semester

jaha, då var även den här midsommaren över. och vilken midsommar det var då! förutom att vädret var på topp, så var humöret på topp och det blev helt enkelt en toppendag. 
 
jag, syrran och frasse tog vårt pick och pack och begav oss ungefär 75 meter i östlig riktning och landade hos kusinen våran. dagen bjöd på sillunch med nubbe och snapsvisor. tårtor (som söstra mi hade bakat... gudomliga) 5-kamp (GO TEAM SILVER), underbart väder, grillning, gott att dricka och dans hela natten lång. folket på en logfest knows how to party. riktigt kul hade vi! 
 
 
idag har jag haft annat att stå i. jag har bakat bröd, köttfärssås och även gjort korvstroganoff till middag. (lyxig lördagsmiddag va?) om en vecka är det hur som helst jag som står som värd för en trevlig lantisfest. hoppas på bra väder och supertrevlig stämning! 
 
apropå trevlig stämning så beger sig jag, felicia, zanja och hagel ner mot älskade Öland imorgonbitti. känns helt sinnes och overkligt för tillfället, men det ska bli så roligt. en vecka ledigt från jobbet att bara ta det lugnt, må i förhoppningsvis fint väder och bara ha kul med mina vänner. har en hel del att stå i när jag kommer hem dock, men det är det värt! 
 
nu är det snart dags att sova. sista natten ensam in this big house. mams och paps kommer hem från lofsis imorgon. visserligen hinner jag inte träffa dom innan jag själv åker. 
 
VÅRA RESOR TILL ÖLAND IN MY HEART

Livet är bra härligt

jag må ha gott upp halv 2 idag. ja visst är jag trött. förlåt rättelse... visst är jag jättetrött. men vad gör det en dag som denna? det gick bra på jobbet, det var midsommarbuffé på lunchen och man kan komma hem, ta på sig bikini och njuta av en bra bok i det fina vädret. pricken över i:et är att några fina tjejer ska komma hit ikväll och göra mig sällskap. dock har jag inte ens tänkt ut vad jag ska hitta på för middag ännu, idésprutan är på noll. men kanske är det det som gör det extra charmigt?


vad händer?

igår var en riktig skitdag på jobbet. trött, hungrig och ont i huvet är ingen bra kombo tillsammans med griniga gäster. plus en hel del annat i huvudet gjorde att jag bara ville sätta mig i ett hörn och gråta flera gånger. men så slår det mig... jag är inget litet barn längre. man kan inte gråta och skrika på mamma för att få det man vill. this is the real life, deal with it!

apropå deal with it är det väl bara att bita ihop och gå upp om... 3 timmar igen. pust. jag var precis och umgicks en liten stund med mina fina vänner. fotboll och brudar... bra deal. men jag åkte hem för att nu ligger jag i sängen och bör försöka sova. med betoning på försöka. härliga jobb. high five!



fan va jag önskar att jag ibland hade tagit vara på dagarna lite bättre,
hur bra hade vi det inte? gosh, ge mig tillbaka!
fa-an va vi är lyckligt lottade som ändå har gjort den här resan,


jag skulle offra min hand för att få vara ledig nästa vecka och åka ner till Öland och bara MÅ. tror att det skulle vara perfekt just nu. men nej, jobbet har strulat med min ledighet så nu låter det väldigt skeptiskt tyvärr... Åh hoppas hoppas att det kan ordna sig. vill ner till älskade köpingsvik och jullans place, bättre kan man fan inte ha det.

Hard work

klockan är strax efter halv nio och jag ligger i sängen, med sovbindel redo och John blund svävandes över mig. inatt ska jag börja dra mig mot jobbet innan folket ens har gått hem från KC. Weird?

den här dagen har jag spenderat pengar. skulle köpa ergonomiska skor till jobbet, men eftersom jag ännu inte är riktigt säker på om det är på detta jobb jag kommer vara på om någon månad så kände jag inte för att punga ut 1600 spänn (speciellt inte när jag precis innan inhandlat mig en klänning och två par byxor... hmm). jag gjorde även nytta och bytte mina älskade Line-glas. för övrigt älskar jag cervera och vill ha ALLT där inne... ge mig en egen bostad så jag får börja använda grejerna!


det finns känslor som aldrig suddas ut

det kommer nog vara såhär ett bra tag. att vakna och känna den där klumpen i magen, och att gå runt och kanske inte riktigt orka dra på mungiporna åt tankarna som fastnat i huvudet. förhoppningsvis fortsätter det inte som den här morgonen alltför länge, att inte ens en promenad kunde få mina endorfiner att spruta.

