stan idag

jullan opererade sig idag, för andra gången. tänker på dig, har gjort det hela dan. det verkar ha gått bra, vilket är positivt. men tyvärr kunde vi inte träffas :/ jag hade sett fram emot det... istället sitter jag här och väntar tills jag ska åka till hallen.
                                                                                 ( jag saknar dig jullis )


idag åkte jag till stan och träffade elina och malin. wiho, det var länge sen så det var jättekul och mys att träffas igen. vi käkade lunch, och sen gick vi in på serieteket vilket var mys och varmt. (det var det absolut inte inne) en komisk sak jag såg när vi kom in var en herre som satt och läste serier i a corner, all by himself. All of a sudden he started to asgarva för sig själv :) det var lite roligt att se... hihi.
   måste nämna också att vi blev filmade när vi låg i en myshörna och läste manga. vet dock ej varför :p

sen var det bara att åka tråkigt tåg hem.. fett trött och med ipod i öronen. musiken gick från Metallica till "My hometown" med the Bruce. med andra ord, så ja... lugnare musik uppskattades ju tröttare jag blev. men men... jag sysselsatte mig med att gissa var olika resenärer skulle av. ja tyvärr så hade jag fel på varenda jävla en. ryssen bredvid mig skulle ju av i märsta.
  jaja, nu sitter jag här. ska snart dra mig till hallen. idag blire hejarklack för ramona som ska debutera i elitserien :)
HEJSVEJS <3

Kommentarer
Postat av: jessica

WELL, byt ut inne till ute

2008-10-31 @ 18:07:08
URL: http://chessicaa.blogg.se/
Postat av: julia

naaaaw<3 saknar dig me!

2008-11-01 @ 11:59:03

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0