superjävlabra helg


man ska skriva blogg när man mår riktigt jävla bra. vilket jag har gjort hela dagen lång. jag har känt lycka. lycka för att ha tillbringat en grym midsommar på en härlig båt med superbra tjejer. för att jag i fredagskväll fick ett samtal som gjorde mig gladare än på länge, och jag kände en skön känsla av längtan. jag kände dessutom lycka för att komma hem och umgås med min familj. för att ha en superbra dag i Uppsala med bästa mamma & syster. och kan det bli sämre när man får ta nya gula faran (som för övrig är skitsvår att köra) och köra med frihet till jullanbullan och ha det lite söndagsmys.

allt sånt här ska man med glädje berätta om när man känner just den här lyckan. men sen när någonting hände och man får tillbaka den här failade känslan. då känns det inte lika skönt att skriva allt detta med inlevelse till 100 %. och därför slutar jag denna söndagsångestdagen med bitterhet. och en dröm, en längtan om ett förflutet, en framtid. ett nytt jävla liv. utan dessa tankar, utan denna frustration. en plats där jag helt ärligt kan säga "jag bryr mig inte längre."

tills dess får ni stå ut med mig.
så som jag är.


hej och godnatt!


underbar midsommarhelg har jag haft, med fyra grymma tjejer. jag orkar inte berätta något nu, utan ni kanske får höra mer imorgon. nu ska jag gå och lägga mig och läsa min bok som jag totalfastnat för; den besynnerliga händelsen med hunden om natten. lång titel, jag vet. men den sätter sig fast!

hoppas ni alla haft en bra midsommar!

24 juni 2010


idag firar jag och mitt körkort en månad tillsammans. shohoo, tänk att det redan har gått en hel månad. grattis älskade! lämna mig aldrig!!! hihi.

idag tog jag en liten sovmorgon. min kropp sa nej tack när alarmet ringde. dock svek jag inte mitt samvete, så jag tog en promenad efter frukosten. en irriterande jävla pissgeting fick för sig att börja reta mig. och ni som känner mig vet att jag får smått panik när det kommer en geting nära. jag försökte allt! viftade och hade mig, började springa (vad tänkte jag med? hur ofta kan man springa ifrån en geting...). till slut fick jag in en rejäl fullträff med Ipodsladden och SMACK så låg han där på marken och snurrade runt. en kallblodig stamp med foten, och sekunden senare en utsmetad geting på asfalten fick mig att börja tänka som i tecknade filmer. ni vet, typ om Kalle Anka dödar en geting så några sekunder senare kommer hela svärmen av polare för att hämnas. jag blev en smula rädd av den tanken faktiskt hihi...

fick precis reda på att jag inte ska åka med Bästa Malin och handla, utan de gör det ikväll. så Bec hade lite planer att träffas kanske, vi får se hur det blir med den saken. varmt är det iallafall. men idag känner jag faktiskt inte alls för att ligga ute och sola. kanske beror det på den svidande känslan jag fick igår när vi fysade och jag skulle ha folk som klättrade på min kropp.... burr, ingen skön känsla i huden.

apropå igår så var käraste anna och julia här och hade det schtekigt skönt. tänk dig känslan att ligga under klarblå himmel, på varsinn madrass i en pool med musiken dunkandes ur sovrumsfönstret. jo tack, ganska skapligt skönt faktiskt!

