snälla, snälla, snälla

man ska inte önska att man aldrig hade träffat personen som en gång gjorde dig så lycklig. det är alldeles för fel. men jag önskar att jag hade sluppit träffa den du är nu. den jag aldrig såg att du var. för jag hatar hur liten och oduglig du får mig att känna, varje gång. jag hatar att jag fortfarande kan ha gråten i halsen.
idag är det slutet på den här veckan också. vi överlevde "jordens undergång" igår vilket måste firas. ikväll blir det tjejmiddag med superfina tjejer hemma hos mig. ska bli mysigt.
igår var jag på vikingafältet hela dagen. något jag ångrade på kvällen när jag kom hem. lite för mycket blåst och kyliga vindar för min förkyldhet. men lite jobb fick jag gjort när vi stod i grillen, och även lite socialt umgänge. den första upplagan av Brännplattan Open var lyckad tror jag. Fint väder, glada miner och brännboll i massor. jag tror detta kommer bli en årlig grej, vilket kan vara roligt. vinnarna blev "Megagamers" som till stor del bestod utav våra gäng-killar. grattis till er! och hoppas middagen smakade bra.
kvällen var trevlig med roliga tjejer. dock önskar jag att jag hade varit helt frisk, så att jag kunde ha gjort stan osäkert precis som typ... resten av all befolkning igår. men det händer flera gånger, hoppas jag. det blev som sagt en tidig kväll, vilket förmodligen var bra.

nu är det dags för lunch !

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0