jag älskar att blogginläggen blir helt meningslösa i slutändan lalalala


jaha ja, så var den här helgen slut också. skola imorgon igeeeeeeeeen, och den värsta dagen på hela veckan. kul.

min helg har iaf mestadels bestått av plugg, kanske är därför jag är sjukt skoltrött för tillfället. igårkväll kom iaf anna hem hit en sväng. vi käkade grillat till middag vilket verkligen var toooo dieee fooor. ibland undrar jag om jag är en tjej eller kille, när man syftar på mina poritoner mat. och nu när jag pratar om det så blir jag hungrig också ... men herregud. hur som helst så blev det en melodifestivalkväll där vi såg sockersöta supersnygga eric saade ta hem vinsten. jag vet faktiskt inte vad jag tycker om det om jag ska vara helt ärlig, så jag lämnar den diskussionen. dock så blev jag alldeles för tidigt för sömning och pruttig för annas bästa, så hon knallade till slut hemåt. fiilåt annsen, men kvällen innan satte sina spår. trots trötter jag var så är det alltid lika mysigt med lite anna-sällskap, så det var guld.

mycket mer har inte hänt. plugg plugg plugg. idag har det bestått utav i stort sätt bara projektarbete. jag måste göra klart nästan allt tills madde kommer hem på tisdag. annars har det inte hänt mycket idag. igår var pappa på konstigt humör vilket enbart gör honom jobbig. idag var han tillbaka till sig själv igen vilket gör honom minst lika jobbig och han går mig på nerverna som vanligt. fast på ett skönt sätt, och det är det som gör honom till min supertöntigasjuktroligabästa pappa.

just nu ligger jag i min säng, gnäller för mig själv över min slitna axel och kropp överhuvudtaget och ser fram emot en morgondag med gym. på kvällen blir det ingen träning vilket leder till att jag får åka hem efter helvetesdagen i skolan. och DET mina vänner, är nästan värt lite firande bara det! för övrigt så gillar jag att tala i gåtor och kan på det sättet meddela att jag är ganska fast.. shooheeej! men hmm.. vad skulle ni säga om ni såg en Myran Karlsson jobba på McDonalds? helt sjukt bra tycker jag. jag som hatar hamburgare dessutom, kan ju inte bli annat än sööövvveräänt! förresten så tyckte mamma idag att jag skulle byta namn till Myran för att ha lättare att ringa:

jag: fan, jag hatar verkligen att ringa när jag måste säga jessica.
pappa: MEN BYT NAMN DÅ.
jag: *kollar på honom med en "tyst-är-du-dum-blick"*
mamma: ååh ja, du kan väl byta namn till Myran? det skulle ju vara jättegulligt!



Kommentarer
Postat av: Madde

sorry att ja inte kan fixa så mkt projekt just nu, ångest? svar ja....

2011-03-14 @ 22:38:24

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0