vad gör man?

klockan ringer som vanligt. du snoozar 1...2...3 gånger. du tänker att det är dags att stiga upp. du går ut till badrummet, ljuset bländar dig och du blinkar hysteriskt för att kunna hålla ögonen öppna. mamma står i badrummet och hälsar med ett glatt godmorgon. du svarar med ett mhhnm och byter av henne i badrummet.
   nere i köket står din pappa och bror, dom ska precis åka men din bror hinner med att reta dig lite innan. du blir irriterad för att du är trött, men ändå glad för att du vet hur mycket han bryr sig om dig. snart åker alla.. du är ensam kvar hemma.
   du äter mycket frukost, vilket du älskar. gosar sen med katterna, och inser att du borde skynda dig lite. du har inte lika mycket tid som du hade på dig dagen innan, för idag har du ingen handbollstränng så det betyder att du måste fixa dig hemma. du gör dig iordning och känner dig färdig. se där, du har fortfarande fem minuter på dig. men... vad är skåpnycklarna? faan... hittar dem ingenstans, bestämmer dig att gå utan dem. då lyfter du på halsduken och där ligger de.
  ute är det inte så kallt, förutom när du kommer ut på gärdet... jisses va det kylar i ansiktet. du möter din granne. "hejhej" hon är ute med hunden, som har sprungit och gömt sig bland snåren i energiskogen.
  du kommer till busshållsplatsen, du ör sju minuter för tidig. det gör inget, för du gillar inte att stressa.
  i skolan tror du att du ska ha prov, men det är flyttat till dagen efter. känns som meningslös tid som du satt med böckerna dagen innan. efter den lektionen träffar du dina kära vänner. dessa leenden, du blir så glad. och din bästa vän också, som du inte har träffat på länge för hon har varit sjuk. sen kommer din pojkvän, och ger dig en kram och en puss på munnen. du känner dig lycklig.
 på matten får du tillbaka provet, det gick bättre än du trodde. efter träffar du dina vänner igen, ni sitter och skrattar och har kul. sen får du veta att psykologin är inställd, dagen blir bara bättre. sen äter du lunch med din pojkvän, och spenderar resterande tiden innan nästa lektion med honom.
 sen äre dags för skolträning. löpning står på schemat och du går till hallen och byter om. sätter dig sen på läktaren och försöker jobba med en svenskauppgift tills sina vänner kommer. bara en av dem tillsammans med dig som ska springa. lite komiskt tycker du.
 några minuter senare blir du lite nervös. du skrattar åt ett skämt om någons mamma ena sekunden, och de nästa 6.75 sekunderna får du svårt att andas. det känns som någon har stuckit en kniv i ryggen på dig och du vet inte vad du ska göra. du känner tårarna och du hör orden, men du vill inte förstå.. du kan inte förstå. det känns som att allt bara brister. precis allt.. en mardröm är vad det är. en mardröm...

jag vet vad jag vill, men också vad jag borde...
- dessa saker slutar tyvärr inte likadant

Kommentarer
Postat av: din bästa vän

älskling älskling älskling! du vet vart jag finns! <3 och jag måste säga att texten var faktiskt jättefin, inte konstigt att du fick mvg i svenska, haha (a) de var ruuuligt att träffa dig med, har saknat dig! <3

2009-02-20 @ 21:43:57
Postat av: jessica

"hon är ute med hunden som har sprungit och köpt sig bland snåren i energiskogen" hahah, inte så snyggt skriver x) gömt ska det vara förstås :P

tack älskling! <3 du är underbar! <3

2009-02-21 @ 11:57:45

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0