I'VE READ THE VANISHED



GOSH HJÄLP MIG!! JAG KOMMER SÅ INTE KLARA ATT REDOVISA PÅ ENGELSKA IMORGON, DUUUUUDE!!

§


,- A very Merry Christmas


första advent
"so this is christmas, and what have you done...". orden strömmar ur högtalarna inne i vardagsrummet och mamma bakar lussebullar (guldstjärna till mig som plockar i russinen). första advent var det jag. för att tro på det måste man nog undvika att titta ut genom fönstret. var är julvädret? svårt att få riktig känsla när det knappt är kallt ute. men det blir bättre snart hoppas jag!

idag skulle mamma och pappa åka och köpa en data till jenny (hennes krasha, SYND). jag följde med men jag hoppade av i väsby. skulle köpa handbollskor men de jag vill ha fanns inte.. (inte några andra heller för den delen). istället vandrade jag runt där i väntan på att bli hämtad igen, vilket inte var så smart. kaos var det iaf, tomtar överallt och lotteri hit och dit. en och en annan orkester var också där, milda matilda. de försökte verkligen liva upp julstämningen. självklart så råkade jag köpa lite för mycket saker till mig själv. suck. såhär blir det alltid. jaja, det är bara att le åt de nya plaggen man skaffade sig! :D men nästa helg blir det bara julklappar, jag lovar!

nu sitter jag med en jävla massa saker att göra framför mig. vad sägs om dvärgen? *jag vill spy*-känsla på den. eller varför inte spanskaprov? .. först och främst måste jag nog ta tag i engelskaredovisningen jag ska ha imorgon på min bok, uuuusch JAG VILL INTE! well, det är bara att le och vara glad :)



hoppas ni får en bra fortsättning på årets första advent-söndag. det ska iaf jag ha!
hejsvejs rockers!

,- fredag igen!


dagen började inte så jättebra kan jag meddela, när jag märkte efter halva vägen till bussen att jag glömt min ipod hemma. too bad tänkte jag då. men jag överlevde ändå! när sen bussen kom så åkte den extremt sakta. resultatet blev; seeeg första-buss=andra-buss åker iväg. lyckligtvis ordnade det sig till slut ändå.

jag hade förväntat mig lite handbollsträning och chill-fys eftersom det var fredag, men tji fick jag! det var fys hela timmen. tjaa, vi gjorde maassa olika knäböj, mage, klättrade på väggarna och lite smått och gott. man var lagom mör i kroppen efter det. så då var det dags för frukost då! ... fast det blidde brandkårsutryckning istället! haha, micron började typ brinna så vi hade mycket för oss imorse. och träffa brandmän gjorde man också. det fanns typ en snygg-söt, men han stannade utanför. too baad! roligt hade vi iallafall, så dagen blev genast snäppet bättre! på matten gick jag in i någon koma-lik känsla. jisses vad trött jag var, men fick mycket gjort ändå! jag bävar dock inför provet som vi ska ha snart (3o sidor kvar?!). aa men juste, apropå prov - MVG på samhällskunskapen!! hade typ förväntat mig G, MAX VG! så det kändes skönt, riktigt skönt. Jullanbullan och MaddePadde var också riktigt duktiga! we go girls!

och dessutom, apropå oss. ni måste checka våran nya blogg; triolicious.blogg.se. den kommer vara grym! Ny för idag faktiskt. så tveka inte att kolla in den, för vi är ju awesome! :D



en trio med stil
ni är bäst tjejer, tack för att ni finns!

,- Jessica vs AIK?


§
"jag; - men du pappa, apropå julmiddag. när var den där julmiddagen med AIK?
pappa; - tjaa... den var ju i söndags.
lång tystnad.
jag; - jaha.. ja jag kommer väl inte prata med dig på typ en vecka då."

fan, jag blir galen! pappa fick förfrågan att käka julmiddag med AIK:s fotbollslag, och detta blev resultatet.
skulle ju typ ha varit asnice, men får väl tro på pappas ord; "det kommer fler gånger"
haha, ibland är pappa bara för mycket. men lyckligtvis tycker jag om honom ändå! :D

,- burr, burr


har precis ätit och sitter och tittar på vänner, as usuall. tog mig en liten med effektiv springtur i mörkret. jag kan ju meddela att det var mörkt. jävligt mörkt. reflexvästen satt som den skulle och när jag mötte bussen på den minsta vägen av de alla, tog jag det säkra före det osäkra och hoppade ut på åkern. trots att jag inte såg ett piss på vägen var jag sprang så var det riktigt avkopplande och nödvändigt. jag rensade huvudet rejält tror jag. Tankarna om vad jag ska göra virvlade runt i huvudet, det jobbiga är bara att det troligtvis är lättare sagt en gjort. men jag försöker, det är typ det ända jag gör. önskar du bara inte skulle bli så arg på mig så ofta. men jag hoppas inte vad jag tror är sant är det. vill verkligen inte.

dagen har bestått av spanska, Hamlet, projektarbete (what in earth are we going to do??), trevlig lunch som alltid med min favorittriiioooo, Rille Rakets hetsiga stämma i en lååång & seeeg timme. Efter det var det dags för Hamlet igen + helt otroligt meningslös IGU-lektion. anyway, jag har blivit riktigt sugen på att efter skolan åka utomlands och plugga. helst ett varmt land så man skulle kunna få vara lite brun dessutom. tänk va coolt, men ändå vääldigt läskigt, att åka till ett helt främmande land och lära sig språket samtidigt som man pluggar något man vill satsa på. typ två flugor i en smäll kan man nästan säga. visst har jag ett & ett halv år kvar här (och lunchen med tjejerna fick mig att längta så mycket till studenten, ÅKA FLAK, ÅKA FLAK!) , men efteråt skulle jag nog faktiskt kunna tänka mig att göra något sådant. hur kul skulle inte det vara?

men just nu vill jag ändå bara leva i nuet, det är väl det man ska? det är mycket jag ser fram emot just nu och bara en tid framåt. julafton såklart, kanske nyår i fjällen, skulle vara supermys! min 18årsdag som snart komma skall, sommarlovet som fan ska vara grymt! intensivkurs med jullan & denise, och när man kommer hem kanske man har körkort + massa trips som måste genomföras!

förlåt för mitt babbel, nu ska jag snart åka till träningen.
stay cool bitches!

