valborg


halli hallå! då var det valborg då. herregud va tiden går fort.
jag tänkte bara berätta om mitt lilla äventyr igår. bortsett från att jag var himla onyttig (choklad av mollan & finky, gratis morotskaka av rektorn och sen en sväng på donken) så hade jag jävligt kul med laget på kvällen. vi fick nämligen chans att åka nya fina Audi-bilar. givetvis fick inte jag köra eftersom jag inte är tillräckligt stor än. bilarna var iaf jääävligt fräscha, och jag skulle aldrig banga på en. jossan, sara, jag och malin hade jävligt tur som fick åka nercabat den första sträckan då det fortfarande var sol. sommarkänsla på hög nivå! kvällen slutade dock inte så bra.

så hur har jag tillbringat min valborg då? ja, började med en rätt ovärd träning imorse. sen var det dags för redovisning. det var nog det roligaste "tal" jag gjort faktiskt. jag kände mig så avslappnad, och det var så sköna människor där som lyssnade. kerstin gillade det också, och det var skönt.
resten av dagen har jag i stort sätt inte gjort någonting. lasse och sonya kom hit, så vi har käkat massa god mat och grejer. sen var det dags att gå ner till vår brasa. det var ett tag sen jag var där och det var mysigt att umgås lite med släkten som jag alltid gjorde när jag var mindre. dessutom när vi varit där ett tag gick vi till puben som är nybyggd här i byn. det var riktigt jävla fint, och nästa helg blir det stor ferre där. dessutom var det jätteroligt att höra att det kommer en liten småtting hit om några månader hihi.

nu sitter jag och tittar på vänner.
hoppas alla har haft en grym valborg!

tyvärr blir det inga bilder, datorn vill inte samarbeta

svenska hits


"trots att vi har sprungit tusen mil
så kommer vi springa tusen till"

ja jisses vilken dille jag fått på gamla svenska låtar. på svenskan idag fick vi höra flera gamla godingar verkligen, och det gillas starkt. får mig att tänka lite på sommar då de ska gå varmt i högtalarna! dock ser jag inte fram emot fredag då det är min tur att stå där och analysera..

"leende guldbruna ögon
har jag förälskat mig i"


(denna gång menar jag faktiskt ingenting med denna strof anna... haha)

tisdag, cougar town!


idag hade jag lite kvalitetstid med mig själv. jo men visst sörrni. jag tänkte att det var dags att ta tag i mitt liv så jag drog iväg och lämnade lite CV här och var. jag kände att det var på tiden, dock var jag förmodligen väldigt sent ute så jag har inga höga förhoppningar. nu behöver jag iaf inte gå runt och känna mig lat för att jag inte gjort något.
som pricken över i:et så blev det lite njutande shopping på vårt närbelägna H&M. en skjorta, kjol, bh och linne införskaffades. lite sved det i plånkan, men det får jag ta igen sen.

imorgon är det onsdag. vilket bjuder på mycket trevligt. (och otrevligt?)
sovmorgon, handbollsträningen inställd. börjat tolv, drass med Danne. Coopertest... buhu, ruggigt. sen hem och dryga mig lite innan det är dags för möte i hallen med "nya" (gamla) tränaren. efter det blir det nog en sväng till väsby som det ser ut nu. hihi.


ännu en måndag


fystester idag. de gick väl ganska hyffsat. vissa grejer skulle jag velat gjort mer på, men det är lika bra att inte orka nu så man kan förbättra sig sen om x antal veckor när vi gör detta igen.

på samhällen var vi riktigt duktiga tror jag. "Madde H, Jessica, Julia MVG?" stod det på en lapp såg vi. ojojojdå, sköter vi oss såhär bra kommer det ju gå galant. dock fattar jag verkligen nada ibland, men så kan det ju vara.

idag hade jag verkligen behövt plugga. har spanskaprov imorgon + tal, låtanalys på Svenska C egentligen. men det ska jag försöka smyga till mig på fredag istället. och det behöver jag verkligen.. spanskan däremot har jag nog inget val, men fan va dåligt det kommer gå. visst, jag kan typ glosorna. shoho, det kommer jag nog långt på! ... NOT. fan, jag som hade börjat bli ganska duktig hos mrs griggory. det får gå som det går helt enkelt.


