i believe in you, min madeleine hagelbäck


tro på dig själv och ditt hjärta.
i love you girl, more than you know

grattis till alla studenter!

vemodigt som fan.
idag tar 91orna studenten.

jag kommer ihåg hur jag satt hemma hos tim förra året och mådde helt jävla underbart. jag trodde aldrig att man kunde ha sån tur som jag hade. bästa vännerna och bästa killen. jag minns hur jag började tänka ett år framåt. hade redan tänkt ut din studentpresent och hur det skulle vara. nu sitter jag här på dagen D. det var jag som skulle stå vid din sida. inte hon. inte hon...

vet inte varför jag ödslar tid på att tänka. jag önskar bara att jag kunde släppa taget helt, när jag har en helt underbar person som finns där och vill hålla min hand. så underbar.

ikväll ska klackarna gå i taket. vi skiter i att våra planer gick i stöpet, eller hur jullan? ikväll tjejer, it's all about us!

vemodigt som fan.
kalla mig patetisk, för det är precis vad jag är.

helgen är slut


utmattad tjej till tusen.
vad har jag lärt mig av detta? tja... kanske att jag ska plugga i tid? jo ja, det är nog så. skolan har verkligen tagit överhanden över den här helgen. har pluggat rätt jävla mycket ska jag säga er, men är fortfarande långt ifrån färdig. denna ständiga stress jag känt dessa dagar, inte okej. har dessutom gått och blivit sjuk tydligen, vilket inte heller är okej nånstans!! kan det vara utmattningen? hoppas på det... för imorrn ska jag ju börja träna! och imorgon är det él Silverpotta, då resten av idrottsklasserna kommer få stryyk av bästa ELITEN! dock låter det som på våran klass att vi ska bojkotta allt? tråkizzar... vi får väl se. kanske blir jag mot rubb haha!

men bästa av allt imorgon är att bästa denise löfgren blir myndig utav bara faan!


äntligen bruden!

plugga...


vilken underbart härlig dag!
solen har ju skinit praktiskt taget hela dagen, och jisses va glad man blir. jag har suttit ute i solen i stort sätt hela dagen. (faktiskt har jag pluggat samtidigt, pluspoäng). ikväll skulle jag ha suttit hemma med näsan i böcker och datorn och annat, men jag tar mig i kragen och åker till världens bästa frida för att träffa världens bästa tjejer istället. det kan vara riktigt skönt att koppla av en stund och bara umgås och ha roligt. vad jag och jullan gjorde i veckan har jag som sagt sammanfattat rätt kort i inlägget under. det får räcka helt enkelt! tihi.

dock har jag lite panik över det mesta. har 3 prov och 2 redovisningar i veckan, och idag började jag med två av dessa. känns riktigt jobbigt faktiskt. dessutom har jag inte knappt tränat på en vecka, plus ätit en jävla massa mat! (julia, jag känner din suck just nu). Efter att ha hört av tjejerna hur hårt dom tränat, plus att jag sitter här och har ont i halsen gör inte känslan av att börja träna på måndag så himla positiv... samtidigt som jag faktiskt längtar efter det.


tro det eller ej så gick det väldigt bra att plugga ute idag.
och SOM det var värt det!

 


lite kvalitetstid med julia nielsen <3


en vecka i eskilstuna.




jag är så trött, utmattad och slutkörd. därför tänker jag bara säga några få ord om vår vecka: julia, körning, MAT, prat, skratt, rondeller, cyklister, "döda vinkeln", creepy körskolelärare, halkkörning, myspys, disk, 120 på en 70-väg, varmt som satan, bortspringning i stan, ICA, thai-mat, kattunge, dusch med tanter, sömn i en skrubb (bästa rummet) + teori, teori och åter teori.

tiden går fort när man har roligt som man brukar säga. för roligt har vi haft. skrattat och skojat, hjäspat och tröttnat. mysigt har vi haft också. i vår lilla skrubb. vilket jag inte förstår hur det kunde vara sämsta rummet, det var HELT KLART BÄST! och det kommer bli lite tomt utan dig inatt, men jag får lov att klara mig. nu bruden, nu har vägen till körkortet börjat!

