yeah


ingen söndagsångest här inte. varför? det är lov föfan!
har inte varit hemma speciellt mycket denna helg. var ju i härnösand med laget fre-lör. och jag är så glad. det blev vinst för oss! och mål för min del! och är bara så glad att vi åkte på detta, för kul var det. och bella och sara är guld värda! dock tog det förjävla lång tid att komma upp i fredags.. vi hade samling klockan 6 och var inte uppe förrän klockan 1 på natten. tur hade vi och fick sovmorgon till halv elva morgonen efter iaf. och det bjöds på sjudundrande frukost! vad sägs om; bacon och äggröra, berg med mackor, gröt och fil och flingor + kokt ägg på det? ja, mätt och belåten blev man iallafall! matchen blev en riktigt rysare måste jag säga. och vi vann mot två lag igår. det gröna och det svarta.. vi ledde med 23-22, dom får kontring och tuuut.. STRAFF! slutsignalen tjöt och härnösandbruden skjuter i stolpen.. HERREJÄVLAR vilken glädje! men samtidigt ilska över hur matchen hade spelats (med tanke på alla domslut). men glada var väl vi för det, two points thank you very much!

imorse vaknade jag upp och var riktigt less att se mig själv i håret. så det blev till att hälla en burk färg i huvudet och nu sitter jag här, en aning mörkare än förut. men tror dock inte att det syns så mycket, men skönt är det att få bort utväxten iallafall! och blondie har tydligen blivit brownie medan jag varit borta. ska bli spännande att se :) för övrigt har hon hemmacomeback idag i allas våran vikingahall, så det ska bli roligt att se! ska dit och tagga upp henne snart också tihi.

good luck my love!

kvällen och natten kommer spenderas at catwomans place in sköjna sigtuna. that I look forward tooooooo!

thank god it's friday


du är så jävla underbart bra i mina ögon! glöm aldrig det <3
(och jag diggar att jag ser ut som ett lik jämfört med dig på bilden haha)

idag är det fredag. och det har varit en helt vanlig fredag. bortsett från att det var min sista mattelektion på ett bra tag + att det var den sista fredagen på typ ... 3 veckor som man får umgås med sötomaddis som åker till thailand på tisdag. kommer sakna dig bebis! fick även veta på betyget på nationella och slutbetyget i matte B. träningen gick bra imorse också. blev tyngre fys idag eftersom vi har lov i en vecka. och handbollsträning utan keeper, men gillar man att improvisera så går även det! hihi.

om typ en och en halv timme drar vi norrut. blir övernattning med laget och match imorgon. vi ska hitta på frågor som vi ska svara på i bussarna på vägen upp också... får se vad det blir ;)

see ya bitches
aa juste...
DET ÄR JU SPORTLOV!!!!!!! SKÖNT!

skönt


lättnad
det är ungefär det jag känner just nu. nationella matte B har legat och knagit i bakhuvudet ett bra tag nu. men idag var the big day, och efter tre timmar och fyrtio minuter så var det över. och nu är matte B över. skönt. nu väntar jag bara på domen, vilket jag kanske får redan imorgon. hoppas på det bästa, hoppas jag får bra på detta nu!

även på IGU:n hann vi med ett läxförhör. ja, jag var beredd att be på mina bara knän att vi skulle få slippa (eftersom all min energi och pluggtid hade gått åt till matten). men vi löste det, och vi genomförde även det förhöret denna dag. och sen var det slutt.. då blev det en tripp till födelsedagsbarnet RAMONA, som fyllde hela 18 barre idag. min lill-flicka är stoor nu. hon bjöd på god tårta och cupcakes to die for! träffade även Molly och Lovisa, och sen Vicky och Lelle i dörren påvägen ut. det var iallafall väldigt trevligt att prata lite skit med bruden. jag saknar dig!

nu sitter jag här. helt slutkörd och vill dra av mig axeln. imorgon blir det träning igen + lite skola om man orkar koncentrera sig :) sen på kvällen bär det av till Härnösand, där det blir övernattning och sen match på lördag. wish us luck!

men... vad ska jag göra nu? inte behöver jag plugga iallafall! :D skööönt!


tisdagsblajj


Holaaaa mis amiiigoos!

vad händer ute i samhället jaaoo? det är kallt assåååw, ge mig vår NU NU NU!
har iallafall gått in school today, för det är ju det jag gör om dagarna.
mamma började snacka med mig om efter gymnasiet. jag ryser av bara tanken.
hon tyckte det lät kul när jag pratade om att flytta till göteborg. lugn nu morsan. känner jag mig själv kommer det nog inte bli så hoho. men man får väl ha drömmar. det jobbiga är att jag inte har en plan B. jag vet vad jag vill, men om det skiter sig då? .. det måste helt enkelt gå hela vägen om man säger så!

back to nuet:
träningsledig ikväll. tänkte åka ner till träningen ändå för att få lite mattehjälp av sötaste sara. men tack vare jävla stockholmstrafiken så gick det tyvärr inte. fick däremot prata lite med henne i telefonen och det var jätteroligt och skönt. du är grym tjejen! dock har alla mina "matte-hjälp-planer" gått åt pipsvängen, så jag får helt enkelt klara provet på torsdag på egen hand. förhoppningsvis går det bra. vill verkligen vara nöjd när jag får tillbaka resultatet på fredag. men det är ju som madde säger; "vi kan inte göra så mycket annat än att göra vårat bästa.." , vilket är så sant så sant.
fick iallafall en smarrig middag med mina föräldrar. (inte varje dag vi äter tillsammans..) och har dessutom varit och snackat lite skit med the oldies i huset bredvid. nu blir det matteplugg för hela slanten.

på torsdag fyller världens bästa ramona 18 hela år! det är heeeelt sjuuukt juu... :D :D


du är den som ALDRIG sviker.
jag älskar dig så mycket, och har alltid gjort!

