sista träningen idag innan uppehållet

Godmorgon!

Snart är det dags för en eeeefteerlängtad klippning, ska bli skönt! Lite senare får jag beök av tjejerna som kommer hit och badar och schteker!! naajs :)

imorrn bär det av till Partille! Jag känner mig tyvärr lite förvirrad, men hoppas att det försvinner så fort jag satt mig på tåget. För kul ska vi ha :)

Juste, vi fick vårat sommarprogram igår. Så hårdträning kommer det bli ;)

RIP M.J


när han fortfarande såg bra och mänsklig ut...


En liten hyllning till denna gigant som gick bort i förrigår. Även om han är borta kommer hans musik nog aldrig att dö!Trots att man på senare år mest uppmärksammande hans utseende eller hans sätt att vara, så var han ändå Kungen av Pop! Tänk hur stor en människa är när en hel värld sörjer efter hans bortgång.

Rest in Peace MJ

härliga sommarlov

tänkte bara skriva några rader som jag skulle ha skrivit i torsdagskväll..

härliga sommarkväll. jag fick en sån skön och härlig känsla efter träningen i torsdags. när jag var med anna, frida, hampus och viktor en stund. när de satt där på filten och vi bara umgicks i kvällssolen. då kände jag att det är såhär jag vill ha det, underbara sommarkvällar med vänner... bästa vänner <3

igår var jag på särsta med frida och anna, schteekigt! träffade linda och ellen också, vilket var riktigt trevligt. skönt i vattnet vare dessutom. Självklart träffade man Snutto lite senare :)  På kvällen var det firande för älskling som fyllt 18 i veckan. Det var massa god mat och trevligt folk, mycket lyckad och mysig kväll om jag får säga så. tröttis var jag på slutet så bums i säng blev det!

Nu har jag och min käraste syster dammsugit poolen. Det sööööög... inte. nej, dammsugaren var inte så sitt bästa humör idag kan jag meddela. men resultatet blev bättre än innan iaf. snart bär det av till farbror wille som fyller 60 ;)

Sis, jag var så glad för din skull och det var så härligt att se dig så lycklig. Hoppas verkligen allt löser sig! <3 I love you

charlotte, min charlotte


om ändå bara du kunde vara här just nu!
om du bara visste hur mycket jag saknar dig,
och saknar oss! alla träningar med dig, jag hade aldrig tråkigt.
allt skoj vi hade för oss, MIN ROOMIE<3
det var ju ingen som var som vi två charlotte,
vi var ju helt klart one of a kind ;)

vill bara krama om dig och veta att med dig är jag alltid på bra humör!

... som sagt:

1991-06-23
idag blir du arton år!
hurrrraaa för dig :)



grattis på födelsedagen bästa! :)
och tack för att du finns!  <3

min hampus, 18 år :D

imorse vaknade jag upp bredvid en glad artonåring! haha känns sjukt när man tänker efter, myndig och allt :) han fick lite presenter, som jag hoppas uppskattades tihi. dagen har spenderats hemma hos honom, och på affären. jiiisses va varmt och äckligt det har varit idag, och poolen står oöppnad. :o

nu är jag hemma och ska snart äta. träning ikväll dessutom. ska dit innan och snacka med jonas, *hoppas på det bästa*

härliga midsommar

hur bra och mysigt som helst! vi har varit på en segelbåt sen i torsdagskväll - anna, malin, ebba, veronika och jag - och vi har nog inte haft tråkigt en stund. det var så roligt att träffa ebba och veronika måste jag säga, två underbart härliga människor! :)
det var lika avkopplande som vanligt att vara på bästa malins segelbåt tihi.
och vi hade iallafall tur med vädret måste jag säga! trots åskskur på midsommarkvällen har det varit fint den mesta tiden. och idag var det helt underbart. vi låg och solade på däck jättelänge, och så badade vi. jag och malin var riktigt tuffa haha.

trots det är det skönt att vara hemma. skönt att va hemma hos familjen, skönt att ha sin egen säng och skönt att leva "som vanligt". men tack tjejer för den här helgen, det var gryyymt!

segling

igår va det onsdag, vilket betydde Korpen. mycket mål, vilket var kul. vi hade kul och hampus lag vann med 4-1 ;) de spelade mot KC Bygg Red Machines hoho.

