OMG!!!



"god bless you,
god bless me,
god bless EVERYONE"

here I am


kommer ni ihåg mig?

jag är den där freakade bruden som för tillfället är alldeles för korthårig för mitt eget bästa, kanske skulle behöva springa en km eller två och som ibland visar sina gula tänder lite för ofta. ja, hon ja! det är jag.

jag sitter just nu och funderar på mitt galna liv. vad har hänt sen jag sist skrev lite skit här då? ja... alldeles för mycket, så det ska ni inte få veta! idag var det däremot den tredje dagen i rad som jag åkte buss med världens bästa malin. asså shiet, va glad jag blir av den tjejen! speciellt så tidigt tidigt på morgonen. och gud vad jag har saknat dig! på påsklovet min vän, då jävlar! när man kommer till andra bussen så träffar man en väldigt trevlig tant gretaagdaoldie, som jag så frivilligt har velat börja kalla henne. på träningen blev det ju bara bättre. avslappning ENBART! dock förstörde min ipod typ hela grejen... så nästa gång ska jag lägga den ungefär 150 meter från mig så den inte kan störa.

det blev en lunch med simmarna today. jag och maddsen flummade loss totalt - jullan höll sig däremot sofistikerad för ville inte verka för töntig när vi hade fint sällskap. dock läser jag hennes tankar väldigt bra, och vet att hon är lite dum och korkad som mig och Mad. det visade sig på svenskalektionen. för roligt hade vi! ... vänta backa bandet!... !iv edah tgilor röf. . MENTOR: ja, ganska ointressant men vi spenderade den ynka halvtimmen med att ändra internettema på våra kära maclådor... danne tar sitt ansvar som mentor, jag gillar't! nu kan vi fortsätta där vi var, svenskalektionen va? ....*spolar* för roligt hade vi! och nya smeknamn har vi fått; lillen kongo (inte så nytt kanske, Maddsen är ju från Afrika som ni alla vet..) , lillen mongo och lillen bongo! det var roligt för tillfället och jag ler tydligen fortfarande åt det. min trio är fucking bäst!

ingen fysträning idag utan istället match. Sverige-Norge F90-landslaget. skämdes lite över att vara svensk just då, så jag låtsades att jag och frida var av samma släkte.. men men. efteråt tog jag och anna intiativet i egna händer och gymmade ändå. med virre och tobbe. var vi grymma? OM vi var!

dööööuuhh?

imorgon drar jag för övrigt upp till lofsdalen.
kommer hem på måndag.

 


måndagskväll


det är inte varje dag man får lite kvalitetstid med farsan sin. men ikväll var en sån kväll. vi tog en lång promenad, bara han och jag. det var riktigt trevligt och mysigt med lite far- och dottertid. stort plus var ju dessutom att man fick lite frisk luft och motion. så nu sitter jag här och känner mig snäppet fräschare än innan.

fick dessutom värsta vårkänslorna under promenaden. doften, ljuden, naturen. allt fick mig att tänka på varmare tider. jag säger bara tjejer: masssaaa grillkvällar i sommar, shoho!


älskling!

where shall I start?

det finns en tjej...
en tjej som är totalt awesome. vi träffas väldigt ofta hon och jag. trots detta tröttnar jag aldrig riktigt på henne.
hon är en helt underbar tjej, en sån där brud man aldrig vill vara utan. tjejen heter Madeleine Hagelbäck.

Madde, vad skulle jag göra utan dig? du har det där lilla extra som alltid plockas fram när det behövs. du och jag tillsammans går ibland inte att beskriva. jag menar, vårt flumutbrott i skolan? eller varför inte nämna våra psykade filmer hemma hos julia? man hittar alltid på något roligt med dig vännen, och det är så jävla skönt att ha dig som vän. du har blivit en av mina absolut bästa vänner på väldigt kort tid. lixom, var var du i början av ettan? haha. nu är vi oskiljaktiga. för det är precis så jag känner. jag skulle inte klara mig utan dig. jag vill inte klara mig utan dig heller för den delen. tänk vad mycket vi har varit med om. du, jag och jullan - triolicious fan! och mer ska det bli.

du har alltid funnits för mig när jag behövt dig. jag menar, jag deppade sönder i ett halvår och du släppte inte min sida en ända gång. även om det inte alltid behövdes ett deep talk, så fanns du alltid där och gjorde mig på bättre humör. det gör du fortfarande. du säger att jag skiner upp när jag ser en viss person, men sötan - du har samma inverkan på mig. ibland kan jag fanimej inte sluta le eller skratta när jag träffar dig. ditt leende kan få mig att börja le av bara farten. och alla pikar vi ger varandra. jag vet att vi alltid bara skojar, det är det som är så skönt med oss. du kan reta mig hur mycket som helst om allt skit, men jag vet att du aldrig menar allvar. detsamma gäller dig. samtidigt lovar jag dig att jag alltid finns här om du behöver mig.

le france i sommar my love? jag hoppas och längtar isåfall! skulle vara såååååå kul!



lyssna på mig riktigt noga nu; även om vi tjafsar ibland, även om vi blir osams för en stund så glöm aldrig att jag inte vill förlora dig, någonsin. du är alldeles för fantastisk och underbar. vi är alldeles för bra tillsammans!
jisses vilket långt inlägg det blev, men det är bara till dig min vän!
jag älskar dig, jag älskar dig, jag älskar dig!

