klad chey


plugget igår gick rent ut sagt åt helvete. jag gjorde en historefråga, kände mig superduktig över att ha pluggat, klappade mig själv på axeln och kom på mig själv en stund senare med att "jag har ju egentligen inte gjort ett jävla piss". men men, idag har jag försökt gjort desto mer, så jag hoppas jag hinner färdigt till inlämningen imorgon.

idag var jag på massage. eller lite mer än det dessutom. mona är lite av en... vad ska man kalla det? livscoach kanske? ja, hon är lite allt faktiskt. så min första fråga till henne (som jag tyvärr nästan trodde jag visste svaret redan) var om mina finnar. och vad får jag för svar? jo, mjölk. men fan, jag kan inte sluta dricka mjöölk! det är typ det enda jag dricker ju. men jo, jag ska försöka hålla mig ifrån all sorts mjölprodukter i åtminstone 6 veckor så får vi se om resultatet blir något annat. när vi sen fortsatte att prata om min kost så kom mona fram till att jag äter fel. hon anser att vi har lärt oss fel i skolan och så, för så mycket kolhydrater som de säger att man ska äta ska vi inte göra. desto mer fett behöver vi. jahaja tänkte jag, det är lika bra att prova. så nu ska jag försöka trappa ner på kolhydrater, speciellt pasta. (som jag typ lever på). vi får helt enkelt se hur det går, men det ska bli spännande att prova (läs; jobbigt). då återstår att se, vad ska jag äta om dagarna? ingen mjölk och inte så mycket kolhydrater. frukost? ingen yoghurt, ingen mjölk, kanske inte så mycket bröd. helluuuu vad finns det kvar? njaa, nästa vecka får jag och mona ha ett lååångt samtal om det!!


skönt ändå med lite träningsledigt ikväll. att få strosa runt i sina mjukaste byxor och sin gosigaste tröja. det är då jag mår som bäst! sen att jag har äckligt mycket läxor försöker jag blåsa bort. nu; soffan. imorgon är det en ny dag, bestående av träning, idrott&hälsa, skola + träning inför seriepremiären. de sista orden bara saftas i munnen på mig! på söndag, då jävlar!

en dröm om en annan tid


ibland blir jag utmattad. av all denna tomma energi som går åt. den tomma energin som går åt omedvetet. fast man inte vill. vi träffas varje dag. jag går förbi dig. du går förbi mig. vi tittar inte ens åt varandras håll. det är som att vi aldrig känt varandra. men det har vi. hur länge som helst om du frågar mig. du var en av mina absolut bästa vänner innan du blev mitt allt. mitt liv. mitt hjärta.

det tog slut så snabbt. (inte bokstavligt talat med tanke på att jag hade nästan två fantastiska år med dig). men på en dag var du borta. jag fick inte chansen att bearbeta det som du fick. för hyffsat snabbt så insåg jag vilket svin du var och är. något jag egentligen inte vill erkänna ibland. det som skrämmer mig är att jag drömmer om dig ibland, och inser att det jag vill är att ha dig tillbaka. dock skulle mina föräldrar då bannlysa mig från huset. trots att jag inte alls älskar dig längre. jag tror faktiskt jag inte ens tycker om dig. jag tycker om den du en gång var mot mig, den riktiga personen som jag känner långt därinne. det enda jag vill känna är tryggheten jag hade med dig. så varför är det då så svårt? jag vill så gärna säga att jag har kommit över dig. men det tror jag inte att jag har. man har inte såna tankar isåfall. men det jag kan säga är att jag ska komma över dig. det kommer vara svårt, för jag kommer nog aldrig känna så för någon. eller vad vet jag? men du var den första som lånade mitt hjärta, eller kanske ännu värre... du tog det. och jag vet inte om jag fått tillbaka det än. trots den här känslan så kan jag säga att jag ska gå vidare. jag är redan påväg. för jag tycker inte om dig, du är inte värd mina tankar. jag tycker om en annan person. jag tycker om den personen väldigt mycket. det enda jag måste göra är att lämna allt jag har i bakhuvudet vid sidan av. lämna alla minnen. inte glömma, nejnej, de kan vara trevliga att ta fram ibland. men bara lämna dem åt sidan. åt en annan tid. en tid då du kan minnas mig också. som de personerna vi en gång var. minns att du en gång älskade mig. älskade mig högst på jorden. eller jag vill tro att du gjorde det iaf, fast jag är ju som jag är och tror alltid det värsta. men kom ner på marken nu jessica, hade han inte älskat dig så hade det aldrig varit ni så länge! jag försöker intala mig det. jag vill veta vad som hände. vad gjorde jag. vad fick dig att gå från kärlek till hat? jag vill tro att du innerst inne saknar mig. och jag hade trott det om du inte hade bytt ut mig så fort. det gör fortfarande ont..

