20 maj

igår somnade jag ovaggat och imorse vaknade jag hyffsat utvilad. det var så skönt att äntligen kunna sova, utan att vakna varje timme och önska att det var morgon. detta måste ju betyda att jag är frisk? ... NAAAAT. halsen är pissjävlaäcklig. jag är så trött på den!! låt mig få njuta av maten jag äter, låt mig få prata utan att låta som en gammal alkoholiserad man. livet är underbart. speciellt när man har haft nationella i matte c. och förmodligen har jag kört på en hare. ja jag tror jag gjorde det. körde på en hare alltså. stackarn.. men jag är glad. jag har en myra på benet, och den är fin. ni skulle dock sett mormors reaktion på att jag tatuerat mig... haha.

för övrigt är klockan 22.03 och jag är trött som ett barn. egentligen skulle jag ha haft en gäng härliga tjejer här på middag nu. men sjukan avstyrde det. nu har jag det på söndag istället, och konsekvenserna kan bli att inte lika många kommer. men som jag mår nu så var det nog lika bra. skulle just nu helst av allt vilja ligga i min gosiga säng och sova. men jag borde duscha. och så ser jag på en film dessutom. nån med will smith. förjävla bra skådespelare måste jag säga. hur som helst, detta blev ett svamligt kvällsinlägg. men sånt är okej också. ibland. typ nu. men guuud nu går mina ögon i kors ... kanske ska skita i datorn och filmen för att gå och lägga mig istället?
ni är sådär jättefina!

- förra året stod vi där och firade alla andra.
om tre veckor är det vår tur. vår tur att se ner på alla andra som firar oss.
vår tur att sätta på oss mössorna, tuta med visselpiporna och gråta av glädje.
jag ryser av bara tanken. men åh va kul det ska bli.
och åh va sorgligt det ska bli. att lämna allt och alla. börja ett nytt liv.
just in case ifall världen går under imorgon - tack för allt.
tack till mina fina vänner. tack till lärare, mindre tack till andra lärare.
det har varit ett nöje (eller?) att få spendera mina tre sista år i skolan på allas vårat AGY.
jag är bäst på att vara sentimental. och tro mig, det kommer komma fler såna här inlägg de kommande tre veckorna. just be prepared hihi.

och OM världen går under ... FUCK den!! för jag ska hinna ta studenten och träffa en efterlängtad Julia innan vi alla försvinner. tro mig. inte ens Bibeln kan ändra på det!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0