon, mamma och pappa hade Silverbröllopsdag. Dessutom cyklade jag och anna till Sigtuna och hade mys, och sen tittade jag på the royal wedding med Viktoria och Daniel. hade lite grillningar med både några från klassen men också handbollsgänget. (inte samma dag dock). suck... börjar bli mycket nu. vad gjorde jag mer? jooo, hade en förjävla bra midsommar på en segelbåt med fina människor. umgicks även med jenny holm som jag inte träffat på länge!



juli
månaden med stort M. det var dags för Roadtrip till Öland. och vilken resa det blev sen då! bilresan var to die for och dagarna där var underbara, galna, fuckade, soliga, hemska, roliga och allt möjligt. en resa att minnas iaf med superbra människor. jag saknar er.



efter öland var det back to reality at home. hade en mysig dag i väsby med min trio, och det var dags för ett avsked. tårarna kom så småningom när julia och madde skulle säga hejdå för ett tag. det var här the all began...



resten av juli-månad var mycket nedräkning faktiskt. kanske inte medvetet alla gånger men det fanns alltid där i bakhuvudet. men innan that day came hann jag umgås med bla. john, anna, frida och virre15. jag försökte dessutom träna, dock blev jag stoppad av halsfluss och penicillin. men det blev några roliga träningspass i vår älskade vikingahall.  jag och tjejerna spenderade en hel helg i Vikingahallen för att jobba och spana in fiiiiina pojkar. jag hann dessutom med två avskedstillställningar för julia; en handbollaremiddag och en sjudundrande fest. G R Y M T. sen var det dags för den 27 juli. fast egentligen var det den 26 juli som var den jobbiga dagen. det var dagen jag var tvungen att säga hejdå till min älskade juliaa. det gick bättre än väntat i början innan hon började rulla iväg med bilen, då ville jag inte att hon skulle försvinna innerst inne. men nu har det snart gått en månad (eller egentligen så har det faktiskt gått EXAKT en månad IDAG)
trots den traumatiska upplevelsen så repade jag mig och avslutade månaden med en supermysig tjejkväll med anna och malin och sen en roadtrip till Kolmården med Malin!





augusti
den kollektiva träningen började igen. men jag tränade en dag och drog sen till frankrike och maddsen! jag var där i 11 grymma dagar. med mycket sol, snack, skratt, shopping, bad och bara allmänt chill! när jag kom hem så träffade jag laget under en middag och började träna direkt kommande veckan. (det var tungt..) jag blev dessutom 1300 kr rikare när jag rensade rummet. de försvann dock väldigt snabbt efter det. mer jag gjort under denna månad är att ha haft en grym dag med frida och denise, träffade anna när hon kom hem från greece, hade en heldag med superdenise och sen ferre hos frutte. jag började skolan och träffade alla grymma dudes igen. jag har saknat julia lite extra.


det var väl i stort sätt mitt sommarlov. det har både varit bra och dåligt. kanske inte det bästa sommarlovet psykiskt. men rätt händelserikt har det faktiskt varit. något jag saknat? tjaa... ett jobb, partille och kanske lite andra smågrejer. men det här var teoretiskt sätt mitt sista sommarlov. och jag har iaf varit brunare än vanligt, tränat mindre än vanligt, rest mer än vanligt och haft allmänt roligt!

den första veckan i skolan har varit random och gått väldigt fort. ni får lite bilder istället för att jag ska berätta om den.



långt och cp-härligt
tack för idag, peace out!

en saknad som aldrig försvinner, du var min


jag hatar dig.
och nu har jag fått det sagt till dig också.
jag hatar dig är starka ord, men jag tror inte ens jag ångrar mig.

det är dags nu.


jag ska bygga mig en egen Julia Nielsen


idag är det den 22 augusti. imorgon börjar skolan igen. hör ni hur segt det låter. imorgon börjar skolan. imorgon går jag in på mitt sista år i skolan. och det gör jag utan min vän julia nielsen i stolen bredvid. jag måste vara helt ärligt och säga att det känns riktigt tungt just nu. jag kommer ihåg hur vi pratade i början av skolan att vi skulle ta studenten tillsammans. men det ska vi inte, inte alls faktiskt. men om du kommer hem till vår studentdag och står där med mig på flaket... det skulle göra hela min dag faktiskt! som tur är är jag inte ensam. jag har min andra duohalva kvar här i svenneland med mig. jag och maddis ska ta oss igenom det här året, och som vi ska göra det också!