SOMMAR 2010



sitter precis och tittar på maddes bilder från thailand. det ser ju bara underbart grymt ut. jag vill åka utomlands! eller åtminstone så vill jag ha sommar. brun hy, shorts, bikini, sol och bad. sena sommarkvällar, förhoppningsvis KÖRKORT.

ge mig sommar helt enkelt!
den som väntar på något gott väntar aldrig för länge... ?


gårdagen


what a night!

gårdagen spenderades hemma hos frida. först gjorde vi Willy's. det blidde massor av mat. när vi kom hem chillade vi lite. jag satt mig och pluggade och sen blev det filmtittande. bröllopsduellen blev det. skön film. efter filmen var vi så taggade på att fixa oss att vi tillochmed glömde bort att titta på davids match på teve.

visst är det kul att klä upp sig ibland? jag gillar det. och denise är ju såå duktig på att styla. dock fick hon inte göra som hon ville med mitt hår. kräsen är bara förnamnet. vi blev jättefina allihopa och god middag gjorde vi. trots att vi typ åt på ... fem minuter? jag gjorde iaf potatisgratäng och denise gjorde sallad och lövbiffsrullader. vuxenpoäng ännu en gång.

kvällen orkar jag inte kommentera så mycket, mer än att den var klockers! jag tycker vi skiter i slutet. det blir alltid så att om det har slutat failat så känns det som att allt var dåligt. men så var det ju inte, vi hade jätteroligt! pinsamma vuxna finns det för mycket av. jag hade kul, mina vänner hade kul - det var en GRYM kväll!



saturday


det blev en tidig morgon. kunde inte sova längre än typ 8. så istället gick jag upp, käka lite frukost och tog en löprunda. det blev absolut ingen lång sådan, utan bara en halvtimme typ. men den kändes välbehövlig. nu känner jag mig lite fräschare, fast är dock dubbelt så trött som jag var innan. jag hoppas bara inte detta påverkar kvällen så att jag däckar innan middagen eller så... nej nej, det ska inte hända. och kul ska det bli!

kanske måste jag jobba lite med min mindmap först. det kan vara en bra idé jessica!


.



i hope you don't mind
i hope you don't mind
that I put down in words
how wonderful life is when you're in the world


världens bästa anna lincoln



I just have the best day with anna lincoln.
väntade på henne forever i skolan, sen tog vi en tripp till Brunos där vi stekte satan. sen chilla vi gärnet i världens bästa förort Märsta. vi hängde bla på stationen och lekte sköna, precis som bara vi kan göra. sen tog vi bussen ut till landet och spenderade resterande dag/kväll hos mói. mycket skratt, snack och hets har det blivit. tack för idag baby! annsen åkte hem för en stund sen och jag saknar henne redan... buhu.
men imorrn ses vi igen!

caaaareee!

har lite tråkigt så snodde denna från elin...

Utseende:
Hårfärg: mörkbrun
Ögonfärg: bruna
Längd: kort
Vikt: inget jag går ut med här va
Skostorlek: 36-37
Ålder: SNART 18
Hårlängd? nu är det dessvärre väldigt kort... :(
Fräknar? i solen, ja
Små höfter? euhm.. kurviga? haha
Piercing? njet, maybe soon
Tatuering? nej men det kommer, vänta bara
Smal? inte direkt så smal som man skulle vilja nej..

 

Kärlek:
Har du en kille just nu?: nej
Gillar du någon?: kanske, kanske inte
Vem? kanske, kanske inte
många förhållanden?: ett seriöst


Tänker du på/att:

Allt löser sig med tiden? jag trodde inte på det förut, men gör det nu
Någon speciell just nu? det vill ni väldigt gärna veta va?
Isåfall, vem? lägg ner nu va
Ett liv efter döden? njaaaaa inte riktigt
Att du ska vänta med att ha sex tills du är gift? då har väl det failat tyvärr
Tiden läker alla sår? samma som första frågan?
Pengar är lycka? visst kan man göra saker som gör en lycklig med pengar, men det är inte ren lycka.
Utseendet är allt? nej


Senaste:

Personen du kysste? hampus
Personen du kramade? eeuhm.. Aida tror jag
Personen du tänkte på? Anna (finns här sötan)
Personen som sov i din säng? jadu.. förutom jag?
Gången du spydde? long time ago


Har:
Du suttit i fängelse? nej
Du åkt ambulans? inte vad jag minns
Du kysst någon den senaste månaden? nej
Du svimmat? nej
Delat säng med någon av de motsatta könet? jajamensan
Blivit kramad av de motsatta könet den senaste veckan? japp
Delat säng med någon av samma kön? ja men visst
Fått IG i betyg? nix
Fått MVG i betyg? ja

Blivit utslängd ifrån en lektion flera veckor i rad? - haha nerå
Blivit polisanmäld? nää
Stått på en scen och uppträtt? jarå, "stjärna" for life. right anna?



Smak & Stil:
Vad har du på dig nu ? träningskläder
Har du bytt stil någon gång?: haha om jag har
Vem är din förebild? svår fråga...


Bad Days:
Har du varit full?: japp

Har du däckat?: nää.. faktiskt inte
Har du rökt?: nej
Har du snusat?: nej
Har du gjort något olagligt?: jaaa
Har du slagit någon ner till marken?: nej hoppas inte det...


