trött chey


höstlov. höstlov. det är ju höstlov!
hur många gånger jag än säger det så har jag inte riktigt fattat det ännu. har redan gått halva höstterminen i skolan typ och nu är det en veckas härligt lov. ska bli skönt. kanske ska man ta tag i lite saker. lite skola, lite annat. främst av allt ska jag försöka ta det lugnt. visseligen ska jag träna, men annars ska jag chilla lite. ta mig en sväng upp till norrland med mina bästa tjejer bara för att hämta andan lite. ska bli skönt, riktigt skönt!

vi har haft lite alternativ vecka this week. med två sovmorgnar och igår var det rena rama träningsdagen. den började på sats med stenhårt cirkelpass (alla säger att vi hade det i 30 minuter, men jag kan säga att jag svettades ner halva min svettranson på uppvärmningen den första kvarten, så jag räknar faktiskt in den i passet). då hade vi alltså enligt mig 45 minuter cirkelfys med niklas på sin rätta plats. i gruppträningssalen på sats, med en mick så han kan skrika på oss hur mycket han vill. efter det gled vi direkt in i spinningsalen där vi körde 45 minuter spinning på det. det var riktigt skönt att känna sig så utkörd och trött efteråt och jisses vad vi peppade varandra där inne - riktigt roligt hade vi! dagen rullade på med en idrottslektion och ett långt handbollspass på kvällen.

idag var det en utflippad dag. den började redan klockan 05.15 då klockan ringde. en timme senare satt jag i bilen påväg till märsta och rosersberg för att hämta upp lite glada prickar. vi begav oss sen vidare till vilundabadet i väsby och var beredda klockan 07.00 att hoppa ner i plurret. simmarna var ovanligt glada och nöjda över att vi var där antar jag haha. det var skönt och roligt att simma lite faktiskt, dock blev det ett väldigt kort pass för min del. det var tråkigt och deppet kom för en liten stund, men jag ruskade snabbt av mig det. på söndag måste jag var fit for fight i axeln igen, och det SKA jag vara - då jävlar äre match!



resten av dagen blev bara mer och mer flipp! frukost på donken och i skolan var det lunchkonsert. det resulterade i gemensam dans i ljusgården (tänk er bounce på typ plattan). dock är inte vi elitare riktigt lika skillade som Bounce är, men det var roligt ändå! sen vare dags för mitt första prov i trean. samhäll B, kommunalpolitik. så nu är även det avklarat!

men gud ska jag verkligen berätta mer? inlägget blir ju cplångt! kan ju snabbt bara säga att jag var och shoppade med min syster idag, det blev lite härliga inköp. dock är dagarna då jag kom i jeans förbi ... sorgestund ... farväl jeans, gamle vän - välkommen leggins och treggins!
dessutom bland det bästa av allt; bells, frasse och anna var på besök på landet en kväll som denna. det blev tacos, idolmys och guitar hero. roligt som alltid och dessa kvällar och detta sällskapet gillas starkt!

NU ska jag sova!!




ciaobella


så var det onsdag. tre dagar kvar till lov. en vecka kvar till lugnet.

jag offrade lite av min natt/sovmorgon för att jag var på extra myshumör igårkväll och lät min kissekatter få sova kvar i min säng. förutom att de snodde hela täcket från mig och snarkade en aning så var det supermysigt. dock sover jag ganska dåligt när de ligger i sängen eftersom de tror att de är nästan lika stor som mig och behöver i stort sätt lika stor plats. men jag kände mig som sagt extra mysig och snäll igår så jag behövde lite sovsällskap.



idag var det en skön ostressande morgon, (tills dess att jag skulle åka, då rann tiden iväg). jag och denise började dagen med en klockren redovisning på IGU;n. ett tag där så vet jag inte riktigt vad vi pratade om, men skönt att ha det gjort iallafall! Resten av dagen bestod av skissning av ett ansikte på bilden och lyssning av våra killar som spelade på musiken. anton och sjöberg var grymt jävla modiga som sjöng för oss, bra gjort boys! innan jag åkte och begav mig till massagen hängde jag lite i ljusgården med härliga vänner som får mig att må bra.

