vilken helg

det är med blandade känslor jag kommer gå till kojs ikväll. sverige spelade en bronsmatch idag mot spanien. en match som skulle ha varit riktigt coolt att se live. jag har nog aldrig i hela mitt liv varit så arg efter en förlust i en match på tv. en match jag inte ens spelar själv. men jag var eld och lågor de sista tio minutrarna. jag kunde inte sitta still, skrek fula ord åt domaren och jublade åt källman när han offrade sin ljumske för det där sista målet av honom. det roliga är att jag stod så nära teven och bara skrek hur bra jag tyckte han var, som om han skulle kunna höra det. jisses ... ibland är man bra konstig. var arg i flera timmar efter förlusten. nu lider jag istället med de svenska handbollsherrarna. en fjärde plats är aldrig roligt! men kan samtidigt inte göra annat än att vara glad åt att sveriges handbollsvärld är på god väg mot toppen, ännu en gång. hejaheja!

du är min man

som sagt så sa jag ju faktiskt blandade känslor. bortsett från ilskan så behöver ni inte oroa er, jag är glad. för jag har faktiskt haft en riktig toppenhelg. en match i westermalm som slutade med vinst. 30-22 blev siffrorna till slut, trots en riktigt kass insats från våran sida. och jag blir lite frustrerad som vanligt. ett mål, som för övrigt verkade vara ett rejält övertramp. jadu, det går inte min väg inte. men what to do? handboll är lite who I am, trots allt.

efter pissmatchen tog vi vårt pick och pack och körde en riktig jävla ROADTRIP till G-town. eller Furuvik för att vara exakt! där väntade en trerättersmiddag klockan tio på kvällen, med elise och hennes andra vänner. riktigt mysigt och trevligt! ju längre kvällen gick, ju mer skrattade vi. och jag och ramona var i vårt essä denna helg, ont i stjärtat, halsen och magen för att ha skrattat så mycket. så värt!



nu är även denna vecka slut. och jag tackar Gud för att Rein har flyttat slutdatumen för projektet till vecka 12, annars hade vi bara haft typ två veckor kvar. och det blir alldeles för stressigt vill jag lova! så då är det väl dags att ladda inför värsta dagen på hela veckan; måndag. shoho! att sluta 5 i skolan är aldrig fel!

tack för en trevlig helg alla inblandade. det är sånt här som får en att må extra bra!

 


it's time for ... gaaaame


"den nya handbollsgenerationen är påväg att ta över"

ooja, det kan man verkligen säga. igårkväll var jag nog den enda handbollsspelaren i hela Sverige som inte satt och kollade på en spännande semifinal. men faktum är att jag hade ganska trevligt ändå! och handbollsmatchen fick jag titta på idag, i inspelad version. det är ganska kul hur arg och frustrerad man blir, fast man vet hur det går! kan ju säga ändå att Sverige har imponerat på mig den här turneringen, och kanske hade det gått hela vägen om vi hade fått ha alla spelare hela. nu gäller det att heja jävel på söndag, då de ska försöka ta en bronsplats!

så vad gjorde jag istället då? jo, jag var på en jättetrevlig tjejmiddag på idrottsvägen 1. två av mina favorittjejer har fyllt år och valde att fira det tillsammans. det bjöds på jättegod mat och efterrätt, massa trevliga tjejer och mycket snack och skratt. min och maddes kväll slutade väldigt tidigt, medans de andra drog vidare på olika håll för att parta vidare. en helt klart trevlig fredag!




Nu är det dags att TAGGA JÄVEL! Westermalm står för motståndet borta i storstaden. Ska faktiskt bli jävligt kul att spela, och jag håller på att tagga till tusen! efter matchen blir det direkt en roadtrip till Gävle med några härligt goa tjejer, och kvällen ska spenderas hemma hos Elise som ska firas! Det blir vad man gör det till, och vi ska ha FÖRJÄVLA ROLIGT!

Nu: musiken högt i högtalarna. ska snart bege mig till borgen för lite lunch,
WISH ME LUCK TODAY!

Dag 06 Min dag


dagen började otroligt fel. om jag hade stött på fel människa, hade jag säkerligen gjort något dumt. det bästa med att vara så arg när man kommer till träningen, är att mina vänner ser det mer som en rolig grej än att "ooouhh ... läskig tjej, dags att passa sig" - det var inte riktigt den sortens arghet idag! så jag var glad att jag till slut kom till träningen imorse. det var så sjukt värt att köra slut på sig själv, med enbart fysträning.

efter lunch hängde vi i skolan en stund, och sen åkte jag vidare för att köpa lite välbehövliga presenter till två fina tjejer. vi får se vad de tycker om dem imorgonkväll, när det är dags för en liten födelsedagsmiddag för dem. imorgon är det dessutom fredag. jävlar vad dagarna går fort. alldeles för fort. men det är skönt det med. på ett sätt.

träningen gick väl sådär. vi spelade mot p95. jag & filip hade en intern match i matchen. får väl erkänna att han vann den, ganska rättvist. jag vet inte vad jag ska säga om min insats idag. jag var inte dålig, inte speciellt bra heller. samtidigt var jag inte så jättetung i benen heller. däremot psyket var inte där det skulle. fan va tung det är att se hur du har ändrats. ja vissa dagar har man huvudet på annat. och det är inte okej, jag vet.


man måste helt enkelt se allt det bra i livet.
och jag har det. massor av bra saker.