,- awesome


§
She's on the hunt trying to steal your man
Singing oh lord she's an evil thing
You hate her guts cause you know that she can
Lord she's an evil thing
Oh lord she's an evil thing

She throws her hair, yeah she knows she looks hot
Singing oh lord she's an evil thing
She doesn't care if there's a girlfreind or not
Lord she's an evil thing
Oh lord she's an evil thing


Open with a joke var det va? Nää men nästan. öppnar iaf med en text jag hörde imorse på Ipoden och jag hajade till.. direkt.

det känns som att jag redan suttit här idag redan. och det har jag nästan - gästbloggade hos min kära vän anna lincoln idag. det var riktigt skojsigt måste jag säga. så för er som inte har läst där kan jag ju sammanfatta litegrann här ändå. aa fast neeej, gud va tråkigt! jag och anna har ju typ samma läsare, aiight?

just nu sitter jag iallafall och tittar på .. yeah dude, that's 70s show! I totally dig it kan jag meddela. lite skratt i tillvaron skadar ju inte! apropå skratt, rolig fysträning idag. jag och jullan var, det man kallar BÄST. good work jullan! och det var bara allmänt roligt. givetvis var det jobbigt också. Niklas the man kör hårt med oss, alltid alltid. nu borde jag egentligen plugga lite matte till imorgon, ska typ ha miniprov. gillar't? NOT! 

tänkte ba bjuda på lite pictures från dagens bravader, enjoy my babies!


,- ingen fantasi alls


tänkte ta mig en springtur idag efter skolan. men fuck, så blev det inte. soffan såg mer lockande ut tyvärr, vilket inte var bra alls. men jag funderar ändå på att springa på torsdag istället. och nu känner man sig tjock också.. fan denise, du skulle inte ha lämnat din konfektkaka här! duude.. jaja, imorrn blir det två träningspass istället, och då känns det nog bättre.

igår röntgade jag handleden. gosh vad jag inte gillar sjukhus, så någon läkare kommer jag nog inte bli. och något stort fel på handleden var det inte heller. om det inte blir bättre om några veckor så måste jag röntga igen -  dude, nödvändigt? jaja, förhoppningsvis blir det bättre snart. (det jobbiga är dock att det går åt fel håll, känns bara värre ..)

det nya schemat är väl rätt.. sugit. och engelskalektionerna har blivit totalt ovärda. what the fuck? daniel har typ flippat ut. hellre har jag lite håltimme nästan. anyway.. mycket skit i skolan just nu. oooorkaaar iinnteee!! ska bli skönt med jullov! inte långt kvar btw,

sorry mates, orkar typ inte skriva nåååååt! ska försöka plugga lite innan jag åker till hallen. ikväll blir det teori & teambuildning. huuh..

,- Skånela- Arbrå 30-28 ... eller?


"Livet är inte alla dagar som passerar,
utan det är dagarna man minns..."

& igår var väl minst sagt en minnesvärd dag. det blidde stor överraskning och hela baletten för våran anna. och till att döma från hennes min när vi lurade henne & humöret hon hade hela kvällen så kan jag nog säga med säkerhet att hon tyckte att hennes födelsedag blev lyckad! och det var precis det vi ville åstakomma :D

orkar inte gå in på detaljer men let's just say that hon trodde att det skulle bli fika med mig och mamma (som för övrigt hade varit jättemysigt) + middag och bowling med några tjejer. istället blev det massor av ballonger, tårta och överraskningsmoment med hennes närmsta vänner. helt enkelt, en bra födelsedag skulle jag tro!

alla försvann vid elva, halvtolv-tiden igår kväll och jag slockna som ett nerbrunnet ljus på julafton. det var sköönt att få sova ut. match hade vi idag också! och den vann vi, shoho!! första hemmesegern & första hemmamålet för mig. det var riktigt skönt. vi vann iaf med två bollar, och vi var värda de två poängen tycker jag. nu är det bara att fortsätta såhär så tar vi GT nästa helg!

imorgon börjar nya perioden i skolan. vilket betyder nytt schema! jag som precis började lära mig det gamla...
dagen börjar iaf med träning + till läkaren och få en remiss till röntgen. sen får vi la se vad dagen bjuder på!

puss och kram, skumbanan

,- 21 november 23.25...



en hel överraskningsdag + kväll för min anna. det blev jävligt lyckat och jätteroligt! hoppas att hon uppskattade den, och att hennes födelsedag blev som hon hoppats! nu ska jag bums i säng. imorrn är det match & Arbrå ska få ta sig an en match kulturplats Vikingahallen!

goodnight, sleep tight!

,- ANNAS DAG IDAG!



GRATTIS PÅ FÖDELSEDAGEN BÄSTASTE FILUR! :D



i löööööööveeee yoooo!

,- snart annas dag <3



insåg efter träningen att jag skulle bli tvungen att spendera kvällen ensam hemma. så nu sitter jag här med täcket runt mig. bestämde mig för att spela in Flashforward, för kände inte för att titta på nåt lite nervpirrande utan mommie. så vet ni vad det blev istället? She's the man föfan! vad passar bra just nu om inte en asrolig film med en av de sexigaste killarna in the world. finns inte så mycket som skulle vara bättre. schweeet!

rolig skoldag idag. träning var ju bara outstanding. minihandboll först med oss brudar. för en gång skull var jag gammal, så självklart körde vi gamla mot unga. ja, vi var lite ringrostiga *host*. vi ska ha revansch some time dudes. sen vare dags för lite styrketeknik och vad ska man säga? ASKUL hade vi! hmm.. jimmy "dampa" på mig. tyvärr kunde jag inte ta honom på allvar, kunde inte hålla mig för skratt. men det kunde inte han heller, såg hur han nästan tvingade sig själv att inte le. aja, roligt var det iaf. riktigt roligt. bra start på dagen!

sen fortsatte det med engelska. och vad får vi göra då? nej men varför inte en till titt av denna jävla "balcony scene" från Romeo och Julia. jag menar hallå? vi kan ju typ scenen utantill??! (det roliga är att jag faktiskt INTE skojar om den saken, vi kan fan replikerna utantill... awesome!) visst, den är faktiskt jättemysig och vacker verkligen. men ja, been there done that - no more comments about that. sen flippade daniel ur och trodde vi var någon dramaklass eller nåt. vi tjejer fick ställa oss ihop och killarna ihop, och sen skulle vi läsa en dikt typ ... mot varandra? jisses, danne tog jävligt allvarligt på det där, och det tog väl typ.. halva lektionen för oss att få honom nöjd? haha. vad ska man säga?

