.

jag har märkt att jag har en passion för mat. eller ja ... mat och mat. typ bröd ... och flingor ... och glass. ni vet, sånt där som en enormt bra för kroppen?! ... NAAAAAAT. kan någon lära mig hur man slutar äta sånt här? det är helt sjykt va jag kan proppa i mig stuff. speciellt nu när jag varit sjuk. herregud. dags att ligga i med hårdträningen nu! (aa juste, man var ju student så det där jävla festandet jämnar ju ut det ... FAN.) apropå det där med fest. jag trodde verkligen att vi skulle festa ihjäl oss den här våren, men vi har ändå hållit oss relativt lugna. om man jämför med vissa andra som har gått på skivor stup i kvarten. en klapp på axeln till oss. eller nåt..

om ett tag är det dags att bege sig till hallen igen. dags för träning, och nåt möte. tyvärr känns inte mötet lika spännande längre, men vi får se vad de har att komma med. kan behövas lite information nu inför nästa säsong. det hjälper inte att ni tjatar att jag ska skriva på, innan jag vet vad det blir för tränare. tyvärr.
för övrigt för att låta jättepositiv så har den här dagen var rent ut sagt PISSIG. träningen imorse tåg all must ur mig, och jag har varit komatrött hela dagen. och det där gjorde inte saken bättre. nu har jag gråtit två gånger på två dagar. visserligen är det skönt, men totalt jätteonödigt. speciellt med tanke på varför jag gjort det. okej om det hade varit nåt viktigt ... men som sagt, nu ska jag dra mig till hallen för att le litegrann.
ikväll blir det mys med mina favorittjejer. KAN vara SJUKT VÄRT lixom. OOhhYYEeEeeEs!

§ 10 dagar kvar. Julia Nielsen - kan knappt bärga mig tills jag får träffa dig.


Kommentarer
Postat av: julia

soon baby!! <3

2011-05-26 @ 02:09:32

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0