det här får mig att vilja gråta. jag har tårarna i halsen och bakom ögonen. men jag ligger ensam i min säng och jag kan inte. jag som i vanliga fall gråter jämt. jag kan inte. för många tårar har fällts för dig. jag vill att det ska vara slut nu. jag vill våga gå vidare. våga släppa taget om den sista tråden på din tröja som sakta men säkert förtvinar när baksidan av din rygg försvinner. jag vill släppa taget om oss. för det är det jag håller kvar. drömmarna om ett förflutet. tankarna om ett annat liv. önskan om en tid för länge sen. den känslan kommer nog alltid vara kvar. långt där inne i mitt hjärta. jag hoppas så innerligt att jag finns där hos dig med. man glömmer inte någon man en gång älskat.


jag är en känslig person. jag tycker om att skriva om mina känslor. det känns bra.
det här kändes bra. man behöver minnas för att kunna glömma. sen att ni bloggläsare få ta smällen,
att behöva läsa om dem. men det är inte ofta jag pratar om mina känslor, det är inte ofta jag ber om hjälp. jag är mer av en giver, jag älskar att ge hjälp. det här är mitt sätt att lätta på trycket.
det behöver jag. det är inget depp-inlägg på nåt sätt. bara ett med mycket känslor.

over and out





anna lincoln är en klass för sig







detta blir resultatet när man lämnar anna ensam med en macdator!

sometimes it's hard being alone


jag är så fruktansvärt trött! hur fan går det till? jag hade ju en grym sovmorgon imorse, och la mig hyffsat tidigt. kanske är just därför, har sovit alldeles för länge? fast vissa av er kommer säkert skratta om jag berättar hur länge jag sover om dagarna, och kallar det sovmorgon. men det är ju en annan femma hihi.

har mest degat idag iaf. tog en kopp kaffe hos mormor precis och hoppades på att bli lite piggare. därför tänker jag nu göra ordning en smoothie (som btw är största trenden nuförtiden, dock var det väldigt svårt att förklara för mormor vad det var för någonting) och försööööka plugga. har alldeles för mycket som hänger på mina axlar, så det smartaste är väl att göra det då när det verkligen är studiedag? hmm, jag återkommer hur bra det egentligen gick till slut...


studiedag


ja men hallåååå gott folk! äre bra ellää? skööönt.. själv ligger man i en varm säng (tack kissen för att du värmde upp den åt mig) och ska snart släcka lampan. men innan dess ska jag bara prata lite skit.

helgen har som sagt gått. med raketfart dessutom. jag insåg att det gör det när man jobbar, men det var både skönt och roligt. kände att jag gjorde lite nytta för en gång skull, att nu ska jag ta tag i det här! skulle vara riktigt skönt med lite regelbunden cash. hihi. det hela gjorde det ju verkligen inte sämre att jag hade denise min gris vid min sida båda dagarna. och inte får jag nog av henne inte, nix... imorse klockan nio stod jag utanför hennes port. strax efter mig var frida och anna på plats också, och jisses vilken underbar frukost vi blev bjudna på då! tack underbara denise. pannkakor och våfflor i all ära, men det här slog ALLT! hihi.



alla bilder är tyvärr från anna, för min mobil/dator strejkade i sitt samarbete i sista stund. så det blev tyvärr inga egna produkter. sorry anna, men du är ju typ min favoritfotograf ändå!

anyway... jag, anna och the doosh åkte iaf till the beautiful town of Uppsala och kikade lite. jag fick med mig lite smått och gott hem, eftersom jag hade lite ärenden. jag hittade det jag var tvungen att åka in för + en kofta och trosor. så det blev lite plus där. vi tog även en fika som jag tyvärr skulle kunna ha varit utan idag, (förlåt wayne's, men idag var jag besviken!). men med trevligt och mysigt sällskap så löser sig även det!

 

själva anledningen från första början till att vi skulle till uppsala egentligen var att vi skulle träffa bästa malin på hennes skola. dock så fick vi beskedet att hon hade ramlat av hästen, så hon var hemma idag eftersom hon inte mådde så bra i kroppen. tss, inte undra på det du om man får en tuuuung jääävla hääst över sig. är bara himla glad att det inte resultatet blev allvarligare! men jag och anna åkte iaf dit på eftermiddag med lite munkar för att muntra upp henne lite hihi. det var såå kul att träffas igen, det går alldeles för länge mellan gångerna! dessutom gjorde vi henne glad, och det var det som var huvudsaken med hela alltet!


jag älskar dig tjejen!