kom in i matchen




varför gör jag alltid samma sak?
så fort det är tungt i livet så tar jag alltid den enkla vägen.
eller enkla och enkla...
det känns iallafall lättare.
att istället för att tänka på nåt annat,

så stänger jag inne mina tankar i huvudet och låter dom vara där tills de manipulerat mig till vansinne.
varför är det alltid enklare att låta känslorna ta över, att låta sig själv sjunka sådär lågt.
till den där nivån då man bara stänger ute alla andra, och de som försöker hjälpa gnäller man bara på. på allt och alla..
borde det inte bara vara enklare att gå vidare, och inte ge upp?
man tycker ju det...
nu ska jag inte trycka ner mig själv. visst har jag kämpat, men jag har tröttnat på mig själv när jag låter detta ta över.
därför vill jag ha ändring. ja jessica, ÄNDRING! tänk er en ängel och en djävul på mina axlar, det blir väldigt trevliga diskussioner om dagarna. jag gillar dock djävulen mer, hon är snäppet snyggare ;) .. skämt åsido (oj, hasse-varning?), jag är inget jävla offer fast jag beter mig som ett. därför är jag trött på mig själv. och är trött på hur jag behandlar andra vid dom här situationerna. det var väl pretty much it.. punkt.


mamsen


jag måste bara säga att min underbara mamma hade fixat ett bad till mig efter träningen. det var ju bara såååå urskönt och min mamma är bäst. i love yoooou mommie!

kollar på OS nu, sprintstafett... spännande.
HEEEEJAA SVEEERIIIGEE!

ind. val?



allt detta prat om individuella val gör mig alldeles nojjig. varför fick vi ingen exakt information i ettan för? jag skulle behöva läsa många fler ämnen, om jag egentligen inte hade behövt välja specialidrott D. jag blir fucking galen... men nu är det ju ganska försent, för ett av ämnena jag verkligen hade behövt slutar typ om två veckor. herregud, vad mycket man måste tänka på!

men what to do now? ja, har ingen aning faktiskt.. men efter en kopp kaffe och en tallrik med makaroner är jag iallafall redo för träning. eller? ;)

.


det blev en tidig morgon, då jag steg upp och kollade på hockeyn imorse. 3-0. GO SVERIGE GO! dock tog det nästan 1,5 timme att komma till skolan idag. kom därför väldigt sent till träningen (synd att vi började med handbollen idag, och inte med fysen... höhö). det var iaf en grymt seg träning för min del idag. gjorde inte alls så mycket som jag brukar, men som både niklas och jimmy sa: "man får ha tunga dagar ibland".

efter träningen började jag och jullan spåna lite mer på det här med overallerna. jisses vad duktiga vi är som tar tag i det här själva. tyvärr så drog vi kanske ut liiitee fööör myyycket på tiden och helt plötsligt hade vi enbart tio minuter på oss att gå till skolan och äta innan lektionen. synd. vi kom därför lite sent till samhällen. som är som vanligt nuförtiden. shit, har glömt hur det är att sitta och lyssna på Rille. inte kul med andra ord. på engelskan var jag och mina tjejer inte så grymt fokuserade på det vi skulle, men vem bryr sig egentligen?

nu ska jag återgå till one tree hill...

hej mitt vinterland


bestämde mig för att gå ut och gå en sväng för att piggas upp lite. vad möts jag av? ett underbart jävla paradis. nyplogad mark med stora högar med snö på sidorna. solen högt upp på himlen som reflekterar i den vita snön. jag tittar mig omkring i luften. alla småfåglar flyger runt och kvittrar. jag känner doften av skoter, kusinen är ute och kör. jag får en känsla av att vilja åka upp till fjällen. JAG VILL TILL FJÄLLEN! eller man kanske ska säga, "jag vill tillbaka". för det är nog mest så jag känner. vill tillbaka till den 30 december 2009.

när jag går ut så kan jag inte gå längre en tio meter innan jag måste tillbaka in och hämta solglasögonen. ja visst såg jag ut som en vilsen stockholmare, men det behövdes. solen lyste så starkt på den vita snön att det inte gick att ha ögonen helt öppna. jag hämtar kameran också, och tar några bilder. jag ser knappt vad jag knäpper på, men det blir några "klick" här och där ändå. tittar ut på den stora åkern. snön ligger så stilla och solen lyser gnistrande på. undra hur hög snö det kan vara där egentligen? mina tankar förs väldigt snabbt till i mördaronsdagen i veckan, och vill genast skaka av mig de tankarna. inte kul vare. men vädret är så vackert att jag snabbt kommer på andra tankar. det känns som om vi bor i Norrland, var kommer all denna snö ifrån?

jag kommer sen in och lägger in bilderna på datan. 1317 stycken... oj hjälp, det var ett tag sen pappa rensade den här kameran. jag blir nyfiken vilka bilder det finns och börjar titta. kommer till veckan för nästan ett år sen. det tog hårt att titta på dom. skulle vilja skicka dom till dig och få dig att minnas lika mycket som jag. mer säger jag inte. mer säger jag inte.


visst har jag gnällt på denna vinter så sjukt mycket på sistone. jag gör det fortfarande, ge mig vår! men en sån här dag kan man inte göra annat än att njuta. trots att det är minus tvåsiffrigt ute, så måste man bara vara ute.

it's easy once you know how it's done


god förmiddag dudes!

what's up on the roof? själv sitter man och dillar för sig själv. "island in the streaaam..." ja, braiga låtar det finns här i världen. bör väl fixa mig lite, för ska snart till farfar och fira honom!

morgonen har väl bestått av deg in the soooofa. dessutom bakade mamsen rulltårta med choklad i (min önskning) så har tryckt i mig massa chokladsmörja framför matteplugget. och snart blir det fika IGEN ju...

tur att man ska spela match imorgon så man får springa bort det aight!

