dags att sova nu!!!

jag kan meddela att det förmodligen blir ett VG i matte C. men inte gråter väl jag floder för det. det är ju rätt bra med VG också. iåförsig ska jag inte ta ut nåt i förskott, det kan bli en skräll ändå. men med tanke på provet jag gjorde idag ... naaae, inte riktigt MVG-klass på den. men som sagt, I don't crrrry.
anna har varit hos mig här på kvällskvisten, och jag kan meddela att hon gjorde mig snäppet gladare bara genom att vistas i detta hus. hur nu det kan komma sig. nej men helt allvarligt gjorde det susen att hon kom hit och bakade litegrann. mycket mys!

det närmar sig med stormsteg

vilken jävla glad bild..

sitter i soffan och pustar ut litegrann. en måndag har gått, igen! det blev träning ute i strålande solsken. om det gick bra kan jag inte uttala mig om riktigt, men roligt hade vi. imorgon blir det handbollsträning med en ny tränare. ska bli spännande...
för tillfället har jag ätit en eller två mackor för mycket. BRA JESSICA *klapp på axeln*. jag mår väl sisådär illa nu. kanske ska jag dra den imorgon för kajsa?
"- Kajsa, jag kan inte göra provet. Jag hade inte tid att plugga för jag åt för många limpmackor, och jag blev för full i magen. det tog all min energi, you know"

jag ska alltså göra ett prov i matte imorgon. jag var för svår att sätta betyg på, så detta hänger alltså väldigt mycket på att det går bra, med tanke på att jag får betyg efter detta. kul. religonen är färdig - det är bra. mindre bra är det med tanke på att jag inte pluggat NÅGONTING till matten nurå. mindre kul. jag är så trött nu och vill sova. jag orkar inte med matte längre, det suger.
idag när vi joggade ner efter träningen så gjorde vi det bakom skolan. frasse som springer framför mig brister plötsligt ut:
"-Jessica, SNAAAAART!" och pekar mot de stora trapporna där vi ska springa ut.
... och det är helt sjukt om ni frågar mig. helt sjukt.

planering

TODAY: Ingse-fys ikväll. Massa plugg.
TISDAG: ämneshandledning på morgonen (jag trodde jag var färdig..), klippning kl.11, lunchdate med denise, kanske en sväng till Ikea. matteprov på eftermiddagen (det är nu det gäller), och på kvällen är det träning igen.
ONSDAG: träning på morgonen. fira malins student! träning på kvällen. mammas födelsedag.
TORSDAG: ledigt! föhoppningsvis fix inför handbollsfesten. träning
FREDAG: handbollsfesten! (en vecka kvar till studenten)
LÖRDAG: THE BIG DAY! som vi längtat ... äntligen kommer Julia hem! jobb.
SÖNDAG: jobb, resten av dagen återstår att se.

anything else but the truth


dagen till ära skulle jag vilja hylla en person. förmodligen förstår ni alla vem jag pratar om, och det är självklart min mamma.
en mamma står en speciellt nära hjärtat. såhär på mors dag så skulle jag vilja förklara för min mamma hur mycket hon betyder för mig. tyvärr kan det vara ganska svårt ibland att få fram i ord, så därför skriver jag ner det istället.
min mamma är SÅ bra. jag skulle vilja förklara hur mycket jag uppskattar henne och det hon gör. hon får stå ut med mycket. ni vet hur gnällig man kan vara som tonåring mot sina föräldrar? oja, precis så är det i mitt hus också. mamma får ta mina spydiga kommentarer, uttråkande suckar och ett och annat skrik. och hon gör det också. jag förstår inte hur man kan orka med det ibland. jag önskar att jag kunde behandla min mamma bättre ibland, men jag hoppas att hon vet att jag älskar henne ändå. älskar henne mest i hela världen. för hon är min mamma (om ni inte förstått det redan) det borde sägas oftare. mycket oftare!

det är du som får se mig gråta, och meningslöst försöka trösta mig. det är du som ringer mig bara för att höra hur det är. det är du som alltid finns där, utan att behöva säga det.