för övrigt ska jag dessutom börja ta tag i mitt liv imorgon. jag ska fortsätta med kontraktet från förra året, att bara äta gott på helger. för usch vad jag har ätit. jag tror jag är helt ärlig med att säga att jag har gått upp i vikt, och inte är det muskler och sånt annat coolt. nej, tror magen och låren har fått sig en riktig körare. det trivs jag inte med, inte alls. men nu börjar träningen komma igång på allvar, och jag kommer vara sådär ständigt trött hela tiden. snart är jag där igen hoppas jag! till den där formen då jag orkar spela 60 minuter utan att byta. för var är den orken nu? det är nästan så att jag är skraj att en 94a som faktiskt KAN det kommer ta över våra platser på kanten. men frutte, det kommer ju aldrig hända aight?




idag är det en typisk sakna-julia-dag. en dag då jag faktiskt önskar helt själviskt att du inte var på andra sidan Atlanten, utan du var här hemma hos mig och alla andra. du vet att jag i vanliga fall avgudar dig där borta och älskar att höra om dina upptåg. och är självklart superglad för din skull! men idag är en sån där dag då jag vill ha min älskade vän julia nielsen nära, så att jag bara skulle kunna ta pärlan och träffa dig.
så idag är jag självisk och tänker bara på hur grymt det hade varit att ha dig kvar i sverige. jag kan helt enkelt säga att jag saknar dig och ditt söta face! du kanske har en hanna där borta som påminner om mig, men jag har INGEN här hemma som påminner om dig ju! :( *orättvist*


lördag


igår tog jag en tripp till vassunda golfklubb och blev bjuden på en lunch av självaste denise löfgren! tack för den babe. och tack för sällskapet! har inte haft så roligt på länge. en heldag & kväll med dig är verkligen nåt man behöver once in a while! vi tog iaf en tripp till väsby centrum och denise shoppade loss rejält. att notera så köpte hon endast billiga saker - det verkade vara en viktig parantes. när vi var påväg ut så blev det ett par rejäla spontan-köp-boots. snygga som fan och nöjd som en lärka var min käraste när vi åkte hem. vi körde lite mini-kräftskiva hemma hos mig innan vi begav oss till frutte. efter många om och men, + några varv på Aspen-guppen så var vi hos frida med mollan & finky. det blev en trevlig kväll. speciellt för att jag fick träffa och umgås med mollan och finky igen efter så lång tid. apropå dom så har dom skaffat sig en duo-blogg och tror att dom ska få fler läsare än vår trio-blogg. asså battle på gång, och dom kommer så INTE vinna!


skön jävla brud


kort berättelse


jag heter jessica och jag är liten. jag är lixom kort. och inte verkar jag bli längre heller haha! jag har smeknamn som tex myran, vilket jag gillar starkt för övrigt! man skulle kanske kunna tro att det bara är negativt att vara kort, men jag har gjort lite eftersökningar och kommit fram att det faktiskt är ganska bra att vara kort! titta här bara ...

§ man kan ha högklackat utan att oroa sig för att bli cp-lång (den totalgivna positiva anledningen)

§ man behöver väldigt sällan vara rädd att vara längre än killen

§ man kan bli "uppburen" så att man lyfter från marken, som man blev när man var liten haha (tro mig, det är supermys)

§ det är inte ofta man blir tillfrågad om man kan hjälpa till att bära tunga saker (tydligen tror folk att man är svag för att man är liten, hmm... not good)

§ folk säger ofta att man är liten och söt (det är ju alltid trevligt? även om man kanske inte är söt, så verkar det vara sött att vara liten!)

§ man är typ alltid högst upp på pyramiden (tja.. om man nu brukar bygga en mänsklig pyramid ofta)

§ man får stå framför alla andra om man ska se nåt (för att alla ser över en). då står man heller inte ofta ivägen för andra och det är ju också bra.

§ man får ofta stå upp på skolfotona
(jag vet iåförsig inte om det är positivt, eftersom jag aldrig suttit ner)

bra saker eller hur? jag har kommit på dom alldeles själv hihi! självklart finns det massor av negativa saker också, som tex ... man måste alltid ha hjälp för att nå saker högt upp, man köper alltid för långa jeans och man blir petad från 9meter i handbollsvärlden och får skola om sig till kant istället. (tjaa, det sista gäller nog bara mig). det är lite roligt att tänka tillbaka för några år sen när vi gick på låg-och mellanstadiet. jag var stor. jag var typ en av de längst i klassen, och lixom... stor haha. jag vet inte om jag är riktigt kortast i min vänskapskrets, men eftersom det är bara jag som blir retad för det så tolkar jag det som det haha. men inte är jag bitter över det, så länge det är personer som känner mig och bryr sig om mig så tycker jag bara det är roligt. oftast ... hihi


här skyller jag faktiskt på de andra två som är suuuuperlåånga!