;)

världens bästa Pegon!


en rolig händelse efter träningen och herrmatchen idag. jag går ner efter matchen till omklädningsrummet (där sara hade varit innan och hängt upp min handduk eftersom hon lånade den). dock tänker jag inte på att herrarna har gått in i duschen efter matchen. jag är påväg och öppna dörren och får panik när jag hör att duscharna är på. får för mig att herrarna duschar i vårat omklädningsrum eftersom jag sett dom byta om där innan matchen. då springer jag upp på läktaren och ber Pegon att hämta handduken.

några minuter senare kommer han ut från det andra omklädningsrummet och säger att den inte hänger där. då säger jag att han ska gå in i det första, där jag gick in. Han går in, kommer ut igen snabbt som fan (dock med min handduk i handen)

"- MEN JESSICA! VAD GÖR DUU?? DET VAR JU TJEJER DÄR INNNEE! DET VAR JU FRASSE OCH JOSSAN SOM DUSCHADE DÄR! ... JAG KOMMER INTE KUNNA KOMMA PÅ TRÄNINGARNA PÅ FLERA MÅNADEER!"

HAHA. vad ska man säga? FÖRLÅT PEGON! men du är en ängel ändå, haha ;)
jag kanske borde ha tänkt lite längre innan jag började skrika efter manlig hjälp.
men ja.. det är inte riktigt min starka sida hoho.

fredag igen


ska man jämföra gårdagens lååångdragiigaa och seega samhällslektion med dagens, så var denna hundra gånger roligare! vi fick köra frågesport och jag säger bara brunetterna regerar! brunetterna nästan utklassade blondinerna och vi stod till slut som segrare. nu har vi det klart, svart på vitt, avgört you name it. blondiner är inte lika smarta som oss - tyvärr ;) roligt hade vi iallafall och detta var sista dagen för vår lärarkandidat, sen är det back to rille igen.

dagen började med minihandboll - extremt oseriös sådan. jennie och john var ju med och ... livade upp stämningen skulle jag vilja säga. skojigt var det iallafall, trots att det är bevisat nu - jag är fan sszzääämst på minihandboll! men anyway... på matten jobbade jag och maddis på bra och sen hade vi en rolig lunch med ridtjejerna.

sitter nu i soffan, har precis tagit en kaka (för ja; DET ÄR FREDAG!) och ska snart slå upp matteböckerna. mindre en en vecka kvar till nationella provet - jag är nervös! måste försöka plugga satan på detta så det verkligen sitter. allt det andra skulle jag vilja lägga åt sidan ett tag.

måste säga: ha det så jävla kul! till maddisen som förmodligen ska på krogen ikväll. SHOHO!

har ångest inför träningen ikväll. tror jag skäms mest. jag önskar jag aldrig hade öppnat käften... men what to do? kan ju inte precis spola tillbaka tiden.


känslor


jag måste bara säga att julia nielsen kan skriva så att man blir rörd. denna gång handlade det om våra favoritkillar viktor och fredric. jag kan inte göra annat än att hålla med henne om att ni är bäst, och jag är glad att vi har er! tihi.

idag var svenskan läste vi högt. ett förjävla lång text var det. man skulle välja vem som skulle läsa efter en själv. ingen sa mitt namn. förmodligen var det så att ingen vågade. dock är jag ingen gangster som skulle hoppa upp och bita någon i hälsenan om dom gjorde det, utan jag tror att ingen vågade för dom inte visste om jag ville. visst, jag satt där verkligen och tänkte ut i förväg om jag skulle klara att läsa eller inte. och på varannat ord så stammade jag i huvudet. men vad ska jag egentligen göra åt det? det är sån jag är, och jag kommer aldrig komma ifrån det. när jag var liten kunde jag börja grina av att jag skulle läsa ett ord och inte fick fram det. nu är det annorlunda. jag tycker det är SKITJOBBIGT att läsa högt, redovisa, mm. men jag gör det ändå, för jag vill inte bli särbehandlad på något sätt. jag läser för sjutton högt på spanska!! ibland går det åt helvete, men jag gör det ändå. jag ska inte behöva skämmas över något jag är. självklart är vissa dagar bajs, när tex folk som inte inser att jag stammar inte vill lyssna klart på det jag har att säga för att det antagligen tar för lång tid. då kan jag bli irriterad en stund, men sen inser jag - that's fucking life. inga superkrafter i världen kommer kunna få bort det från mig. dock blir jag jävligt ledsen när folk ska skoja om folk som stammar, jag menar... vad är det som är roligt?

nu tänker många av er: "jag hör aldrig jessica stamma". nej jag vet. det är väldigt dolt. men inom mig är det en jobbig fight att ta med mig själv. en grymt jobbig fight. så även om det inte låter så mycket så tar det mycket kraft inuti. hade jag fått läst idag så hade jag troligen känt mig stärkt efteråt, trots att det hade varit jobbigt.

en annan tung grej just nu är handbollsträningar och allt annat runt det.
tyvärr vet jag inte varför jag känner såhär.
det går inte att förklara med ord.

... och Aida - kan inte säga hur tacksam jag är för det du gör för mig.
TACK BABY!


bli inte rädda för dessa allvarliga inlägg.
jag är fortfarande den här tjejen,
fortfarande glad och sprallig. :D


körkortkörkort


news news news!

mamma kommer hem med en
datatata...
KÖRKORTSBOK!