Ja/Nej:

Är du allergisk mot något?: nej
Tror du på Gud?: nej
Har du en Bästis?: ja
Är du vegitarian?: nej
Är du olydig?: nej
Har du vart med om ett stort gräl? ja


humörsvängningar från alla håll idag


veckan har bestått av hets och utbrott. dessutom har det blivit värre för varje gång. imorgon är det fredag. kanske ska jag stanna hemma från skolan? jag menar, imorgon är det fredag. om det blir värre och värre så kommer det förmodligen sluta med KA-OS om det blir nåt imorgon. jisses asså...
terapi? någon?

dessutom har jag klippt av mig håret. en applåd för mig ... NOT
jag tror jag tog över jullans sega humör när hon fick tillbaka lite av sitt pigga.


jag heter jessica och jag har problem med mitt humör

hjärta mitt hår



klippning idag. buhu...
fast jisses va skönt det ska bli ändå.
har dock inte bestämt mig hur jag vill ha det. *tänktänk*

slut


så är snart ännu en onsdag avklarad. en träning imorse där jag verkligen inte kunde hålla min ilska inne och vips så var den utanför kroppen. mina utbrott är helt klart obarmhärtiga. men vad gör det, när det dåliga humöret är som bortblåst resten av dagen? för så var det. duschade med mina favorittjejer och hetsade den seega bruden i marabou-handduk. det blev dock en lunch med simmarna. jisses vad de kan babbla så man inte förstår ett piss. 20-snurr?

på mentorstiden började vi snacka om klassresa eller att göra nåt annat kul tilsammans. dock var kryssning stryken dirr! tydligen ville inte danne vistas på en båt med oss. vi var väl för orutinerade... jisses. på den totalt ovärda svenskalektionen blev jag och maddsen utbuade av hela klassen för att vi var försenade.. buhu :( vi tog oss iaf igenom den timmen och så vare dags för träning igen.

resterande eftermiddag har jag spenderat i rosers med mina vänner julia och madde. ni kan verkligen göra mina dagar. madde och jag flippade ut totalt och började göra musikvideor, vad ska man säga? awesome! nu är nog tjejerna snart påväg in till medborgarplatsen. jag hoppas dom får en grym kväll! :D

jag sitter här hemma i soffan med en filt runt mig och väntar på grey's anatomy. onsdagsmyys!

live at jullans place


sitter hemma hos julia med två av världens skönaste människor. vi chillar galet och snackar massa skit. har precis bakat choklabollar och tryckt i oss det. (jag vet, men idag blev det ett undantag från vår pakt..) ikväll ska dessa två ut i stora staden och göra mig orolig. eller? NEEEEJ, klart jag inte ska vara det! däremot kommer jag sova som ett litet barn medans de är ute och röjer! hihi


love you guys!

lycka

bilder från gårdagen..
skön måndag med mina bästa homiesar. hur mycket gjorde vi på en skala? ja, this is the resultat anyway.

idag är det ännu en ny dag. tisdag för att vara exakt. och det blev en skön start på dagen med flumm på spanskan med både anna och frida. det var länge sen sist, och marcela bad oss vara tysta flera gånger. men caare!

love you

dagen fortsatte med tidig lunch med fullsatt bord. chili con carne bjöds det på, kanske inte riktigt vad jag var sugen på men det slank ner. dock gick lunchen lite för fort, och rätt som det var så satt vi i klassrummet. kallsvettiga och svimfärdiga. jag har nog aldrig varit så nervös inför ett föredrag som jag var idag. en instruktion av något skulle man göra. från mig kom det en liten snabblärning om hur man lindar en stukat fot. jag skakade, var så nervös att jag ville gråta innan, tappade bort mig men var desto mer lättad när det var över. jag måste säga att jag blev väldigt imponerad över min klass. att alla hade gått in för det så mycket som de flesta ändå hade gjort. dessutom var typ varenda jävel där idag. (är inte det liiite typiskt?) men det gick bra, och skönt att det är över. och julia; jag vet inte om det märktes, men jag kunde inte sluta le när du stod där uppe. det var så bra gjort och du var så himla duktig! jag blev lite orolig när du nästan blev likblek efter rasten och verkligen såg ut som du skulle svimma. men sen gick du upp där och körde din grej, och du var så jävla GRYM!

det blev en heldag i skolan till typ tjugo över fyra. då hann man med det mesta... snacka skit med kompisarna, leka lite med datorn, jaga lite sponsorer (julia är den enda som är modig nog haha...), göra denise riktigt arg så hon tappade ännu mer blodsocker, skrattat massa och ja... allt förutom att plugga som jag kanske borde ha gjort haha. när det var dags så åkte jag, denise och jullan ner till brödboden där jag började med en kopp kaffe och denise tog sin sallad. lite senare kom anna och frida och vi köpte då sallad allihopa. det var mums! vi snackade lite om sponsorer och overaller som var meningen, och hade annars allmänt trevligt.

nu sitter jag här hemma i soffan. jag längtar efter cougar town och har det mysigt med föräldrarna. jag är glad och känner mig lycklig på många sätt.

säsongsavslutning

efter en vinst och en förlust denna kväll så var handbollsmatcherna slut för denna säsong.
kvällen slutade på corner med trevlig sällskap.
det finns helt klart vissa personer som gör dessa kvällar så himla bra,
och de är så guld värda.

lite bilder...