en kväll full av nostalgimusik



jag kände mig lite tom på ord. plockar därför fram en bild med en av de skönaste människorna på jorden istället och känner mig lite nostalgisk på alla sätt och vis.

jag heter jessica och är egentligen helt vrickad


idag hade jag tänkt att vara latmask. eller tja.. det är ju inte direkt ovanligt. men idag erkänner jag att jag är lat. jag låg och tittade på vänner ett par timmar på morgonen (denise, vi ska ha vänner-maraton soon.). sen blev det lit lazy nån timme till innan jag öppnade dörren och rörde mig utåt.

jag måste för övrigt rekommendera en skön jävla låt. av allas våran svenska Robyn - Don't fucking tell me what to do. det kanske inte är en låt man sätter på när man ska tagga jävel, men den är jävligt skön att lyssna på. kool text av en kool brud helt enkelt!

nu är det såhär att jag diggar att skriva heeelt osammanhängande inlägg! för precis nu kom jag på vad jag ska sysselsätta mig med. jo jag ska vrida på stereon nere i vardagsrummet (ja håll i er nu) och sätta på härlig jävla 80-talsmusik. kan ha nåt att göra med att det är typ enda skivan som är vettig som man äger nu förtiden. men det är INTE det bästa! jag hade tänkt att baka chokladbollar också. hur gott låter inte det hallå?!

 

inte nog med det så hade jag tänkt att bli tjoock, och sen åka upp och prova jeans på HM. bara för att sen kunna nita spegeln i provrummet för att jeansen inte passar. den kommer förmodligen gå i tusen bitar och jag kommer ha otur i sju år framöver. det är min plan för dagen, då vet jag iaf vad jag har att göra tills jag är typ.. 25 barre! sjukt jävla bra :)


en tjej med sömnproblem


asså kill me slowly. hatar detta! hatar att inte kunna sova. försöka somna i tid, men istället för att slappna av och somna så känner man efter en stund att man dansar med fötterna och diggar nån randomlåt med tänderna som man har på huvudet. då är man inte direkt avslappnad? nu har jag sovit i två timmar och vaknar och är typ jättepigg. hatar det! så vad ska man göra istället? datorn ... 8 händelser på facebook shoho! vad ska man göra sen då? skriva blogg. ja vi får väl se vilket tråkigt inlägg jag lyckas skrapa ihop åt er. herreguuud vilket ilandsproblem det här med sömn är. kanske hjälper att sjunga en godnattvisa? men som om jag kan någon då... "vyschan lull blablablabla.." I guess det sket sig big time. det här med att räkna får har jag däremot aldrig förstått. borde man inte bli väldigt fokuserad över att räkna en massa får man egentligen inte ser? då måste man ju först och främst börja ploppa upp fåren i hjärnan så att de verkligen finns där! jisses, hör ni hur jag babblar? jag kanske får er, som läser, att somna iaf. good job haha!

en härlig sommarkväll för många år sen!

this could be the start of something new. kanske kommer bli en tradition detta. jag kanske blir nästa johan hedlund. fett coolt, vi kan ju bilda ett team han och jag. eller blir kanske rivaler? ja, kanske ska sova på saken...


flipp


idag fick jag min allra första buffé-tidning. för er som inte vet vad det är så är det typ en tidning från ICA som man får nära man har ICA-kort och man samlar bonus och sånt. asså hallå, vuxenpoäng på det eller vad?! herregud, jag börjar bli gammal. tiden går läskigt fort. snart börjar jag köra "vad sa tant?" på riktigt asså... INTEEE. shit, njut av ungdomen kvinna! och SOM jag ska det också.

har för övrigt tränat nu på kvällskvisten. idag hade vi Dagge som tränare. bra jävla skit. och skit är kanske nåt jag måste lära mig att ta. eller skit var ett starkt ord... kritik är nog mer rätt. men så är det alltid. det är bara att kunna ta det på rätt sätt så blir det bara positivt i längden! efter träningen tog jag en omväg hem. efter halva vägen insåg jag att det i längden inte var en omväg egentligen, så jag tog en större omväg då. jag vred upp volymen så högt att mina tankar var i skrikton. men det är så det ska vara. ni som inte har körkort ännu, jag lovar er - det är en av de skönaste känslorna ni kan tänka er. ta er bara tid och ro. då skulle jag kunna åka hur långt som helst. bara att njuta, rensa tankarna och må bra. jag låter som en jävla pundad hippie, men sån är jag ibland. dock kanske man måste tänka på bensinpriset och inte göra detta alltför ofta höhö. tänk vad bra det hade varit om allt var gratis?