min helg


ännu en vecka har gått sjukt fort.
det blev en lång helg denna gång, vilket man aldrig tackar nej till. i torsdags vet ni ju vad jag och tjocka släkten gjorde. resten av helgen såg väl ut ungefär såhär:

fredag: blev en tur till Stinsen för att bla byta lite presenter, samtidigt som jag införskaffade lite nytt. Det blev en snabbvisit där innan jag fortsatte min väg till Vikingahallen för att kolla första matchen i årets Trim-SM. Det första jag möts av fick mig nästan att börja gråta, hade glömt hur jobbigt det var. dagen blev sen mycket bättre och jag umgicks med massa mysiga tjejer på världens bästa plats. dagen fortsatte sen ännu bättre när jag, anna och hampus får för oss att åka hem till mig och fika. vi lånade Solans bil och drog ut till mig. Där blev det en jävla massa pastasallad och tsatziki + tårta på det. vi satt ute i det fina vädret med filtar runt oss och bara snackade och hade roligt. när vi sen bestämde oss för att gå in och sätta oss i soffan så var det Patrik 1.5 på teven, och vi fastnade. en mycket bra dag blev det helt enkelt och riktigt roligt hade jag.

lördag: klockan ska ringa tjugo över sex, jag vaknar tio över... jaja, det blev att bege mig till vikingafältet, hallen, skolan - you name it. vi skulle jobba mellan 7-11. hur vi skötte oss kan man ha många synpunkter på, men jag tycker vi var väldigt kreativa. sen var jag tvungen att åka hem för jag höll på att dö. (årets varmaste dag och jag gick runt i mjukisar, tjocktröja och gympadojor... kom igen). hur lycklig blir man inte när man kan gå ut och sätta sig i bikini när man kommer hem? eller att man kan åka iväg i shorts, linne och gladiatorskor! jag hoppas verkligen sommaren är påväg nu. resten av dagen kollade jag på Trim-SM, då det var slutspel. det blev dubbla SM-guld för Skånela- SHOHO! och jag måste bara säga att det var så jävla roligt att se alla legender spela. vissa är ju fortfarande hur grymma som helst, och de har det verkligen i sig. det var grymt klockrent! efter det åkte annsen med mig hem och vi fixade oss och shoade. det blev en lördagkväll ute i den stora staden. med betoning på ute. det var iallafall roligt att hitta en och en annan kändis haha. mer om den kvällen kommenterar jag inte, för vi kommer skratta åt detta i femtio år framöver ändå.

idag: började dagen med att plugga. och gick inte ifrån tills jag var klar. det var inte igår jag gjorde det direkt.. så nu är iaf svenskagrejen inskickad. dock har jag miljontals saker kvar, men känner mig ändå ganska duktig. efter det behövde jag rensa huvudet så jag tog en rätt lång löprunda. det var skönt och välbehövligt. det var väldigt längesen det gick så bra att springa så det var riktigt kul och skönt. efter det var jag dock helt slut, så jag och annsen åkte och solade. jag typ somnade i solariet, men det var det värt. när jag kom hem började jag titta på Så som i Himmelen som jag ska analysera på Svenskan. jag hade tårarna i halsen 95% av filmen skulle jag tro. så vacker film, underbar film, hemsk film. allt på samma gång. kvällens höjdpunkt var Peters grymt goda middag som bara var to die for.

nu sitter jag och är lite smånervös. imorrn drar jag och jullan till eskilstuna för att köra lite bil. kommer hem på fredag suckers! önska oss lycka till wio wio.


tankspridd_tjej_92

jag har nog aldrig i hela livet varit så förvirrad. har aldrig varit så kluven som jag är nu. varför? jag kan tycka att jag själv är helt patetisk, för kan man vara mer lyckligt lottat? självklart kan man det. men jag sitter just nu och tittar ut genom mitt stora fönster i mitt nya fina rum som världens bästa pappa och bror har fixat åt mig. jag ser en oöppnad pool som solen skiner på, drömmer mig bort till sommarlovet. tänker på en underbar familj som jag har växt upp med som har gett mig bästa tänkbara start i livet. tänker på underbara vänner som jag vet var jag har och som jag helt allvarligt aldrig skulle vilja leva utan.  men vad är det som får mig att tveka? det är en fråga som jag ställer mig själv dagligen. som folk runt mig ställer mig också. ju mer jag funderar på det, desto mer tveksamheter kommer upp i huvudet. jag är rädd. det är en enda person i hela världen som vet anledningen, samtidigt som den personen inte vet vad den vet. det gör mig så frustrerad. frustrationen når mig upp till öronen av allt jag påminns om, allt som kommer upp i huvudet som inte vill glömmas bort. frustrationen av att ha känts som ett mellanting, ingen speciellt viktig tidsepok. nåt som behövdes just då, bara för att. det är en patetisk tanke. men ju mer jag tänker på det, ju klarare blir det. jag var inte den som var den. jag är inte den som är den. vad är det i hjärnan som gör att man alltid kommer tillbaka till samma saker? är det jag själv som styr min egen hjärna, mina egna tankar? jag tvivlar starkt på det. hade det varit så enkelt skulle jag inte sitta här. min hjärna spelar mig själv ett spratt. ett jävligt elakt spratt.

