MASKERAD TONIGHT



DUDES!

sitter hos jullanbullan92 och ba dillar. vi har fixat litegrann till ikväll. btw, det kommer bli såå kul! ser mycket fram emot det. innan dess är det "träning" om vi nu ska kalla det det. teambuildingsmöte typ. men efter det är det till att dra på sig djävulsoutfiten och dra till rosers. som sagt, det ser jag fram emot!

hade en mysig kväll med min käraste Snutto igår. vi kollade teve, kirra lite musik och prataaa innan vi somnade. mycket trevligt måste jag säga! men nu ska jag inte dilla mer här, ville bara skriva och visa att jag lever!

STAY COOL!

fuckäckelfittmåndag



riktigt jobbig träning. dock inte fysiskt, utan psykiskt. vi hade ingen träning ens. det var krissamtal. om matchen igår. många hade mycket att säga. för min del blev det väldigt känslosamt. stor del var väl för att innan träningen hade några tårar runnit från min kind, så det gjorde det svårare för mig att prata i grupp. och sen kom lite andra saker fram, och då bara brast det kan man säga. skulle vara skönt om du hade pratat med mig efter, bara för att få höra vad du tänker, men jaja. nu har jag fått mitt sagt, och jag hoppas att alla förstod det. nu är det bara för mig att ta mig i kragen och försöka göra mitt bästa för att förändra saker och ting. jag behöver väl tro på mig själv. det är som ramona sa till mig idag: "det är så typiskt att allt ska hända på en gång för dig." kanske det som gör allt svårare, för vissa stunder vill jag bara - helt seriöst - lägga mig ner och dö. fast det kan jag ju egentligen inte känna, för tänk alla dom i världen som har det såå mycket värre än mig. jag är en jävla fis i rymden för dem. kanske ska jag börja tänka så. "SKÄRP DIG NU!" för allt blir lixom bara värre. men man måste få må dåligt ibland. måste få gräva ner sig ibland och bara gå in i mörkret. så känner jag iallafall. min period av det skiten är förhoppningsvis snart slut, för just nu känner jag att det inte kommer komma fler bakslag. nu har det värsta hänt, så inget mer skit om detta. så nu ska jag bara skita i det och gå vidare. det kommer inte bli lätt kan jag meddela, men nu vet jag vad jag ska göra iallafall. och förhoppningsvis kommer det andra med tiden, men lite hjälp skulle nog behövas. coach, would you help me? jag hoppas verkligen inte jag sa något jag inte skulle idag på mötet. men vi skulle vara ärliga.

,- kan man hata sitt liv?



- det är konstigt hur humöret kan få såna vändningar. för ungefär 7 timmar sen var jag jätteglad och allt kändes jättebra. sen för bara ett par timmar sen vände allt. och nu sitter jag här och försöker kippa efter andan. vad hände? hur kunde det bli såhär? just nu känns det mer overkligt än förut. jag orkar inte med nåt just nu. orkar inte träna, orkar inte plugga, orkar inte träffa någon egentligen. vill bara sitta i mitt mörka rum och leka vampyr. jag vet att jag är tragisk. men just nu är det bara så. för någonting hände idag, och nu är jag allt annat än mig själv.


,- we were both young


"I just think that in relationships there should be more than just the fysical stuff like... I mean don't get me wrong, that stuff is.. importnant, but I wanna be able to talkt about other stuff. Like serious stuff. Stuff I can't talk about, you know, with anyone else."
/
Duke i "She's the man" (Channing Tatum). the hottie i förra inlägget.

och här är ännu ett skäl att han är min absoluta drömprins! haha.

tro det eller ej, men jag skippar one tree hill för att vara duktig och kratta löv! (don't worry, jag spelade in det).
nej men det är jätteskönt väder, så det är bara trevligt att vara ute. vet inte vad jag hittar på annars idag. kanske blir en tripp till väsby, annars är det träning ikväll som gäller. ser fram emot slutet av veckan, men fram tills dess ska jag bara njuta av ledigheten!

see ya suckers!


,- A love story


oh my dear! olycklig kärlek hit och dit, men denna man är fan min drömprins! lite svår och avlägsen att haffa, men en vacker dag i framtiden kommer vi gifta oss. bara så ni vet! du är min man dude ;) 



kan man göra annat än att dregla? svar nej skulle jag säga!
jisses, var är du - du vackra romeo? haha
gorgeous, wonderful human being!


höstlov



matchen idag. blev förlust med 1 boll mot Härnösand. inga fler kommentarer om den matchen. tyvärr.

hade en mysig tjejkväll med anna och malin igår. bestod av lite tacos, lite körslaget, lite Patrik 1,5 och She's the man. det var mycket trevligt att umgås med dessa brudar för vi hade massor att prata om och det blidde mycket skratt. precis som det ska vara! malin moppade hem sen och jag och anna slocknade ganska fort när vi sa godnatt. innan dess hann anna med att agera fällkniv när sängen hennes föll ihop. tack för att jag steg in genom dörren i just rätt ögonblick så jag hann skåda den händelsen! det fick oss ett gott skratt iaf, och ett bra avslut på en bra kväll.

idag har jag varit i hallen sen typ tolv? så vid halv åtta när jag kom hem var jag tröööttt. så jag käka lite mat och sen la jag mig i soffan och tittade på "Vem kan slå Filip och Fredrik". Det är riktigt roligt måste jag säga. och jag är mäkta imponerad av bruden som tävlade idag. hon var den första i "historien" att vinna mot dom + att hon skadade sig ganska tidigt in i tävlingen. You go girl!

imorgon får jag se vad jag hittar på. klockan elva ska jag se på one tree hill iaf, så då får jag se till att vara vaken. men vad är oddsen att jag inte är det? ;) jao, ha det tjill så länge!