jag är trött. fast ändå inte. ni vet sådär cptrött i hela kroppen man är efter träning. träning ja... har i stort sätt ont överallt. meeeeen inte synd om mig inte - det är ju faktiskt bara ren träningsvärk! jag skulle vilja sova. men kan jag det? har typ ätit ett kilo russin. och jag menar, det har ju typ samma effekt som... dextrosol på mig. så jag springer mest runt här som en yr höna och letar efter nån att hacka på.

godnatt min kära brutus, vi ses när en ny morgondag är kommen.
bereden väg för herran, man vet aldrig när självaste judas och hans vänner dyker upp!
det gäller att vara lite religiös sådär en gång var tionde år.
no hard feelings against kristendomen måste jag nämna. jag tycker det är koolt med kors.
peace out, kanske dags att bli scout?

en helt vanlig onsdag... typ


godmorgon! detta är tredje dagen jag inte kunnat sova längre en 8 typ. what's up? kroppen kanske börjar känna av att skolan börjar snart. jag menar, då ska man ju vara uppe och träna vid dessa tider. shoho uppe med tuppen då assåå! någon (niklas) har dessutom viskat i mitt öra och sagt att vi ska börja kvart i 8 två dagar i veckan. jag säger bara, tur att jag har bil nuförtiden... ska bli spännande att se hur det kommer gå ihop med alla ettor, och hur vi kommer träna.

suck... nya ettor. 94or. nu vill jag inte att alla 94or ska ta åt sig. för vissa av er (tjejer speciellt) tycker jag ska bli kul att ni ska börja faktiskt. och jag tror ni vet vilka ni är hihi. men det är väl mest killarna jag inte ser fram emot att gå med haha! men what to do? börjar tänka på jullan som måste gå med alla 95or, go for it hihi!


vilka är detta kan man undra?

jag & mini-madds såklart hihi! träffade henne igår och ville krama sönder henne!!
är väldigt glad att vi kommit varandra så nära, för du är G RYM bruden!

massa pussar och kramar till diiiiiiiiig tihi!
<3


17 augusti


idag är det sista tisdagen på sommarlovet. hör ni vad tragiskt det låter? om bara några dagar går jag i allas vårat Arlandagymnasium igen. ska både bli skönt och jobbigt. men så är det ju faktiskt alltid. nåt som är nytt denna gång är att jag går in på mitt sista år... det låter fan riktigt jävla läskigt!

igår hade jag en mycket trevlig dag med mina två energiknippar - denise och frida. vi tog en mysig tripp till Uppsala där det blev fika med amazing cheesecake och massa snack. det är mycket man inser att man saknar ibland, och jag har saknat er tjejor massor. eller att jag hade saknat frida nämnde jag igår. så jag nämner bara världens bästa denise nu. jag har saknat bruden! hihi. nu är det bara några dagar kvar tills vi får umgås varje dag. låter inte det förträffligt?

idag däremot hade jag killbesök av en mycket dryg granath. nääää, fett sooetiig faktiskt! honom har jag inte träffat på så länge att han tillochmed fått hår på huvudet, vilket gillas starkt av mói. jag tror vi pratade konstant i flera timmar innan det var dags för mig att åka på träning. men det var iaf väldigt skoj. efter att inte ha träffat grabben på fleeera veckor gjorde han definitivt min dag idag! och inte nog med det så var träningen väldigt bra, eller det var bra tryck av oss och det tycker jag alla ska ha en eloge för!

nu hade jag faktiskt tänkt att gå och lägga mig. kanske läsa lite i lovely eclipse.
imorgon kommer iaf AnniBänänii hem!!!
jesus, det var typ 15-16 dagar sen sist. det är faktiskt ganska mycket i vår värld hihi.
miiiissss yooooouuu!


frida enger sällberg!


ikväll började jag träna igen. shit va kul det var. fast jävlar va jobbigt. men shit va kul det var! inte bara för träningens skull. utan självklart att träffa alla. men ja, skönt att träna var det självklart och konstig som jag är längtar jag redan till morgondagens träningspass.

i lördags kom jag som sagt hem från frankrike. då åkte jag ner för att träffa tjejerna i laget och snacka lite skit. den första personen som kom fram till mig (nästan innan jag stannade bilen) var min älskade frida. den personen jag saknat mest av dem alla, och jag bara av att se henne gjorde mig glad. när hon sen kramar mig och säger "åk aldrig ifrån mig igen" så ville jag bara krama henne ännu hårdare och aldrig släppa. det var grymt underbart att komma hem till! både att träffa frida, men också alla andra som bara ville krama om mig. det kallar jag lycka faktiskt.  


