Dag 12 – I min handväska


ni som känner mig förstår nog varför jag skrattar åt den här rubriken. det är väldigt sällan en handväska som följer med mig på stan. är det en väska är det oftast en converse-väska eller liknande. annars har jag plånboken i ena fickan, mobilen i andra och bilnyckeln nånstans där jag inte tappar den. mycket behändigt.

nu ligger jag i min säng och önskar att jag hade stretchat ordentligt efter träningen. det var dålig träning idag från min sida skulle jag vilja säga. får ta nya tag imorgon, då jag ska ta mig en löprunda också.

idag har jag försökt gjort lite nytta i form av religionsuppgift och projektarbete. mitt i allt ihop tog jag en sväng ner till brunos för att sola lite. dock var det inte lika skönt idag, med tanke på att jag inbillade mig att ett av rören skulle sprängas så skulle jag ligga där till slut med brännskador. det var rätt svårt att slappna av då! för övrigt är det lov. då det är enda gången man önskar att måndagen aldrig skulle ta slut. men nu ligger jag här, har kollat lite på last song, tills den fuckade upp sig och nu är det dags att släcka lampan. ännu en dag till ända! godnatt världen!

for your information så skulle det vara underbart med lite sommarkänsla. bruna ben, shorts och linne. inga tjocka dunjackor som får en att se ut som en michelin. nej, sommar sommar sommar!


en motivationshöjare i allt jävla plugg




det här måste betyda att det är riktigt jävla nära nu?

min helg


igår blev det lite tid för projektarbete hemma hos mig tillsammans med madde, och även sonja. vi lagade lite mat och bakade lite annat smått och gott. sonja hjälpte oss hur boken kommer att se ut, och det känns lite bättre för tillfället. det är även trevligt med såna här dagar, vi får tönta oss lite, äta god mat och skratta.

på kvällen kom en trevlig tös vid namn anna hem till mig. vi slängde ihop en middag snabbt, som faktiskt blev väldigt ätbar. sen var det självklart dags för soffan och melodifestivalen. vi var kritiska som vanligt (speciellt över klädvalet... shit, ge mig numret till stylisten så ska jag skälla ut person i fråga!) och kollade i smyg på en inspelad eric saade. efter det spårade det ur... totalt. fram med dansskillsen och vi var ON FIRE! shit, hyr oss till nästa fest och vi drar igång som Danny och Eric Saade - en riktig partyhöjare!! dock försökte vi dansa som beyonce i "single ladies" vilket inte var liiiika lyckat! men kul hade vi. en braaa kväll! god mat, tevemys, musik, fula videos, serious talk och massa paj ... precis som en tjejkväll ska vara! och speciellt en kväll med anna lincoln. tack tjejen, uppskattar det sjukt mycket! kvällen avslutades med en tripp till sigtuna med foten på gaspedalen, musik i högtalarna och en massa rensning av tankarna. jag somnade med ett leende på läpparna, men med lite fuktiga ögon. jag önskar jag var annorlunda.


jag är tacksam som har dig, inget skulle vara sig likt utan oss

nu ska jag fira en vinst, 2 mål (100% i avsluten idag, dock blev några bortdömda ... jävla övertramp - jag har för stora fötter!!) och en bra känsla på handbollsplanen med solsidan, time out och lite senare one tree hill. imorgon börjar sportlovet, dags för avkoppling!

DAGS FÖR MATCH


hade en mysig kväll igår, och den kommer jag att berätta om när jag kommer hem!

snart är det istället dags att bege sig mot vikingahallen för en traditionell samling. idag står HK Spåret för motståndet, där min ärkerival (läs; typ soulmate) denise har kastat en del bollar i den här säsongen. idag sitter hon istället på läktaren och hejar förhoppningsvis litegrann på mig istället!



nu ska vi fan riva den där brännkyrkan, TAGGAAA!!


Dag 11 – Mina syskon


min bror och syster är två av de absolut bästa människorna i mitt liv. att ha ett syskon gör att man får speciella band, som på ett eller annat sätt alltid kommer finnas där tror jag. nu ska jag berätta lite om mina syskon.

min syster
jenny har en underbar personlighet och är en väldigt stark person. vi kan lätt gå i luven på varandra, men är allt som oftast lika fort sams igen. kort stubin har vi båda två, så ni kan ju tänka er hur dikussionerna går mellan oss ibland. hur som helst är hon en fantastisk person. hon är otroligt omtänksam. för att ta ett exempel så kan jag berätta om när jag behöver hjälp i skolan. om det är ett svårt mattetal kan hon sitta i flera dagar tills hon har löst det, eller om det är ett föredrag i svenskan så sitter hon mer än gärna och diskuterar idéer och tankar med mig. ibland är hon mer ambitiös att hjälpa mig med plugget än vad jag själv är. på det sättet beundrar jag henne, att hon går in helhjärtat för saker och verkligen vill göra dem bra. trots att hon är nio år äldre än mig så kommer vi närmre och närmre varandra ju äldre vi båda blir. nu kan vi göra saker tillsammans, umgås som systrar och vänner vilket jag tycker är väldigt roligt. jag är glad att jag har henne som min syster. hur mycket vi än bråkar och skriker på varandra ibland, och hur irriterad jag än kan bli på henne så älskar jag henne. så mycket.


