hejhopp

måste bara börja med att säga att gårdagskvällen var helt underbart bra! kom till julia, och då höll mina sötingar på med att laga mat. mycket gott blev det, tacos tackar man aldrig nej till ;) sen vare dags för melodifestival. ja vad ska man säga... det är inte varje dag man får vara med om att en operasångerska vända upp och ned på en melodifestival. men ja, vi kom snabbt över det och sjöng singstar 80tal, hur kul som helst! som det alltid är med er tihi. sen åkte vår käraste frida hem, ooaw. då satte vi oss och tittade på masjävlar och käka kladdkaka. jag bestämde mig sen för att åka hem och sova istället, eftersom jag hade match idag. förlåt tjejer <3 men det kändes skönt, för då sov fick jag sova ut imorse.
men det jag vill få fram är att det var helgreat igår med mina bästaste vänner! tack för att du finns, för utan er vet jag inte vad jag skulle ta mig till. ni är helt enkelt bäst :D


det finns inga andra jag hellre skulle vilja tillbringa min lördagkväll och
dampa framför en sketen melodifestival. ni är bäst i hela världen <3

och ja, förövrigt spelade jag match idag mot Åkersberga som ligger hyffsat långt upp i serien har jag för mig? men iaf, vi förlorade tyvärr med typ tre bollar. det var synd, men nya tag till nästa helg då det är derby igen!
 puss på er alla

Kommentarer
Postat av: julia

tillsammans är vi bäst i hela världen<3

2009-03-15 @ 23:32:28
Postat av: Anna

weeeiiii! <3<3 bästa kvällen på länge!

2009-03-16 @ 13:26:56

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0