Dagens av farsan

jag står i köket och väljer kavaj till ikväll, kort eller lång? det är frågan.... ;

jenny: jag tycker den där är snyggare till det där än den långa kavajen.
jag: men jag får sånt giant ass i den här korta.
mamma: larva dig inte, vänd dig om så får vi se.
jag: suck .. (vänder mig om)
pappa: men den där blir ju jättebra. då kan dina vänner använda din rumpa till att ställa sina vinglas på.

haha, tack för den käre fader! ;)

livet är härligt


underbar jävla fredag!

så skulle jag vilja sammafatta denna dag. den har i stort sätt varit bra från början till slut!
träningen imorse var som en vanlig fredagsträning - förutom att det var enbart tjejer. det var chill men ändå bra. körde lite genombrott och styrka. me and julls, yeah!
efter träningen var det ju klockrent. ingen skola vilket betydde CHILL. tog en sväng till kansliet för att fixa lite grejer och fastnade en stund med dagge och jimmy. vid tillfällen som dessa är de två av de skönaste personerna på jorden. jag säger inget mer, bortsett från att mycket skratt blev det!

det blev en långdusch för mig och jullan. så jävla skönt att slippa stressa! och så himla skönt att bara prata av sig med dig, du är grym vännen! efter duschen bar det av till favoritplats högt upp på topplistan- ljusgården. där satt vi och fräschade upp lite minnen genom att titta på bilder, gjorde utvärderingar (julia) och bara tog det lugnt. runt tolv kom de andra noobsen som vi hade stämt lunchdate med. idag var det PASTA, vilket gillas starkt hos mig. dessutom blev det en trevlig lunch med trevliga människor.

trots att jag inte haft några lektioner idag kom jag hem som jag brukar. med två-bussen, där jag fick sällis av Ludde och Ellen. jag är inte bitter att jag varit i skolan hela dagen - tvärtom. det kan vara så att det känts som jag gått med ett leende på läpparna större delen av dagen, trots att jag hade mjukisar, polotröja och håret i en knut. SKÖNT.

imorgon är det sista matcherna för säsongen. mitt schema för dagen ser ut såhär:
13.00 samling Pegons Bodega
16.00 match A-laget
17.30 match B-laget
18.30 avslutningsmiddag A-laget, Corner (hur ska jag hinna?)
efter får vi se hur det artar sig...


fick lite bilder av this girl today,
och jag har hittat många nya favoriter... :D

Madde is back on track

idag var det ingen vanlig dag. åtminstone inte om man jämför med de senaste typ två veckorna. Idag fick vi träffa vår Madde igen. och nu är triolicious återförenade at last! dock var hon lite för brun för att få gå med mig och julia, men det vi kan göra ett undantag. hihi.

onsdaaaaag


"juni, juli, augusti. för vindarna är varma dåå"

ja, idag när jag stod vid busshållsplatsen och såg snöflingorna singla ner från himlen tryckte jag fram just "juni, juli, augusti" av Gyllene Tider på min Ipod. bara för att lixom. Jag stod där, slöt ögonen och bara drömde mig bort. drömde mig bort till sommar, sol och värmde. jag längtar verkligen nu! bort det snön, bort med kylan!

idag har varit en rolig dag. och och jullan var på upptäcktsfärd med jimmy, och hade himla skojsigt. hamnade på de Facto gjorde vi. fick inte så mycket klart för oss dock, men en bra bit påväg är vi. det gillar vi! resten av dagen rullade på fort. kändes som om halva skolan var råfina med sina FN-outfits medans vi gick runt i säckiga kläder - jag menar, det är ju faktiskt mysonsdag!

på svenskan har vi tydligen avslutat en epok och började på en ny idag. oj, vad jag hänger med?! dessutom tänker tydligen danne lägga svenskaprovet den veckan vi är borta.. gillar't inte. jag och julia kom fram till att vi kommer vara borta nästan halva maj från skolan. gillar skolan detta? skulle inte tro det.. höhö.

har varit ute på vift hela eftermiddagen jag. efter träningen skyndade jag nästan ihjäl mig till bussen. jag var hets, men inte arg mina vänner. inte arg! hihi. försökte låta vänlig fast hetsig, men det brukar inte vara min starka sida :D skyndade mig alltså till Tyra - kiropraktorn - och vilket härligt mirakel. ryggen känns som ny igen, YES! efter det shoppade jag loss på ICA Sätuna, blidde bla grillad kyckling. gott? eh, svar ja! sen var det dags för utvecklingssamtal med danne. jisses va ovärt. och trött var jag också.. tröttheten höll i sig under träningen med småchipparna, men det var skoj. och efteråt träffade jag mina sköna vänner - grymt!

nu ska jag sooooovaa!
godnatt, imorgon blir vi ingen duo i skolan längre.
då får vi träffa MADDIS! :D


didn't want to wake up



vilken jävla underbar dröm. när mamma kom in och väckte mig ville jag bara slänga kudden i huvudet på henne.
ville inte vakna. nu känns det bara fel. vilken underbar jävla dröm - ge mig det tillbaka!


träningsledigt


inte så mycket lektioner idag skulle jag vilja påstå.
bara en kostistimme idag på spanskan där vi typ bara gick igenom förra veckans uppg. + fick en ny. tydligen ska jag och annsen åka till Buenos Aires och bo på ett jättefint hotell. undra vad vi mer ska hitta på, hmm...

sen var det dags att strosa runt lite på utbildningsmässan som var i skolan idag. jorå, tuggummi fick vi iaf... eller jag menar, det var mycket intressant att gå runt och få lite info, MYCKET INTRESSANT! dagen för övrigt har varit riktigt rolig. vi har väl totalt flippat ut nuförtiden tror jag. men vad ska man säga? jag gillaré, i de flesta stunder iaf. höhö. anna skrattade iaf så hon fick ont i magen. stannade länge i skolan idag, även fast jag egentligen inte behövde. men deet var som sagt tack vare mina sköjna homies! ... som för övrigt inte uppskattade att jag stannade så väldigt mycket.. haha.