lördag



dagen kunde ha börjat bättre. usch, hatar det här. hatar att veta att man har en hel dag utan någonting att göra, och man bara saknar att umgås med en viss person. därför ville jag egentligen inte ha lov, men tack vare mina vänner kommer det nog gå bra ändå. <3

har varit i vikinga i ett par timmar och gjort iordning inför dansbanskvällen. kanske därför jag är deppig också, för att jag vill vara där- ha det som förra året. men icke. ikväll kommer iaf mina sötnosar anna och malin och håller mig sällskap. vi ska ha tjejkväll, supermys! innan dess ska jag nog försöka hinna upp och gratta emma och johanna. grattis på er idag! och även grattis till Le Grek och Angelica. shosan, många som vill va födda på FN-dan märker jag?

anyway förlåt för ett supertrist inlägg, det kommer gladare sen. det här var bara ett litet break i det hela. see ya! 

dagens ungdomar



asså detta får mig att skratta på fredagskvällen. tjejer som är, hur gamla kan de ha varit? typ min ålder? ja de såg iaf ut att vara så, kanske något yngre. de sitter praktiskt taget och gråter framför scenen på idol. jag menar hallå? de är människor där uppe, jag menar riktiga människor. som vi! visst, jag ska verkligen inte säga någonting för jag kan bli riktigt hyper om jag ser en kändis, men det här är en smula patetiskt måste jag säga. men samtidigt så roligt. jag kunde inte göra annat än att skratta när man såg deras hysteriska ansikten som knappade på telefonerna, samtidigt som de inte visste vad de skulle ta sig till när idolerna kom ut på scenen. gick hela kontantkortet åt ikväll flickor? det roliga var att jag kunde inte se om de hejade på Nicklas eller Eddie, för de grät lika mycket - vem av dem som än kom ut på scenen. roliga tjejer! ;)

detta var bara en liten parantes, som kan vara väldigt onödig haha. men you know, skoj var den iaf. och jag måste leka lite tönt också och säga att - Eddie är vääääldigt söööt :)

well, detta var allt för mig denna fredag
 godnatt my lovies!


,- vilken smurfig sommar


"well, life is sweet"

till att börja med vill jag bara hålla med min vän Julia - ja, jag saknar sommaren! tänk att ligga och känna hur solen steker på kroppen, eller ta ett avsvalkande dopp i poolen. eller varför inte en underbar sommarkväll med sina vänner? ja, jag vet att det låter helt sjukt bra! men ingen sol här inte. eller varför inte en sistaminuten till Ibiza, yes anna i like it. Men nej, vi är ju dock fast i det här höstrusket.. man blir ju bara trött?

för trött är det rätta ordet. sitter i soffan och har precis ätit en delicious middag made by.. javisst- mig såklart! spagetti och falukorv blidde det, smaskens faktiskt. kvällen består av träning, närmare bestämt teori, handboll och idioten. jag måste säga att fredagskvällar kan vara riktigt sugiga att träna på, för det är inte ofta jag är klar i huvudet. tyvärr. anyway, efter träningen drar jag hem och får väl se litegrann på idol innan jag typ ska sova i guess?

kanske vill höra lite om min dag? eller vill ni inte, men ja håll för öronen då! (eller ögonen kanske..?) anyway, började med en träning med roolig minihandboll med hockey-rasmus och hockey-jonas. yeah dudes! mycket skratt blev det iaf, och det var faktiskt rätt jobbigt. lyckat med andra ord?! och sen var det ju den ständiga skolan- suck - engelska där vi (helt ärligt) inte gjorde ett vettigt dugg och daniel var, bitter? eller vad han nu var. men det rullade på så på lunchen gick vi - jag, julia, anna och frida - in i hallen och kollade på lite spelare i juniorlandslaget. ojojoj, jag måste säga att vi lät som några bittra gamla tanter som var kritiska till precis allt.

"- ofta hon är med?
- hon ser så himla klumpig ut.
- oj titta, hon lyfte från marken.
- men asså, varför har de inga shorts på sig?"

kanske var avundsjuka? kalla det vad ni vill, men såna är vi ;) haha

nu är det iallafall HÖSTLOV! ska bli skönt att sova ut. jag har längtat till detta, men delvis inte. jag har bestämt mig att försöka göra det till det bästa, och just nu känns det som det kommer bli ganska bra ändå. så, HÖSTLOV WOHO!

ska fortsätta titta på that's 70s show, so behave my friends!

,- wzzup?


what a day..
den har gått superfort, och varit så trevlig så! började med besök hos mats. javisst han blev lite arg och höjde rösten för en sekund, men sen övergick han till att vara snälla mats. vi kom fram till att om jag bara sköter mina stretchövningar jag nu fått kommer jag ha blivit av med det onda om några veckor. så vi sa i prinip farväl. för jag hoppas att jag slipper sätta min fot där igen, no hard feelings Mats- det är icke dig jag ogillar! anyway, var väl där en kvart. givande kvart? ja men det måste jag nog säga. träffade mina homies på bussen och käkade lunch med dom också. sen vare dags för sammhällskunskap, favoritämne? men idag var det riktigt roligt måste jag säga. kanske inte med tanke på lektionen, men vi hade roligt ändå. eller vad ska man säga? rakEEET! haha, det gillar vi. och några frågor fick vi la gjort också tror jag? superbra helt enkelt! guldstjärna på den, + att Rille nästan vet vad vi heter. Grattis grabben!

efter denna lektion drog vi handbollare ner till sats och där väntade Boxning. shululu, det var roligt från första stund! men en sak kan jag säga; förjävla jobbigt! men så ska det väl vara? och skönt att ta ut sina aggressioner också. eller vad säger du julia? hur som helst, RIKTIGT KUL TRÄNING!

när jag kom hem var jag ju typ såååå trött. men inte vilade jag inte nejnej. jag och farsan fixa middag, för mamma motionerade typ. potäter och lax blidde det. jaa, äckligt blev det inte! riktigt smakfullt faktiskt. vi är ett bra team i köket.. eller?