PsSsss: Jenny, jag älskar dig

vilket jävla träningspass


har ni någon gång önskat att ni haft ben som viktor östlund? nej kanske inte. men kanske ska man börja fundera på det. för jag önskade att jag hade hans låånga ben idag iallafall. för herrejävlar, träningen idag var det värsta jag gjort. jag kände mig helt klart som Gimli i Sagan om Ringen. remember? som ni kanske förstått så hade vi intervallträning i djupsnö, (efter ett tufft fyspass). jag menar, gillar vi Niklas eller gillar vi Niklas? He's the man...

sen chillade vi iallafall gärnet. det blev en och en annan flumsekund. kanske var man lite hög på den friska luften? förmodligen. vi har iallafall väldigt roligt tillsammans, jag och mina supernördar. och på svenskan gjorde vi... INGENTING! fick reda på omdömen i olika ämnen, och det var väl braigt.

trots att vi slutade tjugo i två idag så hamnade jag i skolan ända till halv fyra. varför? jo, med tanke på att jag missade min älskade buss ut till landet så var jag fast. (arne, en mobil har man för att man ska kunna kontakta dig!!!) men inte gnällde jag för det. okej, till en början whinade jag i det tysta biblioteket, men sen släppte jag det och hade det trevligt med mina kära vänner istället. dock var det inte lika skönt att pulsa i pudersnö med rutiga converseskor. SMUTT.


jag menar, skulle inte de där benen vara sååååå snygga på mig?
aight ;)

aa juste...



.... jag glömde att säga
grattis på namnsdagen Julia!
vilket man hört folk säga ungefär var femtonde minut idag.
SÅ GRATTIS ALLA JULIAITER!

tjeeejnare


yooo motherfuckaaahs!
sitter här out in the country in lovely odensala och tittar teve med de två människorna som jag kan kalla "mina skapare" rakt upp och ner. skakar jag lite extra på huvudet så har jag en dundrande huvudvärk, så kanske ska jag avstå det? förmodligen. träningsfri kväll idag iallafall. det kan behövas once in a while. synd bara att det var just på älsklingssaras födelsedag. imorgonbitti blir det iallafall fysträning + intervallträning. tyvärr känner jag mig inte alls taggad. hoppas verkligen inte det är så kallt. och hoppas vi slipper springa med killarna, för jag menar ... det är väl inte meningen att självförtroendet ska sänkas aight?

dagen började iallafall inte så bra. rent pissigt faktiskt. och jag ville helst av allt åka hem och sova igen. men det blev bättre och jag måste säga att JB (jullanbullan) var stor del till varför det blev bra och hon gjorde helt klart min dag. på många sätt. tänker på dig som är i sigtuna självis nu tihi.

lite random? ja men visst.. here you go; maddis är fortfarande sjukling och ligger hemma i väsby och myser antar jag. för övrigt tror hon att vi skapat en fyrio utan henne, bruttan då haha! jesper har flyttat hem, vilket är riktigt trevligt måste jag säga. gubben (grannen) i Sanda fick ett träd över sig och dog.... OJ det där sista var ni inte beredda på va? och det kanske inte riktigt hörde hit. ooups.. fel av mig. mina katter bråkar iallafall jobbigt mycket, shit PMS på er herrar eller??


babyboom

 

jag är trött. förmodligen efter det grymt varma och sköna badet jag tog efter middagen.
blir sängen snart. fast så säger jag jämt, och det tar ändå typ 1-2 timmar innan jag kommer dit.. SYND


dagens gjord av min mormor


när jag gick hem från bussen hämtade jag posten i lådan, och som vanligt går jag till mormor för att lämna deras post som de fått. då ser jag ett brev som är adresserat till henne men är skrivet med hennes handstil.
"jag: men mormor... det här är ju från dig?
mormor: jaa *fniss*
jag: har du skickat brev till dig själv?
mormor: ja (ler jättestort). det är roligt att få post!"

haha ibland är min mormor alldeles för rolig och söt.
looooooooveeee heeeer!

dagens snyggaste




kan längtan till sommaren bli annat än megastor när man ser julias grymma gladiatorpjucks??? de ger ju bara sååå sommarkänsla och de är för övrigt ASSNYGGA! stor GILLA-stämpel på detta ;)

bong digi bong


yo what up?

själv sitter man hemma i världens skönaste soffa och lyssnar på softish müsica. tog mig en liten risifrutti vintermums så att magen skulle bli glad. det var nåt nytt skit, men riktigt tasty var den. big tasty lixom. kanelris med björnbär/blåbär. låter inte det typ asflashigt? sitter och väntar på one tree hill som jag alltid tittar på. varför? jo, I love it lixom. borde egentligen plugga matte dessutom, men det får bli i pauserna.. typ. ser dock inte fram emot nationella.. buhu.

tänker inte skriva vad jag gjort idag, för det ska göras på nya IGU-uppgiften. yeah you heard me.. vi ska skriva dagbok varje dag! jag tänkte: "det kommer inte bli så svårt, det är ju typ sånt jag gör varje dag" men det här är psykologiskt och skit, så när man kommer igång så är det faktiskt riktigt svårt. men jag ska sysselsätta mig med det nu, så vi får väl se vad resultatet blev. ;)

men jag kan ju iaf säga att det har varit en bra dag. en bra dag med typ.. fantastic four? nej, men jullan, anti, rasse och jag jobbade på bra. eller? kul hade vi iallafall ;)


.



trots att jag vet att du Barry inte finns längre, så brukar jag gå in lite då och då på bloggen ni hade i Kina. varför vet jag inte faktiskt. kanske för att jag tror att du mot förmodan har lagt in ett litet inlägg från andra sidan? nej det tror jag icke... men det blir bara så. jag tittar in lite då och då. det har dock inte varit något inlägg efter den där dagen i Kina för x antal veckor sen.

nu gick jag in ikväll igen. bara för att. bara för att kolla. och då fanns det ett inlägg. där stod det att barry inte längre finns. det stod om vad som hände, om hans begravning och också om hans gamle hund som var jättesjuk men som kämpade in i det sista för att få träffa sin älskade husse en sista gång. jag fick en klump i magen, gråten i halsen när jag läste det inlägget. kanske för att det fortfarande känns så konstigt, kanske också för att jag önskar att jag kunde få ha träffat dig en sista gång.

vi satt här hemma för några kvällar sen framför teven, och pappa berättade att han var delägare i något whiskey-märke. jag blev helt paff, för jag fattade verkligen inte vad han menade. menade han att han ägde en whiskey från Skottland? nej självklart inte, de var ju flera stycken.