du är så sjukt underbar. ibland undrar jag vad jag skulle göra utan dig.
den tanken har slagit mig några gånger under dagarna i utlandet. jag saknade dig verkligen.
saknade ditt skratt, saknade din röst, saknade din energi.
det bästa av allt är att jag har insett att vi nu inte bara går i skolan tillsammans.
vi är dessutom kompanjoner på vänsterkanten i samma lag.
viktigt att nämna är att vi är kompanjoner, och får aldrig bli konkurrenter.
jag säger det nog alldeles för sällan. hur värdefull du är för mig.
men det är du vännen, helt sjukt speciell och värdefull.
gässan <3 frutte aight?


besviken tjej


jag har fått höra saker. oj, nu låter det jätteallvarligt men så illa är det inte. bara lite smått, för min egen del. jag har fått höra vissa saker. att jag har varit för ledsen på sista tiden och bör inte ha socialt umgänge. (nu lät det där väääldigt allvarligt, men ta det inte riktigt som det låter. vill bara inte skriva exakta ord.) så därför ska jag skriva ett sanningens ord. jag har varit ledsen. ja. jag har mått piss. ja. det har kanske gått ut över andra. ja. jag vet att jag har beklagat mig och skrivit alldeles för mycket på bloggen. men det har aldrig varit menat till er. det har varit en hjälp för mig. att skriva har varit som en terapi. jag har skrivit på bloggen, på papper, i word. när man har så mycket i huvudet så är det skönt att skriva ut allt. men jag ber om ursäkt för att det har varit så mycket här. men ni som verkligen känner mig vet att jag inte menar nånting till er, eller att ni borde tycka synd om mig på nåt sätt. så har det aldrig varit. att skriva på bloggen har bara varit som att prata med någon som lyssnar. det har underlättat för en kort sekund.

därför ber jag er. speciellt till er som egentligen inte känner mig så himla bra. innan ni uttalar er om mig. innan ni ens påpekar någonting om mitt liv och hur jag sköter det - ta reda på fakta. vissa av er har inte den blekaste aning om vad jag gått igenom, om hur jag mått eller vad jag har fått stå ut med under den här tiden. så kom tillbaka till mig och klaga över vad jag gör, när ni själva har varit med om samma sak. för innan dess ... har ni ingen talan.

ooooooj så arg jag verkar! men nej, inte arg. bara ledsen och besviken över att få höra sånt. det är inte alltid så roligt. men tänk ändå på mig med ett leende på läpparna, för det är så jag gillar att vara och bli påmind hihi.




home


gooodmoorgoon!
nu är jag hemma i Sverige igen. kom hem igår vid fyra. flyget var en timme försenat, anledningen kan ni läsa på triobloggen om ni vill. det är väldigt skrattretande såhär i efterhand, men orkar inte skriva hela historien än en gång så ni får läsa där. det var iaf väldigt turbulent från min sida hoho. när jag kom hem tog jag gula pärlan (som för övrigt verkar vara lagad) ner till hallen för att träffa tjejerna. vi åkte vidare till laggen där det blev lite middag. jättekul att träffa alla! dock var det typ bara jag som pratade haha. meeeen vad gör det hihi?

på kvällen var jag bara hemma med mams och paps. åt lite mer middag och hade bara myskväll i soffan. vi tittade på en film på fyran. typ... the freedom writers eller nåt sånt hette den. riktigt bra var den faktiskt till slut och jag blev tagen av den. that's the way it suppose to be lixom. träffade dessutom mormor och arne och de var superglada över att se mig så satt och pratade med dom länge länge.

idag vet jag icke vad som händer. vädret är inte roligt alls. kanske ska åka till farmor och farfar en sväng.
imorgon börjar jag iaf träna. ska bli väldigt skönt! dock tror jag att det kommer vara asjobbigt, men jag kommer in i det snart hoppas jag!


