idag är det fredag


sitter just nu och kollar på när anna färgar malins hår till blont. spännande. för tillfället är malins hår skönt jävla oranget. kanske en färg man borde satsa på?

ikväll blir det som ni kanske förstått en tjejkväll. mams och paps kom hem idag, så de får stå för middagen. sen har vi köpt massa gott och hyrt film, så vi får se vad kvällen bjuder på! mysigt ska det bli iallafall. imorgon tar jag och malin som sagt en tripp till Kolmården. ska faktiskt bli riktigt jävla kul! att träffa alla söta, coola och fina djur. kanske ta en sväng i safarit om man vågar det. hihi.

yesterday
det var en mycket trevligt dag på alla sätt. till en början blev det lunch med mormor och arne på Farbror Blå. lite annorlunda maträtt måste jag säga, men det var mysigt att få komma iväg med dom lite. trots att de kanske inte tror att jag tyckte det med tanke på hur irriterad jag verkade. men det var mest alla andra jävla bilister som inte tog hänsyn osv osv. efter lunchen blev det som ni vet en lässtund i soffan innan jag drog mig till hallen i spöfuckingregnet. där blev det gym och lite kastande. jag tog det väldigt lugnt i gymmet och gjorde inte mycket. den enda jag gjorde "på riktigt" var bänkpress, och jag tog mer än jag nånsin gjort. glad tjej. jag tror faktiskt alla lyckades bra idag. frasse brassade på rejält och anna lärde sig en ny teknik och även hon tog mer än hon nånsin gjort tror jag! bra tjejer! efter det glädjebeskedet så var det dags att kasta lite boll. idag hade Anna med sig sin kamera så vi hade roligt och tog lite bilder dessutom. kuliga timmar i hallen helt enkelt!


har inte fått alla koola bilder från KoolaAnna ännu.

på kvällen tog vi mormors racerbil till Kista för att se på bio. vi träffade på både en och en annan märstabo som vi hälsade på (läs: gömde oss för). när vi gått ner ungefär 15 kg av allt skratt så var det dags för Beck - Levande Begravd. en superbra jävla film! dock var den väldigt läskig dessutom vilket inte vara så roligt när jag skulle åka hem ensam i mörkret. efter ett samtal med john banan (som jag trodde skulle lugna ner mig) var jag räddare än när jag kom hem. till slut somnade jag och vaknade inte förrän bror min skickade sms på morgonen. aa juste, Grattis brorsan!

så tack för igår bästa anna och ser fram emot en trevlig kväll och en superbra morgondag loviemalin!


love you guys ... soooo much!

Mac Mac Mac Mac Mac Macarena


i'm totally stucked in this book, New Moon. har läst i lite mer än en timme i sträck nu, och jag vill inte sluta! men jo, dålig timing för gym just nu! fast det ska bli rätt skönt det med, att lyfta lite skrot och kanske skjuta en och en annan boll i nätet.

ikväll blir det bio med annsen. det blir Beck, som vi har tjatat om länge. dock skulle Bullen med och se den också, men hon är ju på andra sidan Atlanten. Let's Skype från biosalongen? skulle vara sjukt jävla skönt! hihi hoho.


'

nu bör jag nog skynda mig. är ofta sen nuförtiden hihi!


fett ovärt att läsa detta! hihi


tio över fyra imorse hör jag "mjaauoooo" utanför min dörr. ja, kattfan ska alltid ta i lite extra när det är något han vill. dock ville han något som inte jag ville - han ville in i mitt rum. nejnej sa jag åt honom och han följde med mig ner istället. båda idjoterna fick gå ut i regnet, sorry mates. och sen händer det roligaste av allt - det börjar åska! hmm.. bra timing. lilla jag hatar åska och jag är ensam hemma. så jag tog min lilla Ior-gose-nallebjörn och kramade sönder honom tills jag somnade.