- "NEJ, VI BEHÖVER INGEN OLJA. VARFÖR LITAR DU INTE PÅ MIG?"
- "NEJ MEN DET VAR INTE OLJA JAG FRÅGA OM, MEN VI MÅSTE JU HA NÅGRA KRYDDOR IAF."


vad ska man säga? inget går väl upp mot kärleken mellan far och dotter, haha.

kom iaf hem för ett tag sen. på sin enda lediga kväll, vad gör man då? är i hallen såklart! jag hjälpte till på småchipparnas träning. eller hjälpte till? jag kollade mest på. rätt meningslöst att åka dit ikväll faktiskt, men men. kul att träffa lite folk iaf. nu ska jag nog ta tag i IGU-läxan. typ... sen ska jag krypa ner i soffan och kolla på vad? Grey's såklart! älska onsdagar!

have a nice evening bitches!

,- RU-B-RIK



klockan är tjugo i elva och jag är tröttis. ska snart sussa, men tänkte slänga in ett litet inlägg innan jag slaggar.
träningen kändes ganska.. seg? från min sida iaf. jag borde inte vara trött, var ledig igårkväll + att vi inte hade någon träning i skolan. ändå stod jag och hjäspade stup i kvarten. what's cooking? anyway, vi fick sluta en halvtimme tidigare, och det tackar vi för. jättesena träningar är inte speciellt roande faktiskt, tyvärr.

imorgon kommer jag praktiskt taget bo på Sats.. tragiskt? det beror på hur man ser det. klockan tio ska jag till kära Mats, som för övrigt kommer slå mig. JAG HAR INTE SKÖTT MIG! slå är ett starkt ord, för tror hans goda sida tar över. men arg kommer han bli. ska jag fly? ... efter det besöket är det ba att dra till skolan och gå på en lektion (onsdagar, är de verkligen nödvändiga?), och sen tillbaka till Sats. Varför? Jo, jag och mina handbollare på Elit ska faktiskt ner och boxas. shuuuuuu! jag ska spöa skiten ur någon, vem då? tja... jag ska sova på saken så imorgon går ingen säker!

godnatt och sov gott,
ni få underbara,
tappra
och suuuupercoola läsare.
wzzup, hörs imorrn typ!
heeiippa


RUSSIAN ROULETT IS NOT THE SAME WITHOUT A GUN



vad sägs om att ha POKERFACE högt dunkadandes i högtalarna såhär i höstrusket? jag säger bara ME LIKE!



PO-PO-PO-POKERFACE


RUSSIAN ROULETT IS NOT THE SAME WITHOUT A GUN



vad sägs om att ha POKERFACE högt dunkadandes i högtalarna såhär i höstrusket? jag säger bara ME LIKE!



PO-PO-PO-POKERFACE


,- i wish everything were like it used to be


skönt att svenskaprovet är över! och jisses va länge vi satt, skrivkramp vad är det? nu får man bara hoppas på att resultatet blir bra. vi fick sluta tidigare på engelskan också, för daniel var snäll typ :)

eftersom jenny hämtade mig i skolan kom jag hem ovanligt tidigt idag. sköönt! har hunnit gjort matteläxan, ätit massor av kex och tittat på sällskapsresan. alltid lika rolig haha! och dessutom såg jag att Gösta Ekman var med och spelade städerska. (?) jag har sett den himla många gånger men aldrig sett det.. det var lite fascinerande. anna, har du sett det förut? det var riktigt roligt :) nu har syster åkt hem och jag tänkte plugga lite IGU. senare ikväll blir det träning.

faktiskt så känner jag mig välförtjänt lite Vänner-tittande ;) shoho!

,- La palabra fracaso no existe



känner mig ganska duktig. har pluggat hela dagen nästan ända sen jag kom hem, och även om det är tråkigt att hoppa över träningen så kan det vara värt det när man känner att man har fått annat gjort. jag har dessutom övat med min small-talk, både på svenska och engelska. det gick faktiskt ganska bra! ska försöka använda den mer och mer hemma, och öva lite. har dessutom hunnit med att ta ett varmt bad, vilket verkligen behövdes. har varit fryssen hela dagen. nu med tanke på att jag har pluggat så mycket känner jag att jag kan unna mig lite mys med bästa mams framför CSI.
har jag förresten berättat hur mycket jag tycker om min mamma? nej, men det gör jag. jag älskar henne. och jag älskar när hon sitter och håller om mig, som hon gjorde varje kväll när jag var liten, och klappar mig på huvudet och lägger en filt om mig. det har hänt ganska mycket den senaste tiden, och jag uppskattar det. en mammas axel kan vara den bästa att gråta ut mot. <3

apropå något helt annat;

jullan kom fram till att vi bara har en bild på oss som hon verkligen gillar.
sadface, va synd tycker jag då.
men jag hittade faktiskt en bild på bara dig julia, och du kan ju inte hata denna?
(jag och madde sitter bredvid, trion alltså. och nu undrar jag varför jag klippte bort oss? haha, jag är underlig ibland...)
sötaste favoritjullan! <3


,- candyman



I'm feeling totally upside-down

,- shululu, måndag igen


ännu en skoldag över. badminton på träningen idag, lite annorlunda och roligt. det är fan riktigt jobbigt när man kör länge. två snubbar som var typ skitbra (vilka jävla meriter?) var där och lärde oss spela. vi har inga vanliga handbollsträningar i skolan denna vecka, så idag var det detta, på onsdag är det boxning och fredag är det löpträning typ. skönt med lite omväxling ibland faktiskt :) resten av skoldagen gick fort. det illa var väl att jag glömde mina byxor hemma, så hade inga efter duschen. då slänger denise the saver upp sina löparbralls och jag flashar runt i dom hela dagen. tyvärr fick jag inte använda mina nya stövlar, och hade jag bara haft en snetofs mitt på huvudet hade jag lätt kunnat platsa på 80-talet. niiice.. och självklart fattade vi ingenting på sämhällskunskapen - som vanligt! och ja, rille raket nämner att vi har prov typ veckan efter nästa vecka. wtf? har vi ens börjat lixom? aja, det får man väl ta itu med när det kommer! :p

så nu är man hemma igen. har proppat i mig två kladdkake-bitar (!), jag får inte nog, och två mackor. är så stressad över svenskaprovet, så ikväll blir det ingen träning för min del. måste printa in allt i huvudet, + att vi har spanska också. ooupsi.. väldigt ofta hatar jag skolan, shululu.