Idag är det torsdag vilket betyder backintervaller som jag snart ska pina mig igenom. sen ikväll blir det att man drar iväg till malins båt och sover där, sen imorrn åker vi iväg. myyyspyys

Glad Midsommar :)

16 juni

ååh, va härligt att kliva upp och titta ut genom fönstret och se sool! äntligen. och inte nog med det, igårkväll kände jag verkligen att vi har fått sommarlov när jag efter träningen slapp tänka att jag måste upp tidigt dagen efter. sköönt med sömn :)
även om det är skönt att jag är ledig, så blir jag en smula avundsjuk när många av mina vänner har jobb, och jag har naaada... visst, jag är ju inte pank men skulle vara mycket skönare om jag kunde tjäna lite cash denna sommar också. jaja, jag ska iaf sysselsätta mig med att måla lekstugan, poolhuset och garaget så lite får jag iaf haha.

idag ska jag och min vän Malin åka in till Kista tänkte vi. synd att det är så fint väder just idag, men det kommer kanske förhoppningsvis imorgon också tihi. om två dagar får jag umgås med henne igen + anna, ebba och veronika. då är det segling som gäller, wiie mys! :D

söndag, söndag

var precis hos anna en sväng. vi myste framför teven i hennes stoora säng.
puss och kram, skumbanan :)

Utkast: jag har ...

jag har precis för en stund sen kommit hem. jag skjutsade hampus till tåget i ösregn, gick rätt bra ändå faktiskt. så nu sitter man här, trött och ja.. trött iaf. dagen vet jag inte vad den kommer bjuda på. kanske ska städa om jag har lust, eftersom mams och paps kommer hem senare. annars kanske man åker in till gubbängen igen om tjejerna kanske hör av sig :) annars ska jag bara ligga i soffan.

eken cup igår gav iaf tre överlägsna segrar och en förlust i åttondel mot gustavsberg, i lera.

första dan på sommarlovet?

jag tittar ut mot poolen och ser regnet ösa ner på vattnet som redan finns på presseningen. det är inte direkt så att det låter "sommarlooov" i mina öron för tillfället. var är det vackra vädret? hoppas det kommer snart, för jag vill ha sommarkänslor nu!

igår var det som sagt avslutning. rätt tråkig sådan, saknar avslutningarna i Odensala. Efter det åkte jag hem och lagade en påhittig och supergod lunch till mig själv, passade på att göra mamma lite glad och dammsög också. cyklade senare till anna och umgicks en stund, tänkte vara snäll och försöka muntra upp min vän litegrann. senare kom Snutto också. träning på kvällen blev det. efter det var jag, hampus och viktor på en liten cykeltur. vi hamnade i sätunaparken som alla andra, men stannade inte så länge utan gick sen hem och sov. 

vaknade upp imorse bredvid sötnos . åkte till syster vid ett och käkade lunch och bakade paj. I love you sis<3
nu skulle det varit träning, men man fick vila om man ville. tänkte att jag behövde det, för att känna ett sug att spela imorgon då det är eken cup. Så det blir att jag tänkte krypa ner och börja på en av de engelska romaner vi fått med från skolan.. jippi


jag tänkte bjuda på en underbart söt bild på två av mina bästa!


<3

greys anatomy är det bästa

uuush jag ryser. så hemskt och så sorgligt på greys nyss ... :( fan att det var sista avsnittet...

klasskamp idag. inte mycket till klass, men vadå? vi är fan ändå bra, den riktiga eliten ju! btw jenny, hur ska vi klara oss utan dig ?!

GRÖÖNAAN

grönan idag var helt awsum och totally INSAAAANEE!!
tack för idag brudar! :* :D

<3

blidde ingen träning imorse. hade himla beslutsångest om jag skulle träna typ 50 minuter, eftersom det var frennes sista träning, men det blev inte så. snart bär det av till Grönan med mina riktiga elitare :D

vaknade tidigt imorse av en katt som behövde lite närhet. sen gick jag upp, käkade frulle och tittade på Vänner. Jag stack ut huvudet och såg att det regnade, vilket jag hoppas kommer ändras senare.. men kul ska vi ha!

anna lincoln, du ska veta en viktig sak:
du är aldrig någonsin ensam


träning 24/7

sattrött. hade tester imorse, det gick rätt bra faktiskt. frenne tror jag kommer bli ett monster i trean... hjälp!
nu är det snart träning igen. ska hinna köra lite bil innan också, wiiho!