tack för dom här dagarna baby!
<3


sista natten med gänget


sista hela dagen in france med bästa madeleine hagelbäck... imorgonbitti bär det av till flygplatsen. upp, upp och iväg till sverige igen! tiden har gått fort. med det är väl sant, det där med att tiden går fort när man har roligt? vad har vi haft för oss sen jag senast skrev btw? jo det ska ni som orkar läsa få veta;

i onsdagskväll fick madde mig på bättre humör så vi tog våra racercyklar in till hamnen. och som vi raceade då... shiet, hade någon tagit tid så hade vi nog kommit med i Guiness Rekordbok! hihi. anyway, vi kommer dit och vad är det vi hör? ABBA! det var nån abba-konsert (dock inte med riktigt ABBA, men det förstod ni antar jag). jävlar va kul det var och damn va kul vi hade, som förmodligen var de enda svenskarna där. GO SUEDE! det var iaf riktigt kul och de sjöng väldigt bra dessutom. självklart sjöng vi med också! efter det letade vi efter nåt ställe att sätta oss ner på. det var fullt typ överallt. till slut hittade vi en plats och beställde in en "dagens-drink" som var en Mojito, dagen till ära. jag måste säga att stället var en besvikelse. trots att servitören var snygg (dock inte i närheten av han vi såg första dagen) så var han glömsk och det tog alldeles för länge innan vi fick våra drinkar! jag tyckte ändå den var ganska god, fast maddsen inte alls tyckte om den. så kan det bli ibland. det gäller att prova iaf, aight! efter det skulle vi hitta någonannastans att gå men vi hann inte jättelångt innan himlen typ öppnade sig och vips så började det ösregna i ett par minuter. lite åska och blixtrar på det var ju bara pricken över i:et dessutom! gissa vem som var glad över det? inte jag iaf.. hihi. vi kom iaf till slut till favvoaffären och madde kom över ännu en byxdress. skön jävla grej kan jag meddela! efter regnet blev allt och alla lite avslagna så vi bestämde oss för att dra oss hemåt. ett oöppningsbart cykellås, en sax och några hjälpsamma fransmän (snarare en fransman och en fransyska) kom vi iaf hem.

igår... ja vad gjorde vi då? vi åkte på en liten "utflykt" för jag bland annat skulle få se saltberg som dom har här nere. de låter tydligen havsvattnet få dunstna så bara saltet blir kvar så blir det stora berg. dock var bergen borta och det enda som fanns kvar var en liten salthög. både minna och madde blev helt speechless och förstod icke vad som hade hänt. istället åkte vi till en stoooor vingård typ. tittade på lite vin och vinrankor. det är ganska mäktigt när man ser hur mycket de odlar. duude, kanske ska starta en vingård hemma i Sverige?
på kvällen blev det middag ute med en annan familj här, där föräldrarna skulle åka hem idag. det var riktigt trevligt och god mat. dock höll vi både på att blåsa bort och på slutet även frysa ihjäl så då gick vi hem och myste ner oss i sängarna istället.

idag har det varit stek. madde önskade att bli röd (hon tycker tydligen att det är bra, för då blir man brun efter. visst, det är ju förstås sant.) och hennes önskning gick verkligen in. she looks like a KRÄFTA right now. hihi SÖTE!

lite nya bilder får ni vid ett annat tillfälle. det blev ett inlägg med mycket text och lite bilder tyvärr. men det får ni ta hihi. det är ju typ... min specialité? ikväll blir det iaf att åka FLUM RIDE (Pirate Ride som det heter här i Frankrike, på Pirate Park) med jocke och lina, the ones vi åt middag with yesterday. ska bli skoj! nu ska jag återgå till civilisationen.

ha det superbra så hörs vi nästa gång då jag är i Sverige förmodligen!
PoK babies

not good


nu är jag lite depp. hade tänkt fixa jättefin present till mamma och pappa. (som du denise, fast ungefär... 800 spänn billigare). skulle nämligen låta en konstnär skissa av en bild på mig och mina syskon. tyvärr verkade bilden vara för liten och nu går inte det. usch va oglad jag blir av det. för jag vet hur glada de skulle bli där hemma, just därför. jag kan typ se deras glada miner. men what to do? madde kommer nog få en fin bild iallafall.

har varit en trött dag från min sida. började med träning imorse. den här gången tränade även maddsen. hennes kött-chorizo-skavsår har äntligen börjat läka. så vi var duktiga båda två. sen åkte vi och köpte paella och jag och madde gick upp i någon borg typ. tyvärr la kameran av halvvägs upp. men det var fin utsikt kan jag meddela. till lunch blev som som sagt paella, och det var riktigt gott! jag har varit riktigt våghalsig och provat olika maträtter här nere. förutom paellan har jag dessutom smakat och ätit ostron och musslor. lite roligt, istället för den ständiga pastan hemma i Sverige. hihi.


the best of the best. i alla lägen.
i skratt och i tårar. ni kommer alltid vara de som ligger mig närmast om hjärtat.


måndag


madde tycker att jag har många tröjor med ansikten på. och ja.. kanske har hon rätt. här sitter jag med den tredje "ansiktströjan" på typ bara några dagar. hmm.. kanske ska börja fundera på vad det är jag shoppar?