"den whiskeyn skulle vara färdig... iår väl?
Barry var också med på det. men han är ju borta nu..."



jag hoppas du har det bra där du är

sakna mig



julia, låt mig få följa med dig.
jag vill också ta mitt pick och pack och flyga över atlanten.
flyga bort, börja om på nytt.
låt mig få följa dig.


on a valentines day

ja, alla hjärtans dag var det va? visst är det jobbigt utan en pojkvän att dela det med, men då får man tänka att det även handlar om annan kärlek. om kärlek till sin familj och sina vänner. för så är det ju faktiskt, det kan bara vara lätt att glömma bort ibland.

dagen började iallafall i råbergshallen där jag fick se bästa jullans comeback. hon gjorde det bra, men vet att hon kommer kunna göra det ännu bättre! dock blev det sju mål (själv trodde jag det blev tre, men sju - SHOHO tummen upp!) från hennes sida. grymt bullen! det var iaf härligt mäktigt att se dig komma in på planen inför matchen. det var riktigt jävla roligt måste jag säga. hi-hi



i'm glad she's back on the road again, WIHO!


efter matchen åkte jag och mamsen på något som skulle kunna vara mitt paradis. ja men visst, vi var på kattutställning. kan bara säga att det fanns grymt många fina katter där, och några blev jag nästan kära i. men tur att jag har två guldklimpar här hemma dessutom.

 

vi var där en stund och gick runt och glimtade på alla sötnosar, och sen blev det en sallad på laggen. på 12.34-tåget satt anna och väntade på mig, och vi begav oss till min favoritstad (läs: staden-jag-helst-skulle-vilja-bränna-bort-från-kartan) tumba. det var dessvärre en skitmatch vi såg på, och torsk blev det. jag och annis åkte hem med pihlgrenarna och nu sitter jag här. vi hade tänkt att åka ner till hallen och kolla match, men ingen av oss orkade egentligen. jag funderade dessutom på att färga håret, men tror jag ska vänta med det också.. eller?

snart blir det iaf en alla hjärtans-dagmiddag med mamma, pappa och syster. brorsan är ute på egna äventyr... hihi.

 


manboy!


SMUTT


matchen slutade lika. 26-26.
det blev en omväg till hallen, men som sen visade sig gå snabbare ändå. hallen var liten som typ... råbergshallen (och då kan ni tänka er hur kul det var att spela kant hehe...) men trots detta satte jag 3 säkra baljor i första halvlek så det var riktigt roligt. i andra var jag däremot rätt kass + att jag sköt sandra i huvet. sorry mate! men sprang gjorde jag iallafall, så helt förgäves var det ju icke. hui hui.

körde hem från Rimbo också. det gick ganska bra, dock är det en helt annan grej att köra med pappa än med mamma. så blir lite nervös, men det gick ganska bra som sagt. men är helt slut nu, så snart beger jag mig ner till soffan. ikväll blir det väl till att dega framför melodifestivalen.


den här lilla filuren och hennes fotbollsvänner ockuperade hallen i Rimbo,
så vi fick ta vårt pick och pack och lira i Norrtälje. ;)


gameday


god förmiddag!


idag blir det match borta i träsket nånstans. eller ja, utanför orten som Gud glömde. norrtälje ska vi till, match mot Rimbo. är taggad på att smaska dit en och en annan gröning. har däremot förjävla träningsvärk typ överalllt... men det kostar att ligga på topp. eller? ;)

ikväll blir det hemmakväll med mams och paps. melodifestivalen står på tv-tablån.



ni kan inte tänka er vad som hände igår haha.
jag satt och skrattade här hemma för mig själv. SKÖNT!

hihi

längtar!

NU ÄR DET BOKAT OCH KLART!

DEN 17 MAJ ÅKER VI TILL ESKILSTUNA OCH BÖRJAR DEN INTE ALLT FÖR LÅNGA VÄGEN TILL KÖRKORTET.
OCH HAR VI TUR OCH ÄR FÖRJÄVLA DUKTIGA SÅ HAR VI KÖRKORT INNAN SKOLAN ENS ÄR SLUT.
HUR BRA LÅTER INTE DET PÅ EN SKALA?


DU OCH JAG BULLEN!!

Phil Collins

det går inte att komma ifrån, den här låten är så fucking jävla underbar...
§
Show me your smile and
Don't be unhappy, can't remember when
I last saw you laughing
If this world makes you crazy
And you've taken all you can bear
Just call me up, because you know I'll be there

And I see your true colours, shining through
I see your true colors, and that's why I love you
So don't be afraid, to let them show
your true colors, true colours
Are beautiful, ooh like a rainbow

ny design


ja, som ni ser så har jag designat om bloggen lite. kände att det behövdes lite förändring, och jag blev pysslig så det blidde detta. kanske inte världens bästa, men skönt med lite omväxling ändå.

har precis varit på träning. helt slut i kroppen är jag. dessutom jävligt ont i låret. efter min "lilla lårkaka" för två veckor sen så har mitt lår inte varit hundra riktigt. nu har det blivit värre igen och det känns som att det är en knut på muskeln eller nåt (?). hur jobbigt det än är att erkänna så tror jag nog att jag tränar för hårt och för mycket. det är inte ofta jag känner mig helt frisk överallt i kroppen. kanske ska börja lyssna på den? men vad ska man göra? träningen är en stor del av mitt liv och jag älskar det. varför sluta med något man älskar? :)

imorgon blir det iallafall match borta mot Rimbo. har ingen aning om vad de har för lag, så det ska bli spännande. något som är en stor höjdpunkt är att min älskade ramona ska spela igen. shoho baby! ska bli kul att spela med henne igen. :)

nu blir det snart att gå ner till soffan igen och kolla avslutningen på let's dance. förmodligen kommer jag slockna rätt fort sen. imorgon är det ny dag. en lördag. vilket betyder att man får sova lite längre. hur länge har jag inte längtat efter det kan man fråga sig? ska bli skönt med andra ord.