 


sova?


idag har jag alltså jobbat och stått i. började med en nervös jävla tjej kan jag meddela. men dagen gick och jag hade ganska roligt faktiskt. visserligen blev det fullständigt kaos där ett tag, men sånt händer ju också ibland. okej, det kanske inte är varje dag 108 personer kommer in och ska ha mat samtidigt, och disken fungerar inte och maten hinner inte bli färdig till alla. men vad gör det om 100 år? hur jag skötte mig då? jadu, eftersom jag vet att the boss läser min blogg så har jag faktiskt inget uttalande om det. dock är jag bara extremt trött och besviken på mig själv att jag ska vara så blyg och rädd att göra bort mig. men what to do? det är jag helt enkelt.

nu sitter jag iaf i ett fotbad med mina ömma fötter. funderar starkt på att gå och lägga mig i min gosiga säng ungefär... väldigt snart. för har precis fått reda på att jag ska in till Uppsala och hämta min fina syster.  "det blir nog inte innan halv tre". vad ska jag säga? det är inget jag ser fram emot, men jag har fan inte hjärta att låta henne åka sista tåget hem om hon har så roligt. hon har ställt upp för mig så länge, och så mycket. då måste jag någon gång ge tillbaka när jag väl kan, så det får bli inatt. så denise, ge mig en kaffe imorrn när jag kommer så blir det nog bra. haha!


fredagkväll


ja men se där, nu är det fredag igen!
började med träning som vanligt, och jisses vad jag hatar när man måste göra saker som jag inte kan. och det gjorde vi idag, i stort sätt HELA träningen. som tur var så var både magnus och dagge på bra humör, så det blev roligt och skojigt ändå. men faktum är att hela den här veckan kan man sammanfatta med att "ibland undrar jag varför jag spelar handboll". hihi. så dåligt har det gått, nästan så jag funderar på att sluta skjuta. jag ska bli en passningsspelare, kanske man gör några assist per match? haha nejdå, men ibland måste man få ha dåliga dagar. och den här veckan har i stort sätt bara bestått av dåliga dagar, på alla plan. men myran är ändå helt okej glad ändå!

jag har iaf fått skrivkramp idag. två lektioner. två föreläsningar. två tillfällen att skriva, skriva, skriva. sen dess har jag inte rört en penna på hela dagen. dessutom är det långledigt nu i helgen. hela måndag och tisdag är ledigt dessutom. mycket skönt, och bra tid att göra lite läxor på kanske? (hmm, det låter iaf bra. frågan är ju om det kommer hända).



min fredag avslutades iaf lite smått i Uppsala med min älskade syster. vi shoppade upp mitt presentkort på Make Up Store, + att det blev ett och annat mer. hon var glad eftersom hon fått lön och bidrog med ett par skor och ett par byxor till mig. mycket generös prick det där! och inte nog med det så var det väldigt roligt att få spendera lite kvalitetstid med min storasyster. kan vara guld värt ibland!

nu är jag lite smått nervös inför morgondagens bravader. lilla jag ska jobba, och ha denise the boss som överordnad. det kommer förhoppningsvis gå bra. men you know me, jag blir nervös bara någon jag knappt känner är påväg fram och ska prata. hihi, toooooeeeent!


Myran is speaking


idag höll jag tal. efter många om och men så höll jag enbart tal för min lärare och världens finaste maddis. vi skulle egentligen vara i större grupper, men efter ett bråk om man nu kan kalla det så, så var omständigheterna ganska dåliga. jag blev ledsen, och han såg ut som ett frågetecken. efteråt fick jag samma ångest som alltid, och kände genast att det var jag som gjort fel. att det var jag som överreagerat. men stundtals så inser jag dessutom att jag inte ska skylla detta på mig själv. han var klantig och jag är känslig. det är inte alltid lätt helt enkelt. sen blir det förstås alltid extra lätt att gråta när man är riktigt jävla förbannad. men vad ska man göra? sparka honom mentalt i skrevet och peka på honom och skratta lite. det är sånt hjärnan är till för hihi.

jag höll iaf tal för en väldigt bra publik idag. det handlade denna gång om relationer, och jag valde att prata om jullan. eller hur det är när hon är där borta in the big US. jag gillar tal som betyder något, och det här betydde verkligen någonting. det betydde faktiskt ganska mycket, och det är såå mycket lättare att prata om än typ hur man stukar en fot? men såna instruktionstal har man ju också fått göra. men nu bävar jag bara inför nationella provet som kommer inom en snar framtid. då står i princip allting på spel, och mitt tal måste vara klockers. usch, jag vill vara liten tjej igen ibland!



vi tog iaf en liten roadtrip idag efter en oerhört rolig idrottslektion. vill ni få en bild utav den? jo, se er detta framför er; jag, Jessica Myran Karlsson (som inte kan åka skridskor, och knappt skidor heller för den delen) skulle åka inlines med världens fulaste hjälm och ojämt höga stavar till hjälp. jag kunde klassas som mormor när jag stod på de där hjulen. herregud va roligt det var, men jisses vad jag är dålig! står jag inte på plan mark med en handboll i handen är jag totalt värdelös på allt vad idrott heter haha! men jag gillar't, that's me hihi.