"My love is as a fever, longing still"

måste bara säga tack till världens underbaraste jullan. tack för att du räddade min kväll. du anar inte vad det betydde för mig att du lyssnade på mig. bara genom att höra din lugnande röst fick mig att må bättre. tack för att du alltid finns där! det spelade ingen roll att jag var ensam hemma, du fick mig att känna mig mindre ensam. vill helt enkelt bara säga, dude you rock! tack för att du gjorde min kväll babooo <3

Apropå ...
imorgon fyller bästa anna 17 år och blir stor kicka. det ska firas med mysig middag och bowling! dude, snart är det bara ett år kvar till the big thing. 45 minuter kvar, snart så... snart såå!! :D

stay cool fishes!

,- orkar ingenting annat just nu


~§~

He put that bottle to his head and pulled the trigger
And finally drank away her memory
Life is short but this time it was bigger
Than the strength he had to get up off his knees
We found him with his face down in the pillow
With a note that said I'll love her 'til I die
And when we buried him beneath the willow
The angels sang a whiskey lullaby.

~§~



tanken har slagit mig, så många gånger.


,- right here, right now.


turn up the heat! jag fryser fan..
man blir ju depp när man tittar ut och det är helt kolsvart ute, mitt på ljusa dagen! ge mig sommar och sol föfan!

idag hade vi minihandboll på morgonen. kunde inte köra vanlig handboll eftersom småttingarna var där. jimmy lekte skiten ur dem. och vi lekte skiten ur oss själva helt enkelt. började med pepparkakskull och sen blidde det som sagt minihandboll. "heja röda laget!". anyway, efter detta väntade en lunch med bästa tjejerna innan det var dags för samhällsprov. jisses, skönt att ha det gjort! kändes inte superbt kanske, men helt okej hoppas jag. sen var det som vanligt dags för träning igen, med Niklas the king. Det var jobbigt, men ändå kul. Så som det ska vara.

Miranda, Anna och jag gick och gjorde en sak efter skolan, som according to Anna är hemligt. Men jag kan ju bara säga att det var varmt och skönt, men att det inte syns så jättemycket på huden ännu. Äh what the fuck, man är ju dum om man inte fattar att vi solade! när vi kom ut i kyliga, friska luften så funkade inte mobilerna. jag hatar när COMVIQ-nätet krashar, för jag hade no idea hur jag skulle komma hem & jag fick inte tag i någon familjemedlem som kunde hämta mig.

när det tillslut löste sig och jag kom hem började jag titta på gamla bilder. jag blev så glad inombords men samtidigt lite småledsen. småledsen att saker och ting är borta och man inte får tillbaka. tex när jag umgicks med älskade anna & ramona hela tiden - gosh vilken underbar tid! var tog den vägen? jag hittade bilder från Annas land, eller den där härliga sommarkvällen när vi tog massa kort på åkern. det var bara som att vara tillbaka i de stunderna när jag tittade på denna bilder. eller för att inta tala om bästa tiden med fantastic four. Anna, Helen, Viktor och jag. Varje dag i skolan var grymt med er! och avslutningen i nian när vi hade jättemysigt. saknar den tiden, det gör jag verkligen! det känns det bra att hitta såna gamla bilder och tänka tillbaka på hur bra man haft det. ibland önskar jag att man kan hitta någon knapp och komma tillbaka till "det gamla", trots att jag självklart älskar nutiden.

nu ligger jag iaf och tittar på Vänner innan jag ska sova. och som jag ska sova då! imorgon är det sista sovmorgonen på länge. jävla period 2!

Adíos puppies

,- AY CARAMBA

iQué Carajo! ¿Qué?!!

jag kan ju inte annat än säga att det sprutar samhällsekonomi ut genom mina öron och näsa just nu. kom igång efter en stunds ofokusering och nu orkar jag verkligen inte mer. jag kan pappret hyffsat, och det får räcka. det är inte direkt så att jag kommer få högsta betyg i detta ämne. (jag hör Rille Rakets skratt i detta ögonblick)

imorgon blir det mysonsdag. eller ja, alltså det blir mjukiskläder i skolan. handbollsträning på morgonen, prov och sen träning igen. då orkar man ju faktiskt inte vara snyggve, eller? svaret är nej. efteråt får man väl se vad man hittar på. jag skulle tippa på att jag ska försöka plugga. försöka sa jag! sen får man väl se hur det blir med den saken! ... eller? ;)

inte långt kvar
nu trodde nog min kära anna att jag skulle börja prata om att det inte är långt kvar till hennes födelsedag men icke! jag syftade faktiskt på första advent. asså det är typ bara en vecka kvar snart väl? fan, får nästan lite panik. visst, det är jättemysigt! men första advent brukar betyda att julen är på ingång, och det är jag inte riktigt redo för känner jag. men mys ska det bli ändå. fast jag och fru jansson (mormor) konstaterade att det är svårt att få riktig julkänsla när det ser ut som att vi lever i ett industriområde. det är fan lika grått och trist utomhus nuförtiden.


"For you and I are past our dancing days."
Jag ska nog börja fibbla lite med analysering och skit av Romeo och Julia. En historia om kärlek eller hat? det är frågan...

,- heeeelt random



usch va fryssen jag är.
skulle behöva en varm famn, kanske din?
suck..
badkaret får det bli.
Samhällskunskapen tar kål på mig,
får hoppas på det bästa imorgon!


,. INGEN RUBRIK



"Is love a tender thing? It is too rough, too rude, too boisterous, and it pricks like thorn."

Tisdag 17 november. Dagen började med att jag steg upp ur sängen och ställde mig på... ja men se där, spikmattan låg ju precis där jag brukar ställa ner fötterna. Det var ju ett trevligt uppvaknande. anyway, skolan bjöd på diverse saker. spanska med MG. Prov om två veckor schweet! Jag & Anna jobba på rätt bra, ganska chill vare. På svenskan förvandlades Daniel till den bittra, allvarliga killen. Kändes som att vi satt på ett AA-möte. Varför ska man ta så fruktansvärt allvarligt på saker och ting hela tiden?