nu sitter jag här hemma, fryser en smula och har precis käkat gooooood middag. det jag borde göra är att sätta mig framför samhällsböckerna och plugga jävel, men jag känner mig själv allt för väl .. ska iallafall göra ett försök!
dock ska jag njuta av den här lediga kvällen så mycket som möjligt, innan det är dags för torsdagmorgon vilket betyder spinning och cirkelfys.

nostalgi


lördagen börjar lida mot sitt slut även den.

jag har varit ensam hela kvällen men det har inte gått någon nöd på mig inte. jag fick leka chaffis åt mina föräldrar som skulle på partaj och sen åkte jag, lekte vuxen och handlade middag till mig själv. jag stekte lite kött, zucchini och champinjoner. det blev en suverän middag för min del iallafall. sen har jag bara legat i soffan och kollat på film med datorn i knät.


jag har iallafall känt mig väldigt nostalgisk på alla sätt och vis även denna kväll.

för mig att ha en ensam-hemma-kväll betyder att jag kommer hem till ett mörkt hus, låser dörren och slår på all elektricitet som finns i huset. vilket betyder lampor, radio, teve. sen på med myskläderna och bums ner i soffan. denna kväll har jag suttit för mig själv och skrattat. skrattat åt gamla videor som jag och julia gjorde i ettan, för två år sen. så grymt många och så roligt vi hade! men varför skulle jag ta fram dessa egentligen? det får mig bara att tänka på dig och ditt skratt, som jag saknar så innerligt mycket. så faktiskt önskar jag att du var här med mig och tittade på dem, och skrattade tillsammans med mig!


hemmakväll


atjooo !
... jävlar vad jag nyser just nu. jag är verkligen inte van att vara sjuk! skulle bli en biokväll med bells ikväll eller en mysmiddag med denise, men jag känner mig inte alls hundra så det får bli en hemmakväll med mig själv. jag ska köpa en köttbit, och lite chips, så ska jag laga mig en liten middag och sen sätta mig i soffan. innan dess ska jag ha hunnit skjutsa mor och far på fest och kanske tagit en sväng förbi vikingahallen för att kolla på SIFen en sväng.

imorgon är det match. och jag SKA spela! dock känns det som att jag bara har ätit och inte rört mig alls på några dagar nu, men jag kommer väl in i det så snart veckan börjar igen.


igår tog jag mig en sväng in på bilddagboken.se, som jag inte har besökt på 150 år typ.
jisses vilken nostalgikänsla jag fick. tänk hur jag var då! jag klädde mig oftast som en rocker och jag var emo typ. med det menade jag att jag verkligen VAR emo. herregud, va tragiskt fast ändå roligt att se hur allt var då.
fast skrattretande är det ju ändå, och man önskar ju att man ibland kunde spola tillbaka tiden och bete sig lite annorlunda haha! meeen jag gillar't .


true story



cp


några av de senaste nätterna har varit minst sagt knasiga. det började med att jag drömde om att jullan kom hem och vi hade homecoming/becca&annas 18-årsfest. Anna blev så dyngrak att hon spydde ner heeela badrummet. jag spydde FÖR ATT hon spydde. dessutom var det några som slängde upp dörren när jag satt och kisselissade. igår hade jag en mardröm om att Brooke i One Tree Hill försökte mörda mig på en mörk toalett i Vikingahallen. Men innan denna dröm startade så hade jag ryckningar i min ena skinka och hade svårt att sova för det. För övrigt så vet jag inte varför jag sover med sockor på, eftersom jag ändå alltid måste ta av dem efter halva natten. Bortser man från allt detta så måste ju ändå natten vara en av de bästa tiderna på dygnet. När man sover åtminstone!

Anna, apropå ingenting - jag vill länsa hela din dator på en massa bilder! det skulle vara sjukt jävla shyst assåw. för jag vet att du är fotografen numb. 1 och du har nog en heeeel del att visa upp.

Annars då? Den här dagen har jag nog skrattat mig igenom mestadels. Eller. Jo. Men. Typ. Så var det vettni. Jag är dock inte direkt fit for fight tyvärr. Vill väldigt gärna träna, men avstår från det även idag. Ska nog ändå ner och hälsa på mina tjejer!

dooooooshbaaag


rastlös onsdag


tredje inlägget för dagen. kan man ha tråkigare?