men som sagt så tog vi iaf en liten roadtrip upp till donken. för som vanligt övertalar alla mig och min gula bil. nu ångrar jag lite att jag inte tog morötter istället för pommes faktiskt, för jävlar va de satte sig fel. dessutom gjorde jag nån "idealweight-grej" på facebook. och jäääävlar va fel det kan sätta sig i småtjejers huvud. det stod att jag skulle väga 57 kilo, och URSÄKTA MIG men det gör jag verkligen inte! bara för att jag är liten och hela det köret så väger jag ju inte direkt som en myra! nej nu blev jag nästan lite förnedrad faktiskt. inte för att jag tar åt mig att jag borde väga sådär - utan det är bara helt galet fel. för hade jag varit typ.. 4 år yngre och inte tränat styrka som jag ändå gör så skulle jag börja banta direkt. inte bra inte bra facebook!! herregud va jag blev politisk och allvarlig nudå! okej, inte politisk iaf, men ... ja, allvarlig blev jag!!

ska fixa lite inför träningen nurrrrååå. självklart lyssnar jag på fet jävla musik, oslagfuckingbart. "I wanna know your name .. name .. name". SHIT va liiiiikt assåå!

och vill ni höra en annan cool grej? (för jag menar, det här inlägget är ju inte låååångt nog). imorse av en slump så kom jag på en HELT ny pose! checka in den här; (fett tufft att den är i flera steg också eller hur hihi??!)


först ba; YOOOO WHAT UUP?! sen ba; MYRAN, PEACE lixom! AWESOMEEEE

OMG vad jag är stört, trött och tråkig!

sometimes I have a wish about another time


what a day!



och nu ska jag sova. we'll talk tomorrow!

pissfitthoräckelfanbajskissurbansvininfluensagrisknorrärtaaaaa


sssch, prata inte med mig! titta inte på mig.. tänk inte ens tanken.. BACKAAARÅÅÅ!
OJ vad jag är bitter för tillfället. jag är nog arg, irriterad, trött, bitter, ångestfylld och det mesta man kan vara just nu. vad ska jag göra åt saken? tja, en god natts sömn kanske? så nu ska jag ta mitt pick och pack i säng. orkar inte ens borsta tänderna, eller göra mitt kvällsbehov på toalitten. dåååå kan ni tänka er vilken BITTERFITTA jag är!

förhoppningsvis är jag lugn imorgon. men i värsta fall, om jag inte lugnat ner mig, så verkar ju mina vänner iaf tycka att det är vääääldigt roligt när jag är på sånt här humör. tänk va kul det kan vara att reta folk! så då underhåller jag några stackare i världen iaf, och det är ju bara trevligt.

nej men sängen var det va? svaret är ja. punkt.


långt hår vill jag ha också. FA-AN DÅ!
HATAR MITT LIIIIIIIV
(okej, ta det inte så bokstavligt som det låter. det är bara väldigt internt)

 

Puss och Smek
Livet är en barnlek


godnatt


nu har klockan redan blivit tjugo i tio. jag ligger i min säng och filosoferar det sista innan jag tänkte sluta ögonen. har debatt imorgon och har tyvärr inte pluggat speciellt mycket på det. men vet ni vad? faktum är att jag inte bryr mig så mycket, för jag kan ingenting om politik egentligen. tragiskt men sant. istället har jag slipat på mitt tal. och det har varit väldigt känslosamt en kväll som denna. vad jag ska prata om kanske många vet, men annars säger jag det typ efter torsdag när jag haft det. men jobbigt har det varit att skriva det. bland annat för att jag vill ha det så bra som möjligt egentligen, fast jag känner att jag inte har kommit upp i min vanliga standard. inte ok.



för övrigt har det varit skönt med ledig kväll, trots att den gick så fort. kan vara bra med lite familjemys ibland. verkligen välbehövligt. imorgon är det nya tag och vi börjar med en träning direkt. that's how we do it!

sov så väldans sött nu hörrni!


jessica heter jag




igår pratade jag med en vän till mig. en vän som jag känt väldigt länge, men det är väl först de senaste åren vi kommit varandra "nära" om man kan kalla det så. han lyssnade på mig, som han aldrig gjort tidigare tror jag. det kändes bra, för han fick mig att tänka lite + att han får mig att inte känna mig som en totally noob som har dessa tankar i huvudet. tack tim, för att du lyssnade.