higher


har precis kommit hem från en härlig stund på Laggen med världens bästa triolicious. vi skulle faktiskt vara duktiga och träffas för att fixa klart Singoallauppgiften vi skulle ha redovisat på torsdag. 2,5 timmar, två kycklingsallader och en calzone och ett sms till el teacher senare hade vi inte riktigt åstakommit det vi ville. därför är det nya redovisningsdatumet 12 maj, och jisses vad bra vi måste vara då! det var iaf en riktigt skön eftermiddag med två av mina favorittjejer, det blev mycket prat och skratt vilket jag gillar till tusen.


vi kom dock fram till att i höst är vi inte längre stjärntrion,
istället blir vi Piff och Puff kvar.
och när vår härliga julia kommer hem igen så är hon nog välsignad så det räcker och blir över
kanske kommer vi börja be bordsböner på middagarna efter det? hm... spännande tanke!

 

resten av kvällen måste jag verkligen ta mig i kragen och plugga jävel. inte det roligaste dock, men jag ligger verkligen efter just nu med det jag borde gjort i helgen. men eftersom jag är optimisten själv så ska det nog gå bra.
imorgon är det dessutom fystester. känns lite jobbigt. har fan fortfarande träningsvärk i magen... brutalbänk here I come!


mycket tankar

nu är min bror hemma.
och med hemma menar jag inte bara över kvällen.
nej, med hemma menar jag att han har flyttat hem.
iaf över ett tag.
det ska faktiskt bli roligt. ska bli roligt att träffa honom varje dag, när man annars knappt träffar honom varannan helg.
det ska också bli rätt jobbigt att inte vara "själv" längre. men det ska nog gå bra för jag och brorsan brukar fungera ganska bra tillsammans.

ikväll blir en lugn kväll tror jag. jag hade planer att åka över till berglund ikväll, men känner mig så jävla otaggad. känner därför att det är lika bra att stanna hemma och dega i soffan istället. skulle dessutom verkligen behöva plugga, men känner jag mig själv så kommer jag inte göra det. usch, är så trött på skolan så det är nästan sjukt.


torsk


"du kan inte vinna jämt
ibland måste man förlora igen"


<3

§


detta säger mer än de tusen ord jag skulle kunna skriva


forget the past


du springer aldrig ifatt när jag väl är där
jag vill inte tänka framåt, men är livrädd att fasta här
nu kan det vara försent, att säga som det är



ren fakta


idag är det fredag vilket betyder att jag får äta kakor.
det betyder också
att det är helg.
att jag har sen träning.
att jag kommer få sova länge i två dagar, men inte kommer göra det.
att om en vecka är det valborg.
att jag sitter här hemma och har panik inför sommarjobb.
att jag borde plugga massa skit, men orkar inte.
att det är 17 dagar kvar till min födelsedag.
att det är 24 dagar kvar till intensivkursen
att det är sommarlov typ... snart.
men just den här fredagen gjorde jag nåt som jag gått och tänkt på länge.
jag blev dessutom lite stolt över mig själv.
det gjorde mig både glad och lycklig.
om detta fortfarande inte funkar.. to hell with it. det orkar jag inte tänka på just nu, för nu är det B R A.


korrigering


vill bara säga en sak: förra inlägget hade typ ingenting med hampus larsson att göra. jag hittade bara bilden och såg att den utstrålade ren lycka, och tog den därför. jag var/är bara så glad så det känns som att allt skulle kunna lösa sig med det mesta. så, ingen skada skedd. men glad är väl jag ändå! :D


ett inlägg som gör mig glad


hur kan man gå från att vara så fryssen, så trött, så deppig till att stråla glädje, värme och lycka? svaret är träning. det gick så bra och det var så roligt! och när anders kom fram till mig så fick jag flashbacks och framtidshopp. för ja, förmodligen är han min tränare nästa säsong igen. och förmodligen kommer jag få spela med anna och frida igen. och förmodligen så är jag så jävla glad över det just nu att jag skulle kunna hoppa runt runt runt. förmodligen gjorde ett litet sketet sms livet så mycket roligare för stunden dessutom. skit i alla tankar. skit i alla osvarade frågor. dom tar jag hand om imorgon. eller i övermorgon. någon dag. det löser sig.