Dag 05 – Vad är kärlek?


oj, vilket kilchigt till tema det var idag då. vad är kärlek? ja, jag får väl försöka svara på det jag.

det första man tänker på är kanske kärleken mellan två personer. och det kan vara jävligt fint och underbart. att dela livet med någon annan som man verkligen trivs ihop med. det är för mig något som är svårt att slå här i världen. jag själv har varit med om kärlek en gång, och det kan ha varit bland det bästa jag varit med om. den tryggheten och närheten är svår att sätta ord på. det är fantastiskt helt enkelt. men även kärleken har en baksida. när det går åt fel håll, och man blir istället olycklig. är det då det kallas olycklig kärlek? det skulle jag vilja säga. att bryta upp ett förhållande, bli sårad eller lämnad av någon man fortfarande tycker mycket om - det är något jag inte skulle önska någon alls här i världen! så hur lycklig och kär man än må vara den ena dagen, så kan kärleken ha en hård vändning ..

som sagt är det säkert den här sortens kärlek som man ofta tänker på i första hand. men för mig just nu är mina vänner min största kärlek. att komma till träningen och skolan och veta att hur man än mår så får de alltid (oftast) upp leendet på mina läppar. vi retas, skrattar, tjafsar, kramas, pratar och gör allt sånt där som man behöver. det kan ibland vara obeskrivligt att ha i sitt liv. och även vännerna påverkar en stor del av ens eget liv. bråkar man med någon kan man vara deppig hur länge som helst, är någon av dem ledsna så kan det påverka ens eget humör och har man något roligt att berätta är det oftast till dem man vill gå till. det är grymt. grymt att veta att man har några personer som man aldrig vill lämna. och trots att jag vet innerst inne att det finns några människor i mitt liv som aldrig kommer lämna mig heller, så blir jag ändå lite orolig nu när skolslutet börjar närma sig. vad händer efter studenten? jag vet inte. och just nu tänker jag inte besvara den frågan heller, utan tänker njuta av tiden med min stora kärlek istället.




a little thing called love
- ta vara på dina vänner, de ska hålla livet ut

Dag 04 – Det här åt jag i dag

den här rubriken var ju lite smått perfekt för idag, med tanke på att vi typ har dött av hunger idag. jag började morgonen med en grym frukost, då jag åt 3 rostmackor med ost och tomat, en activia-yoghurt och ett glas vatten. efter det har jag inte ätit någonting förrän nu, då jag slängde i mig fyra rostade korvbröd. mums. har hon aldrig varit så hungrig och trött som jag varit idag. vi spelade curling, mitt i lunchtiden, så vi hann ju inte äta någon lunch. om en halvtimme ska jag börja laga mat, det får bli potatis och köttfärsbiffar. can't wait. ni kanske förstår hur hungrig jag har varit eftersom jag bara pratar om mat.

förutom all matångest så var curling riktigt roligt! man kom in i det ganska snabbt tycker jag. vi tjejer höll på att utklassa killarna md 3-1, men tyvärr lyckades det att fixa 2 poäng på sista stenen. surt asså. men vi hade kul, och det blev iallafall en oavgjord match.

när jag äntligen kom hem, efter en trött men rolig tågresa, en promenad i svinjävlakallt väder, och efter att ha dragit ut stackars anna på odensalavägarna, så satte jag mig i soffan och slog på teven ... OC - it made my day! synd bara att det var en kvart kvar när jag slog på.

skönt att slippa matte C idag säger jag bara ...

måndag imorgon igen

för tillfället försöker jag förtränga vår förlust idag, och istället glädjas åt Sverige. vilken jävla insats de gjorde idag! de vann mot kroatien, grymma jävla kroatien. nästan historiskt skulle jag vilja påstå. och på sättet dom gör det på! de fick kroatiens bästa spelare, Balic, att sätta sig på bänken och typ .. grina?? så jävla stort. det är handboll när det är som bäst!




för övrigt har jag haft en ganska bra söndagkväll, tackar som frågar. jag missade tyvärr i stort sätt hela one tree hill, men jag såg slutet. vilket gjorde att jag satte mig i soffan, log som en tok och klappade händerna. det är tokigt vad en serie kan göra med en?! nu valde jag bort morden i midsomer, och ska läsa lite i min bok innan det blir en tidig kväll. ska bli skönt att sova. imorgon är det träning igen, då blir det att kasta lite boll igen!

vill bara säga lycka till, till min kära vän Madde.
imorgon lägger hon sig på operationsbordet, och fixar till sin elaka axel!
det kommer gå jättebra vännen, tänker på dig imorgon!

besviken


det är så blandade känslor i mitt inre just nu. jag är så arg, besviken, frustrerad ... och samtidigt en smula glad också. glädjen kommer från att jag var så otroligt taggad idag, och för en gångs skull kändes det rätt bra. och jag fick göra lite mål. den känslan försvann dock i slutet på andra halvlek, då de andra känslorna tar vid. jag har aldrig känt så hårt att det var mitt fel att vi förlorade idag. jag tackade inte ens efter matchen, vilket jag aldrig gjort i hela mitt handbollsliv. söta madde fick mig faktiskt på andra tankar, och det hjälpte även när janne pratade vett i mig. men frustrationen över att inte kunnat gjort någonting, utan bara se hur man går bort sig och tjejen på min kant stänker in mål efter mål. ja, hon gjorde sitt livs match. grattis, verkligen.. nästa match kommer hon förmodligen vara oduglig. varsågod lidingö, där fick ni era poäng ...


nya tag, det är så man säger va?