nej back to work miss! hörs kanske senare. :)

söndag


sitter och pluggar till svenskaprovet nu. kommer inte långt kan jag meddela, och undrar fan hur det kommer gå.. ja, det får jag väl se på tisdag antar jag.

idag har jag skruvat ner högtalarna i poolhuset (på tiden antar jag?), fixat lite ute. dessutom åkte vi till uppsala för att byta mina stövlar, och ooups bytte dom till ett annat par! kuuuuul säger jag :) mams och paps fick också ett varstitt par skor. sen när vi kom hem satte jag mig och pluggade på en gång, tråååkigt! tänkte åka ner till vikinga. SIFen spelade match mot Bollstanäs, och Charlotte. men nee, det blidde till att stanna hemma istället. och just precis i denna sekund så inser jag hur jävla dum jag är! - jag tänkte att jag kommer hinna se charlotte ändå, eftersom bollstanäs kommer spela mot Rosers också. men fuck heller att dom kommer! ååh.. kom precis på att dom inte spelar i samma serie. nej gud va arg jag blir på mig själv! menmen... var väl lika bra. måste komma bort från den där hallen lite tror jag. är ju fanimej bilder överallt..

jaha, nu blev jag lite bitter. fan att jag är så dum! :p men whatever, shit happens! ska försöka plugga vidare lite nu, sen blir det one tree hill om typ 45 minuter. numera utan Lucas och Peyton, hur det nu ska gå?


jag försöker,



jag kanske var lite snabb med att säga saker och ting.
för imorse vaknade jag med en klump i magen, och den blir bara värre.
och jobbigt blir det när pappa tror att jag är störig, fast sanningen är att jag bara inte har ork.
och nu är jag ensam hemma också.

nån som vill göra mig sällskap?

AVESTA-SKÅNELA 21-27

VINST BLEV DET, FAN VA SKÖNT!
vi hade avesta redan från start, och det var ett helt annat lag som spelade nu gentemot de två första matcherna. riktigt kul måste jag säga! längtar bara till nästa match. då är det hemma, och om vi spelar såhär då så ska alla få se att det är riktigt kul att spela handboll.

well, efter en jobbig kväll och natt så kände jag mig gladare. det kanske inte är så konstigt med brudarna i bussen. vad ska jag säga? Ica-reklam, "sången till Stina" och "nej näsa, inte nos" gjorde min dag. totally! och jennie och duvorna, åh gulle - det måste varit veckans!! efter matchen drog några till stan för att gå ut. åh va kul det skulle vara att följa med, var riktigt sugen faktiskt. men nej! jag är ju dock inte arton ännu. om typ 7 månader? längtar.

jag tänkte i bilen påvägen hem, med musiken dunkandes i högtalarna. jag kände mig glad och taggad i kroppen (kan ha haft något med basen att göra, anyway..) jag kände att nej fan, den här veckan har varit skit men jag ska fan lägga den bakom mig och ta nya tag! nu har jag bara gnällt som en jävla femåring och tyckt synd om mig själv. nu får det vara nog! jag tänker också på vad madde sa till mig i onsdags när jag sa att miranda alltid är glad. :" men durå, du är ju också alltid glad" och tamefan! det är så det ska vara! såå.. även om livet känns bara helt fucking cp-tungt just nu, så ska jag skita i det och bara se framåt. visst, jag säger inte att allt ska vara frid och fröjd - bered er på bakslag.. men jag menar bara att varför kasta bort så himla mycket tid på att deppa? jag säger bara been there, done that. och man mår ju så grymt mycket bättre av att vara glad? hmm.. det där var kanske inte det smartaste jag sagt i min karriär, men lätt som en plätt är det ju- det är så det är.

sååå... förlåt för allt skit ni har fått höra från mig. nu ska jag fan bättra mig! även om jag sitter hemma en lördagkväll och... nej tänker inte på det nu! jag ska gå ner och titta på tv med mamma och pappa. käka lite popcorn och kanske en och en annan bit choklad.

kan inte be tillräckligt om ursäkt


förlåt mamma. förlåt pappa. förlåt peter. förlåt jenny. förlåt mina kära vänner.
förlåt att jag går runt här hemma som i en dvala. förlåt att jag verkar ha lagt undan glädjen. men det är något som fattas.
förlåt pappa att det är svårt att skoja med mig just nu. jag får ont i magen bara jag tänker på hur jag är.
att jag ibland inte kan vara den vanliga jessica, den glada jessica.
och förlåt till dig för att jag skriver av mig här. men jag vet inte vem jag ska prata med, och det känns lite bättre när man fått ut lite känslor. jag försöker, jag ska försöka att inte tänka på det här. att vara självständig och gå vidare. men ni vet säkert lika väl som jag hur svårt det är. jag har glömt hur det var att vara olyckligt kär.

jag tror benson förstår mig litegrann. för idag när jag satt och myste i min filt kom han upp och la sig på min mage och la sitt huvud på min axel, och tittade förstående på mig med sina stora underbara ögon. det gjorde mig en smula varm i hjärtat. anyway, träningen gick också ganska bra. fast den sista kvarten strejkade mina ben kan jag meddela, men så ska det väl vara på fredagar? ja det är nog inte förbjudet iaf tror jag. imorgon blir det att åka buss till avesta, spela match, åka buss hem. förhoppningsvis blir det vinst med i bakfickan på hemvägen! I hope. på kvällen händer... ingenting. suck. plugga antar jag att det blir. 

men that's for now, ha en fortsatt trevlig fredagskväll!

orkar inte med tårar

just nu känner jag inte för att göra speciellt mycket.
faktiskt så vill jag inte göra någonting annat än det jag gör nu,
ligga i soffan med min gröna filt runt mig och titta på vänner.
fan, känner mig som en urdragen disktrasa.
jobbiga ord som jag egentligen inte vill höra, hörde jag igen.
och den här gången nya dessutom.
men jag kan inte tänka på nåt annat.
varför just nu? den här veckan har varit pissig, humörmässigt..
varför mår jag dåligt över allt det här just nu?
antagligen för att jag har insett det nu.
insett att det är över på riktigt.
jag saknar det så det gör ont,
och jag känner mig så ensam. lämna mig inte!