 

ikväll bär det av till segelbåten med tjejerna för att spendera midsommarhelgen där!



tiisdagkväll live from slåsta


ännu en tisdag har jag tagit mig igenom. tiden går äckligt fort ibland alltså.
jag ligger iallafall i min säng och huttrar och är trött. träningen var seg, (=ingen tränare) men vi skötte oss bara bra ändå tycker jag! dock mår jag så dåligt i mina ben just nu. och jag förståååår att folk blir trötta på mig när jag springer runt och gnäller. men jävlar du, det är illa när jag bara vill lägga mig ner och gråta och ropa efter mamsen.

nu är det iallafall livesändning från min säng. gud så skönt det är. förhoppningsvis blir det en tidig kväll, och jag kan somna dessutom. imorgon blir det väl att klockan ringer som vanligt och jag tar min promenix. lite senare kommer annsen och jullan och myser (läs: schteker).


ibland saknar jag dig så jävla mycket, att det är jobbigt.
det hugger i min mage när jag tänker på hur bra det var förut.
jag hittade en vän i dig som jag inte trodde jag skulle hitta igen.
jenny holm, jag saknar allt med dig.
jag saknar alla äventyr.
jag saknar oss.

livet känns härligt


klockan är fem i tio och jag har hunnit med förjävla mycket! pappsen väckte mig redan vid tjugo i sju, och då blev det en tripp med brorsans bil för att hämta pappa som lämnade in sin bil. efter det gick jag ut och gick en timme innan jag sen skjutsade syrran till jobbet. nu är jag hemma. har hunnit ätit frukost, duschat och rakat benen (läs: skurit mig lite på rakhyveln).

nu blir det snart till att gå ut i solen och bara schteka innan seriefiguren kommer hit en sväng. jag inser att jag höll på att skriva ett grymt inlägg om min helg, men glömde att posta det i söndags. så därför tänker jag bara sammafatta det med att jag hade en BRA JÄVLA HELG, som kevin skulle ha sagt! och nu har en ny vecka börjat. underbart väder, handbollsträning idag, vänner och midsommar i helgen. apropå midsommar så failade de ursprungliga planerna, men jag tar nog en tripp ut med segelbåten med några fina vänner istället. det blir nog supermys!


och snart blir det Öland med hela skaran dessutom.

 


this is it


vilken människa. vilken kille. vilken legend.
bra jävla skit asså. michael jackson.
jag har egentligen inte insett tidigare hur stor hans comeback skulle bli. men jisses vad tragiskt att stjärnan dog.
skön film iaf. man får se lite mer hur han var som person. ganska skum, men förjävla härlig verkar han ha varit om du frågar mig.

"guys guys!
i have to tell you something now..
when I try to hear it feels like a fist stuck into my ear.
remember, I tell you this with L-O-V-E .. love!"
/
Michael Jackson
the king of Pop

bröllop med hela svenska folket




kan man bli annat än glad när man ser dem. jag hade ingen aning om att de var så kära. men det är de ju. det är de verkligen. se bara hur de tittar på varandra, hör deras tal. en dag vill jag att jag träffar den personen. han som tittar på mig, som om jag var den enda som fanns i rummet, även efter sju hela år. det är läskigt att tänka sig det tycker jag. tänk om man aldrig hittar honom?

bruden har tur. hon har hittat den perfekta, och får på det även tilltalas "kronprinsessa". lite avis kanske man är? tihi. vackert var det iallafall. svinigt vackert alltså.

hon fick sin prins till slut

15 juni 1985....


frukosten bestod av Fröjdmackor med oooost. och nu åt jag grym korvstroganoff med ris, från ICA. och på det lite jordgubbssaft. nu tänker ungefär 99 % av er att "som om jag bryr mig vad hon äter om dagarna?!". självklart gör ni inte det! men jag tycker att det var lite roligt, och väldigt internt. det ger flashbacks till veckan i E-tuna. det sköna är dock att slippa panikkänslan att behöva gå ut och övningsköra med Creep-Thomas!

apropå bilar och övningskörning och shit, har man ju köpt sig en liten skön bil. okej, jag kommer väl få en hel del hjälp med betalningen. men lite tänker jag faktiskt hjälpa till, med de små slantarna jag har på kontot. det är en gammal goding, som är förjävla GUL. därför kommer jag bli headmaster av leken "GULBIL", och ni andra kommer få blåmärken så det bara skriker om det så fort jag åker förbi. shoho!