ikväll ska jag somna med ett leende på läpparna.

en bild som kanske borde göra mig ledsen
gör mig så himla glad just nu.
jag saknar att vara din vän
men lyckan sprudlar i kroppen,
och jag tror att allt kommer ordna sig.

hej igen


herrejävlar vilken kyla! vad hände med den härliga våren? känns som att vi är tillbaka i oktober fan. säg vad ni vill, jag skyller fortfarande allt på Island. deras jävla aska asså... nej men varför vara negativ? jag längtar iaf till värmen och Frankrike i sommar med världens bästa madde. det kommer bli legen..wait for it.. dary! hur kom jag på detta nu då? jo men det är ju bokat och klart! shoho! men herregud, Ryanair asså... suck. jag är redan trött på dem och har inte ens åkt med dom ännu.

idag var en dryg dag. uppsats på morgonen som inte gick bra alls tror jag. sen vare en lång väntan till IGU;n som spårade ut totalt. fast lite roligt var det ändå. är bara väldigt glad att jag går i SPElit08 och ingenting annat.
det blev alltså en sen dag idag och det första jag gör när jag kommer hem är självklart att kolla kylskåpet. jisses, är trött på denna ständiga matmani man måste tänka på innan träningar. idag kände jag mig däremot väldigt kreativ, och tänk vad mycket man kan göra med en kycklinglår och lite matlagningsgrädde. det blev en hejdundrande pastasås, nästan värd att skriva ner som recept.

om en timme är det dags för löpning i det fina vädret. inte kul. jag fryser av bara tanken.

Frankrike 2010


facebook asså...



50cent: "I take you to the candyshop" ,.. så har man godisförbud
.

asså jag hatar alla dessa grupper!! fast fa-an va roliga dom är ibland.

tisdagkväll


ja nu var man hemma igen.
bortsett från Elin som pumpade i gymmet så var det jag och bellisen som var tappra nog att gå ut och springa alla dessa kilometrar. vi var riktigt duktiga måste jag säga! så nu känns det skönt.

imorgon är det onsdag. vilket betyder mycket saker. två träningspass i skolan, ledig kväll, Greys anatomy och bara 19 dagar kvar till min födelsedag. tro mig, detta kommer ni få höra mycket av ... hihi.

sitter just nu och checkar in Sävehof-Guif på tv. Snart är det Cougar Town, mums.


anna bjöd på en, så då kan även jag göra detsamma..
www.fjortis.se


en helt vanlig dag för anna och jessica

"Anna, vi gör sån där intensiv och allvarlig blick..."

resultat;



vi gav upp våra försök, kände att vi var lite bättre på att vara oseriösa...

spårad dag, spårad lunch, spårade vänner


Carola ringer: "Är vädret bra?" du:"ja" .. så är man fångad av en stormvind.

ASSÅ JAG DÖÖÖÖR ... så gjorde jag inte det.
facebookgrupperna har helt klart tagit över vardagen.
men jag gillaré.


dagens låt: Som jag hade sig förut
som tagen från mitt huvud.


lördag jao


Ja, vad gör man en lördagkväll som denna?
käka lite god mat, äta god efterrätt (den vi gjorde hos Maddsen, mycket gottis), försöka plugga lite (dock gick det åt helvete. synd för mig.. eller nåt), sitta vid datan - kolla in alla töntiga grupper på facebook. skratta lite åt dom och sen gå med i dom jag med, kolla körslaget och Millenium, somna i soffan. punkt.

det var väl pretty much it. men det har varit skönt att bara vara hemma och ta det lugnt. nu ska jag hoppa i säng och sova lääänge imorgonbitti... okej, förmodligen inte länge. men sova ska jag göra iallafall!


godnatt bitches

i ärlighetens namn


att finnas för dig
gör att jag även hjälper mig själv




ta mig aldrig för givet
men lita ändå på att
jag alltid finns här för dig

aldrig utan dig.

you make me believe


I knew I wouldn't forget you and so I went and let you blow my mind
Your sweet moving
The smell of you in every single dream I dream
I knew when we collided you're the one I have decided who's one of my kind



you make me smile like I've never smiled before

 


shoemaster

&

dagens köp


17 april


en månad.