längtar till imorgon, då äre GRÖNAN för hela slanten med kära klassen <3 hoppas jullisbullis kommer å :)


krya på dig min sötpotatis <3
klart inte grönan blir the same utan dig ju ;)

känslig

jag tror jag har börjat bli galen just nu.
men klart man blir orolig när man inte får tag på folk.
det kan helt ta över humöret.
galen asså

nu väntar 70 minuters löpning..


tack för igår kära vän!

lika mycket skratt som alltid, du är klockren!
förlåt än en gång för att jag var så trött..
men det var superkul, tack!
i love yooou

nationaldagen

först och främst, grattis sverige shoho!

gårdagen var hur bra som helst, bortsett från vissa saker jag bara vill skrika ut min ilska åt och bara glömma sen. host.
dagen började med utspring, kallt som fan men kul att se. senare va vi, frida julia, anna och jag,  till lilla timmish och grattade honom. åt god mat och SUPERGOD tårta haha. sen åkte jag och hampus vidare till jesper, asså vad jag kommer sakna dig ändå! jag stannade inte så länge, åt lite bit mat sen drog jag vidare till käraste emma och johanna. där åt jag efterrätt, och de åkte vidare lite senare. då åkte jag med hampus och viktor till tim, det var me and the grabs så att säga. vi hade riktigt trevligt, sen ringde jullanbullan och vi åkte hem till frida berglund där det också var roligt. :)

jag, hampus och bemppo tog tåget hem vid halv två, och då träffade vi på jimmy haha. han hade varit på bruce springsteen, fett najs! vi följde med honom till corner och träffade peter utanför, i love my brother. sen gick jag och hampus hem och sov sött. tack alla som gjorde gårdagen toppen!

student idag!

jag är seg, ligger i soffan och ba degar. trött på vissa saker, usch. men aja whatever som vi säger.

idag är det student för 90orna, ska bli kul att se. hoppas det inte börjar regna bara, fett drygt isåfall. nej men skoj ska det bli, lite avis på alla som tar studenten ba! iih, jag vill! *somliga har två år kvar*


har sommarlovet redan kommit?

igår hade vi jätteroligt med simmarna, som lärde oss att simma alla simsätten. det gick ändå rätt bra, fast rätt jobbigt ändå haha ;) stackars danne slog i huvudet, men han åkte till sjukhuset direkt så det gick nog bra det.

senare på kvällen sprack vädret upp och det blev fint, så jag och mina vänner satt och tittade på korpen vi. superkul var det iaf och mysigt! kändes verkligen som sommarlov.. :)

imorse var det svinkallt att åka moppe, men tvingade mig til skolan ändå. hmm.. självklart var alla lektioner inställda. ^^ då åkte jag till hampus istället innan han åkte till skolan. kinamat blev det också, yummie ;)

borde plugga till spanska- och teoriprovet nästa vecka. men jag har legat i soffan under täcket och tittat på a walk to remember. underbar film, varje gång! :')

trött..

prova att köra brottning och dragkamp med karin nilsson, + att få massa pain in the ass-stretchövningar av micke matsson för att man är så förbannat stel, ja då är ni ungefär där jag är nu. men mycket välbehövlig träning. synd att det inte var handbollsmässigt som igår, men det kommer väl det med kanske. successivt.. :)

nu ska jag sooooova! imorrn ska vi typ simma med våra kära simkompisar.. höhö. de som kollar kommer få en rolig syn, splattrande fisk = jag. men jag säger som anton, det viktigaste är att man har roligt! haha

godnatt me er! ;)

svenskaprovet avklarat!

måste bara säga att jag är överlycklig över svenskaprovet. ALLA RÄTT!! :D vi pinades med det i förmiddags, i två timmar satt jag. men ja, det lönade ju sig. skönt att ha det gjort. bästaste jullan och madde fick mvg dom me! yeah vi är bäst bryds! ;)

dränkta blev man ju på träningen imorse dessutom, haha. jag anade ingenting kan jag erkänna, men kul va det ändå. även fast det var vi som blev blöta haha. på fredag slutar dom, treorna alltså... kommer säkert kännas annorlunda utan dom. :o men å andra sidan blir ju vi tvåor :D ettor... undra va ni har att vänta er! hihi.

RSS 2.0