kvällen till ära ska spenderas hemma i mjukisbyxor, myströja och sockor. det blir ingen träning för oss ikväll eftersom vi fick vila våra kroppar från helgen. (kunde inte ha börjat bättre än med en avslappningstimme imorse) ska ta itu med mitt rätt känslomässiga tal för närvarande, + att jag ska försöka få in lite extra i huvudet inför debatten imorgon. och vad är det lixom? valet var ju igår föfan! it's sooo yesterday! och apråpå valet.. SD wtf? ja, vi får verkligen se hur samhället kommer bli nu, eller överreagerar man? jag hoppas iallafall att politikerna i riksdagen går emot detta främlingsfientliga parti, som enligt mig INTE passar in i så höga höjder i samhället.

vill även säga LYCKA TILL till våra handbollstjejer Miranda och Jossan. Jag säger som Örjan; visa dem hur en riktig Viking spelar handboll där nere nu!

nu bör jag ta itu med mina bestyr!
PoK

JSM SHOHO


så nu var det klarttt! vi överträffade förväntningarna och tog oss vidare till Steg 3. bra tjejer! är grymt stolta över er alla faktiskt. dock var sista matchen lite småfrustrerande ett tag, men det spelar ingen roll. vi kom vidare, och det var vårt mål! hade även lite otippad hejarklack på läktaren med Finke och Madde i täten, vilket var superroligt måste jag säga!!

 

idag har jag även röstat för första gången! vuxen tjej eller vad?
vad resultatet blir får vi se senare ikväll, eller för min del imorgon, för jisses ... snart tänker jag slagga.

har varit en bra helg med sporten jag älskar. nästa helg blir den första lediga helgen på väldigt länge. då blir det förmodligen ingen boll alls, vilket kan vara bra ibland.

 


day one, check!


no pressure. vi slogs som underdogs och segrade! jag kan inte säga annat än att jag rådiggar vår öppning på den här matchhelgen. redan första målet som Malin så vackert gjorde, och publiken skrek och sträckte upp armarna så kände jag att; NU JÄÄVLAR! och ja, vinst blev det och JÄVLAR va skönt den satt!

imorgonbitti tar vi oss an Hammarby och Tyresö. Skulle vara skönt med en vinst redan på morgonen, så pigga måste vi vara!

ses imorgon 08.13 tjejer,
och er andra; jag HOPPAS vi ses i hallen!!
vi behöver allt stöd vi kan få!

juniorFUCKINGSM


nu har det börjat. uppladdningen för helgens tre matcher. har dragit på mina grymma högtalare med skön jävla musik och ska snart även bege mig ut på en liten promenad. det här är mitt sista JSM, och jag är rätt nervös. har fått lämna min trygga plats på kanten och beger mig upp på niometer, där jag är allt annat än säker nuförtiden. när jag var liten var jag visserligen storskytt (men det berodde på att jag var en av de största i laget... hmm svårt att tänka sig?). men nu är det alldeles för länge sen jag kunde kalla mig själv "niometersspelare". men vi ska ha jävligt roligt, det ska vi verkligen! förutom mina vardagligt kära handbollskollegor så har vi dessutom skrapat ihop lite gamla spelare från vårat gamla lag. och det ska bli jättekul att göra detta tillsammans igen!

så kom igen nu tjejer, ta ut allt ni har på handbollsplan idag. det viktigaste för mig är att vi har roligt och inte sviker varandra. så för att citera älskade ramona;
"NUUUU JÄÄÄVLAAAAR!"


17 september


idag är det fredag vilket betyder C H O K L A D. bara därför var jag tvungen att stanna på Coop när jag åkte hem för att köpa Kinderägg (hihi). Så nu sitter jag i soffan och gottar mig framför Christine på teven. underbart.

den här veckan har gått fort. men den har varit den jobbigaste rent mentalt på länge. att se dig varje dag. att möta din ögonkontakt varje dag men känna att inget är som det brukar. men den här helgen ska jag enbart fokusera på handbollen i form av JSM. och nästa vecka är en ny vecka och då känner jag på mig att det kommer bli bättre.

för övrigt har vi jobbat väldigt bra idag i skolan måste jag säga. en riktigt bra träning imorse måste jag säga, till skillnad från hur det har varit de senaste gångerna. det kändes faktiskt bra och det var roligt på köpet! sen hade vi historieförhör + att jag och fina fyran jobbade jättebra på lektionen. riktigt teamwork! på samhällen var vi alla väldigt nervösa och var beredda på att göra bort oss på en debatt, men istället blev det att man fick blotta sig själv och berätta om sitt parti för hela klassen. det gick bra idag. det gick faktiskt bra. det kändes som att jag verkligen inte brydde mig om att jag pratade inför alla. jag känner mig trygg med SPElit08a nuförtiden. iaf med de flesta, och det känns riktigt bra måste jag säga! bara ett år kvar med er nu, det känns sorgligt..