TACK ÄLSKADE FINA MAMMA FÖR DET DU GÖR, OCH DEN DU ÄR. JAG SKULLE INTE BYTA UT DIG MOT NÅT I VÄRLDEN, DU OCH PAPPA ÄR BÄST OCH DET KOMMER NI ALLTID VARA!

ska man säga att man är utklädd?

bäst att plocka fram en nördos inom mig ... vilket inte är så svårt!
idag har varit en bra dag. jag har fått en hel del gjort. jag började morgonen med att sätta igång med hårdpluggandet. skulle vara så skönt att ha religionsuppgiften klar iallafall. jag tog ett avbrott då jag skulle gå en promenad. det blev istället en löprunda. lika bra lixom. bortsett från detta har jag även firat min moster. (det ska stå ingift framför, men vem fan orkar skriva det egentligen?) det blev gooooda bullar och en hel del skratt åt mitt kusinbarn. herregud va tjejen är söt. och hon blir bara större och större. hur som helst så fortsatte jag och plugga när jag kom hem. asså ... kan någon lära mig att skriva kortfattat? jag är upp i typ fyra sidor ... och har knappt börjat känns det som. uppskattat? hmm .. det återstår att se.
ikväll blir det att åka in till Uppsala för att fira att bästaste barndomsvännen tar studenten om några dagar. jag och anna ska helt enkelt göra stan osäkert. iklädda som nördar. love it.

snart väntar en laxmiddag, och oj va min mage kurrar ... ska bli MUMS!
ikväll är det din kväll hjärtis!

fredag

två veckor kvar. två veckor kvar på Arlandagymnasiet.

det här har inte direkt varit min dag. kanske började det med 60 minuter löpning i ösregn? helt klart började det iaf med att jag stod i duschen och ville gråta av någon anledning. mycket effektivt eftersom det förmodligen inte syns om man gör det heller. efter det var dagen inte så mycket värd i mina ögon. däremot måste jag hylla min historielektion, och även min lärare. lektionen handlade i stort sätt om förintelsen, och jag kan inte höra om det nog så många gånger. så otroligt intressant och så otroligt hemskt på en och samma gång. ni som tvekar på att det hänt .. TÄNK OM, TÄNK RÄTT!

all denna oerhört onödiga bitterhet har helt klart kompenserats av trevligt umgänge. tog en tripp till ... tjae, vi tog en roadtrip. anna, frida och jag. det har behövligt. sen åkte jag en sväng till jobbet där jag fick träffa härliga sanna, och sen var det dags att träffa bästa frida igen. en fredagskväll på harvest center är inte varje dag man gör. annorlunda var det, och spännande. jag måste erkänna att människorna som är där har en helt annan syn på livet.

fina, underbara du


nu ska jag faktiskt snart gå och lägga mig. inget KC idag, vilket faktiskt bara är skönt. tyvärr blev det som sagt ingen hemmafredagkväll heller, men ändå skönt att få ta det lugnt och sova. imorgon är det däremot utgång med annsen, för att fira finaste malin som snart tar studenten. vi ska leverera som två nördar imorgon, kan inte bli annat än bra.


.

jag har märkt att jag har en passion för mat. eller ja ... mat och mat. typ bröd ... och flingor ... och glass. ni vet, sånt där som en enormt bra för kroppen?! ... NAAAAAAT. kan någon lära mig hur man slutar äta sånt här? det är helt sjykt va jag kan proppa i mig stuff. speciellt nu när jag varit sjuk. herregud. dags att ligga i med hårdträningen nu! (aa juste, man var ju student så det där jävla festandet jämnar ju ut det ... FAN.) apropå det där med fest. jag trodde verkligen att vi skulle festa ihjäl oss den här våren, men vi har ändå hållit oss relativt lugna. om man jämför med vissa andra som har gått på skivor stup i kvarten. en klapp på axeln till oss. eller nåt..

