Dag 17 – Mitt favoritminne


jag har så många minnen jag vill dela med mig av. tjej och myskvällar. mysiga resor i skärgården och lofsdalen. partille 08 och 09. nyår i lofsdalen. öland. jag har många fina minnen tillsammans med släkt och vänner. men det jag vill berätta om nu är faktiskt ...

PARTILLE 2008


jag och charlotte fick för att vi skulle åka ner till partille. eftersom vi själva inte skulle spela så ville vi åka ner dit bara för att titta på alla andra lag. Vi skaffade oss tågbiljett och skulle bo hos F95. samtidigt skulle Webb-TV som var förjävla populärt at the moment, ner för att sända en EM-turnering tror jag det var. i det teamet var bland annat julia, frasse och ramona. detta skulle visa sig bli en oförglömlig resa.

med tanke på att vi betalat för matkort, bodde hos F95 och åkte ner med Skånelatåget så blev det en gemenskap som om man hade spelat själv. När Julia och C:o kom ner med "webb-tvbussen" fixade vi in henne i vårt rum och vi var kompletta! Förutom att julia jobbade, så kollade vi självklart på lite förstaklassig handboll på Heden. Vi satt i skolan och hängde med grabbarna (P91). Gick på Liseberg och åkte till ett helt underbart ställe för att bada och sola. Dock ska vi inte glömma att jag och julia blev frånåkta och tvingades ta oss tillbaka själva. (tänk er oss vilsna i Göteborg). det är mycket jag inte glömmer från den här resan. det var speciellt på något sätt, och det var en helt fantastisk vecka!


ni två gjorde min resa, helt klart.


Dag 16 – Min första kyss


men gud va deprimerande detta kan bli. men jag ska skriva detta med ett leende på läpparna, jag lovar.

min första kyss helt enkelt. jag var väl inte direkt den där bruden som festade och träffade killar stup i kvarten. istället var jag den där osäkra blyga tjejen som spelade handboll. vilket jag fortfarande kan vara. hur som helst så var jag ganska nervös gällande det mesta som handlade om killar innan jag träffade honom. min första kyss var med en kille jag var sjukt kär i. en kille jag sen hade lyckan att spendera nästan två år med. lycka är ett bra ord för hur vi hade det, trots allt som hänt i efterhand. grabben gjorde mig lycklig helt enkelt, sjukt lycklig.

hur som helst så minns jag vår första kyss, min första kyss som att det var igår. eller iaf förra veckan. vi låg bredvid varandra och bara tittade på varandra. helt plötsligt kläcker jag ur mig "du har fina ögon" och BAM, he kissed me. skön raggningsreplik va? lär er av mig mina vänner, hihi. det var iaf den dagen, den sorgen ... eller nej, det var ingen sorg inte. men men, rolig information va? något mer ni vill veta om mig? skostorlek? favoritfärg? hihi

nu vill jag bara säga att true colors ploppar upp på spotify och jag njuter av varje ton. utan att jag är medveten om det så sprider sig mungiporna upp mot öronen. en sån där känsla som kan vara svår att sätta fingret på. en magkänsla som gör att man bara vill hoppa upp och ner i en ring, men samtidigt gråta en skvätt. en glädjeskvätt. för 4 juni är en dag värd att vänta på. en dag värd att längta till.


en härlig fredag


"du går in med fel inställning"

detta fick jag höra igår gällande redovisningen. det var nog faktiskt helt sant. jag hade kanske fel inställning, och kanske åkte offerkoftan på. vilket den kan göra alldeles för ofta ibland. men ibland är det okej. bara ibland. hur som helst, trots min offerkofta och tårarna som runnit och jag torkat bort så ställde jag mig tillsammans med madde och pratade om vårt älskade projektarbete inför sjukt mycket människor. fler än jag hade trott. trots att benen knappt bar mig när jag stod där så var det som en sten som sjönk från mitt bröst, och det var faktiskt ganska skönt. dessutom fick folk som säger "men du stammar ju inte ens" höra hur mitt riktiga jag kan låta. vilket är skönt på ett sätt, och kan ju inte säga annat en att jag har sjukt fina vänner som gav mig en klapp på axeln och ett stöttande ord efteråt. tusen tack ska ni ha!