 

skulle ha blivit en dag i hallen, då jag tittade på Annsen som skulle storlira med Sifen. dock blev det strul med bilarna, och här sitter jag med mysigaste byxorna och tjocktröjan och inväntar handbollen på teven istället. förlåt anna, men jag håller på dig här hemma, det vet du! rocka jävel!! själv ska jag spendera kvällen med min familj, god mat och bra på tv. en värd söndagkväll helt enkelt. nu ska jag krypa upp i soffan framför min eclipse-bok. (jag vet, jag har läst den ... ASLÄNGE. men man får aldrig tid att läsa i veckorna) men nu jävlar!


GAMEFUCKINGDAY!


foto: bästa Anna Lincoln

Vikingahallen 14.15
Skånela-Lidingö
Nu är vi inte långt ifrån!

Dag 03 – Mina föräldrar


kan ju börja med att meddela att jag hade en jättebra kväll igår med fem riktigt grymma tjejer! började med att jag och anna fixade middag, i form av delicious lasagne. och det var gott, riktigt gott! vi alla var hungriga som djur, så det satt inte helt fel. efterrätten var inte fy skam den heller, cheesecake ... MUMMA! en supertrevlig kväll hos anna med spel, snack och mycket skratt! vi gick sen vidare till KC för att dansa loss allt vi hade. jag träffade många gamla vänner, vilket är jätteroligt. dock blev jag väldigt trött framåt kvällen, och ångesten över att jag var ute en fredagkväll innan en söndagsmatch slog till. sån är jag, oerhört töntig jag vet. men vi hade roligt, väldigt kul!


jag har annas kamera här hemma, med extremt många bilder.
jag kommer tyvärr inte åt dom alls, men ni får nog se några så fort som möjligt!


såå .. till det jag egentligen skulle skriva om denna dag: MINA FÖRÄLDRAR!
Det finns så mycket att säga om dom. hur glada jag är att jag har dom, hur arga dom kan göra mig, hur överbeskyddade dom kan vara ibland. jag har iallafall haft turen att de fortfarande finns båda två i mitt liv. de har iår varit gifta i 26 år, vilket innebär att de firade silverbröllop förra året. hur ska jag förklara dom?
Min mamma är en väldigt ödmjuk person. hon kan gå mig riktigt på nerverna, precis som de flesta mammor gör. Men jag skulle aldrig klara mig utan henne. jag har lärt mig sååå mycket av henne. och det fortsätter bara. hon vill alltid göra allt så perfekt, vilket jag förmodligen har fått från henne. när hon bakar ... det är to tie for säger jag bara! jag älskar hennes kramar, och det är helt enkelt något speciellt med en mammas kärlek.
Min pappa, hur ska jag förklara honom? Som en av världens roligaste personer. Ni som inte känner honom, och ser honom ute skulle nog aldrig tror mig. Han kan se ganska bestämd ut, och tro mig ... han har sina åsikter! men han får mig alltid att skratta. vår relation är ganska speciell, ganska svår att få ner på papper. men vi töntar oss i stort sätt ... hela tiden. och är jag på dåligt humör så försöker han alltid göra mig på gott. (det funkar inte alltid kan jag säga) samtidigt som jag kan skratta åt honom, kan jag lika snabbt bli förbannad på honom. men han är fortfarande världens bästa, och det säger ganska mycket.



de här två människorna har gett mig så mycket. en fin uppväxt, bra förutsättningar för att kunna bli det jag vill, och massvis med kärlek. jag uppskattar dom oerhört, och säger det nog alldeles för sällan. jag älskar mina föräldrar.

Dag 02 – Min första kärlek

haha, vilket jävla pisstema det var för den här dagen! fast det kan vara ganska fint att prata om sin första kärlek. i åttan eller nian skrev jag en uppsats med temat kärlek. då valde jag att skriva med titeln "min första kärlek". den handlade då om en kille jag var kär i när jag var yngre. dock är han inte min första kärlek längre. inte min riktiga första största kärlek. det står skrivet i någon annans panna numera. dock tänker jag nog prata om honom ändå i det här inlägget, bara för att det är kul att minnas. och dessutom är det roligare för er, för ni vet nog inte vem han är.

jag var typ elva år, kanske tolv tillochmed. han gick i klassen över mig. jag minns fortfarande inte hur vi började prata ... JO JUSTE!! såhär var det;

det var en gång ... okej sorry, jag gillar att vara dramatisk ... men hur som helst. en tjejkompis till mig hade fått för sig att jag var intresserad av den här killen, och kanske var jag det också (utan att vilja erkänna det). därför går hon fram till honom och frågar chans på honom åt mig (men herregud, NI HÖR JU ... men vänta, det här är bara början!). jag fick som vanligt kalla fötter, och blev skitnervös och sa direkt till honom efter att jag inte hade någon aning om att sarah hade frågat honom det. (egentligen visste jag det EXAKT. tror tillochmed jag stod och spanade in när hon frågade honom). på ett eller annat sätt fick jag hur som helst tag i hans mobilnummer och skickade detta förklarande sms "att jag inte visste om detta". till svar fick jag "okej, fan då ... :(". det var så det hela började. efter den dagen insåg vi båda två att vi gillade varandra. väldigt mycket. vi smsade varje dag. varje jävla dag. på den tiden hade man ju kontantkort, som tog slut PÅ EN GÅNG. jag vågade dock aldrig säga det till mamma, så jag smög alltid iväg själv och köpte nytt. väldigt dyrt, väldigt dyrt... men det gjorde mig ingenting. jag svävade på rosa moln vissa dagar. vad jag föll för riktigt kommer jag inte ihåg. men hans charm och humor stod högt på listan.

