hemma

ohyeas. vi är hemma nu. har varit hemma i typ ett dygn till och med. men jag vet inte, känner för att åka tillbaka. trots hur skitigt det kan vara att bo med 5-8 killar. att veta att hur mycket man än diskar och städar så kommer det mer. och mer. eller hur mycket mat man än lagar så blir de aldrig mätta, så hade jag det jävligt bra där nere med dom och mina fina tjejer. jag tänkte berätta mer om det imorgon, eller i övermorgon. då jag även har hittat kamerasladden och kan ladda in lite sköna bilder. mycket roligare så!

istället tänkte jag berätta en annan grej. en mycket allvarlig grej. mitt hjärta gråter! nej förlåt jag ska vara helt exakt ärlig nu... mitt musikhjärta gråter!! det är helt sjukt, har nog aldrig riktigt känt såhär. men nu gör jag... för någon vecka sen var Foo Fighters i Stockholm och jag fick INTE se dom. på fredag åker min bror ner till Göteborg för att se på Metallica, i veckan är det Peace and Love i Borlänge och ett av mina favoritband Jimmy Eat World är där... och även artister som Bob Dylan, The Sounds, Oskar Linnros, Rebecka & Fiona, Veronica Maggio och 30 seconds to Mars. asså shit, ge mig en näsduk för jag vill så gärna se och lyssna!!! pricken över i:et är ju dessutom att jag blivit medbjuden på Storsjöyran där bland annat Tove Styrke och The Sounds kommer spela... förmodligen måste jag jobba den helgen. eller det lutar åt att det kommer bli så. åh jag blir tokig.. ge mig lite musik. jag har aldrig känt såhär, men Gooooooooood jag måste få gå på konsert. NU!! ett annat drömband att se är Coldplay... give me. tro mig, SNART SKA JAG IVÄG! i have too...

Live från ölandet

Glad midsommar på er önskar vi härifrån Öland. Hoppas ni alla hade en bra midsommarafton! Vi kom hit i onsdags och har redan haft förjävla bra dagar. I torsdags natt firade vi bland annat en 20-åring med JJ-speciall-cake. Vi sovande tjejer fick även vara med om killar som sprang för livet tack vare ett misslyckat försök i att välta kossor. Det resulterade i polisjakt istället. Den historien blir nog aldrig gammal. Igår var det som sagt midsommar. Dagen började alldeles för tidigt för mig och Jullan, när vi åkte och handlade. Efter x antal kilo potatis och ett misslyckat försök av mig att styla för några grabbs var det till slut dags för lite midsommarfix. Det blev lunch, 3-kamp och tipspromenad instruerad för killarna. Alla var nöjda och dagen blev helt sjukt rolig måste jag säga. Tack till alla mina fina vänner som var här och gjorde det så bra! Morgonen efter började med en mindre chock, så det var kanske inte bästa start på dagen. Men det fanns inte mycket att göra, men hade önskat att jag brytt mig mindre och inte tänkt på det som jag gjorde. Hur som helst så blev det ännu en bra dag och kvällen ännu bättre. "att slå dank på en bänk och fnysa åt livets alla bekymmer" kan ha blivit en av mina nya favoritgrejer. Man behöver bara rätt person med sig. Sjukt välbehövligt är det i ibland iaf. Efter det blev det en spontan promenix med bästa Jullan. Vart vi var på väg vet inte ens vi, men vi lyckades fixa oss en egen låt och utforska området (läs: inte alls lång bit från vårt hus). Kan ha varit roligaste promenaden på länge. Idag blev det en lugn kväll med middag i Borgholm. Kan berätta mer om vad som hänt när vi kommer hem, vill bara meddela att vi har det himla bra- och idag är vi även alla brända med tanke på att vädret gav oss äntligen en dag på stranden. Som sagt, Öland in My Heart och även världens bästa människor.

