hej och hå, måndag!

lofsdalen - härligt och mysigt. som vanligt! men det blev lite långtråkigt.. jag hann iaf fiska lite (hmm.. kastade i två drag) springa i skidbacken, cykla, bada och lite mer stoj. dessvärre blev det ingen båttur och ingen minigolf.. aoow! men men, jag kommer ju upp igen lixom! btw så blev sovrummet aaasafint, mamma och pappa är duktiga :)

idag tog jag och mamma en tripp till Ikea. And guess who was driving? jo det var lilla jag, motorväg och hela köret :) hihi, skojskoj! det blev iaf ett skrivbord och en hylla för min del. skrivbordet är massa fint nu i mitt rum, nackdelen är bara att jag har så fruktansvärt mycket skit som måste rensas.. ih, jag får fortsätta det stora projektet imorgon då mitt skåp ska typ försvinna, hur nu det ska gå...

när jag visade mamma mina nya kläder jag köpte förra veckan, sa hon direkt (efter att hon tyckt att de var finfint) att jag måste rensa garderoben, och vips gjorde jag det idag med! rätt mycket försvann, oaw *sadface*. men jag överlever! nu ikväll satt jag, mamma och jenny och letade bland mammas gamla smycken, så nu har jag fått massa 80-talsörhängen, mohi najs!

hej och hå, jag har dessutom blivit bjuden på logfest i helgen. kusin min fyller 25, och ja hon bjöd lill-kusin också. får se om man går, kanske blir lite knas. höhö. eller så kan det bli jävligt skoj! men ja, vi får se!

well, goodnight and sleep tight så att säga

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0