godnatt


ja nu känner jag verkligen att skolan är igång. på riktigt. har historiaförhör och debatt imorgon, och började plugga på båda typ nu efter träningen. jag slutar aldrig att förundras av mig själv. måste skärpa mig nu! förstår inte varför jag är så lat och alltid sätter mig i paniksituationer. men sån är jag.

idag var jag, madds och finke väldigt politiska av oss och satt och diskuterade hittan och dittan på håltimmen. det var faktiskt väldigt intressant att bolla lite ideér fram och tillbaka såhär inför valet. tyvärr var det nog det ända vettiga vi gjorde på dessa lediga timmar också haha.



annars var det en totalt random dag i skolan idag. vi hade kul, vi var fina, vi blev blöta och vi blev till slut väldigt trötta. med andra ord; vi hade skolfoto (ännu en gång), vi hade idrott ute i regnet och sen dog vi på håltimmen utan näring i magen. men vi hade kul, och det är anledning till att jag orkar pallra mig till skolan vareviga dag. att man orkar träna varje morgon, duscha snabbt som fan och sen gå den vanliga vägen genom cafeterian till vår kära ljusgård. jag har kul med några av världens absolut bästa människor, samlade på en och samma plats. vår skitskola.

nu ska jag därför lägga mig i sängen och plugga in Vänsterpartiets valfrågor som satan, så att vi kan köra över de andra imorgon på debatten. hmm.. räkna inte med det.. men jag är med rasmus och vi äger ändå - helt klart!


.


jag är tyvärr ingen idol-nörd. men idag klistrade jag faktiskt fast mig i soffan och tittade på ett avsnitt. jag hör från håll och kanter att alla har en egen liten idol i idol. då måste jag säga att jag gillar en brud starkt. den där coola tjejen. jag kommer inte ihåg vad hon hette. pinsamt. hon hade tatuering på armen, rödhårig och sjöng grymt bra. henne gillar jag. så hör ni det, henne gillar jag faktiskt. goo girl!

igår var det match i eskilstuna. vi hade kul, jag hade kul men vi förlorade med två bollar. vi spelade ändå väldigt bra och jag är lite form av stolt över my girls faktiskt. en rolig bilresa påvägen ner och en mysig bilresa med myssnack med bästa frida längst bak i bilen. då spelade det faktiskt ingen roll alls att vi kom hem så otroligt sent.



idag var det en cp-dag i skolan och sen hade jag lite kvalitetstid med anton under eftermiddagen. vi fick lite mer klart förr oss gällande studentlokaler samt kom vi ner på jorden lite. iaf jag. dessutom hade vi väldigt roligt och var med om de galnaste upptåg.




känslig dag


det är måndagkväll och jag sitter hemma. det är inte varje dag det händer, inte varje måndag i varje fall. vi fick en träningsledig kväll med tanke på allt stånk och stön vi gjorde i helgen. trots den lediga kvällen tänkte jag faktiskt åka ner till hallen för att kolla på herrmatchen ändå. de spelar träningsmatch mot Tumba kvällen till ära. inte mitt favoritlag eller min favoritplats som förmodligen alla vet. därför fick jag dåliga vibbar av matchen och valde för en stund sen att inte åka ner och titta. det är för mig ganska ovanligt måste jag säga, men tror i längden att jag mår bättre utav det. vi pratar i laget om att ge allt och fokusera på träningar. att några giltiga anledningar till att "inte vara fokuserad" inte finns eftersom man ska komma till Vikingahallen för att glömma allt och bara fokusera på handbollen. men vad gör man då om det är i just Vikingahallen man börjar tänka på saker och ting och har svårt att koncentrera sig. det är det som är frågan.

 

så istället för en kväll i hallen blev det en kväll hemma med sockor, en mysig filt och en fin katt i knät. det låter ganska bra det med. kanske borde jag plugga lite också, men det har jag verkligen inte lust med. tänk er istället en kopp te och en god macka. eller kanske ännu bättre, varm oboy?! snart kommer den kalla hösten och vintern, och jävlar vad jag längtar tills den öppna spisen börjar spraka sådär underbart härligt av den varma elden.


fucking true colours


nu är jag här igen. er alldeles egna jeykey (jk). mår ni bra? sjääälvklart gör ni det aight! självklart förstår jag att ni behöver lite jessicalooovin då och då. vilket tur att jag visar mig once in a while då. vad har hänt denna helg då? tja.. det var ju trots allt långhelg så en hel del hann jag ju med. kan ju börja med att berätta om vår berömda våffelfrukost i fredagsmorse. herregud, jag har nog aldrig blivit så anti-våfflor i hela mitt liv haha! vi åt och åt och åt och åt kändes det som. det blidde våfflor med mormors sylt, choklad, grädde och glass. men nej det tar inte slut där! lite nybakta blåbärrsscones stod även på menyn. och för att inte vara allt för mesiga så tog vi lite senare after eight-kaka som var homemade av The Doosh. (bästa denise) jag kan säga att jag mådde suveränt hela dagen.... INTE! men jag ska verkligen inte klaga, för jag hade grymt sällskap typ hela dan. dock har jag märkt att vi inte är så pratglada på mornarna haha.