ja om en månad åker vi ner till eskilstuna för lite bilkörning. tiden går så jävla fort. har inte ens öppnat teoriboken. det kanske är dags? för ja om 23 dagar har jag åldern inne. uppkörning och helt kitet är visserligen bokat, men det får ni inte veta! jag är faktiskt väldigt nervös av bara tanken. men jag får tänka på den där veckan i eskilstuna som vi kommer plugga satan under. jag och min jullan ska ta E-tuna med storm vecka 20..

idag började jag dagen med en morgonpromenad innan jag hunnit bli hungrig. det fortsatte med att jag körde till Uppsala och vi tog en tripp till IKEA. jesus, kan det bli större eller? jag blev helt slut av att gå där, så min terapi blev att gå in på skopunkten och dregla. där träffade jag världens bästa petra som var min lärare och mentor under mina tre år på högstadiet. det var riktigt roligt att snacka lite skit, har inte träffat henne sen vi slutade nian. jag saknar henne lite faktiskt. dessutom blev det två par skor. har jag råd med detta? nej... visserligen har jag världens sötaste och bästaste mamma. men det här med pengar får mig att få lite ångest. har inget jävla jobb till sommaren och vet inte vart jag ska söka heller. "det löser sig". det var väl det som var det nya för 2010. jag får väl lita på det...

med tanke på det här med jobb så kan jag ju säga lycka till, till anna och frida som jobbar sina första dagar på nya jobbet idag. hoppas det går bra älsklingar!

"asså jag dööör!"


det har verkligen inte känt som fredag överhuvudtaget idag. men det är det. dagen började inte så bra, och allt gick fullkomligt snett. men jag jobbade mig uppåt som jag brukar säga. kvällen blev däremot inte som den brukar. jag var inställd på träningskväll imorse när jag vaknade. men den lilla incidenten i gymmet på morgonträningen och det faktum att jag blir benen knappt orkar gå i trapporna, gjorde att jag valde att vila från träningen ikväll. jag tror min kropp ville säga mig någonting när jag låg där på golvet imorse... hö-hö-hö.

anyway. det blev istället en myskväll med syster. minipizza á la fridas house (jadu frida, det var den godaste pizzan ever. så nu finns den även i min frys) och till efterrätt härlig chokladmousse. det blev skandinavisk afton framför teven. Så ska det låta med ett norskt och ett svenskt lag + jag och syrran som snackade danska i soffan. Fo Helvede! därefter blev det John Cleese hos Skavlan och hej va kul det blev.

höjdpunkten var nog ändå kvällens film; 17again. Inte enbart för att Zac Efron var ju... TO DIE FOR. men den var ju så förjävla rolig (och pinsam). trötta och glada - imagine me and my sister. det var inte mycket som fick stopp på vårt skratt denna kväll. och det är jag glad över. en meningslös hemmakväll utan träning blev istället till en väldigt mysig syskonkväll. detta vägde upp mitt dåligasamveteförattjagintetränade litegrann. 

så sevärd film. på många sätt...
eller vad sägs?


yesterday en el suedelesson






störda brudar

Klysen, tack för att du finns!


trött trött trött.
intervallträning och individuell teknik stod på schemat. hade ångest inför intervallerna, men de gick faktiskt förvånadsvärt bra. dock var det mindre kul att jogga ner i regn, men som sara sa; "vafan, har ni inge bonnablod i er eller?". skönt var det när man kom in och allt var över iaf. dock gick handbollsträningen sämst, för man blev ju helt slut av uteträningen. så jag missade skott, efter skott, efter skott, efter skott.... men jag ser fortfarande fram emot att stiga upp imorgon bitti och komma till samma gamla hall och lira med samma bollar. lite variation på det hela är det ju när man får en annan röst att lyssna på imorgon + andra lagkamrater. gilla.

imorgon är jag dessutom ensam hemma på kvällen. tränar dock till typ nio, så det blir väl bara hem och dega (läs: somna i soffan) men det kan ju vara skönt det också. nu är det iallafall dags för slagg. så godnatt people!

akta er för askregnet från Island bara!

i don't know what to do...