vad passade bättre än att fira att projektet är slut med tjejerna. det bjöds på våfflor, cupcakes och blåbärsmuffins hemma hos mig och sen åkte vi på diverse roadrips. vi tog upp leget minst 3 gånger under kvällen då vi gick in och ut på vad vår kommun har att erbjuda i krogväg. sen tog vi en sväng upp till vårt kära arlanda för att hämta upp Turid, och det blev ännu en roadtrip på det! förjävla rolig kväll måste jag säga, och grymt spontant. det gillar vi starkt!


alla gillar brudar, MINA brudar

vill inte


jag hatar att redovisa. det är det värsta som finns. men jag brukar göra det ändå. och jag har nog aldrig känt såhär. jag vill verkligen inte redovisa imorgon. det är projektredovisning som står på schemat, inför massvis med människor jag verkligen inte vill redovisa för. människor jag aldrig gjort det för. bara tanken att behöva stå där framme med alla dessa blickar imorgon, nej fyfan ... min bror klappade mig på axeln nyss och sa "du är stenhård tjejen", och jag kunde inte hålla tårarna borta. fan. inte blev det bättre av att jag var på en arbetsintervju idag som inte gick som den skulle, mycket av samma anledning.


det känns som lov




igår var jag och hade lite biomys med två av mina favoriter. vi såg trassel och det är nog min nya favoritfilm. jag blev faktiskt kär i en av huvudpersonerna, och han är tecknad lixom ... hur som helst så hade jag en mycket trevlig eftermiddag/kväll med malin och finke. en middag med en massa prat blev det dessutom. mysfaktor på max.

igår var det studiedag, och idag åkte jag bara ner på ämneshandledning sen var jag ledig. det känns fanimej som lov, speciellt när man inte har några träningar på kvällen heller. jag är verkligen inte van vid det, men det är skönt. riktigt skönt. igår började jag dessutom med rehaben igen, vilket förmodligen kommer vara mitt liv i några veckor framöver. veckor, det är vad jag kommer ge det denna gång... INTE månader. men det är lugnt, hade inte tänkt göra det heller. idag på min lediga dag blev det faktiskt en liten löptur .... åt helvete va tungt det var. nja, så vältränad är jag ju tyvärr inte. just därför ska jag komma igång, wish me luck.

imorgon är det dags för skola igen. lovet slut?

dag 15- mina drömmar

jisses. jag är verkligen inte bra på den här grejen. anna har ju tillochmed gått om mig med sina dagar. men jag kämpar på aight!

Studenten
jag hoppas och tror att jag kommer få en helt grymt studentdag med mina nära och kära. tiden fram tills dess ska jag faktiskt försöka njuta av att jag går i skolan (bortsett från allt plugg som jag helst vill kasta bort). men jag vill njuta av hela grejen. att gå i skolan, och träffa alla vänner varje dag. allt är så säkert. istället ska man kastas ut i arbetslivet när man egentligen inte direkt har ett jobb. det känns ju sådär. men hur som helst ska jag vara glad åt det jag har nu, och att mina vänner är helt oslagbara. vår studentdag kommer vara ett minne för livet!

Efter skolan
så vad ska jag göra efter skolan då? just nu har jag ingen aning. jag skulle verkligen behöva ett jobb, ett jobb där jag träffar människor. just nu tror jag att jag har ett nattjobb hos Trio. men helst av allt skulle jag vilja ha ett jobb där jag träffar andra människor, för att utvecklas som person. det skulle jag behöva. för sånt är jag verkligen nervös och rädd över, så om jag fick ett jobb där jag får öva på det så skulle jag nog bli bättre och säkrare.

en dröm jag har, som förmodligen många andra också har, är att resa. resa efter skolan och se världen. det skulle vara grymt häftigt. främst skulle jag vilja åka till australien och nya zeeland. men även andra länder står högt upp på listan. en stor dröm jag alltid haft är att åka till afrika och fota. det skulle vara hur coolt som helst, men tror det får ligga kvar i min drömlåda. anyway.. om något år ska jag nog börja plugga igen. just nu ser det ut som att det blir till logoped. kanske blir det en flytt till göteborg då. only time will tell. för vem vet vad som händer på något år eller två?