hasta basta baby

 

jag är för övrigt väldigt glad att jag stannade i skolan så länge. för det var way to roligare där än hemma. jag somnade i soffan framför ghost whisperer och låg där sen ända till greys anatomys slut... jag får ju ont i magen över allt som jag borde göra, men som jag inte orkar göra. plugga är överskattat. har ändå börjat lite på föredraget vi ska hålla på fredag tisdag. det kommer suga. kommer suga real hard. apropå det har jag nog världens sötaste svenska C-lärare. GO KERSTIN! :D

imorgon blir det träning, planering och besök på de Facto (eller Ticona möjligtvis) med Jimmy och Jullan, svenska en timme, träning igen, besök hos Tyra, utvecklingssamtal och småchippsträning förmodligen.
snart är det cougar town, yeah!

anna lincoln



genom allt. always and forever!


bra helg


helt ledig helg. det var inte igår kan jag meddela! dock var det lite tråkigt, och det känns som jag inte riktigt tränat på evigheter. träningen i fredags gills knappt.. dock blev jag ytterst trött på min rygg som hindrade mig från att spela match igårkväll. kanske den sista med er, jag vet fan inte..

jag började iaf helgen med en myskväll med min syster. vi köpte hem sallad och kollade på let's dance. vi var allmänt flummiga som enbart vi kan vara ibland. dessutom fick vi efterlängtat besök av bror och hans fruntimmer. lyckat kväll, dock slockade jag väldigt tidigt..

igårförmiddag drog jag till kista men jenny och denise. de var bra smakråd, jag köpte lite kläder, vi käkade gott, flummade och hade roligt. det var helt klart en supernice dag med brudsen. när vi kom till märsta åkte vi direkt hem till mig för att de skulle bestämma kläder jag skulle ha på mig senare på kvällen. efter det åkte vi och handlade och sen blev det znabbfix hos jenny.

hos anna var partyt i full gång. hihi nää men de tre andra brudarna var redan där iaf. vi började att laga mat och det blev en muy nice middag. helstekt fläskfilé, hassebackspotatis, bea-sås och gudomlig sallad. vuxenpoäng till oss? det blev sen mys framför teven. allsång med i låtarna på melodifestivalen, massa godis och chips och till slut hysteri framför omröstningen.

när vi hämtat oss även denna gång från melodifestivalen var det dags för sällskapsspel. kan man ha roligare? skulle inte tro det. hela kvällen var guld värd. mina tjejer är guld värda!
sen blev det en mysig natt med tjejerna som jag började dagen med. tack för yesterday babes!



just den här dagen har varit lite... random. åkte hem ganska tidigt från jenny för att plugga. och det har jag gjort också. i stor sätt hela dagen. det blev en sväng i borgen också, men bestämde mig för att åka hem och ta det lugnt istället. jag har världens bästa tjejer, det kan jag säga helt klart! att vara med er gör mig så väldigt glad, och det är svårt att vara ledsen i ert sällskap. sen kommer jag hem och är en helt annan person. förmodligen var jag trött idag, väldigt trött. men vad mer? känner mig stressad inför allt som har med skolan att göra. saknar madde så väldigt mycket. tiden går så himla fort, vart tar den vägen? snart står jag här, 18 år jag med. men vad väntar då? allt kommer förändras, det är jag så rädd för. inte just att bli 18, utan allt det som händer efter det datumet.
största anledningen till all denna ängslan är väl förmodligen tankarna på det förflutna. kanske på framtiden också, men mest det förflutna. tankarna som rör sig i mitt huvud varje dag, som jag inte kan få bort hur mycket jag än vill. det är just det, att jag går och väntar fortfarande. förmodligen väntar på att jag ska vakna upp ur drömmen.



som sagt har jag världens bästa tjejer. no matter what så är dom alltid det.
hur ledsen jag än är, hur glad jag än är, hur freakad jag än är så är de oftast där och vill dela det med mig.
hur ångestfylld jag än är så försvinner det oftast när jag stiger in i ett rum med dom.

twilight <3

igår tog jag min twilight-themovie-oskuld.
bra och underbar film på många sätt.

snart blir det Kista med Jenny och Denise. kommer vi inte hem för sent så åker jag hem och pluggar en stund.
ikväll blir det tjejkväll för hela slanten med de bästa.


härliga tider


måste erkänna att jag har failat. gottis-löftet den här veckan har failat.
och det är inte bra. men bättre lycka nästa vecka får det bli :)

jag tänkte summera jullans födelsedag från mitt perspektiv.
morgonen började med en låsning i ryggen efter en brutal tandborstning. en låsning som inte ens Mats "the monster" Månsson kunde fixa. så därför begav jag mig till Emanuel the sötfrilla nere på Lelles mottagning. givetvis kunde jag bara tänka på min just för tillfället för lilla bh när jag låg där på knäckarbänken. det gick iallafall ganska bra, och jag åkte upp till skolan igen. jag hade lämnat födelsedagsbarnet kvar som ensam tjej i klassrummet efter en trevlig pannkakslunch. jag kom därför tillbaka som en räddare i nöden, trots att jag tror att hon säkerligen hade klarat det utan mig ganska bra ändå :) det blev en relativt kort dag skolmässigt och tack vare ryggen missade jag två träningar!! morgonträningen verkade dessutom jätterolig och det var väldigt synd.

efter eftermiddagsträningen åkte jag och mina homies hem till jullanbullan och åt henne ur huset. eller ja.. hon fick ju presenter så det jämnade ut sig. vi fick jättegod middag och jääättegooda tårtor. jag skulle egentligen tagit tio i sju bussen upp till hallen för att träna småtjejerna men jesus vi hade så roligt så jag "missade bussen". det kom och gick ganska mycket folk, och jullan var glaaaad. jag blev kvar ända till lite efter tio på kvällen, och det ångrar jag inte ens sekund. som sagt, vi hade roligt och vi åt massor. jullans födelsedagsfirande blev lyckat tror jag, och hoppas jag!!