fina du

min bror
du är 24 år men har fortfarande ditt barnasinne kvar. och det älskar jag. hur du kommer hem hit och hoppar på mig direkt för att retas med mig eller brottas med mig kan verkligen gå mig på nerverna när jag är trött. men samtidigt skulle jag aldrig klara mig utan det, för det är ditt sätt att säga att du tycker om mig. jag är så glad att vi kommit varandra så nära, för jag märker hur lika vi egentligen är. jag har nog tagit efter mycket av dig, rent personlighetsmässigt. jag drar till med samma ironiska kommentarer som dig och har lite av ditt sätt i mig. du har alltid varit lite av min förebild, för jag har alltid varit så stolt över att ha dig som storebror. och det är du verkligen - min storebror. the beskyddare. tro mig, hade inte Peter kunnat kontrollera sin ilska så hade de människor som sårar mig inte mått bra i dagens läge. jag kommer sakna att träffa dig i stort sätt varje dag nu när du flyttar hemifrån igen. du betyder så grymt mycket för mig och jag älskar dig.


crraaazy dude

Båda mina syskon betyder allt för mig. utan dem skulle inget vara sig likt. det är bland annat dem som har gjort att jag är den jag är idag. jag är delar utav båda. min ambitiösa och ordentliga sida har jag fått av min syster, inte minst det som handlar om skolan. skulle ni fråga henne så skulle hon inte säga att jag ärvt det ordentliga i andra saker av henne. det hon inte vet är att jag oftast är ordentlig när inte hon är i närheten haha. min bror har gett mig min pondus och en stor del av min personlighet tror jag. jag har sett hur han är och har velat vara mycket som honom. båda två har nog stor del i hur mitt humör är. båda har kort stubin fast på olika sätt. och jag har väl fått turen (oturen..) att bära på båda delarna. jag gillar att vara den yngsta i vår syskonskara. bortsett från att jag har blivit retad i stort sätt hela mitt liv, så är dessa två guldklimpar väldigt beskyddande över mig. inte för mycket, utan sådär lagom så att man känner sig trygg och älskad. och bättre än så kan man nog inte ha det!


tack för att ni finns,
er lillasyster


Dag 10 – Det här hade jag på mig i dag

så himla ovärd rubrik. därför tänker jag byta. (jag har gett mig själv några green card som jag får använda.) till  Dag 10 – Det här hade jag på mig i dag MIN KLASS.

SPElit08a. en klass jag har gått tillsammans med i snart tre år. folk har kommit och folk har gått. nu är vi några tappra kvar. vi har inte alltid varit speciellt sociala mot varandra, men nu på sistone har jag känt att vissa människor vill jag verkligen inte skiljas från. personer som jag träffar varje dag, och som jag vill fortsätta träffa varje dag. Som i de flesta klasserna så finns det grupperingar även i vår. Men numera tycker jag att vi mer och mer har varit ett gäng som trivs tillsammans. både tjejer och killar. just därför tycker jag att det ska bli tungt att skiljas. det kommer faktiskt bli riktigt tungt.

"jag kommer fan gråta på studenten" En kommentar som kom från Rasmus häromdagen. och han har så rätt. klart man kommer att gråta på studenten. det är er människor som jag har spenderat det mesta av min tid under de här tre åren, så ni ligger faktiskt speciellt varmt om hjärtat. iallafall de flesta av er. det blir alltid såhär. det känns som att man kommer närmare varandra när det är dags att skiljas åt. precis såhär var det även på högstadiet. och nu är även snart gymnasietiden slut. jag lägger handen på hjärtat och säger med hela sanningen att jag kommer sakna er, SPElit08a.

många pussar och kramar från er Myra.

onsdagen lider mot sitt slut


rätta mig om jag har fel, men känns det inte lite som att efter onsdagen så är det bara nedförsbacke kvar i veckan? jag menar, helgen är ju snart här! känns som det var fredags typ igår. tiden går fort helt enkelt!

jag har haft en helskön eftermiddag. sista lektionen i skolan var ju inte så givande, men vi hade trevligt. till slut fick vi även med eivi på ett hörn, och sista timmen satt vi i stort sätt bara och pratade om studenten. vissa hatar eivi, men maaan i love her! efter det tog jag en tripp hem för att kolla på OC och även slumra till en sekund i soffan. efter det var det dags för plugg. plugg, plugg, plugg. IGU-uppgiften var högsta prio idag, och jag kom väldigt långt faktiskt. dock ringde frasse mitt i allt ihop och lockade en fika med henne och bellan. kunde jag inte tacka nej till. så det blev lite kvällsmys på väsby centrum med en kladdkaka (fuck att jag bröt löftet såhär mitt i veckan..) och mycket trevligt sällskap! jag bjöd även hem frasse på middag, så det blev en trevlig kväll!