anyway.. dagen till ära så vill jag gratulera världens bästa föräldrar på deras Silverbröllopsdag. Grattis bästa!


de kommer döda mig för den här bilden,
men jag hittade faktiskt ingen annan. hihi...

love you guys!

home at last


I guess J & F is back!
en fågel viskade i mitt öra.. wiho.

nu ska jag ta en promenix, ciao!

never forget


§
I stay to watch you fade away
I dream of you tonight
Tomorrow you'll be gone...
I wish by God you would have stayed


samma sak varje dag


är det nu man ska förklara att man ska börja ett nytt liv, och ta sig i kragen och gå ut och gå varje morgon? men att man sen efter tredje dagen ignorerar alarmet, stänger av det och fortsätter sova. för igår bestämde jag mig faktiskt för att istället för att sova till tio-elva varje morgon så tänker jag stiga upp i hyffsad tid för att gå ut och gå en sväng innan frukosten. dock sprack det redan idag när klockan ringde halvåtta och det kändes som att jag blev väckt ur en koma eller nåt. runt halv tio pallrade jag mig iallafall upp och tog en grymt skön promenad. och svar ja, jag ska faktiskt börja gå varje morgon. kanske blir det inte varje morgon, men många dagar i veckan får det bli iallafall. det ska bli skönt! då kanske jag blir förhoppningsvis lite piggare om dagarna också!

sommarlov. men vafan är sommaren? jag hade ju tänkt pressa den här veckan så att jag skulle vara någorlunda brun när fröknarna från turkiet kommer hem, men det kan jag ju glömma!


bad idea!!

 

VEM FA-AN KLIPPTE AV MIG MITT HÅR?! :(
buhu, ge mig det tillbaka NU!


vart tog sommarn vägen?


"det finns ett liv även utanför den där hallen"

ibland säger du visa saker bror min. men även du har varit i min sits, och du vet precis hur det är. dock ska jag njuta utav bara fan de där elva dagarna jag är i frankrike med käraste madde. fast jag får nog dra med dig ut på en löprunda eller två gums! ;) för annars är jag nog rätt stekt.

idag var det lite tårfyllt i vikingahallen. sötaste tjejerna i fantastic four tog farväl av elin. hon ska till the big Paris en månad för att söka sig till the big thing. du är cool tjejen, jag beundrar dig ska du veta! anyway, frasse tänkte tillbaka och berättade hur det var när nattis och lee drog iväg förra veckan och ska vara borta i två månader. det var tydligen helhemskt. då kan jag smått bara tänka mig hur förjävligt det kommer bli om ungefär en och en halv månad. julia åk inte! typ ett helt jävla år. hur ska det gå? det har jag frågat mig själv nu ända sen jag fick reda på det. och jag tänker fortsätta tills dagen är inne och jag får känna på det. men jag är superglad för din skull, det ska du veta bruden! önskar bara inte att du skulle vara så jävla saknad, haha!

och förresten...

KOM HEM NU TJEJER, FÖR FAN!

 


trasig


igårkväll. supermysig familjemiddag på kött,kök & bar i Uppsala. Allt var bara grymt! sällskapet, maten, efterrätten (chokladcheesecake - to die for!). vi kom hem runt halv nio, och jag hade planerat att dra till KC. men när Mollan hörde av sig kände jag bara "nej, ta mig till soffan". så det fick bli en lugn kväll. var astrött så jag somnade i soffan framför en prinsessas dagbok. dock var jag inte bitter över det, förrän idag då peter berättade hur kul de hade haft på corner. kanske ångrade jag mig lite då. men det kommer fler gånger!

nu tänkte jag gå ut och gå en sväng. istället för att "luffsa" i 40 minuter, känns det mer värt att ta en lååång promenix. sen blir det att kolla lite handboll med frasse. hörs sen!