"finns det nån som kan, som en riktig man
dricka öööl och åka hoj?"

svaret är ja! idag har jag nämligen bytt däck på min gula kärra. jag var lite av en kung på det, och så har jag lärt mig något nytt. nu kan snön komma för jag är redo!



jag blev dessutom lite piggare av att komma ut i friska luften. annars har jag inte gjort speciellt mycket idag. jag bakade en kladdkaka (kände att när man är sjuk så får man bryta lite på reglerna..). tänkte mig att jag skulle bjuda mormor och arne på lite fika, men de var borta i flera timmar så resultatet blev att jag satt i soffan och goffade kladdkaka själv. gudomligt god men jag tog nog en bit för mycket ..
annars slocknade jag i soffan, och har bara tagit det lugnt. febern steg under dagen så det var lika bra att jag var hemma. men imorgon är jag nog tillbaka, inte innanför gula linjerna men i skolan kommer ni nog se mig!


no words


"She put that bottle to her head and pulled the trigger
And finally drank away his memory
Life is short but this time it was bigger
Than the strength she had to get up off her knees
We found her with her face down in the pillow
Clinging to his picture for dear life
We laid her next to him beneath the willow
While the angels sang a whiskey lullaby."




dofter, ljud, bilder. minnen om det mesta kan ploppa upp var som helst, när som helst.
nu kom denna underbara låt på spotify, och jag tänker bara på dig my americana.


du vet ingenting om mig, jag vet ingenting om dig


jag känner mig lite sådär höst-depp idag. jag var så glad och energisk efter matchen i söndags, kändes som att just den biten i livet var på topp! men så kommer ett plattfall igår. ännu en hemmamatch, jättemycket folk i publiken vilket är underbart, GT-söder stod för motståndet. Första halvlek var vi form av ett fusk, vi var grymma - vi spelade awesome handboll och ledde med fem i halvlek. i andra vet jag inte ens vad som händer, vi slutar göra mål och allt blir bara pannkaka. det slutar med att de besegrar oss med 28-31. faaaaaaaan! men något att vara glad åt är iaf att jag och miranda är totalgrymma i anfall när vi lurar varenda jävel! dessutom hade jag en mysig men stressig middag hos bella med frasse innan matchen - det blev gudomligt god pasta (massor med paaasta) och köttfärssås á la bella.

annars var gårdagen inte ett hallelulja-moment direkt. JAG FÅR INTE UT DET JAG VILL PÅ HANDBOLLSPLAN ALLS!! + att pricken av i:et var ju telefonsamtalet sent på kvällen som jag inte alls var beredd på, som gav konsekvenser som jag måste ta itu med idag ... eller någon annan dag.



idag blir det en hemmadag när jag vaknade med feber och känslan av att jag hade svalt min tunga. för att översätta det har jag grymt ont i halsen och kände att det var lika bra att kurera sig hemma i soffan för att inte smitta alla andra. men jag är redan rastlös. men nej myran, ta ditt förnuft till fånga och stanna hemma idag!

 


Gustavsberg, DÄR FICK NI!!


vilken grym vinst. fantastisk seger och jag är glad. riktigt glad över det! Gustavsberg stod för motståndet. obesegrade under 63 matcher. hör ni? de hade inte förlorat på 63 matcher och där kom vi ... och totalbröt den sviten! det var en sån jävla härlig känsla, vilken glädje, vilket tryck! nejdu, det är såna här matcher man spelar för. när publiken dras med av tempot i matchen och det är bara allmänt jätteroligt att spela! för mig gick det inte speciellt bra, men det struntar jag i. vi vann, och det är det som är huvudsaken!!


härligt kämpat idag tjejer!