Handbollen
det är en saga för sig, som får gå som den går. jag vet inte vad mina mål och drömmar är inom handbollen just nu. visst är en dröm att spela med sveriges färger på tröjan, det har alltid varit och kommer säkert alltid vara det. men det är en avlägsen dröm. en sån där dröm man kan ta fram och njuta av ibland, men som man vet aldrig kommer uppfyllas. men jag fortsätter med handbollen minst ett år till, sen får vi som sagt se hur livet turns out to be. om jag pluggar, var jag pluggar osv. är stora faktorer.

Other stuff
en högsta önskan jag har är även att jag fortfarande kommer ha kvar mina fina vänner. och vi kommer att träffas och ha roligt, trots att vi slutar skolan. det måste vi! massa planer inför våren och sommaren, och bara för att hösten kommer sen så får vi inte sluta med det. och btw så har jag dessutom en Mr. McDreamy, och tro mig ... en vacker dag SKA han bli min!

Skånela, Skånela - nu är vi på G


jag är så dum. så otroligt dum som kollade på dagens inspelade one tree hill NU, när resten av huset gått och lagt sig och jag tvingas släcka och låsa själv. nej, det var korkat gjort. hjärtat sitter i halsgropen, så nu är det dags att krypa ner i sängen och bli tio år igen och krama om ior lite extra hårt.

den här helgen har bestått av handboll och projektarbete mestadels. jag vill ge min varmaste kram och största leende till alla tjejer och ledare i F94 för den heroiska kämparinsatsen de har gjort hela helgen. det är så sjukt strongt gjort det ni har lyckats med, och jag hoppas och önskar att ni kommer vara stolta över silvret väldigt snart. lika stolta som alla vi andra är över er! 


SKÅNELA F94, vilket jävla gäng.
grattis till silvret tjejer. stort grattis!

Dag 14 – Det roligaste jag vet

skratt. det är det roligaste jag vet. skratt. vare sig det är mitt eget eller någon annans så älskar jag skratt.



det absolut bästa jag vet är att göra andra människor glada, och att få dem att skratta. känslan som uppstår när jag vet att jag har fått någon att dra på mungipor skulle jag inte byta ut mot någonting i världen. jag fullkomligen älskar att få andra människor på bra humör.

"ett gott skratt förlänger livet"
det måste vara sant. jag vet hur det är att vara på nedersta botten. jag har varit där, alltför många gånger och fiskat upp negativa tankar. men av att skratta mår man bra. framför allt när man får göra det med folk man tycker om, så att man verkligen menar det. och det kan fanimej vara en av de saker som räddat mig. glädje och skratt. det är alldeles för underskattat stundtals, man skrattar ju omedvetet. och jag gör saker omedvetet som får folk att skratta, och folk gör saker omedvetet som får mig att skratta. it's just how life goes.

märker ni hur jag babblar igen? ja, det mina vänner är något jag verkar vara jävligt bra på. att rinna ut i sanden. men det jag vill få sagt med detta inlägg är att det roligaste jag vet är skratt, och framförallt att få andra människor att skratta. känslan är underbar och man kan själv inte sluta le åt det.

ursäkta min franska ...


herregud va underbart det är att komma hem efter skolan en måndag. det har jag inte gjort på ... väldigt länge. trots att jag älskar att träna så känns tanken på att det kommer vara såhär i 4-5 veckor framåt ganska så fantastisk!