idag gick vi upp lite senare. klockan var nästan tio. vi begav oss till stranden direkt efter frukosten och la oss på varsinn madrass i vattnet. det var skönt som fan och vi låg där ända till lunch. efter lunch såg vädret ut att bli lite sämre så vi åkte med till affären för att handla. och självklart hittade jag någonting mer att köpa denna dag... suck. det fick bli en tjockare tröja, men jag vet att den är välbehövlig när det blir lite kallare. så det var ett helt okej köp, trots att den var lite dyrare än allt det andra.

nu har vi precis tittat på sim-EM och såg när killarna tog brons. nu kommer äkta simmar-madde fram hihi. ikväll blir det nog att ta det lugnt. ska bli typ musslor till middag, ska bli spännande att smaka på!

bye from france

ny design


jag och madde sitter som två fån. eller ett fån skulle jag vilja säga. ja ni ska se henne... hon sitter och skypar med sin pojkvän och ser huuur fånig ut som helst! jag har däremot sysselsatt mig med lite designarbete. den kanske inte blev jättelyckad, men jag kände att det svarta skulle BORT! och det är iaf huvudsaken att det är borta nu.

det ryktas om dåligt väder imorgon. inte ok. eller är det kanske det? vi har ju solat rätt jävla bra hittils. kanske blir träning om det blir för dåligt, annars blir det säkert bara mysardag. men vi får helt enkelt se vad väderguden har att erbjuda.


another day in paradise


ännu en dag i paradiset om man säger så. vi började dagen med en tripp till de franska skogarna och lite vandring i berg och dal. till slut kom vi fram till ett kometnedslag från 1933. damn vilket utsikt kan jag lova er! det blev massor med lök för övrigt så det var bikini som gällde!

när vi kom hem blev det god lunch. sen tog vi oss en tripp till stranden. jävlar va varmt det var idag så vi badade (läs: doppade oss) flera gånger! det var überunderbart kan jag meddela! vi spanade även in en godbit, men som tyvärr var megaupptagen... (om han inte är väldigt mysig med sin tjejkompis haha).

nu sitter vi och datanördar oss. kan ju påminna om att vi har börjat skriva i vår trioblogg. mest för julias skull, men det är ju inte förbjudet att läsa där också hihi.




stekiga jävlar


14 grader och spöregn?! kan det vara så illa hemma i lilla Sverige? oj vad bra jag mår av att vara här just nu haha. här är det typ 27 grader, blå himmel & strålande sol! tack väderguden.

idag har det varit en superseg dag. eller hur madds? varför vet vi inte riktigt. morgonen började redan klockan kvart över 8 iaf, då jag gick ut och sprang. fyfan va tungt det var idag kan jag säga och helt slut var jag efter! men god frukost på det och sen var det woop iväg till lite affärer. hittade ingenting idag, vilket kanske var bra eftersom jag har shoppat loss totalt innan. vi var iaf väääldigt trötta och efter lunch begav vi oss ner till stranden. idag fick det bli fina & stora stranden. underbart var det! smockat med folk och rörelse, men trots det däckade vi totalt. shiet va skönt det var! superfina bilder fick vi till också, schweet! om ni har tur kanske jag delar med mig lite av dem tihi.

nu sitter vi här hemma, tar det lugnt och äter lite chips. om en stund blir det middag. det var nån korv i baguette. madde är helt till sig över det, så det blir nog gott! haha. imorgon ska vi till nåt kometnedslag som finns här någonstans. ska bli väldigt intressant tycker jag faktiskt. lite sevärdheter måste man ju faktiskt hinna med när man ändå är här lixom.



ser vi ut att ha det bra eller vad?

live from france


hallååå Sverige!
ligger just nu i en mysig säng och fryser lite under täcket. ja ni läste rätt; fryser. men det är lugnt, det är ingenting annat än solfrossa! vad har vi gjort idag då? tjaa... klockan skulle ringa kvart över 8 men jag stängde av den innan för kände att vi behövde sova lite extra. istället gick vi upp typ tio. jag gick ut och sprang intervaller och maddsen gick och köpte lite bröd och annat. efter det blev det en hääärlig frukost innan vi drog till stranden. ja, stranden har vi varit på mest hela dagen så inte undra på att solfrossan slog till!

vi har dessutom hunnit med att träffa några bekanta som bjöd på god paj och popcorn. jag och madde drog ett parti Monopol när vi kom hem. oooj vad jag körde över henne hihi! men vi gillar varandra ändå, även fast vi blir såna tävlingsmänniskor tihi toho.

nu ska vi sussa. imorrn blir det upp tidigt, för då ska vi på marknad. hoppas jag hittar nåt!!