jag bara älskar bilden på mig och jullan. jag säger bara zooma in på oss, och sen har man underhållning för hela kvällen... :D

stoneface

"just beat it, beat it..."

sitter hemma i mitt lilla rum. är astrött. lyssnar på the king of pop. ja juste, michael jackson. snart bär det av till bussen. den där härliga 574an. sen är det träning. killarna ska tydligen fysa + ut och springa idag, men vi tjejer slipper det och får ha handboll och fys som vanligt.

ikväll blir det träning igen. kommer kanske kännas lite annorlunda, för har inte tränat på tre kvällar nu. men det är nog bara positivt. så man har fått längta lite.

för övrigt har jag som en jävla rastafläta i min toffs. kanske behövs borstas ut? nää, det får vara så. kan vara coolt.

det var en härlig tid


OJ HERREGUD, jag fick just ett mail från TRIBAL WARS!

minnen väx upp till liv igen haha ;)

PROJEKT


först vill jag bara ta upp lite old stuff (fast ändå nytt). om ni har pratat med hampus, eller har hört rykten om sånt som hänt så vill jag helst inte höra. absolut inget illa menat, men tänkte bara att det kan vara bra att ni vet. för jag har också hört rykten och dom gör riktigt ont, men jag har lagt dom bakom mig och jag hoppas det jag fått höra är sanningen.
han har gått vidare och jag börjar gå vidare. jag har hanterat detta på mitt sätt, i vissa fall riktigt uselt men jag hoppas att jag har bättrat mig nu. just detta slog mig idag, att jag får en jätteklump i magen när jag hör sånt. och vill bara att många ska förstå hur jag fungerar. ni får absolut fråga mig och prata med mig om det, det är klart jag blir glad att ni bryr er. så ta inte illa upp, jag ville bara börja inlägget med att leka lite seriös! ;)
så, är det någon som är på att bojkotta alla hjärtans dag på söndag då? hihi



idag har det iallafall varit en heeeelt raandooom day! började med spanskaprov, som gick ganska hyffsat faktiskt. jag håller tummarna på att jag får riktigt bra den här gången *aj mina små tummisar*. på svenskan blev vi äntligen klara med Gullivers resor. det var ju en... annorlunda film? men lyckligt slutade den ändå. ååhw, a teeaar. och shoho till mig som lyckades hålla mig vaken idag! SPRINGBREAK WOHO säger jag bara!

sen var det dags för projektredovisning. ja inte för oss givetvis, somliga har ju ett år kvar. men treorna visade upp vad de hade gjort. jossan, charlotte och emma piggade upp mig faktiskt. "i would walk fivehundred miles.. lalala", du vet - man blev glaad av deras bildspel! sen resten av idjoterna vill jag bara glömma. förlåt men shiet va långtråkigt det blev till slut. dock vill jag säga att Damian var modig som stod själv + att han hade ett ganska interessant projekt (heeelt oväntat måste jag säga?!). MEN, anderas jocke och hampus var ganska duktiga dom med. :) och ja självklart den roliga snubben Shari.... vad heter han? anyway, sköjn snubbe!

på lunchen var det amaaziiing gott med spagetti och köttfärssås, och så var det mycket trevligt med lite underhållande AIDS-gala. värsta grymt det var. och modevisningen ägde ju råtta! nattis var supersöt, diana ascool (trots att hon håll på att bryta foten det första hon gjorde, damn girl) och killen i speedos ska vi inte tala om. nästan så att jag tänkte kasta mig upp på scenen och ba: "ssceexy mama, take it oooofff!" hmm... okej, kanske inte riktigt. men nära på fan! eller? ;)

efter skolan tog jag mig en löprunda. skitfint väder var det och det kändes riktigt bra att springa i kritvit snö, under klarblå himmel med solen i ögonen. och duktig kände man sig efter dessutom. nu har jag precis ätit pannkakor, raggadish på den! det var ett tag sen... och mums var det. mormor bidrog med jordgubbssylt och myyyy gooood va den är god. kan sitta och äta hur mycket som helst. ni som känner mig vet ju iåförsig att jag inte tycker om sylt, men det här är annorlunda. mormors jordgubbssylt är så mycket mer. som en skänk från ovan..... *drömmer mig bort* ...

NEJ SKÄRPNING! och nu har jag gjort det igen... fan jag måste sluta skriva så otroligt långa inlägg! jag menar, hur mycket roligt kan det finnas i mitt liv egentligen?

onsdagens slut

Felix Herngren är förjävla härlig måste jag säga:

"de skulle inte behövas några motorer alls, om alla körde nerför"

"får man tävla för vilket land som helst? lixom som jordgubbslandet .. eller utlandet? eller får bara riktigt länder vara med, som Nangiala?"

och just hans stoneface gör ju allt så mycket roligare. jag diggar honom.

dagen bjöd på massor av träning som varje onsdag. vi hade egen tid på handbollen imorse och jag och frida sköt satan ifrån kanten. det avslutades med minihandboll och ja.. vi gamla vinner då aldrig men jag gillar't ändå. när vi mixade lagen blev det en jämn match men vi snubblade på mållinjen... tyvärr.

på svenskan blev det ännu en gång att vi tittade på gullivers resor. och jag somnade... igen. den här gången hann jag drömma också. men helt seriöst så pallar jag inte titta på den längre, och den verkar ju vara långt ifrån slut. iiih.. anyway, jag lackade lite bäver på danne för att han tog min dyrbara rast i ljusgården. så vi hade extra lång lektion, typ. och det gjorde mig irriterad, och som vanligt har jag svårt att inte visa det. bra jobbat jessan!