det ska inte vara okej när en liten tjej på tolv år sitter och ger mig råd om mitt eget liv. råd som dessutom är helt sanna, som jag själv har varit för envis för att vilja gå efter. det jobbiga med min
a känslor är att de ändrar sig efter hur bra eller dåligt det går. jag lurar mig själv att jag är deppig och saknar en tid där jag var för ett år sen. men jag vet, att om en och en halv vecka kommer jag ha helt andra åsikter och sitta framför datorn och ler åt livet. människan är en konstig varelse eller hur?

.



HAHA


JAG TROR JAG DÖÖÖÖÖÖR!


sweeeet eighteeeeeen


tack för idag!
så jävla härlig dag. proppat med underbar släkt och vänner i mitt hus, supergod mat och delicious efterrätt (som jag tyvärr knappt fick i mig). det bästa var förstås sällskapet! så himla kul och mysigt, och jag kunde inte sluta le. tog en tripp genom märsta och till vikingahallen med nyblivna föraren Malin. Så himla roligt hade vi och jag kan knappt bärga mig tills jag själv får sitta där bakom ratten.

på träningen mådde jag verkligen inte bra, och jag totaldog efteråt. men det var så värt att gå dit! och jag är så glad för det känns så bra, och jag tror att det kommer bli riktigt roligt att spela den här säsongen. vi får hoppas på det bästa!

en underbar dag har det som sagt varit. och mycket fina presenter har jag fått igen, iiih tack för allt!

denna grymma klänning fick jag av mina bästa elit-vänner! TACK BRUDAR OCH GRABBAR!
.. jag fick dessutom nåt liiiite mer censurerat, så det tänker jag inte posa i här på bloggen haha.
men jag gillar't!

 

så.. nu ser jag min födelsedag som officiellt över. självklart fyllde jag år i måndags, men hela veckan har känt som en enda födelsedag och den slutade helt klockrent med underbart sällskap. självklart saknade jag vissa, men ni vet vilka ni är och det är huvudsaken hihi. nu tänker jag gå och lägga mig i min nya 1.20-säng (ja, vi mätte faktiskt idag så den ska vara 1.20!) och inte vara ledsen alls över att min 18-årsvecka är över, utan looka fram för kommande äventyr... eskilstuna - here we come!

snart är min dag över


nu är det bara några få timmar kvar. fort har det gått.
det började med presentöppning på sängen. jag fick lite fina grejer, taaack! vidare till skolan där de sjöng för mig på träningen, äggade mig i duschen och ja.. you name it! ;) det kändes att jag fyllde år iaf! sen i skolan där vi kom till en ovärd samhällslektion (men vi ligger fan JÄTTEBRA TILL. vi gjorde ju en FORMIDABEL debatt.. eller? haha. SKÖJNT) och sen vidare till en trevlig lunch. dock hann jag inte umgås så mycket under lunchen innan det var dags för mig att ta bussen till världens ände med några andra trevliga kisar. det blev en förjävla orientering som helt klart förstörde min dag. som tur var landade jag till slut och den blev bättre när mor och far berättade att jag skulle få en ny säng i födelsedagspresent. prisa gud tänkte jag! vi ska åka och köpa den imorgon, myspys!

jag vill bara säga en sak...
jag är så lyckligt lottad. lyckligt lottad som har så underbara människor i min närhet. alla som gjorde min dag som bra, tack! när jag kommer till träningen möts jag av bamsekramar, sötnosar som springer mot mig för att få krama mig, bara leende personer och folk som bara vill mig väl. när jag sen kommer till ljusgården möts jag av "grattis!" och jag får genast svårt att hålla leendet tillbaka. resten av den korta skoldagen njuter jag bara av glada människor, underbara människor som jag aldrig kan få nog av. när jag senare kommer till vikingahallen för ännu ett träningspass så vänder sig flera söta tjejer om på planen bara för att säga "grattis jessica" och ge mig ett stort leende. jag blir så jävla glad ska ni veta! det är svårt att förklara känslan jag känner just nu. är så glad att jag äntligen har nått det där tunga sträcket som så många väntar på, och jag är så glad att jag inte går ensam igenom det. ni är många som ska ta åt er, så jag nämner inga namn. vill bara säga det här, ville bara få det ur mig. ni är underbara människor!!