om ett tag är det dags att bege sig till hallen igen. dags för träning, och nåt möte. tyvärr känns inte mötet lika spännande längre, men vi får se vad de har att komma med. kan behövas lite information nu inför nästa säsong. det hjälper inte att ni tjatar att jag ska skriva på, innan jag vet vad det blir för tränare. tyvärr.
för övrigt för att låta jättepositiv så har den här dagen var rent ut sagt PISSIG. träningen imorse tåg all must ur mig, och jag har varit komatrött hela dagen. och det där gjorde inte saken bättre. nu har jag gråtit två gånger på två dagar. visserligen är det skönt, men totalt jätteonödigt. speciellt med tanke på varför jag gjort det. okej om det hade varit nåt viktigt ... men som sagt, nu ska jag dra mig till hallen för att le litegrann.
ikväll blir det mys med mina favorittjejer. KAN vara SJUKT VÄRT lixom. OOhhYYEeEeeEs!

§ 10 dagar kvar. Julia Nielsen - kan knappt bärga mig tills jag får träffa dig.


24 MAJ

(det här sög ju, jag postade detta igår men det verkar inte ha kommit någonvart. så det får bli nu)
GRATTIS MIN LILLA 19-ÅRING !

24 maj
det är fucking storm utanför, och jag är så LESS. doosh fyller år. hela 19 år. vi håller på att bli gamla hela bunten!
just för tillfället önskade jag att jag hade haft en satskort. jag har, som väl känt, varit sjuk ett bra tag. Nu börjar min hals äntligen bli bra tror jag, så jag och frida skulle ta en promenad såhär på morgonkvisten. icke ... här vaknar man upp till storm och kyliga vindar. med tanke på hur jag mått den senaste tiden så valde vi att avstå detta och ta det en annan dag.

igår
måndagskvällen var av mysig tappning. det blev grillning med bästa tjejerna hemma hos malin. jättegod mat och mumsig fruktsallad till efterrätt. förutom allt detta så hade vi en trevlig kväll med mycket snack och skratt, och mycket planering inför de kommande veckorna. det kommer nog bra. jag längtade mer och mer till flaket igår, när vi snackade musik. vårat kommer äga! ... snart är det dags.




snälla, snälla, snälla

man ska inte önska att man aldrig hade träffat personen som en gång gjorde dig så lycklig. det är alldeles för fel. men jag önskar att jag hade sluppit träffa den du är nu. den jag aldrig såg att du var. för jag hatar hur liten och oduglig du får mig att känna, varje gång. jag hatar att jag fortfarande kan ha gråten i halsen.
idag är det slutet på den här veckan också. vi överlevde "jordens undergång" igår vilket måste firas. ikväll blir det tjejmiddag med superfina tjejer hemma hos mig. ska bli mysigt.
igår var jag på vikingafältet hela dagen. något jag ångrade på kvällen när jag kom hem. lite för mycket blåst och kyliga vindar för min förkyldhet. men lite jobb fick jag gjort när vi stod i grillen, och även lite socialt umgänge. den första upplagan av Brännplattan Open var lyckad tror jag. Fint väder, glada miner och brännboll i massor. jag tror detta kommer bli en årlig grej, vilket kan vara roligt. vinnarna blev "Megagamers" som till stor del bestod utav våra gäng-killar. grattis till er! och hoppas middagen smakade bra.
kvällen var trevlig med roliga tjejer. dock önskar jag att jag hade varit helt frisk, så att jag kunde ha gjort stan osäkert precis som typ... resten av all befolkning igår. men det händer flera gånger, hoppas jag. det blev som sagt en tidig kväll, vilket förmodligen var bra.

nu är det dags för lunch !

20 maj

igår somnade jag ovaggat och imorse vaknade jag hyffsat utvilad. det var så skönt att äntligen kunna sova, utan att vakna varje timme och önska att det var morgon. detta måste ju betyda att jag är frisk? ... NAAAAT. halsen är pissjävlaäcklig. jag är så trött på den!! låt mig få njuta av maten jag äter, låt mig få prata utan att låta som en gammal alkoholiserad man. livet är underbart. speciellt när man har haft nationella i matte c. och förmodligen har jag kört på en hare. ja jag tror jag gjorde det. körde på en hare alltså. stackarn.. men jag är glad. jag har en myra på benet, och den är fin. ni skulle dock sett mormors reaktion på att jag tatuerat mig... haha.