snart semester

det känns skönt att vara såhär härligt trött. trött av träning. även fast det tar upp största delen av mitt liv. vi får dock se hur det artar sig när säsongen startar igen. kommer det finnas nåt spring i benen? tjaa... det återstår att se.
_____________________________________________________________________
på onsdag väntar lite semester. från träning, jobb och allt vad det heter. förhoppningvis blir det massvis med sol och bad. jag längtar. för övrigt kommer jag äta som en gris. jag ska bli tjock. och brun. jag längtar efter att bli tjock och brun helt enkelt. okej, glöm det första jag sa. det kommer jag kämpa för att inte bli, men brun tänker jag bli. no questions asked! för övrigt hoppas jag på en sjukt trevlig resa och midsommar med 11 av mina närmsta vänner... (vet att detta lät sjukt knasigt) ÖLAND HERE WE COME!!



min helg

även denna helg är över. och OJ va bra den har varit.
i fredags var jag på jobbet för lite samtal och utbildning... jisses va dessa människor kan få mig att skratta. det är väl positivt, med tanke på att vi jobbar tillsammans. hur som helst så kändes det lite bättre när jag gick därifrån, gällande allt runt uppgifter på jobbet och så. men den nervositeten kom tillbaka rätt snabbt längre in på helgen. höhö.
på kvällen kom en liten del av släkten hit på middag. de var jag och min syssling som skulle firas för att vi tagit studenten (en vecka tidigare), så det blidde lite presenter, champagne och mycket god mat. det var alldeles jättetrevligt och jag skrattade så jag grät flera gånger under kvällen. väldigt synd att jag träffar den delen av släkten alldeles för sällan. men väldigt trevligt var det som sagt!


på lördagen var det dags för mig att jobba. och all den infon jag fått på fredageftermiddagen kändes väldigt oklar.. men vips så hade mina timmar gått och det var dags att åka hem. den här dagen hade min familj och släkt tagit hem min arne från ålderdomshemmet på lite mat och fika. tyvärr hann jag precis hem för att hälsa på honom innan han skulle hem. egentligen så var det så att jag tvingade dem att stanna med honom tills jag kom hem. jag har en känsla av att jag inte kommer ha så mycket helgfun framöver. om man ser till mitt jobbschema... every weekend - woho... hur som helst, trots att jag inte var på lunchen så hittade jag några bilder ändå.

på kvällen blev det ändå ett kärt besök hos blondie lincoln. som ni alla säkert vet så operades hon i torsdags och därför tänkte jag erbjuda mig att laga den middag hon ville ha, och ta hand om henne lite extra. så igårkväll lagade jag lasagne och hade även bakat en morotskaka till henne. jag tror att det uppskattades, hur som helst så uppskattade i alla fall jag sällskapet. för även denna kväll fick jag skratta mycket. sjukt värt! det blev flummigt tittande på last song (allt för att slippa gråta) och även ett mysigt kvällen är din. bortsett från detta kom vi bland annat på raggningsrepliken:
"hej jag har iphone, vill du ligga?" - hur den uppstod kanske det är lika bra att ha osagt.
_______________________________________________________________________________________________
idag var det dags för jobb igen, och denna gång gjorde jag mina första inramningar - woho! mycket kul, och jag håller alla mina tummar att inte kunden kommer in och vill byta dom. hehe. för övrigt avslutade jag kvällen med att se på trassel med mamma. och idag kom finke hem!! och samtidigt åkte jullan till öland.. och dit ska jag på onsdag - jag längtar.

annars kan jag sammanfatta helgen med alldeles för mycket att äta!!

seeee you guys!

bra dag!

har haft en helbra dag. jag och anna började i storstaden. kan ju meddela att vi var inte så effektiva shoppare idag, men det var det värt ändå. vi avverkade väl typ två affärer på 2 timmar. och jag kan ju bara säga att HM äger satan!! idag hittade jag mig;
- en byxdress
- en klänning
- ett vanligt linne
- ett ovanligt linne (?)
- en kort tröja
pretty much it ... allt detta för - håll i er nu .... 21 kronor! (jag kan möjligtvis ha haft ett presentkort eller två... men det behöver vi inte tala högt om). det var iaf sjukt värt att gå in på HM denna dag. dock skämdes jag lite när jag kom in i provrum nr 2 (alltså är andra gången) och det låter ungefär såhär när hon i affären frågar alla som kommer:

