det gäller att lyssna på föräldrarna



"nu jessica ska du inte oroa dig över allt, det kommer gå bra. tänk på att ha kul!!"

GOTT NYTT ÅR ALLESAMMANS!!

 
:D
:D
:D


ÄNTLIGEN!


började dagen med att köra långa intervaller. DET VAR INTE KUL! det är såna stunder då jag längtar efter vår och sommar igen. men skönt var det när det var över iallafall.

today's the day



ska bli så mysigt att komma upp.
och fira in det nya året på en plats man verkligen älskar och med människor man tycker om.
synd anna att du inte kunde följa med, hoppas du får det superkul här hemma! <3

snart är det dags och jag börjar bli nervös. har ingen aning om varför, men kul ska det bli!
eller hur??!

"VI DRAR TILL FJÄLLEN!"


lofsdalen imorgon !



idag har varit en sån där lugn dag. var och solade med bästa anna och jenny på morgonen. det var ... varmt! men oerhört skönt och fräknarna sitter där de ska. tyvärr hinner jag inte få bort min fula rand tills nyår, men jag får väl se till att inte lyfta på armarna så mycket.. ?

"håll upp händerna för stureplan, vår sköna stadsdel.." - nej inga såna låtar då! katching..

har städat lite idag, och bakat cheesecake. dessvärre blev en av dem failad I think, my bad.. I think. men hoppas den blir god, det blir den.. I think. För övrigt har jag tagit det lugnt och avslutade kvällen med att kolla på Batman, the dark knight . Heath Ledger (RIP..) är så GEERRRYYYMT bra som Jokern. gillar't starkt!!

nu ska jag sova. för imorgon har jag mycket att stå i... typ. ;)


end of this day


det blir en tidig kväll ikväll. är ganska så megatrött faktiskt. men imorgon är det en ny dag och det ser jag fram emot.
nu ska jag iallafall krypa ner under täcker och antingen se några avsnitt utav Vänner, eller kanske läsa min älskade twilightbok som jag redan tycker om innan jag börjat läsa den.

så godnatt allihopa
sov så gott och dröm sött!

DAGENS CITAT

... båda kommer från jenny holms mun;

NUMMER ETT: "jag är fascinerad över hur stark du är för att vara så liten.."

NUMMER TVÅ: "-jessica tar ju mer än mig i bänk, det är ju pinsamt.
*jag tar illa upp*
- men jag menar, du är ju så liten. "


pics



GÅRDAGEN I BILDER




vad gräver du efter fredrica? haha


jag och sötnosen själv!


underbara tjejer, underbar kväll!


28 december, fridas dag! <3


vad ska man säga? några riktigt härliga dagar har jag spenderat med mina vänner!
i lördags var vi och solade (ovanligt?) och sen drog vi till Kista. innan filmen ens hade börjat så satt vi nästan och sov, men roligt hade vi iaf och Avatar är lugnt en sevärd film som jag rekommenderar. en väldigt cool och samtidigt otroligt vacker film. sen kväll blev det. detsamma blev det igår. men GRYM VAR DEN! vi firade bästa frida, som är värd allt grymt i världen! hoppas din kväll blev jättebra!

killarna gav henne iaf en rolig present och jag, jenny och anna kan känna oss stolta att ha designat dem ;) bilder kommer kan jag lova! ska bara få minneskortet från jennypenny, sen ska ni få er ett gott skratt! 
vi tog iaf sista tåget hem och jag och jenny slagga hos anna. vi gosade upp oss i annas bäddsoffa och satte på Baksmällan. Trots att den kan vara världens roligaste film, så somnade jag efter "there's a fucking tiger in the bathroom.." (kan inte sluta skratta till den filmen,... "he's a rétard" ..haha)

nu är jag iaf hemma igen. ska snart ner till hallen och biffa lite. sen får man se vad dagen bjuder på!


du är en fullkomligt underbar människa! är så glad att jag har dig ska du veta.
finns det något ont i dig? inte som du visar mot de du tycker om iaf.
du gör mig så lycklig, skulle aldrig vilja vara utan dig i mitt liv.
du och jag froudie, until the end of time!

GRATTIS BÄSTA FRIDA PÅ 17-ÅRSDAGEN!
BARA ETT ÅR KVAR NU... ;)


annandag jul


lång men härlig dag. no comments right now, har ingen ork. men roligt har vi haft det.
Avatar var coolt. och fin. och bra.
imorgon blir det till att fira bästa frida.
osammanhängande är det nya grymma!
jag gillar't!


snart är det slut



härliga dagar har det varit. en julafton och en juldag som inte går att klaga på särskilt mycket faktiskt.

julaftonen började hemma hos farmor och farfar vid tio när jag och pappa åkte dit med mat och lite annat till dem. tyvärr kan jag inte säga att det var ett rent nöje att vara där. självklart var det kul att träffa dem men samtidigt var det väldigt jobbigt.