men när jag sen fick träffa min Sanna kunde inte mitt humör bli annat än bättre. så mysigt att äntligen träffas efter så lång tid, och som vi hade mycket att prata om!!

tog sen en sväng förbi gamla jobbet. så kul att träffa kollegorna igen, och det var ju HELT underbart när mina småttingar kände igen mig och ville krama och leka med mig. bästa känslan jag haft på länge, så fantastiskt. ville inte slita mig därifrån, att se hur de växt på bara den korta tid jag varit borta är så kul. efter några timmar kunde jag slita mig iallafall, men jag längtar faktiskt redan tillbaka om jag ska vara ärlig.

kvällen skulle bestå av träning och en middagabeställning från min sida. middagen fick jag, tack mamma. äntligen hemmagjort potatismos med ungstekt falukorv. men löpningen sinade rätt rejält när jag istället den där kvinnliga värken som uppstår ibland. så ja, istället ligger jag och läger ozzy osbournes självbiografi och väntar på att Sverige ska börja spela sin första match i EM. jag längtar redan till fredag!

saknaden är ännu mer påtaglig nu


live från Arlanda

klockan är tjugo i tre, studenterna har inte ens vaknat än och jag är på jobbet. Pew Arlanda är ju inte alltid en dans på rosor...

jobbar till tolv, sen blir det att köra eld i rumpan för att hinna till min kära gamla skola och se mina vänner springa ut från Arlandagymnasiets dörrar. åh vad jag önskar att jag fick göra det en gång till!!

kanske skulle ha behövt liiiiite mer sömn... (sov lika oroligt som jag gjorde dagen innan min student... den här dagen kan bli KUL!) hi hi. GRATTIS MINA FINA VÄNNER, njut av er dag!! <3


Utkast: Juni 6, 2012

tack käraste familj att vi åkte på en fantastisk weekend till Italiens vackra huvudstad. det var precis vad jag behövde just nu. att få komma iväg och bara njuta utav ert sällskap, fina sevärdheter och otroligt god mat och dryck.

Rom var som det låter... helt fantastiskt. Att äntligen fått se Colosseum, Fontana di Trevi och Vatikanen. det är något jag sätter högt upp på min lista. varmt har det varit den här helgen också. riktigt soligt och varmt. vi verkade välja helt rätt helg att åka från Sverige har jag förstått? hur som helst, vi har haft det bra. riktigt bra ska jag självklart säga. men nu blir det inte mycket flyg på ett tag. eller, vem vet? ...

1 juni 1957

GRATTIS MAMMA PÅ DIN FÖDELSEDAG!!


ledig

shiiiiit vilken soffpotatis jag är ibland... blir helt seg! vaknade imorse och kände att jag inte alls var bra i halsen, så jag stängde av alarmklockan. (har klockan på ungefär samma tid varje morgon, vare sig jag ska göra något eller inte. gillar att gå upp tidigt och ha hela dagen framför mig). jag tänkte att jag kunde få sova lite till idag. men ungefär vid samma tid som klockan brukar ringa så ringer istället telefonjäveln... jag som alltid tror det värsta springer ju upp för att svara för att jag tror att det är något som hänt. då hör jag en röst i luren; "hipp hipp hurra på din födelsedag" (rösten kom nog från en maskin, för det roliga var att ordet "hurra" lät som nåt helt annat...). då var det någon av mammas kompisar som är för teknisk för sitt eget bästa och alltid skickar ett uppspelat sms till hemtelefonen... greeeat. men det var bra på sätt och vis, då kom jag ihåg att mamma fyller år idag.
det blidde alltså ingen träning idag. låg istället i soffan en stund, kollade serier och läste min bok. sjukt skönt, men jag blir så fruktansvärt seg. det är skönt att vara ledig, ibland lite för skönt bara...

och ikväll är det dags för kalas igen. exakt 2 veckor sen sist. nu är det dags för mamsen som fyller år idag. det blir smörgåstårta som jag och mamsen höll på med igår. ser verkligen fram emot den, den verkar supermumsig. sen är det ju tydligen FREEEDAAAG och många av mina brudar ska träffas för att senare skaka lite rumpa såhär 7 dagar innan studenten. dock ska jag vara på Arlanda vid 6-snåret imorgonbitti så jag vettefan hur lockande det är egentligen. dock finns det en anledning varför jag really wanna go. så vi får se, kanske åker nyinköpta pumpsen på iallafall..

kan knappt fatta att det snart gått ett år

RSS 2.0