morgonen började med ännu några vänner-avsnitt. jag måste vara sjuk...
åh jisses, nu kom jag precis ihåg vad jag drömde! (låten keep on movin kom precis upp på spotify):
vi var massa folk hemma hos mig i vad som såg ut som mit gamla vardagsrum. så sattes den låten på och vi började dansa! vi var typ hur grymma som helst, men jag började skratta för att vi gjorde allt så synkat och bra. ingen annan verkade tycka att det var speciellt coolt eller roligt, så de bara tittade argt på mig. sen när jag glömde bort dansen och gjorde fel så lackade julia bäver på mig och stämplade mig på foten.. aoooch!

tänk vad roligt man kan drömma ibland.. helt sinnes vad de kan vara osammanhängande! typ som detta blogginlägg ungefär hoho.

sigtunabygden



... och förresten Becca:
smultronställen i tidningen idag. Rebecca Duran Pihlgren minsann. det namnet kände jag igen. vad var frågan? var man trivs bäst typ? aa, men smultronställen helt enkelt, gillar't!
- en god fruktsallad efter ett hårt pass i Valstaspåret sitter fint!

haha bra sagt el träningsfreako ;)


vem är du, vem är jag? levande charaaadeer...


träningen idag gick mycket bättre. visserligen var det tungt som fan, men jag kom igenom det iallafall. jag körde både långa och korta intervaller. jag höll på att somna när jag satt hos mormor och arne efteråt. that's the spirit. det har blivit en heel deel umgänge med mormor och arne idag. och ja, det må vara annorlunda. men jag menar, senast jag såg mig själv i spegeln så var jag ganska annorlunda jag med. så ömsesidigt är väl det? dock är det lite påfrestande när jag sitter och smsar och mormor ska berätta historier. det är intressant mormor och jag lyssnar gärna, men när motparten sitter och klickar på en mobil eller verkar angelägen på annat håll - då är det smart att vara tyst. hihi. nä men för övrigt gillar jag dig ändå. något konstigt hände också, det började regna från klarblå himmel och vi satt som två fån och stirrade upp i luften. dra mig baklänges vad världen kan freaka till sig ibland! jag hann dessutom skämma ut mig när jag visade mormor plantor vid vägen som jag trodde var jordgubbsplantor. men oj vad fel jag hade! och än en gång fick jag visa att jag kanske inte har gått i mammas och jennys fotspår när det gäller kunskapen om... sånt. men vad gör det om hundra år?

jag har dessutom diskuterat en del med mor min genom telefonen. vad diskussionen egentligen var bra för vet jag inte. det blir iallafall inte lofsdalen i helgen (sadface, me want my dreamland), men vad gör det när jag ska spendera den mestadels med bästa malin iallafall. vi kör en liten nostalgitripp (och roadtrip på samma gång) till underbart mysiga kolmården. vi får hoppas på bra väder och att lejonen inte äter upp malin! för övrigt... GIRLPOWER!

så vad har jag gjort ikväll då? tja... det blev en middag med mormor och arne dä det serverades pannkakor och nygjord krusbärssylt. yum. sen blev det som sagt en hel del prat och faktiskt en liten promenix i solskenet. efter det drog jag mig inåt till mig och damp ner i soffan dirr. det blev ett parti vänner och snart är även säsong 8 slut... för femtioelfte gången. hur fan kan det vara roligt fortfarande? jag vet inte, men det ÄR det! nu tänkte jag mig att en sängfösare skulle sitta helt okej.... NEJ ingen sprit till lilla mig, men bums i säng blir det. hade dock tänkt ha ögonen öppna för lite new moon i mörkret.


träning..


igårkväll blev det träning. tog ett litet pass med handboll innan jag skulle ut och springa. det gick allt annat än bra. missade öppet mål, fokuserade inte på att hänga som jag sa till mig själv och sköt bara allmänt konstigt. men det sägs ju att det är bra med dåliga genrep. så vi får väl se. när jag ser mina nytvättade ihopvikta matchtröjor blir jag så taggad. detta ska bli bästa året. jag har en bra känsla av detta. bara det funkar på match så skulle jag bli överlycklig!