fan, önskar fortfarande att allt var en mardröm.
att du skulle sitta bredvid mig just nu och hålla mig i handen,
och skratta sådär hysteriskt till vänner-avsnittet.
du vet det där när Joey ska lära sig franska? hysteriskt roligt! ...

jag vet att det kommer gå över och blablabla.. det kommer nya.
men nej. så känns det inte just nu.
fan ännu en gång, vet inte vad jag ska ta mig till.


du var mitt allt.



fredag i borgen

jag tillägnar det här inlägget till Madde och Miranda! men vad ska jag skriva då?
jo en skolvecka är slut ännu en gång, riktigt skönt ju! fast ser tyvärr inte fram emot helgen på något sätt. lite jobbigt.. men skönt att få sova lite iaf!

anyway.. vad gör jag nu? sitter i hallen och inte gör så mycket. väntar på skjuts typ. träning ikväll igen, innan kanske jag tränar småchipparna om jag har lust. :) men som sagt, ska väl komma hem först också.
imorgon är det match i Avesta klockan 3. vinst nu föfan! jaa nog pratat om det. bortsett från matchen blir det bara en massa plugg antar jag... vilket är mindre kul.

Madde jag sa ju att just nu blir det baaaraa tråkiga inlägg. förlåt för det mate! :)

tråkigt inlägg


rätt drygt det här med skolan. har en redovisning imorgon + att några sidor i engelskan ska vara klara. men gör jag dom? nej! och boken ska vara färdigläst och på tisdag är det svenskaprov + IGUläxförhör. ja det brukar ordna sig men mitt i allt vill man bara slänga allt åt sidan. vilket jag faktiskt är väldigt bra på, är inte så bra på att plugga i tid tyvärr. men det är väl kanske inte så konstigt, med tanke på att det är såå himla tråkigt! menmen, matteprovet idag gick iaf ganska bra :)

sorry mates, men jag är väldigt kritisk ibland. anyway.. veckan har väl varit som den har varit. orkar inte ta upp nåt speciellt, för jag har väl inte varit på topphumör. ikväll är det träning iaf. sen kanske man stannar och tittar på f94. får la se vad jag hittar på.


hejdå,
sorry for my mood.


är trött!!


till att börja vill jag bara tipsa om en sak;

- sätt er aldrig på toalettstolen om ni har klister på baksidan av låret. för fy i h*lv*te va ont det gjorde!

jaja, för att återgå till mitt tråkiga liv. imorse såg jag väl ut som en chockad seriefigur med utstående ögon, när jag tittade ut på det vittäckta ladugårdstaket och de små vita flingorna som flög runt i luften. det jag såg framför mig i mitt huvud då var mina ugg-stövlar som jag ännu inte har. ja vad ska man säga? snart är det jul! :D tiden går extremt fort och snart har man väl gått halva terminen i tvåan också. låter inte fy skam ;)

nej, lev i nuet säger jag bara! man ska inte ropa hej förrän man är över bäcken, eller vad man säger. men asså ååååh nu bara babblar jag!! måste plugga, ska plugga. prov på torsdag, bläää!


if you had one wish, what would it be?

ja då var det måndag igen!

aa men hej!

sitter och kollar på that's 70s show och käkar mackor. jag är trött, riktigt jävla trött. överallt, från ögonen till benen. helst av allt skulle jag nog vilja ligga i soffan hela kvällen, och bara njuta av mitt liv som soffpotatis! men no no, that's not me (iaf inte idag). nej till borgen ska man! mitt så kallade andra hem. tydligen har vi fotografering idag å, den här gången enskilt.. kul? NEJ! men jaja, jag ska inte vara kritisk alls! det är bara att bita ihop och le :)

idag var maddebus sjuk och ridtjejerna på camp. vilket betydde bara tre tjejer kvar i klassen, wouw? ja inte är vi många brudar inte. men what to do? dagen gick iaf väldigt snabbt idag, och skoj hade vi! :) vår samhällslärare is seriöst killing me! jag förstår verkligen inte hur en liten man som han kan ha sååå mycket fakta innanför pannbenet, tråkig fakta dessutom. fakta man inte förstår!! och pratar gör han... och som han gör det! tyvärr är det inte så att jag längtar till hans lektioner, men åter igen; what to do?

sååå vad händer i veckan då?
today: well, träning om typ 1,5 timme.
tomorrow: skola, åka till väsby med mams? + träning
onsdag: sovmorgon (suveränt) skola, träning med småchipparna, herrmatch på kvällen. + Greys Anatomy (<3)
torsdag: sovmorgon igen (nice?) skola, träning
fredag: skola, har faktiskt ingen aning vad jag hittar på sen, träning på kvällen.

vad som händer i helgen kommer senare, men match i Avesta är det iaf.
nu ska jag byta om och senare bege mig av till träningen.

that's all folks!

tröttisjessan



efter en jobbig natt, och en jobbig träning (som kanske inte var så jobbig egentligen, eller?) så är jag helt slut och sitter i ljusgården och väntar på jullan. vi ska luncha tillsammans you know ;)

... just nu; Jocke kommer och säger att han har slutat.. ÅH va jag också skulle vilja göra det!!! :@



orkar inte det här just nu
snälla kom tillbaka till mig!

en söndagkväll


jag har precis ätit en suveränt god middag och tittat på ett "för-bra-för-att-va-santavsnitt" av One tree Hill.
Det var nästan så att jag satt och väntade på att något hemskt skulle hända, bara för att det var helt sjukt lyckligt. Men icke! Det var bara sockersött och übergulligt rakt igenom hela avsnittet Egentligen så bra så att man blir lite bitter för att man vet att det är svårt att ha de så väldigt bra i verkligheten. men man kan alltid hoppas.

nu tänkte jag vara lite duktig och plugga lite matte, men ja - så säger man väl alltid? Jag måste plugga. Men tyvärr inte alltid man gör det.
Dessutom msnar jag lite med jullanbullan92, och det är ju alltid trevligt. så jag väntar med matteboken liiiite till... bara lite.


