colplay

 
det var knappt en månad sen jag och bralls var och såg guden. the boss, kungen... allas vår Bruce Springsteen, på Ullevi och älskade Göteborg. ikväll är det dags igen. men den här gången får det bli huvudstaden i sin glans, stadion och COLDPLAY! det är helt sjukt att den dagen är här. vi var nyss i november då vi köpte biljetterna... och nu är den 30 augusti? goooosh galet... 
 
hoppas på en fin dag i Stockholm. 

träning

för mig är träning en självklarhet i mitt liv. men ändå kan jag vara så lat i tankarna på det ibland. igår var det riktigt roligt att träna. jag gick ut och sprang en bit innan jag skulle på handbollsträning (för jag trodde att tempot inte skulle vara så högt... förstår inte varför hihi). men hur som helst så var det riktigt skönt, och det är bra att ha en runda som är runt 4 km och inte tar så lång tid som man engentligen kan springa när som helst om man inte har så mycket tid. det där med att jag trodde att farten skulle vara "dålig" var ju bara nåt jag kunde skratta åt sen. för jisses vilken fart vi hade igår på träningen, så ni kan ju tänka er hur trött jag var när jag kom hem. sån skön känsla. det var länge sen jag var så "träningstrött" när jag kommer hem på kvällen, och jag ville sova redan halv tio typ... men några samtal satte stopp för det men när jag äntligen fick lägga huvudet på kudden halv elva så somnade jag som en stock. 
 
jisses vad jag ibland ville skrika rakt ut av smärta och trötthet (vilket jag ofta gjorde, förlåt ingse hihi) av fysen vi hade med allas våra Ingse B... men jisses vad jag samtidigt saknar det! vissa dagar inser jag att jag inte tänkt igenom mitt val att sluta med handbollen, men nu är det som det är och om några veckor väntar ett annat äventyr och nytt kapitel i mitt liv. 

så skönt med fina vänner



sitter och tittar igenom lite bilder, och jag vet inte... nåt fastnade jag för i den här. 
glädje rakt igenom, älskar den - älskar er! 
 

mina kära

idag är det tungt, vill inte lämna allt
haft en myskväll med Frasse och Bella, alltid guld värt


första handbollspasset på ett halvår

jajjemen, ni läste rätt. idag har jag tränat handboll. senast jag sprang på en handbollsplan var den 17 mars iår. ett bra tag sen alltså. och gud vad jag saknat det! och gud va kul det var. det kändes kul också när man kände sig uppskattad av tränaren också, även det var länge sen. idag tycker jag nästan att det är lite synd att jag ska till London. men bara nästan hihi.

apropå det så håller jag på och fixar en "london-blogg". men är det någon som kan hjälpa mig att designa? jag suger ju på det... let me know isåfall!

det var mitt liv i så många år


en månad kvar

vilken helg. sjukt blandade känslor. hade en toppen kväll/natt när det bjöds på kräftskiva med mina stammisar hemma hos stoffe. mycket mat, efterrätt och gott att dricka. vi höll på ända in på småtimmarna innan alla till slut fick ro och somnade i en liten etta. mysigt och lökigt hade vi det... på morgonen var väl vissa piggare än andra, och trots att jag i stort sätt aldrig kom in i den riktiga skönhetssömnen var jag hyfsat pigg. iallafall tills jag satte mig på buss, tunnelbana och tåg och allt vad det innebar. jag tog mig hem iallafall och åkte sen med Rindan till IKEA för att leka lite vuxen för en stund. grabben har ju flyttat hemifrån och han köpte allt från tavla till stekspade... tror han stortrivdes faktiskt. på kvällen var det iallafall dags för personalmiddag i uppsala. jag träffade mina babes linn och becka innan och tog en drink. tråkigt nog kände jag av min mage under hela dagen, så ju längre kvällen gick desto sämre mådde jag. så tåget hem var det enda raka för mig tyvärr. blev dessutom sjukt sentimental av att se och träffa alla sådär. kan inte fatta att jag faktiskt ska åka. 
 
idag började jag dagen med lite träning. som jag sa förut så har jag ju som sagt inte tränat mycket alls förra veckan. men idag är det en ny vecka och nya mål. så jag tog en löprunda när jag vaknat. konstigt och roligt nog så slog jag faktiskt lite av ett rekord på just den sträckan, kanske behöver man vila upp sig i form? sen gjorde jag även lite korta intervaller - har dock inte gjort det på kanske ett halvår vilket gjorde det hela ännu mycket mer spännande. woop woop. tja... inte riktigt samma speed i kroppen som jag hade förut. 
 
och ja, som rubriken säger... idag är det exakt en månad tills jag flyger till London. helt galet... det börjar väl gå upp för mig nu vad jag ska göra egentligen. har mycket att få ihop tills dess, kanske därför magen börjar strejka lite också. idag är det jobb som gäller iallafall, innan tre dagars ledighet. 
 