en dag med tre bästa tjejerna. hur jävla skönt som helst.
.. och kolla dekorationen på tårtan. är inte den to die for?! thanks min dooshbag! <3

kvällen spenderade jag sen litegrann med anns och denise över ett stycke fotbollsmatch. resten var jag hemma och hade supermyskväll med sis, bror och sofia. det kan ibland vara alldeles för underskattat måste jag säga.

annars har hela helgen bestått av handboll. en match och två långa träningspass. glatt och bra umgänge och två allmänt må-bra-dagar.



lördagskvällen spenderade jag hemma i mitt stora hus i ensamheten. jag måste säga, tråkig som jag är, att det var riktigt skönt. ensam hemma, två hyrda filmer, täcke och glass. det blev ett riktigt Ed to the ward - moment. eller ska jag kanske säga R. Pattz. det blev iallafall Remember me och New Moon.


den här kvällen kunde inte slutat bättre när jag fick prata med julia på fb. det kändes nästan som att hon var här, som vanligt. men det är kanske bara för att man önskar ibland. nu känns det faktiskt bara lite jobbigt, när hon var tvungen att gå. får lite jobbig känsla i magen. please, no tears. men jag tror det kallas saknad.



längtar efter oss

andra inlägget för kvällen


den här dagen har det pratats mycket om myror. inte vilka myror som helst. mina myror. eller ska kanske säga om vilken myra jag bör tatuera in. jag kan verkligen inte bestämma mig, och mina vänner tycker alldeles för olika.

 

det här är de två jag väljer mellan för tillfället. kanske är den nedanför kanske lite mer symbolisk för mig men gillar ändå den övre på nåt sätt tihi. ska spåna vidare och se om det finns någon ännu bättre. annars kanske man ska be dom rita en helt ny åt mig? kan ju förstås vara lite mer speciellt.

men namnet håller iallafall fortfarande i sig. and i like it.
yours truly
Myran


lång helg




love you <3

ännu en vecka har gått i det spännande Arlandagymnasiet. eller inte riktigt en vecka iåförsig. men imorgon är det studiedag vilket uppskattas och ska belönas med lite lite sovmorgon. hade faktiskt tänkt att pallra mig upp för att baka blåbärsscones en dag som denna. fyra brudar kommer till mig och vi ska käka lite gosig frukost på morgonkvisten. om bara anna orkar pallra sig upp så tidigt hihi.

idag hade vi skolfoto, och jisses asså. det var det knasigaste porträttfotot jag varit med om. man skulle stå och posa som en modell. gooooodiie! dock kände jag mig megatöntig haha. men it's the last year, så det gäller att bjuda på sig själv lite extra.

ni vet när man skriver blogginlägg och man inser efter ett tag att man undrar vafan man pratar om?! det är ungefär ett sånt moment right now. jag tror inte det finns någon mening med detta inlägg, men jag menar det kan ju alltid vara kul att höra från mig aight? så här är jag, gó och glá.


godnattinlägg


imorgon är det onsdag och halva skolveckan har redan gått. det betyder dessutom skolfoto och jag har fått en synbar finne. greeaat. vad har jag egentligen sysslat med sen vi hördes senast?

helgen; bestod av tjejmys med madds och anna på kvällen. det blev supergod middag, supergott till efterrätt och superbra sällskap. frasse kikade förbi dessutom vilket bara var trevligt, innan vi tog våra racercars och förblev taxi halva natten. när jag kom hem var jag trött och 550 spänn rikare. värt.
på söndagen sov jag rätt länge och tog en promenad sen. kände att det behövdes. träffade lite gamla bekanta på vägen som var så fascinerade att jag hade blivit "gammal". sånt man får ta hihi. på kvällen tog jag en tripp till rosers nya hall och hade lite kvalitetstid med världens bästa bror.

måndag; MÖSSPROVNING. skön jävla känsla och jag längtar till tusen efter min studentmössa. fyfan va kul det ska bliiiiiiii! men jag kände idag att FAN va tråkigt det kommer bli att skiljas från klassen. vi känns mer som ett team nu..
på kvällen blev det iallafall match i eskilstuna som vi vann rätt jävla överlägset. bra stämning i laget vilket jag totaldiggar. min insats kunde verkligen förbättrats men jag kommer igen nästa match istället!




nu ska jag sova. OJ vad jag ska sova.
för imorgon är det en ny dag.
och det känns så jävla bra.

typ lördag

tjaa.. ibland är jag rätt kass på att uppdatera. sorry about that!
kan ju berätta att jag hade en hyffsat grym fredag igår iallafall. det började med mys-morgon och det var massage med mina handbollare. jag och madds ägde sönder och det var heeelt klart en mysig start på den dagen! sen blev det ju typ bara bättre. visst, en dryg historialektion. men man kan inte klaga när man har sköna jävla människor runt en. efter lunchen blev det dessutom en trevlig tripp till sigtuna med några av mina absoluta favorittjejer. nämligen madde, finky, mollan och annsen. gott och mysigt! sen tillbaka till skolan igen för lite kort samhällslektion.