Man har sina bra dagar och man har sina dåliga dagar.
Idag var nog en av mina dåliga dagar,
trots det trodde jag att den skulle bli bra.
Men jag hade fel.
Den blev snarare värre.

En jobbig jävla längtan är det.


The times are changin´


"I've hurt myself today, to see if I still feel"

Man lär sig av sina misstag var det va?
Det är vad jag har lärt mig sen jag var liten, och jag tror faktiskt att det är sant. Så känner jag just nu iaf.

Det jobbiga med misstag är att man ofta är efterklok. Om jag hade gjort si och så, eller inte gjort det och det. Hade det varit annorlunda då? Jobbiga frågor som man vanligtvis inte får svar på. Kanske är det det som grämer en mest, att det faktiskt kunde ha varit bra om man gjort vissa saker annorlunda.
Jag önskar att jag kunde få en andra chans och ändra på det jag vill ha tillbaka. För jag vet att om jag fick det hade det varit helt annorlunda, och jag skulle ta vara på varenda sekund. Man lär sig av sina misstag.. Det är precis så; jag har lärt mig.

Självklart
kan det ju bli så att om man får en ny chans, att man tror att det ska bli bättre men att man fortfarande gör stuff like the old Jess would do. Men min känsla just nu är att jag skulle göra mitt bästa för att reparera misstag, om så var fallet.

Jag har tänkt mycket på det här, och jag känner mig annorlunda. Därför är iaf jag redo att få en andra chans; önskar bara att jag inte var den enda som kände så.

"I wont let you down"


Fame, me like

haaalllooj!
vill bara börja med att säga; DANSKJÄVLAR! :@ HMM..

*host* har ni haft en trevlig kväll? för det har iaf jag - awsum!

jag, anna och malin drog in till stan me 4-tåget. vi hade trevligt redan då! *stackars honom*. Anyway, mötte frida på centralen och sen begav vi oss till Sergel och hämta biljetter. seeeeeeeeen var vi hungriga, så Donken var vårt stopp. creepy människor det finns, en snubbe som måste ha spionerat på någon eller några - jag menar, vem går runt i lång svart kappa och you know läskiga svarta brills. hade han hatt? well, han låtsades iaf att han läste tidningen. det roliga var dock att när man tittade närmare så var tidningen ytterst tunn, och han hade gjort två hål i den som han kikade ur. men hallå, vad gjorde den snubben? 
väl på donken tittade vi på massa skumish people, vilket alltid är roligt. roligt att vara kritisk helt enkelt, dessutom känner man sig som världens mest fläckfria person i just det ögonblicket. shoho!

filmen var iaf väääldigt bra, och efter en halv skål med utspilld popcorn, rysningar och helt enkelt filmmys så fick vi ta oss en springtur i vackra Stockholm en lördagskväll som denna! Vi hann till tåget på typ mindre än fem minuter? Och hade dessutom fem minuter tillgodo när vi var på station. how great are we? High Five!

What's so ever.. yeah Frida, I like it.. så var vi trötta på tåget hem och det blev därför en hel del skratt där med! sen blidde det en hemmamyskväll i soffan med mamma och pappa. var rätt sugen på lite rajtan, men you know det blev bra såhär me :) jag gillar att ta på mig mjukisar och krypa upp i soffan och bara ta det lugnt.

så vad händer imorgon då?
syrran fyller år, så ska till henna och fira. sen ska man ju titta på Rosers som spelar match, hoppas någon vänlig själ vill titta me mig. bortsett från det ska jag försöka plugga lite å, och självklart titta på One Tree Hill - Fight Peyton!! (nörd, jag vet)

Ha en fortsatt trevlig kväll allihopa! Min ska jag iaf spendera i sängen och titta på Skruva den som Beckham ;)


en kväll i storstán får det bli!

jag har hunnit bossat lite på Coop! Ta det inte så allvarligt som det låter, men jag var faktiskt chef över mina småtjejer. Stod och sålde limpor och muffins och bjöd på kaffe. Och Robban valde mig till chef, så jag hade skoj och bossade över the little chips (småchipparna)! I början var det riktigt roligt att stå där med dem, men sen blev de bara jobbiga, suck. Men trevliga människor träffade man ju, och hoppas man får lite pengar för det å. ;) dessutom har jag tjockat både Skånela-limpa och muffins, så det blir nog ingen middag för mig idag haha!

nu sitter man ju här. Ska snart bege mig till den stora staden och gå på biiio! Med söta Anna, Frida och Malin. Suveränt! Vi ska se Fame, och jag hoppas den är riktigt bra. tihi. Först ska jag hinna titta igenom Matteboken lite snabbt,



FAME! I'm gonna live forever, I'm gonna learn how to fly!
Shululu, va trevligt vi ska ha! :D


hemmapremiär avklarad

ja inte så mycket att säga just nu.

förlust blev det. men serien är lång, vi kommer igen! lärde mig att hemmamatcher är förjävla roligt!
bio imorgon med tre underbara tjejer! :)

allt för mig, see you!

i wonder..

VÅÅÅÅGA FRÅÅÅGA!!

dagens fråga
kommer från Jessica 17 år, och den lyder såhär:
kan man få sämre betyg om man skriver för många ord på tex en uppsats eller liknande?

hmmm... för det är jag helt klart EXPERT på!
om någon snääälla kan hjälpa mig att korta ner mitt ordförråd, så jaa.. let's do that! kanske ett slag i huvudet hjälper? några hjärnceller hit eller dit kan väl inte spela någon roll?

hur som helst är jag en jävel på att skriva låååååångt och uuutdraget, förändring? ja tack! korthugget, vad är det lixom?

vilket I-landsproblem, eller vad säger ni?

