hej igen


herrejävlar vilken kyla! vad hände med den härliga våren? känns som att vi är tillbaka i oktober fan. säg vad ni vill, jag skyller fortfarande allt på Island. deras jävla aska asså... nej men varför vara negativ? jag längtar iaf till värmen och Frankrike i sommar med världens bästa madde. det kommer bli legen..wait for it.. dary! hur kom jag på detta nu då? jo men det är ju bokat och klart! shoho! men herregud, Ryanair asså... suck. jag är redan trött på dem och har inte ens åkt med dom ännu.

idag var en dryg dag. uppsats på morgonen som inte gick bra alls tror jag. sen vare en lång väntan till IGU;n som spårade ut totalt. fast lite roligt var det ändå. är bara väldigt glad att jag går i SPElit08 och ingenting annat.
det blev alltså en sen dag idag och det första jag gör när jag kommer hem är självklart att kolla kylskåpet. jisses, är trött på denna ständiga matmani man måste tänka på innan träningar. idag kände jag mig däremot väldigt kreativ, och tänk vad mycket man kan göra med en kycklinglår och lite matlagningsgrädde. det blev en hejdundrande pastasås, nästan värd att skriva ner som recept.

om en timme är det dags för löpning i det fina vädret. inte kul. jag fryser av bara tanken.

Frankrike 2010


Kommentarer
Postat av: julia

hahaha kan bara hålla med dig om att jag också är väldigt glad att jag går i den klass som jag går i :D

2010-04-22 @ 17:47:01
Postat av: madde

Sommaren kommer bli awsome!:d Längtar redan!!

2010-04-22 @ 18:28:47
Postat av: Anna Lincoln

hahahaa klaga inte på min klass, den är underbar......!

2010-04-22 @ 18:29:25

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0