det här pågick ett bra tag. det blev tyvärr aldrig något seriöst. ingen av oss vågade ta steget. men jag var kär. så kär. jag minns som det var igår när han var på klassresa över några dagar. jag gick som en zombie i skolan, var helt tokig. saknade honom extremt. jag brukar inte säga att man var kär när man gick på mellanstadiet. men det var jag... vi... oboy va vackert det var haha. men en dag tog det bara slut. eller en sommar kanske jag ska säga. när han började högstadiet. och jag minns hur jag brukade sitta ute på rasterna och kolla när "märstabussen" kom, bara för att se honom. få honom att se mig. när jag började högstadiet började vi på samma skola igen. (otippat?) det tog mig ungefär tre år ... TRE ÅR att komma över den här grabben. kanske förstår ni lite bättre varför jag har lite hard time nuförtiden också?

när jag läser igenom det här är det så roligt att jag bara vill skratta. gud så dramatiskt allt låter. kunde man verkligen vara så kär då? men jag lovar er. jag har varit riktigt kär två gånger. och det här var en av dom! tyvärr har jag ingen bild, det hade varit riktigt roligt hihi. så läs och njut om mina skojigheter i livet, någon glädjer det nog!

godnatt, inatt ska jag drömma om min adam haha



Dag 01 – Om mig

jag har fått lite klagomål om att jag inte sköter det jag ska här på bloggen. jag nämner inga namn .. *host* anna lincoln *host*... men jag har blivit påmind om att jag ska göra det där "blogga i 30 dagar". så idag börjar jag med rubriken "OM MIG".

det här känns lite ... weird. med tanke på att alla som läser känner mig. ganska bra dessutom! men jag ser det mer som en rolig grej, så ... här är jag!

10 maj 1992. typ världens vackraste dag. solen stod högt på himlen och fåglarna kvittrade. gräset doftade sådär vårlikt och alla gick med ett leende på läpparna. jag menar, vem skulle inte göra det när en sån pingla till bebis precis hade fötts... okej, let's just say it this way. jag föddes den tionde maj 1992. men några personer var nog glada iaf! jag har levt i vårt hus på landet i hela mitt liv. här har jag sprungit ute på gården med mina småfötter, retats med kossorna och badat i poolen. jag trivs som fisken i vattnet här ute, och framför allt nu när jag skaffat körkort. det gör det liiiite lättare att komma till de lite mer civiliserade platserna. anyway ... jag går alltså snart in på mitt nittonde år. jag kan knappt fatta det själv. tiden har gått extremt fort på sistone. jag går på arlandagymnasiet, spelar handboll i stort sätt hela tiden ... bla bla bla, det här vet ni redan ... kanske ska jag gå lite djupare?

alla människor har drömmar aight. jag har många drömmar, inom mig. de flesta av dem pratar jag inte om. faktum är att jag inte brukar prata så mycket om mig själv (nu kanske många av er rynkar på näsan och säger: "äääh, jo det gör du ju visste, ditt ego") men det jag menar är att jag ibland hellre lyssnar och hjälper andra när de behöver hjälp, än tar hand om mig själv. jag känner mer för att göra andra glada, det betyder ganska mycket för mig. jag är en enormt sarkastisk person, som älskar att skratta. och som älskar att få andra människor att skratta. samtidigt har jag svårt att vara tyst, och säger kanske ibland alldeles för mycket vad jag tycker. därför får jag ofta höra att jag kan vara "bitchig". men det vet jag själv att jag är, vilket är både positivt och negativt. mest negativt kanske.


hur som helst. jag är en person som måste vara bra på det jag gör. man säger ju att man kan om man vill. för mig är det mera jag vill om jag kan. jag blir fruktansvärt arg och deppig när jag ska göra något jag inte kan. där handlar det även mycket om tålamod, som jag ungefär har 0,75% av. men på senaste tiden har jag trots detta blivit ganska bra på att hantera det. iallafall om man jämför med tidigare. man kanske blir äldre och visare?

kännetecken för mig har jag svårt att säga själv faktiskt. förutom att jag är kort. tjaa, visst är jag kort. men det har inte blivit något problem för mig. tvärtom gillar jag det rätt mycket (okej, jag försöker iallafall att låta positiv - egentligen hatar jag det!). men något jag gillar är hur mina vänner hanterar det. jag tar inte illa upp längre när folk retar mig, tvärtom är det ganska roligt. ett smeknamn har dessutom kommit av det, MYRAN. men andra kännetecken vet jag faktiskt inte. jag skulle vilja säga att jag är glad. men på senaste tiden har jag inte alls mått som jag borde, vilket gör att humöret har blivit drabbat. men trots detta så är jag en glad tjej, och som jag sa innan så älskar jag att skratta och ha roligt. och det har man ju, lite bättre med vissa än andra.

gud vad jag babblar på om mig själv nu ... ja visserligen var det rubriken men ändå. kan ju säga såhär att mina vänner och familj har en väldigt stor del till den jessica som finns idag. har haft en otroligt bra uppväxt med mina föräldrar och syskon. jag har lärt mig vem jag inte vill bli, och vem jag kanske vill bli. dock är det inte alltid så lätt att försöka ta bort den personen man inte vill bli, och istället ändra på konceptet och bli en helt annan. men man kan om man vill, eller hur var det? mina vänner ska inte glömmas att nämnas i detta inlägg. känslan när man vet att man har så fina vänner har gjort att man vuxit som person, framför allt tillsammans. men även saknaden man har efter vissa personer har påverkat mitt sätt att vara som person. om det är positivt eller negativt vet jag inte riktigt. men jag vet att jag har vänner för livet, vilket värmer lite extra i hjärtat.