biomys i regnet


last song.
jag brukar inte gråta till filmer. åtminstone brukar jag vara bra på att hålla tillbaka det. idag gick det inte. en film med så många känslor. det var sjukt. och ja, jag grät och grät. jag brydde mig inte ens om att torka bort tårarna, för det var lönlöst. så mycket jag gillade med den filmen, så mycket var så fint och bra. det är i filmer man drömmer sig bort, eller tänker tillbaka. en underbar film, ett måste att se, så värd att titta på! tro mig.

det är ganska skoj att gå runt i stan och se allt folk. en brat här, en pensionär där. en gravid kvinna här, en galen student där. en liten tjej som sjunger avril lavigne i biokön här, några fotbollsfån där. och mitt i allt strosar jag och min blonda vän runt, i ett hav av randoms. undra egentligen vilken inverkan man har, och vad folk tycker och tänker på en när man går där. det kan faktiskt slå mig ibland, inte sant? ;)

 

nu sitter jag iallafall och har kurat upp mig i soffan, med mitt duntäcke och myskläder. ikväll blir det bara en kväll hemma. med en stor fet grillmiddag (som jag inte kan bärga mig till), fredagsmys och lite smågodis.

 

säger grattis till min syster som tar sin examen idag!
och även till Gurra bla som tar studenten. congratz!


träna?


har precis tittat på greys anatomy. jag höll andan i stort sätt hela avsnittet. kan knappt bärga mig tills nästa onsdag. får inte missa. för övrigt har jag haft träning. mördarjobbigt. just precis ALLT kändes jobbigt idag. fan. hur dålig måste man känna sig innan det vänder och man får lite positiv energi?

imorgon kommer iallafall viktor, anna och denise och hälsar på en stackars trött artonåring. på kvällen blir det träning och 365-dagars (jag är så slut i huvudet att jag hann posta ett inlägg där jag skrivit 352-dagars, helt utan känsla av det var fel. dags att sova?) vid Rosersbergs slott. jag gillar absolut inte val av dag. men what to do? tjejen från knivsta går inte att rubba!


ser inte fram emot denna bruds bruna hy när hon kommer tillbaka från Turkey.

meningslöst svar ja!



SOMMARFUCKINGLOV - behöver jag säga mer? få soova ut, schteka vid poolen, umgås med vänner och bara ta det lugnt.
KÖRKORT - kan vara det bästa jag åstakommit någonsin! sån himla frihet, dock saknar jag egen bil. men morsans bil är ju soooft än så länge!
TRÄNING - att gå från helt trasig och instabil under en helg, till att må så jävla bra under ett träningspass.
MINA TRÄNARE - måste vara bland de bästa
BRUN HY - känslan när man tittar sig i spegeln och ser att solen faktiskt tagit lite. I like it.
HANDBOLL - hoppas bara jag kan leverera på matcherna i höst!
LÄNGSTA SOMMARLOVET EVAH - och ändå känns det som att det kommer gå pissfort!
MAMMA OCH PAPPA - de låter mig låna bilen all the time (det är bara en liten del till varför I LÖVE THEM hihi)
GRILLNING - sommarkänsla yes!



TRÄNING - den här ständiga tröttheten i kroppen som startar varje måndag klockan 18.00 och sitter kvar hela veckan lång.
SLÖHET - ja, man blir fan slö av att bara vara hemma hela dagarna.
STORLEK 36 -jag syftar på kläder svar ja. sitter perfekt på nedre delen av kroppen, sen då? åh, blir alltid lika frustrerad när jag tvingas ta en 38 som sen alltid är för lång (om det är en klänning jag syftar på)
FUL BRÄNNA - säger det mesta.
JOBB - det hade väl varit naiz om man väl hade haft ett!
27 JULI NÄRMAR SIG - julias lilla äventyr, men hur ska det gå här hemma i Sverige? det återstår att se, to be continued.
DET FAKTUM ATT JAG GLÖMDE SJÄLVA ANLEDNINGEN TILL VARFÖR JAG VILLE GÖRA DENNA HISSA-OCH-DISSA-LISTA - störd, jag vet....
PENGAR - det är ju liiiiite kärvt när man inte är ... a hardworking woman lixom.