"Ja, här är det inte mycket jul inte. Jag kan ju inte göra någonting så har inte kunnat pynta.
Det är nästan så att man blir gråtfärdig.."

Ja, när farmor sitter i sin rullstol med huvudet vilandes i handflatan och säger saker som detta så kanske ni förstår att det kan vara ganska jobbigt att träffa dem. men jag älskar dem ändå, lika mycket som jag alltid gjort!

Vid halvett kom iaf mamma-sidan utav släkten på lite jullunch hemma hos oss. Det var riktigt trevligt. Jag fick träffa min kära kusin som varit i thailand i några månader, vilket syntes bland skaran av bleka människor. Det var allmänt julmys helt enkelt och massor av god mat! Innan klockan tre började alla gå hemåt (ja, gå är det rätt ordet eftersom vi alla bor grannar). då var det SJÄLVKLART Kalle som väntade i teven. först måste jag bara ge lite kritik till hon lisbeth som satt i rutan. förlåt, men jag kunde verkligen inte ta till mig det du sa. du var långsam och tråkig, förlåt. nej, tack vet du Arne Weise, han var verkligen en klass för sig!

Kalle Anka var iaf lika bra som vanligt! Det är lika roligt varje år när jag och mina syskon sitter i soffan och tror att vi vet vilka repliker som ska komma. Något som också är ganska fascinerande är just vad mycket man inte tänker på när man är liten och vad grymt mycket man märker nu när man är äldre.

 

"Det där fattade jag aldrig när jag var liten. Han vänder på bladet till den 25:e, det fattade jag aldrig!"
"Oj snabbtorkande färg, det där stör jag mig på"
(i tomteverkstan när de gör typ gunghästar och de duttar på färg och sen kommer en maskin och tar tag i hästen på en gång, precis där färgen är.)
"Det är roligt att hans vingar inte rör sig men han kan fortfarande sväva i luften"
"Som om rosetten kan fastna sådär"

Ni ska höra oss, precis sådär sitter vi och kommenterar typ allt. Men iår fick vi faktiskt ta oss i kragen och säga till oss själva att "det är tecknat, vi kan ju inte sitta här och förstöra Kalle".
Var det förresten någon mer än jag som reagerade på att Toy Story 2 var det som en "ny film". Den filmen såg iaf jag för typ... 6 år sen kanske? Det hade jag och min bror mycket roligt åt iaf :)


jag kan inte säga annat än att ni två är bland de bästa människorna i världen.
utan er vet jag inte vad jag skulle ta mig till. jag älskar er! <3

Och idag då? Jag har umgåtts med grabbarna och frida. Först blev det högklassig solning (det är läskigt vad beroende man blivit. sorligt nog är det nog killarna som är värst.), sen begav vi oss till Vikinga för att biffa! sist men inte minst shoppade vi gärnet på Maxi. Imorgon finns det nog också mycket att se fram emot.

Dessutom är det bara två dagar kvar tills fridas fest.
tre dagar kvar tills fridas födelsedag
fem dagar kvar tills vi sitter på en buss till loftis.
sex dagar kvar tills vi får fira in det nya året.

det är galet vad tiden går fort.
och fan, jag bestämde mig för att sova för typ.. 40 minuter sen?
men det ska jag iaf göra nu.
jag är galet trött, godnatt!


JULAFTON

Jag vill bara önska alla en riktigt God Jul!
det är galet vad tiden har gått fort, och nu är vi redan här.
tomtar, ljus och julmat.

GOD JUL MINA KÄRA VÄNNER, JAG HOPPAS NI FÅR EN MYSIG DAG MED ERA NÄRMSTA!


tjugotredje december tvålaxnio


23 december. första dagen på jullovet. dan före dopparedan.

dagen har på nåt sätt varit fullspäckad. jag har iaf tillbringat den med mina vänner och det är guld värt!

det började iallafall med en sväng till solariet med några underbaringar. jag och jenny ockuperade självklart dubbelrummet. jag har insett att det är 100 gånger trevligare att sola med någon i samma rum. man kan prata, ha allsång eller bara vara tysta och jag blir inte lika orolig över att jag ska börja brinna haha.