detta var kanske en väldigt annorlunda beskrivning av vem personen jessica karlsson är. men jag älskar att skriva, och jag har svårt att sluta när jag väl börjar. så därför blev det lite småflummigt och random idag. men som sagt, de flesta av er känner mig väldigt bra, så detta var säkert bara ett inlägg som fick er att antingen le eller rynka på ögonbrynen en aning.



jag under årens lopp.

PoK
Myran

helt sjukt bra


får man bli sådär helt jättetöntig en kväll som denna,
och börja babbla om vilken idol Jonas Källman är?
jag skiter i vilket och gör det ändå, idolen har talat ännu en gång.
för ja, han har alltid varit lite av min idol på planen.
och ikväll ... ikväll var han kung!


jonas källman in my heart haha

 


inge mera rusk och slusk



ge mig sommar. NU.
saknar frankrike me madds


söndag redan


kan sammanfatta denna helg med vinst, vinst, vinst. vilka vinnande dagar mina vänner! förutom våran grymma vinst med A-laget igår, så vann även Sveriges herrar på ett överlägset vis. när även vi vann med B-laget idag, plus att herrarna även tog 2 poäng de med så kan man ju inte göra annat än att njuta av alla dessa vinster. såååååååå hurraaaay!!

dock ångrar en liten del av mig att jag inte var med igår med brudarna. visserligen var det skönt att må bra idag, och att spela lite match. men SÅ bra gick det inte för mig på matchen så att jag kan känna mig så oerhört nöjd. men 3 baljor blev det iaf, och spela 2 & 3:a i försvaret. HUR KUL SOM HELST!! ... fuck etta i försvaret, JAG VILL SLÅSS!

NUUUUUU BLIR DET EN GRYM SÖNDAGKVÄLL FRAMFÖR TEVEN;
20.00 Solsidan
20.30 Time Out
21.00 Wallander

söndagsångest i all ära, men den kommer om några timmar! ciaaaao

vinst


igår hade jag en supertrevlig kväll hos madde, med massa härliga tjejer. det bjöds på underbart god mat, och ännu godare cheesecake. förutom detta var det "sanning eller konsekvens", mycket prat och skratt och sen även lite dans. en jätterolig kväll, som tyvärr inte slutade så sent. men det var som sagt kul ändå! och en välbehövlig god natts sömn fick jag.


idag begav vi oss till Linköping där RP stod för motståndet. efter en hyffsat lång bussresa var iaf jag lite trött i kroppen. men man var snabbt igång. det visade sig bli en ganska spännande match till slut. onödigt spännande. till slut drog vi det längst strået och vann med ... 22-19 tror jag. ännu två nya härliga poäng. jag vet inte statistiken, men obesegrade den senaste ... 5 matcherna tror jag. känns grymt måste jag säga. nästa helg står lidingö för motståndet.


halva nöjet med dessa bortamatcher är bussresorna med tjejerna. det är så sjukt jävla roligt kan jag meddela! det här med lagsport är underbart, svårt att ersätta sina lagkamrater. det är en speciell relation. tyvärr fick jag åka hem idag, medans de andra drog vidare till frace, för att sen dra ut. lite ångrar man för tillfället att jag tackade ja till matchen imorgon. men det ska bli kul det med - lira lite m9, förhoppningsvis göra lite mål. skulle höja mitt självförtroende en aning! och det vore g-rymt.

 


love you guys


this is me tonight


ni får en outfit och en faceflash hihi





nu bär det snart av till väsby för en födelsedagsmiddag för maddddds! tonight är jag chaffis, vilket passar mig som handen i handsken. jag ser fram emot god mat och trevligt sällskap denna fredagkväll.
hoppas eran blir toppen!

kanske ska man ta sig an detta?

jag har tänkt att min blogg är rätt... tråkig ibland.
därför har jag bestämt mig för att ta mig an detta. om jag orkar förstås.
så vi får se hur länge detta håller;

30 dagars bloggande:

Dag 01 – Om mig

Dag 02 – Min första kärlek

Dag 03 – Mina föräldrar

Dag 04 – Det här åt jag i dag

Dag 05 – Vad är kärlek?

Dag 06 – Min dag

Dag 07 – Min bästa vän

Dag 08 – Ett ögonblick

Dag 09 – Min tro

Dag 10 – Det här hade jag på mig i dag

Dag 11 – Mina syskon

Dag 12 – I min handväska

Dag 13 – Den här veckan

Dag 14 – Det roligaste jag vet

Dag 15 – Mina drömmar

Dag 16 – Min första kyss

Dag 17 – Mitt favoritminne

Dag 18 – Min favoritfödelsedag

Dag 19 – Detta ångrar jag

Dag 20 – Den här månaden

Dag 21 – Ett annat ögonblick

Dag 22 – Det här upprör mig

Dag 23 – Det här får mig att må bättre

Dag 24 – Det här får mig att gråta

Dag 25 – En första

Dag 26 – Mina rädslor

Dag 27 – Min favoritplats

Dag 28 – Det här saknar jag

Dag 29 – Mina ambitioner

Dag 30 – Ett sista ögonblick


ett av mina absoluta favoritcitat

§

At this moment there are 6 billion, 470 million, 818 thousand, 671 people in the world.