... för övrigt kan jag meddela att jag ska provjobba på onsdag - och torsdagnatt under sportlovet. det ska bli spännande, men dock jävligt nervöst!



mina underbara jävla tjejer!

resterande kväll har bestått av mestadels IGU-uppgift. blir ju fan depressed när jag skriver om den haha. vi ska göra en mental plan, och jag är som en levande zombie när det kommer till bra psyke. därför är det dags att rensa hjärnan från allt skrot, och bege sig mot den rektangulära mjuka grejen som har sin position i mitten av rummet. som vanligt har jag varit tvungen att bära ut 2 stycker 6kiloskatter från min mjuka säng, och istället bosatt dem i mammas och pappas koja. att de aldrig kan lära sig? ni får inte sova här! ... but I love you anyway!


Dag 09 – Min tro


jag tror inte på Gud. hur mycket religionslära, och hur mycket det får mig att tänka och fundera så tror jag fortfarande inte på Gud. därför handlar min tro inte direkt om högre makter. det får andra människor sköta.

istället har jag faktiskt bestämt mig för att tro. tro att saker och ting kan ändra sig. ibland tror jag lite för mycket. vilket jag har gjort under en längre tid. att tro att allt kommer bli som det brukar är som att stå och i ett monsunregn och vänta på att det ska sluta regna. det är inget jag borde gå och tro på. trots detta har jag gjort det. tiderna förändras. hela tiden. och vi förändras i och med den. så jag har bestämt mig för att istället tro på att att allt kommer ordna sig till slut. för det gör jag numera. och det ska jag fortsätta att göra.

när jag går inte att skriva om något lite mer allvarligt så gör jag verkligen det. det kanske inte alla gånger låter speciellt bra, men sån är jag. jag skriver från de innersta delarna inom mig. jag skriver om saker som betyder något.

skön dag


bloggen verkade ha fuckat upp sig litegrann. så mitt förra inlägg hamnade längre ner i listan, men det verkar ha ordnat upp sig!

idag har varit lite av en "ta-hand-om-mig-själv"-dag. jag vaknade alldeles för tidigt för mitt eget bästa, men tog en hyffsat lång och mysig morgon med god frukost och tv-tittande. sen tog jag mig en sväng upp till HM för att shoppa loss lite. och det blev en hel del. två par byxor, två tröjor och en cool kavaj.

efter den shoppingrundan kände jag mig redan bättre till mods, och jag tog mig även tid för lite solning på Brunos. grymt skönt idag! somnade till för en stund, och tiden gick väldigt fort. med nya kläder och en aning brunare nyans i hyn så kände jag mig riktigt fräsch för en gångs skull. nu längtar jag bara tills mina ögonbryn är som de ska, och tills mitt hår börjar göra som jag vill. dessutom hörde jag en fågel som viskade i mitt öra och sa att mina käraste denise har varit snäll och ritat en myra som jag så småningom tänker tatuera. jag är very excited på att se den imorgon!

annars händer i mycket. musik strömmar ut från mina högtalare, som vanligtvis den här tiden. jag borde skriva klart min IGU-uppgift, men väljer att skjuta upp det - som vanligt. jag har träning ikväll, som alltid. det mesta verkar vara som vanligt! en skön dag har det varit, förutom att Matte C kan ta sig ibland!


Dag 08- Ett ögonblick

det var ett tag sen jag följde det här. så kände att det var dags för det här nu!

ett ögonblick. svår rubrik ... vad menas med det kan man fråga sig? ett ögonblick i livet kanske? ja, jag väljer att tolka det lite hur jag vill. ett ögonblick i livet skulle ju kunna vara lite större grejer, som att gifta sig eller få sitt första barn. men inget av det har ju hänt mig ännu, hihi. istället tänkte jag berätta om när jag tog körkort, och körde för första gången helt själv i bilen. det mina vänner, var stort.

24 maj förra året åkte jag ner till eskilstuna. jag och mamma tjafsade en aning i bilen om vägen dit, och vi åkte fel ett antal gånger. men till slut var vi där, och rätt som det var så satt jag i stolen för att skriva teoriprovet. jag har nog aldrig varit så nära till tårarna av nervositet. men 25 minuter senare så var jag klar och godkänd. den resterande tiden innan uppkörningen gick jag och mamma runt på stan, och jag gick runt som i en dvala och var tvungen att sätta mig ner vid flera tillfällen för att jag kände mig svimfärdig. men till slut satt jag där, i bilen för att köra en lektion med mitt creep till lärare, innan det var dags för uppkörning. när jag väl var dags för uppkörning så fick jag träffa en annan man, som verkade jättetrevlig så det kändes bra iaf. Jag har nog aldrig kört så bra som jag gjorde under den tiden jag satt i uppkörningsbilen, så när jag var klar och hade parkerat och han sa "provet är godkänt", så kunde jag först inte fatta det. det var inte förrän jag träffade mamma som nästan grät av glädje som jag förstod. fyfan, bästa känslan ever!!

om känslan att TA körkort var den bästa ever, så var den första gången jag körde bil själv nästan ännu bättre om det ens går. jag kommer ihåg att solen sken när jag tog bilen till träningen, med steron på högsta volym. what a feeling!

this was a ögonblick i mitt liv. helt random, I know. men tro mig, körkortet är bland det bästa jag gjort. ni som inte ha det, kommer förstå så småningom!