idag var det för övrigt jag som stod för matlagningen. det blev lax á la mig, jag vet... lite långtråkigt men jag skyller på mamma som kom på det! dagen har varit väldigt jävla rolig. ett gympass imorse där vi kämpade på bra som vanligt (och pratade mycket och dansade, som vanligt ...) tänk så bra man känner sig efter träningen, tills dess att man proppar i sig massa choklad ... anledningen kan ni se på facebook! men det var för en god sak, och jag hoppas det uppskattades. för att återgå till den roliga dagen ... vad var det som var roligt? jadu ... jag har det bra med mina homies, som vanligt. för övrigt ska ni spana in min och dooshbags nya blogg! MEN ni får inte tjuvkika ännu hihi ... för vi har inte fått arslet ur vagnen att skriva något än, men headern är klar - och jävligt charmig!

min kväll här hemma har iaf varit ... kort med tanke på att jag kom hem extremt sent från skolan. men jag har skrivit klart instuderingsfrågorna till religionen, så nu är det bara att plugga jävel till fredag. detta gör att jag känner mig väldigt duktig, men tyvärr inser jag inte att jag har helt sjukt mycket grejer att göra förutom detta... aaaaaah skoltrött jävla tjej! meeeen inte ska man vara bitter inte. inte alls faktiskt. måste apropå ... ingenting ... säga stort grattis till min kära vän viktor som blev skyttekung och kom med i allstar i helgens finalspel. dock räckte det lagmässigt inte hela vägen, men som sagt ... ibland blir man stolt ändå!


jag älskar att blogginläggen blir helt meningslösa i slutändan lalalala


jaha ja, så var den här helgen slut också. skola imorgon igeeeeeeeeen, och den värsta dagen på hela veckan. kul.

min helg har iaf mestadels bestått av plugg, kanske är därför jag är sjukt skoltrött för tillfället. igårkväll kom iaf anna hem hit en sväng. vi käkade grillat till middag vilket verkligen var toooo dieee fooor. ibland undrar jag om jag är en tjej eller kille, när man syftar på mina poritoner mat. och nu när jag pratar om det så blir jag hungrig också ... men herregud. hur som helst så blev det en melodifestivalkväll där vi såg sockersöta supersnygga eric saade ta hem vinsten. jag vet faktiskt inte vad jag tycker om det om jag ska vara helt ärlig, så jag lämnar den diskussionen. dock så blev jag alldeles för tidigt för sömning och pruttig för annas bästa, så hon knallade till slut hemåt. fiilåt annsen, men kvällen innan satte sina spår. trots trötter jag var så är det alltid lika mysigt med lite anna-sällskap, så det var guld.

mycket mer har inte hänt. plugg plugg plugg. idag har det bestått utav i stort sätt bara projektarbete. jag måste göra klart nästan allt tills madde kommer hem på tisdag. annars har det inte hänt mycket idag. igår var pappa på konstigt humör vilket enbart gör honom jobbig. idag var han tillbaka till sig själv igen vilket gör honom minst lika jobbig och han går mig på nerverna som vanligt. fast på ett skönt sätt, och det är det som gör honom till min supertöntigasjuktroligabästa pappa.

just nu ligger jag i min säng, gnäller för mig själv över min slitna axel och kropp överhuvudtaget och ser fram emot en morgondag med gym. på kvällen blir det ingen träning vilket leder till att jag får åka hem efter helvetesdagen i skolan. och DET mina vänner, är nästan värt lite firande bara det! för övrigt så gillar jag att tala i gåtor och kan på det sättet meddela att jag är ganska fast.. shooheeej! men hmm.. vad skulle ni säga om ni såg en Myran Karlsson jobba på McDonalds? helt sjukt bra tycker jag. jag som hatar hamburgare dessutom, kan ju inte bli annat än sööövvveräänt! förresten så tyckte mamma idag att jag skulle byta namn till Myran för att ha lättare att ringa:

jag: fan, jag hatar verkligen att ringa när jag måste säga jessica.
pappa: MEN BYT NAMN DÅ.
jag: *kollar på honom med en "tyst-är-du-dum-blick"*
mamma: ååh ja, du kan väl byta namn till Myran? det skulle ju vara jättegulligt!



bra kväll


här går jag och bloggar i torsdags men jag nämner inte ens att min fina tjej på andra sidan Atlanten fyllde 19 år!! 19 år ... helt sjukt ju. vi blir fanimej bara äldre och äldre. denna dag var det hennes tur, och hon fick chansen att fira det i Amerika. galet roligt! juuuuliaaa, snart ses vi. i'm counting the days!!!


mitt photo booth saknar dig!