Lunchen var ju galen. Men roligt var det. Eller vad sägs om en kallsup á la Madeleine Hagelbäck mitt i November-månad? Ett sekund förväntade jag mig nästan att hela hennes dag i form av mat skulle komma upp ur munnen. Men tur så hände inte det iallafall!

Efter lunchen hände något egendomligt. Matte med Daniel? Nej gud, det var bland det underligaste jag varit med om. Sorry man, mattelärare är nog inte ditt kall här i livet. Och dessutom gick han igenom 11 sidor fram i boken, där vi inte ens är i närheten av. Vad gör vi egentligen, varför är vi såååå efter? duude, tål att tänkas på. Apropå typ ingenting; hoppas det är bra med din pojke, Janne!

Och nu då? Jo jag insåg att jag måste råplugga samhällskunskap. jisses... då vet jag vad jag ska göra idag då.

NEJ! just nu tycker jag inte synd om dig längre.
Vid såna här tillfällen kommer mitt elaka jag fram och då menar jag det,
jag önskar du aldrig kommit hit.

,- har glömt att göra spanskaläxan


vill börja med att säga grattis till hampus som tog körkort idag! GRATTIS DUDE! :D jag har tillochmed fått äran att åka med honom, redan! det var satakul faktiskt, och riktigt bra var han också! awesome ;)

ja det är väl det jag gjort idag. gått i skolan, åkt runt lite bil & varit hos logopeden. hos sabina var det några 8-åringar som hade frågor till mig. de var rätt söta. lill-killen sa direkt till sin mamma när jag tog fram min small-talk; "mamma, en sån där vill jag också ha, kan jag få en?" sötig sak. både föräldrarna och småbarnen hade lite frågor om mig & min stamning, det var bara trevligt att svara på dem.
efter det var det bara till att skynda sig hem till träningen. träffade lelle & ramona på tåget, så det var muy trevligt att åka idag vill jag lova! en lite reunion skulle inte sitta helt fel!?

skolan var rätt chill. käkade för omväxlingens skull lunch med jullanbullan, enbart idag. det var trevligt och vi pratade om diverse allvarliga saker, ...eller oallvarliga? sen stod rille på schemat, (som vanligt?). prov på onsdag - Nein Nein Nein, som Hitler skulle ha sagt. det är helt enkelt bara att ta sig i kragen och fixa det!

Nu känner jag bara för att hänga lite i lianer och jaga smurfar, men icke... snart ska man lägga sig i en skön (tyvärr obäddad, får vänta till imorgon) säng. som rubriken säger så har jag glömt att göra spanskaläxan, men det äär väl inte hela världen? M&J ska ju faktiskt låtsas att de har glömt att göra franskan, så det borde vara okej? fy på er flickor! hihi.

 

Kände ba för att slänga in en bild mitt i allt det tråkiga & trista. Kan ju iaf meddela att helgen rullade på som den skulle. en match mot tyresö som vi nog inte ska tala om & en hemmakväll med mamma och pappa. skulle vara med annsen, men jag kände mig pissig efter matchen. ingen ork & mitt glada humör var nere på typ.. 17% & soffan skulle vara min bästa vän den kvällen! men, det tar vi igen snart. aight babe?
söndagen spenderades med mina samhällsböcker. det blev en hel del plugg. några timmar eller två, eller tre. sen kände jag för ett avbrott och tänkte att lite traditonell aflicks-handboll skulle sitta fint. så ner till borgen och vem var där om inte bästa virre15. med trevligt sällskap & handbollsmatch så kom lite senare anna & frasse. tyvärr fick vi stå ut med anna "stinkbomb" lincoln när hon käkade sin campinosallad, men vad gör man inte för sina vänner?

kvällen bestod iaf av stor & god mormor-middag med söta släkten. mätt blev man kan jag lova, och trevligt var det! sen var det bums i soffan och titta på en träkulle (one tree hill). sen var det bara att fortsätta plugga innan man tittade på när filip & fredrik utklassade en bondmora från enköping. (mams och paps insåg vid sluttexterna att dom kände hennes föräldrar, grattis dudes!)

men nu har ni fått läsa om mig ÄNNU en gång! att ni inte tröttnar, höhö... nu ska iaf jag gå i säng! ska nog våga mig på en sväng på spikmattan först, sen ska jag tänka på refrängen!

see ya babes,
rock on!

,- gameday



när jag var mindre så förstod jag inte varför min bror alltid duschade innan en match, jag menar han ska du ändå bli svettig tänkte jag. (för övrigt var (är?) han en jävel på att sjunga i duschen, men det hör inte hit.. höhö). Men fan, det är riktigt skönt. Man känner sig både fräsch och blir piggare! Var ute och gick en sväng idag me, det var riktigt skönt i duggregnet. Idag är det ju game-day! tyresö står för motståndet. are they going down? YEAAH DUDE!

Min söta farfar är här just nu, vi har ätit lite lunch. Åh va söt han är tihi. Apropå gamla människor vill jag säga grattis till min mormor som fyller år idag. Grattis bästa!


,- fredag den 13de


det hugger fortfarande i magen ibland när du går ifrån mig. fan. önskar jag kunde glömma lika fort som du. och inte nog med det så tittar vi på romeo och julia i skolan. visst, vacker film blablabla.. inte just nu dock. bojkotta. bojkotta alla kärleksfilmer. ge mig baksmällan!!
klickade på delete idag också. vet inte vad det ger mig. det känns inge bra just nu iaf.



sooo, what's cooking everyone? själv har man överlevt ännu en skoldag & en skolvecka. igår hade vi ingen matte så vi följde med the biffs hem till johan och chillade innan IGU;n. så den dagen gick väl fort. efter skolan, lantis som jag är, fick jag ju sitta och vänta på cp-bussen. oj apropå det, man får ju nästan krupp när man åker min buss nuförtiden tack vare alla omogna ungar. igår var det ett gäng med några killar och tjejer som satt och asgarvade åt : "high five?! NAAEJ vi tar det imorgon!" jag menar, hallååå?! är ni födda igår eller?