tillbaka till träningen... under löpningen hände något otroligt. jag gav upp. det har nästan aldrig hänt att jag gett upp när det gäller träning. men igår hände det. jag gav upp, och jag är ärlig om det. jag sprang typ tre intervaller, var less på det och satte mig i bilen och körde hem. jag blir lite rädd för mig själv när sånt händer. börjar jag tappa stinget? eller är det bara väldigt jobbigt att träna själv. det andra alternativet är väldigt sant. men samtidigt vill jag inte springa med någon annan för prestationsångesten gör mig inte gott. den här sommarens träning har failat totalt, har nog aldrig tränat så lite. jävla halsfluss och penicillin som startade allting.

idag ska jag iallafall försöka göra ett nytt försöka så får vi se hur det går då.

planera är inte min grej


jag skulle kunna sitta framför datorn med musiken dånade i högtalarna hela dagen. inte göra någonting, bara njuta. okej, kanske gå upp och dansa loss då och då. för så är det, när det kommer musik så är det inte ofta jag kan sitta still. och det är ju bara en mycket trevlig egenskap tycker jag!

solen börjar titta fram, så trevligt, det var ett tag sen man såg den. skulle vilja lägga mig ute och sola, för min bruna hy börjar försvinna. men det är ganska mycket jag ska hinna med idag. eller mycket och mycket, jag måste träna och handla mat. och mellan allt detta måste jag ju hinna ta det lugnt också... haha. det är jobbigt att vara ledig!

anyway.. min planering ser ut att flytta träningen till ikväll, men då kan jag inte käka pannkakor med mormor och arne. it's a tricky one..


27 juli är här


jag hade ställt klockan på kvart över sju imorse, för att hinna dra iväg ett sista sms till bullen innan hon lyfte med planet. när det var gjort och jag fick ett svar så somnade jag om och vaknade 3 timmar senare. så, nu har hon åkt. hon sitter väl förmodligen vid en fönsterplats just nu och läser den fjärde boken av Twilight. eller kanske är hon i London? ja, i London är hon nog. gosh va spännande! jag skulle förmodligen vara så nervös och sitta i ett hörn och gråta om jag var med om något liknande. men inte jullan inte! fatta att åka till ett nytt land helt själv, och bo där de kommande tio månaderna. jaa, har jag inte sagt det förr så är jag imponerad över det du gör!
det känns redan konstigt att tänka att du inte längre är i landet, att du snart är på ett ställe över atlanten. det är ganska långt bort asså.


ja, idag ska jag åka och hämta mitt pass. jag har dock tappat bort kvittot, och jag ber till gud att det går att hämta ut det utan det! annars vetefan vad dagen erbjuder. hade sett fram emot att träffa J, men nepp.. han är ju inte hemma.

älskade julia nielsen


det var det. nu har jag sagt hejdå. hejdå för tio månader. det blev i form av en frukostdate. tårarna kom först när du satte dig i bilen och rullade iväg. det var som ett filmscenario. bilen rullade sakta ner för backen och tårarna rann nerför mina kinder.

ha det förjävla bra i the big country over there! glöm mig inte, jag kommer sakna dig.

always JJ <3

långt och kompakt


klockan är fem i två på en söndag. vad har jag åstakommit idag egentligen? ingenting... jag gick upp halv elva. åt nybakade scones som bästa sis hade gjort (hon hade hunnit vara här i några timmar). Vi kollade sen på Ice Age 3, ställde mig i bostadskö och nu sitter jag här framför datorn och äter vindruvor. jag är slö.

igår var det som sagt avskedsfest hemma hos jullan. tur för mig så slapp jag säga hejdå. men det kommer ju det också.. hon fick ett album som jag gjort åt henne. ett album med mycket känslor. det var ganska jobbigt att göra det, inte bara fysiskt utan också psykiskt. jag menar, jag framkallade runt 220 bilder och alla bestod av BARA minnen vi har. jag kom på mig själv några gånger känna en tår rinna ner längs näskonturen. en tår om det förflutna, en tår om framtiden? förut kunde jag säga "ingenting kommer längre bli som förut" och tro att mitt liv var över, men kanske har jag insett nu att "bara vissa saker kommer inte vara som förut". jag måste inse det nu iallafall. jag vill inse det. men tillbaka till gårdagen... Julia fick som sagt ett album av mig. jag tycker det är lite småpinsamt att ge såna saker, så jag vet faktiskt inte riktigt varför jag gör det egentligen. Men när Julia satt på sin säng och bläddrade i den och sa saker som "men gud jessica, har du gjort det här?" så började jag gråta. försökte torka bort tårarna ganska snabbt, så jag vet inte om det hann synas. men grät gjorde jag. ibland har jag betett mig som att du ska flytta föralltid julia. eller jag är nog inte ensam om det, men du är borta i tio månader. egentligen, tio månader går väldigt fort. tänk, vi har redan gått två år på gymnasiet. men tanken att inte träffa dig varje dag, äta lunch med dig, skratta med dig, träna med dig, snacka skit med dig, snacka secrets med dig. tanken att inte se dig varje dag. det är väl den man blir så ledsen av. du är modig tjejen, och det ska du ha cred för!