för övrigt är klockan 22.03 och jag är trött som ett barn. egentligen skulle jag ha haft en gäng härliga tjejer här på middag nu. men sjukan avstyrde det. nu har jag det på söndag istället, och konsekvenserna kan bli att inte lika många kommer. men som jag mår nu så var det nog lika bra. skulle just nu helst av allt vilja ligga i min gosiga säng och sova. men jag borde duscha. och så ser jag på en film dessutom. nån med will smith. förjävla bra skådespelare måste jag säga. hur som helst, detta blev ett svamligt kvällsinlägg. men sånt är okej också. ibland. typ nu. men guuud nu går mina ögon i kors ... kanske ska skita i datorn och filmen för att gå och lägga mig istället?
ni är sådär jättefina!

- förra året stod vi där och firade alla andra.
om tre veckor är det vår tur. vår tur att se ner på alla andra som firar oss.
vår tur att sätta på oss mössorna, tuta med visselpiporna och gråta av glädje.
jag ryser av bara tanken. men åh va kul det ska bli.
och åh va sorgligt det ska bli. att lämna allt och alla. börja ett nytt liv.
just in case ifall världen går under imorgon - tack för allt.
tack till mina fina vänner. tack till lärare, mindre tack till andra lärare.
det har varit ett nöje (eller?) att få spendera mina tre sista år i skolan på allas vårat AGY.
jag är bäst på att vara sentimental. och tro mig, det kommer komma fler såna här inlägg de kommande tre veckorna. just be prepared hihi.

och OM världen går under ... FUCK den!! för jag ska hinna ta studenten och träffa en efterlängtad Julia innan vi alla försvinner. tro mig. inte ens Bibeln kan ändra på det!

MYRAN

jag är så nervös. så sjukt nervös. och det är egentligen ingenting mot vad jag kommer vara imorgon. vafan har jag gett mig in på? samtidigt som jag är rädd som ett litet barn så ska det bli jävligt spännande.
för övrigt så sprudlar lite lycka inom mig (om man bortser från det faktum att jag inte kan prata). jag har världens finaste vänner, det måste jag få säga. och jag är glad att få spendera de här sista veckorna på gymnasiet med er. önskar det var längre, och jag önskar sjukt mycket att vi inte skiljs åt. it would break my heart. bortsett från det så blev min kväll igår helt fantastisk av bara några ord. (jag gillar att tala i gåtor, för er som inte visste det). jag har även insett att jag är en med - och motgångsmänniska. så fort minst motgång uppstår kan jag bli helt förstörd. ett stort dilemma i min träning bland annat. men så fort det går bra blir jag samma gamla glada jag igen. inte direkt den bästa egenskapen som finns, men det jag vill komma fram till att jag är väldigt glad. gör min frisk så blir det ännu bättre bara!

försäsong när man som mest behöver det

ja .. försäsong var det ja. jag känner mig inte direkt som den mest vältränade i världen för tillfället. det känns inte bra alls faktiskt. idag borde jag kanske inte ha tränat, men det gjorde jag ändå. visserligen kämpade jag mig igenom det, men det var inte bra. inte bra alls. gillar dock ingses kommentar:

"det är bra brumme-lisa! med tanke på hur mycket sprit du druckit på senaste tiden"

nackdelen med att vara student mina vänner ... MEN hur som helst. en ny vecka, med en heeel massa träningar står på schemat. några av veckans bravader kommer även se ut såhär.
MÅNDAG: ja mina vänner. den är typ slut nu. men jag kan meddela att jag har tillsammans med mina fina tjejer haft en idrottslektion själva. vi lärde ut aerobics och det var faktiskt riktigt roligt! en film finns på facebook för er som är nyfikna ;) resten av dagen har varit ganska seg, så det var i stort sätt höjdpunkten på dagen.
TISDAG: ämneshandledning på morgonen (förhoppningsvis sista ever), sen inte till stan för att utvärdera skivan. sen vidare till fina mollan för lite fika innan det är dags för matte igen. träning på kvällen - gym och handboll.
ONSDAG: träning på morgonen. sen vidare till skolan där jag faktiskt inte har en aning om vad vi ska göra, med tanke på att samhällskunskapen börjar ta slut ... träning på kvällen med ingse.
TORSDAG: sovmorgon. taturera mig kl. 12 i solna ... jag DÖR. träning på kvällen. plugga inför nationella.
FREDAG: nationella prov i MaC. på kvällen kommer förhoppningsvis lite mysiga tjejer hit för lite tjejmiddag.
LÖRDAG: funktionär på brännplattan. jobba natt.
SÖNDAG: inget inplanerat (sköööönt) får se vad som händer!
En bättre avslutning på kvällen kunde inte ske. ligger i soffan och kollar på CSI tillsammans med mamsen, och kramade precis min fina kissekatt. ska njuta lite extra av detta, imorgon är en ny dag!