dagen fortsatte på Kina och sen vidare till Kista. vi träffade på Anna också, men hon bestämde sig för att hoppa av i Väsby. och jag förstår henne, jag finns här Anna. jag vet inte hur mycket jag ska behöva visa det för att du ska förstå och bli glad. men det gör jag. jag finns här när du vill!
men ibland är även jag otillräcklig, hur mycket jag än försöker.
jag älskar dig tjejen, hör du det? glöm fan aldrig det!


det blev iaf en heldag på Kista. hur mycket julklappar inhandlade ni egentligen? men vi hade roligt, och det är det som räknas. vi gick väl där i x antal timmar, och när vi till slut åkte hem så blev det en sväng i solen till innan skjutsen kom. jisses, det gäller att ligga i om man ska bli brun. snart är jag ikapp fredrics farsa, bara 62 dagar kvar! haha. jag gillar't!

har iaf klätt julgranen och julstädat lite nu på kvällen. det blidde tyvärr inga pepparkakor för vi orkade inte. men ett pepparkaksbak har jag iallafall lyckats åstakomma iår (bästatrion<3). snart blir det dags att krypa ner i sängen och kanske kolla lite mysteriet på greveholm - tack hampus!

lite saker jag insett på väldigt kort tid; jag saknar allt som har med miranda larsson att göra just för tillfället, man längtade mer och räknade ner mer till julen när man var mindre, jag är så lycklig som har så fina vänner, det är på tok för lite julklappar under granen, förra julen var troligtvis den sista jag fick fira tillsammans med farmor och farfar, det är bara en vecka kvar tills vi är påväg upp till lofsdalen. det är drygt 8 dagar kvar på år 2009 och jag har bara halva tiden av min skoltid kvar.

känn på det ni! nu är det bara typ 114 minuter kvar innan det är julafton. hoppas alla får en jättebra jul!

many hugs and kisses
/Jessan


dagens I-landsproblem


... och jag klippte mig dessutom igår. helt spontant. vilket jag såå ångrar. ofixat ser jag ut som en pojke med en naturlig pälsmössa på huvudet. även fixat ser det ut så, fast jag ser mer ut som en tjej. gaaaah, kunde jag inte ha väntat? nu blir det väl inga lockar till mig på nyår. *buhu, gråter*


sista skoldagen


"don't make me call you again!"

ja, daniel gör sin plikt som lärare iaf. synd för alla dem som just idag kände sig lite extra trötta och låg kvar i sängen. *jättesynd*. vi var där iaf. och denna dag var Rille min favorit måste jag säga. på hans lektion fick vi gnugga våra tankeknölar och köra lite frågesport! TRION regerade ju! .. nästan. om inte "oops-laget" hade fått de där jävla golffrågorna. fan simon, vem kan dom där egentligen? (inte julia iaf, tihihihihi)

efter skolan letade jag och jullan satan efter georg nygren. så har någon sett honom var snäll att kontakta oss! som ni kanske förstår så hittade vi honom inte, så vi begav oss till solexpress istället, för ett stycke utlandskänsla. "15 minutes of heaven" skulle man kunna kalla det. dock mitt i all den avslappnande känslan så låg jag och trodde att rören skulle sprängas (tro mig, ni hade trott samma sak om ni hade hört det). men jag kom ut levande, och that's what counts! så ja, nu har jag bara lärarspex att kolla på och kanske lite julfika med klassen innan det är dags för jullov. tjockt nice!

loftis
- 10 men jag är glad ändå. på med sockor, termosar, uggs och så ut och njut.
tänd en brasa, gör vafan som helst. avslappnad blir man iallafall, det kan jag lova.

21 december



det är väl bara en vanlig dag i kalendern, men för mig var det speciellt.
det var våran dag. är våran dag.
för dig kommer jag aldrig glömma. vi har gått igenom alldeles för mycket tillsammans.
men jag är på god väg i min procedur att släppa taget om dig.
trots att det är det svåraste jag någonsin behövt göra, så är jag snart där du är. förhoppningsvis.

jag ska gå till skolan som om det var en vanlig dag i kalendern, men det är fortfarande speciellt.

dagens braiga grej


VUXENPOÄNG

"Jessica, går du ut och startar bilen?"
är inte detta vuxenpoäng så säg? visst är det ett tag kvar innan det är min tur, men man märker att det är på gång.

och det faktum att jag är helt klar med julklapparna och att jag dessutom har fixat i stort sätt alla själv. på eget bevåg, med egna idéer. och att jag dessutom har hjälpt min bror att fixa julklappar som han kan ge, för att han inte orkar själv får mig att känna mig som min storesyster.
+ att jag nog har köpt mest av alla i familjen iår (bortsett från mamsen kanske)

jag känner mig helt klart duktig. och ganska glad faktiskt, av många olika orsaker. en fråga bara. om man jobbar på maxi på eurostop i märsta, då måste det vara ganska stor chans att man bor just i märsta va? *jag hoppas* haha.

nu väntar ännu en hemmakväll med mamma och pappa. jag somnade förresten i soffan för en stund sen, gudomligt skönt måste jag säga! kommer förmodligen somna i mammas knä ikväll, mysfaktor 111 ;)

ha en trevlig kväll allesammans,
ät inte gul snö!