 

så... igår då. vi hade förjävla roligt! hemma hos denise startade tjejkvällen exemplariskt. fondue, vin, efterrätt, kortspel, massa snack och skratt. precis som det ska vara helt enkelt. tyvärr blev det bara fyra av oss på KC senare dock. och där träffade man massa nära vänner, och gamla vänner. det var helt enkelt roligt! tyvärr tog skorna död på mig som vanligt, men jag var inte bitter över det, jag hade en sjukt bra kväll med mina fina vänner. och idag mår jag strålande! ... eller ja, så fort jag inte tänker på vad helgen måste gå ut på. vilket stavas P-L-U-G-G. men inte långt kvar nu, nu kör vi.

 

bilder från kvällen kanske kommer ut senare. jag har annas kamera (som vanligt) och det är inte många bilder som är godkända att visa offentligt hihi. talk to you later.

tungt


har varit och tränat. precis som varje torsdag. men idag kändes det lite att matcherna faktiskt är slut. vi släppte verkligen loss idag och hade roligt. det var riktigt roligt! serien slutade för övrigt med en fjärde plats för oss. det är bra med tanke på att vårt mål var att hamna topp 5. så tack för den här säsongen tjejer, det har varit grymt!

nu till mitt syfte med detta inlägg;
på samlingen efter berättade två av mina bästa vänner att de ska sluta med handbollen. jag visste exakt vad som skulle komma ur deras munnar, men trots detta så gjorde det lite ont i magen när de verkligen sa det. jag försökte spela oberörd, men innerst inne så bryr jag mig extremt mycket. jag fick iaf chansen att spela en säsong tillsammans med dem igen, vilket har varit riktigt roligt. riktigt roligt att se varandra lyckas och misslyckas igen. se varandras ilska ute på banan, för att sen kunna peppa varandra.

nu har de tagit beslutet att sluta, och även jag har fått tid att ta in det och acceptera det. jag kan inte vara den lättaste att förstå såna grejer ibland, men på senaste tiden har jag faktiskt gjort det. det betyder inte att jag är glad, nej faktum är att ju mer jag tänker på det så blir jag faktiskt ganska ledsen. under det här året har vi gått igenom samma saker, samtidigt. nu kommer jag stå ensam, och jag känner på mig att det kommer bli riktigt tufft. men jag är ändå glad för deras skull, att de gör något som känns bra för dem själva. nu blir det mera publik på matcherna, hihi.

så med detta vill jag bara säga att hur bitter jag än verkar, så kommer jag alltid finnas här för er och stötta er. love you girls, aldrig utan er!



fettisdag, internationella kvinnodagen och pannkaksdagen

underbart skönt med sovmorgon. har faktiskt känt mig ganska utvilad idag, förutom på matten som är ett sömnpiller i sig. vi fick tillbaka matten, och jag kan ju säga att det blir inte ett MVG i den där bokstavsjävlamatten. kanske skulle man ha haft en chans med käraste janne som lärare, men nej.. nu får man helt enkelt nöja sig med kajsa bramer. och inte gnäller jag för det... så mycket.

jag har iaf spenderat internationella kvinnodagen med att baka, med order från några av det manliga könet. hur tänkte jag där egentligen? det blev ju helt upp och ner. det är ju de som ska svansa efter mig och göra som jag säger. men icke då, imorgon blir det istället lite mysfika på samhällen för oss som är kvar på land. och inte är ute och kryssar till riga. det ska bli trevligt om du frågar mig, och hoppas att kakorna smakar.

kanske var allt för bra för att vara sant,
det skulle iaf vara just my luck. fan

jag älskar benson och idag är det match!




