det närmar sig med stormsteg

vilken jävla glad bild..

sitter i soffan och pustar ut litegrann. en måndag har gått, igen! det blev träning ute i strålande solsken. om det gick bra kan jag inte uttala mig om riktigt, men roligt hade vi. imorgon blir det handbollsträning med en ny tränare. ska bli spännande...
för tillfället har jag ätit en eller två mackor för mycket. BRA JESSICA *klapp på axeln*. jag mår väl sisådär illa nu. kanske ska jag dra den imorgon för kajsa?
"- Kajsa, jag kan inte göra provet. Jag hade inte tid att plugga för jag åt för många limpmackor, och jag blev för full i magen. det tog all min energi, you know"

jag ska alltså göra ett prov i matte imorgon. jag var för svår att sätta betyg på, så detta hänger alltså väldigt mycket på att det går bra, med tanke på att jag får betyg efter detta. kul. religonen är färdig - det är bra. mindre bra är det med tanke på att jag inte pluggat NÅGONTING till matten nurå. mindre kul. jag är så trött nu och vill sova. jag orkar inte med matte längre, det suger.
idag när vi joggade ner efter träningen så gjorde vi det bakom skolan. frasse som springer framför mig brister plötsligt ut:
"-Jessica, SNAAAAART!" och pekar mot de stora trapporna där vi ska springa ut.
... och det är helt sjukt om ni frågar mig. helt sjukt.

Kommentarer
Postat av: Anna Lincoln

usch vad jag älskar den där bilden.. mer om mer för varje gång jag ser den!!!

2011-05-30 @ 23:34:51
Postat av: fraaaace

snaaart pess, snaart :)

2011-06-02 @ 22:25:12

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0