jag hoppas du fick ett förjävla bra avsked. för roligt hade vi ju! riktigt roligt! jag kände glädje, depp och vemod hela kvällen. om och vartannat & allt samtidigt ibland. det var länge sen jag kände mig så... vad ska man säga? vissa saker som folk sa och gjorde blev jag glad över. saker som det var länge sen jag hörde, tack precis vad jag behövde. och som sagt, detta vemod att behöva säga hejdå till en av mina bästa vänner för ett bra tag framöver. jag vet att du har fullt upp nu i två dagar innan du åker, men jag hoppas verkligen du kan ta dig tid att träffa mig så jag får krama skiten ur dig. jag menar, jag är ju ganska liten så mig kan du nog få in någonstans i nåt hål i kalendern hihihi.


nästa år får vi ta en resa till frankrike tillsammans till lilla maddsen!


förlåt för detta långa och känslosamma inlägg ännu en gång. "fun little jess" kommer tillbaka inom en snar framtid, ge henne lite tid bara! tihi.
:-*

.

i måndags hade vi en härlig middag med the big gang. 12 pers samlade hos jullan, och det blev myspys. middag (som dock tog ett tag att fixa) och sen bara härligt hela kvällen. jag gillar dessa människor starkt och jag är glad att de finns i mitt liv. trots detta så vill jag be om ursäkt för hur jag betett mig, instabil som få har jag blivit. hade jag kunnat hade jag spolat tillbaka tiden till den 7 september 2009, och bara låtit allt vara som det var då. det är lätt att vara efterklok, jävligt lätt. jag inser först i efterhand vad som är fel och rätt. dessutom har jag bestämt att jag ska sluta anklaga mig själv. jag ska börja med det... om några dagar.

 

idag har varit en jävligt lame dag. det började med en promenad på morgonen och efter det blev det soffan framför vänner hela förmiddagen. när paps kom hem så åkte vi upp och köpte poolstuff, för vattnet är inte vackert just nu.. nono. sen blev det gym med frasse och lollo. sen tog vi en tripp upp till hallen för att se norska landslaget en sista gång. nice utsikt. nu funderar jag starkt på att gå ut och springa. får se hur svaret blir till det. tro det eller ej så längtar jag faktiskt till du kommer hem. var är du? tror att det här med mobiltelefon inte verkar vara din grej. bad timing kan jag lova. kom hem bara!

 

jag saknar min bror dessutom. båtluff i grekland, fuck you!
hoppas ni har det bra där borta, men förvänta dig ingen födelsedagspresent... HA!


härliga underbara manliga varelser haha


det är helt sjukt. det är söndagkväll. jag har jobbat typ konstant (känns det som) i tre dagar. det har varit en härlig atmosfär. grym JÄVLA utsikt, (jag syftar självklart på alla dessa fina pojkar som sprang runt och kastade boll) trevliga människor (har nog inte logit (okej, vad säger man? lett?) åt så många främlingar under så kort tid, NÅNSIN!) och självklart superhärliga vänner!