DAGENS ROLIGASTE & COOLASTE NYHET:
hör på det här mina vänner;
forskare har fått för sig att de ska återuppliva en livs levande mammut. shit tänkte jag då? tydligen så på nåt vänster ska det kunna gå. man tar typ DNA från en mammuts hårstrå, för in det i ett befruktat ägg hos en vanlig elefanthona och sen vips så ska den stackars elefanten föda en mammut? herregud.. visst, om detta nu skulle kunna gå trots alla omständigheter - ska vi leva med en jävla massa gigantiska mammutar som är typ 4 meter höga och väger 5 ton? iåförsig skulle det var typ helt awesome och coolt, men en aning creepy också?

men de måste typ göra hundratals mammutar med olika arvsanlag isåfall, annars kan det bli inavel typ. dessutom kostar det 80 mille att bara återuppliva en stackars hårboll (!). så det blir isåfall dyyyrt för moder jord detta!

nu ska jag ner och titta på that's 70s show - kanske äta lite mat.
btw, jag och syrran var inne och snackade hos mormor och arne när vi kom hem. tror ni inte då att vi kommer typ superlägligt och får käka nybakade bullar? MUMS!


,- RUBRIKER ÄR ÖVERSKATTAT



har fingret på delete-knappen. ska jag, ska jag inte?
usch, varför är allt så mycket enklare när man bara tänker - och inte när man väl ska göra det?


jaha, onsdagkväll igen nurå. fan va tiden går fort alltså! idag hade vi två träningspass. handboll på morgonen, vilket alltid är lika roligt. eller ja, oftast iaf! jag och froudie moooodie var awesome idag! aight girl? på fysen var det dags för succéduon igen, och vi kämpade på bra! men ja, det kommer snart.

först gick vi ju faktiskt i skolan. det var rätt chill, vi degade som vanligt i ljusgården. (är glad att vi har bytt inneställe faktiskt, trivs bättre i ljusgården... "där jag kan lukta på blommorna") anyway.. rille-raket-onsdag var det ju. men hans lektion gick också rätt fort. tyvärr började han babbla om något nytt, vi som är mitt uppe i plugget till provet. som jag förövrigt bara vill gråta över bara jag tänker på det.. men what to do? det är ju bara att göra sitt bästa. jaja, efter RR-the man chillade vi ännu lite till i ljusgården. alltid lika skönt & roligt när man har bra sällskap. till sista var det dags för fysträning. denna gång inte med Niklas dock, han var bortrest (?). kanske till ett exotiskt land, kanske på blind-date, eller tja.. kanske på kurs? den som lever får se helt enkelt. men vi hade iaf tennis-johan som röst att lyssna på idag. det var bra och jobbig fys kan jag meddela. lite pinsamt när jag titulerade honom "hey grabben!.." ooups! hoppas han glömde det lika fort. det var iaf roligt och jag och min söt-frida peppade på varandra satan. jag gillar't!

sitter faktiskt och försöker fibbla me shakespeare-saken. helst av allt skulle jag bara vilja krypa under täcket och värma mig. funderar på att välja det alternativet snart. imorgon är det iallafall sovmorgon hur som helst. ska bli skönt! hoppas jag får sova bara. men nya tag imorgon, ha det bra tills dess!

Ciao Bella

,- jullan <3 jessan



du är kanske den personen jag känner mest jämlikhet med just nu. eller vad ska man säga? same same, but different. vi stter i samma båt, ror med samma åror? jag skulle helt enkelt vilja säga att we're in this together. two heads, one mind. du kanske förstår hur jag menar? lite så känner jag just nu. och på ett sätt känns det bra. givetvis inte för att det är som det är, utan för att jag har dig och du har mig. alla dagar kan inte vara på topp, det vet vi båda två. det jag vill säga med det här är väl helt enkelt att du aldrig, oavsett vad, är ensam. för tillochmed inuti mitt hardass-biatch-yttre finns en liten kramgo nallebjörn som bara väntar på att få ge en varm och stöttande kram. dessutom har jag två fina öron (dock har jag ett hack i det ena) som gillar att lyssna, och en axel som ännu inte fått svininfluensa-vaccin så den har inte ont alls. det gör den alltså möjlig att luta sig mot utan problem.

nej nu har jag pladdrat på för mycket igen. och visst var jag smart som tog det enda fotot du gillar på oss två? dude, jag har lite innanför pannbenet. tihi ;) aja, love you girl! very much <3
/ din jessan


,- tävlingsmänniskor kallas det!



"WHAT a night..."

... och nej, självklart inget "dot, dot, dot" här inte! (syftar självklart på Mama Mia, och för er som inte sett filmen - shame on you!) men kvällen har varit rent ut sagt awesome! hur ska jag beskriva den? ja, fullspäckad kan man väl säga. alltifrån Magnus Hedman, till bad i november. behöver jag säga mer? ja jag tror nog det...

det började i Borgen där vi blev indelade i lag, och vips så var vi iväg i bilarna. Mitt lag hade fått i uppdrag att inhandla ingredienser och laga en grym förrätt. vilket vi förstås gjorde! bortsett från det så fick vi massa andra uppdrag som gav mycket poäng som vi skulle göra på tid. tex. ta kort när vi alla satt i ett flygplan. gjorde vi det? ja! ta kort när två i laget badar. gjorde vi det? klart! badkar är soft! och vem träffade vi inte på Coop då? Jo Magnus Hedman såklart! vilket sammanträffande då att ett uppdrag var att ta kort med en kändis. så `klick´ så var det kirrat också! vi svängde fram och tillbaka i hela märsta/arlanda/odensala kändes det som. men roligt hade vi! och högst betyg fick vi på maten också, tufft. jag måste säga att "störst gosedjur" vann iaf frasses lag med god marginal dessutom! när frasse kommer in genom dörren klädd som ett jävla lamm. haha, pluspoäng till er dudes?!

helt klart en rolig kväll helt enkelt! och god mat också!
vår förrätt såklart - grovt bröd med skagenröra och kräftstjärtar + dillkvist
varmrätt- tacos
efterrätt - exotiska frukter med smält vit choklad med krisp på + vaniljglass!

nu hade det satt fint med lite bilder men ja, min mobil heter fuckcpfittäckel i mellannamn, så det får bli en annan gång! jag ska iallafall sova nu, för ja.. det är matkoma och hela köret asså! så, have a good night my lovies!