vinst!


idag var det roligt att spela handboll. det var riktigt roligt. vi vann mot Göksten hemma i Vikingahallen, där det va mycket mer folk än vanligt. alltid lika kul att göra en bra match då! visserligen fick jag inte börja matchen idag, och jag missade de lägen jag fick. men trots detta så kändes det rätt bra idag. jag var riktigt jävla taggad, och jag gjorde mitt bästa. dessutom fick jag lite välbehövliga ord av de två herrarna det ibland betyder mest att höra från. så jag är trött, men ändå rätt belåten. 2 poäng och glädje, mer kan man inte begära!

efter matchen när man gick upp på läktaren så möttes jag av många fina tjejer och kramar. det gör mig alldeles varm i hjärtat. en tråkig halvlek i herrarnas match fick mig att ta mitt pick och pack och åka hem istället. det blev ett avsnitt one tree hill, god middag och allmänt söndagsmys istället. tröttheten vällde över mig när jag kom hem och nu ligger jag i soffan och väntar på solsidan.

... mitt i mitt lugna så gick mamma in i tvättstugan för att kolla tvättmaskinen som lät lite konstigt. den typ brann ... jisses vilken panik det blev i detta nu! herregud, det är inte varje dag något sånt här händer, så man vet ju inte vad ska göra. NU ska jag ta det lugnt och kolla på Solsidan ... puss på er!

live några dagar för sent


glömde köra en "live from ljusgården" i fredags, så här kommer den! kände att det inte var värt att ha en så ful bild på datorn, utan att använda den. sitter här med världens bästa rindan, vi diskuterar lite student och annat skit. han tyckte det var så kul att komma tillbaka till skolan, så han funderar på att "vara borta igen, så att jag får komma tillbaka...". ja aldrig har jag varit så glad att se honom som när han kom tillbaka i måndags! SPElit08a, kommer sakna vissa så mycket om några månader!

härliga dagar


kan ju bara säga såhär att tjejkvällar kan vara det bästa som finns. igår hade jag en grym kväll med bästa anna, och den satt som en spark på smalbenet. mycket bra med andra ord!


vi må vara fulast i stan, men vi har roligt ... förjävla roligt!

hade helt klart en supervärd kväll med en av mina bästa vänner igår. vi pratade, kollade teve och skrattade sådär som bara vi kan. det var sååå välbehövligt efter några sjukt stressiga och jobbiga veckor. tack tjejen!

idag började morgonen ganska suberbt! jag lekte kameraman när anna, frida och denise tränade några helt sjukt söta småtjejer. jag måste säga att det var riktigt roligt att se, och de var väldigt duktiga ledare! dessutom kunde inte dagen ha börjat på ett bättre sätt, än att träffa dessa tre tjejer. jag känner mig rätt hög på livet för tillfället!

ikväll skulle jag ha haft en mysig tjejkväll med mina andra fyra brudar. men söta trollan fick feber, och hela kalaset blev inställt. det var lite synd, för jag hade sett fram emot att spendera lite tid med dessa grymma tjejer. men snart igen, som jag brukar säga! istället blir det en mysig melodifestivalkväll med stora delar av familjen, efter att ha träffat släkten lite smått på dagen och firat farfar. dagen skulle ha behövt bestått av lite plugg också. men lämnar det till... någon annan dag. för tillfället pirrar det lite smått i min mage, och det ska det få fortsätta göra. det var alldeles för länge sen.

blandat med känslor


idag lyckades anna pressa ur mig en hemlighet jag smått har gått och burit på ett tag. vad det blir för resten av allmänheten återstår att se. just nu känns saker och ting sådär. ramona har en bruten handled, jag går runt och gnäller över 3 stukna fingrar. stämningen kunde väl varit bättre på träningen, jag lyckades tänka på fel saker på vägen ut. ja, det är inte mycket som går bra för tillfället! däremot borde jag känna mig glad, riktigt glad. och en del av mig gör det faktiskt, där inne är det någon som hoppar och studsar av förväntan och glädje. men samtidigt har jag så mycket att itu med på utsidan. alldeles för mycket.



nu ska jag lägga mig och sova. jag ska strunta i att jag har ett jobbigt jävla seminarium i historia imorgon. det får gå som det går. jag vill bara slappna av för en gångs skull. förhoppningsvis kan jag verkligen göra det efter klockan tolv imorgon.. eller åtminstone klockan fyra. snart är det helg igen, och det är verkligen helt sjukt vad fort tiden går. samtidigt som jag inte vill att tiden ska rinna iväg så längtar jag efter så mycket ... påsken, 10 maj, 20 maj, 4 juni och 10 juni är några få datum som kommer upp i mitt huvud. alla dagar att se fram emot!