när vi kom in i omklädningsrummet för träning nr.2 så var det rena brottsplatsen där. jag var nästan på vippen att börja leta efter bevismaterial. fast tyvärr hann jag inte det emellan mina ovanligt nöjda tankar att allas handdukar hade blivit dränkta utom typ min och jullans. min handduk hängde så fint på sin plats OCH vattenflaskan stod stadigt på kroken över. jag menar, vad är oddsen? gärningsmannen måste helt klart ha gillat mig! och ja madde - jag kommer leva på det här länge! haha :)

efter nästa träning, som var fyspass som vanligt, blev det hemgång. jag har pluggat lite hela kvällen, dock inte lika mycket som igår då jag satt i stort sätt hela dagen från det att jag kom hem till att jag skulle lägga mig. är lite stolt faktiskt, för så ambitiös är jag inte alltid. idag var jag som sagt inte lika taggad, utan hade hellre varit ute och övningskört. men mams mådde piss och pappa var och jobbade, så sadface på mig blev det. men jag har ryckt upp mig och det blir imorgon istället.

nu blir det lite massage innan läggdags. kanske lite twilight och kanske spanskaplugg. men jag är ytterst skeptisk till det senaste.


det var denna bild som startade det oerhört knasiga påhittet
den där lördagen för en och en halv vecka sen...


hihihi


jenny holm

du är så otroligt sötis!

jag satt och tittade igenom bilder på datan, och fastnade vid denna. trots att vi ser ut som moggisar så föll jag för den. just för att vi är så glada. och den får mig att tänka på dig. då blir jag glad.

jag verkligen avgudar ditt leende och ditt skratt, det kan få vem som helst att må bra!
och det är precis vad du får mig att känna. du gör mig glad och får mig att må så jädrans bra.
jag finns alltid här för dig ska du veta, vad det än är! du är guld värd.

mitt budskap idag var väl helt enkelt att säga att du är grym tjejen, och för mig är du lyckan själv!


i need a herooo


jag och mina tjejer är bäst. idag har det varit dirty day. vi har snackat om det mesta. om sånt som man bara kan snacka med riktigt bra tjejkompisar om. men jag gillar't. och jag kanske inte säger det här nog ofta men ni är totalt jätte awesome tjejer. vet inte vad jag skulle göra utan er, och då är jag helt seriös! triolicious, babes! tihi

på hemvägen fick jag sällis av john, och senare av madde och linda. kände mig duktig och satte inte ens på teven när jag kom hem utan satte mig och pluggade på en gång. givetvis fick det bli en paus med one tree hill, men kände mig välförtjänt av det. träningen gick också väldigt bra idag. jobbig men bra. en bra dag helt enkelt. så vill jag summera innan jag kryper ner under täcket och läser min twilight.

imorgon är det en ny dag.

lördagen den 6 februari 2010


tänkte bara bjuda på några få bilder från helgen.. ;)


jag och annis hemms hos mig


@ karins place


sötnosar


efter denna drink började det spåra...


hmm.. som sagt


i love you


partypeople

mer bilder finns att hämta. jag säger bara OJAA! men vissa kanske inte är riktigt bloggmaterial, haha.
kul var det iallafall.


avslutar iallafall med en sötobild på mig och baby

plugg? inte min grej


det här med att jag skulle plugga gick fan inte bra.
istället har jag haft en grymt bra samtal med Aida i telefonen, kollat på Disney Channel och låtsas lära mig lite glosor.
men vafan, det löser sig.
kvällen kommer jag spendera i hallen ändå, vilket jag diggar stone hard.


jag känner mig så förjävla lycklig just nu!

idag mår man som man förtjänar


lyckad lördag. lycklig lördag med dessutom!

började med match med SIFEN och fan va roligt det var att spela! jag tror jag gjorde 4-5 mål och det var så rackarns skönt. det var så kul att spela och bara njuta av det. annars så är det alltid så stressat och pressat, men jag bara lirade igår. så jävla kul!! vann gjorde vi också, 26-11. det luktade utklassning redan i första halvlek, niiiiizeeeee!

efteråt hängde jag i hallen med bästaste anna och froudie. vi kollade på 94erna som vann mot Skuru, GOOD JOB! lite irriterad blir jag på att en viss person ska vara där. det är mitt område! det är ju typ som att den personen skulle komma hem till mig.. nästan. och det vill jag ju inte, lixom hallå? ;) men det bästa med mig är att jag är trevlig ändå, kanske... ibland... när jag känner för det. och det gjorde jag igår haha.

sen åkte jag och anna hem till mig och förade liteeee... alltså om föra betyder "käka räksoppa med gottisbröd och ha lite familjemys innan man ska på fest" så ja, då förade vi :D sen drog vi till frasse (eller till karin egentligen, men whatever). och vad ska man säga? kvällen började lite segt med melodifestival och så, men sen jääääävlaar va kul vi hade! dans, skratt, deep talks (aida, du är helgrym!), bilder (censurerade eller?) och bara så jävla kul. vissa människor gjorde det ju till vad det blev. hoppas frasse hade en bra kväll också!! :D
dock vaknade jag alldeles för tidigt, och var alldeles för pigg för mitt eget bästa idag.

bilder kanske kommer senare, när jag fått in dom på datan.
nu tänkte jag vara duktig och försöka få in lite spanska i huvudet.

gameday


om typ två och en halv timme är det dags för match. denna gång med HF SIF. jag är uppriktigt sagt väldigt nervös.. men grymt taggad!



vikingahallen 15.00
be there
!

en del av mitt hjärta kommer alltid slå för dig


när vi lyssnade på den här underbara låten i skolan för några dagar sen, så insåg jag verkligen att det är så mycket i den som är sant. 