Some are running scared

Some are coming home

Some tell lies to make it through the day

Others are just now facing the truth

Some are evil men, at war with good

And some are good, struggling with evil

Six billion people in the world, Six billion souls.

And sometimes,
All you need is one



ledig torsdag


träningsvärk i hela kroppen. vaknade upp och tänkte; "träning om en timme, NEJ!" men jag åkte dit, och gjorde det. och kul var det! niklas är, som jag sagt tidigare, helt överlägsen. jobbigt var det, men duktiga var vi och skööööööönt är det efteråt. inte blev det sämre när niklas sista ord för träningen var: "en annan tråkig sak jag har att säga är att ni slutar nu. alltså för dagen, skolan är inställd" . ha-ha, tänkte jag för våra tränare brukar vara så himla skojiga. men tji fick jag och flera andra när vi insåg att han inte skojade! en vattenläcka hade uppstått och de stängde skolan. HALLELUIJAMOMENT!! dock var min första tanke "åh nej, min överraskning.." jag hade nämligen bakat en tårta till madde (som fyller år idag) och mina andra två söta tjejer som en överraskning. till slut ordnade det sig ändå, så att jag iaf fick bjuda födelsedagsbarnet på tårtan. goooodiee!



för övrigt så hade min lediga dag varit trevlig, vilket den bara kan vara när jag umgås med mina bästa tjejer. när jag kom hem sken solen så underbart att jag inte kunde förmå mig att gå in och lägga mig i soffan. därför struntade jag i min grova träningsvärk, och tog spaden i handen och började skotta! både vår gård, och mormors blev fina. (om ni frågar mig) och en liten klapp på axeln från pappa tackar man aldrig nej till hihi!

 

GRATTIS PÅ 19-ÅRSDAGEN BÅDA MINA FINA TJEJER!
-
hoppas eran dag har varit toppen, nu räknar vi ner till ännu en värd födelsedag.
20-sträcket, here we come. (kanske borde jag hinna fylla 19 först)


värd onsdag


jisses va trött jag är! lite mer än två timmar har gått sen jag kom hem från skolan, och jag är i stort sätt klar med de två viktigaste grejerna för dagen. dels har jag varit ett snällt barnbarn och städat hos mormor och arne. de kan behöver lite hjälp ibland, och självklart står jag till tjänst för det! det andra som jag gjort tänkte jag inte nämna just idag faktiskt. kanske nästa gång, får se hur resultatet blir!

den här skoldagen har varit värd. träningen imorse var riktigt bra, och vi pumpade på bra tycker jag! imorgonbitti blir det fysträning 8.00-9.45. det låter riktigt jävla jobbigt, men niklas upplägg verkar jättebra. och det är ju nu man ska börja bli fiiiit för sommar-11. oj, va annorlunda det låter ... beach-11, here we come! anyway .. lektionerna var roliga efter det. IGU;n gjorde vi absolut ingenting på, förutom att skratta åt tråkiga skämt. fick dessutom reda på hur det har gått för mig i kursen, känns positivt! får väl se vad Dagge sätter ihop för betyg sen också. på bilden gjorde jag och madds klart våra lerskulpturer. temat var relationer. (eller var det kärlek?) hur som helst så föreställer våra skulpturer ett par, med en man som friar till en kvinna. mycket vackert!


fick precis veta att jag förmodligen kommer att missa STUDENT-KRYSSNINGEN. har match samma dag .. känns väl sådär skulle jag vilja säga! hmm .. får väl åka på nästa? eller nåt. nu ska jag iaf sysselsätta resten av min kväll till att göra klart lite skolgrejer. skulle vara så skönt!

skola imorgon igen


vi vann, idag igen! vilken upphämtning ... låg under med 6 i halvtid (och mer än så innan dess..), och jag ska vara helt ärlig och säga att mitt hopp försvann lite när jag såg resultattavlan. men hallå, det är ju oss vi pratar om? vi gick om till slut i andra halvlek och vann med 28-22. vilket för er mattesmarta personer betydde att vi vann andra halvlek med 21-9. snacka om totalvändning! jag fick dessutom en burk pepparkakor för att det är dags att bli snäll... eller?

bussresa dit. bussresa hem. det var faktiskt riktigt trevligt och mysigt att åka alla tillsammans i en stor buss för en gång skull! dock så var hemresan blandad med segerkänslor och ångest. men vad gör det? jag kämpar på jag! och under exakt 3 minuter oh 5 sekunder lutade jag mig tillbaka, och log. jag log helt och fullt i tre minuter och fem sekunder. för en enstaka låt. pinacolada boy. jag kunde inte sluta le. fråga mig inte varför, men jag tror att en person i världen vet. dock har hon seglat över atlanten för ett tag, och är inte hemma förrän några månader. men den låten har jag inte hört sen i somras och låt oss säga såhär ... SÅ mycket glädje!