visst har det varit jobbigt. onda fötter, kaos, nervositet, lökigt, hunger, engelskpratande och robban Z (ja, no comments på den...) men det har dessutom varit jävligt roligt. att som sagt träffa alla nya människor och spana in en och en annan snygging. att dessutom få känna sig lite ansvarsfull och "viktig" var ganska coolt det med. så plus i kanten på det. hihi. bortsett från allt jobb har vi hunnit haft det väldigt roligt och vi har skrattat sjukt jävla mycket. allas våran stocken hittade tillbaka hit till lilla Märsta, och det höjde stämningen bara det. dessutom att få umgås med härliga jävla tjejer hela helgen gjorde absolut inte saken sämre. mysiga frukostmöten, en skön jävla lördagkväll på hotellet med gratis drinkar, prat och skratt. love it helt enkelt.

imorgon är det en ny dag och en ny vecka. jag ska försöka ta tag i min träning. det blir förmodligen dessutom sol och bad och på kvällen blir det middagsmys med bästa Ölandsgänget!


free fallin



sommartider hej hej sommartider!

ja det kan man verkligen kalla det. dagar som denna (som det varit typ... hela tiden) är jag glad att jag inte har ett jobb som tvingar mig att vara inne. nej, sista sommarlovet för min del och det är då man ska njuta!

 

dock är jag tvungen att käka penicillin i tio dagar framöver. antar att det inte blir någon träning för min del heller, jag som äntligen börjar komma igång. jaja, jag får ta igen det. någon gång. hoppas bara inte det är nåt pisspenicillin som gör att jag inte får vara i solen, eller inte dricka gott. hihi bus.

 

nu ska jag ta mig till sollentuna och fixa pass. första gången jag sminkar mig på evigheter, mja.. ingen större skillnad tihi. ikväll skulle det ha blivit träning, men får se hur det blir med den saken. jag ska iaf till mitt andra hem och träffa tjejerna + soundchecka och lite annat skoj.


en onsdag


igårkväll blev det hårdträning. iallafall om man kan jämföra med vad jag har gjort de senaste två veckorna.
jag sprang till hallen. (inget att rekommendera i stekande sooool) att jag sprang är nästan ett starkt ord, snarare luffsade skulle passa bättre haha. anyway, när jag äntligen kom fram blev det en gympass. ganska hårt körde vi måste jag säga, iallafall med bänkpressen. och ja tack, det känns idag... men jävlar va skönt det var att komma hem och sätta sig i soffan och kolla på morden i midsomer och känna den här välkända utmattade känslan som gör att man knappt orkar hålla ögonen öppna. det är då man förstår varför man tränar hihi.

idag har jag åkt runt lite, till sigtuna bland annat. stannade och fikade med paps, bror och kusin. sen blidde det en sväng i poolen innan jag åkte och klippte mig. jag blev missnöjd, som jag alltid blir första dagarna, men det blir nog bättre. dock blev det samma frisyr som alltid.. är lite trött på det faktiskt, men har inte kommit på något annat att göra. när jag klev ut från salongen så insåg jag att jag vill permanenta mig. vilket jag nog ska prova göra i höst kanske när jag fått lite längre hår. spännande.

 

nu ska jag snart åka och hämta bästaste frutte så ska vi på infomöte om helgen, i hallen.

see yaaaa!


and I know we were both to young

ojojoj det var länge sen. nu har ni mina vänner fått stirra på det där deppskiten alldeles för länge!
idag är det tisdag och dagarna bara rullar på! imorgon är det två veckor sen vi åkte till öland. helt sjukt. ett helt partille cup har hunnit spelats. jag valde att inte vara så insatt, för det kändes mest konstigt att inte vara där. men 94tjejerna visar ju återigen att de är hur grymma som helst! jag skulle verkligen velat vara där och sett er i scandinavium, det hade varit stort! men som sagt, får ta igen det nästa år hihi.

värmen är ju helt jävla olidlig. 28-29 grader i poolen nuförtiden. galet. veckan kunde inte börja på ett bättre sätt än att vara med bästa anna och frida igår + att ha spelmys med virre15 och anna på kvällen. den enda som fattades var ju helen, annars hade ju varit en komplett ekillafyrio! imorgon åker mitt favoritmongo till Kos och är borta i två veckor. hoppas hon är full av energi när hon kommer hem! om exakt två veckor åker bullen till landet därborta. avskedet börjar redan på måndag då det blir lite hejdåmiddag med handbollarna + skinkan (han är ingen hockeybög längre, han har kommit över till vår sida). 5 dagar senare är det dags att festa gärnet för att ge henne det bästa avskedet hon kan tänka sig. de resterande 3 dagarna hoppas jag går jättelångsamt.