 


rammis <3

idag skickar jag alla mina tankar till min fantastiska vän Ramona Stegfors, som under matchen igår bröt handleden. tänker på dig, krya på dig massor!


för övrigt väntar en onsdagkväll med mycket plugg. asså vad hände? det känns som att det är det enda jag gör på min lediga tid nuförtiden. gud så roande ... ikväll står bland annat religionsarbete på listan. "diskutera tidsuppfattningen inom hinduism/buddhism" är det någon som förstår det och vill hjälpa mig? nej, förstod det. det här är inte min grej riktigt. OC däremot. det är min grej. och just nu råkar vara teven för tillfället. oj, plugget verkar få vänta...



det blir att fortsätta leta!


goodbye my lover...



ja, överlycklig tjej nummer 1 blev jag när jag såg att klänningen kommit igår. mindre överlycklig blev jag när jag insåg att den underbara klänningen inte passade på min kropp. just my luck aight..

 


jag är trött

ny dag, ny vecka.
idag är det den 14 februari. åååh vad jag älskar den här dagen... inte. därför är jag glad att jag inte har märkt av den så mycket. för i vanliga fall hade jag varit knäckt den här dagen. alla som har någon, som får presenter av sina käraste och firar med dem. då kan man ju inte undgå att tänka hur bra jag hade det en gång i tiden, och hur jävla pissigt allt kan kännas stundtals nu. just därför är jag glad att den här dagen var som en helt vanlig dag för mig. en vanlig jävla måndag. den bestod av en träning, som inte var så jobbig, där vi filmades i olika situationer. det är väldigt bra ibland tycker jag, eftersom man själv inte ser hur man ser ut på planen. vad man ska bättra på osv osv. sen var det ganska rolig idrott med fotboll på schemat .. (shit va jag är dålig). när det var dags för älskade naturkunskap med rein spårade jag och denise som vanligt (dock inte lika mycket som vanligt, men kul hade vi ändå)!

får ju inte glömma den braiga lunchkonserten idag. jag måste säga att jag beundras alla som ställer sig på den där scenen, med alla kritiska ögon på sig och kör sitt race, och oftast blir det väldigt bra faktiskt!


okej, du är kanske inte en av dom personerna jag syftar på men ...
jag tyckte den här bilden var oooerhört charmig på dig!

live at lunchkonserten kl. 12.02

jag kom på att jag verkligen inte får glömma att nämna min helg. eller iallafall min lördagkväll, den var jättemysig! det blidde trerätters middag, med vin, spel, skratt och prat, chips, hysteriska gester och bara allmänt tjejmys hemma hos mig. sånt som man verkligen behöver ibland, som får en att ha svårt att sluta le.

c
det blev lite alla-hjärtans-dag-tema för mina brudar

på söndagförmiddagen lyckade jag och denise ganska bra med att plugga till religionsprovet. vilket resulterade till en helt okej resultat idag får man hoppas. dock är hemuppgiften som vi fick också, verkar sjukt jobbig. men det är väl bara att bita ihop och ännu en vecka gå in i plugg-bubblan. imorgon är det iallafall match som gäller, kom igen nu brudar - det är inte många kvar nu!!

 


helg!


idag är det fredag. äntligen fredag.
kaos imorse. och då menade jag kaos med stora bokstäver ... KAOS. ingen träning, och ingen förmiddag i skolan blev det. runt halv tolv lyckades vi komma iväg med bilen till skolan, och jag kan meddela att jag satt och höll andan i stort sätt hela vägen! jävlar va snö det har kommit, nu är jag verkligen trött på det här. ge mig vår!

jag är glad att jag trots allt kom till skolan. vi hade riktigt jävla trevligt måste jag säga! på lunchen planerade vi morgondagen lite, och det kommer nog bli jättemysigt och roligt med mina tjejer! på håltimmen (eller egentligen projektarbetstiden) så pratade vi om allt möjligt. bland annat så har jag och mina bästa Aelitbrudar på att planera en resa till London. vore inte det hur sjukt jävla roligt som helst?! förslaget ligger fortfarande öppet, så vi får se vad vi gör med det!




hur som helst så är det fredag! har precis ätit pizza (sån där som man köper från affären) med min far. har forfarande på mig mjukiskläder och ska snart sätta mig i soffan med en skål chips. lite senare blir det en tripp till allas vårat Kung Carl för lite sång och dans ... skratt och lek. nej men ikväll ska jag ta mina converseskor, de är helt klart bäst!! för övrigt blir det nog inte jättesent, jag tar med min vän bilen och väljer att inte få i mig en droppe sprit ikväll.

vilket jävla random shit


jag ångrade mig att jag skrev förra inlägget. jag ångrade mig imorse och tänkte ta bort det. men kunde inte riktigt, för det var så mycket som betydde i den där texten. och sen märkte jag maddes reaktion när hon läste det, ojoj .. no comments right now. du är så söööööt tjejen!

jag borde sitta i mitt lilla historiahäfte och råplugga in varenda ord som står. men vet ni vad? jag orkar inte .. jag har pluggat detta nästan konstans i tre kvällar nu. nej, skolan har inte varit mitt favoritämne de senaste dagarna... veckorna... månaderna... åren? hmm, iaf så har vi haft sjukt jobbiga grejer den här veckan. idag stod prov i matte c på schemat, och imorgon är det seminarium i historia. hmm .. inte fullt så jobbigt kanske det låter. men tro mig, det har nästan kört slut på mig den här veckan. i tisdags hoppade jag över träningen. JAG hoppade över en träning, förstår ni hur tungt det var då? hur som helst så slutade inte den kvällen så bra. tårar över att jag tyckte att jag inte förstod n.å.g.o.n.t.i.n.g... men jag somnade gott även den natten. som tur var så hade jag en jättetrevlig dag med madde då vi lagade en massa gott, åt massa gott och vips så var jag proppmätt sen!!