/J.

,- fuck


`19-19´

det var slutresultatet igår. Skånela-Tumba. Kulturplats Vikingahallen. Vi började tradigt, kan man minst sagt säga. Låg väl under med typ 6-7 kanske? vi var inte på hugget. I halvlek låg vi väl under med 8-14 om jag inte minns helt fel? jag ska inte ljuga när jag sa att jag kanske kände mig lite uppgiven då. men i början av andra halvlek ändrades det helt! helt plötsligt var det vi som styrde matchen, och ganska snart blev det lika. sista minutrarna var det vi som ledde med 2 bollar. tyvärr kom de ikapp och fick en straff i slutet. man kan ha flera åsikter om denna match. att det var surt att vi inte vann pga av den sena ledningen, men att vi kämpade på riktigt bra och tog igen en 7-8målsledning. Bra jobbat bruds!

så idag var det dags för skola igen då. shit va helgerna går fort! träning stod iaf på schemat. halva fys & halva handboll. fan va jag saknar att spela 9meter.. det gick väl sådär idag, har haft bättre träningar om man säger så. i skolan hade vi det rätt soft. såna dagar är nice, när vi inte bryr oss så värst om skolan utan bara pratar, skrattar och har trevligt!

och nu då? jovars jag sitter i soffan och... ja otippat?... kollar på Vänner. ja, det är ju pretty much det jag brukar göra om dagarna. dessutom var jag nyss inne på playahead.se. duuuude, jag kände bara för en nostalgitripp! det var ju sjukt vad man satt där om dagarna förut. vad gjorde man lixom? skickade låånga GB-inlägg (ibland med tema om man hade VIP-guld), fixade med sin profil och skrev i dagboken. ja det var verkligen ett inneställe kan man säga.


jag är så dum. skulle aldrig ha läst det.
mår så oerhört dåligt över vad jag gjorde.
fattar inte hur jag kunde.
jag måste vara en riktigt jävla dålig människa.

,- kan man ledsna på sig själv?



sitter just nu och borrar in mig i mjukisar och min storebrors tjocktröja. kom precis hem från en liten tur hit och dit. tog bilden och åkte till väsby (ja, givetvis satt mamma bredvid. än så länge är jag inte fri..). tänkte att jag kanske skulle må lite bättre av lite nya kläder. tyvärr vet jag inte om jag lyckades. visste är det väl roligt med nytt i garderoben, men humöret ändrades inte speciellt. känns som att jag gör allting värre när jag försöker göra det bättre. den känslan är lite jobbig faktiskt.

nej men som sagt införskaffade jag mig lite nya kläder idag. det kan ju alltid behövas. var bara där en snabbis dock, eftersom när jag gick ur bilen kände jag mig inte så taggish för shopping längre. inte bra! nog om skit.

har varit duktig och pluggat lite idag. för jag menar, fanns inte mycket att göra här hemma. blev klar med spanskaläxan, och nästan matteläxan. när jag skulle börja med vår Singoalla-redovisning så stod det helt still i mitt huvud. vafan handlade bokhelvetet om?? såå jag drog en djup suck och började läsa om den. ja, jag kan se era ansiktsuttryck nu Madde och Julia. att ni tycker att jag är dum i hela huvudet. men what to do? det var faktiskt som att börja läsa en helt ny bok, jag måste ha sovit med öppna ögon när jag läste den förut. synd för mig! kanske tänker man för mycket på kakor när man läser den? tål att tänkas på...

ikväll väntar... ingenting. middag och mys med mams och paps. det är självklart trevligt, men samtidigt lite jobbigt när man inte är på "liseberg-åkabalder-humör". men varför är jag inte det då?? suck.. vetefan och orkar inte tänka på det heller. jag vill bara få slut på det här och glömma allt! men samtidigt få det att bli bra.

time to say goodbye,
see ya mates


,- if I'm not made for you, then why does my heart tell me that I am.



det är lördag. jag sitter ensam hemma. vädret ute suger. det är helt tyst och jag är ensam. låg lite för länge i sängen imorse och bara tänkte. vilket aldrig kan resultera med bra utgång! & det är en sån jobbig tystnad här hemma. det får mina tankar att virvla runt som en jävla orkan i huvudet och klumpen i magen sitter där den ska. trodde det värsta var över. kanske det är också, men hade inte förväntat mig att det skulle vara såhär ändå.


,- lite smårädd

efter ett rysligt spännande och faktiskt lite läskigt avsnitt utav flashforward, ligger jag nu i sängen och önskar lite att jag inte var ensam. det är vid såna här tillfällen min rädsla för mörkret kommer fram..





tror att jag fortfarande saknar din närhet

,- and his mama cries



ja, jag missförstod anna. för elvis-tema för det icke idag på idol, utan det var världens bästa låtar. och ja, vissa av dem var verkligen världens bästa låtar. skicklig som jag är kom jag ju hem precis när tove sjöng just elvis, & en av hans bästa dessutom; in the ghetto. kan man göra annat än älska den låten? och för att inte tala om låten Erik sjöng; show must go on. jag kommer ihåg att jag sa till mamma; "shit, han kommer få det svårt att bräcka freddie mercury i den här låten.." men jisses vad bra det var! vad ska man säga? stående ovationer var han värd och iaf mina armar rös kan jag meddela. och som sagt, vissa av dessa låtar var verkligen några av världens bästa och jag blir bara glad när jag hör dem. bra val folks!

och de avslutade ju underbart. vilken jävla fantastisk verison av Chicagos "you're the inspiration". jag älskade den! pratade precis med jullan och hon tyckte samma sak, grymt fint var det om man fastnade direkt!

nu har jag pratat massa musik, men det var grymt helt enkelt! träningen gick bra, förutom att glassen jag åt satt inte som den skulle kände jag. men som sagt, det är fredag dude! lite skräp får man äta ibland tycker jag! tihi.

nu ska jag titta mer på idol, och sen ska jag se på en ny favoritserie ; FLASHFORWARD

ha en grym fredag dudes!