My dream is to fly over the rainbow

YOYOYO!
på tåget igår; lyssnade nog på heartache on the dancefloor minst fem ggr. känner mig taggish, you know riktigt taggish så fort jag hör den låten. ser fram emot, whenever wherever!

sitter just nu och lyssnar på den ultimata taggningsmusiken, bl.a Pakito såklart! ska bli riktigt jävla kul imorgon, trots att jag är nervös som satan! för er som inte vet är det hemmapremiär, och första gången jag spelar med A-laget just hemma. Om jag var nervös i lördags, vad kommer jag inte vara nu? Med massvis med människor som jag känner.. guuuud, jag får ont i magen!!

anyway, redovisning idag på IGU:n. jag måste säga att vi var riktigt duktiga! Annars hände det inte så mycket just idag, bara matte i två timmar. repetition, repetition. prov om en vecka, hoppas det går bra.

för övrigt är det rätt mycket plugg, håller just nu på med min recension av Seven på engelska. Jadu Julia, jag kan ju meddela att det blir waaay more than 300 ord.. jag är hopplös! men det blir nog bra det med, shohej!

Träning snart, först ska man till Fia och få lite behandling.


Maddebus

bara för att vara supegullig mot min söta vän Madde ska jag skriva några ord om henne också! tihi

Madeleine Hagelbäck. 17 år, 18 om bara några få månader. (!) det ska firas va? ;) vi träffades i början av ettan när vi började samma klass. jag kommer ihåg att du bara umgicks med Nadja i början, men det ändrades. Sen började du hänga med the shit: me and jullan! och som sagt, vi utgör en klockren trio. Madeleine är en supergullig tjej med hjärtat på helt rätt ställe. På vilket humör man än är på så delar Madde det gärna, och dessutom finns hon alltid och gör en snäppet gladare om man är lite nere.
Jag och Madde gillar att reta varandra, och vi skrattar åt det mesta. När hon slår på sina Madonna-imitationer till "Like a virgin" är det inte mycket som kan stoppa henne. Hon är helt klart en tjej med stil! Dessutom kommer hon alltid vara bruden som lärde mig simma frisim, haha! Visste ni förresten att hon är kär i en finsk same?

Maddebus, vi har gått tillsammans i lite mer än ett år, och jag ser väldigt mycket fram emot att tillbringa resten av skoltiden med dig. för du gör mina dagar så bra, och utan dig skulle det inte bli samma sak! i really love you girl!


och ja, här är vi! Madde i fint brunt hår, som numera är blont.
läs och ta åt dig sötnos! :D

!!!!!:@:@:@


svar ja, det här äckelspanskaprovet förstörde min dag kan jag meddela.
ville bara säga det!
hejsvejs!

och nej jullan, du är ingen stalker. jag gillar dina kommentarer! *fniss*

hmm.. julia var det va?


min vän julia har tydligen gjort ett uttalade om mig, så här kommer en tillbakasving:


Julia Nielsen. 17 år och uppväxt i Roserberg. Som jag brukar säga till henne; "du har klarat dig ganska bra för att ha levt ditt liv i Rosers". Back to basic .. Vi går i samma klass sen ett år tillbaka och vi trivs hejdundrande bra med det. eller? .. tillsammans med vår vän Madeleine "Bollstanäs" Hagelbäck bildar vi en komplett trio; de tre muskutörerna, grabbarna grus, tripp-trapp-trull, "Phoebe, Monica and Rachel" - ja, you name it. kalla oss vad du vill! vi går runt och rockar iaf.
anyway, jag har känt julia i några år. kommer faktiskt inte ihåg riktigt när, hur och var vi bestämde oss för att dela vänskap men jag kommer ihåg hennes snea tänder och långa ben som det var igår. nu är tänderna dock väldigt mycket mindre snea, fast benen har kvar sin ståtliga längd. som sagt så har vi inte varit vänner aallt för länge, men det känns som hela livet ibland. vi har myyyyycket att prata om, men väldigt ofta har det samma innehåll.. haha :) jag gillar't iaf, och i know you do too ;) den är bruden kan göra mig glad bara genom att le, men också bitter genom sina "drygblickar". haha, tydligen stör hon sig på mig ibland (hur kan det komma sig?) så ja, då antar jag att jag är lite störig tillbaka. men jag hoppas du tycker om mig iallafall?? för jag tycker om dig iallafall, massor massor. utan dig blir det verkligen inte samma sak kan jag meddela, det skulle kännas tomt. kom ihåg det, KOM IHÅG DET!
ja julia, varsågod- allt för mig.



xoxo
you know i love ya! :D <3

jaaadå

godmorgon!

ja men visst är jag trött. träningen imorse bestod av fys med niklas och handboll. ljumskhelvetet hindrade mig från handbollsträningen tyvärr, hoppas den är bättre imorgon. då ska vi äntligen vara alla tvåor, alone, igen! det ser jag fram emot. jag och mina film-kompisar spelade in sista scenen till filmen idag också. eller jag och jag, jag var inte med i den scenen jag satt bara och tittade på. shululu, filmen kommer bli såå grym! ... eller? ;)

anyway, när jag kom hem satt jag mig och tittade på inspelade one tree hill. ett underbart vacker avsnitt som slutade not so good... jag längtar redan till söndag! nu dock pluggar jag spanska, känns bättre än igår iaf. men döööh, jag kommer nog fortfarande faila haha. men som mams säger "jessica, det är inte hela världen om du misslyckas på det här provet". ja, jag får väl tro på hennes ord (a)

nu väntar jag med spänning på jullanbullan92:s comeback i bloggvärlden!

wind of change


before and after

javisst vettu, såhär blidde det. Bemppo klippte mig idag, (jätteduktig du är tjejen) och syrran färgade håret på mig när jag kom hem. skööönt med lite förändring! dock blev jag rädd för mig själv nyss, när jag kolla mig i spegeln :( haha, men det går nog över!

så idag har jag alltså träffat jennifer och julia en stund. julia blev lite blondare, mycket fint min kvinna :) men vi hade himla trevligt tycker jag allt! saknar verkligen bemppo, riiiktigt mycket! saknar tiderna från förr med dig.
anyway när jag kom hem hade mams bakat kanelbullar- hallå, kanelbullens dag?! dom var iaf gudomligt goda kan jag meddela! blev en stunds pluggande, dock inte så mycket som behövs... tog en tripp till borgen också och tittade match med käraste anna och frida. skoj var det, även fast första matchen var astråk. när SIF-tjejerna spelade var det faktiskt rätt kul att se. speciellt på alla oldies, för man ser ju hur jävla rutinerade dom är även fast dom inte har spelat på flera år vissa. riktigt skoj!