i går kväll avstod jag att ha lite kvalitetstid med sjöberg och tobbe ... för plugg. men det var välbehövligt och jag ångrade inte att jag stannade hemma, för jag gjorde extremt mycket nytta! idag hade vi träning imorse, som var sådär. spelade 3 stycker 7minutersmatcher. och jag höll i bollen ... jadu, jag tror faktiskt att jag kan räkna antalet på fingrarna. hmm, ibland är det roligt att vara kantspelare. extremt kul! hur som helst så vägde lunchen upp det när jag åkte hem till kära mamsen som hade lagat ugnspannkaka till mig och herrarna i huset. supermys! och vad hände sen ... ett riktigt jävla oväder!! vilket resulterade att jag fick skippa träningen ikväll igen. inte okej orsak... "nää men asså jag bor ju på landet ja, så ... jag är insnöad!" jävla skitväder. ge mig sommar nu!!

dock så blev min kvällsplanering inte alls som den skulle. tänkte plugga klart i några timmar, för att sen ställa mig på crosstrainern och köra ett träningspass. hmm .. efter 2,5 timmar satt jag fortfarande med näsan i böckerna och var inte klar på långa vägar. min bror fick banka vett i mig och tvinga mig att inte träna, menade att plugget var viktigare - träna kunde jag göra imorgon. vilket jag ska dessutom. och ta ut mig ska jag göra, det måste jag! har faktiskt sett fram emot detta gympass konstigt nog. så här sitter jag nu. har druckit en varm kopp choklad, har ungefär ... 15 sidor som jag ska ha till seminariumet imorgon. shit va kul! och jag som älskar att redovisa muntligt också, mmm UNDERBART!!!

wish me luck aight!

varning för känslig b-rud

"vi båda ska nog även hur jobbigt vi kan ha det bara stanna upp ett tag,
kolla runt omkring oss se vad vi har och NJUTA!!"

värdefulla ord just nu. så sanna, så ärliga, så smarta ord som faktiskt har en mening. skrivna av julia. det slog mig direkt hur sant detta är. hur jag inte alls lever efter det här, men att jag borde göra det.

hur tungt livet än är ibland. ganska ofta. hur tungt det är att själv inte vara nöjd med att vara den man är. hur tungt det är att fortfarande vara fast vid en människa som inte älskar mig. som faktiskt inte har gjort det på ett jävla bra tag nu. jag säger inte att jag älskar honom. men när hjärtat håller fast i något kan det vara svårt. hur svårt det än är att se den människan i stort sätt varje dag, och i vissa stunder minnas allt det onda som fortfarande kan hugga i hjärtat på mig. att ha förklaringar till varför jag känner såhär, som jag inte tänker ta upp här. att känna att jag inte kan visa detta för någon, för det har "gått så lång tid". jag vet precis vad alla tycker och tänker, därför är jag rädd och går och håller mycket inom mig. tror inte ni har någon aning om hur mörkt det kan vara här inne. jag älskar att vara glad, därför är min fasad ofta i det formatet. varför gå runt och vara ledsen? samtidigt kan det svänga lika fort och jag döljer allt med ilska och depp istället. och tro mig mina älskade vänner, jag önskar jag var annorlunda på det sättet! hur svårt det än är bör inget vara svårare än att ge upp.

julia, dina ord fick mig att tänka. och det är bara positivt, tack! hur mycket plugg jag än har, hur stressad jag än är över handbollen eller allmänt så måste jag gå tillbaka till dessa orden. "njut". idag fick jag min studentmössa. imorgon är det fyra månader kvar tills mina skolår är slut. lyckan sprudlade när jag öppnade kartongen och den guldiga brodyren på mössan visade "Jessica SpElit08". min baby, som jag väntat! snart ska jag beställa min studentklänning och börja leta skor. snart börjar studentskivorna och i maj har vi bal. vilken härlig vår jag har framför mig! och inte nog med detta har jag underbart fina vänner. både tjejer och killar, det är det inte alla som har! jag borde se mig själv som lyckligt lottad egentligen. jag är frisk, min familj är grym och mina vänner är svåra att leva utan. varför ska det behöva kännas att jag inte är helt hel? jag måste låta mig själv få läka. och även min omgivning måste ge mig tid att läka. inte bara på grund av allt som hänt tidigare, utan rent allmänt. och jag ska se mig omkring och njuta.


this is who I am, and who I should be
i promise, I still am

det är helt sjukt hur låtar kan få en att relatera till saker. sitter och lyssnar på min lugna låtlista på spotify, med tanke på att jag pluggat i flera timmar och kände att jag behövde varva ner. låter "true colors" kommer upp i öronen och jag vet inte om jag ska skratta eller gråta. jag saknar dig julia!! men samtidigt som jag känner tårar så kan jag inte sluta le. jag skrattar inombords och önskar för tillfället att jag inte satt ensam i mitt rum med en lampa tänd och ett par föräldrar sovandes i rummet mitt emot. eller sover de verkligen? ska jag prova att skratta riktigt högt och se om de vaknar? skulle vara typiskt mig. 

förlåt för detta sentimentala och alldeles för ärliga inlägg. det är inte bra. men jag hoppas att ni tycker om mig ändå! vi pratade om mål idag på IGU-lektionen. kanske ska det här vara ett mål för mig? att uppskatta det lilla. inse vad som verkligen betyder något i slutändan. jag kan inte lova att jag är bra på det alltid, men ett försök är alltid ett försök!





min klänning, hoppas fan att den sitter bra!!