så.. nu blir det godnatt.
den här gången från en glad och lycklig artonåring!
suck on thaaat!

världens bästa dag

SÅ JÄVLA UTTJATAT, MEN ACK SÅ JÄVLA VÄRT ATT VETA!


om några få timmar slår dagen om till måndag.
då är det min efterlängtade dag.
tänk va skönt för er andra, då slipper ni höra detta tjat.
fast då måste ni börja oroa er också.
jag menar, jag blir arton. både körkort och krogmyndig. håll i er!
är det nu man ska försöka somna så fort som möjligt så att det blir morgon fortare? precis som när man var liten knodd hihi.

se upp i backen, vi ses imorgon.
då är jag stor tjej!

that's the spirit


oj.
det är tur att jag inte har så många läsare. det är en sak som är säker. men fan, alla är vi väl pinsamma någon gång? hihi. gårdagen blev som sagt väldigt bra. det började med att jag var lite skeptisk när jag hamnade vid ett bord där jag inte riktigt "kände" någon egentligen. men det blev bra till slut ändå. väldigt bra.

idag har jag flyttat runt lite. jag har med andra ord bytt rum. det blev ganska mysigt faktiskt, dock är det långt ifrån klart. ska försöka hinna klart med det mesta till på torsdag då jag får lite gäster hit. varför då? jo för imorgon blir jag arton år! som vi har längtat, eller hur? ska bli sköjnt, synd bara att orienteringen förstör stämningen en smula.. men den ska väl bli överstökad också på ett eller annat sätt.

jag bjuder på denna goding från Slåsta Pub..

du är bäst!


flömde handväskan hos johan


shit.
ge mig ingen data. ingen mobil när jah där aåsgähr.
jag hade kul ivkäll. riktit jävla roligt.
synd att inte madde och jullanv var med. det varde vartit minne för livet.
nu ska jag sova. typ.försöka.
omgon är det  nionde mah. dej tionde fyller jag år.
hejdå godnatt. !!

IT'S TIME





HEY HO, LET'S GO!

två dagar kvar


inte helt rätt dag att strosa runt på väsby centrum.
typ hela jävla väsbys föreningsliv var ju där och hade nåt himla tjossan. jag var där i max en timme men fick ändå med mig lite fint hem. + att man blev x antal kronor fattigare. mammas kommentar när jag kom hem: "men fyller inte du år snart?"  jo men visst gör jag det. jag behövde bara lite outfit till ikväll. för då blir det hejdundrande logfest här på gården. kusin fyller år och han har ställt till med sjujävla kalas. dock har jag inte större förhoppningar att det blir roligare än förra året, för då fanns det människor där som gjorde allt snäppet roligare. det kommer det tyvärr inte finnas ikväll.
men kul ska väl jag ha ändå!


saknar detta

nu har jag plötsligt fått panik över körkortet så jag bestämde mig för att det var dags att öppna teoriboken.
så får det bli efter lunchen!

klackarna i taket!
ikväll kör vi brorsan


skol-Sm göteborg 2010


ska jag berätta om vår göteborsss´resa? nej jag tänker inte gå in så mycket på detalj. ni som var där vet hur det var och ni vet hur roligt vi hade. men jag kan ju säga nattbuss ("nä men är det dags för lunch nu eller? *kollar på klockan* är den bara SJU på morgonen?!"), massvis med handboll, schnygga overaller, muuuusiiiik, dans, sång, svett, , trötthet, träningsvärk, "stamp on the ground", roligt jävla umgänge, gamla minnen, nya minnen, segerdans, publik, jävla massa skratt, mysigt, lagstämning, bilder, videor, "en bro", vår busschaufför johan och för vissa slutade det även på en studentskiva i stora Stockholm.

jag har nog inte skrattat så mycket på så kort tid på länge. nästa år hoppas jag på att det blir minst lika roligt. dock är inte 91orna med längre, och det kommer förmodligen kännas lite konstigt och vemodigt dessutom. men what to do? det var kul så länge det varade iaf.