TRÖTT


jävla väckarklocka som bestämmer själv när den ska ringa eller ej! mamma kom in och väckte mig en halvtimme senare än beräknat, tur är väl det ändå. jävla klocka som lever sitt eget liv! en vacker dag kommer jag missa något riktigt viktigt pga den. I TOTALLY GO BANANAS!

anyway, tjugo över 8 var jag i Kolstahallen där jag träffade 4 andra trötta fiskar på hallgolvet. det var vi fyra tappra från igår + tessan. Gunnar the sportnörd steg in och körde skiten ur oss. glad var han också. men det brukar man väl vara om man gör sånt man lever för? han jobbade som naprapat och Personlig Tränare. vi var faktiskt inte hans ända grupp denna dag. så han åkte vidare och fortsatte träna med andra. cool kille.

efter det träningspasset åkte vi hem till farmor och farfar och fikade. det var roligt att träffa dom. men saknar hur de var förut. men what to do? time's running fast. och ja, dagarna rullar fan på. så jag bestämde mig för att åka och titta på julklappar, och SOM jag gjorde det då. nu är jag i stort sätt helt klar! känns bra, känns mycket bra! nu har jag inte mycket kvar att tänka på, vilket är skönt. och imorgon blir det julbak med syrran. sen är jag REDO FÖR JULEN!


jag gillar det här med glada bilder, för let's face it - det är jul och man ska vara happy!
den här bilden har väl lite kontrast, för emil är ju kanske inte så jätteglad? eller?
men jag är, och han är ju så söt såå!


fredagsmys


vad gjorde ni denna fredagkväll?
själv var jag ute och sprang i 17-18 minus. det är nästan så att man vill skratta när man säger det.
stadsorientering i märsta var det, och vi var ute i typ 1 timme & en kvart.
tro det eller ej, det var ganska roligt.
bortsett från förfrusna händer och istappar i ansiktena.
dock var det bara jag, frasse, nattis och jossan som var tappra.
vi var grymma tjejer!

nu blir det godnatt!
upp och fysträna klockan halv nio imorgonbitti igen, får väl se om jag kommer upp ;)

mams och paps, ni är bäst - älskar er!

fridunkning? burka lös? wtf.. IT'S LIKE ONE MIND


var ska man börja? på något sätt var den en mycket händelserik dag. bra eller dåligt? det kan man nog svara både och på.

dagen började iallafall med burken i en nersläckt vikingahall. som vanligt är jag hur grym som helst på den leken. (kanske i in vildaste fantasi dock). men det var faktiskt kul, innan det blev långtråkigt. men så kanske det brukar vara? med det mesta. med allt. typ. ;)
HUR som helst!

"Madde: Jessica, jag ska göra din dag nu!
Jag: vadårå? *förväntansfull*
Madde: det är gröt idag!

hur glad blev jag inte på en skala? leendet åkte upp till öronen och jag kände bara "hallelulja" - för er som inte vet så hade jag väntat på detta ögonblick i en hel skolvecka! vad blev resultatet?

"Jag: VA? NEJ NU ÅKER JAG HEM! JAG HAR FAN VÄNTAT PÅ DET HÄR I EN VECKA!"
*jag ställer till en scen i matsalen* enligt julia så "stannade alla upp och undrade vad som hände".
åh herregud, vad sysslar jag med? vad jag gjorde är lite too much för att skriva här.
men guuud va pinsam man ska vara då. jag borde bikta mig. ja, jag ska bikta mig. förlåt mina vänner *allvarlig röst*

resterande dag? frågestund hos Rille Raket. fick lära oss att han uttalar Kaffe Latte på ett extremt roligt sätt.