heeey soooulsisteeer


myskväll igår hos madde. sååå värt! vi åt gott, pratade, skrattade och myste gärnet. det blev att titta på Dumpad och typ... borta bäst, hemma värst eller nåt sånt. Dumpad såg vi först och jävlar vilken dryg film. men den var rätt roligt ändå. till nästa film hade vi bäddat och grejs, så då låg jag i sängen och tittade. ett misstag? ja... jag sov i stort sätt hela filmen, och den var tydligen jätterolig. synd för mig, men jag ska inte klaga på min lilla sovstund heller.

tidig morgon och lite sömn blev idag heeelt gaaleet! rolig dag skulle jag vilja kalla det. love it! tyvärr kan jag inte säga att jag gjorde så mycket nytta, men vad gör det? det är en världslig sak. lev livet skulle jag vilja säga! man kan inte göra annat än det när sexiga sexan är i farten. jag säger bara SS i SS, herrreeguuuud. legen...wait for it...dary!

lite freakade bilder blev det faktiskt idag. kors i taket.
men dom har inte jag, så dom får vi smaska på någon annan gång.
nu ska jag på träning och typ... dö.

förresten... är det lagligt att träna 19.00-20.30 på valborgsmässoafton?
nä, tänkte väl det.


dagens låt: Hey, soul sister

heaven only knows



jag är fast.




what up?


major news!
min missbildning på näsan är borta!! visserligen har jag ett litet ärr, men det är iaf lättare att leva med. shoho!

för övrigt har jag precis varit på möte med gamla laget. känner mig både jävligt taggad och jävligt otaggad. förstå va roligt att spela med och mot jämnårig och kunna prestera så som man vill! det skulle vara så jävla roligt! men kommer detta verkligen funka? det är frågan... målet är iaf att få över frida och anna PÅ NÅT SÄTT!

träningsvärken sitter iallafall där den ska. löpturen idag var verkligen inte rolig. nästan så att jag är påväg in i annas pensionärsförening. fast det kanske inte är så konstigt just nu? nä positiv ska man vara.. härligt med träningsvärk!

kanske borde jag plugga? ja enligt min lärare är det det enda jag borde göra. usch orkar inte. alla dessa jävla böcker!! "det löser sig" aight?

imorgon ser jag iaf fram emot en träningsdag + tjejmys hos madde på kvällen. GILLA!

.



jag gillar känslan


min måndag


kan sammanfatta dagen med att
det var grymt skönt och roligt att börja träna igen.
skolan är ju bara såå överskattad.
men så jävla kul att träffa alla igen!
Rille babblar som vanligt.
Vi pratar lite för mycket på samhällslektionerna.
känns jävligt ovärt med endast en lektion.
simmarna är ett udda folk.
älskar vädret. låg och solade på stationen i väntan på bussen.
powernapen hemma var G U D O M L I G.
inhandling av en ny mascara, klirr!
träning. jävligt kul. jävligt frustrerande. jävligt saknade har vissa varit.
träningsvärk imorgon? svar ja.


ÅÅ VI E AAAIIIK


först och främst: AIK TILL ELITSERIEN! GRYMT!

det blev en galen kväll hos frida igår. galen och rolig. väldigt rolig. väldigt sent. väldigt värt. väldigt underbara människor.
efter en kväll/natt som den kan man inte vara annat än trött. men jag trotsade min trötthet, så istället för att ligga inne och dö, så var jag ute i det vackra vädret och hjälpte till på tomten. ut med möblerna, bort med alla löv, nu är våren här! och självklart tog jag ut pärlan. och ja.. det är fortfarande roligt att åka! tog en sväng här ute på landet och bara lät det gasa iväg. så jävla härligt helt enkelt.

imorgon är det dags för skolan igen! lite blandade känslor om det. både roligt och jobbigt.



jag och lillen! hihi <3


jag diggar stenhårt att jag infört en ny pose, pga min älskade näsa.

kom igen gnaget!


Pappa:
- jag har varit trogen AIK:are i alla jävla år, men vinner dom inte ikväll mot Växjö så byter jag fan klubb!

kom igen nu AIK. det är inte enbart en plats i Elitserien som står på spel!