när jag kom hem så började jag med panikplugget inför engelskaprovet vi hade idag. tacka gud för glosboken.se säger jag bara! jag satt väl till ett-halv 2 innan jag slumrade till i min säng.


idag blev det att umgås med söten Linda i skolan. maddsen och mollan var sicko. så det var vi, mattie och desiree i skolan idag. torsdagar kommer bli galet jobbiga.. tre timmar i sträck med kära daniel. jesus.
ingen träning blir det idag heller. jesus asså! har inte tränat varken idag eller igår + att jag ätit en jävla massa + att ryggen och jag tänker inte lika. känner mig inte i mitt livs form just nu. det ska det bli ändring på snart.

dessutom blev jag pikad för min längd väldigt mycket idag. friends exposed at facebook kan ju vara himla kul ibland; "who is the shortest person you know?" av anna - well, självklart MIG valde hon ju..
citat by razmuuuzzz riiindstaalin;
"jessica, kan du ställa dig upp?
... oj det gjorde du visst redan"


vad ska man säga lixom?
haha

10/3-2010

innan jag lägger mig och sover måste jag säga detta:

GRAATTIIIIS
till en av de bästa personerna jag vet som fyllde 18 hela år idag.
hoppas det blev en grym dag för dig, för det är du värd.
love you sweety

jullanbullan92
10 mars, arton år!

skriver mer imorgon om en grym dag,
puss och godnatt!


love hurts


only the one that hurts you, can make you feel any better
only the one who inflicts the pain can take it away...

blir så arg och ledsen. facebook borde utrotas, på alla sätt...
jag borde lägga ner allt.
om det vore så enkelt.
hur fan kan man sakna en person som sårat en så jävla mycket?
vet inte vad jag ska ta mig till.
snart går jag i taket..
"gå vidare"
säger någon det till mig så tar jag inte åt mig.
jag vet självklart att jag måste gå vidare.
jag är inte lika dum som jag ser ut.
men vet man själv hur det är att älska någon så mycket, och så länge, så vet man också att det inte går att bara gå vidare. det var ganska länge sen jag var olyckligt kär. (?) har tydligen glömt bort hur det är.

julia nielsen är nära nu



nu har hon åkt hem. och det var sista gången jag såg henne som 17-åring!
känns nästan lite sorgligt, men framför allt VÄLDIGT COOLT!
imorgon blir du stor brudeeeeen!!
eller kanske ska säga om... 11,5 timmar! wiiiiie

min dag kort och gott


idag är det den 8 mars. idag kunde jullan säga "i övermorgon". ja, i övermorgon är det dags. 2 månader senare är det min tur. shoho, som man brukar säga!

ja, idag har vi tränat som vanligt. handbollen gick helt okej, fysen däremot kan vi glömma. vad har hänt med mig?
vi hade skoj skoj i duschen efter träningen ändå. jag diggar vårt gäng. jag diggar det råhårt faktiskt.
på samhällskunskapen som varade i två timmar gjorde vi inte allt för mycket. mest prat blev det.
det blev en trevlig lunch med miranda och madde, inte varje dag man gör det inte!
vi blev utslängda från samhällen av tyskamänniskor, men inte gjorde det oss något.
istället kirrade jag och julia lite extra med overallerna. visserligen var det mest jullan som gjorde nåt vettigt, men vi spånar tillsammans iaf hoho. vilka hard-working-asses vi är!
när jag kom hem åkte jag spark, vilket var ganska svårt eftersom snön börjar försvinna lite smått (äntligen).
resten av dagen satt jag bara framför teven innan träningen.
i hallen träffade jag jenny, vilket känns som evigheter sen. såå roligt!
träffade dessutom lillen (malin) som varit och schtekt i abu dhabi i en vecka.
på träningen sprang jag mest. men det kan vara bra att göra också.

nu sitter jag hemma och funderar på att krypa ner i sängen.
imorgon är det bortamatch mot Irsta.


skola igen


"FAN VA KUL DET ÄR ATT SPELA HANDBOLL!"

de orden gick runt i mitt huvud fleera gånger igår på SIFEN-matchen. det var så himla roligt. jag spelade mittnia, som jag inte gjort på ÅR OCH DAR. & inte nog med det så spelade jag trea i försvaret. shoho va roligt det var! och åtta mål gjorde jag också, det är inte varje dag jag gör det så gissa om jag var glad efter? vi vann både den och A-lagsmatchen. Under A-lagsmatchen satt jag mest på bänken efter ett kort inhopp i första, men det var lika bra - hade ändå inte kunnat göra bättre ifrån mig.

efter en jobbig dröm är det iaf snart dags att komma tillbaka till skolan. lite ångest hade jag igår, men det ska ändå bli skönt att komma tillbaka till rutinen. att träffa alla, börja träna som vanligt och ja... att plugga känns ju mindre värt. dessutom ska det bli skönt att komma tillbaka till "no-godsaker-regeln" för gissa om man har ätit mycket under lovet, svar ja!

well, I'm gonna take off!

när det går ut över mig och mitt handbollsspelande då har det fan gått för långt.
jag ber dig. jag ber dig som vän att respektera mig och förstå att det inte är okej.

if I could turn back time

He put her out like the burnin' end of a midnight cigarette
He broke her heart, she spent her whole life tryin' to forget
We watched her drink her pain away a little at a time
But she never could get drunk enough to get him off her mind

§

zzzzupersöndag


imorgon är det supersöndag i Vikingahallen.
coolt det låter va?
well... gillar man att titta på handboll är det en bra sysselsättningen istället för att tänka på söndagsångesten.