, - Girls just wanna have fun



DUDE, vad är det i musik som gör att man bara inte vill sitta still? som gör att vilket humör man än är på så blir man alltid snäppet gladare och piggare över att ha lite untz i högtalarna. det, förutom choklad, måste vara en förjävla bra medicin som man inte skulle klara sig utan. nu låter det som att jag är deppslashsjuk på något sätt, men nej inte är jag det icke. jag blir bara fascinerad över vad musiken gör för under. dock lite bättre hade det varit om jag hade varit lite musikalisk på köpet, men man kan väl inte få allt. aaight? ;)

"Rytm is gonna get you"

anyway
(ja men visst säger jag detta ofta. jag håller me dig anna) så är den här veckan i skolan slutt. känns på något sätt som att vi inte har gjort speciellt mycket. ellä? skönt med en lugn vecka för omväxlighetens skull (okej, var det där ens ett ord? asså dude..)
bara för att den var lugn så menar jag inte att det har varit tråkigt. nej tvärtom har den varit skojig! visserligen tänker jag bara på det roliga just nu så jag kommer inte på om vi hade tråkigt å, men det är väl så det ska vara? imorse hade vi iaf löpteknik istället för handboll. jisses det blir så mycket jobbigare att springa när man skrattar samtidigt. men what to do? roligt på köpet ska man ju ha! efter träningen gick vi på en hemsk föreläsning. inte hemsk på det viset att den sög, tvärtom. den var riktigt bra, men jag blev verkligen tagen..

resten av dagen var bara chill och jag stannade ett tag i skolan fast vi slutat. i hallen fick vi tydligen inte vara (men hallååå??) men vi hade mysigt i teorisalen istället. och du robban, det går fan inte att prata me dig när du blir sådär hetsig! är så jävla less på det!

nu sitter jag här och om cirkus en kvar drar jag till the Borg. där väntas träning och teori, och sen äre bara hem och mysa framför Idol en stund. Anna sa att det vankas Elvis-tema. äre sant?! då kan man ju inte säga nåt annat än nice asså ;)

uppför er folket, keep up the good work!
/J.


torsdag


"OH MY GOD!"

det var ungefär så jag uttryckte mig när jag öppnade dörren och steg ut i hallen. taken var vitlagda, marken var täckt av vitt i luften flög det vita flingor överallt. jasådu tänkte jag, nu äre vinter då! men nee.. nån timme senare när jag tittade ut var det bara slask, SYND. anyway, det var skönt att vakna upp och känna mig totally utvilad. till skillnad från igårkväll när jag kände mig som en nerknarkad pundare.

anyway. nu sitter jag på dagens sista lektion i form av IGU. dagen har rullat på som vanligt. hade sovmorgon till halv tolv och tillbringade lunchen med bästa trion såklart. aa juste, grattis till Maddebus och hennes finska same Robban, som firar ett år idag! congratz babes ;)

vad gjorde vi mer? tjaa, vi hade matte. och jag säger bara "leende guldbruna ögon". jisses vilka bilder som kom upp i mitt huvud helt plötsligt, roooligt. eller vad sägs? nej men vill bara säga att rolig dag har det varit, och det gillar jag! nu måste jag faktiskt fokusera på Sim-Stefan , SS med andra ord. (vänta nu, var inte det hitlers parti? duuude..)

see yaaa suckers,
Stay Cool, Chill Out
GÅ OCH FISKA!

,- smink är en härlig uppfinning


ännu en skoldag flög förbi. för ovanlighetens skull började dagen med handbollsträning a lá Jimmy. den bestod mest av genombrott och kontringar. rätt bra start på dagen måste jag säga. visst, när jag tänker efter var jag ju kanske lite bitter? neeeej, jag är inte bitter! men jag vill ha en overalll!! fast det kanske ni redan har hört?

anyway tihi. lunchen bestod av trevligt sällskap och marcela. + pannkakor med grädde och sylt. lyx? mja, det får man väl kalla det i vår lilla skitskola. och ja, vad hände sen då? jo vi råkade ut för Rille Raket, som alla onsdagar. han pratade inte speciellt mycket denna lektion, utan vi fick läsa själva. jadu, jag läste väl inte direkt allt man skulle, men jag blev ju typ mobbad. oaw sadface! fast ja, humorn är på hög nivå i min klass. typ ;)

efter RR the man blidde det fys med Niklas. det var jobbigt, men det är så det ska vara. jag och jullanbullan kämpade på bra. som alla andra också såklart! vid tre slutade vi, och jag kom inte från hallen förrän kvart i fem. varför det, undrar ni säkert. mjo, jag stannade och pratade massor med virre och miranda. riktigt trevligt måste jag säga. sen kom mamma och hämtade mig och vi åkte till eurostop och handlade presenter. mysigt, som min vän mirandra skulle ha sagt.

nu sitter jag hemma och kollar vänner. funderar på att lägga mig ner och somna till ett slag. är så grymt trött, och ska bli skönt att bara ligga och softa hela kvällen. naiiz!



jag tycker om dig massor ska du veta, min Maddebus!
vill bara att du ska veta det, och aldrig tvivla på det kära vän!

,- pieces


Kan man verkligen sakna en person man aldrig träffat? På något sätt är det svårt att svara på. Egentligen borde svaret vara nej, eller hur? men på något vänster har jag en känsla som ibland kryper fram inom mig. En känsla som är lik just saknad, men som måste vara något annat.

jag började tänka på dig idag. när mormor kom in på att hon gick ner femton kilo när hon blev lämnad ensam. och när mamma berättade om just den dagen; när hon kom hem från en kurs hur man meckar bilar, och hon såg alla dessa människor på gården och fick veta att du aldrig kom hem från skogen. hon åkte aldrig mer på den kursen.. när jag hör detta vill jag veta mer. vill veta vem du var, och kanske hur det hade varit om du fortfarande levt.


istället drar jag mina egna slutsatser. jag har sett bilder på dig, fina bilder. och på varenda en så ser du väldigt ståtlig ut. stolt. jag tror du var just det. stolt.
stolt över gården och all mark du ägde, stolt över att ha mormor som din kärlek, stolt över dina barn. tyvärr hann du inte få barnbarn, men jag är ganska säker på att du har varit stolt över oss också. dessutom är jag ganska säker på att du hade varit en sträng men mycket rättvis morfar. men samtidigt tror jag att du skulle ha skämt bort mig. jag skulle göra mycket för att bara få träffa dig. att få sitta i ditt knä och höra alla gamla historier från förr, att veta att dig kan jag alltid fråga om hjälp. att veta att vad jag än gör så kommer du alltid älska mig, för jag är din lilla tjej.