"Rille: Om man skulle vilja ha en KAffe LAAtte... (jag och julia tittar på varandra och brister ut i... GARV)
för er som inte förstår; tänk er i huvudet på hur jag säger NITTIA. typ..

sååå nu sitter jag här superlycklig och tänker på att jag snart ska ut i MINUSGRADERNA och springa arslet av mig. Micke vafan?! spara detta till sommaren, snälla?


för att avsluta detta inlägg vill jag meddela att anna lincoln är en skön prick med hjärtat på rätta stället och min kvinna det är hon allt! tyvärr såg jag nyss på facebook att hon har gift sig med miranda, vilket betyder att vårt förhållande är... slut? *sadface* men glad är jag för det, för jag tycker mycket om henne ändå. du vet var jag finns baby, du är värd så mycket bättre. (nu syftade jag faktiskt inte på miranda, som för övrigt är mycket charmig. cíao)
så för att liva upp stämningen från denna dag tänker jag bjuda på lite glaada bilder I ALLA MÖJLIGA FORMER, enjoy! :D





love really hurts without you

detta inlägg är i största del för mig själv, så är ni ointresserad så är det inte nödvändigt att läsa.

 

får man bara slänga såna här känslor i soptunnan? detta går ut över precis.. allt.
jag trodde det var över. trodde jag började komma över det. så kommer du med det här, som om det var ingenting. men vet du? för mig är den en stor grej, för kan inte glömma det underbara vi hade.

 

"det finns ögonblick då du vet att ingenting kommer vara sig likt igen"

 

det är såna här dagar jag saknar. lediga stunder att sitta tätt intill dig med en filt och titta på teve och bara njuta av stunden. och alla minnen som bara kommer upp. tyvärr börjar de ersättas av andra bilder. bilder jag inte kan sova av...

vad är det i hjärnan (hjärtat?) som gör att de olyckliga känslorna tar över och att man ibland nästan inte bryr sig om man blir påkörd av en buss? för så känner jag just nu. men det är fan inte rättvist. inte rättvist mot my lovies. för visst tycker man bara synd om sig själv när man mår såhär? egentligen är det så, men vissa stunder orkar man inte med någonting annat. hur kan du ha en sån stor inverkan på mitt liv?

 



saknar dig fortfarande



life is hard without your love

capital letters



julia, jag insåg precis att min rubrik visst blir stora bokstäver - oavsett om man skriver med små!! vad tycker vi om det?
hur coolt som helst, SCORE!

anna maria alfmina lincoln

baby you can do this <3
du vet var du har mig. call me anytime, mitt öra har inte tinitus ännu så det orkar lyssna länge, länge!
tro aldrig att du är ensam, för det är du icke min kvinna.

nyhet

- SNÖN, riktigt fint med så mycket snö äntligen. hoppas bara att det håller sig till julafton

- MORMOR OCH ARNE, no comments men dom är bäst!

- VURPOR, så länge de inte gör ont och man kan skratta satan åt sig själv eller åt andra

- MIN KLASS, jag diggar oss totalt. i ettan undrade jag vart fan jag hade hamnat men nu har vi riktigt roligt!

- SKRATT, ett gott skratt förlänger livet fan!

- KOMEDISERIER, that 70s show, Vänner - you name it. I love it

- MINA VÄNNER, er kan jag hissa upp till skyarna!

 

 

- SNÖN, jävlar va kallt och blött det blir tyvärr

- BUSSAR OCH TÅG, jag säger bara: förseningar, dåliga däck - ni suger!

- JOBBIGA UNGJÄVLAR, vilka tror ni att ni är? vad är ni, typ sju år eller?

- GINATRICOTS MODELL, jag dissar inte henne så men dissar att hon passar i precis.. ALLT

- SKOLAN, jag är såå trött på den!

- OLYCKLIG KÄRLEK, jag är MYCKET kritisk till detta fenomen!

- ATT INTE HA KÖRKORT, då kanske saker och ting hade varit lättare. speciellt just vid detta tillfälle!

 


DAGENS



Jag: det är två månader mellan alla våra födelsedagar
Julia: vet du vilka månader vi fyller år Madde?
Madde: Ja mars (pekar på julia) och juli (pekar på mig)
Jag & Julia ASGARVAR!
Julia: två månader emellan sa vi ju!
Madde: Ja. Mars, juni, juli. (räknar på fingrarna)

HAHA

bortsett från att det var en fiskdag idag så är jag så grymt glad att jag har mina vänner som gör mina dagar.
KÄRLEK TILL ER!

två skildringar av en helg

vill börja med att säga att det blev vinst mot Guif igår. en riktigt bra match bjöds det på och jag är glad. riktigt glad, även fast jag satt på läktaren. (kanske var lika bra ändå, för jag var så nervööös). det var en riktigt prestigematch och vi drog det längsta strået, riktigt skönt! bra brudar! när vi kom hem så kollade vi på idol och jag kan bara säga att jag var såå nära tårarna när Eriks flickvän kom upp på scenen och han höll om henne och sjöng till henne. det var fint, och erik är bäst!

