onsdag


whhaattuup folks?!

ännu en temadag i skolan. yesterday (.. all my trouble seem so far away..) oj nej, nu flög jag iväg från ämnet. det jag skulle säga var att igår var det internationell dag med idag var det jävla mycket sport med i bilden. och jag menar kan vi elitare göra annat än gilla det? träning på morgonen där vi började med minihandboll och sen gick över till individuell teknik, och idag var det jobbigt kan jag lova. trots att vi bara var tre brudar och målis-anna där som körde. bra jobbat girls! efteråt chilla vi galet och hade en trevlig lunch tillsammans. då kommer danneboy (eaw inte okej namn på vår kära lärare, sorry mates) och tycker att vi ska dra till Pinnbacken och kolla på våra hockeygrappar som spelade SKOL-SM. så gjorde vi det? OM vi gjorde ;) det blev vinst för grapparna och trevligt sällskap tackar man ju inte gärna nej till.

sen var det dags för träning IGEN. ingen skola för oss denna dag som sagt, vilket kan behövas just nu. skoltrött är bara förnamnet.. men mina kära brudar madde och jullan har det värst, låter ju helt galet med alla grejer som ska göras.. anyway, träningen gick bra. fysade med anna och det var nice hoppas jag? jag kanske skrek lite fööör mycket på henne, sorry babe. tihi. vi avslutade med minihandboll (vänta nu, sa niklas att vi skulle spela? jisses, vad har hänt..?). tjejerna mot killarna. jag måste tyvärr meddela att vi blev utklassade. och matchen fick ett drastiskt slut när jag föll ner efter en krock med adam. det resulterade i en stoor cake på låret. och jisses vad klockers den satt. så nu sitter den där, skönt.. så det blev en tripp till frissan med mamma så låg jag där i en timme i soffan med lindat lår. jag skulle läsa min bok, men det blev till att lyssna på evelina och mamma som pratade istället och lite då och då kom jag in med en liten kommentar.

nu ligger jag hemma i soffan med mysigt duntäcke och kollar på Vänner säsong 9. Man skulle kunna säga att när jag inte rör på benet så har jag det förjävla bra här hemma. ska nog ligga här hela kvällen och bara skratta.. och skratta. vänner in my heart. yes dude!

ja juste, tror ni inte att mamma har köpt godis idag då? jag blir ju nästan lite irriterad, och när jag satt mig i bilen och tyckte så synd om mig själv så ville jag bara rycka åt mig påsen och ta en liten mumsbit. MEN NEJ JULIA; jag är trogen!! :D

kanske borde jag plugga också? eller vad ska jag plugga egentligen.. madde, julia behöver jag det?
något jag borde göra är att läsa älskade twilight. dock är det ingen börda, utan det gör jag gärna. dessutom är jag så grymt otroligt kär i edward... jisses. jag börjar flippa, han är en jävla karaktär i en bok.

.... MEN HAN ÄR MIN MAN! :D


Kommentarer
Postat av: Anna

klart vi var bäst på fysen :-D

grymt jobbat på båda passen idag mate! :-D <3

2010-01-27 @ 18:12:47
URL: http://alfmina.blogg.se/
Postat av: julia

Haha bra att du kunde behärska dig! :D

och du edward är min långt innan han blev din, KRIGET HAR BARA BÖRJAT!!!!!! :D

2010-01-27 @ 21:37:10

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0