lördagsjobb


dyr natt.
tjänade nästan 500 spänn på två timmar. (jesus, vad gjorde jag för något)
självklart lekte jag taxi och ingenting annat. jag kände medlidande med mina syskon när telefonen ringde sådär kvart över tolv. tänk va de har fått stått ut med. nu är det min tur att betala tillbaka. det började med en tripp till Corner där jag hämtade peter och sofia. de var tydligen väldigt hungriga så jag körde dem till donken i väsby. shululu... där satt vi och snackade lite skit, kanske liite för länge. så jag fick racea hem. hade fått ett sms om att klockan halv två skulle jag stå startklar utanför Hova Loge. jag blev en kvart sen, men jag tror ICKE det gick någon nöd på dem. de såg ut att ha svinigt roligt. jag fick mycket trevligt folk i bilen dessutom, och glada var dem. precis som det ska vara! När jag släppt av Ingela och Micke blev det en tripp till Sigtuna och lite kvalitetstid med självaste Folke Najjar. trevligt prick det där. "ja men nu ser jag vem du är, då är jag inte rädd längre".

efter det fick jag äntligen styra min kos hemåt och slänga mig i sängen runt halv tre. nu är jag vaken och pigg. snart blir det en löprunda innan det kanske kommer lite classmates hit under dagen. då blir det schteek.


tisdagkväll


glad tjej eller vad?
idag gjorde jag mitt absolut sista prov för den här terminen. till en början såg det ut att gå åt helvete och jag gick därifrån med tankar om att jag skulle få mitt första IG. dock gjorde stefan lite senare min dag med ett mail där det stod två andra bokstäver - VG. tack så mycket för det, som jag brukar säga! när jag sen kommer hem kan jag lugnt sätta mig ner i soffan och känna mig lättad - inge mera tvång och ångest till plugg på läänge!
lite senare gjorde ett sms mig helt överlycklig. men var dock inte gladare än tjejen som skrev det. GRATTIS VÄRLDENS BÄSTA JULIA TILL KÖRKORTET! fyfan va skönt va? och jisses vilka roliga bilturer och annat som väntar nu. är så jävla glad för din skull, så värd det är du! :)

trots att träningen var ganska sämst prestationsmässigt för de flesta idag så är jag glad. stämningen känns bra, och roliga aktiviteter väntar. tror verkligen på den här säsongen, och det ska bli riktigt roligt. för magkänslan är alltid bäst aight? glädjen i kroppen blev inte sämre efter träningen heller, när bilturen hem bara gick som den skulle! låt efter låt var rätt och jag kunde inte göra annat än att sitta i bilen och bara njuta med basen pumpade. jullan, du kommer märka hur jävla underbart det är att sitta där och köra i solnedgången och musiken sprutande ur högtalarna. utan mamma och pappa och övningskörningsskylten där bak. dock kan det bli lite så att man försvinner bort för ett tag och foten trycker lite extra på gaspedalen, se upp för poliserna då bara! tihi.

så temat för detta inlägg är vadå? glädje I guess. Och man kan ju inte göra annat än att gilla läget. snart är det sommarlov dessutom. och imorgon åker vi till grönan. och imorgonkväll ska jag köra skiten ur mig som vanligt varje onsdag. och imorgon slipper jag gå till skolan. och om en halvtimme är det dubbelavsnitt av Cougar Town. Livet är bra skönt ibland va?


grattis igen favourite!