bra helg
vaknade imorse och låg kvar i sängen och tänkte massor. men den här gången blev jag inte ledsen. jag blev mest glad. tänkte på underbara minnen, men det var mest glädje jag kände i magen. kanske börjar det blir bra nu, jag hoppas.

för övrigt tror jag att det här kommer bli en bra helg. nu ska vi på julbord på Rosersbergs Slott. det kommer bli mys och jag kommer äta mig tjockt med mätt. efter det blir det handboll & 18årsfest

____________________________________________________________________________

ja så lät det igår. hann inte skriva färdigt innan jag skulle åka på julbord. men bra helg? ppft... visst den började bra med gott julbord (dock ingen risgrynsgröt, *besviken*). det var mysigt och trevligt med min familj. sen begav jag mig av till kulturplats vikingahallen. det blev en trevlig match. såg bara första halvlek, men de ledde stooooort.

Elin och c:o hade fixat så himla bra på festen och allt var jätteschnyggt.
tyvärr blev det fail för mig ganska tidigt. åkte hem och försökte sova istället. men jag har väl inte kunnat på hela natten. har haft massor av tankar i huvudet och har inte kunnat slappna av.

jag vill bara ge upp

lite till



+ ligger i sängen och fryser satan. har tagit på mig skidstrumporna och de ska vara på hela natten lång. (åh, skidstrumporna. julia, remember?) det får mig iallafall att tänka på snö och kallt. och längtan till att sitta uppe i stugan framför en varm brasa.
ge mig!

FAN


blir lite allvarlig såhär på kvällskvisten.
match imorgon. Guif. gamla skånelaiter. jag kommer tyvärr spendera den på bänken. eller läktaren. har inte riktigt bestämt mig för vad jag vill ännu. att ett jävla finger ska ta sån stor skada? nu är jag bitter. eller nej, inte bitter - ledsen är jag. en match man har sett fram emot hela säsongen bara svishar förbi. hoppas på att brudarna fixar det iallafall! "VAD GÖR VI? NU KÖR VI!"


så nu ska jag snart släcka lampan och sova bort allt i huvudet som snurrar just nu. imorgon är det fredag, jag ska köpa julklappar. don't look back in anger.

FREDRICS DAG!


"tjenna! hur är det?
- jo, men det är smör."



jisses vad trött jag är efter en lång skoldag. nästan så man behöver en kopp negersvett. törstig är man också. när jag kom hem drack jag fanta lemon, vilket var så gott. och ni som känner mig kanske tänker "kors i taket" just nu. well well, sometimes när plikten kallar baby. apropå något helt annat var skoladagen ganska klockers. lektioner hela tiden, men vad gjorde vi egentligen? viiiii haaadeee kuuuuul!

"Malin: jag har namnsdag idag!
Jag: Vänta, heter du Malin?"

fråga mig inte vad jag höll på med, jag vet knappt själv! men ja, skoldagen var som sagt mycket trevlig. mycket skratt och trevligt sällskap. den slutade med ett IGU-prov som gick helt okej, men som sagt får det gå som det går.

igår tog jag iaf en liten (ganska stor) paus i mitt pluggande och åkte in för att titta på lite elitseriehandboll. hammarby tog emot helsingborg - vilket betydde jesper och iris. det var kul att se dem spela igen och jag hann dessutom heja på jesper också. och roligt med syssling och flera hade jag också.

nu tittar jag på `en träd kulle´ och senare blir det träning. matchgenomgång inför imorgon. då Guif och Frenne intar kulturplats Vikingahallen!



GRATTIS FREDRIC 17 ÅR IDAG!! DUUUDE :D

och avslutar med en liten look-a-like;


bröderna haglöf vs bröderna sprouse

EN MYCKET INTERESSANT SVENSKALEKTION






tisdagsshopping


Sollentuna Centrum

tyvärr måste jag börja med att säga att jag var redigt besviken över det enorma centrumet. visserligen var det väldigt snyggt och fräsht och troligen mycket trevligt att åka dit och ta en fika, eller äta lunch. men jag och mamma gick runt där, och vi saknade ganska många "standardaffärer". nu låter jag väl grymt negativ, men menar inte att hela huset var fail. nej, vissa delar av centrumet var riktigt bra med bra affärer. men det var alldeles för många affärer man typ.. aldrig skulle gå in i? men som sagt, det är bara en lite persons åsikt i hela Universum. who gives a fuck? men ett STORT+ måste jag ge till inredningen som var mys- och trevlighetsfaktor 11, minst.