idag var det nationella som inte gick så bra tror jag. men det läskiga är att jag inte verkar bry mig så mycket.. usch, det är inte bra jessica. inte bra. för övrigt fyller jag år på måndag, om tre dagar bestämt!

home sweet home


... jag vet inte om jag känner riktigt så. det har varit så jävla kul att vara borta. umgås med psykade människor i nästan två dygn, skrattat mig slut på syre och bara haft det allmänt jävla bra nere i göteborg. just nu orkar jag inte berätta några detaljer, det kommer kanske imorgon.

nu ska jag sova. för hur mycket sömn har jag att ta igen egentligen?
tack världen, och godnatt!

leeedig!


jag är trött. i stort sätt i varenda kroppsdel. det är ju dock INTE okej att vara så slut efter en måndagsträning, när hela veckan av träning är kvar. den här veckan är lite annorlunda. träning ikväll som vanligt, men inatt drar vi till Göteborg! Skol-SM ska spelas, och vi är där onsdag-torsdag. ska bli jävligt roligt!


gissa vilken låt som precis kom upp i högtalarna?
"stamp on the ground"!!! hur fan gör vi tjejer?!
taggad!

__________________________________________________________

gårdagen var rätt puppig, som john & jennie hade sagt. bortsett från mitt och bästa jullans muppiga utbrott då julia tillochmed skrattade så hon grät. jag gillar't! för övrigt hatar jag all jävla kollektivtrafik.

nuförtiden ska vi dessutom ha fys med herrlaget... great. nej men det kan bli kul, lite läskigt kanske. hihi
nu ska jag tydligen åka till skolan och käka lunch med min käraste denise löfgren!

see yaa


helt random


måndag imorgon igen.
det betyder att allas våran lill-maddsen fyller 16 år! shoho, grattis till sötan. det betyder också att jag måste komma ihåg pengar till Ewa, för annars blir det väldigt komiskt om vi inte får ut overallerna pga lilla mig. vi ska också börja vårt nya liv som försäsongare även i skolan. dessutom är det bara en vecka kvar till min 18-årsdag. prisa gud!

den här helgen har varit full med blandade känslor. känslor som kommit tillbaka, känslor jag inte visste hade, känslor som alltid är där, tillfälliga känslor, dåliga känslor, bra känslor. rädsla. jag har kommit på mig själv. rädsla är ordet. rädsla är min känsla. och det gör mig ännu mer rädd än vad jag tydligen redan är. vad kommer hända? vad ska jag göra? vad var det som hände? frågor som rullar runt i mitt huvud och inte verkar vilja ta slut. jag vill spola tillbaka tiden. så jävla gärna. jag vill ändra mitt sätt, vill ändra hur jag var då, hur jag hanterade mig själv och andra. är det så att jag vill ha en andra chans? nej förmodligen inte. vill väl bara visa mitt riktiga jag. nu är det bara väldigt suddigt allting. förlåt, jag skriver som om jag visste själv vad jag pratade om. för det är frågan, gör jag verkligen det? vet jag egentligen vad mina tankar betyder där inuti. tror inte det tyvärr...

jag heter jessica och jag brukar bli ganska tankspridd och sentimental på kvällskvisten. wanna join?
ibland är jag en ganska retard person, men tror dock att det duger för de flesta i min närhet. annars hade de nog flytt fältet för läänge läänge sen.
kom in och ta en saft och bulle hos mig någon dag, jag är väldigt gästvänlig.
jag har just kollat på Humorgalan. de gillade att blanda humor med allvar. kanske är jag också lite sån person.
hoppas ni får en god natts sömn. ching ching!


ren jävla lycka skulle jag vilja sammanfatta denna bild med

true, so true


I would have given you all of my heart
but there's someone who's torn it apart
and he's taken just all that I have
but if you want I'll try to love again




... the first cut is the deepest
...

snart sommar


bra kväll. är glad att jag fick arsle ur vagnen och drog till berglund igårkväll. det visade sig bli en himla grym kväll.
nu hade jag tänkt att gå ut i solen och njuta en sväng.

den här vita hyn är inte okej längre.


jag gillar våra höööga ansiktsuttryck.
sålde dom knark i partille?

vad händer?


ingen bra dag.
känner det på mig.



nelly.com

jag tror denna står på min önskelista:



little miss sailor dress
från LOVE

RSS 2.0