vilket jävla random shit


jag ångrade mig att jag skrev förra inlägget. jag ångrade mig imorse och tänkte ta bort det. men kunde inte riktigt, för det var så mycket som betydde i den där texten. och sen märkte jag maddes reaktion när hon läste det, ojoj .. no comments right now. du är så söööööt tjejen!

jag borde sitta i mitt lilla historiahäfte och råplugga in varenda ord som står. men vet ni vad? jag orkar inte .. jag har pluggat detta nästan konstans i tre kvällar nu. nej, skolan har inte varit mitt favoritämne de senaste dagarna... veckorna... månaderna... åren? hmm, iaf så har vi haft sjukt jobbiga grejer den här veckan. idag stod prov i matte c på schemat, och imorgon är det seminarium i historia. hmm .. inte fullt så jobbigt kanske det låter. men tro mig, det har nästan kört slut på mig den här veckan. i tisdags hoppade jag över träningen. JAG hoppade över en träning, förstår ni hur tungt det var då? hur som helst så slutade inte den kvällen så bra. tårar över att jag tyckte att jag inte förstod n.å.g.o.n.t.i.n.g... men jag somnade gott även den natten. som tur var så hade jag en jättetrevlig dag med madde då vi lagade en massa gott, åt massa gott och vips så var jag proppmätt sen!!

i går kväll avstod jag att ha lite kvalitetstid med sjöberg och tobbe ... för plugg. men det var välbehövligt och jag ångrade inte att jag stannade hemma, för jag gjorde extremt mycket nytta! idag hade vi träning imorse, som var sådär. spelade 3 stycker 7minutersmatcher. och jag höll i bollen ... jadu, jag tror faktiskt att jag kan räkna antalet på fingrarna. hmm, ibland är det roligt att vara kantspelare. extremt kul! hur som helst så vägde lunchen upp det när jag åkte hem till kära mamsen som hade lagat ugnspannkaka till mig och herrarna i huset. supermys! och vad hände sen ... ett riktigt jävla oväder!! vilket resulterade att jag fick skippa träningen ikväll igen. inte okej orsak... "nää men asså jag bor ju på landet ja, så ... jag är insnöad!" jävla skitväder. ge mig sommar nu!!

dock så blev min kvällsplanering inte alls som den skulle. tänkte plugga klart i några timmar, för att sen ställa mig på crosstrainern och köra ett träningspass. hmm .. efter 2,5 timmar satt jag fortfarande med näsan i böckerna och var inte klar på långa vägar. min bror fick banka vett i mig och tvinga mig att inte träna, menade att plugget var viktigare - träna kunde jag göra imorgon. vilket jag ska dessutom. och ta ut mig ska jag göra, det måste jag! har faktiskt sett fram emot detta gympass konstigt nog. så här sitter jag nu. har druckit en varm kopp choklad, har ungefär ... 15 sidor som jag ska ha till seminariumet imorgon. shit va kul! och jag som älskar att redovisa muntligt också, mmm UNDERBART!!!

wish me luck aight!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0