"Vi ser hur solen stiger över Råsunda
Vi ser hur Hovets is är blank och klar"

cp är jag just nu


lov - det har varit riktigt skönt att få sova ut lite extra + att få vara med sina vänner utan att behöva tänka så mycket på skolan.
vår - kan man bli annat än glad över att snön är typ borta och det börjar gå mot ljusare tider?
vännerna - behöver inte säga så mycket.
converseskor - finns det några bättre skor? de passar till.. allt.
allt blir snart som vanligt - bortsett från skolan, så ska det bli skönt att bla börja träna som vanligt igen.
en månad kvar!! - härliga arton. härliga körkort. härligt myndig.

 

löpning - det går bra en varm vårdag. men när vädret är piss och man har motvind + regn i ansiktet så är det inte så jävla kul som man kan tro.
lov - jag dissar det enbart för att jag blir så jävla lat och seg när jag är ledig.
min näsa - egentligen kanske jag skulle dissa denise då, eller? haha
vädret - ge mig fint solväder varje dag! idag lixom, är det höst??
egenträning - jag är ganska dålig på att motivera mig själv.
tankar om nästa säsong - varför ska det vara så jävla svårt?
plugg - det och jag går verkligen inte ihop längre. förresten, har vi nåt prov nästa vecka? suck...


hemligheter alltså



"om 5000 går med i den här gruppen så friar blablabla till mig"
*ignorera*.

det verkar ju kanske en aning patetiskt detta. om han nu promt vill fria, vänta på grabben. låt in 5000 helt främmande människor på facebook bestämma. ja, detta var bara en liten parantes och ett klokt ord från lilla mig denna förmiddag.

på det jag kommer skriva nu så kommer nog några av er (alla) sucka och tänka: "nu börjas det". och vet ni vad? så hell att det börjar nu! EN MÅNAD KVAR MINA DAMER OCH HERRAR! Idag kan även jag gå upp med ett finger i vädret och vara glad. för om exakt en månad är det min dag och jag fyller 18 år. wiho wiho!

har dessutom skickat iväg ett "CV" om man nu kan kalla det så, om sommarjobb. jag har inga höga förväntningar, för jag är ganska sent ute. men jag känner mig lite lättad att jag fått iväg iaf något.
och nu ska jag ut och springa i det tråkiga vädret. wish me luck!



ja juste, var med this girl, fredric, viktor och frida igår också. vi spelade spel, mysade, skrattade och snackade.
dessutom fick jag vet att viktor vet någonting om mig som jag knappt vet om mig själv...
eller asså kanske inte riktigt. men ja, det var en... trevlig upplevelse?

latmask eller vad?


usch.. jag är lat. riktigt jävla lat. det har jag väl iåförsig alltid varit, men nu känner jag mig riktigt L A T!
jag borde ut gå ut och springa. en riktigt lång runda skulle jag behöva. men känner jag för det? nej inte alls... vad hände med min träningsnarkomani? vad hände med konditionen? swupp.. too bad for me! äh, nästa vecka börjar försäsongen och då jävlar kommer den tillbaka. visserligen kommer jag verkligen INTE orkar den första veckan eller två. men det är smällar man får ta, aight? imorgon ska jag springa, jag lovar! kanske tar mig en liten runda nu (bara för att inte känna mig helt värdelös), för det hinner jag ju innan jag ska ta bussen in till märsta och träffa Ramona och Anna för lite lunch.

och här ska ni få höra på något mirakulöst:
de flesta vet väl att jag älskar serien Vänner och jag har kollat på varje avsnitt HUR MÅNGA GÅNGER SOM HELST! men vet ni vad? jag låg och kolla på en skiva nu imorse och det kom ett avsnitt jag ALDRIG sett förut.... Hur fan kan det vara möjligt? Jag väntade på att det skulle komma någon scen i avsnittet som jag kände igen, men inte en enda!! jag blev så himla fascinerad och jag förstår fortfarande inte hur jag har kunnat missa det under alla dessa gånger jag satt i den där skivan... men jag gillar't!

en helt vanlig torsdag



världens bästa viktor och världens bästa anna har varit hos mig idag och gått mig på nerverna. jag öppnade mitt hus för dom. jag bakade kladdkaka till dom. jag bjöd dom på glass. jag lät dom vinna på WII. jag gav dom middag (okej, det var morsan... men ändå) jag lät dom ockupera mitt rum. vad får jag tillbaka?
en galen jävla dag skulle jag vilja säga!!!
trots att jag för ett tag för på vippen att säga upp bekantskapen med er så lyfte ni mig tillbaka till verkligheten, och denna dag skulle jag inte velat tillbringat på annat sätt. mycket snack, mycket skratt, mycket deg. och med två av världens skönaste människor. tack för idag sköningar, ni gjorde den grym!

ni är riktigt speciella för mig

kan ju avsluta med en goding, eller viktor ... var detta okej?


peace out!