söndag

det är redan 15 maj. jag har hunnit fylla 19, haft studentskiva och gått på 25-årsfest. studenten närmar sig med stormsteg och jag blir nervös av bara tanken!
12 maj. det datumet har virvlat runt i mitt huvud under en väldigt lång tid. vi har kämpat med den där studentskivan. stressat, tjafsat och skrattat åt all planering vi haft. i torsdags var det äntligen dags!
jag var så sjukt nervös när det började närma sig. jag, denise och anton var där tidigare för att fixa i ordning allting. bordsplacering och fix med filmen. helt plötsligt var klockan 19.30! våra vänner och familjer började strömma in och det var så roligt att se alla! middagen rullade på och vi delade ut priser och hade kul. cred till anton som improviserade utan papper på VARJE pris, och ALLA gick hem hos publiken. jag och denise var också duktiga, men hade inte lika många att dela ut hihi. hur som helst så gick middagen alldeles för fort enligt mig, men det verkade uppskattas. dessutom sjöng maria och kristina för oss, vilket var lite gulligt. sist men inte minst visade vi filmen som jag och anna kämpat med. den var pricken över i:et och det var så kul att se hur rörda så många blev!
jag skulle vilja säga att jag hade så jävla roligt hela kvällen. att det var bästa kvällen på länge, för det var VÅR studentskiva. men det tar emot! för när en person ska förstöra så jävla mycket, det är helt sjukt... helst av allt skulle jag vilja göra om hela skivan, och när the moment kom dra upp knytnäven. eller helst av allt skulle jag vilja att vakten stod på sig och inte lät äcklet komma in från första början. men tyvärr kan jag inget göra, och jag får se det positivt att skivan för övrigt blev lyckad och många hade det svinroligt!! jag hyllar min vän denise som gjort så mycket och verkligen fått skivan att bli av! och anton för att han var en av dem som gjorde middagen till en sån succé!! vi rockar!


mitt syfte med detta inlägg var att berätta om i stort sätt hela min helg. men med tanke på att jag verkligen inte kan skriva kortfattat så tror jag att jag sammanfattar resten med bilder!
igår firades jag som 19-åring, av släkten. och på kvällen var det dags att fira Fia som fyllt 25.
en bra dag på många sätt, och även kul var det att se att det gick ganska bra för Sverige i Eurovision. det var ju typ 100 år sen sist!!
snart är det dags att åka till jobbet. önska mig lycka till, att jag inte blir inlåst i Väsby Centrum igen!

min födelsedag

jag berättar om helgen i göteborg i ett annat inlägg. för idag råkar det vara min födelsedag. ja, 19 fyller jag idag och jag har nog fortfarande inte förstått riktigt. trots att klockan är elva på kvällen. men så är fallet. numera är jag en nittonåring i mina bästa år!