är det nu man ska bli pirrig i magen?
börja tänka på champagnefrukost,
börja se sig själv framför sig när man står där och bankar på dörrarna,
börja tagga inför flaket redan nu,
börja tänka på vad man ska önska dig och hur mottagningen ska se ut.
det är fyra månader kvar och jag börjar helt enkelt längta till studenten!!


projektarbete


idag ska jag och min madds visa skillsen i köket!


Dag 07 – Min bästa vän


det kanske inte är rätt tidpunkt att skriva om en sånt trevligt ämne som detta. har förlorat en pissmatch idag, och satt på bänken större delen av dessa 60 minuter. därför är jag kanske inte så måttligt road, MEN jag har iaf haft en trevlig kväll med min family & frasse.

men jag ska väl ta mig an detta också. dock skulle jag vilja ändra rubriken till minA bästA vännER. känns lite jobbigt att gradera folk sådär. eller folk och folk. de är väl inte riktigt vilket folk som helst direkt!!

hur ska jag börja? mina vänner är bland det finaste jag har skulle jag vilja påstå. att träffa dessa guldklimpar varje dag i skolan, eller varje kväll på träningen - det är grymt (dock så kanske inte det märks alltid från min sida). det finns vissa människor jag har kommit så otroligt nära den senaste tiden, som jag tycker om att umgås med otroligt mycket. jag tror ni vet vilka ni är, och jag tycker om er så fruktansvärt mycket!

dock så skulle jag vilja nämna fyra tjejer, som är lite extra speciella för mig. tjejer som jag själv anser att jag skapat ett svårslaget band med. jag pratar såklart om

Anna Lincoln
Frida Enger Sällberg
Denise Löfgren
Julia Nielsen


mina handbollsbrudar har jag alltid sagt. och ni kommer nog alltid vara det för mig, trots att det framöver förmodligen inte kommer stämma. men jag har känt dessa tjejer väldigt länge när jag tänker efter. vissa av dom längre än andra. och det är er jag har fastnat för på nåt sätt. alla ni tjejer är speciella på ert eget lilla sätt.

Anna:
vi är på nåt sätt ment to be. har du tänkt på det? vi har gått igenom i princip allt som går att gå igenom. och det var ödet att vi gick från hat till kärlek, och istället blev bästa vänner där för ett tiotal år sen (okej, kanske drog till med några år för mycket). du är min helt enkelt!
Frida: din glädje är svår att sätta ord på. och lyckan du får mig att känna är ännu mer obeskrivlig tror jag. jag är så glad att jag har dig, för det går lixom inte att vara utan ditt leende och dina kramar. det är svårt att vara utan hela DIG helt enkelt. 
Denise: asså mitt älskade mongo. ditt skratt är tamefan som en drog, och vi tillsammans är en oslagbar kombo. jag har känt dig i så många år så jag har svårt att räkna, men det är först nu jag verkligen har funnit dig. och you know what?? i'm not going anywhere!
Julia: visserligen har jag inte träffat dig IRL sen i juli förra året ... (tragiskt, jag vet) men du är lixom fortfarande .. här på nåt sätt. jag ska inte ljuga, det har varit tungt utan dig stundtals den här tiden. men klockan tickar ändå, och snart är du hemma igen. och DÅ är allt lixom som vanligt igen. min jullan är tillbaka med en massa grymma historier att berätta. därför ligger du mig fortfarande oerhört varmt om hjärtat, för sånt förändras inte!




en liten kort text. (eller blev den lång?) vill helt enkelt bara säga att jag gillar er. mina vänner. mina ljus. förutom dessa fyra så finns det som sagt andra obeskrivliga själar. vill bara tacka alla att ni finns, för ni gör skillnad i mitt liv. det är helt sant. så puss puss puss puss på er alla, för nu är jag för trött så nu kommer svamlet känner jag!

JAAAAG







sitter och lyssnar på hög musik och taggar jävel. jag börjar undra vad det är jag taggar till egentligen,
men det är nu det är dags att ta på blåstället och börja kriga! först ut: Spånga borta en lördagkväll. oerhört värt att dansa loss framför photo booth-kameran en dag som denna!

lördag


igår vad en sådär ganska bra dag faktiskt. det var fredagskänsla, jobbig träning och lite nytta gjorde jag tror jag. på projektarbetet hade jag lite alone-time eftersom madds är i italien och strosar. jag fick nog lite gjort, skrev ihop lite recept och så. efter skolan solade jag, och jisses va skönt det var! detta ska jag fortsätta med till studenten, så kanske jag hinner bli lite brun. tanken sen var att vi skulle gymma lite i hallen, och frasse bjöd på tårta. dock hade vi ingen nyckel till hallen, så istället blev det ingen träning utan BARA tårta. hmm .. det funkar det också!

imorse vaknade jag upp med tanken "fan, tatuering". så fick jag panik över att jag inte ens är i närheten av att tatuera mig, och det är typ snart fyra månader kvar till studenten. kom även på en till tatuering jag vill ha, mitt i mina tankar. denise, du får hjälpa mig att ta tag i det här nu!