13.00 HF SIF- Kungsängen (herrar)
15.00 Skånela- Avesta Brovallen (damer)
17.00 Skånela- Tyresö (herrar)
19.00 HF SIF- Lidingö (damer)


är det fredag?


vad ska man säga? det har varit en grym fredag helt enkelt.
vaknade första morgonen på länge då jag inte behövt tvinga mig själv till att somna om pga av det jobbiga ljuset, utan jag sov som en stock. det var ju too bad att jag skulle upp tidigt just idag dårå... bra timing! men jag knallade upp, och en timme senare kom Linda och hennes mycket trevliga pappa och hämtade mig här ute i ingenstans. jag och bruden tog tåget in till Uppsala och hade mycket trevliga samtal om bl.a "vassle". hihi. när vi sen kom dit hade Linda en sjujävla lokalsinne så vi fick tillochmed förbi Malin som skulle komma och möta oss, och var på skolan före henne. kanske lönar det sig att ta omvägar hihi?
det blev iaf en rolig dag på hennes skola som för övrigt var väldigt trevlig och det var väldigt trevliga människor som gick där. dock tror jag att vi sinkade Malin lite i hennes studier just denna dag, men what the fuck - det är ju ändå fredag hihi! Lindisen åkte lite tidigare för hon skulle hinna upp till vår kära skola AGY för att hämta lite glömda böcker.

Jag, Malin, Ebba och Veronika gick ner på stan efter de slutat. det blev att jag och Malin tog en fika på Wayne's medans Ebba och Veronika var på andra sidan väggen och whinade om Ebbas telefon på Teknikmagasinet hihi. sen gick vi tillsammans till ICA och köpte alldeles för dyrt naturgodis. (vanligt godis för Mollans del, haha). På vägen hem pratade jag och malin om allt möjligt. så himla härligt det var att umgås med dig idag måste jag säga, du är så himla fantastisk ska du veta och det finns ju anledningar till att jag har hållit fast vid dig ända sen dagis. :) jag måste säga att bara genom att prata med dig om att flytta ihop tillsammans nere i Göteborg gör mig så jävla glad och taggad. fatta vad kul vi skulle ha du och jag??? :D visst, det kanske är en dröm bara men jisses - det skulle vara så perfekt!

oss i ett nötskal

 

träningen gick bra. träningen var rolig. jag hade kul på träningen. hemma hade vi kul. solsidan var kul, lets dance var kul. familjen var på skojhumör. man blir glad helt enkelt! nu ska jag sova gärnet och vakna seent imorgon! okej... iaf efter åtta hihi. tack och adjö alla sköjna människor!

thanks for tonight girls


"eaw, blandning av sprit och spya? det lät ju fräscht..."
- ja, det var reaktionen jag fick av anna och denise idag efter att ha läst mitt inlägg. så jag ber om ursäkt för att jag blottade min nakna sanning, men ibland så måste man visa sin ärliga sida. eller vad sägs hihi?

igårkväll kom som sagt superbrudarna denise och anna till mig. de hann precis se det sista av greys innan vi satte oss i köket och proppa i oss massa mackor och svartvinbärssaft. eller "bondesaft" för att citera denise. hoho. jag hade dessutom varit snäll och bakat en liten kaka åt oss, så det blidde en överraskning det med. den föll däremot inte mig så mycket i smaken tyvärr.... sadface.... men var desto godare på morgonen efter.
vi spelade iaf monopol i x antal timmar på kvällen/natten och hade himla skoj och skrattigt. övertrötta var bara förnamnet, och roligt hade vi. när anna sen ruinerat mig bestämde vi oss för att sätta oss i soffan för att titta på step up 2. det tog hårt på krafterna att hålla upp ögonen de sista scenerna, men jag klarade det hyffsat iaf. sen blev det ett välbehövligt godnatt, med mina tjejer i sängarna bredvid. mysfaktor 110 på det!

jag vaknade lite tidigare en resten av befolkningen i mitt rum och satte mig och tittade på vänner. efter några avsnitt så kom de tassandes ner och vi började käka frukost. sen blev det att titta på superunderbartsöta "Alvin och Gänget". eller som anna tolkat det; ARVID och Gänget - haha, du kan göra min dag bruden. helt klart haha. efter det blev det en runda monopol, och vad ska man säga? denna gång var det jag som totalt utklassade!

när de sen åkte hem tog jag det chill en stund innan jag drog på träning. something felt really goood, och efter det var jag på muy bra humör. (fast det var jag iåförsig redan innan thanks to my homies). nu ska jag lägga mig och läsa det sista ur twilight. imorgon ska jag hör och häpna gå i skolan ..... inte bildligt talat. men jag och sötnosen Linda ska ta oss en tripp till Uppsala och göra Kunskapsgymnasiet osäkert med Malin. SKÖNT!

see ya babes!

sportlov var det va?


vilken degardag!
jag har sett ut som en avdankad pundare, luktat linement och känt mig som ett sömnlöst retard. men vad gör det? det är ju lov, och det enda som rört vid mig idag (efter massagen dårå..) var duntäcket som var lindat runt mig halva dagen.

