"asså jag dööör!"


det har verkligen inte känt som fredag överhuvudtaget idag. men det är det. dagen började inte så bra, och allt gick fullkomligt snett. men jag jobbade mig uppåt som jag brukar säga. kvällen blev däremot inte som den brukar. jag var inställd på träningskväll imorse när jag vaknade. men den lilla incidenten i gymmet på morgonträningen och det faktum att jag blir benen knappt orkar gå i trapporna, gjorde att jag valde att vila från träningen ikväll. jag tror min kropp ville säga mig någonting när jag låg där på golvet imorse... hö-hö-hö.

anyway. det blev istället en myskväll med syster. minipizza á la fridas house (jadu frida, det var den godaste pizzan ever. så nu finns den även i min frys) och till efterrätt härlig chokladmousse. det blev skandinavisk afton framför teven. Så ska det låta med ett norskt och ett svenskt lag + jag och syrran som snackade danska i soffan. Fo Helvede! därefter blev det John Cleese hos Skavlan och hej va kul det blev.

höjdpunkten var nog ändå kvällens film; 17again. Inte enbart för att Zac Efron var ju... TO DIE FOR. men den var ju så förjävla rolig (och pinsam). trötta och glada - imagine me and my sister. det var inte mycket som fick stopp på vårt skratt denna kväll. och det är jag glad över. en meningslös hemmakväll utan träning blev istället till en väldigt mysig syskonkväll. detta vägde upp mitt dåligasamveteförattjagintetränade litegrann. 

så sevärd film. på många sätt...
eller vad sägs?


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0