tjockislördag

igår tjocka jag till mig rejält kände jag. men hallå, det var faktiskt lördag. och jag brukar höra frennes röst i huvudet: "ni som tränar mer än 12 timmar i veckan behöver fan inte ens tänka på vad ni äter för onyttigt". skönt att höra haha.

fredags: herrmatch. mycket bra match måste jag säga. Skånela vann mot serieledarna Eskil som inte förlorat en enda match innan det. grymt bra! jag sov hos hampus på natten, vilket jag så hade längtat efter <3
lördags: när hampus åkte och dömde, åkte jag hem och pluggade lite. skrev lite på IGU-uppgiften, som jag känner att jag inte har material nog att få klart till tisdag. hur ska jag lyckas? jaja... hampus kom på kvällen och vi kollade på melodifestivalen. (vafan va det för fiasko?!) och Vänner innan vi slocknade.

idag: halv tre idag har jag samling, och då är det enköping som väntar. hemmamatch, så jag förväntar mig publik tack! vi måste vinna den här matchen, kötta! men nu ska jag börja plugga faktiskt. jag börjar få lite panik på allt vi har de kommande veckorna... längtar till sportlov!

see you <3

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0