fin jävla höstdag






skön jävla lördag. är det okej att man längtar efter en lugn lördagkväll i soffan? har veckan varit tung då eller? ja det får jag väl lov att säga att den har varit. men nu är det äntligen helg och åh vad jag njuter. idag hade jag bestämt att jag bara skulle ta det lugnt och kurera mig. och det tycker jag ändå att jag gjort. det blev lite skön sovmorgon efter en mycket trevlig kväll med fina tjejer igår. men idag har jag iaf varit ute i det fina höstvädret, med bästa mamma och pappa. det blev lövkrattning, men kameran var också med som ni ser här ovanför. det kan vara väldigt skönt att bara umgås lite här hemma med mamma och pappa, ta på sig varma kläder och gå ut och njuta i det fina vädret. jag kanske är en kaxig tjej på utsidan, men när det kommer till kritan älskar jag att vara hemma, älskar att känna mig som en liten flicka. vilket jag gör i dessa sammanhang hihi.

nu ligger jag iaf i soffan och njuter av stillheten. dansfeber står på, och jag skrattar ikapp med mor min. hon har tillochmed funderat på att bli fadder ikväll, så vi får se vad som händer när kvällen är slut. hon lät ganska bestämd. det tycker jag är bra, allt för många barn behöver vår hjälp. så att bidra med 100 kr i månaden låter väldigt lite för oss, men tänk vad mycket det gör för ett litet barn i tex tanzania.
bli fadder, tänk vilken god gärning!

myran loves ...


jag har fina vänner.
jag har underbara vänner.
jag har jävligt fina och underbara vänner.


jag skulle vilja ge ett ord här till en och en av er, men det skulle ta sån tid och jag är trött. men just idag skulle jag bara vilja säga detta till mina tre (fyra egentligen; jag har inte glömt dig bästa jullan) bästa underbara tjejer; vet inte vad jag skulle göra utan er. all skratt och glädje, trygghet och närhet ni ger. vi skojar och skrattar (..som små hattifnattar) och jag får inte nog. det är vi, det är oss.
madde; söta, fina människa. du är one of a kind, en brud med ett stort hjärta. står ut med mig - dag ut och dag in. du är fantasisk och vad du än tror ibland så tycker jag om dig så himlans mycket. vi har gått igenom mycket, trots att vi egentligen inte känt varandra i mer än typ två år. men tack för allt du ger mig, och jag lovar - jag ska ge dig tillbaka! i love you
frasse och bella; vi har kommit varandra närmre och närmre den senaste tiden. så jävla roligt vi har tillsammans då! klart att mina handbollstjejer är så värda att nämnas flera utav dom, men just idag står ni högt på listan. våra kvällar - mycket skratt, mycket prat. vi är alltid sist hem från träningen, vilket liv... men ni är sjukt sköna och underbara att vara med och gör mig verkligen så glad!

 

i got a new respect for life... eller inte riktigt men jag säger inte ofta nog att mina vänner är fina. fina som gojjibär. hihi. just idag har dessa människor betytt mest för mig. dessa sex tjejer har fått mig att le lite extra och må bra. kanske främst av alla måste jag också nämna emma jonsson. en av mina absoluta barndomsvänner som jag träffade idag efter många månader, och det var så roligt. vi pratade, skrattade och delade gamla minnen. jag gick därifrån med ett leende på läpparna. nostalgikänsla på hög nivå. jag saknar den tiden med dig. den tiden med dig och johanna, med oss. vi var bäst!

 

nu blev jag lite kärleksfull såhär på kvällskvisten. men det behövs ibland, alla behöver höra fina ord ibland.
yours truly
J


it's a hole in the wall


what is up you freakin' bumbibears! (direkt översatt fån bumbibjörnar)

this is my life by edward maya is ON, and jag ska snart bege mig till träningen! idag är det haaandbollsträning länge och sen fys efter det (inomhus blidde det, thank you gooood; aka Anders). jag ska tagga jävel idag, trots min enormous träningsvärk jag har i benen. (stavar det med e eller ä btw?)

anyway .. min middag jag gjorde till mig själv idag var ju ENASTÅENDE! tänk va påhittig jag är ibland. vill ni höra vad det var? tss, det får ni äändå; zzycklingfilé, ungsstekt zzucchini med lite solrosfrön, avokado, paprika, salladsärtor och cremé fraiche. duuude, jag har det i mig alltså! dessutom hade jag lagt upp det jättefint och skulle dela med mig med ett kort till er, men jag glömde bort det för en sekund och när jag började skära i maten var det inget fint längre. buhu :( därför får ni nöja er med bara tanken hihi!

idag har jag gått i skolan ... tjaa, som alla andra dagar med andra ord. intresseklubben antecknar lixom. men kajsabajsa var snäll och lät oss sluta tidigare iaf. TACK! det resulterade till att jag åtminstone gjorde klart samhällsläxan, shoho! sen att det blev lite that's 70s show på teven istället för IGU-arbetet behöver vi ju inte tala högt om.



this is me today,
tomorrow it's freaky friday!!