nu däremot tog jag mig en skön dusch. nu luktar jag iaf inte linement längre. ser dock ut som ett troll i håret och känner doften av sprit blandat med spya av mitt ansiktsvatten. kanske börja fundera på att köpa annat? men ja, just idag var det välbehövligt att smörja in lite goja i fejjan, för jag är lika finnig som en nypuberterad trettonåring.. inte okej.

men kan man vara annat en happy trots allt, för att två av mina favorittjejer kommer hit om någon timme och ska göra mig sällskap resten av kvällen/natten. vi ska spela lite monopol ha allmänt trevligt, aight? tihi. DESSUTOM börjar typ min favoritserie om exakt en timme; welcome back greys anatomy!

massa G som anna skulle ha sagt


nu ska jag alldeles strax åka iväg på massage. skönt ska det blii! när jag kommer hem ska jag försöka plugga, och lite senare kommer världens bästa anna och håller mig sällskap. wiihooo!


sådärja, trött och osminkad; är det lov så är det!


tisdag


det blev en lång kväll i hallen.
kom dit vid sex, efter att först ha hämtat en bok i skåpet i skolan. jag kan säga att ljusgården aldrig stått så tom som nu. träffade på mirandipandi och annipanni och vi drog oss ner till gymmet. där träffade vi även på tre till riktigt skööna tjejer. så vi hade skoj och pumpade jävel där nere hoho.

på handbollsträningen gick det faktiskt rätt bra. i början hade jag dock fokuset uppe på läktaren, men det försvann sen. vi körde med sifen idag. skoj med lite omväxling sometimes. dock hittades två ruttna(?) råttor inne i vårat förråd. så jag blir inte förvånad om jag vaknar upp imorgon och har fått pesten.

aa men juste, massage blire imorrn också. skööönt.



lite senare blir det nog att rocka ass med den här tösen.
SHIIT, VÄRSTA KATTEN ASSÅÅÅÅ MJAAAAU

så det kan gå när man har tråkigt....




you can't read my pokerface

kolla in schnyggingen på bilden!


nu har hon lyft. tillsammans med de andra simmarna :( babygirl, kommer sakna dig så mycket! + att jag är sååå avis på att hon kommer se ut som en stekt trimmad gris när hon kommer tillbaka!! vilket är typ om... 15 dagar. gosh va lång tid! ingen maddebus på så lång tid. tänk va desperat man kommer vara efter lite madde-tid när hon kommer hem, haha.

hoppas du får det skitbra där nere. med sooool, baaad och massa träning. bortsett från att ni kommer vara döda om dagarna så kommer ni ju ha det svinroligt! har jag sagt att jag är AVIS! jullan, hur ska detta gå? maddsen kommer ju vara största brownien jämfört med oss två...buhu!
för femtioelfte gången, JAG KOMMER SAKNA DIG BABY! och längtar redan tills du kommer hem ;) tihi.


love you dad


hemma nu, efter "träningen" som bestod av WII-laning. det var rätt soft, dock lackade nog herrarna ur tror jag för att vi beslagtog A-hallen... SYND ;) haha.

måste för övrigt säga att min pappa är världens bästa. så jävla underbar du är! du är värd alla pussar och kramar i väääärldeeen!! det var väldigt nära att jag inte fick komma hem efter träningen. och då erbjöd sig Miranda, sötnosig som hon är, att jag skulle få sova där. mys tänkte jag. men ett, tu, tre så ringde mamma och meddelar att pappa var påväg ner efter plogbilen och hela köret. så nu sitter jag här i mitt eget rum, som mamsen för övrig plockat undan OCH möblerat om (!) medans jag var borta i sigtuna.
och nu ska jag lägga mig och kika lite på vänner, säsong tio närmare bestämt. en låda som jag inte sett på vääldigt läänge. dock tittade jag och bullen aldrig på "the one when joey speaks french" igår. vad hände där lixom?

you with the sad eyes...


"the darkness inside you make you feel so small..."
.. ja, kan inte få nog av den underbara låten. true colours, underbar underbarare underbarast.. (vänta, hade jag verkligen MVG i svenska..?) som ni förstår så sitter jag alltså och lyssnar på den. och andra lugna låtar med för den delen. det kan verkligen vara avslappnande ibland.

var iallafall hos jullan i sigtuna över natten. fast kanske ska börja om lite från början...
var i hallen och kollade på annsen och rosers som spelade. anna rockade ass totalt! + att rosers var så överlägsna så när anna inte spelade andra halvlek så blev det genast väldigt sömnigt från min sida på läktaren. dessutom var det försenat pga av ett urhoppat knä på matchen innan. dessvärre fick jag se hela incidenten, och det var inte det roligaste kan jag meddela. stackars lilla tjej, har aldrig hört någon skrika så mycket...

efter matchen åkte jag, jullan av peder och handlade iallafall innan vi kom till sigtuna. där fick jag träffa sötokatterna (iaf två av dem. hörde att mirandis har beslagtagit den tredje, hihi). jag och julia drog på vår "mästerkock-style" och lagade en riktigt god middag måste jag säga. *klapp på axeln till oss*. det blev massvis med härligt tjejsnack och skratt innan vi la oss i soffan för lite vänner-maraton. dock blev inte maratonet så himla långt, för det tog inte lång tid innan båda somnade in the sofa. jisses, en grymt tidig kväll för oss blev det. men careface, vi hade himla myyysiigt ändåå!


krångel blev det när jag skulle hem dock. inga bussar gick, jag missade jennys tatuering + att jag träffade på patriks brorsa.
inte fy skam där inte.. men nu har jag varit hemma en stund iallafall. dock var det inget OTH på teve, som ruinade halva min eftermiddag. men jag klarade mig ändå.



RSS 2.0