 

på kvällen blev det lite kvalitetstid med närmaste släkten. kusin bjöd på fin middag för att flasha med sin grill. (problemet var bara att han var rädd för att ha den ute i regnet, så han grillade på sin gamla och lät den nya stå inomhus och flasha. feta tönten). maten var iaf to die for och det blev en heeelkväll i Slåsta Pub. med DART-VM, massa prat och skratt. när sen mormor äntligen tog hem det där himla DART-VM (ett evighetsspel, tro mig) så var det dags för att gå hem och sova. men en trevlig kväll med supertrevliga människor. längtar ett par månader framåt som sagt, då det kommer en liten bebis-kicka hit till gården hihi.

den här dagen började rätt dåligt. känns som att typ ingenting har gått som det ska hittils. det var matchdax mot Nacka. det började dålig redan när vi fick våra overaller och de hade tryckt "Jessika Karlsson". sen när stavar jag med K i förnamnet? jag var riktigt jävla arg över det. töntigt jag vet, men jag är väldigt känslig när det gäller mitt namn haha. det blev verkligen inte bättre när vi började värma upp och anders ropar in oss och säger att Nacka inte kommer komma. så vadå? matchen inställd. vafaaaan, energin sjönk ner till mina fötter ungefär. när vi sen bestämde oss för att spela mot varandra var min taggning som bortblåst och det var mest bara jobbigt att springa där fram och tillbaka. pissigt gick det också, och mitt fokus var på en annan plats. men man får väl vara glad över att det var mot oss själva vi spelade då?

nu är jag trött. men kvällen ska spenderas med två sötnosar, maddis och annaaa! ska bli myyys. sen måste jag självklart vara beredd på att vara taxi inatt också. jisses, hur ska jag orka detta? men tja, får väl se det positivt. det är kul att köra bil. eller nåt. ;)


inser ni vad fort tiden går?



handbollslaget på fångarna på fortet är ju helt jävla överlägsna! totalvinst på den du. det gillar jag starkt, handbollshjärtad som jag är. när vi ändå är inne på ämnet så blev det en handbollskväll i vikingahallen till slut. Skånela-Rimbo och jättevinst för våra herrar trots att även halva Rimbo var i kära Märsta denna afton. Det roliga var ju också att jag drog med mig john granath för lite traditionell handboll. den plaskande fisk som han är så kanske han inte uppskattade det såååå mycket, men som jag sa; han behöver lite handboll för att få perspektiv på saker och ting.

annars då? tja.. jag går i skolan dagarna i ända. dock känns det inte som att vi har så mycket lektioner och vi har inte direkt börjat riktigt ännu. en kurs jag verkligen ser fram emot är Historia A där vi verkar ha fått en riktigt bra lärare. (det hoppas jag på iaf. jag hejar på dig nu jonas!). jag måste faktiskt säga att det är skönt med lite nya röster att lyssna på. kanske inte alla... (jag syftar verkligen inte på eivi den torra skåningen..). dock börjar jag faktiskt redan bli lite stressad av vissa saker. jag säger bara; svenska A, tio lektioner, nationella prov, muntligt... kill me slowly säger jag på den!

för övrigt tränar vi som bara den. idag tog jag en viloeftermiddag vilket nog behövs för imorrn kör vi igen. morgonträning med fys + handboll, efter det är det Idrott och Hälsa A/B och sen på kvällen är det dags för handboll och löpning. ja tack jag HATAR torsdagar framöver faktiskt..

annars är allt lite random som vanligt. det mesta börjar komma igång nu, och det är läskigt hur kort tid kvar det är av skolan. det är redan september. om en månad fyller mina katter typ 7 barre (okej, kanske 6. lär mig aldrig...) men som tur är så är de fortfarande typ 5 månader i sinnet. om två månader kommer jag förmodligen få ett kusinbarn (lycklig tjej). om lite mer än tre månader så är det fan julafton, och sen rullar det bara på... nyår, födelsedag, student. inte konstigt att man blir skraj..


världens finaste tjej
detta mina vänner är min bebis, eller hon var min bebis.
hon må vara borta, men finns ändå alltid kvar.


RSS 2.0