& mina handbollsbrudar är helt jävla oslagbara!

ledighet


6 tappra läsare. roligt att höra att man har några efter sig haha. jag måste säga, well done!

såååå, dagens bravader då? tjaa, idag började morgonrytmen som vanligt. istället för att ha vaknat runt halv elva i stort sätt varenda morgon så öppnade jag ögonen vid nio-tiden idag. som vanligt helt enkelt. jag satte mig i soffan som vanligt, och under dessa lediga dagar ha kollat på ungefär samma program. varenda... jävla... dag. men SKÖNT är bara förnamnet av hur det här jullovet har varit. och inte är det slut. inte riktigt riktigt än. det känns helt okej sådär.

idag har jag faktiskt fått lite nytta gjort och pluggat. dock bara projektarbete, men det var välbehövligt! kanske skulle jag ha behövt plugga lite matte också, men eftersom matteboken är i skolan var det ganska.. omöjligt. SYND! på måndag börjar verkligheten igen, och kanske... kanske först då börjar jag oroa mig för det. nu njuter jag bara av ledigheten. Apropå projektarbetet så provade jag på att baka en slags energibars idag. mamma tyckte att de var jättegoda. jag har däremot inte smakat de ännu, och det får bli vid något annat tillfälle.
bortsett från plugget har jag även tränat idag. det är jävligt skönt att ställa sig på crosstrainern, ha hög jävla musik i bakgrunden och bara känna hur man blir tröttare och tröttare. ibland skulle man kanske behöva en personlig tränare som stod och pushade på en hur länge som helst, tills man verkligen kroknade. men ibland är det skönt att träna, bara för att. och efter vinsten igår kändes det inte ens jobbigt att träna idag. tänk va lite poäng kan göra för humöret. 2 fina vinstpoäng blev det igår. och 2 mål för min del - för vissa kanske det är en fis i rymden. men för mig... för mig är det en själförtroendehöjare. en stark sådan. jag får en helt annan syn, och en helt annan hållning på planen efter ett mål. om jag bara kunde göra flera! men de två igår... de lever jag på tills på söndag. då äre dags igen!

men det är då det. ikväll är det dags för en hemmakväll i soffan, framför ... ja just det - Let's dance!
fredagsunderhållning på HÖG nivå. eller? tjae, vi får väl se helt enkelt.

vilka läser egentligen?


jag klickade in på statistiken här på bloggen igår och jag fattade i stort sätt ... ingenting. förmodligen är minst HÄLFTEN av alla klick gjorda av mig själv. därför skulle jag tycka att det var ascoolt om ni ville kommentera vilka som läser den här skitbloggen. (om det nu är några) då får jag ett pinsamt lite moment när jag inser vilka som kanske gör det. jag är beredd!

skulle vara asnaaaaiiiz!

2010, DET LÖSER SIG!


är det nu man ska dra fram en sån där årssummering över vad som hänt under 2010? tyvärr måste jag säga att jag inte tänker göra som jag gjort alla andra år, eller som alla andra gör nu. tyvärr måste jag dra fram min dåliga sida och säga att jag inte tänker göra det. jag vill inte tänka tillbaka. en stor del av mitt förra år (eller iaf den andra halvan) vill jag bara lägga i en låda, stänga och kasta in i garderoben. den lådan ska hållas stängd för att jag inte gillade mig själv, och vill inte tänka tillbaka alltför mycket på förra året. däremot ska jag inte vara för negativ, utan jag ska nämna några datum som var väldigt värda detta år och som jag vill minnas.

2010 - det löser sig! det var ett motto som vi hade genom året. dock dog det kanske lite och jag glömde bort det under andra halvan av året. men det ploppade upp häromdagen igen. det löser sig - det är ju så det ska vara!

12 januari - barrys begravning. efter en tid sjukdom fick vi säga ett sista farväl.
6 februari - frasses 20-årsfest. grymt jävla kul!


10 mars-
julias 18-årsdag. stannade hos henne hela kvällen och bara umgicks.
13 mars- tog en tripp till kista med denise och jenny. efter det var det melodifestival hemma hos anna med de andra tjejerna.
7 april - gick ut med john. bjuden på middag och bio. underbar kväll...
5-6 maj- SKOL-SM. jag hade askul, förjävla bra människor man har att göra med!
8 maj- logfest hos min kusin. ni som inte provat på logfester ... ni har missat något!



10 maj- min 18-årsdag. en efterlängtad sådan!
13 maj- blev firad av släkt och vänner. oförglömlig dag, det var underbart!
17-21 maj- intensivkurs med julia. en helgrym vecka i eskilstuna!
24 maj- KÖRKORT! bästa känslan jag har känt. dessutom kommer jag ihåg mammas ord och tårar. hon var nästan gladare än mig, om det nu gick?


28 maj- student för 91orna. trots omständigheterna hade jag förjävla roligt med mina vänner, hela dagen/kvällen!
30 maj- myskväll i sigtuna med bästa tjejerna, med fotografering som resulterade i en jävligt bra present.



12 juni- firande av jennys examen med familjen.
24-26 juni - midsommar med superfina tjejer

30 juni-4 juli- ÖLAND MED GÄNGET! behöver jag säga mer än att det var hur grymt som helst?

16-18 juli- jobb i vikingahallen. alla dessa underbara manliga varelser! PLUS att jag hade en grym helg med superbra sällskap!!
19 juli - avskedsmiddag för julia med ölandsgänget
24 juli- avskedsfest för julia med resten av packet!

26 juli- hejdå julia! har inte träffat den underbara varelsen sen dess.
31 juli- kolmården med malin, SUPERMYS!