Dr. House

en härlig smakupplevelse. boomchikaboom. smile if there's anything you want. lyxig foundation med enastående resultat. en viktlös känsla på din hy. prova en av våra nya ungsrätter för hela famijen. klart! en rörelse som täcker varje tand en och en. power to the people. stämningen är god när martin och björn lyckats med bygget. tisdag klockan åtta. tack för att ni är här med mig. så mycket bättre för o-o-oss.

ja, vad var det där då tänkte ni kanske nu. tja, jag har lite träkigt här hemma och lyssnade på lite reklam under house-pausen. house är förjävla skön för övrigt. lite dryg, men det är ju bara normalt om man är människa. för övrigt har jag precis ätit rostade mackor med skinka. shit va gott det var! höjdpunkten på dan typ haha. nu skulle det sitta fint med oboy, men så kul ska vi tyvärr inte ha det.



men idag hade vi bild, och vi fick rita. jag har verkligen glömt bort hur roligt det är! iaf när det går bra. funderar på att plocka fram det igen. så att jag får jobba med min högra hjärnhalva litegrann. annars skulle dagen ha börjat med ett föredrag av mig och denise, men tack vare en kabel så blev det inget. vi var ju råtaggade och hade sopat banan med alla!!! (okej, kanske inte det sista.) men jag menar, det är myran & the doosh - kan det bli annat än suveränt?

en annan heeeelt onödig informationsrad är att jag vill till lofsdalen. varför? jadu, jag vet egentligen inte. varför vilja åka till en liten by i norrland? jo, för lugnet, naturen, mysigheten. jag skulle behöva komma bort från detta. bort från märsta, arlandagymnasiet och vikingahallen. lofsdalen är underbart.

today




. . inget att säga


nu är jag här igen. har ni saknat mig? jag är en busy woman ska ni veta. så what is up? what's cooking in the kitchen? vad har jag been up to? det blev lite biomys i fredags med min syster. vi såg lyckan, kärleken och meningen med livet med julia roberts. det var fin. den var bra. den var lite lång. men kvällen blev väldigt trevlig med min kära syster.

på lördagen var det dags för match i Torshälla. en rolig resa dit, en mycket jämn match - vinst med 1 boll och sen en rolig resa hem. när vi väl var hemma var det dags för lite lagfest hos frasse. huuuur kuuul soom heelst hade vi. dock lyckades jag (eller kanske inte lyckades) och hamnade hemma istället för på KC. fråga mig inte hur, men tack främst till bella och frasse som trots allt det dyngraka lyckades med att finnas där för mig. men som sagt, hur mycket jag än hade velat komma till KC och dansat av mig så hade vi väldigt roligt i frasses lilla lägenhet.



söndagen blev trevlig den med. den skulle ha behövt bestå av plugg men jag umgick med bella och frasse istället. lite finare, lite bättre. det blev mys, handbollstittande, korv & godis och lite senare en tripp till kista. hur stressad jag än var över plugget så var det skönt med lite socialt umgänge. det är mer än vad jag kan säga om idag. shiet, jag skulle ha stannat hemma i min säng istället. jisses vilken bad day. förlåt till alla inblandade, men shit happens. fast nu vet jag dock inte vad det var. i need help.