dagen har gått alldeles för fort. den har bestått av blandade känslor, och kändes därför nästan som en vanlig dag. med en skillnad, att jag stod mycket i centum idag bland mina vänner. Hur som helst så började det med att jag blev väckt av mamma och pappa som kom in med paket. Jag fick en löpardress och en hårddisk. mycket välbehövliga saker! dagen forsatte med en del uppvaktning och en del "men gud, GRATTIS" och "åh fyller du år idag?" rasmys och grabbarna ville bjuda på mig tårta, så vi åkte upp till eurostop. dock fanns det inget fika, men det gjorde absolut ingenting. det var bara tanken som räknades, och den blev jag glad för. när vi kom tillbaka till skolan så möttes jag av denise med en stor och underbart fin blombukett, tack söta du! den höll jag om som om det var mitt eget barn, men nu sitter den i vatten - jag lovar. efter det blev dagen mindre bra och mycket problem och tankar flög omkring. dock fixade det sig delvis, och jag hoppas att det fixar sig mer och mer. så dagen blev bara bättre när jag åkte hem till anna och möts av en brud med partyhatt och partytuta ... det blev en mysig fika på balkongen med solen i ögonen och en biobiljett som present. underbart! tyvärr var jag tvungen att åka tillbaka till skolan igen. där möttes jag av en mattelektion, och efter den åkte jag hem till malin tillsammans med finke. där bjöds det på ännu mer fika, och vi åt oss proppmätta. samtidigt satt vi och pratade om allt mellan himmel och jord, och jag inser hur mycket jag kommer sakna dessa två. för mycket.

på träningen fick jag ännu mer uppvaktning. trots att själva träningspasset var ett som man nästan kunde ha slängt i garderoben så var jag glad att vara där. bland alla fina tjejer. jag bjöd dom på sockerkaka och bellan hade köpt en tårta till mig. hur gulligt som helst. vi och frasse sysselsatte oss med att äta den och jaga möss i vikingahallen en sen tisdagskväll. när jag kom hem sen fick jag äntligen umgås med mina föräldrar, efter att ha varit borta hela dagen. mamsen bjöd mig på glass, jordgubbar och körsbär. sjukt värt. dock inser jag att jag har ätit så enormt mycket idag, att imorgon är det dags att köra hårdträning med ingse!!
långt inlägg, jag vet ... men vill ändå tacka alla som gjorde min 19-årsdag så fin och bra. nu är klockan över tolv och jag kan inte fatta att tionde maj är över för den här gången. tiden går för fort. imorgon kommer frida hem och jag ska överväldiga henne med en kram. det har jag sett fram emot!
puss och godnatt


det är redan maj

valborg är avklarat och nu är det maj månad. lördagen spenderade jag i uppsala med fina vänner. träffade även en del där inne, och det var bra drag helt enkelt. på kvällen blev det lite grillning i lite kyla och sen en sväng till plantan i sigtuna. jag drog rätt tidigt, men vafan ... dagen var roligt och det var huvudsaken. på söndagen var det dags för jobb. stängning stod på schemat ... helt själv dessutom. yippie ki yay motherfucker! hur som helst så fick jag ordna studentbordet, och det gjorde inte att jag längtade ännu mer .. nejnej! men rätt fint blev det iallafall.
vid stängningsdags var jag nervös som fan, men jag tog mig igenom det. förhoppningsvis gjorde jag rätt. sen kom jag till det tricky part.. jag var ju självklart för långsam (jag menar HEY, första gången jag stängde) och vakterna stänger väsby centrum en halvtimme efter stängning tydligen. och där var jag ... inlåst i ett tomt centrum. ser ni bilden framför er? förjävla skön måste jag säga. jag var typ heeelt ensam i hela huset. shit va stort det var helt plöstligt! hur som helst så kom det en liten kines helt plötsligt. självklart förstod jag inte vad han sa, men till slut hjälpte han mig ut. hurra för kina! eller japan eller vad det nu var! taxitaxi!
idag har jag tagit beslutet att inte träna på hela veckan. inte likt mig, men skolan tar kål på mig för tillfället. blev färdig med min samhällsuppsats ikväll iallafall. kanske blir det att jag tränar imorgon, vi får se hur planeringen flyter på. annars blir det fokus på skolan och hela köret. shoho va roligt! ... på fredag är det mösspåtagning iallafall, och då jävlar ska jag fira att mördarveckan är slut!
imorrn fyller lill-madde sjutton år! och om drygt en vecka är det dags för mig att fylla nitton. jisses. nu ska jag gå och lägga mig och funderar på hur jag skulle tänka som nittonåring.

RSS 2.0