 

helgen kommer bestå av enbart handboll för min del. ikväll blir det match med B-laget, för att köra ut mina skills som mitt9. är sådär taggad. är nervös för att jag kommer spela med alla rutinerade, & jag inte är van att spela mitt9. men vad gör man inte? imorgon är det dags för hemmamatch i borgen. så gissa om jag kommer vara trött imorgonkväll?

make a wish upon a star
and forever trust in who you are

time to sleep


publiken var på 657 stycken och frasen "packa in mot mitten" sades mer än en gång från speakerbåset denna onsdagkväll. en herrmatch i Borgen stod på programmet! Skånela-IVH Västerås. tabelltrean mot tabellettan. jag kom dit en timme innan matchstart för att känna att jag var ute i god tid... jag fick LETA efter parkeringsplats och när jag kommer in i hallen var det kö. what was up lixom??! en timme innan match, hellooow. hur som helst, den här matchen har varit omtalad länge. när lagen kom ut på planen, och den forne landslagsspelaren och utlandsproffset Martin Boqvist kom in på planen så bara gapade jag. dels för att det var just han, och massa meriter kom upp i huvudet, men ni skulle sett hur STOR killen var. helt sjykt asså. och han var även en fröjd för ögat handbollsmässigt, stundtals iaf. han blev punktad hela matchen, men så fort han fick bollen hände nåt. antingen gjorde han själv mål, eller så spelade han fram till ett. det var helt fascinerade för mig att se! dock hade jag förväntat mig lite mer inställning av honom, MEN men. Matchen slutade iaf 29-19 till Skånelas favör. jag vet iaf ett gäng killar som kommer vara riktigt nöjda ett tag framöver.



imorgon är det dags för ett fyspass på morgonkvisten. efter det blir det till att sälja lite biljetter i caféterian till vår grymma skiva. så har ni vägarna förbi, kom och haffa ba!! efter det är det plugg som gäller. ännu en vecka som snart är slut!

 


LISTA

här ska ni få en liten favorit! läs och njut mina vänner



SOL - att få ta fram solbrillorna igen känns riktigt bra! dessutom blir man snäppet gladare, bara för den där lysande saken på himlen.
SOVMORGON - ibland är det alldeles för underskattat att sova!
MIG SJÄLV - jag säger bara: fyra kexchoklad och en halv maraboukaka i kylen + en cheesecake, bullar och chokladtårta i frysen och jag åt INTE NÅNTING! ... jag borde som sagt få nåt pris eller nåt för det här!
AXELS SÅNGER - så otroligt fyndiga och roliga. man säger alltid att "det här var den bästa nånsin". begåvad jävla kille!
SAABEN ÄR TILLBAKA - sen behöver vi ju inte nämna att det första jag gjorde var att smälla upp min gula bildörr på SAABENs backspegeln ... hurraaaay för att den är tillbaka
"RIVER FLOWS IN YOU" ERIC CHASE VIDEO EDIT - tro mig, den här låten är underbar att lyssna till
STUDENTTIDER - det är bara att inse, vi tar snart studenten!
RASMUS RINDSTÅL - kände att det behövdes i dessa tider. tänker på dig grabben!
HANDBOLLS VM- riktigt skoj att Sverige är uppe i toppen igen!
SKÅNELA DAM - jag gillar er helt enkelt
ROADTRIPS - inget går upp mot lite kvalitetstid med härliga vänner i en bil under en lång trip!
EN FULLSATT VIKINGAHALL - det hoppas jag på ikväll



SKOLAN- asså sluta ge oss så mycket skit att göra!!!
TRÖTTHET - jobbigt att vara trött i både huvud och kropp så ofta
SÖKA JOBB - blir nervös av bara tanken på jobb
PENGAR - mja, detta är anledningen till varför man ska skaffa jobb
PSYKET - asså inget psykhem ... men MITT psyke. alldeles för klent
ALL DENNA OVISSHET - min hjärna & hjärta talar nåt främmande språk, för jag förstår inte
HEMLIGHETER - saker jag skulle vilja prata med folk om, men jag inte vågar
MIN GARDEROB - no comments ...
SNÖ & SLASK - okej det var kul med snön när den kom ... typ i augusti. men nu är jag faktiskt rätt trött på det här! ge mig VÅR!
FÖRLUSTER - är alldeles för dålig förlorare
ATT SÄSONGEN SNART ÄR SLUT - jag har haft alldeles för roligt det här året, för att vilja att den här säsongen ska ta slut. mest för att jag vet hur tomt det kommer bli efter den 9 mars.


RSS 2.0