idag är det dags för match! 14.15 Vikingahallen
Skånela IF- Avesta Brovallen
sista hemmamatchen, kom dit och stötta oss!

för tillfället taggar jag upp med hög musik, men har fått en katt på halsen som inte vill gå ifrån mig. tyvärr är han inte medveten om att han inte längre är en kattunge, eller att han väger upp 6,5 kg. han tror fortfarande att axeln är hans rätta plats. men jag har svårt att bli arg på honom trots allt när han är så söt, min lilla bebis.

härlig dag


redan lördagkväll. vart tar tiden vägen?

idag har varit en lugn dag. väcktes av min fucking familj som jag vill slå ibland. sen försökte jag plugga lite men gav upp ganska snabbt. efter lunch tog jag istället en skön promenad med peter, sofia och tindra. så värt. och shit vad det fick mig att längta till lofsdalen. jag vill dit. nu! dock får jag vänta till påsklovet, men som sagt - tiden går fort.



en härlig liten prommis med sötingvovven och två andra favoriter.

sen spenderade jag lite tid med annsen på eurostop. när jag tänker efter så har jag inte träffat henne på flera många dagar. så därför fick jag inte nog av henne, så spenderade även kvällen hos henne tillsammans med mollan-trollan och funky finky. tjejkvällar är fortfarande det bästa måste jag säga.

sista hemmamatchen imorgon för säsongen. sista hemmamatchen med det här laget som är. det känns lite sorgligt måste jag säga ändå. därför ska vi vinna imorgon - vi ska krossa! och jag ska visa den där emma jävla seger att hon inte ska få göra bort mig igen. nejnej, inget mer från den jävla kanten. jag ska visa henne!

Dag 13 – Den här veckan


what is up? long time no see. dagen till ära tänkte jag berätta lite om min vecka, som för övrigt har varit med sportlov.

måndag: eller ska jag börja från lördag? nej usch det orkar jag inte.. men måndag då! jag tror faktiskt jag berättade om den i måndags men ni kan få lite uppdatering ändå. det blev en pluggdag. eller ett försök till det iaf, och mitt i allt tog jag mig en solning. mycket bra val av mig, dock måste jag ändra taktik när jag solar för jisses vilken ful bränna det blir hihi. anyway .. vafan gjorde jag sen? tog mig en tupplur framför OC tror jag och senare var det dags för träning. efter en vinst som vi fick till på söndag så kändes det jättekul att träna. tyvärr så var känslan inte likadan efteråt. men såna dagar har vi alla tänkte jag.

tisdag: gick ut på en promenad i ett alldeles för kallt väderlag. sen blev det en dag i ensamhet igen. jag spelade lite kort med mormor och gjorde nästan klart religionsuppgiften. när klockan slog tre la jag mig i soffan och checkade lite OC, som vanligt! mycket skönt. på träningen var det dags för lite långlöpning. jag och frida sprang tillsammans tills vi skiljdes åt och tog olika vägar. det var rätt tungt, men ändå skönt att få komma ut lite. jag springer alldeles för sällan, vilket förmodligen kommer ändras så fort försäsongen kommer igång... hur som helst så var det party i duschen, som vanligt med bästa frasse och bella. kommer sakna det nästa säsong, om det inte blir som vi vill.

onsdag: idag var jag världens bästa barnbarn. hjälpte mormor att åka och handla, till apoteket och till sist skjutsade jag henne till affären. efter det blev det lite plugg igen, innan jag tog en tupplur på ett par timmar. anledningen var att jag skulle jobba natt. usch va nervös jag var. ville bara gråta, men som tur vad gjorde jag inte det. klockan 9 kom Chris och hämtade mig (jag var för övrigt jättetrött, eftersom det är då man börjar varva ner lixom). men rätt som det var så började jag jobba. till en början var jag bara med Chris. men efter några timmar fick jag köra själv. det var ganska jobbigt, för det kändes som att jag inte kunde någonting, och gjorde fel hela tiden. så jag kände mig inte jättenöjd efter. klockan 7 kom jag hem, och la mig med filten över huvudet och försökte få lite sömn.