saknaden

från det ögonblicket du gav mig en slängpuss kommer jag ha bilden av det i bakhuvudet. du hade druckit, du dansade och hade kul. men efter allt vi varit med om vet jag att det var ett sätt för dig att säga att det betyder något för även dig. "du kommer alltid vara speciell för mig" ... ja orden betyder så mycket. speciellt när jag vet att det aldrig, aldrig kommer kunna bli du och jag igen. gråten i halsen, men jag känner mig ändå varm i kroppen. du kommer alltid finnas inom mig som en av de absolut bästa människorna jag har i mitt liv. och jag hoppas verkligen att du vill fortsätta vara en del av det.

tack för allt du gjort för mig. åh jag vill så gärna förklara allt för dig. men det är så typiskt mig, och jag har lärt mig av mina misstag. jag är inte 17 längre, jag är bättre på att hantera det nu. men åh vad jag saknar dig. jag saknar dig så.


slut som artist

javisst. sista jobbdagen idag innan två dagars ledighet. känns grymt skönt, trots att dagen idag var rätt tuff stundtals (både psykiskt och fysiskt). att hantera saker under press har aldrig riktigt varit min starka sida. att dag efter dag alltid utsättas för det är självklart bra. man lär sig och oftast växer man som person, även fast man inte alltid tänker på det så kan det verkligen kännas i slutändan. men när folk istället väljer att inte vilja visa hänsyn, respekt och allmän förståelse. DÅ får jag kämpa med att bita mig i tungan för att inte se rött... det är fruktansvärt vad arg, ledsen och trött man kan bli av en annan mänsklig varelse.

det har varit mysigt att jobba i veckan hur som helst. har haft toppen arbetskamrater och jag kommer uppriktigt sagt sakna många när jag slutar. det är så typiskt mig att börja känna mig hemma och älska folket som är där, när det är dags att ge sig ut på nya äventyr.

apropå äventyr så kommer jag ha två fullspäckade lediga dagar nu. men det kommer nog bli toppen alltihop. vila får jag göra nästa vecka, woop woop. nu värker mina fötter och ögonen skriker efter att få sluta sig. godnatt mina fina vänner, ta hand om varandra.


surprise

förlåt för bildbomben i förra inlägget. jag var så överlycklig över att datorn valde att samarbeta och ville därför visa er många fina bilder från senaste tiden, utan någon som helst ordning eller struktur. genomtänkt? nja, det vet jag inte men lite bilder är väl alltid roligt? hi hi. 
 
hur som helst så har jag något att berätta. jag tror iåförsig inte att så många läser min blogg, men det gör ingenting. det är nästan bara bra, för jag skriver ju egentligen bara för mig själv. men men, ni som ändå läser ska få veta en sak. som många säkert vet så har jag varit snurrig som fan och undrat vad jag vill göra i höst. jag kom in i göteborg men valde att skrota den tanken eftersom jag inte fick tag i något boende så snabbt. jag fick chansen att åka till Monaco som au pair, men kände mig inte redo för stunden (hade precis kommit hem från resan) och blev därför nekad till slut för en annan tjej som kunde åka på en gång. i efterhand ångrar jag mig rätt mycket, men samtidigt så var det bara bra att jag inte åkte då. jag behövde få ha lite tid hemma med mina nära och kära. 
 
nu är det nåt annat på gång. eller på gång.. det är faktiskt klappat och klart. den 20 september kommer jag ta min resväska, garderob och hela kitet och flytta till London. iallafall för 6 månader framåt. sinnessjukt? jo tack, jag vet. jag tror inte jag förstått vad jag gett mig in på om jag ska vara HELT ärlig... men planen är iallafall att jag ska plugga engelska som huvudgrej, och sen ska jag plugga lite extrakurser utöver det. jag kommer bo hos en värdfamilj tillsammans med en annan student och kanske även skaffar mig lite extrajobb om inte skolan tar för mycket tid. att prata om det här får mig att känna att "är det här verkligen sant?". men ja, jag tror fan det. det är på riktigt. jag ska åka helt själv till Storbritannien och för ett halvår framåt ordna mig ett liv där borta, för enbart mig själv. precis nåt sånt som jag länge velat göra, tror att det kan vara bra för mig. och jag hoppas verkligen att det här blir bra, för tro mig ... jag är egentligen livrädd också! 
 
 
sååå... SURPRISE!! nu vet ni det hi hi

BILDBOOOOMB!


BILDBOOOOMB!


dålig update = pissdator

godmorgon! dålig update har det varit. jag vill berätta om den sagolika händelsen på Ullevi med Bruce Springsteen. jag vill berätta om den braiga veckan uppe i Härnösand med mina stammisar. jag vill berätta om de första dagarna på jobbet efter den lilla semestern jag haft. (det känns i fötterna kan jag meddela). men nu är det såhär att min kära MacBook har verkligen gått in på sista versen. ingen trevlig melodi däremot... nu har den även bestämt sig för att internet ska vara borta. så himla rolig att handskas med!! jag vill alltså lägga in massa fina bilder från veckan som varit, men kan tyvärr inte just nu... meeeen jag kan iallafall berätta att jag lever och jag är ledig i tre dagar, woho! ikväll ska jag ha reunion med mina stammisar - det är tomt redan efter några dagar.


RSS 2.0