-hej hur många plagg har du?
-sju
- och hur många har du?
- fem
sen är det min tur ...
- hej hur många plagg har du?
jag: - ääh... femton

tyvärr fick anna klara sig utan mig hos läkaren dock... fiilåt! men hon klarade sig bra ändå; (läs hennes blogg). annars har jag haft en helmysig kväll OCKSÅ! jag mollan och anna tog en sväng till sigtuna såhär på kvällskvisten. åh så mysigt det var bara och träffas och prata! mycket mer sånt i sommar. det var sjukt mysigt att sitta där i kvällssolen med filtar och varm choklad (ja, det var för kallt för glass hihi). underbart på alla sätt!!
fin kväll med fina tjejer,
hjärta på er!

sommarlov

"hur känns det?"
ja den frågan har ställts x antal gånger de här senaste dagarna. och jag ler lika mycket varje gång jag pratar om i fredags. men det är ingeet konstigt aaaalls, med tanke på att det var just our day. och jag skulle kunna återuppleva den flera gånger om. det är ett som är säkert!
idag var det första dagen på sommarlovet. jag har inte tänkt på att vi har sommarlov med allt detta tjat om studenten. men vi har faktiskt sommarlov och det är underbart. en hel del jobb kommer det bli, men jag ska njuta under ledigheten. ohyes I will.




dagen jag väntat så länge på är sen länge över

jag har tagit studenten. vi har tagit studenten. fyfan va vi är bra!!

det är helt sjukt att det är över. men jag hade en helt underbar dag!
det började klockan halv sju ute i rosersberg hos bästa frida. där bjöds det på smått och gott och massa glada miner. tack till hela familjen enger-sällberg som gjorde detta. det var hur mysigt som helst! sen tog jag och hela eliten ellenius-buss som var framkört just for us, och drog till skolan. hur kul som helst var det redan innan vi kom till skolan!
resten av dagen var suverän. jag tänker inte förklara i detalj vad vi gjorde, ni som har tagit studenten vet att det är helt underbart. ni andra - ni har en fantastisk dag att vänta er! tiden gick väldigt mycket för fort bara, helt plötsligt var det dags att springa ut. sista tiden vi satt i kulturum under ceremonin ... tro mig, jag har nog aldrig mått så dåligt. jag ville spy, kissa, jag var svettig, jag var bajsnödig och jag höll på att börja gråta. härligt va? så fort vi kom ut genom dörrarna släppte ALLT! det var så grymt roligt, och det går verkligen inte att beskriva. det måste upplevas!! jag vill göra det igen!
jag har funderat så mycket på vad jag ska skriva, att jag har glömt bort det nu. men hur som helst så har jag tagit studenten, och det är först nu jag börjar fatta det. tack för dessa år alla inblandade. och tack familj, släkt och vänner för en underbar studentdag. främst vill jag tacka just min familj, för allt de gjorde. en supermysig studentmottagning med alldeles för mycket mat och annat gott. jag ville gärna att det skulle vara presenten från dom, men fick även massa annat fint. apropå det, jag har ny mobil så skicka era nummer !! jättegulligt hihi.
som sagt, jag är helt förvirrad och vet inte vad jag ska skriva längre. men en förjävla bra dag, kväll och natt hade jag den tionde juni. idag slutade inte min dag speciellt dåligt heller, för det blev trevlig bio med jullan och anna. BAKSMÄLLAN 2, förjävla skön! sen trängde anna sig på hemma hos mig bara för att hon ville ha fika ... jag vet inte alls var hon fick den idén ifrån ... hihi. nu äre fanimej sommarlov. NAAAAAJZ!!!!

student 2011

det här är tamefan tio gånger värre än att fylla år. jag är både nervös-kissnödig OCH nervös-bajsnödig. känn på den ni... det är helt sjukt att vi tar studenten imorgon. men det gör vi! jag, bästa eliten och alla andra sjukt najziga treor på arlandagymnasiet. ska bli så förbannat kul!
idag har varit en dag med blandade känslor. jag har varit glad mestadels, men nu på kvällen blev jag sjukt sentimental. men jag har haft en grym sista kväll med klassen, och något av det bästa var att även jullan var med en stund. sjukt värt! men om typ fem timmar ska jag upp, så nu orkar jag inte skriva mer .... TAGGARÅÅÅ!!