försöker verkligen plugga nu, har spanskaprov på tisdag och jag kommer faaailaaa :( hatar detta...
dessutom spela AIK på teven, VINST NU FÖFAN! kan ju bli guld :D

aja, skola imorgon ingen..
soo see ya ;)

vill ha dig här


meeegatröött kan jag meddela! halvligger i soffan och tittar på körslaget. har ätit en underbart god middag med mams, paps, sonja och lasse. och nu är jag proppmätt.
förlust idag tyvärr. nacka drog det längsta strået, men vi var inte långt ifrån! tagga om till fredag brudar, hemmapremiär och allt!

men jag är jävligt förbannad på mig själv. börjar fan bli orolig att jag är hypokondriker. sträckte typ ljumsken, asså jag orkar inte!! ända sen axeln failade för läänge sen känns det som att det bara är fel hela tiden.. åh känner mig bara töntig ju. aja whatever, hoppas inte skiten håller i sig.

nu ska jag nog lägga mig ner och titta på vänner snart. myspys <3

seriepremiär ikväll!



fick ett trevligt (?) uppvaknande av världens bästa bror som kom inrusande i mitt rum och började kittla mig, runt tio-snåret. han önskade mig lycka till inför seriepremiären innan han själv drog på match! han bad mig också att äta en bra frukost och att jag ska gå ut och gå också, vilket jag snart ska göra. härligt med en bror som bryr sig kan jag meddela :) .. som sagt är det ju seriepremiär ikväll, och jag är nervös! förhoppningsvis får jag bort spökena i mitt huvud till matchstart, för annars kommer det nog inte gå så bra. måste bara försöka att fokusera på uppgiften! det är vinst som gäller!

igår hann jag se lite på herrmatchen efter träningen, torsk tyvärr. efter matchen stannade jag en stund med frida och julia, och vi lekte med hampus kusiner - tilde och gustav. haha, riktigt skoj sådär på fredagskvällen! sen åkte jag hem och latade mig.

men som sagt:
SERIEPREMIÄR

Nacka-Skånela IF
matchstart 17.00
Nacka Bollhall! 

 

>helgerna blir så annorlunda, inget speciellt att se fram emot.
helgerna blir så tråkiga utan dig.


äntligen fredag!


sitter hemma i soffan med Mulle och tittar på Vänner. fredagsmys skulle jag vilja kalla det! lite senare ikväll blir det träning för min del. synd att man inte får titta på herrarnas match, kanske hinner se slutet om jag har tur. annars blir det bara hem och sova för min del. :) imorgon är det seriepremiär! fan va skoj! Nacka borta är utmaningen. tagga redan nu bruds! förhoppningsvis åker vi därifrån med vinst :) på kvällen kommer Sonja och Lasse hit, så det blir bara till att ha det lite myspys. på söndag ska jag vara med jullan och bemppo tror jag tihi. Julias hår ska bli en annan färg, och om Bemppo känner för det ska hon nog klippa mig också :) skojskoj!
man känner verkligen att det börjar bli höst och kallt nu. imorse var det minusgrader (?!) brr... så på med stövlarna blev det. hoppas det inte blir en tråkig och regnig höst, utan att det blir fint väder och mysigt. men är nog dags att köpa jacka och mössa snart, shululu!
aa juste, apropå något helt annat;
vi såg på film idag i skolan: Seven. Med bl.a Brad Pitt och Morgan Freeman. Ruggig film asså, men riktigt jävla bra!
snart dags att fixa lite käk för min del. kanske ska börja plugga lite också? tål att tänkas på...

jullanbullan92
vad skulle jag göra utan dig egentligen?
JULLAN & JESSAN, alltid!
<3

(och säg INTE att du inte hatar bilden på dig, för då slår jag dig! haha)


härliga torsdag



just nu är jag jättetrött men ändå härligt glad! troligtvis är det alla sköna människor i min närhet som bara, tjoho, får mig helt i balans och bara ja.. lycklig :) dessutom när det går hyffsat på träningen känns det också megabra. idioten x3 hade vi idag, åh va roligt! kan man tycka? men det gick faktiskt riktigt bra, så det är ju positivt iaf.

imorrn innan träningen har jag bestämt att jag ska träna mina småchippar litegrann, dom får mig faktiskt alltid på ännu bättre humör- tro det eller ej. I totally dig you giiirls ;)


nej innan det blir bums ner i säng så bjuder jag på en sommarbild denna kyliga dag..
saknar och längtar redan efter långa, varma dagar med sol och bad!
men inte ska man vara bitter, snart vankas det jul! haha



love my brother

ett litet inlägg från Tingvalla kommer här ;)

sitter just nu i min brors helt otroligt sköna soffa och tittar på That's 70s Show, rätt nice va? svårt att inte skratta åt den förbannat korkade serien. love it .Peter åkte hem till oss typ nyss för att hjälpa pappa med lite grejer, så nu sitter jag här själv. fick precis reda på att träningen börjar mycket senare idag, men jag får väl pallra mig dit ändå. jag har ju min kära kak-bok att läsa (Singoalla, jag rekommenderar den starkt- eller?)

skolan rullade på fort idag. matten gick som en dans, eller hur brudar? vad skulle jag göra utan er? :) och senare på IGU:n blev det också mycket skratt och ett litet case med en 16årig brud som var trött. imorgon är det fredag igen och sen heeelg.. shululu! så, vad händer i helgen då?

imorgon: skola, och sen träning på kvällen. herrarna har match men den kan jag inte titta på.
lördag: seriepremiär mot Nacka, borta klockan 17.00. tagga tjejer!!
söndag: vara med Jullan och Bemppo? skulle vara mycket trevligt :)
man måste väl avvara lite tid för plugg, som vanligt..


tjenna fan!

RSS 2.0