This is Duvan your mothaaafuckaaaah!

fuck you bitches!
I'm in france

från Duvan & Duvan


Vikingahallen nästa


jisses, jag fryser! det är 2 augusti och jag har gåshud. men inte är det så synd om mig alls, för vid den här tiden imorgon så är jag i södra Europa med bästa Maddsen! jag börjar få resfeber, men jag hoppas och tror att resan kommer gå bra! har dessutom läst ut New Moon nu (grym) så på planet blir det att börja på Eclipse.

jag och Sofia var och växlade lite pengar idag. tur jag har förresten; mamma och pappa rensade mitt gamla rum i lördags och tömde min spargris för de skulle ta bort alla 50öringar. och var hittade de där? 1300 kronor. price the fucking Loooooord asså! det är inte varje dag man får pengar sådär ur tomma intet. jag visste att det lönade sig att spara! idag införskaffade jag mig dessutom en hel del nya kläder. allt på samma affär och allt (vilket var typ flip-flop, shorts, kjolar, linnen och tröjor) för 437 kr. dessutom hade jag 200 kr i presentkort. New Yorker, I love you!

Om circus 1 timme så är det dags för första kollektiva träningen på flera veckor. ska bli riktigt jävla roligt! handboll och löpning står på schemat, wiiiiie är taggad! ska dessutom blir väldigt roligt att träffa alla igen.


fotograf: Anna Maria Alfmina Lincoln


jag och den här sporten alltså... it sort of a package deal.
mitt liv är den där bollen & den där hallen.

jisses, det är fan 1 augusti redan

skön jävla helg. eller kan man kalla det helg? jag menar, jag har ju i stort sätt helg varje dag. sköna dagar kanske är rätt ord? anyway, har haft några sköna dagar i slutet av denna vecka! hihi.

fredagen började rätt bra på Brödboden med Denise och Anna under en lunch. Vi fick höra allt skoj och alla bravader från Kos och Denise var brun och fiiin. Resan lät supernaiiz och nu vill jag åka utomlands!! (va bra då att det bara är någon liten dag kvar).



efter den trevliga lunchen blev det för min del hem för att städa litegrann. jag säger bara LÖK. det var ändå skönt efteråt, trots att jag bara orkade städa nedervåningen höhö. åkte och hämtade Malin sen och fick träffa underbart söta Vidar. Gladare kille får man leta efter! När jag till slut kunde slita mig från grabben så åkte vi och hämtade upp Anna, handlade lite gott och hyrde film. ja filmen... den var speciell. "Apan" heter den. kanske bekant? jag hade iaf aldrig hört talas om den innan. trots att man kanske skulle vilja säga att den var dålig redan från början så kan jag inte det. för den var inte det. men den var inte speciellt bra heller! den var mest intressant. jag och mina tjejer hade iaf väldigt mys och roligt, för efter filmen blev det spel. jag utklassade dem både på Spöktimmen och Sverige! shululu!
Malin blev dessutom liiite blondare. Nu tycker jag faktiskt hennes hårfärg är väldigt charmig på sitt lilla vis!


tack för en bra kväll mina tjejor!

lördagsmorgonen började senare än vi tänkt, men trots det och dåligt väder så kom Malin och jag iväg med partybilen of all times till Kolmården. det var en rolig biltur med mycket prat och skratt. och efter 40 minuter i kö till Safari så åkte vi igenom grindarna till de vilda djuren. Superfascinerande var det och mäkta häftigt - speciellt när en giraff kände för att vara lite macho och gick precis bredvid bilarna. Trots att både björnarna och lejonen låg och sov + att vargarna inte ville visa sig så var det superkul och Malin blev trött i sitt kopplingsben haha.
Väl inne på djurparken blev vi fascinerade av det ena djuret efter det andra. Mina favoriter var nog... elefanterna, TIGRARNA, pappa gorillan (a.k.a BIG DADDY), surikaterna och helt klart DELFINERNA. så jävla häftiga djur! jag förstår varför man ville bli delfinskötare när man var liten (börjar nästan få tillbaka de tankarna efter delfinshowen haha). They sort of blew my mind! efter en heeeldag på älskade Kolmården tog vi varsinn glass och började vår färd hemåt igen. trots att jag var väldigt taggad för parteey hos jennie och kanske utgång, så orkade jag verkligen inte. det blev tidigt i säng vilket var superskönt!
men tack för en awesome dag baby! you roock!





världens bästa bror kom hem idag också! goodiie. han och sofia verkar ha haft det superjävlabra!
välkommen hem till skitvädret i Svealandet!


RSS 2.0