dagens ungdomar?

vaknade på liiiite fel sida tror jag. ni vet när man har drömt om nåt konstigt men man inte kommer ihåg vad det var, och sen vaknar man och är på dåligt humör. jag tror det var det som hände. aa det måste det.
igår jobbade jag som sagt på dagis igen. jag fick äran att äta tillsammans med tre av de största killarna. de har tydligen valt att dela upp de stora killarna helt, för de går inte sams. hur som helst så började de prata om att de har en egen Iphone och en egen Ipad osv osv... När jag var fem år, jag tror KNAPPT jag visste vad en vanlig mobiltelefon var för något? nu vet jag alltså inte hur mycket sanning dom pratar. (för jag har märkt att de väldigt lätt kan säga att dom får göra en sak, men sen visar det sig att det var osanning...) men hur som helst. blir man inte liiiite rädd för vart samhället är påväg? mamma berättade förut om ett barn som inte visste riktigt hur man läste en bok, för att denne var så van vid att flippa på Ipaden. jisses, såna grejer gör mig mörkrädd... meeeeen jag menar, alla kan väl inte ha fått en så perfekt barndom som mig och min generation hihi.
idag är planeringen att först åka ner till sats en sväng, sen komma hem och STÄDA MITT RUM. sen jag kom hem i torsdags har det enbart sett ut som en bomb har släppts där inne. det är som att jag inte orkar bry mig. hur nu det kan vara möjligt? jaja, lite senare idag ska jag träffa Madds som jag inte träffat på väldigt länge. blir lite mys i sigtuna!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0