Dag 16 – Min första kyss


men gud va deprimerande detta kan bli. men jag ska skriva detta med ett leende på läpparna, jag lovar.

min första kyss helt enkelt. jag var väl inte direkt den där bruden som festade och träffade killar stup i kvarten. istället var jag den där osäkra blyga tjejen som spelade handboll. vilket jag fortfarande kan vara. hur som helst så var jag ganska nervös gällande det mesta som handlade om killar innan jag träffade honom. min första kyss var med en kille jag var sjukt kär i. en kille jag sen hade lyckan att spendera nästan två år med. lycka är ett bra ord för hur vi hade det, trots allt som hänt i efterhand. grabben gjorde mig lycklig helt enkelt, sjukt lycklig.

hur som helst så minns jag vår första kyss, min första kyss som att det var igår. eller iaf förra veckan. vi låg bredvid varandra och bara tittade på varandra. helt plötsligt kläcker jag ur mig "du har fina ögon" och BAM, he kissed me. skön raggningsreplik va? lär er av mig mina vänner, hihi. det var iaf den dagen, den sorgen ... eller nej, det var ingen sorg inte. men men, rolig information va? något mer ni vill veta om mig? skostorlek? favoritfärg? hihi

nu vill jag bara säga att true colors ploppar upp på spotify och jag njuter av varje ton. utan att jag är medveten om det så sprider sig mungiporna upp mot öronen. en sån där känsla som kan vara svår att sätta fingret på. en magkänsla som gör att man bara vill hoppa upp och ner i en ring, men samtidigt gråta en skvätt. en glädjeskvätt. för 4 juni är en dag värd att vänta på. en dag värd att längta till.


Kommentarer
Postat av: julia

hihi varje gång den låten kommer så tänker jag på dig! :) snart så lillen <3

2011-03-29 @ 01:46:21

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0