mycket trevlig läsning jag hittade på Skånelas hemsida


Jessica Karlsson, som lyckades ta körkortet i måndags (grattis - igen), tog tag i bläckpennan samma kväll och gjorde klart för ytterligare en säsong av bara farten. På tal om fart, så är Jessica med sin enorma explosivitet i kroppen turbojet spelare nr. 2 i vår uppställning. Jessica och jag har ett förflutet från DJ truppen 2007 - 2009 och redan då visade Jesssica upp en grym potential från V6. Min övertygelse då var att skillnaden mellan godkända insatser och gudomliga, var tiden som Jessica spenderade i luften innan skottet avfyrades (vilken då var alldeles för kort). Dagge Lundin (tränare Skånela IF Herrar) har sett samma sak och tog över "mitt uppdrag" under skolträningarna med Jessica. Härom veckan knäcktes koden (tack Dagge!!!). I måndags tog inte bara Jessica körkort, Skånela IF Damer blev även en supersnabb och mycket kompetent V6 rikare.

 

Nu inväntar vi ytterligare en handfull svar från spelare som körde förra säsongen. Den position som känns mest akut att lösa är M6, men jag har gott hopp att kunna presentera mycket kompetenta spelare även på denna position.

Anders Ericsson
Tränare Skånela IF Damer
2010-05-27

vad har jag hållit hus?

Fredag: STUDENT 2010 PÅ ARLANDAGYMNASIET!





jisses, what a day, evening, night. jag hoppas verkligen alla studenter är nöjda med sina dagar för det är iallafall jag. vi hann med fem mottagningar, hade väldigt roligt och vissa av oss avslutade våran kväll på KC. Debut var det för mig och det var förjävla roligt. tack alla som gjorde dagen skön!

Lördag: chilldag och bio
det blev en lugn dag. tog en sväng till jullan och snackade lite skit, vilket alltid uppskattas. sen spenderade jag mest dagen i sängen/soffan. senare på kvällen tog jag och john min (mammas) brumbrum-bil och tog en sväng till Kista för att titta på Robin Hood. jag var lite för trött för att se en så lång film, men annars var den bra. och trevligt sällskap gör ju inte saken så mycket sämre. efter det bestämde vi oss för att våldgästa stackars lilla annapanna som var ensam hemma. vi åt henne ur huset medans hon satt och halvsov vid matbordet. en lyckad kväll helt enkelt! till sist åkte vi hem och såg slutet på eurovision innan vi somnade.

Söndag: Födelsedag, morsdag och kvällsmys i Sigtuna
frukost ute i solen, kan det bli bättre? sjukt skönt att sommaren börjar komma iallafall. jag skjutsade john till tåget innan vi gick till Helene som fyllde år. Där bjöds det på massor med god mat och rabarberpaj. gudomligt. en trevlig släktträff, trots att man var stressad över det ena och det andra skolarbetet. efter Helenes lilla bjudning skjutsade jag mams och paps till farmor och var där en stund. jag verkade säkert som värsta bitterf... men som sagt hade jag inte alls tid att sitta där och småprata. när vi kom hem blev det fix och trix med vårt lilla arbete som skulle vara inne dagen efter. usch, inte min grej. jag kom på att jag har fan ett år kvar i skolan, och kommer jag fortsätta såhär som jag gjort de senaste månaderna kommer jag bli underkänd i hälften av ämnena. skärpning jessica!
kvällen blev iallafall grym. en superrolig middag med hela familjen + sofia. (eller hon kanske räknas till familjen? anyway..) vi skrattade mer än vad vi åt skulle jag tro. efter maten blev det en kvällstripp med bilen. runt i märsta för att hämta lite folk, sen vidare till rosersberg för att hämta lite mer folk och till sist till Sigtuna där vi gjorde stan. fråga oss inte vad vi gjorde, men roligt som fan hade vi och fina bilder blev det. vad resultatet blir får ni se inom en snar framtid, dock inte riktigt än då det fortfarande är en liten hemlis.




tack julia, frida, anna och madde för en grym kväll!

RSS 2.0