torsdag: jag sov lite från och till men gick till slut upp vid halv ett. en dunderfrukost blev det då, och en massa chillande framför teven. efter det åkte jag till frida som för övrigt hade tagit körkort. GRATTIS TJEJEEEN!! och dit kom även denise, som var hårfärgare dagen till ära. dock hann hon bara med mig, men vi hade trevligt ändå. efter en grym spagettimiddag á la Palle åkte vi till träningen. den träningen vill jag helst glömma, och jag kände mig tillochmed tvungen att smsa min tränare och be om ursäkt efter. inte för att jag vet varför, eftersom han var på jättedåligt humör redan från början. men jag gjorde iaf en äckligt dålig träning, plus att mitt humör sjönk som en sten. inte bra helt enkelt! efter det skyndade jag mig hem och slängde i mig lite mat innan det var dags för jobb igen. den här natten var allt mycket roligare. jag fick köra både den minsta och en av de största bilarna. tänk er mig i en minibuss, och jag ska backa in den på en parkering. det kan ju inte bli annat än katastrof eller hur? men icke, det gick faktiskt strålande och jag fick tillochmed beröm. tacktack hihi. tiden gick fort och vips så låg jag i min säng igen.

fredag: the big day haha. jag kunde ha sovit hur länge som helst, men jag hade ju en del att stå i. dock tänker jag inte berätta det här. men det var en bra dag. helt klart!

gud va tråkigt att läsa, jag ber om ursäkt! men idag är det lördag och lovet har gått pissfort. något jag saknat med det här lovet är att jag borde ha umgåtts mer med vänner, men samtidigt har det varit jävligt skönt att få vila upp sig lite. känner mig inte direkt utvilad, redo för skolan men det är inte mycket att göra åt. något jag är stolt över det här lovet är att jag har gjort saker jag inte brukar göra. och det känns bra. kvällen ska jag spendera med malin och finke, tyvärr inte på en bio framför trassel, men det blir förmodligen en mysig tjejkväll ändå. hur bra som helst!


arg chey

det här är typiskt en sån dag då jag blir arg för vissa grejer. jag sitter ensam hemma och mest tänker för mig själv. just för tillfället (eller alltid?) är jag arg på en person jag inte ens orkar nämna vid namn. jag är trött på att se människan nästan varje dag, springa runt i din bruds kläder (vilket, om du frågar mig, är totalt jättepatetiskt) och ha sin jävla attityd. ja, för attityd är precis vad du har! det går bra att snacka med mina vänner och ha kul. vilket för övrigt gör mig jätteilla till mods. får en klump i magen. för när det kommer till att prata med dig då drar du till med din drygaste personlighet. en personlighet du inte ens har! det syns så tydligt att du gör dig till, för att du ska ha en attityd mot mig. och just det är jag jävligt less på. för vad har jag gjort dig egentligen? inte ett piss. det var du som lämnade mig, det var du som gick bakom min rygg, det var du som ljög för mig och sårade mig så förjävligt. det enda jag har gjort är att jag hade svårt att släppa dig, men give me a fucking break - är det olagligt när man fortfarande har känslor för någon? jisses, nu kommer verkligen hatet inom mig fram. jag ber om ursäkt för er som måste läsa detta. men jag hatar det här! och jag förstår inte varför jag vill vara din vän? för det är så jag känner. det är riktigt jävla pissjobbigt när du bara går förbi mig i korridoren och leker dryg. ja leker - det är precis vad du gör. och ändå envisas jag med tankarna "det kommer bli bra till slut" och tror att vi kommer bli vänner igen. men jag hatar när folk tycker illa om mig. det är det värsta jag vet.

jag ber till alla gudar jag har att en människas samvete och ånger aldrig riktigt går ur. för kanske, kanske finns det fortfarande en person långt där inne som bryr sig. dock finns det aldrig tid att vänta på en sån. därför har jag min egen lilla dröm, som kanske är för bra för att vara sann. men den finns där, får mig att må bra och bryr sig.


RSS 2.0