sometimes it's just too much

förra natten fick jag inte sova så värst mycket. men ska man vara generös så måste man ibland offra lite saker här i världen. och denna gång offrade jag sömn. men vad gör man inte för en skadad katt och en mamma med ryggskott? tjae, för er som inte vet så får inte katterna sova hos mig utan det drabbas mina föräldrar av istället. det resulterar i sin tur att de allt som oftast får gå upp på natten och släppa ut dom. med andra ord så var jag så snäll och tog på mig det ansvaret igårkväll, med tanke på moder jords ryggskott OCH även ... icke att förglömma ... mitt hjärta var alldeles för gott för att lyfta ut min ynkliga stackars "jag-har-så-ont-i-tassen"-katt. han är förjävla charmig ibland!
den här dagen har varit hektisk. med början imorse då mor inte kunde gå. jag åkte nåt ärende åt henne på morgonen, och sen tog jag en paus i allt var planering i huvudet heter. vi tackade av våra käraste ledare på skolan, som hjälpt oss så mycket. det kan vara svårt att hitta bättre tränare än sådär. vi har haft sjukt tur. men nu är det roliga slut, om man säger så. hur som helst har jag haft fullt upp hela dagen, och mammas ryggont passade ju inte direkt in med jättebra timing. men det är bara att le och vara glad. precis som hon gör ändå!

för övrigt har det hänt lite skoj saker. vi har uppgraderat oss i gymmet till en instruktör vid namn rrrrooonnny, (alias fredrics pappa) sjukt bra om ni frågar mig! snubben vet vad han snackar om, och jag har nog inte kört så bra och noga på länge. dessutom att få beröm från honom är inte nåt man slänger iväg bara sådär, det kändes skönt. en annan rolig sak var att idag fick jag se vår mirandie springa och kasta lite boll med landslaget igen. hope she's back innan vi vet ordet av. annars då? mjaa två dagar kvar till studenten och jag håller på och kissar på mig. men jag längtar efter min klänning. mina skor. min mössa ... gosh längtar efter alla underbara människor att spendera dagen med.

äntligen

igår var det fest för alla handbollare i skolan här hemma, och jag tror att alla hade roligt. det känns skönt att det blev lyckat, och jag måste säga att det var väldigt trevligt!

nu tänker jag däremot inte prata om det. det gör jag imorgon, och då kanske en och en annan bild kommer till och med. istället tänker jag prata om en händelse idag, utöver det vanliga faktiskt...
jag har väntat på den här dagen ett bra tag nu. däremot har jag inte velat skriva så mycket den här veckan, om att hon kommer hem och hur kul det ska bli. för jag kan förstå att hon har haft mycket blandade känslor om att lämna USA och komma hem till sverige. men idag fick jag som sagt äntligen träffa julia!

 

vi mötte upp henne på arlanda, tillsammans med flera andra och hennes familj. när hon kom ut i ankomsthallen där vi stod och väntade var det så konstigt. tjejen man inte har träffat sen den 26 juli förra året gick nu där, emot oss. det var en sjukt konstig känsla, och det började sticka i mina tårkanaler. men när julia kom fram till mig och kramade mig var det såååå underbart. lilla söta du, det var en sjukt härlig känsla att få hålla om dig igen!

 

efter det var det en mysig frukost hemma hos henne, tillsammans med många andra. jättegott, strålande väder och glada miner. men jag ska vara helt ärlig nu. det här kommer låta skitkonstigt. jag insåg att jag inte hade fattat att hon faktiskt var hemma ... förrän typ nu. inte ens när jag träffade henne, face to face, så verkar jag ha förstått att hon faktiskt ÄR här igen. men nu ... jag vill träffa dig nununu!!! det finns så mycket att ta igen, och jag hoppas att vi får göra det snart hihi. men hur som helst, personen som jag saknat mest av allt detta år är hemma igen. DU ÄR HEMMA!



 


RSS 2.0