Något annat jag är APBESVIKEN på är IGU:n. Okej, besviken kanske var fel ordval. Men trött, förbannad, LESS! det är hur svårt som helst, och det kommer icke gå bra på provet. dum som jag är började jag ju plugga typ... IDAG? men suck, som om det är det enda vi har i skolan?

YIPPI KI YAY MOTHERFUCKER!

 


ö

kan ju börja med att berätta lite old happy news och meddela att vi kom till STEG 4 i JSM, shoho för oss!

______________________________________________________________________________

sitter just nu på spanskan och bara dillar. anna sitter och glor på en informationsfilm om Mexiko alldeles själv, för Marcela är inte teknikens gudinna. nu ska hon iallafall dela med sig detta till hela klassen, JIPPI! lektionen har ju varit hyffsat ovärd. jag kom lite sent, för jag var och röntgade mig imorse. det var inget som tur var, men jisses vad jobbigt det är att inte ha full styrka i handen. igår fick Miranda hjälpa mig breda smör på mackan och idag fick pappa skära bröd och ost till mig. jag fick ha egen fys igår också, men det gick lika bra det. bättre spänst är ju alltid bra att ha!

gårdagen för övrigt kändes väldigt.. annorlunda. skoldagen kändes lite småflummig och träningen på kvällen bestod bara av lätt jogging och annat skoj. ja bellabus och jossan hade superkul. lekte lite fåraherde och sjöng satan i duschen! riktigt roligt helt enkelt!

oj, snabbt avslut blir det här. spanish is over and it's time for maths

svenska mästerskapen

IT'S TIME WE'RE GONNA KICK SOME ASS!

JSM steg 3, ni hittar oss i Nacka Bollhall!

 

säger också lycka till till Rosers som spelar i Arbrå och till våra killar som har hemmaplan. good luck!

idol är spännande


jag är glad att jag hann komma hem så jag såg Erika sjunga Run to the hills. En liten Knivsta-påg som fick hela Scandinavium att så upp... Det var ju bara så awesome, och jag hade gärna varit där och upplevt det! något annat jag skulle vilja ha upplevt är Westlife.. jag satt framför teven och blev tårögd och bara sjöng, och sjöng... och sjöng. Toves tolkning av Whitney Houstons The Greatest Love of All var ju också too die for! Miranda, smsade du först nu då??

träningen gick väl sådär. inte klockers för min del direkt. men imorgon börjar JSM, så det är bara att tagga gärnet!

DAGENS CITAT;

jag och Madde sitter på matten och pratar om diverse saker..

"- du spelar ju handboll, så då får man ju stora tuttar. jag simmar ju bara.
- men det är ju inte av handbollen jag har fått dem. jag var faktiskt tidigt utvecklad.
- var du? .. och ändå är du så kort?"


haha, kommer fortfarande ihåg julias ansiktsuttryck när du sa detta. haha, det var ju så grymt kul!
Madde, du är awesome min gulleplutt! <3



__________________
NEEEEJ, ERIK OCH TOVE SKA JU VARA TILLSAMMANS I FINAALEN!!! :(

fredagsmys?


what a day!
började som vanligt med träning. lite styrketeknik och egen tid. jag hoppade och hoppade från kanten och micke roos överlistade mig varje gång. jag gillar dig micke, men att skjuta på dig är en jävla pina.. haha. men sen var det iallafall dags för matte med Gulle. och vilken jävla lektion det blev då?! grymt kul hade vi och det uppskattas lika mycket varje gång! stackars lille Gunnar, det var inte mycket nytta vi gjorde! men fan, fredag - då ska man va glad. :D

dagen fortsatte sen med lunchkonsert i ljusgården. jaa, det var lite speciellt.. typ jazz? och asshaking á la niggah. ja, om man kunde dansa sådär så hade man ju varit fulländad... TYP?! eller inte haha. lunchade som vanligt med jullan och madde, och fredagen till ära var det nya nachos/tacos/pitabröd(?) same same, och det var riktigt gott måste jag säga iallafall.

dagen avslutades med... hör och häpna... RILLE RAKET! hmm.. jag förstår honom inte riktigt och hans lektioner brukar gå åt till att göra annat eller låtsas lyssna med sen inse att man sitter och tänker på något helt annat och inte hör vad han säger. idag var det lite både och. kollade på massa bilder från massa olika tillfällen. för övrigt älskar jag julias (peders) systemkamera. skulle inte sitta helt fel att få en sån i julklapp (iaf 18årspresent).