igår var jag ute och sprang, men ikväll ska jag börja träna på allvar. ska försöka springa till hallen och sen blir det gym & bad. ska bli skönt att komma igång, har nästan fått lite abstinens.


jag orkar inte längre, och det är hela sanningen


det sägs att man ska lyssna på sitt hjärta.
mitt hjärta och min hjärna säger två helt olika saker.
men jag vet inte vem som säger vad.
vad gör man då?


jag tror jag har förstört de senaste nio månaderna av mitt liv.
jag tror jag har mig själv att skylla.
kanske inte för allt, men för det mesta.
jag tror att du innest inne hatar mig,
att du inte bryr dig om jag existerar eller inte.
jag trodde att allt skulle bli så grymt jävla underbart nu.
det tror jag inte längre.

dör av tråkighet


i tisdagskväll kom john hit och vi la oss och tittade på the notebook. vacker jävla film! det är det jag kan säga om den. ett måste att se om man gillar den genren.

igår blev det mest en slapp dag i och runt poolen. jag fick dessutom äran (läs: john utnyttjade min oförmåga att säga nej) att köra honom till träningen i vallentuna. efter det blev det inte annat än en skön hemmakväll. ja juste, träffade en syssling jag aldrig träffat på kyrkogården. ja, man lär sig nåt nytt varje dag som jag brukar säga.

imorse tog jag en efterlängtad Powerwalk. det var skönt på sitt egna lilla vis. resten av dagen har varit dötrist. jag har knappt varit ute, och nästan enbart suttit framför teven. ikväll ska man träffa brudsen, vilket jag ser fram emot. fram tills dess ska jag väl ha ryckt upp mig!


astrid jansson


mormor jag älskar dig så fruktansvärt. jag älskar dig av hela mitt hjärta.
du har alltid funnits där för mig. skjutsat mig när jag behövt, spelat kort med mig när jag velat, och gjort mig glad när jag behövt det som mest. du har varit en bästa vän i vått och torrt. jag har alltid kunnat prata med dig, vilket har varit en lättnad. sånt jag inte kunnat prata med mamma och pappa har blivit piece of cake att prata med dig om. självklart har du ofta varit den där jobbiga mormodern också, som ibland varit snäppet värre än min egen mamma. men jag vet att du alltid vill mitt bästa. och jag vill alltid ditt.

du har alltid varit en av de starkaste personerna i mitt liv. jag har aldrig sett dig gråta, jag har aldrig ens sett dig vika ner dig. kanske har du lärt dig med åren. ja mormor, jag är imponerad över dig och ditt liv. du var alltid bondpigan som inte fick läsa vidare till det du ville, utan var tvungen att jobba på gården år ut och år in. du fick dessutom mitt i allt två barn och förlorade sen din största kärlek. jag förstår inte hur du orkade.

idag. just idag. när jag hörde på din röst hur tårarna var påväg. det var tungt. att höra snyftningarna, att känna tårarna på min axel. jag ville bara stå där och krama om dig tills allt ordnat sig. men tyvärr är jag ingen trollkarl, och jag vet att det inte kommer ordna sig och inget kommer bli som det en gång var. förmodligen är det exakt det du vet också. men det kändes bra att göra nåt för dig, att krama om min egen söta lilla mormor så att hon kände att hon aldrig är ensam. "det är tur att ni finns, speciellt du jessica. tack för att du finns".

jag vill bara säga detta till dig. hur mycket du betyder för mig, hur mycket jag älskar dig. kan inte förklara min kärlek för alla människor. kanske är jag inte uppfostrad så. men det kanske är tur det, annars hade jag sprungit runt och spritt älskvärda ord här och var. jag menar, det hade ju blivit lite småjobbigt hihi.


det här tillägnar jag iaf till dig,
min underbara älskade mormor!