 


mittt liiiiiv


min kväll började i vad jag skulle vilja kalla katastrof. okej, ingen jordbävning eller så. kanske en liten liten tromb sådär. som kanske suger med sig en liten stol här och lite annat skräp där. jag var iaf hos mona (überskönt för övrigt. jag kom på mig själv med att snarka till på massagebänken. inte okej hihi). men det jobbiga är att hon har spanat in min "enkät" som jag gjorde och kommit fram till att jag är typ "allergisk", om man kan kalla det så, mot mjölk. vilket betyder att jag inte får äta eller dricka NÅGOT med mjök i. inte ens laktosfria produkter. fuck you säger jag åt det! dessutom har jag fortfarande ångest över allt detta med kolhydrater och fett. det gör mig fuckin förvirrad! är svinrädd att jag ska gå upp i vikt, och det vill jag verkligen inte! när jag kommer hem gör mamsen iordning pannkakor och jag får äta någon specialsallad med potatis och kyckling. jag blir fucking deeepreessed. tänk er doften av nygräddade pannkakor, jag blev så extremt sugen. jag satt och stirrade på min brors tallrik, och jag blev allt annat än mätt på min mat. det här håller på att knäcka mig tror jag. men jag ska verkligen försöka, och göra vad jag kan. men fan om jag går upp i vikt, då jävlar! peter lackade på mig för att jag är "för viktfixerad" ... DU kan vara viktfixerad!

inte nog med detta så hade jag historian som en tung sten på axlarna. "du måste utforma dina svar betydligt mer om du ska ha ett högt betyg. analysera, diskutera, värdera..." paniken steg ju som ett kaknästorn i huvudet. jag orkar inte! varför kan jag inte vara som vissa andra? nöja mig med ett G eller nåt. ibland önskar jag att det var så.

men nu, vet in vad? jag andas ut. gjorde mig en smoothie (dock på soyamjölk, tror att jag kan dricka det) som dock blev lite för kall för fryssna mig. men jag var hungrig och jag är beroende. historian är inskickad (nu finns det ingen återvändo, skönt!) och om 4 minuter börjar Grey's Anatomy! shit va jag har längtat, och nu är dagen här. så ta plats i soffan nu mina vänner, gosa upp er med en filt och lite kuddar - för det ska jag göra! supermysigt hihi.


tänk va jag är konstig ibland



jag är totalkörd. jag är en brud som är helt körd i huvudet just nu.
lagom till seriestarten har allt vad utveckling på min kant bara försvunnit. spelade i söndags och visste knappt vad jag gjorde. tänka sig så knasigt det kan bli. idag är det match igen, i fucking Avesta. jag önskar jag kunde säga att jag är råtaggad och ska banka skiten ur dom. men freakad som jag är så lyssnar jag på mitt huvud som har väldigt roligt åt att håna lilla mig. och inte har jag mage nog (okej, mage har jag), men inte har jag stake nog att bildligt talat skjuta den lilla jäveln som sitter på min axel och skrattar. det skulle vara en ganska rolig syn faktiskt. *fnissar för mig själv*

"the way that booty moving, I can't take no more". trevlig låt det där, sexy bitch. sexig tik om man översätter det på korrekt svenska. haha, hur fuckat är inte det då? herregud, va otippat. tja, för övrigt så borde jag gå ut och starta min gula lilla bil. men orkar jag det? nää, den är ganska charmig när den puttrar och är kall hihi. DET är ett viktigt projekt btw. skaffa en bas till min sköna kärra. jävlar va jag skulle tycka mer om att åka pärlan då. fast det är ju kanske inte det viktigaste. den där plugghögen på mitt skrivbord som jag inte har tid att titta på, eller den där stora förvirrade klumpen i magen som är ett större problem, men inte lika stort som typ... barnen i afrika eller katastrofen i pakistan. ja, you see what I mean. jag är en körd brud på alla plan. men nu ska jag ändå ta mig till skolan, hänga i ljusgården skratta lite, bli oerhört trött ju längre eftermiddagen går och sen ska jag ta en minibuss (pax för pegons buss!) och skratta mig trött upp till Avesta och spöra skiten ur några norrlänningar (se, där kom det iaf!)


SKÅNELA - HK SPÅRET


jag är mätt, trött och har inte mycket annat att säga än...

SERIEPREMIÄR
HEMMAPREMIÄR
FUCKING IMORGON!



snälla, snälla KOM OCH TITTA!
vi behöver all jävla publik vi kan fåååå!
SKÅNELAS DAMER, NU KÖR VI!!!

RSS 2.0