åh vad jag längtar till mitt vinterland



nej nu var det plötsligt dags för träning!
hörsdå huj!


fredag hela veckan


idag slipper jag åka buss. brorsan kommer hem och hämtar mig om en timme ungefär. det jobbiga är att jag kunde ha sovit till typ halv 8, men struntsamma. glad för att slippa gå iaf :)

nu har jag inte skrivit på några dagar, så var ska jag börja för att minska risken att skriva überlångt?

welll, jag kan ju börja med att säga att jag har haft några riktigt roliga dagar.
i onsdags efter skolan åkte jag och madde hem till julia. vi hade förberett med julmusik och hela fadderullan.
vi började med att gå till Handlarn och handla. Ja, inte hade man vant sig vid kylan men det var bara att vandra. vi är tio meter från ingången när Maddo plötsligt stannar;
"- men neeej, vi har ju glömt pengarna!"
herregud, hände detta verkligen? men ja, där stod vi i kylan och inte hade några pengar att handla ingredienser för. (träffade söta frida i detta ögonblick också, hon hade dessvärre inte heller några pengar haha)
vi började vända upp och ner på jackorna, och till slut hittade jullan massvis med cash och madde hittade lite hon me! det räckte till två jästpaket, ett paket pepparkaksdeg och 0.5 gram saffran!
några detaljer om bakningen orkar jag inte skriva, men kan säga att det blev en halv sats lussebullar, som för övrigt inte blev goda alls. men pepparkakorna däremot blev muy bra. good work Ju&M!
det jag vill komma fram till är att vi hade det grymt kul iaf, och det var en himla mysig dag med trion.


så vad hände igår då?
det blidde SACO-mässan  i Älvsjö. åkte in med massa folk, (och fick lite panik när malin helt plötsligt försvann från tåget). när vi väl var framme var det inte bara vi kan jag ju klart säga. hur många var det becca? 17000? när man tittade lite ovanifrån så vad det iaf svårt att se en fri golvfläck. jag blev väl inte så mycket klokare av det, förutom att det kanske blir en flytt till Göteborg. men det får vi som sagt se hur det blir med den saken.
efter bara någon timme så fick vi nog och åkte hem. några HELIUM-ballonger senare satt vi och käkade på Kina. det var massa gott och MASSA trevligt! tänk vad roligt man kan ha ibland, micket bra micket bra!

på kvällen blidde det träning och höjdarmatch i Borgen. Skånela-Djurgården i en kokande Vikingahall, bästa sättet att sluta en torsdag på! (dessutom träffade man sjuklingen Anna-panna också, nice!) nu sitter jag som sagt och väntar på peter, har tagit mig en titt på julkalendern också. har redan sett typ tre avsnitt. det är nog det mest jag sett från en julkalender på flera år.

anyway... det gick väl inte så bra med att hålla det kort, men sån är jag! höhö.
ICE ICE BABY!

091201

första december

ja, 1 december är det idag. REDAN?! tiden går fort. det är bara 21 dagar kvar till jullovet, 23 dagar kvar till julafton och 30 dagar kvar av det här året. 2009. ja, det har varit ett bra år måste jag säga. massor av skratt, massor av tårar. i det stora hela har det varit grymt. mycket roligt har man gjort med sina vänner, och pojkvännen som gjorde allt så bra. nu är vissa saker annorlunda, men jag ska börja om på nytt. om bara 30 dagar är det nytt år, och nya möjligheter.

just den här dagen började jag faktiskt med att titta på första avsnittet av årets julkalender. den verkar lite töntig om alla ska vara superhjältar. nej, det var inget mysteriet på greveholm direkt. eller sunes jul och kaspar i nudådalen. men något sånt kommer det nog aldrig mer bli!

i skolan då? matten var... speciell. vad ska man säga? inga kommentarer, ni som var där ni vet. ni andra? ska ni ha Gunnar (farbror röd?) som vikarie, grattis! :D nej men en söt liten tomte var han iaf, och mycket skratt gav han oss. kanske inte medvetet alla gånger dock. efter lunchen och hela baletten var det dags för mig att snackelisnacka lite engelska med Dan the man. uusch va nervös jag var, och spänd som en jävla tandställning. det gick väl helt okej, kunde ha gått bättre. men skönt att äntligen ha det gjort iaf!

sitter nu och tittar på gammalt one tree hill. det slog mig igår att jag glömde spela in förra veckans avsnitt (fuck). ikväll blir det jsm-träning, vilket jag faktiskt ser fram emot!

hejdå gott folk!


RSS 2.0