UNDERBARt, DET ÄR ORDET


superbra kväll.
mätt, mätt och åter mätt.
flickan från ovan. speciell film, men ändå väldigt bra.
mycket trevlig kväll helt enkelt!


cityfun


igår var jag i stan med denise och anna. vilka retards. så jävla klockrena retards dock!!
vi började med en välbehövlig lunch, och jag har för övrigt hittat min nya favoritsallad. sen gick vi runt i affärer och dillade lite. jag fick mina älskade converse-skor! (för er som inte vet har jag tjatat om dom sen ... forever) dock fick jag lite ont i hjärtat när denise berättar att de hade tänkt ge dom till mig i födelsedagspresent... GULLISAR JU!

tågresan hem var helt jävla crazy! varför blir det alltid så? inte vet jag, och inte är jag bitter över det. roligt har vi när vi är trötta och korkade. dock fick denise nog och drog bort lite skinn på min näsa... buhu vad jag ser ut nu!! .. men det kan ju vara lite charmigt. eller?

idag har jag planer. som jag inte tänker skriva här än, men som ändå inte är speciellt "hemliga" längre. kul ska det bli iaf! hoppas bara jag inte blir för nervös... haha.



dessa har pyntat min bakgrund på datorn jättelänge nu.
men vet ni vad? nu har jag bytt bild.
för nu är dom mina, shoho!

home sweet home


HEMMA IGEN!
det är precis vad jag är. det blev en lite kortare visit i härliga lofsdalen än väntat. men det var nästan bara skönt att komma hem måste jag säga.

vi gjorde inte mycket som vi brukar där uppe. inga skidor blev det, inte ens en promenad ute på isen. istället blev det påskmarknad, första grillningen och bara allmänt chill. det var skönt att komma upp några dagar, men det var nästan ännu skönare att komma hem. jisses vad seg och lat man blir där uppe. det är alldeles för frisk luft där.
nu har jag iaf tagit mig en skön löptur efter 6 timmar i en trång bil. dock känns det väääldigt långt borta till att orka försäsongen som drar igång nästa vecka...


efter x antal timmar i bilen började jag tupera mitt hår i tristess...



syrran och jag flummade apa större delen av helgen, vissa stunder hakade våra freakade päron med andra ville dom bara sticka huvudet i snön för att komma bort från galenskaperna


resultatet av en rastlös bilresa...


påskmarknad


underbara storesyster och jag <3

trots att gårdagen var underbar vädermässigt så blev det inga skidor. jag kände mig grymt otaggad på det tyvärr. kanske är det så att jag fick min skörd av skidor när vi var uppe på nyår, och jag inte har hunnit längta tillräckligt? däremot satt vi ute i solen och bara njöt. jag slöt ögonen och drömde mig bort (bokstavligt, somnade nästan) så underbart varm var solen för tillfället.

det har varit en resa med blandade känslor. minnen hit och dit. både superbra och mindre bra. jobbiga och sköna. var tog allt vägen? såna tankar har flugit runt i mitt huvud, samtidigt som jag skrattat åt allt vi varit med om.

keep bleeding, keep keep bleeding


idag är det skärtorsdag. mina vänner vill att jag ska snitta lite snyggt på vänster handled.
vi får se vad dagen bjuder på helt enkelt. he he hehe.

snart är det dags för debatt också.. blä. fattar ingenting. det positiva är att vi ska vara fina idag, likadana dessutom. efter debatten är det engelskaredovisning. ännu mer blä... dock har man tårtan av sötaste lindisen att se fram emot. och sen bär det av i en bil till den högre delen av Sverige. jobbigt... inte självla faktumet att vi ska dit utan den cp-långa resan. duuuh, pallar icke.

 


RSS 2.0