Partille Cup


idag åker halva handbollskretsen till partille. jag får nästan ont i magen när jag ser alla statusar på facebook, eller läser allas bloggar om hur mycket de packar. jag vill tillbaka! iår blir det första året jag inte åker dit på extremt många år. det är en upplevelse i sig att bara vara där nere. njuta av handboll, härligt sällskap, sol (förhoppningsvis), liseberg och mycket annat.



lycka till alla där nere! och ha det så grymt jävla superroligt!

ännu en ny vecka


jag vaknade upp imorse och kände inte solen sippra mellan mina rullgardiner. jag tänkte "vafan lämnade jag det där paradiset för?!". dagen blev desto soligare, och jag hade mycket kläder på mig... men vad gjorde det när den spenderades med två superhärliga brudar. jag och bullen tog en tripp till väsby och träffade världens bästa maddsen. vi fikade, pratade en massa, skrattade, och hade allmänt mysigt. när det var dags för julia och madde att ta avsked tyckte tillochmed jag att det var jobbigt. dock visades det kanske inte på min oseriösa sida, men det fick mig bara att tänka på att jag inte kommer få vara med er två tillsammansväldigt länge.. men triolicious dör aldrig ut!


resten av dagen har varit slapp. istället för att vara ute i solen har jag legat inne och typ dött. jag insåg att jag inte visste hur jag ska spendera kvällarna i fyra veckor framöver. inga träningar= fantasin flödar... NAAAAT. det blev istället tröttigt och grinigt mot mina föräldrar, vilket resulterade i en powernap innan middagen. efter lite fix med bank och skit så åkte jag iväg en sväng med bilen och tankade. en stund i en bil med dunkande musik var precis vad jag behövde, så därför tog jag en väldigt lång omväg hem, bara för att. jag fick såna flashbacks av det och jag ville dessutom bara skrika ROADTRIIP BÄÄÄJBEEY, men kände att NÄ - lite töntigt att sitta själv och köra den. så lite tomt var det utan mina bilbrudar faktiskt hihi.

nu blir det sängen för mig. halsen värker.. (tack anna!) imorgon får vi se vad dagen bjuder på, kanske kommer J förbi en sväng. vilket jag hoppas på!

Öland 30/6-4/7






ÖLAND
jag, jullan, anna och frida tog vårt pick och pack och började bila den efterlängtade vägen till Ölandet på onsdagsmorgonen. Sköna rookies som jullan och jag är kom vi ner, snabbare än jag trodde, men totalt helskinnande. mycket sång och skoj i bilen, precis som det ska vara på en roadtrip! jag som aldrig riktigt varit på Öland var helt fascinerad av allt på ön. superfint hus, superfint samhälle, superfin strand. jag har sagt det många gånger, men det kändes som att vi var utomlands. på natten kom iaf killarna och väckte oss. det var verkligen supermysigt att vara där enbart vi tjejer måste jag säga! men det hade trots allt inte blivit samma sak att vara där utan killarna ändå.
det finns mycket jag skulle vilja säga om denna resa. roadtrip, hög musik, sköjna vänner, mat, dricka, bad, sjukt fin strand, röda kroppar, bruna kroppar, kokosnötolja, beachvolleyboll, minigolf, fotboll, sand överallt, schtek, bortspringning, bilresor, motorstopp med BMW, snygga kroppar på stranden, snygga kroppar i huset (haha busigt!) olika sovplatser varje natt, PW, läskig skrikande tant mitt i natten, bråk, glädje, sånger, danser, deep talks, ost, ölspel, vackert jävla väder och bara allmänt grymma dagar!
det har varit en resa med mycket känslor. mestadels glädje. tänk att vara fast på en plats med 11 personer till som man tycker om, och som alla bryr sig om varandra. det kan inte bli annat än bra. jag är glad att få varit med om det, och fler gånger blir det hoppas jag. dock skulle jag ha velat spola tillbaka tiden och inte gjort eller sagt vissa saker. men sånt hör ju också till sånt här. eller hur? jag är bara så tacksam över dessa underbara människor och det vi var med om dessa dagar. ni är grymma, allihopa! var och en på sitt eget lilla vis.


ROADTRIP BÄÄÄJBEEY!!



TACK TACK TACK
mina kära vänner
& tack Öland!

RSS 2.0