3-14 augusti- FRANKRIKE MED MADDIS. sol, stek och fina jävla dagar med sööötbruden

25-26 september- jobbade på vassunda golfklubb
1 november - jag fick ett underbart kusinbarn!
3-6 november- roadtrip till lofsdalen med mina tjejer


21 november- annas 18-årsdag & vi överraskade henne med presenter på morgonen. fick dessutom prata med julia för första gången på flera månader.
27 november- anna & beccas 18-årsfest. KC efteråt, KUL KVÄLL!
24 december- julafton!!!
31 december- nyårsafton såklart! & firande av frida som fyllt 18!


dessutom hade jag två tillfällen i somras hemma hos mig, då jag ena gången hade mina kära klasskamrater här & den andra hade jag mitt andra nördgäng och bästa malin! lika trevligt båda gångerna, dock är jag så glömsk så jag minns inte när det var!


ja here you go! det blev lite en summering iaf, och MYCKET var värt att nämna. kanske var mitt år inte så pjåkigt iaf?
har iallafall haft oerhört fina vänner. gamla, nya och återfunna vänner. tror faktiskt inte jag behöver nämna några namn. tack för allt bara!




träning <3


vilken härlig dag, lala lala!

började dagen med en underbart härlig solning, med anna lincoln som sällskap. jag har glömt hur avkopplande det är att ligga där, och lyssna på radion. dock får jag lite jobbiga minnen (och neeeeeeeej, jag menar inte det NI tror! doften och känslan där inne får mig bara att tänka tillbaka nåt år). efter solningen kom mollan och hämtade mig med en reeeen & fin bil och vi brummade och hämtade finky. jag har alltså spenderat dagen med dom på sollentuna centrum, och det var oerhört värt och mysigt. ni två är riktigt jävla härligt ska ni veta, mina fina!

jag köpte dock smink för alldeles för mycket pengar. samt lite smågrejer som är nödvändiga att ha. braa gjorrt.


mina fina, i like you veeeery muuuch!

 

när jag kom hem fick jag ett samtal av maddis, där jag hörde nervositeten i hennes röst. hon hade precis fått reda på att hon ska operera sin lilla axel, och jag led med henne kan jag säga. men jag hoppas att det här bara kan bli bättre vännen, då kommer det bli super! jag tror att det kommer gå jättebra min sötnos, hihi!

den här dagen har slutat med en härlig känsla i kroppen. en trött jävla känsla som man bara kan ha efter att man har tränat hårt. gudomligt skönt måste jag säga. och väldigt roligt att se så många på träningen idag! dock är jag totaldepp över min egen insats, jag är fanimej helt jävla otrolig! hur svårt kan det vara att sätta den där jävla bolljäveln???!!!! nej, idag var jag dålig. riktigt dålig. och det FÅR jag säga, för det är sant! .... MEN som sagt, jag är glad ändå. imorgon skulle jag och mamma på bio, men det ser inte ut att bli någonting ändå. vi får se vad som hitts på!

ha det bäst tills vidare

nöjd tjej


kan inte göra annat än att vara glad åt mina sköna jävla vänner som får mig att bli så glad!


orkar inte säga mycket annat nu, för sängen lockar!
men jag har haft en bra jävla dag med vänner, pulka & nostalgifilmer.
mer behöver man inte begära ibland.

första dagen på det nya året


jag är trött. så trött. men ska ändå försöka mig på att skriva att inlägg. just for you guys!

NYÅRSAFTON
sista dagen på året
började att spenderas hemma hos mig här på landet. vår älskade frida hade ju som sagt fyllt 18 år, så vi bestämde att bjuda henne på lite brunch. och eftersom det var nyår dessutom, så var vi väldigt ambitiösa - som vanligt. eller hur dooshbag? hon fick, förutom lunchen, presenter dessutom. jag hoppas att tjejen blev nöjd och glad för vår omtanke!


här ser vi födelsedagsbarnet och dooshbag, in action


what happened next? eftermiddagen rullade på i sin hast, med alla möjliga förberedelser. väl hemma hos frasse blev det matlagning och fix! menyn såg ut ungefär såhär;

förrätt
toast, med laxskivor och avokadoröra. toppad med en citronskiva.
varmrätt
ungsstekt fläskfilé med elises g-rymma sås, plus en helt awesome potatisgratäng.
med sallad.
efterrätt
en ultrasnabbt ihopslängd klasskaka med vaniljglass

jag säger bara olala, vi åt som jävla hästar. men jisses va gott det var då! så värt. kvällen bestod även av alias (med ölspelsregler), dans och norsk kareoke. vi hade kuuuul! lite senare kom även världens bästa finky och gjorde oss sällskap. kort därefter tog vi vårt pick och pack mot Sätunaparken där vi skulle fira oss igenom tolvslaget. det var jättetrevligt! men dock kände jag såhär i efterhand att det kan ha varit lite överskattat det här med Sätunaparken. det var verkligen jättekul att träffa så mycket människor... men, det är inte okej när jag börjar känna mig gammal bland så mycket människor. jag önskar jag hade träffat min bror istället. alla dessa raketer som smälldes överallt, onödiga slagsmål och fulla ungdomar (läs: alldeles för unga för att gå med en 7,0 i handen). jag gillar att jag låter som en gammal kärring, meeeeen jag träffade några trevliga vänner vilket räknas över allt det andra!

kvällen slutade hemma hos Gordon innan jag for hem till min egen säng.


kan för övrigt sammanfatta den första dagen på 2011 med att även riktigt dåliga dagar kan vägas upp och till slut bli riktigt bra. jag säger bara en sak; skype är en oerhört underskattad uppfinning. det är hur bra som helst. och julia gjorde leendet på mina läppar lika stort som vanligt.



RSS 2.0