jag kom också på något jag aldrig tidigare tänkt på; mamma och mormor var med om det ofattbara. något jag inte ens kan tänka mig att vara med om. de förlorade någon de älskade högst av allt. mamma och hennes bror förlorade deras stöttepelare, den de alltid kunde lita på. de förlorade bland det bästa som finns - sin pappa. och mormor då, underbara mormor. hon förlorade den person hon hade valt att tillbringa resten av sitt liv med. den person som visste allt om henne och som hon visste allt om. den person hon delade allt med. den personen slets från henne utan förvarning och lämnade henne ensam. ensam kvar med allt. det är helt ofattbart när jag tänker på det. att dom har varit med om det. jag såg på mormor att det är fortfarande jobbigt att prata om. 33 år sen är det iår. 33 år. han hade varit 87 år iår. tiden läker alla sår, är det så mormor? du är bland de starkaste personerna jag vet, jag älskar dig så mycket. hoppas verkligen att du vet det!

allt detta får mig att känna saknad efter min morfar. min morfar som jag egentligen aldrig träffat. jag ska inte klaga på det jag har, verkligen inte. jag har haft en underbar person vid min sida, vid mormors sida, hela mitt liv. trots det har jag aldrig kallat honom morfar, och just därför känner jag nu på lite äldre dagar (?) att någonstans
fattas det en pusselbit. så nu vet du morfar, för jag är ganska säker på att han läser min blogg (fniss), att du finns i mina tankar. och jag skulle väldigt gärna vilja träffa dig. en dag blir det så! du väntar på mig i himlen va?

,- nu är det november också!


long time no see skulle jag vilja säga!

för tja, det var ju ett tag sen. sista dagarna på lovet satt jag nog knappt vid min data. men va skönt det var då. ja juste, lov har det varit. you wanna know what I did?

de första dagarna var lite random, som jag brukar säga. måndagen var jag hemma och krattade löv och tisdagen åkte jag in till stan med anna, jullan och zanja. det var mycket trevligt och iallafall jag hittade det jag ville hitta. kollade lite på herrmatchen senare på kvällen med rooliga människor. något mer gjorde jag väl nog inte den dagen, förutom att träna dock. men det känner jag mig inte behövd till att nämna eftersom det gör jag dagligen, så ni kan ju förvänta er det. anyway.. onsdagen tillbringade jag största del i borgen. på dagen tittade vi på landslagets träning, där vår viktor var med och efter det åkte jag med annsen hem en stund och vi tittade på Mama Mia, drack varm choklad och käka gott! det var mysigt, för det var ett tag sen vi bara umgick hon och jag. sen vare dags att dra hem en sväng innan jag drog till älskade farmor och sen vidare till borgen igen. tänkte träna f95 men de behövde ingen hjälp, så jag tittade på landslaget igen, denna gång med frasse, och sen åkte jag med denise hem och slaggade. också det var supermys! och jag måste ju nämna att hennes säng är gudomlig! tihi. vi chillade mest, kolla lite teve. kirra lite musik till dagen efter och bara pratade innan vi somnade. mysfaktor 11 på det kan jag säga.

well, torsdagen hade man ju sett fram emot. började med att man gick upp hyffsat tidigt hos Snutto, och fick vänta på ett cp-tåg som inte ville komma. sen drog hon vidaret till väsby med anna och frida, och jag drog hem. Lite senare åkte jag till bästa jullan med Zanja och tänkte hjälpa dom lite inför festen på kvällen. vi gjorde väl inte så jättemycket, men trevlit var väl det. hem igen sen för min del och till borgen. där väntades det möte, teambuilding med fokus på kommunikation. det var väl sisådär, men välbehövligt kanske? anyway efter det var det på med klänning och hela köret, och vips så var jag en djävul! duuuude... ;) jennifer och frida satt ute och väntade på mig med min mor i bilen och så bar det av till julia. kvällen var roligt måste jag säga, riktigt rolig! och på något sätt slutade det som jag kanske på något vänster hade anat? jag vet inte jag, men bra var det iallafall. för nu känns det bra, och jag är glad! :)

helgen blev väl kanske inte riktigt som jag tänkt mig. som sagt var juniorlandslaget i hallen och virre15 var uttagen! vi hade fixat skylt och tröjor och var beredda att vara feeta hejarklacken till honom. tyvärr tog det bara 2.50 av första matchen så var hans ögonbryn borta.. (alla tappar hakan där?) jag gillar att vara drastisk, det gör jag. men neeeeeeeeeeeej, spräckte ögonbrynet gjorde han väl va? så tyvärr slutspelat för honom. nästan så att jag ville fälla en tår, för det skulle ju vara så roligt för honom. hemma och allt dude! meeen varför vara bitter över det förflutna? grym är du iallafall!
helgen bestod iallafall mest utav handboll, även fast planen att titta på viktor sprack i samma stund som hans ögonbryn gjorde detsamma. på lördagen spelade jag med upplandslaget hela dagen. på fredag får vi reda på om vi är med eller ej, jag har faktiskt iiiinnggeeen aniiinnnngg! den som väntar får se. helgen slutade med en resa till värmland och en välförtjänt vinst. gillart´? yeah dude!!

sååå, en dag i skolan då. ja, det var väl inte den roligaste jag varit med om. träningen var iallafall rätt grym! grattis till underbara anna som fick börja stå i mål idag! SHOHO! efter skolan tog jag och linda oss en välförtjänta koppar choklad och te + lussebullar. det var myspys på det i detta höstrusk!

men usch vad detta tagit tid att skriva! sorry mates, men hoppas ni uppskattar det ändå. ska skärpa mig så det slipper bli såna låååånga och tråkiga (?) inlägg. avslutar med en bild från i torsdags;


MEN FÖR ALL DEL VÄNNER
CHILL OUT!!

du kan lita på mig;


.- GILLART!!´

 

SM-GULD, SM-GULD, SM-GULD!!!!!
elva år sen sist

1 november 2009
DUUUUDEE!


RSS 2.0