"jag har vaknat mitt i natten, av tystnaden
och önskat att du sov här bredvid mig igen"
/Tomas Ledin "En del av mitt hjärta"

hur jobbigt det än må vara ibland, så vet jag att jag inte kan göra något åt det. livet är som det är nu, och det är bara för mig att acceptera. jag kommer förmodligen alltid ha den här klumpen i magen, men med tiden blir den förhoppningsvis mindre. det känns fortfarande så overkligt, och jag önskar fortfarande att allt bara var en dröm. men som sagt, livet är som det är nu. och visst måste det finnas lite motgångar i livet. aight? ;)

.. men i mitt liv har jag har helt fantastiska vänner !

en fredagkväll och jag ska SOVA


först vill jag bara säga; så skönt med vinst tjejer! bra spelat. jag skulle väldigt gärna ha velat vara med oss bidragit, men att stå i kiosken är väl bra det med. eller? nej fy, sånt får mig att undra varför jag försöker.


för övrigt är jag just nu en brud med grymt mycket åsikter! det är om allt mellan himmel och jord. det jag lackar mest på just nu är något jag hörde på nyheterna. kommer ni ihåg hon therese som blev mördad av två ungdomar i somras på skolavslutningen? ja jag tänkte väl det. hur som helst så är tydligen inte åtalet för dom där 16-åringarna som gjorde det uppklarat än jag jag lackar fan bäver! asså spärra in dom bara! dom har förstört så många människors liv, inklusive sina egna PLUS att dom har dödat en annan människa för fan! jag vet inte vad jag skulle ta mig till om jag träffade någon av dem någon gång. såna här saker gör mig verkligen arg. och det är inte alltid en dans på rosor kan jag säga. men det är verkligen så jävla hemskt, och helt seriöst så måste dom ju vara psykiskt jävla störda båda två. goooosh..
ursäkta utbrottet.. hmm.. men detta är en av de många grejerna som rullar runt i mitt huvud denna fredagkväll. jag skulle helt klart kunna starta en debatt om i stort sätt vad som helst just nu, men klockan är fem över elva och jag orkar inte. däremot vill jag säga att vissa kommentarer har gjort mig riktigt glad idag, såna där ni vet som bara värmer - när man vet att folk menar det. tack helt enkelt. känner ni er utpekade, så ta åt er. hjärta på underbara personer.

imorgon blir det match med SIFEN, och tro det eller ej så är jag råtaggad. hoppas verkligen det går bra, för det skulle vara så skönt just nu. jag älskar handbollen, det gör jag verkligen. saknar bara den där känslan av lycka ibland..

fredagsmys


idag är det fredag, och SOM det är det då! det har känts ända in i benmärgen att det är fredag.

morgonen började med att klockan ringde 07.30. lite sovmorgon alltså. sköjnt. i vikingahallen var det massa vilsna 94er som skulle ha uttagning för att komma in på elit nästa år. jag trodde att det var några nya ansikten som man skulle få se men icke.. ALLA utom EN kommer från Skånela. men det kan ju vara skoj det med. jag gick iaf in i gymmet med virre, lill-frill och måns. lite frivillig träning är aldrig fel.

mattelektionen pratade och skrattade vi oss igenom. några få tal fick vi gjorda iaf, men är inte bitter för det. det gäller att ha roligt när man pluggar, huhu. samhällslektionen var också lite flummmmm. men lixom hallå, klassresa till Finland?? man kan ju åka på kryssning till Åbo över helgen om man så gärna vill bada bastu. aight? ;) och fan va kul det skulle vara om vi faktiskt skulle åka på klassresa tillsammans, eller vad sägs?

stannade kvar en stund i hallen efter skolan och checkade lite på 94:erna och lite på landslagsspelare också + att jag snacka lite skit med Maddis, och viktor och fredric. det är alltid lika trevligt att sitta i hallen och bara umgås. vilket jag gjorde även igårkväll.

 

sitter just nu i bäste brors tröja och bara myser framför one tree hill.
det kan vara en favoritsysselsättning på eftermiddagarna.
ikväll blir det match i kulturplats Vikingahallen,
Skånela-Tyresö 19.30


torsdag 22.54


ännu en torsdag avklarad. vilket betyder snart helg. det är nästan läskigt vad tiden går fort. tiden går fort när man har roligt? för roligt har vi ju om dagarna. visserligen var detta en udda dag på många sätt men det resulterar alltid med skratt och glada miner.

anna och jag hade tävling på spanskan, som anna tyvärr vann med en poäng. men det var enbart för att hon fuskade!!!! hmm... hon hade domaren på sin sida helt enkelt. mutning på gång? (hihi skojis) för övrigt så kan jag och jullan grymt mycket om objektivitet, utrilism, förnuft nuförtiden. vi är helt enkelt grymma på vetenskapen under Upplysningen. Trots det ständiga mumlandet från bordet framför så jobbade vi på bra på svenskan. typ. fast inte kunde jag väl ana att danne skulle läsa upp vårat flummiga inlägg inför hela klassen...

"nja det var väl en lite udda beskrivning..."

men ursäkta oss lixom!! haha ;)

jag har lärt mig två saker idag: min klass rockar ass! och rasmus är väldigt söt när han har hjärnskakning haha.

samhällen och engelskan kan jag bara sammanfatta som flummiga, sångrika, störda, ytterst lite lärorika och fulla med glädje. sånt kan man inte bli annat än glad över. på IGU:n däremot gjorde vi två grejer som gör att jag kanske borde börja tänka lite extra på saker och ting.



våra guys och lilla fluugan

empty room



jag känner mig tom.
punkt.


du kunde, då kan även jag..


"Dreaming, hoping, for another try
I’ve been looking, searching, deeper down inside
And if I loose my way, I’ll find another road
Cause I can make a change on my own
"




pulka


"det gäller att passa på att vara barn när ni fortfarande kan"

det var det vi gjorde idag. har precis kommit hem från en utedag med virre, frida och anna. vi åkte pulka och hade megaroligt innan vi gick in till viktor och drack lite varm choklad. wilma var med och hade kul också tihi.

nu sitter jag och tittar på vänner. ska snart käka innan träningen ikväll.

fan, va svårt det ska vara.

RSS 2.0